“SINISTRA” LUME A LUI 2015 – decriptarea simbolurilor rau-prevestitoare din desenul-agenda de pe COPERTA REVISTEI THE ECONOMIST

12-01-2015 4 minute Sublinieri

economist_magazine_jan2015

Revista The Economist a publicat un numar intitulat “Lumea in 2015”. Pe coperta gasim niste imagini ciudate: un nor nuclear, Federal Reserve, un joc numit “Panica” si multe altele.

De obicei nu dedic un intreg articol analizarii copertei unei publicatii, insa aceasta nu este orice revista. Este The Economist si este direct asociata elitei mondiale. Este detinuta in parte de familia bancara Rothschild, iar redactorul sau sef, John Micklethwait, a participat de mai multe ori la conferinta Bilderberg – secretoasa intalnire unde cei mai puternici oameni din lumea politicii, finantelor si media discuta politicile globale. Rezultatul acestor intruniri este in totalitate secret. Este deci sigur sa spun ca oamenii de la The Economist stiu lucruri pe care majoritatea nu le cunosc. Din acest motiv, coperta ei cu “predictiile pe 2015” este destul de enigmatica.

Coperta sinistra si mohorata contine figuri politice, personaje fictionale si idoli ai culturii pop care vor face cu siguranta parte din titlurile stirilor anul acesta. Totusi, cel mai important, contine si cateva desene extrem de simbolice si face aluzie la elemente importante din agenda elitei. (Puteti vedea o varianta marita aici).

La prima vedere, putem observa figure politice ca Obama si Putin, referinte la cupa de rugby si la noul film Spider-Man. Insa o privire mai atenta ne descopera o abundenta de elemente deranjante. Acestea sunt unele dintre ele.

world

Globul cu doua fete

O parte a Globului priveste cu stoinicie spre Occident, in timp ce cealalta pare iritata. Reprezinta oare aceasta o confruntare intre Est si Vest? Coperta mai contine o serie de simboluri referitoare la “ridicarea Orientului”. Ce este si mai nelinistitor este ca, imediat sub Globul suparat, putem vedea norul unei ciuperci atomice (cel care apare in urma exploziei unei bombe nucleare) si lansarea in spatiu a unui satelit spion.

mushroom

Supraveghere high tech si razboi nuclear. The Economist nu este prea optimist.

Culorile fetelor

Uitati-va mai atent la culoarea fetelor personalitatilor de pe coperta. Unele sunt colorate, altele alb-negru. De ce?

faces

Printre cei alb-negru ii putem vedea pe Putin, Merkel, Obama, Hilary Clinton si David Cameron. Printre cei colorati ii regasim pe David Blaine, un tanar ce tine un drapel pe care scrie “Singapore” (Singapore este gazda jocurilor SEA in 2015) si un anonim ce poarta echipament de realitate virtuala. O compilare rapida a acestor informatii ne descopera ca cei alb-negru par a fi parte a elitei (inclusiv membrul ISIS ce lucreaza probabil pentru ei), iar cei color sunt “din afara”. Asa percepe elita lumea?

Flautistul Pestrit

Prezenta Flautistului Pestrit pe aceasta coperta este de-a dreptul tulburatoare. Flautistul Pestrit din Hamelin este o legenda germana despre un barbat care isi folosea flautul magic pentru a ademeni copiii orasului Hamelin, nemaifiind vazuti apoi vreodata.

piper2

Flautistul Pestrit ii conduce pe copii afara din Hamelin. Ilustratie din “Flautistul Pestrit din Hamelin” de Robert Browning.

Acest personaj folcloric din epoca medieval se spune ca reprezinta fie moarte masiva prin boala sau catastrofa, fie o miscare de imigratie masiva. Mai reprezinta totodata perfect si “ademenirea” si amagirea tineretului din ziua de azi de catre “muzica” din mass-media. In mod convenabil, putem vedea un baietel chiar sub flautul Flautistului.

boy

Baiatul nestiutor

Chiar sub Flautistul Pestrit se observa un baietel cu o privire nauca. Priveste un joc intitulat “Panica.” In partea de sus apar cuvintele “Federal Reserve” si “Chi” (probabil “China”), iar in partea de jos putem citi “Lumina verde!” (n.tr. aprobare, accept) si “sis!” (care poate fi “ISIS!” sau “Crisis!” [n.tr. criza]). Baietelul se uita la desfasurarea evenimentelor acestui joc bolnav la fel cum masele nestiutoare privesc fara putere la diversele evenimente din mass-media. Dupa cum sugereaza si numele jocului, scopul final este acela de a cauza panica in intreaga lume pe masura ce crizele sunt aproape aleatoriu generate de catre cei care controleaza jocul. Si toate acestea pe coperta unei reviste detinute de familia Rothschild.

Untitled-1

Crop-O-Dust

In fata lui Putin se gaseste un elicopter de mici dimensiuni pe care scrie ”Crop-O-Dust”. Acesta face referire la conceptul de crop dusting (n.tr. stropirea culturilor), adica “procesul de stropire a culturilor cu insecticide sau fungicide sub forma de praf dintr-un avion”. Chiar sub elicopter putem vedea un copil… care mananca ceva. Nelinistitor.

Sezand chiar sub crop-o-dust, copilul mananca o cutie de taitei puternic procesati. Ingereaza el otrava raspandita de elicopter?

china-e1420664430567

China

Un urs panda care poarta chiloti cu drapelul Chinei in timp ce isi incordeaza muschii reprezinta un mod destul de limpede de a infatisa cresterea in putere a Chinei. Alaturi de el se regaseste un luptator sumo ce tine o baterie cu polaritatile clar indicate. Fac ei oare referire la o inversare a polaritatii puterii mondiale de la Est la Vest?

ghost

Fantoma

Iesind din spatele piciorului lui Obama este o fantoma care citeste o revista intitulata “Vacanta”. De ce planuieste o fantoma o vacanta? Reprezinta oare faptul ca masele vor fi atat de impovarate incat singurul moment in care se vor afla in vacanta va fi dupa ce vor muri? Se refera la nenumaratii oameni care au murit in timpul calatoriei in ultimele luni? Infiorator.

turtle

Testoasa

Stand in fata tuturor, privind in insesi sufletele noastre, este o testoasa cu linii de accent in jurul carapacei. Ce reprezinta? Vor avea testoasele o revenire masiva in 2015? Putin probabil.

O testoasa nervoasa este simbolul Societatii Fabian, o organizatie extrem de puternica ce lucreaza de mai bine de un secol pentru formarea unui guvern unic global.

Motto-ul Societatii Fabian este Cand lovesc, lovesc tare”.

Filozofia din spatele socialismului Fabian reprezinta practic schita a ceea ce numim astazi Noua Ordine Mondiala.

Societatea Fabian este o grupare foarte veche cu origini in Anglia anului 1884, al carei scop este formarea unui stat socialist unic, global. Isi iau denumirea de la generalul roman Fabius, care folosea strategii planuite cu grija pentru a-si obosi treptat inamicii pe perioade lungi de timp in vederea obtinerii victoriei. “Socialismul Fabian” foloseste schimbarile incrementale pe perioade lungi de timp pentru a transforma treptat un stat, in defavoarea revolutiilor violente. Il putem numi socialism prin hotie. Emblema lor originala era un scut cu un lup in blana de oaie ce tinea un steag cu literele F.S. Astazi simbolul international al societatii Fabian este o testoasa, cu motto-ul: “Cand lovesc, lovesc tare” – The Fabian Society, The Weather Eye

Societatea Fabian obisnuia sa sustina in mod deschis o societate planificata stiintific si sprijinea eugenia prin sterilizare. Emblema originala arata un lup in blana de oaie… Dar se pare ca nu era cea mai buna metoda de a ascunde lupul de masele de oameni.

Emblema originala a Societatii Fabian.

Aducerea la lumina a unui sistem global prin mici schimbari incrementale este exact ce fac elitele la ora actuala. Din acest motiv gasim probabil testoasa suparata pe coperta unei publicatii cu legaturi Bilderberg – stand in fata haosului din spatele ei.

dirt

11.3 si 11.5

Partea din dreapta jos a copertei cuprinde niste simboluri mai criptice. Gasim un morman de pamant si doua sageti infipte pe care este inscriptionat 11.5 si 11.3. Sunt oare acestea date pe care sa le tinem minte? Daca luam aceste numere drept coordonate, ele arata catre un punct din Nigeria. De ce se gasesc acestea langa un morman de pamant? Afisarea numerelor care pot fi cu adevarat intelese doar de catre “cunoscatori” este unul dintre hobby-urile favorite ale elitelor.

In picioare in fata mormanului este Alice in Tara Minunilor, privind in sus catre motanul Cheshire.

cat

Acest motan iconic este cunoscut pentru faptul ca poate disparea in intregime, lasandu-si vizibil doar ranjetul straniu. Vedem astfel o alta aluzie la o lume a fanteziei, iluziei si inselarii precum cea perceputa de Alice – o reprezentanta a maselor. Impreuna cu includerea oarecum inutila a lui David Blaine – un magician –, coperta amesteca evenimente reale cu iluzii.

Alte simboluri notabile pe coperta includ o pusculita ce zboara din buzunarele lui David Cameron; un manechin ce poarta o creatie Alexander McQueen (designerul favorit al elitelor, care a murit in circumstante dubioase) si un ofiter asiatic ce poarta o masca pentru a-l proteja de o boala mortala.

2015 suna grozav, nu-i asa?

In concluzie

The Economist nu este un ziar oarecare care publica predictii ciudate pentru a vinde cateva copii in plus. Este direct conectat la cei ce modeleaza politicile globale si care se asigura ca acestea sunt si aplicate. Publicatia este detinuta in parte de familia bancara Rothschild si redactorul sau sef participa in mod regulat la intalnirile Bilderberg. Cu alte cuvinte, The Economist este conectat la cei care au mijloacele si puterea de a face “predictiile” o realitate.

Coperta cu tema “2015” reflecta in principiu agenda elitelor si este intesata de simboluri criptice ce par a fi incluse pentru “cunoscatori”. Iar masele, asa cum Alice priveste cum dispare motanul Cheshire, se vor concentra pe iluzii in timp ce lupul in blana de oaie va lovi… si va lovi puternic.

traducere pentru Cuvantul Ortodox de B.D.


Categorii

China, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

70 Commentarii la ““SINISTRA” LUME A LUI 2015 – decriptarea simbolurilor rau-prevestitoare din desenul-agenda de pe COPERTA REVISTEI THE ECONOMIST

<< Pagina 1 / 2 >> VEZI COMENTARII MAI NOI

 1. Deasupra dnei. Hilary Clinton si la dreapta sus de Putin este capul lui Napoleon Bonaparte…

 2. >Mai reprezinta totodata perfect si “ademenirea” si amagirea tineretului din
  >ziua de azi de catre “muzica” mass-mediei. In mod convenabil, putem vedea un
  >baietel chiar sub flautul Flautistului.

  Trebuie subliniat ca au existat niste cruciade ale copiilor in evul mediu, desi exista istorici care le contesta.

  http://www.revistamagazin.ro/content/view/9089/8/

  In manualele de Istoria evului mediu (cl a VI a) din perioada comunista, se vorbeste despre o asemenea cruciada; o parte din copii au fost imbarcati pe corabii si dupa ce au ajuns in Orientul apropiat, baietii au fost vanduti ca sclavi, iar fetitele au ajuns in haremuri.

  Ceea de a facut guru bivolaru (azil politic in Suedia si facut scapat de Monica Macovei) dupa 1990, cu multi adolescenti si tineri romani, este tot un fel de cruciada a copiilor, in numele unui ‘bine universal’.

  PS: Chipul lui Napoleon e colorat, dar mana din dreapta care ar trebui sa-i apartina este in alb-negru.

 3. Pe urmele civilizaţiei săseşti din Transilvania:

  De mult, tare demult, într-un orăşel din Germania, numit Hammeln, oamenii erau disperaţi, casele lor fiind invadate de către şobolani. Un tânăr flautist, a cărui muzică era magică, a fost angajat promiţându-i-se o mulţime de bani, pentru a-i ademeni pe şobolani într-un râu.

  Nu a trecut mult timp până când toţi musafirii nepoftiţi au ieşit hipnotizaţi de muzica flautistului şi au început să îl urmeze pe tânărul muzician… Reîntors în micul orăşel, tânărul şi-a cerut răsplata, dar a fost ignorat de locuitorii din oraş. Răzbunarea tânărului nu a întârziat, el luându-şi din nou flautul şi începându-şi trilurile fermecate.

  De data aceasta, cei vizaţi au fost copii din oraş, care vrajiţi de muzica minunată, au început să danseze şi să îl urmeze pe flautist într-o peşteră, dispărând pentru totdeauna… Conform unei legende vechi din Transilvania, celelalt capăt al peşterii se află în Transilvania, iar copii din Hammeln sunt strămoşii saşilor…

  Posibilă aluzie şi la Klaus Iohannis?
  http://city-tours-events.ro/oferte/pe-urmele-civilizatiei-sasesti-din-transilvania/
  http://www.evz.ro/copiii-rapiti-din-hamelin-sunt-cautati-in-transilvania-422694.html

 4. Mainile lui Merkel cu nasturele de pe sacou formeaza ochiul. Simbolul illuminatilor.

 5. Vreau sa ma lamureasca si pe mine cineva de ce acesti iluminati/bilderbergi ar lasa astfel de semne/urme prin media?! Nu au posibilitatea sa si le transmita pe alte cai, mai secrete?
  Care-i faza cu aceste ”urme” ca mie imi scapa? Daca intre ei au alte cai sa-si tranmita planurile atunci cui se adreseaza? profanilor? de ce ar face asta daca profanii si asa nu le inteleg? si daca profanii ar dispune de algoritmii de descifrare atunci de ce si-ar mai dezvalui planurile?!

 6. @costin:

  Intrebarile sunt legitime. Am scris si noi despre paradoxul agendelor oculte care sunt… la vedere:

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2011/01/31/cand-secretul-e-doar-discret-agenda-de-modelare-sociala-si-centralizare-globala-este-acum-la-vedere/

  Transmiterea, comunicarea simbolica prin coduri “culturale” specifice nu este acelasi lucru cu a stabili o agenda si cu atat mai putin cu a planifica implementarea ei. Coperta e o alegorie, iar alegoria provine din cercuri ce sunt framantate de diverse idei, ganduri, planuri. As simple as that.

 7. Cred ca personajul care este in plus in poza este Putin.Acesta nu a spus nimic despre evenimentele din Franta.Occidentalii l-ar vrea cu mare drag in Nato.Ramane de vazut daca va intra sau nu.

 8. Pt costin: au posibilitatea, de bună seamă, dar pe de o parte au devenit f f puternici, mulți dintre oameni se închină astăzi zeului ban, iar ei dețin cea mai mare parte din banii lumii, pe de altă parte ei sunt de bună seamă mândri de viitorul pe care ei cred că-l pot modela și doresc să-și afișeze această mândrie luciferică. Probabil că este mai târziu decât credeam noi?!
  DAR: în orice caz, Dumnezeu, Carele este Atotțiitorul, le poate da oricând planurile nesăbuite peste cap, deci să ne rugăm Lui, ca să ne mai dea puțină vreme de pocăință.

 9. @mada:

  Coperta n-are legatura cu atentatele, e o privire panoramica asupra intregii lumi.

 10. Cartea a 11-a a Sfinte Scripturi, (a treia a Regilor) cap.5 si cap.3, amandoua spun despre construirea Templului de catre Solomon.

 11. @Titus:

  Da, dar probabil dupa Septuaginta, nu dupa editiile masoretice. 🙂

 12. @admin: nu stiu, numarati si voi..

  http://bibliaortodoxa.ro/

  pe urma sa stiti ca nu e chiar atat de ermatica coperta aia, se poate citit destul de usor…, sau asa mi se pare mie.

 13. @costin
  Pentru ca sufera de slava desarta. Deci vor sa se stie! Noi (!) suntem cei care distrug lumea (sic!). De aia se semneaza peste tot.

 14. Pentru illuminati, simbolistica are un farmec aparte, spun cunoscatorii. S-ar parea ca si apetitul pentru cifra 11. 11.02 – demisia papei,cutremurul si tsunami din Japonia ar fi avut loc pe data de 11.03.2011. Insa data de 11.05.330 pare a fi mult mai interesanta, Constantinopolul devine capitala Imperiului Roman de Rasarit care va dura 1123 ani. Ruina si reconstructie. Probabil asta o fi si rostul gramezii de nisip de langa piciorele visatoarei Alice, un vis devenit realitate. Cine stie cu adevarat …

 15. @Rortodox
  Foarte tare! Nu ma asteptam sa-l vad si pe Simon Cowell pe acolo. Si de fapt, de ce nu? Cate milioane de oameni nu isi pierd timpul ce-l pretios urmarind iluziile create de concursurile sale. Importate de toti! Hm! Multumim. Am mai priceput ceva.

 16. @admin
  multumesc pentru link.
  Tot analizand care-i scopul acestor urme, de altfel interpretabile, nu gasesc alt raspuns decat ocultismul.
  Acum consider ca urmele nu sunt lasate nici pentru initiati, nici pentru profani ci ca invocari/reprezentari malefice in sprijinul unor posibile evenimente.
  Nu cred in ideea ca acesti iluminati stiu cum sa construiasca NWO si care-i drumul cel mai potrivit ci doar ca si-o doresc dar nu stiu nici ei cum si nici ce-i va ajuta cel mai bine in aces sens.

 17. @costin, indivizii astia nu se mai ascund cum o faceau in trecut. De cativa ani in coace au schimbat tactica astfel incat acum trimit comunicate de presa prin care fac publice data si locatia urmatoarelor intruniri, date despre participanti(sau cel putin despre o parte dintre ei), informatii legate de subiectele care vor fi dezbatute in cadrul intrunirilor, uneori invita alaturi de ei chiar oameni(de incredere) din presa astfel incat sa poata arata lumii intregi ca nu e nimic conspirativ. http://www.bilderbergmeetings.org/steering-committee.html

 18. Cand am spus de Putin stiam ca articolul nu face referire la Franta, dar am vrut sa atrag atentia ca nu am auzit nici un comentariu din partea lui la adresa celor intamplate in aceasta tara ,desi este posibil sa faca si el parte din elita mondiala.

 19. @mada:

  A existat o reactie oficiala a presedintiei ruse, din cate stim, iar Lavrov, min. de externe, a fost prezent si el la marele mars mondial.

 20. Inseamna ca aveti dreptate.Asta e.Nu stiam ca si rusii au avut reprezentat la acel mars.

 21. Tabloul din drepta jos e “Frumoasa fierarita” de Leonardo da Vinci. La Belle Ferronnière. O Gioconda avant la lettre:
  http://fr.wikipedia.org/wiki/La_Belle_Ferronni%C3%A8re

 22. Dar care poate fi semnificatia tabloului si a masinutei cu persoane din spatele acelui barbat in galben si albastru?

 23. Coperta imi pare ca e impartita pe segmente. Segmentele care compun o civilizatie. Politic. cultural, militar, tehnologic,etc… Zona sportiva ( cele 2 mingi, una de cricket, una de rugby, dat fiind faptul ca in 2015 sunt programate campionatele mondiale la cele sporturi enumerate mai sus), zona culturala (spiderman si tabloul). E un fel de a spune ca dominanta va fi tot cultura de masa (hollywoodul- spiderman) iar cultura clasica va fi cvasi-anonima lumii desi e foarta importanta si valoroasa (tablou pictat de da Vinci). Pestii-clovn pot reprezenta zona ecologica ( se regasesc mai ales in Marea Bariera de Corali). Oamenii influenti din lume acopera zona centrala a copertei, politicienii sunt alb-negru (fara emotii, decizii la rece, politice) iar restul au culori normale ale fetei.
  “Crap-o-dust” in jargon e actiunea de a umple aerul de mirosuri urate, sau un fel de praf de balegar, iar personajul etichetat astfel e Putin (avand in vedere ca e inamicul public numarul unu). Un fel de sconcs in ochii Bilderbergilor.
  Copilul nu e mai e sedus de Fluieras, parand ca-l ignora desi acesta e aplecat inspre baiat intr-un efort de al vraji, copilul fiind captivat de spectacolul cotidian al crizelor nesfarsite, care au o capacitate mai mare de a uimi si hipnotiza. “Oare ceva mai urma?”
  Broasca si masina sunt un fel de antiteza, cred. Cea mai rapida masina din lume langa simbolul incetinelii. O lume cu doua viteze, poate trei (Range-Roverul condus de o bunicuta). Sagetile sunt proiectile sau in engleza “missile”. Adica rachete.
  Cifrele chiar nu am idee ce ar putea reprezenta.
  Progresul tehnologic (realitatea augmentata a tipului cu masca pe fata) si dronele Amazon). Ursul Panda…evident.
  Luptatorul de sumo e Japonia grevata de efortul energetic, devenit prea mare pentru ea. (fukusima, importul de petrol si carbune).
  Terorisism, spionaj, amenintarea nucleara si mutarea centrului de greutate inspre Asia-Pacific.
  P.S.
  Nu stiu cati dintre voi ati auzit de acest pachet de carti de joc, aparut in 1995. Jocul se chema “Iluminatii si Noua Ordina Mondiala”. Unii spun ca descrie 9/11 cu mult timp inainte, plus alte evenimente:
  http://www.cuttingedge.org/news/n1753.cfm
  Intreg pachetul de carti:
  https://www.youtube.com/watch?v=dfqMbvZ1acc

 24. Fratilor, e cel mai cumplit lucru pe care l-am vazut in viata mea si cel mai sinistru intr-adevar. Pur si simplu magnatii acestei lumi ne anunta in mod explicit venirea lui Antihrist….Globul cu doua fete, cele doua fete nu reprezinta nici estul nici vestul, ci e pamantul sub puterea lui Antichrist…Capul cu doua fete il reprezinta pe diavolul, un cap cu doua fete opuse este simbolul duplicitatii absolute care este diavolul, anul acesta se anunta antichristul, venirea lui pe scena istoriei sau incoronarea lui … e aproape…urmeaza deci cei trei ani si jumatate…

 25. Dă Doamne să fiu profet mincinos, vădește-mă, Doamne, profet mincinos, nimic nu-mi doresc mai mult!!!

 26. Minodora Marin,
  chiar asa?
  “Pur si simplu” Hristos a spus ca numai Tatal stie cand va fi sfarsitul acestei lumi. Ca doar nu le-o fi spus El in mod “explicit” magnatilor, ca sa ne “anunte” si ei pe noi… 🙁

 27. Ma amuza cat de diferite sunt interpretarile: cate capete atatea idei! :))

  Eu (de pilda) as fi zis ca pozitia flautisului, in spatele copilului, sugereaza – din contra – pozitia perfecta a manipulatorului care isi suiera sugestiile hipnotizatoare astfel incat sa nu fie insa vazut. Planul din spate (Churchill, Hiroshima, Napoleon) prezinta trecutul omenirii, iar obiectele de la picioarele politicienilor (cultura, copii, prognoze panicarde etc.) arata ca toate acestea sunt pt ei ca un fel de jucarii cu care se joaca cum le place…in fine, n-are rost sa continui, n-as termina pana maine..

  Mi-aduce aminte de testul ala psihologic cu pata de cerneala. 🙂

  Altfel, coperta e intr-adevar sinistra dar arata din plin ceea ce deja stim cu totii: dementa lumii in care traim si faptul ca numai mila Domnului si pocainta noastra sunt cele care ne tin in viata. Dar ce? E asta o noutate?

 28. evharistw, @cititor, eu chiar intrasem in panica…m-ai linistit

 29. Stati asa sa vedeti ce-am descoperit uitandu-ma pe cartile cu care joaca Illuminati trombon (postarea lui @enkidu)!

  Stiati ca Orlando Bloom a fost intr-o viata anterioara un roman cu care ne mandrim?? Ei, vedeti, nici chiar noi, conspirationistii astia de duzina, nu le stim pe toate…

  min. 1,20 (dar nu numai):

  https://www.youtube.com/watch?v=hlNQMmEX1f8

  :)))

 30. Pamantul…..o mare Gradina Zoologica.

 31. Foarte interesant, rama inferioara a tabloului “Frumoasa fierarita” reprezinta de fapt un cosciug aproape ingropat in gramada de nisip.

 32. In poza apare si o pancarda cu Singapore, iar langa copilul cu figura de chinez si ursul Panda apare scris cuvantul ‘panica’. Ma intreb daca se anunta ceva in zona aceea. Mai sus apare si un ozn stilizat. Iar mie pamantul cu doua feţe imi sugereaza doua puteri mondiale rivale (aluzie la un nou razboi rece?)

 33. prezentarea editorilor, fara comentarii sau interpretari:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.economist.worldin

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Documentare