Criza epidemica a coronavirusului, intre LILIECII din China si ”ULIII” care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale. CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC MASCAT SUB O PANDEMIE? (I)

13-02-2020 12 minute Sublinieri

Paul Ghițiu:

Războiul bacteriologic mondial sau o operaţiune globală sub acoperire de modificare genetică a populaţiei Terrei (I)? De ce nu, şi una şi alta?

O criză bacteriologică care apare în China, adversarul economic no. 1 al SUA, în cel mai prost moment pentru gestionarea ei şi cel mai bun pentru explozia ei – Anul Nou chinezesc, când zeci de milioane de chinezi se deplasează dintr-o regiune în alta; cu o răspândire uluitor de rapidă în alte zone şi cu cazuri apărute în Occident imediat după declanşarea epidemiei în China, de parcă toţi cei sosiţi de acolo veneau din Wuhan, nemaifiind alte zone de interes pentru vestici; sau, dacă veneau din alte regiuni, însemnând că deja toată China e contaminată. Prea multe potriviri, prea multe întrebări, prea ca la acţiunile de destabilizare americane.

Pe de altă parte, în ultima decadă, au fost studiate şi chiar experimentate pe subiecţi voluntari vaccinurile genetice sau vaccinurile ADN, obţinute prin inginerie genetică şi nu prin germeni patogeni, care modifică ADN-ului celui vaccinat, cu efectul transformării în altcineva, fără un control asupra acestei transformări. Acesta este şi motivul pentru care, alături de neîncrederea generală în onestitatea producătorilor de medicamente-vaccinuri, au fost şi sunt privite cu suspiciune maximă de către populaţia de pretutindeni şi nu au fost încă folosite. Nimeni nu poate spune ce alte transformări vor face astfel de vaccinuri în fiinţa umană, şi nimeni nu poate garanta că ele nu vor fi folosite pentru controlul populaţiilor, dorinţa de secole a elitelor globaliste de transformare a maselor în nişte turme pe deplin ascultătoare. Şi ce ocazie mai bună decât o “nemiloasă” şi de “nestăpânit” altfel, pandemie!

Aveţi mai jos un prim episod dintr-o analiză minuţioasă, extrem de solid documentată, cu un fir logic foarte clar, in care veţi afla multe detalii pe care nu le ştim pt că presa globalistă nu ni le spune, sau ne minte şi manipulează non-stop, şi care duce, vrei nu vrei, la întrebările din titlu. Probabil că nu peste mult timp vom avea şi răspunsul.

Lilieci, editarea genelor şi arme biologice: experimente recente ale DARPA provoacă îngrijorare pe fondul epidemiei de coronavirus

de Whitney Webb

traducere: Paul GHIŢIU

În ultimele săptămâni, îngrijorarea cu privire la apariția unui nou coronavirus în China a crescut exponențial pe măsură ce media, experții și oficialii guvernamentali din întreaga lume și-au exprimat în mod deschis îngrijorarea că această nouă boală are potențialul de a se transforma într-o pandemie.

Pe măsură ce îngrijorarea privind viitorul acestei epidemii a crescut, același lucru s-a întâmplat și cu numărul de teorii care speculează cu privire la originea focarului, multe dintre acestea învinuind diverşi actori statali și/sau miliardari controversați. Acest lucru a dus în mod inevitabil la eforturi de combatere a „dezinformării” legate de focarul coronavirus, atât din partea principalelor instituții de presă, cât și a principalelor platforme de comunicare socială.

Cu toate acestea, deși multe dintre aceste teorii sunt în mod clar speculative, există, de asemenea, dovezi verificabile cu privire la interesul recent al unei agenții guvernamentale americane controversate, pentru noile coronavirusuri, în special cele transmise de la lilieci la oameni. Agenția respectivă, Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării de la Pentagon (DARPA), a început să cheltuiască milioane pentru o astfel de cercetare în 2018, iar unele dintre aceste studii finanțate de Pentagon au fost efectuate [în] laboratoare militare americane pentru arme biologice cunoscute, situate la granița cu China, și au avut ca rezultat descoperirea a zeci de noi tulpini coronavirus, chiar în luna aprilie a anului trecut. În plus, până în prezent, legăturile dintre principalul laborator de arme biologice al Pentagonului și un institut de virusologie din Wuhan, China – unde se crede că focarul actual a început – nu au fost raportate până acum în mass-media în limba engleză.

Deși rămâne complet necunoscut modul în care a apărut actuala epidemie, detaliile despre DARPA şi recentele experimente ale Pentagonului sunt în mod clar de interes public, mai ales având în vedere că nişte companii, care sunt parteneri strategici ai DARPA, au început recent să dezvolte un vaccin pentru a combate epidemia de coronavirus. În plus, aceste societăți sprijinite de DARPA dezvoltă controversate vaccinuri ADN și mARN pentru această anume tulpină de coronavirus, o categorie de vaccin care nu a fost niciodată aprobat pentru uz uman în Statele Unite.

Cu toate acestea, pe măsură ce temerile legate de potențialul de pandemie al coronavirusului cresc, aceste vaccinuri vor fi puse rapid pe piață pentru uzul public, ceea ce face important ca publicul să fie conștient de recentele experimente ale DARPA cu privire la coronavirusuri, lilieci și tehnologii de editare genetică, precum și de implicațiile lor mai ample.

Să examinăm narațiunea recentă despre arma biologică de la Wuhan

Întrucât focarul coronavirus a ajuns să domine titlurile în ultimele săptămâni, mai multe instituții de presă au promovat afirmații conform cărora epicentrul raportat al focarului din Wuhan, China este în laboratoarele despre care se spune că au legătură cu un program guvernamental chinez de război biologic.

Cu toate acestea, în urma examinării ulterioare a sursei care a furnizat această afirmație gravă, am constatat că aceste presupuse legături între apariția focarului și un presupus program chinez de bioweapons au provenit din două surse extrem de dubioase.

De exemplu, prima sursă de informare cu privire la această afirmație a fost Radio Asia Liberă, agenţie de presă înfiinţată de guvernul SUA, care vizează publicul asiatic şi a fost condusă direct de CIA, fiind numită de New York Times ca parte esențială a „rețelei de propagandă mondială” a CIA. Deși nu mai este condusă direct de CIA, ea este acum administrată de Consiliul Guvernatorilor Audiovizualului (BBG), finanțat de guvern, care răspunde direct secretarului de stat Mike Pompeo, fost director al CIA înainte de postul său actual de șef al Departamentului de stat.

Cu alte cuvinte, Radio Asia Liberă și alte instituții de presă gestionate de BBG sunt instituții legale pentru propaganda guvernului SUA. De amintit că interdicția de lungă durată privind utilizarea pe plan intern a propagandei guvernului SUA asupra cetățenilor americani a fost ridicată în 2013, cu justificarea oficială de a permite guvernului să „comunice eficient într-un mod credibil” și să combată mai bine „influența al-Qaeda și a altor extremiști violenți”.

Revenind la subiectul în discuție, recentul raport al Radio Free Asia cu privire la presupusa origine a focarului legată de un centru virusologic chinez de stat îl citează pentru această afirmaţie doar pe Reren Ruihong, fostul șef al departamentului de asistență medicală de la Crucea Roșie din China. Ruihong a fost citat ca expert în mai multe rapoarte ale Radio Asia Liberă privind focarele de boală din China, dar nu a fost menționat ca expert de către niciun alt outlet media în limba engleză.
Ruihong a declarat pentru Radio Free Asia că:

„Este vorba despre un nou tip de coronavirus mutant. Ei nu au făcut publice secvența genetică, deoarece este foarte contagioasă… Tehnologia de inginerie genetica a ajuns într-un astfel de moment, iar Wuhan găzduiește un centru de cercetare virusologic, care este sub egida Academiei de Științe din China, şi este centrul de cercetare din China de cel mai înalt nivel.”

Chiar dacă Ruihong nu a afirmat în mod direct că guvernul chinez a făcut o armă biologică la fabrica Wuhan, ea a insinuat că experimentele genetice din institut ar fi putut avea ca rezultat crearea acestui nou „coronavirus mutant” în focarul epidemiei.

Având în vedere că Radio Free Asia și singura sa sursă au speculat despre legăturile guvernului chinez cu crearea noului coronavirus, Washington Times a dus lucrurile mult mai departe într-un raport intitulat „Wuhan-ul lovit de virus are două laboratoare legate de programul chinez de război biologic. Articolul respectiv, La fel ca raportul anterior al Radio Asia Liberă, menționează o singură sursă pentru această afirmație, specialistul israelian în domeniul războiului biologic fost membru al serviciilor de informații militare, Dany Shoham.

Dar, la citirea articolului, se poate observa că Shoham nu face afirmația menționată în titlul articolului, el declarînd doar pentru Washington Times că: „Anumite laboratoare din institut [Wuhan] au fost probabil angajate, în ceea ce privește cercetarea și dezvoltarea, în China [a armelor biologice], cel puțin în mod colateral, dar nu ca principală locaţie de cercetare pentru războiul biologic a Chinei (subliniere adăugată).”

În timp ce afirmațiile lui Shoham sunt în mod clar speculative, citarea sa de către Washington Times este deosebit de grăitoare, în special având în vedere rolul important pe care l-a jucat în promovarea declarațiilor false că atacurile cu antrax din 2001 din Irak au fost opera lui Saddam Hussein. Afirmațiile lui Shoham cu privire la guvernul irakian și la antraxul folosit ca armă, care au fost utilizate pentru a susține cazul invaziei Irakului din 2003, s-au dovedit de atunci complet false, căci s-a constatat că Irakul nu avea nici “armele de distrugere în masa” chimice, nici biologice susţinute de „experți” precum Shoham.

Dincolo de istoria lui Shoham, de a face afirmații suspecte, trebuie remarcat, de asemenea, că fostul angajator al lui Shoham, serviciul de informații al armatei israeliene, are un trecut tulburător în ceea ce priveşte armele biologice. De exemplu, la sfârșitul anilor 1990, mai multe media au raportat că Israelul era în curs de dezvoltare a unei arme biologice genetic care ar viza arabii, în special irakienii, dar i-ar lăsa neafectați pe evreii israelieni.

Având în vedere trecutul dubios al lui Shoham și natura clar speculativă a afirmațiilor sale, precum și a celor făcute în raportul Radio Asia Liberă, un pasaj din articolul Washington Times poate fi în mod special lămuritor în cee ace priveşte motivul pentru care aceste afirmații au apărut recent:

„Un semn de rău augur, a spus un oficial american, este acela al zvonurilor false, de după izbucnirea epidemiei, care au început în urmă cu câteva săptămâni să circule pe internetul chinez susținând că virusul face parte dintr-o conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice. Aceasta ar putea indica faptul că China pregătește mijloace de propagandă pentru a contracara viitoare acuzații că noul virus a scăpat de la unul dintre laboratoarele de cercetare civilă sau de apărare din Wuhan (subliniere adăugată).”

Cu toate acestea, după cum se arată chiar în articolul menționat, acuzațiile că coronavirusul a scăpat dintr-un laborator de stat chinez nu mai puteau fi o viitoare acuzaţie, din moment ce atât Washington Times, cât și Radio Asia Liberă făcuseră deja această afirmație. În schimb, ceea ce sugerează acest pasaj este că rapoartele din Radio Asia Liberă și Washington Times au fost răspunsuri la afirmațiile care circulă în China, conform cărora focarul este legat de o „conspirație a SUA de a răspândi arme bacteriologice”.

Deși cele mai multe instituții de presă în limba engleză de până acum nu au examinat o astfel de posibilitate, există dovezi justificative considerabile care merită să fie examinate. De exemplu, nu numai că armata SUA, inclusiv controversatul său braț de cercetare – Agenția pentru Proiecte de Cercetare Avansată în Domeniul Apărării (DARPA), au finanţat recent studii în China și în apropierea Chinei, care au la descoperirea de noi coronavirusuri mutante provenite de la lilieci, dar Pentagonul a devenit, de asemenea, recent, preocupat de utilizarea potențială a liliecilor ca arme biologice.

*

Războiul bacteriologic mondial 2 – Institutul de virusologie din Wuhan lucrează cu Pentagonul din 1980!

Lilieci, editarea genelor şi arme biologice: experimente recente ale DARPA provoacă îngrijorare pe fondul epidemiei de coronavirus (II)

de Whitney WEBB

Traducere: Paul GHIŢIU

 Liliecii ca arme biologice

Având în vedere că epidemia de coronavirus în curs de desfășurare, centrată în China, s-a răspândit în alte țări și a fost acuzată ca fiind cauza unui număr tot mai mare de decese, s-a ajuns la un consens cu privire la faptul că acest virus specific, în prezent clasificat drept „un nou coronavirus”, se crede că provine de la lilieci și a fost transmis oamenilor din Wuhan, China, printr-o piață a fructelor de mare care comercializa și animale exotics. Așa-numitele piețe „umede”, precum cea de la Wuhan, au fost anterior învinuite pentru alte epidemii de coronavirus mortal din trecut în China, cum ar fi epidemia de Sindrom respirator acut sever (SARS) din 2003.

În plus, un studiu preliminar privind coronavirusul responsabil pentru epidemia curentă a constatat că receptorul, enzima 2 care transformă angiotensinul (ACE2), este nu numai aceeași cu cea utilizată de coronavirusul SARS, ci şi că asiaticii prezintă un raport mult mai mare de celule pulmonare care exprimă acel receptor decât celelalte etnii (caucaziană și africano-americane) incluse în studiu. Cu toate acestea, astfel de constatări sunt preliminare, iar dimensiunea eșantionului este prea mică pentru a trage concluzii definitive din datele preliminare respective.

În urmă cu doi ani, știrile din presă au început să discute despre îngrijorarea subită a Pentagonului că liliecii ar putea fi folosiți ca arme biologice, în special în răspândirea coronaviru[sului] și a altor boli mortale. Washington Post a afirmat că interesul Pentagonului față de investigarea utilizării potențiale a liliecilor pentru răspândirea bolilor mortale transformate în arme s-a datorat presupuselor eforturi ale Rusiei de a face același lucru. Cu toate acestea, aceste afirmații referitoare la interesul Rusiei de a utiliza liliecii ca arme biologice datează din anii 1980, când Uniunea Sovietică s-a angajat în cercetare secretă implicând virusul Marburg, cercetare care nici măcar nu a implicat lilieci și care s-a încheiat la prăbușirea Uniunii Sovietice în 1991.

La fel ca multe dintre controversatele programe de cercetare ale Pentagonului, cercetarea liliecilor ca arme biologice a fost încadrată ca fiind defensivă, în ciuda faptului că nu a fost anunţată nicio amenințare iminentă cu privire la armele biologice propagate cu ajutorul liliecilor. Totuşi, oamenii de știință independenți au acuzat recent Pentagonul, în special brațul său de cercetare DARPA, de faptul că susține că este implicat în cercetări despre care afirmă că sunt „defensive”, dar că sunt de fapt „ofensive”.

Cel mai recent exemplu în acest sens a fost programul „aliații insecte” al DARPA, care, în mod oficial, „urmărește să protejeze aprovizionarea cu alimente agricole a SUA prin transmiterea genelor de protecție plantelor prin insecte, care sunt responsabile de transmiterea majorității virusurilor plantelor” și să asigure „securitatea alimentară în cazul unei amenințări majore”, conform rapoartelor DARPA și media.

Totuşi, un grup de respectabili oameni de știință independenți au dezvăluit într-o analiză nimicitoare a programului că, departe de un proiect de cercetare „defensivă”, programul aliații insecte a avut ca scop crearea și furnizarea „unei noi clase de arme biologice”. Oamenii de știință, scriind în revista Science și conduşi de Richard Guy Reeves, de la Institutul Max Planck pentru Biologie Evolutivă din Germania, a avertizat că programul DARPA– care utilizează insectele ca vehicul pentru a deveni agenți de modificare genetică orizontală a mediului înconjurător (HEGAAS) – a dezvăluit „intenția de a dezvolta un mijloc de livrare a HEGAAs în scopuri ofensive”.

Indiferent de motivația reală din spatele îngrijorării bruște și recente a Pentagonului privind utilizarea liliecilor ca vehicul pentru arme biologice, armata americană a cheltuit milioane de dolari în ultimii ani finanțând cercetarea asupra liliecilor, virușilor letali pe care îi pot găzdui – inclusiv coronavirușii – și a modului cum sunt transmişi acești viruși de la lilieci la oameni.

De exemplu, DARPA a cheltuit 10 milioane de dolari pe un proiect în 2018pentru a clarifica cauzele complexe ale virusurilor apăruţi pe lilieci care au făcut de curând saltul la om, provocând îngrijorarea autorităţilor medicale din întreaga lume.  Un alt proiect de cercetare finanţat atât de DARPA cât și de NIH a implicat cercetători de la Universitatea de stat Colorado în examinarea coronavirusului care cauzează Sindromul Respirator din Orientul Mijlociu (MERS) pe lilieci și cămile „pentru a înțelege rolul acestor gazde în transmiterea bolilor la om”.  Alte studii ale armatei SUA, discutate în detaliu mai târziu în acest raport, au descoperit mai multe noi tulpini de noi coronavirusuri transportate de lilieci, atât în China, cât și în țările învecinate cu China.

Multe dintre aceste proiecte recente de cercetare sunt legate de programul de Prevenire a amenințărilor patogene emergente sau programul PREEMPT al DARPA, care a fost anunțat oficial în aprilie 2018. Prevenirea se concentrează în mod specific asupra rezervoarelor de boli animale, în special lilieci, și DARPA, chiar menționa în comunicatul său de presă, în program, că „are cunoștință de sensibilitățile privind biosiguranța și biosecuritatea care ar putea apărea” datorită naturii cercetării.

Anunțul DARPA pentru PREEMPT a fost făcut la doar câteva luni după ce guvernul SUA a decis să pună capăt în mod controversat moratoriului privind așa-numitele studii de tip “amplificare de funcție” care implică agenți patogeni periculoși. ViceNews a explicat studiile “amplificare de funcţie”, după cum urmează:

Cunoscută sub numele de studii „amplificare de funcție”, acest tip de cercetare este, în aparenţă, despre încercarea de a fi cu un pas înaintea naturii. Prin crearea de superviruși mai patogeni și mai ușor transmisibili, oamenii de știință sunt capabili să studieze modul în care acești viruși pot evolua și modul în care schimbările genetice afectează modul în care un virus interacționează cu gazda sa. Utilizând aceste informații, oamenii de știință pot încerca să prevină apariția naturală a acestor trăsături prin dezvoltarea de medicamente antivirale capabile să oprească o pandemie” (subliniere adăugată).

În plus, în timp ce programul PREEMPT al DARPA și interesul deschis al Pentagonului față de lilieci au fost anunțate în 2018, Armata SUA – în special departamentul pentru Programul de reducere a amenințării pe bază de cooperare – a început finanțarea cercetării în ceea ce privește liliecii și agenții patogeni letali, inclusiv în coronavirusuri MERS și SARS, cu un an înainte, în 2017. Unul dintre aceste studii s-a axat pe „Apariția unei boli zoonotice purtate de lilieci în regiunea Asiei de Vest”, şi a implicat Centrul Lugar din Georgia, identificat de foști funcționari guvernamentali georgieni, guvernul rus și ziarista independentă de investigație Dilyana Gaytanzhieva ca laborator secret american pentru arme biologice.

Este, de asemenea, important să se sublinieze faptul că laboratoarele cheie ale armatei SUA care implică studiul agenților patogeni letali, inclusiv coronavirusuri, Ebola și altele, au fost închise brusc în luna iulie a anului trecut, după ce Centrul de control şi prevenire a bolilor (CDC) a identificat importante „probleme de biosiguranță” în cadrul acestora.

Centrul de cercetare medicală pentru maladii infecțioase al armatei SUA (USAMRIID) de la Fort Detrick, Maryland – laboratorul principal al armatei SUA pentru cercetare „de apărare biologică” de la sfârșitul anilor 1960 – a fost forțat să oprească toate cercetările pe care le efectua cu o serie de agenți patogeni letali după ce CDC a constatat că nu dispune de „sisteme suficiente pentru decontaminarea apelor reziduale” de la laboratoarele sale de cea mai înaltă securitate și că personalul nu a urmat procedurile de siguranță, printre altele. Centrul conține atât laboratoare de biosiguranță de nivel 3, cât și laboratoare de nivel 4. Deși nu se știe dacă experimentele care implică coronavirusuri au fost în curs la acea dată, USAMRIID a fost recent implicat în cercetări născute din preocuparea recentă de Pentagonului cu privire la utilizarea liliecilor ca arme biologice.

Decizia de a închide SAMMRIID a avut o prezentare surprinzător de redusă în mass-media, la fel ca decizia surprinzătoare a CDC de a permite centrului aflat în neregulă să reia parțial cercetările la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut, chiar dacă centrul era și încă nu este în „capacitate operațională deplină”. Problematica asigurare a securităţii de către USAMRIID la acest fel de centre este de un interes deosebit în lumina recentei epidemii de coronavirus din China. După cum va arăta acest raport în curând, acest lucru se datorează faptului că USAMRIID are un parteneriat vechi de câteva decenii și strâns cu Institutul de virusologie medicală de la Universitatea din Wuhan, care este localizat în epicentrul epidemiei actuale.

Pentagonul în Wuhan?

Dincolo de cheltuielile recente ale armatei SUA și de interesul față de utilizarea liliecilor de arme biologice, merită, de asemenea, să se examineze studiile recente pe care armata le-a finanțat în ceea ce privește liliecii și „noile coronavirusuri”, cum ar fi cel din spatele epidemei recent, studii desfăşurate în interiorul sau în imediata apropiere a Chinei.

De exemplu, un studiu realizat în sudul Chinei în 2018 a avut ca rezultat descoperirea a 89 de noi tulpini  de „coronavirus nou de lilieci” care utilizează același receptor ca și coronavirusul cunoscut sub numele de Sindrom respirator din Orientul Mijlociu (MERS). Acest studiu a fost finanțat în comun de Ministerul Științei și Tehnologiei din guvernul chinez, USAID – o organizație despre care se presupune de mult că este un front pentru serviciile de informații ale SUA și Institutul Național de sănătate din SUA – are a colaborat atât cu CIA, cât și cu Pentagonul pentru cercetarea bolilor infecțioase și a armelor biologice.

Autorii studiului au secvențiat, de asemenea, genomul complet pentru două dintre aceste tulpini și au remarcat, de asemenea, că vaccinurile MERS existente ar fi ineficiente în ceea ce privește comliliacerea acestor viruşi, sugerând că un alt vaccin ar trebui să fie dezvoltat din timp. Acest lucru nu s-a întâmplat.

Un alt studiu finanțat de guvernul SUA, care a descoperit mai multe noi tulpini de „noul coronavirus de lilieci”, a fost publicat chiar anul trecut. Intitulat Descoperirea și caracterizarea liniilor de nou coronavirus de liliac din Kazahstan, s-a axat pe „fauna de lilieci din Asia Centrală, care leagă China de Europa de Est” și noile coronavirusuri de liliac descoperite în cursul studiului, s-a constatat că sunt „strâns legate de coronavirusuri de liliac din China, Franța, Spania şi Africa de Sud, ceea ce sugerează că co-circulația coronavirusurilor este comună la mai multe specii de liliac cu distribuții geografice suprapuse.” Cu alte cuvinte, coronavirusuri descoperite în acest studiu au fost identificate în populațiile liliac care migrează printre altele, între China și Kazahstan, şi este strâns legată de coronavirusuri de liliac în mai multe țări, inclusiv în China.

Studiul a fost finanțat în întregime de Departamentul Apărării al SUA, în special de Agenția de reducere a amenințărilor în domeniul apărării (DTRA), în cadrul unui proiect de investigare a coronavirusuri similare cu MERS, cum ar fi studiul din 2018 menționat anterior. În plus, dincolo de finanțarea acestui studiu din 2019, instituțiile implicate în realizarea acestui studiu merită, de asemenea, să fie avute în atenţie, având în vedere propriile legături strânse cu armata și guvernul SUA.

Autorii studiului sunt afiliați atât cu Institutul de cercetare pentru probleme de siguranță biologică din Kazahstan, cât şi cu/sau cu Universitatea Duke. Institutul de cercetare pentru probleme de siguranță biologică, deși oficial face parte din Centrul național pentru biotehnologie din Kazahstan, a primit milioane de la guvernul SUA, cea mai mare parte din acesta provenind de la Programul de reducere prin cooperare a amenințării al Pentagonului. Este depozitarul oficial al guvernului din Kazahstan de „infecții extreem de periculoase de la animale şi păsări, cu o colecție de 278 tulpini patogene a 46 de boli infecțioase.” Face parte dintr-o rețea de laboratoare pentru arme biologice” finanțate de Pentagon în întreaga țară din Asia Centrală, care se învecinează cu cele mai importante state rivale ale ale SUA – China și Rusia.

Participarea Universității Duke la acest studiu este, de asemenea, interesantă, având în vedere că Duke este un partener cheie al programului Platformă de prevenire pandemică (P3) al DARPA, care își propune în mod oficial „să accelereze în mod dramatic descoperirea, integrarea, testele preclinice, şi producerea de contramăsuri medicale împotriva bolilor infecțioase.” Primul pas al programului Duke/DARPA presupune descoperirea unor virusuri potențial amenințătoare și „dezvoltarea unor metode de susținere a propagării virale, astfel încât virusul să poată fi utilizat pentru studii în aval.”

Universitatea Duke este de asemenea în parteneriat cu Universitatea Wuhan din China (care se află în orașul în care a început epidemia de coronavirus actual), care a dus la deschiderea Universității Duke Kunshan din China (DKU) în 2018. În special, Universitatea Wuhan din China – pe lângă parteneriatul său cu Duke – include, de asemenea, un Institut de virusologie medicală, care a colaborat îndeaproape cu Institutul de cercetare medicală bentru boli infecțioase al Armatei SUA încă din anii 1980, conform site-ului său web. După cum s-a menționat anterior, centrul de la USAMRIID din SUA a fost închis în luna iulie a anului trecut pentru nerespectarea procedurilor de biosiguranță și eliminare corespunzătoare a deșeurilor, dar a fost permisă reluarea parțială a unor experimente la sfârșitul lunii noiembrie a anului trecut.

Va urma.

Sursa: https://www.thelastamericanvagabond.com/top-news/bats-gene-editing-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus-outbreak/


Categorii

America, Articolele saptamanii, China, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva sanatatii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

59 Commentarii la “Criza epidemica a coronavirusului, intre LILIECII din China si ”ULIII” care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale. CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC MASCAT SUB O PANDEMIE? (I)

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 2 / 2 >>

 1. Ingrid,
  Multumesc din suflet pentru raspunsuri!
  Imi doresc acest post binefacator, voi cere binecuvintare de la duhovnicul meu si ma voi ruga fierbinte la Hristos si Preacurata Maica Sa sa ma ajute sa-l tin macar o data si pe termen scurt pentru inceput. Nu sufar de afectiuni cronice dar sint candidata sigura la vreo una, pentru ca ma lupt cu un viciu tare pacatos si pagubos. Am sarit de 50 de ani si n-as vrea sa intru in batrineti plina de neputinte degradante. Cu mila lui Dumnezeu, poate ma pot “repara” inainte sa se produca ceva ireparabil. Din fericire, am fost toata viata mea circumspecta cu privire la medicamente. Asta in primul rind datorita mamei mele (Dumnezeu s-o odihneasca in pace!) care nu se napustea la antibiotice sa ma trateze de o raceala sau gripa. Cu consumul de sare nu am probleme, nu pun niciodata pe legume proaspete, nici pe oua, nici in lapte, brinza dulce de vaca sau cas si foarte putina in mincarea gatita. In schimb, la dulciuri e o problema… In posturi, trec pe linga carnuri fara sa ma apuce poftele, dar salivez precum ciinele lui Pavlov la rafturile cu prajituri si foietaje. Offfff!
  M-am bucurat sa citesc in raspunsuri despre hidratarea exterioara cu dusuri. As putea sa combin postul cu baile cu frictiuni ale lui Kuhne.
  Pentru mine va fi complicat cu votul tacerii prin natura meseriei. O sa vad cum merge.
  Toate cele bune si sanatate dumneavoastra si tuturor care ati venit cu completari de mare folos trupesc si sufletesc.

 2. Poate facem o cheta si traducem cartea, ce ziceti? Pare foarte folositoare pentru cei aflati in suferinta. In Familia Ortodoxa, acum cateva numere a prezentat Virgiliu Gheorghe terapia prin postul negru, cu rezultate f bune cum spunea si Ingrid.

 3. @Daniela G.

  Pe de o parte, cu cât lumea medicală va confisca pe scară mai largă astfel de practici, iar mănăstirile își pierd tradițiile și uită tehnicile sigure de postire, care nu pun in pericol viața omului, cu atât postul devine nu o distanță până la măsura nu știu cărui călugăr, ci un banal medicament pe care nimeni nu va mai avea curajul să-l folosească decât în spital, pe bani grei, cu aparatură sofisticată de monitorizare, analize zilnice, masurători, etc. Trebuie sa-și justifice și medicii banii pe care-i câștigă.
  Cu siguranță numai cei credincioși iau binecuvântare de la duhovnic sa meargă la cutare clinică pentru cutare tip de post, sau la cutare clinică pentru operație de cutare fel. Restul sunt de capul lor și nu-i putem opri să ia decizii.

  Măsura duhovnicească a calugărului nu constă în lungimea extraordinară a posturilor negre pe care le poate ține, nici în mulțimea rugăciunilor pe care le face, ci în locuirea Duhului Sfânt, prezența și lucrarea harul dumnezeiesc care nu se poate măsura în zile. Postul și rugăciunea sunt doar mijloace care înlesnesc dobândirea Duhului Sfânt.

  Că unii în mândria lor vor ajunge să se creadă mai bravi decât marea majoritate a călugărilor contemporani, este inevitabil, dar mândria asta va fi doar spre pierzarea lor. Nu se pot ține regulile corecte ale postului fără smerenie și ascultare, și greșelile pot fi fatale. A conduce un post e similar cu lucrarea unui chirurg, și rezultatele sunt mai puternice decat daca asupra trupului nostru s-ar fi realizat multiple operații chirurgicale

  Între altele Shennikov avertizează în mod deosebit împotriva entuziasmului și mândriei prostești a incepătorului de a se avânta in grabă la recorduri de lungime ….http://en.golodanie-da.ru/suhoe-golodanie-po-shennikovu.htm
  Cu un post lung pot obosi ficatul și rinichii atât de rău încât să nu mai pot ține alt post, nu numai că nu obțin vindecarea dorita, ci vlăguiesc mai rău trupul.
  Cu posturi scurte, bine conduse, cu ieșire, intrare, regim vegan fără ulei dacă e necesar, totul în așa fel încât postul să nu fie o povară și organismul să aibă suficientă vitalitate să lucreze vindecarea, pot ajunge treptat la posturi mai lungi și la vindecari cu totul nesperate de boli incurabile.

 4. @Daniela G
  ,,De exemplu știm că yoghinii spun că rugăciunea lui Iisus seamănă cu meditațiile sau cu mantrele lor, și poate că dacă rugăciunea lui Iisus ar fi practicată de un yoghin ar exista un efect mental asemănător cu al ortodoxului, însă noi știm că perspectiva de abordare este diferită: yoghinul vrea să se autorealizeze, să-și desăvârșească eul (spun din ceea ce cred), pe când calea ortodoxă spune că această rugăciune este pentru a se curăța de patimi adâncul neștiut al inimii, cu ajutorul harului lui Dumnezeu. Și calea yoghinilor este una spirituală, și nu rău intenționată (chiar dacă nu o laud), dar calea ortodoxă este dincolo de lumea aceasta, deoarece trebuie să treacă prin abisul smereniei și al renunțării la sine, pentru a ajunge la Dumnezeu.”

  Îmi cer iertare din start pentru că intervin, însă o fac pentru că nu a făcut-o altcineva. Am citat întreg pasajul, tocmai pentru a avea la îndemână contextul în care ați scris : ,,și calea yoghinilor este una spirituală, și nu rău intenționată (chiar dacă nu o laud)…”, deși puțin mai sus ați scris :,, yoghinul vrea să se autorealizeze, să-și desăvârșească eul (spun din ceea ce cred)”.
  Ceea ce doresc să spun este faptul că mă îndoiesc că nu este ,,rău intenționată”. Mai concret, în cazul unui novice, a unui începător, s-ar putea să nu fie rea intenție, dar după aceea cu greu mai poate fi vorba de bună intenție, mai ales la acei yoghini care ,,spun că rugăciunea Lui Iisus seamănă cu meditațiile sau cu mantrele lor.” Cu toată CONVINGEREA spun că cei care fac această afirmație NU sunt bine intenționați.
  Ce înseamnă de fapt yoga, indiferent de metoda practicată ? Este o înșelătorie a lui Aghiuță, pentru a-i face pe cei care practică yoga robi ai lui !!! Din marea Milă a Bunului Dumnezeu am prins decembrie ’89 în Iași. După aceea am fost contrariat de năvala, de puhoiul a tot felul de credințe mai mult sau mai puțin exotice în spațiul ieșean postdecembrist (am fost student în perioada ’88 – ’94). Ajungând la Sfânta Mănăstire Sihăstria, la vrednicul de pomenire părinte Cleopa Ilie, l-am ,,bombardat” cu întrebări pe această temă. N-am înțeles prea mare lucru pentru început, dar având binecuvântarea Sfinției sale, am aflat tocmai dintr-o carte de popularizare de-a lor (Milarepa, marele yoghin tibetan), care sunt diferențele ESENȚIALE dintre dreaptacredință și yoga. Se vorbește de nevoință și într-un caz și în celălalt, de ascultare și de supunere față de un duhovnic (dreaptacredință) sau față de un guru (yoga). Se vorbește de (Sfinte) Taine în dreaptacredință și de mistere în yoga. Totuși care este diferența ? Ca începător de unde știi pe care drum să o iei ? Cred că trebuie să faci neapărat o comparație între cele două credințe înainte de a porni la drum.
  În dreaptacredință știm că trebuie să urmăm Domnului Iisus Hristos, Care a trimis pe ucenicii Săi să propovăduiască dreaptacredință, ucenici care la rândul lor au transmis harul Lui Dumnezeu episcopilor și preoților, de la care și prin care noi toți cei care dorim SINCER să urmăm Domnului pe Cale, primim învățătură, ne spovedim, primim Sfintele Taine și dincolo de moarte Viața Veșnică.
  În yoga, lucrurile stau altfel. Celor care vor să practice yoga li se spune că dacă vor urma anumite tehnici, anumite meditații , anumite exerciții, sub supravegherea unui guru, își vor descoperi în interiorul lor niște puteri ascunse cu ajutorul cărora vor ajunge la mari înălțimi spirituale. În realitate, meditațiile sunt practici de golire a minții de orice gânduri (o înșelătorie ordinară) pentru ca în mintea goală să poată intra nestingherit…Aghiuță !!! Mantrele (misterele) sunt șoptite la urechea ucenicului de către guru, după ce ucenicul a trecut prin îndelungi și istovitoare exerciții fizice, în urma cărora guru primește înștiințare că poate încredința sau nu mantra ucenicului. De unde primește înștiințarea ? De la Aghiuță. Deci, de fapt mantrele sunt nume de demoni, care îl fac pe ucenic să creadă că în urma exercițiilor sale și prin mantra (misterul) șoptită de guru a primit noi puteri.
  Deci, în dreaptacredință există Sfinte Taine pentru că acestea nu pot fi înțelese de mintea omului, iar în yoga există mistere, care sunt demoni (care se prefac și în îngeri de lumină). Dacă în dreaptacredință știm de la bun început că urmăm Domnului Iisus Hristos, adică Luminii, în yoga nu știm că urmăm lui Aghiuță, adică întunericului, căci Aghiuță se preface în înger de lumină pentru a prosti pe cei mândri și proști.
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 5. @arizona
  Dar eu NU am insinuat (prin comentariile mele) că Ingrid ar trebui să nu mai scrie. Ea chiar are niște informații mult mai detaliate decât generalitățile pe care le cunoșteam eu despre acest subiect, și chiar am fost curioasă să aflu lucruri noi.
  Observația mea era că cineva trebuie să „împacheteze” aceste informații și în atenționările cuvenite, deoarece nu este vorba doar de o practică pur trupească, ci și de una cu influențe spirituale. De exemplu se știe că rugăciunea lui Iisus este recomandată și mirenilor, nu doar călugărilor, și totuși Sfântul Ignatie Briancianinov (și nu doar el) a scris O MULȚIME de atenționări (și nu doar pentru fazele înalte ale rugăciunii), fără a fi contra practicării ei de către mireni. De ce credeți că a scris atenționările?
  În privința postului, Ingrid a scos în evidență atenționările trupești. Eu am subliniat că trebuie pus accent și pe atenționările spirituale.

  @arizona, sunt convinsă că pentru mulți dintre cei de aici atenționările mele sunt de prisos, dar în era Internetului de unde știți CINE mai citește pe aici? Eu am rămas cu gura căscată aproape la propriu când am citit pe Internet despre niște persoane care se consideră hiper-spiritualizate și care emit niște aberații de îți stă mintea în loc. Dar și niște credincioși începători pot fi atrași în greșeală dacă nu cunosc toate avertismentele. Eu mă simt implicată, căci am lăudat-o pe Ingrid. Chiar și ea recunoaște că pentru unii, inevitabil, mândria de a practica acest post doar pentru a fi „ca nevoitorii” va fi spre pierzarea lor. Ei bine, eu nu mă împac ușor cu acest „inevitabil” pentru că îmi sună în minte cuvintele Mântuitorului: „Că smintelile trebuie să vină, dar VAI omului aceluia prin care vine sminteala.” Înțelegeți optica mea? Nu e vorba doar de dv. sau de alți câțiva care comentează pe aici, și care știți despre ce e vorba (duhovnicește). Scrisul rămâne, de citit poate fi citit de oricine, iar ce am scris ne însoțește la Judecata de Apoi. Trebuie deci să fim foarte atenți și minuțioși.

  Și acum offtopic, pentru toți, ceva ce am observat demult:
  Când cineva (nu doar eu, ci oricine) emite o părere (sau o observație) care este într-o oarecare opoziție (reală sau aparentă) cu a altora, mi se pare mie, sau chiar unii se simt ofuscați (fie că arată asta sau nu)? Dacă e așa, întrebarea mea e de ce? Eu cred că din confruntarea de păreri (făcută cu respect) se pot evidenția anumite aspecte, iar oamenii se pot cunoaște mai bine. O adversitate, chiar nerostită, față părerile altora, pune un zid nevăzut în comunicare. (Chiar dacă unii termină cu „Iertare”, nu se simte că și transmit asta. Acesta e un cuvânt foarte mare, și e normal să fie greu de intrat cu adevărat în atmosfera lui. Desigur, sunt și multe excepții. Acum îmi vine în minte Romil: el termină mereu cu „Iertare”, deși niciodată nu se simte adversitate în ce spune.)

 6. @Romil

  Sunt întru totul de acord cu dv., și cunoșteam perfect pericolele practicii yoga, precum și ce o diferențiază de credința adevărată. Iar când am spus că nu e o cale rău intenționată m-am referit, într-adevăr, la începătorii care nu știu despre ce este vorba și care cred că fac un lucru bun. (După un timp, cei cu adevărat bine intenționați se dumiresc, așa ca Danion Vasile.)

  Comparația pe care am vrut să o fac în acel comentariu al meu era următoarea:

  1) Mulți care practică yoga cred că merg pe o cale spirituală bună. Ei pot fi atrași chiar de rugăciunea lui Iisus, iar această rugăciune poate avea efecte mentale pozitive și în cazul lor (depărtarea minții de lucrurile lumii). Asta nu înseamnă că sunt în regulă, pentru că ei nu iau în seamă partea spirituală greșită (yoga).

  2) La fel și în cazul postului total, unii care practică niște spiritualități greșite (tot felul de ciudățenii new age, nu știu cum să le numesc), dar chiar și creștini „după ureche”, pot fi atrași să practice acest post al marilor nevoitori și sfinți, acum când acest post pare atât de accesibil multora, crezând că fac ceva grozav. Iar acest post chiar poate avea efecte spectaculoase trupești și asupra lor. Dar din punct de vedere spiritual ei nu sunt în regulă (și îi am aici în vedere pe ortodocși), deși ei cred că sunt în regulă (așa cum cred și cei cu yoga). De aceea eu cred că e nevoie și de atenționări spirituale în privința acestui post, așa cum sunt atenționări și la rugăciunea lui Iisus.

  Asta a fost comparația pe care am vrut să o fac în acel comentariu.

  Mulțumesc de atenționare. Ca să nu lăsăm lucrurile greșit înțelese.

  P.S. Am văzut și eu în cartea „Marii inițiati ai Indiei și Părintele Paisie” că acei guru din India lucrau în mod efectiv cu puterile celui rău.

 7. ERATĂ la comentariul meu precedent:

  „Dar din punct de vedere spiritual ei nu sunt în regulă (și îi am aici în vedere pe ortodocși)…”

  M-am referit la ortodocșii care, așa cum am spus mai sus, practică spiritualități greșite, sau sunt creștini „după ureche”.

 8. @RobertCr
  Mi se pare o idee bună !!! Depinde câți dintre noi sunt de acord cu ideea și, apoi, cine ar avea curajul să se apuce de o asemenea lucrare… Personal, nu mă descurc cu limba rusă și nici cu engleza, am studiat doar franceza și germana în liceu.

  Discuția privitoare la post a început până la urmă de la vremurile viitoare, care se arată sumbre la orizont, conform informațiilor oferite de Sfinții Părinți de demult, dar și de cei de ieri și de azi. Slavă Domnului că ne-a oferit și ne oferă toate informațiile necesare mântuirii sufletelor noastre !!!
  @eucred a provocat discuția, @ingrid a preluat ideea și inițiativa, documentat și lămuritor, iar ceilalți și-au exprimat dorința de a cunoaște cât mai multe despre post, uneori chiar mai aprins, dar @admin, ca o gazdă primitoare, a moderat corespunzător discuția.
  Știm că postul este de o vechime egală cu a omenirii, fiind stabilit de Dumnezeu în Rai, odată cu crearea strămoșilor noștri Adam și Eva, fiind prima poruncă pe care Adam a primit-o :,,Din toți pomii Raiului poți să mănânci, dar din pomul cunoștinței binelui și răului să nu mănânci, căci în ziua în care vei mânca din el, cu moarte vei muri.”(Facere,16;17)
  Prin urmare, post înseamnă ÎNFRÂNARE. Sau, dacă vreți, ABȚINERE. Adică să ne (auto)controlăm toate pornirile noastre, și ale trupului și ale sufletului. Adică să nu facem ,,cum ne țâpă dinlăuntru”(vorba părintelui Teofil Părăian, veșnică fie-i pomenirea), cum ne vine nouă în minte. Fiind noi creați din pământ (țărână) peste care Dumnezeu a suflat suflare de viață, înfrânarea nu este posibilă fără un ECHILIBRU între suflet și trup, astfel încât postul începe de la înfrânarea trupului, respectiv a lăcomiei pântecelui (care este o patimă), prin oprirea de la anumite mâncăruri numite de frupt. (Apropo de frupt. Când erau copiii noștri de vreo 9-10 ani și începea Postul Mare, după vreo 2-3 săptămâni de post, ne întrebau :,,Da’ fruptu’ mare când începe ?” De multe ori și noi cei mari suntem tot ca și copiii…). Abia după aceea este posibilă și înfrânarea de la alte patimi cum este lenea (,,burta plină trage a somn”), desfrânarea (,,ochii văd inima cere”), mânia, mândria, iubirea de arginți, invidia…
  Toate acestea nu sunt posibile fără VOINȚĂ (,,dai voință iei putere”), iar dacă nu ai totuși voință, o poți cere de la Multmilostivul Dumnezeu, prin Măicuța Domnului și/sau toți Sfinții care din veac au bineplăcut Domnului.
  Și, fără îndoială, orice post și orice inițiativă să se facă doar cu binecuvântarea duhovnicului !!! Și cu PERMANENTĂ luare aminte la ,,13 Corinteni” a Sfântului Apostol Pavel, fără de care totul este zadarnic !!!
  De aceea sunt de părere că discuțiile care au avut loc aici pe site în legătură cu postul au fost și sunt binevenite și au dovedit chiar că mulți dintre noi au o mare ,,foame” de post (sic !).

  P.S. @Daniela G și toți ceilalți
  Undeva în pateric, dacă nu mă înșel, este o istorioară foarte frumoasă. O reproduc din memorie. Un frate dintr-o mănăstire, cunoscut pentru seriozitatea și acrivia lui, mătura prin curtea mănăstirii, în timp ce alți doi frați din aceeași mănăstire discutau în curte subiecte duhovnicești. După ce-au terminat discuția cei doi frați, și-au cerut iertare și ,,au pus metanie” unul altuia, după cum este rânduiala în mănăstire. Atunci fratele care mătura prin curte și care era totdeauna serios, fiind și văzător cu duhul, a izbucnit în râs. Mirați peste măsură de râsul lui, cei doi frați l-au întrebat de ce râde. Iar fratele le-a răspuns:,,Cum să nu râd ? Cât timp ați vorbit împreună, ,,contabilii” voștri întunecați, au scris de zor toate vorbele voastre, dar după ce v-ați cerut iertare unul altuia, nu mai aveau nimic scris, deci s-au ostenit degeaba și au plecat îmbufnați.”
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 9. https://www.comuniuneortodoxa.ro/viata-duhovniceasca/postul-crestin-ortodox-ii/

  Adaugă aici la treptele postului:
  „A şaptea treaptă a postului este mana dumneze­iască, la care ajung foarte puţini asceţi, după o îndelungată nevoinţă, întăriţi fiind cu darul Duhului Sfânt. Aceştia se îndestulează numai cu Sfânta şi Dumnezeiasca Împărtăşanie, pe care o primesc o dată sau de două ori pe săptămână, fără a mai gusta altceva, decât puţină apă. Ei trăiesc pe pământ viaţă îngerească, mintea lor fiind răpită în extaz, nu au nevoie de nimic mate­rial (hrană, îmbrăcăminte, odihnă), fie că este iarnă sau vară nu simt frigul sau căldura, fiind acoperiţi cu harul lui Dumnezeu.”

  Despre odihnă am văzut deja că necesarul se micșorează puternic.Acest lucru este explicabil că organismul depune efort cu metabolizarea hranei și de această muncă este scutit pe perioada postului.
  În ce privește hainele, frigul/căldura, mai apare un fenomen natural care nu alege pacientul, indiferent de religie.
  După 3 zile de post negru, apa din sânge și țesuturi începe să fie inlocuită treptat cu glicerol, care este un produs de metabolism apărut în urma hrănirii pe timpul postului din țesutul adipos. Glicerolul este o substanță care spre deosebire de apă, are proprietatea că este extrem extrem de rezistentă la îngheț sau căldură, nu se dilată, nu se contractă, are punct de fierbere 290 grade celsius. Așa se explică o rezistență extraordinară a practicanților postului negru la intemperii, pot sa se tăvălească dezbrăcați prin zăpadă, să meargă desculți iarna intreagă prin zăpadă, etc. Nu este nici o minune, ci un fenomen natural la care trebuie să ne așteptăm.

  la 2 săptămâni după post când are de 3 ori mai multe celule stem normal, și desigur structură schimbată, sângele este grozav de donat, ar avea proprietăți vindecătoare deosebite

  @ Daniela G.

  Cu totul de acord. Eu n-am simțit nici o divergență … realizez și eu prea bine pericolele duhovnicești. …
  Un guru yoghin poate realiza vindecări cu postul ca sa atragă adepți la religia lui, un om de știință ateu ca sa-i atragă la ateismul lui și tot așa

 10. @ Romil
  Nici eu nu pot sa traduc o asemenea lucrare, engleza mea e de balta, din acest motiv am zis sa facem o cheta, sa gasim un traducator dispus sa faca un lucru de calitate, la un pret rezonabil. Vedem cum lucreaza Dumnezeu.

 11. @ Robert Cr, Romil
  dacă vă este de folos, rugăm admin să facem schimb de emailuri, eu oricum am in minte să realizez o aproximare de traducere in cateva luni, nu pot promite in cata vreme, cu engleza sunt la nivel avansat, rusa deloc …. impartasesc cu drag ce iese ….

 12. Cu mare drag, ma gandeam ca sa facem si noi o mica jertfa, nu doar dvs…Il rog pe fratele admin sa va dea adresa mea de e-mail. Bogdaproste.

 13. Întru totul de acord cu fratele RobertCr, deși cum spunea dânsul, voiam să facem și noi o mică jertfă. Îl rog și eu pe fratele admin să vă dea adresa mea de e-mail. Bunul Dumnezeu să vă răsplătească dragostea și jertfa.
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 14. Pingback: Epidemia coronavirusului se extinde. ITALIA, TARA CEA MAI AFECTATA, cu peste 60 de cazuri si RESTRICTII in 12 localitati/ „OCHII INTUNERICULUI” sau despre strania "profetie" fictionala din 1996 despre un virus-arma biologica intitulat WUHAN
 15. Pingback: „Camus, Biserica si China”. Invazie de lăcuste după epidemia de coronavirus?
 16. Ingrid,
  Am cercetat si am dat pesteo serie de 12 inregistrari in franceza facute de Thierry Casasnovas despre postulnegru, cu o abordare mai degraba terapeutica, s-a documentat serios despre schimbarile fiziologice care au loc in organism, iar mai incolo se declara crestin (cred ca e ceva neoprotestant, caci a realizat un interviu cu un pastor care-l citeaza totusi pe Sf.Atanasie) si recunoaste dimensiunea spirituala a postului.
  Omul il citeaza la bibliografie si pe Serghei Filonov, al doilea nume ca importanta pentru el. Din cite am inteles, a accesat aceeasi traducere in engleza din care ne-ati tradus si noua citeva pasaje importante.
  Pun aici un link catre primul episod din cele 12. https://www.youtube.com/watch?v=P-4PTxmbYVg
  As dori si eu, daca sinteti de acord, sa intram in contact pe mail cu ajutorul fratilor admin.
  Toate cele bune!

 17. Pingback: PAN-ISTERIA COVID-2019 - o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A "STATULUI GLOBAL"? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: "Speriati de epidemie,
 18. Pingback: Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta "vizionara" a magnatului BILL GATES - de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE... CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si
 19. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criza economica fara precedent va dobori orice re
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare