Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

5-03-2020 9 minute Sublinieri

https://www.freethink.com/articles/global-pandemic-preparedness-plan

Paul Ghitiu:

De la insecte şi şoareci cu ciumă bubonică, în anii ’50, la modificarea genetică sau extincţia unor populaţii întregi cu arme etnice (Războiul bacteriologic mondial) (3)

[…]

Lilieci, editarea genelor şi arme biologice: experimente recente ale DARPA provoacă îngrijorare pe fondul epidemiei de coronavirus (4)

de Whitney Webb
traducere: Paul GHIŢIU

Istoria întunecată a războiului bacteriologic al Pentagonului

Armata SUA are un trecut tulburator în ceea ce priveşte folosirea bolilor ca armă in timpul razboiului. Un exemplu a implicat utilizarea de către SUA a războiului bacteriologic în timpul războiului din Coreea de Nord, când a vizat atât Coreea de Nord, cât și China, prin aruncarea de insecte bolnave și şoareci de câmp, care purtau o varietate de agenți patogeni – inclusiv pesta bubonică și febra hemoragică – din avioane pe timpul nopții. În ciuda muntelui de dovezi și a mărturiei soldaților americani implicați în acest program, guvernul SUA și armata au negat acuzațiile și au ordonat distrugerea documentelor relevante.

În era de după al doilea război mondial, au apărut alte exemple de cercetare din SUA care vizează dezvoltarea armelor biologice, unele dintre acestea primind recent atenția mass-mediei. Un astfel de exemplu a avut loc în luna iulie a acestui an, când Camera Reprezentanților din SUA a solicitat informații de la armata SUA cu privire la eforturile sale anterioare de a folosi ca arme insecte și boala Lyme între 1950 și 1975.

SUA a susținut că nu a dezvoltat arme biologice ofensive din 1969 și acest lucru a fost susținut în continuare de ratificarea de către SUA a Convenției privind armele biologice (BWC), care a intrat în vigoare în 1975. Cu toate acestea, există dovezi ample că SUA a continuat să desfășoare cercetări și să dezvolte astfel de arme în acei ani, o mare parte dintre acestea desfășurându-se în străinătate sau fiind externalizate către companii private, finanțate de armata SUA. Mai mulți anchetatori, inclusiv Dilyana Gaytandzhieva, au documentat modul în care SUA produce viruși, bacterii și alte toxine în afara SUA – multe dintre aceștia în Europa de Est, Africa și Asia de Sud –, încălcând în mod clar BWC.

Pe lângă cercetarea militară, proprie, controversatul grup de experți neoconservatori, în prezent desființat Proiectul pentru un nou secol american (PNAC), a promovat în mod deschis utilizarea unei arme biologice modificate genetic după specificul rasial ca „instrument util din punct de vedere politic”. În ceea ce se poate argumenta ca fiind cel mai controversat document al think tank-ului, Intitulată „Rebuilding America’s Defenses”, există câteva pasaje care discută deschis despre utilitatea armelor biologice, inclusiv următoarele fraze:

„…probabil că lupta va avea loc în noi dimensiuni: în spațiu, „spațiul cibernetic” și poate în lumea microbilor… formele avansate de război biologic care pot „viza” genotipurile specifice pot transforma războiul biologic din domeniul terorii într-un instrument util din punct de vedere politic.”

Desi numerosi membri ai PNAC erau proeminenti in administratia George W. Bush, mulți dintre cei mai controversați membri ai săi au căpătat din nou proeminența politică în administrația Trump.

La câțiva ani de la publicarea „Rebuilding America’s Defenses”, forțele aeriene ale SUA au publicat un document intitulat Biotehnologii: Agenți patogeni obţinuţi prin inginerie genetică”, care conține următorul pasaj:

„Grupul JASON, compus din oameni de știință din mediul academic, a servit ca consilieri tehnici ai guvernului SUA. Studiul lor a generat șase clase largi de agenți patogeni prelucraţi genetic, care ar putea reprezenta o amenințare gravă pentru societate. Aceştia includ, dar nu se limitează la acestea, armele biologice binare, gene designer, terapie genetică ca armă, viruși invizibilii, host-swapping diseases, şi designer diseases (subliniere adăugată).”

Îngrijorări legate de experimentele de la Pentagon cu arme biologice au atras o atenție sporită din partea mass-mediei, în special după ce s-a dezvăluit în 2017 că DARPA a fost principalul finanțator al controversei tehnologii „gene drive” (determinare genetică), care are puterea de a modifica permanent genetica unor întregi populații, în timp ce le vizează pe altele pentru extincție. Cel puțin două dintre studiile DARPA care utilizează această tehnologie controversată au fost clasificate și „se ocupau de posibila aplicare militară a tehnologiei de determinare genică și pe utilizarea determinărilor genetice în agricultură”, potrivit știrilor din presă.

Descoperirea a avut loc după ce o organizație numită Grupul ETC a obținut peste 1,000 de e-mailuri pe interesul militar față de tehnologie, ca parte a unei cereri formulate în temeiul dreptului la libertatea informației (FOIA). Co-directorul grupului ETC, Jim Thomas, a declarat că această tehnologie poate fi utilizată ca armă biologică:

Determinările genetice reprezintă o tehnologie nouă puternică și periculoasă, iar potențialele arme biologice ar putea avea efecte dezastruoase asupra păcii, securității alimentare și mediului, în special dacă sunt utilizate în mod necorespunzător; Faptul că dezvoltarea determinăriii genetice este în prezent finanțată și structurată în principal de armata SUA ridică întrebări alarmante cu privire la acest întreg domeniu.”

Deși motivația exactă din spatele interesului militar față de o astfel de tehnologie nu este cunoscută, Pentagonul a fost deschis în legătură cu faptul ca îşi dedica o mare parte dintre resursele sale pentru blocarea a ceea ce considera cele mai mari doua amenintari la adresa hegemoniei militare americane: Rusia si China. China a fost menționată ca fiind cea mai mare amenințare dintre cele două de către mai mulți oficiali ai Pentagonului, printre care John Rood, principalul consilier al Pentagonului pentru politica de apărare, care a descris China ca fiind cea mai mare amenințare la adresa „modului nostru de viață din Statele Unite” în cadrul Forumului de securitate Aspen din luna iulie a anului trecut.

De când Pentagonul a început să își „reproiecteze” politicile și cercetările în direcția unui „război lung” cu Rusia și China, armata rusă a acuzat armata americană de recoltarea de ADN de la ruși în cadrul unui program de arme biologice ascuns, o acuzație pe care Pentagonul a negat-o cu înverșunare. General-maior Igor Kirilov, șeful unității de protecție chimică și biologică a armatei ruse, care a făcut aceste afirmații, a afirmat, de asemenea, că SUA dezvoltă astfel de arme în imediata apropiere a frontierelor rusești și chineze.

China a acuzat, de asemenea, armata SUA de recoltarea de ADN de la cetățenii chinezi cu intenții rele, cum ar fi atunci când 200,000 de agricultori chinezi au fost utilizați în 12 de experimente genetice fără a fi în cunoștință de cauză. Aceste experimente au fost efectuate de cercetătorii din Harvard în cadrul unui proiect finanțat de guvernul SUA.

Sursa: https://www.thelastamericanvagabond.com/top-news/bats-gene-editing-bioweapons-recent-darpa-experiments-raise-concerns-amid-coronavirus-outbreak/

***

EvZ/  (24 ianuarie):

Bill Gates are patentul vaccinului pentru virusul mortal de la Wuhan! Se așteaptă 60 de milioane de morți!

Pandemia cu coronavirusul din China a luat toată lumea prin surprindere. Mai puțin pe Bill Gates și o mână de promotori ai globalizării, care s-au pregătit din timp.

Fundația Bill și Melinda Gates au organizat la sfârșitul lui 2019 un exercițiu în caz de pandemie, în care a fost simulată o epidemie globală cu un coronavirus.

Fundația Gates este și finanțatoarea grupului care deține patentul vaccinului pentru virusul mortal și care lucrează la fabricarea acestuia.

În iunie 2015, Institutul Pilbright, finanțat de guvernul britanic, a depus o cerere de patent pentru un coronavirus viu, aprobată pe 20 noiembrie 2018.

Fundația Bill și Melinda Gates a donat 189.232 dolari Institutului Pilbritght, în 2013, pentru „îmbunătățirea înțelegerii și a utilizării efective instrumentelor actuale de control și a măsurilor (inclusiv vaccinuri) împotriva flagelurilor provocate de rozătoarele mici și a febrei aftoase, două maladii grave care afectează șeptelul și care sunt răspândite în țările puțin dezvoltate.”

Apoi, scrie InfoWars, în noiembrie 2019, site-ul Pilbright a publicat un articol despre finanțarea de către Fundația Gates a unei „rețele de anticorpi pentru șeptel”, cu suma de 5,5 milioane de dolari.

„Programul de cercetare ambițios va duce la o colaborare extinsă între mai multe organizații de cercetare britanice cu scopul de a utiliza rezultatele în domeniul maladiilor șeptelului și în domeniul imunologiei”, scria Institutul Pilbright în noiembrie 2019.

Șeful echipei de cercetători, profesorul John Hammond, a declarat:

„Noile tehnologii ne-au creat oportunitatea de a folosi aceste răspunsuri amănunțite ale anticorpilor pentru a crea noua generație de vaccinuri și terapii, care vor îmbunătăți sănătatea animalelor și, în ultimă instanță, sănătatea umană, asigurând în același timp siguranța aprovizionării noastre cu hrană.”

În același timp, institutul a anunțat pe rețeaua LinkedIn scoaterea la concurs al unui post de cercetător post-doctoral, pe durata a patru ani.

„Titularul postului va răspunde în fața șefilor Grupului Coronavirus și ai grupului de lucru de Oncogeneză Virală și va colabora strâns cu o echipă multidisciplinară pentru realizarea Rețelei de Anticorpi pentru Șeptel”, se arată în anunț.

Toate acestea, cu puțin înainte ca pandemia să izbucnească la Wuhan, din cauza unui rozător mic (liliac) bolnav, care a mușcat un porc domestic, de la care maladia s-a răspândit la măcelarul care l-a tranșat.

Între timp, pe 18 octombrie 2019, deci tot înaintea izbucnirii pandemiei, Fundația Bill și Melinda Gates, Johns Hopkins Bloomberg School for Public Health și Forumul Economic Mondial au organizat în colaborare un eveniment la New York, unde „politicieni, oameni importanți de afaceri și oficiali din domeniul sănătății” au realizat o simulare a unei pandemii cu coronavirus.

Intitulată Event 201, simularea i-a pus pe participanți „în situația de a se afla în mijlocul unei pandemii necontrolate de coronavirus care se împrăștie asemenea unui incendiu din America de Sud pentru a face ravagii în lumea întreagă”.

Potrivit Universității Johns Hopkins, „în simulare, CAPS (coronavirusul) a provocat 65 de milioane de morți în 18 luni”.

Un profesor de la Imperial College din Londra avertiza recent că actualul coronavirus are aceeași rată a mortalității ca gripa spaniolă, care, în 1918, a provocat între 20 și 50 de milioane de morți.

Un video realizat cu prilejul simulării, care prezintă desfășurarea imaginară a pandemiei, arată că virusul imuno-rezistent botezat CAPS paralizează comerțul internațional și călătoriile, aruncând economia mondială într-o criză fără precedent.

În respectiva înregistrare video, Tom Inglesby de la Johns Hopkins Center promovează globalizarea drept singura soluție de luptă împotria virusului mortal.

El spune:

„Există probleme noi care nu pot fi rezolvate decât de companiile multinaționale în colaborare cu guvernele.

Business Insider scria joi că „un grup sprijinit de Bill Gates finanțează biotehnologiile necesare pentru dezvoltarea unui vaccin împotriva coronavirusului mortal de la Wuhan”.

***

DCMedical (15 feb. 2020):

Coronavirus în Africa. Situația ar putea fi „mai dramatică” decât în China, crede Bill Gates

Celebrul miliardar Bill Gates avertizează că, în cazul în care noul coronavirus se răspândește în Africa, situația ar putea fi „mai dramatică” decât în China.

Dacă boala se răspândește în Africa, va fi „mai dramatic decât în China”, a spus Bill Gates vineri. „Și nu încerc să minimizez ceea ce se întâmplă în China”, a precizat fondatorul Microsoft, la o conferință a American Association for the Advancement of Science, organizată în Seattle.

Virusul, care a infectat peste 67.000 de persoane și a ucis peste 1.500, ar putea pune lumea într-o „situație posibil foarte rea“, a adăugat Gates. „Este o provocare uriașă”, a spus el. Sunt multe lucruri pe care nu le cunoaștem despre epidemia actuală, dar și multe pe care le știm, care demonstrează că ar putea fi – în special pe măsură ce se răspândește în zone precum Africa Subsahariană și Asia de Sud – foarte dramatic”, a spus Gates.

În afara Chinei continentale au fost înregistrate aproape 450 de cazuri în aproximativ 24 de țări și teritorii și trei decese. Egiptul a confirmat vineri primul său caz de coronavirus. Persoana în cauză este un cetățean străin care a fost internat într-un spital în condiții de izolare.

Fundația condusă de Bill Gates și soția sa, Melinda, a înființat un fond de aproximativ 100 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei și dezvoltarea unui vaccin, notează Agerpres.

***

Mediafax (1 martie 2020):

Bill Gates, despre 2019-nCoV: Coronavirusul este pandemic, „un patogen ce apare o dată la 100 de ani” / Cele patru măsuri propuse de miliardar pentru combaterea epidemiei

 • Bill Gates spune că noul coronavirus este pandemic, “unul dintre acei agenţi patogeni ce apar o dată la 100 de ani”.
 • Omul de afaceri american spune de mai mulţi ani că pandemiile sunt o ameninţare globală majoră.
 • Gates propune mai multe soluţii pentru epidemia cu noul coronavirus care a afectat cel puţin 56 de ţări.

Bill Gates vorbeşte deja despre pandemie în cazul noului coronavirus, deşi Organizaţia Mondială a Sănătăţii a evitat până în prezent să facă o astfel de declaraţie. OMS a calificat virusul ca având “potenţial pandemic”. Coronavirusul, a scris Gates, se comportă ca un “agent patogen care apare o dată la un secol”.

Cofondatorul Microsoft a avertizat în urmă cu mai mulţi ani că lumea nu este pregătită pentru o pandemie mortală.

Acest avertisment pare a se adeveri în prezent, având în vedere repeziciunea cu care se răspândeşte noul coronavirus apărut în China. Virusul care provoacă boala cunoscută drept COVID-19 a ucis aproape 2.900 de persoane şi a infectat peste 83.000 de oameni la nivel global, din luna decembrie. Cele mai multe victime au fost în China.

“În ultima săptămână, COVID-19 a început să se comporte foarte mult ca unul dintre acei agenţi patogeni din cauza cărora suntem îngrijoraţi”, a scris Gates într-un articol pentru The New England Journal of Medicine. “Sper că nu este atât de rău, dar trebuie să ne asumăm că va fi, până la proba contrarie”, a scris Gates.

“În orice criză, liderii au două responsabilităţi la fel de importante: să rezolve problema imediată şi să se asigure că nu mai apare”, a scris Gates. “Pandemia COVID-19 este un astfel de caz. Trebuie să salvăm vieţi”, a mai scris acesta, citat de Business Insider.

Ce soluţii de încetinire a răspândirii virusului propune omul de afaceri:

– Ţările bogate ar trebui să sprijine cu personal medical calificat statele sărace sau în curs de dezvoltare din Africa şi sudul Asiei, pentru a monitoriza răspândirea virusului şi a livra vaccinuri.

– Ar trebui înfiinţată o bază de date internaţională unde ţările pot împărtăşi informaţii.

– Ar trebui să fie dezvoltat un sistem de căutare a compuşilor care au fost deja testaţi şi sunt consideraţi siguri pentru a fi utilizaţi în vaccinuri.

– Guvernele şi donatorii ar trebui să finanţeze unităţi care pot produce cantităţi mari de vaccinuri în decurs de doar câteva săptămâni.

Gates a comparat COVID-19 cu epidemia de gripă asiatică din 1957, care a ucis peste un milion de persoane, şi cu cea de gripă spaniolă din 1918, care a provocat 50 de milioane de decese. Epidemia curentă se situează undeva între cele două, este de părere acesta.

Omul de afaceri crede că testele clinice la scară mare pentru vaccinul anticoronavirus ar putea avea loc cel mai devreme în iunie. […]

Sa ne amintim si de o stire mainstream din 2011:

Bill Gates vrea un vaccin pentru reducerea populatiei (Video)

Miliardarul american Bill Gates sustine ca populatia planetei poate fi redusa cu 10-15%, in mod paradoxal, tocmai prin imbunatatirea sistemului de sanatate si dezvoltarea unor noi vaccinuri.

“Daca ne descurcam foarte bine cu noile vaccinuri, sistemul de sanatate si serviciile de sanatate a reproducerii, am putea reduce (populatia planetei) cu 10% sau 15%”, a declarat Bill Gates, in cadrul conferintei TED, de la inceputul lunii martie, potrivit prisonplanet.com.

Mai mult, dupa ce a prezentat o ecuatie ai carei principali termeni erau populatia planetei si emisiile globale de dioxid de carbon, Gates a precizat:

“Probabil ca unul dintre aceste numere va ajunge foarte aproape de zero”.

Vezi discursul lui Bill Gates, la finalul acestui articol

Desi nu a specificat la ce vaccinuri sau la ce imbunatatiri ale sistemului sanitar se refera, comentatorii din Statele Unite sustin ca, in acest context, nu poate fi vorba decat despre un vaccin dedicat sterilizarii populatiei si dezvoltarea procedurilor de avort.

Fondatorul Microsoft sustine ca reducerea populatiei Pamantului este necesara pentru a opri procesul de incalzire globala,reducand emisiile de dioxid de carbon, in conditiile in care populatia planetei se indreapta vertiginos spre pragul de 9 miliarde de oameni.

Bill Gates doneaza 10 miliarde de dolari pentru cercetare

Declaratiile lui Gates vin dupa ce, la sfarsitul lunii trecute, acesta anunta ca Fundatia Bill si Melinda Gates va dona 10 miliarde de dolari pentru cercetarea si dezvoltarea unor noi vaccinuri, majoritatea destinate copiilor.

***

DCNews:

Ce a vrut să spună Bill Gates cu celebra frază: Dacă facem treabă bună cu noile vaccinuri, reducem populaţia mondială cu 10-15% – VIDEO

Miliardarul Bill Gates, fondatorul Microsoft, cunoscut pentru donaţiile de milioane de dolari acordate cercetătorilor pentru crearea de noi vaccinuri, a găsit soluţia pentru a reduce emisiilor de carbon: reducerea numărului populaţiei globale, cu ajutorul vaccinurilor.

Într-un discurs ţinut recent la o conferinţă TED (Technology, Entertainment, Design), Bill Gates a prezentat o formulă pentru identificarea emisiilor de CO2, după cum urmează: CO2 = P x S x E x C.

P = People (persoane)

S = Services per person (costul serviciilor, pe persoană)

E = Energy per service (costul energiei, pe persoană)

C = CO2 per energy unit (emisiile CO2, pe unitate de energie)

După ce a prezentat această formulă, miliardarul de la Microsoft a explicat că pentru a aduce emisiile de CO2 cât mai aproape de zero, „unul dintre aceşti indicatori trebuie adus cât mai aproape de zero“. Bill Gates a început apoi să descrie cum primul dintre aceşti indicatori – P (persoane) – poate fi redus. „Lumea are acum 6,8 miliarde de persoane…urmează să ajungem la aproape 9 miliarde. Dacă facem o treabă eficientă cu noile vaccinuri, sistemul de sănătate, serviciile sanitare din domeniul reproducerii, putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 – 15 procente“, a explicat Bill Gates.

Miliadarul de la Microsoft a făcut această declaraţie fără nicio ezitare, neoferind niciun indiciu că ar fi fost o greşeală. Dimpotrivă, declaraţia cu pricina pare a fi una deliberată, o parte calculată a unei prezentări bine puse la punct şi foarte coerentă.

Atunci ce înseamnă „dacă facem treabă eficientă cu noile vaccinuri (…) putem să reducem acest indicativ cu aproape 10 – 15 procente“?

Bill Gates, care este unul dintre promotorii noilor tehnologii în toate domeniile s-a referit la două medicamente revoluţionare, aflate în faza de testare în SUA şi Coreea de Sud. ”În primul rând, este vorba despre o injecţie anticoncepțională, care se administrează doar o dată la un an şi jumătate-doi ani, ne-a declarat ginecologul Gabriel Lemnete, de la Maternitatea Polizu. La a doua administrare, inhibiția ovulatorie ar trebui să funcționeze timp de cinci ani”. Această injecție ar trebui să înlocuiască pastila anticoncepțională, evitând greșelile de administrare și având costuri mult mai mici, ceea ce ar face prevenirea sarciniloraccesibilă și pentru populațiile sărace. A doua ”revoluție” demografică, adresată de asta dată țărilor bogate, se referă la anticoncepționalele masculine, care ar contribui de asemenea la reducerea populației.

 

Legaturi:

Criza epidemica a coronavirusului, intre LILIECII din China si ”ULIII” care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale. CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC MASCAT SUB O PANDEMIE? (I)

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)

IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

„OCHII INTUNERICULUI” sau despre STRANIA “PROFETIE” fictionala din 1996 a SCRIITORULUI AMERICAN Dean Koontz, despre un virus-arma biologica intitulat WUHAN 400

PAN-ISTERIA COVID-2019 – o criza provocata si un razboi psihologic, ca PAS NECESAR SPRE DICTATURA A “STATULUI GLOBAL”? Care este rolul OMS in aceasta afacere cu SANATATEA si FRICILE oamenilor? Dr. VASILE ASTARASTOAE: “Speriati de epidemie, oamenii par sa se fi resemnat cu noile intruziuni si, uneori, chiar accepta cu bucurie introducerea unui SISTEM DIABOLIC de SUPRAVEGHERE SI CONTROL”

PANICA omoara DEMOCRATIA. Epidemia de ISTERIE mai periculoasa decat cea de CORONAVIRUS. Cine si in ce scop OPERATIONALIZEAZA PSIHOZA COLECTIVA? Riscul real al provocarii unei CRIZA ECONOMICE/ Directorul general al OMS: Lumea trebuie sa se pregateasca de o ”EVENTUALA PANDEMIE”/ Profesorul VASILE ASTĂRĂSTOAE, mesaj puternic impotriva INCITARII ISTERICE la masuri POLITIENESTI

***

 

ULTIMA FRONTIERA IN MANIPULAREA GENOMULUI UMAN: modificarea liniei germinative/ “PROFETII” PANDEMIILOR APOCALIPTICE: DARPA si proiectul VACCINULUI ADN/ BILL GATES: VACCINARE IN MASA PRIN SUPRAVEGHERE ORWELLIANA

UTOPIA DIGITALA. Eric Schmidt, seful Google: INTERNETUL SE VA CONFUNDA CU LUMEA REALA/ Bill Gates vrea SCHIMBARI MAJORE prin VACCINURI, organisme modificate genetic si tehnologie/ BRATARA care transforma mâna in TOUCHSCREEN (video)

Bill Gates, “filantropia” VACCINARILOR si “dumnezeul” sau cu iz masonic

BILL GATES ridica steagul ”echitatii vaccinarilor”: vrea sa asigure vaccinarea copiiilor de pretutindeni

ALIANTA GLOBALA PENTRU VACCINURI SI IMUNIZARI – campanie mamut in vederea vaccinarii a 243 milioane de copii din tarile sarace. BILL GATES (CO-FONDATOR) SI DAVID CAMERON SE IMPLICA MASIV

INDIA. Sute de mii de cazuri de copii paralizati sunt corelate de cercetatori cu administrarea vaccinului oral anti-polio

O NOUA FORMA DE COLONIALISM: experimente medicale ale industriei Big Pharma pe COBAII UMANI din tarile ”periferice” Occidentului

Bill Gates vrea REVOLUTIE DIGITALA pentru combaterea FOAMETEI. OMG si legaturile dintre Gates, Rockeffeler, Banca Mondiala si MONSTANTO

CONTROLUL POPULATIEI SI EUGENIA. Sterilizarea oamenilor prin INDUSTRIA OMG (organisme modificate genetic)?

CASATORIILE HOMOSEXUALE si industria MAMELOR SUROGAT/ Televizorul cauzeaza OBEZITATE copiilor/ PORNOGRAFIA DUCE LA AVORT/ Declaratia de la Madrid/ CONTROLUL POPULATIEI finantat de Bill Gates (stiri familie)


Categorii

1. DIVERSE, China, Epidemii, gripa porcina, gripa aviara, e.coli, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Razboiul impotriva populatiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “Epidemia de coronavirus intre EXPERIMENTELE DARPA in domeniul armelor biologice si omniprezenta “vizionara” a magnatului BILL GATES – de la SIMULAREA RECENTA A UNEI PANDEMII DE… CORONAVIRUS, la PREVIZIUNILE CATASTROFICE a milioane de morti si pana la FINANTAREA DEZVOLTARII UNUI VACCIN. Nicio legatura cu preocuparile mai vechi privind… REDUCEREA POPULATIEI MONDIALE, inclusiv prin VACCINURI (si VIDEO)

 1. https://www.zerohedge.com/geopolitical/first-case-coronavirus-detected-eu-headquarters-brussels-live-updates

  http://www.ms.ro/2020/03/04/s-a-confirmat-al-saselea-caz-de-infectare-cu-noul-coronavirus-in-romania/

  Problema majora va veni cand nu vor mai fi locuri in spitale pentru cei aflati in stare grava…Maicuta Domnului sa ne acopere cu Sfantul Ei Acoperamant.

 2. Pingback: BISERICA NAȘTERII MÂNTUITORULUI - ÎNCHISĂ PE MOTIV DE CORONAVIRUS. Ce va fi cu Sfântul Mormânt/ Care vor fi „MĂSURILE SPECIALE” ale autoritălor române de PAȘTI?
 3. Pingback: CARANTINĂ DE PAȘTI? Traian Băsescu pune presiune pe Patriarhul Daniel: CATEGORIC, DA, TREBUIE RESTRÂNSĂ PARTICIPAREA LA SLUJBE. CINE VINE, INTRĂ ÎN CARANTINĂ. PATRIARHUL E RAȚIONAL.../ Reacție fermă a lui Vasile Bănescu: „Biserica nu intră
 4. Pingback: CORONAVIRISUL ȘI AGENDA GLOBALISTĂ sau de ce „leacul” poate fi mai rău decât boala. Prin legea marțială medicală, spre reprimarea dizidenței și controlul populației?
 5. Pingback: “O luptă titanică are loc în fața ochilor noștri! Apocalipsa, Marea Revelație, se desfășoară în fața ochilor noștri. Necurata fiara atacă cu disperare lumea, răcnește căutând pe cine și cum să înghită”. PĂRINTELE ELIE RAG
 6. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criză economica fara precedent va dobori orice r
 7. Pingback: SEMNALE DE ALARMA de pe frontul pandemiei - "SACRIFICAREA" MEDICILOR aruncati in razboi fara arme, IMINENTUL COLAPS AL SISTEMULUI MEDICAL, CRIZA, DISPERARE, SARACIE si... SALVAREA OTRAVITA: "Criza economica fara precedent va dobori orice re
 8. Pingback: CORONAPOCALIPSA, denunțată de alți experți dizidenți/ Studiu important în THE LANCET despre estimările privind severitatea COVID-19/ Jurnalist italian: virusul, folosit pentru dobândirea PUTERII TOTALITARE?
 9. Pingback: MARII INCHIZITORI AI PANDEM(ON)IEI. Bill Gates și scenariile de ieșire provizorie din carantină - FĂRĂ ADUNĂRI PUBLICE? Ce este adevărat și ce este fals din agenda lui Gates privind monitorizarea celor vaccinați? Către un nou mare clivaj: IMUNIZ
 10. Pingback: Corona-Vi(ru)sul totalitar al filantropilor plutocrației. Bill Gates și Noul Normal. Acum e momentul eugeniștilor și autocraților
 11. Pingback: VIRGILIU GHEORGHE despre PANDEMIE, teroarea mediatică, VACCINAREA obligatorie și TRANSFORMĂRILE NOII ORDINI MONDIALE: "Asistăm la cel mai mare experiment social și mediatic din istoria lumii" - Cuvântul Ortodox
 12. Pingback: Părintele SAVATIE BAȘTOVOI: "În lumea cifrelor și a bazelor de date nu sîntem decît statistică. RUGAȚI-VĂ CUM NU V-AȚI RUGAT NICIODATĂ!" - Despre INTOXICĂRILE MEDIA și MANIPULAREA CIFRELOR din Republica Moldova, aidoma celor de la n
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare