FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT TOTI COPIII!

3-06-2016 4 minute Sublinieri

bodnariu

  • George Alexander:

COPIII BODNARIU SE ÎNTORC ACASĂ…

de George Alexander

Am aşteptat cu sufletul la gură, toți, această veste!

Este ceea ce ne-am dorit să auzim şi, indiscutabil!, este un pas înainte.

Vom respecta, de asemenea, nevoia de linişte şi de intimitate netulburată a familiei Bodnariu. (“Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!”)

DAR…

Să nu uităm că sunt mulți alți părinți care-şi aşteaptă copiii furați de Barnevernet…

Ce se întâmplă cu copiii familiei Nan, de exemplu?

Dar cu Avramescu-Cortez?

Dar cu cei ai familiei Rădulescu?

Dar cu copilul Herminei Gheorghe, în Danemarca?

Dar cu copiii Cameliei Smicală, în Finlanda?

Dar cu copiii lui Florin Barbu?

Dar cu mulți alții care sunt nevoiți să rămână, deocamdată, anonimi?!… În Norvegia sau în alte țări.

… Sub presiunea opiniei publice, Norvegia a stins un incendiu acum. Dar, strategia oricărei țări nu este să stingă incendii ca un pompier. Ci să lucreze preventiv, echitabil, să-şi asume răspunderea pentru greşelile făcute.

AŞTEPTĂM ELIBERAREA DIN CAPTIVITATE, DECI, A TUTUROR COPIILOR ROMÂNI!

(… indiferent dacă vreo instituție sau țară are tăria morală să recunoască sau nu, abuzurile comise…)

ALELUIA! SLAVĂ DOMNULUI! FAMILIA BODNARIU VA FI REÎNTREGITĂ!

Municipalitatea Naustdal s-a înțeles cu părinții să aducă toți cei cinci copii acasă!

Vă mulțumim tuturor pentru dragostea, suportul, rugăciunile și implicarea dumneavoastră! Domnul să vă binecuvânteze și să vă răsplătească!

Deoarece urmează o perioadă de reintegrare și reacomodare a copiilor în casa părintească, este foarte important în zilele care urmează să respectăm nevoia de liniște și intimitate netulburată a familiei Bodnariu!

Apreciem înțelegerea și colaborarea dumneavoastră!

“A Dumnezeului nostru, să fie lauda, slava, înţelepciunea, mulţămirile, cinstea, puterea şi tăria, în vecii vecilor! Amin.” Apocalipsa 7:12

Pastor Cristian Ionescu, purtător de cuvânt

Veste excepțională – printr-o decizie a justitiției norvegiene, familia Bodnariu a fost reîntregită.

Toți copiii familiei se vor întoarce alături de mama și tatăl lor, după o luptă cruntă, care a durat câteva luni.

Fetițele sunt deja cu părinții lor, a spus Daniel Bodnariu, unchiul copiilor, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Un alt copil era deja cu părinții, iar acum familia Bodnariu trebuie să-și mai ia înapoi cei doi băieți.

[…] Copiii soţilor Bodnariu – românul Marius Bodnariu, inginer IT, şi soţia sa norvegiancă Ruth, asistentă medicală -, dintre care cel mai mic are doar câteva luni, au fost luaţi de la părinţi de Serviciul de protecţie a copilului din Norvegia, Barnevernet, în noiembrie 2015, după ce cele două fete, cele mai mari din familie, ar fi spus că primesc corecţii fizice de la părinţi.

Părinții sunt acuzați de abuz și îndoctrinare religioasă, iar autoritățile norvegiene au demarat procedurile de adopție.

Mihai Gâdea: Poate familia Bodnariu așteaptă scuze de la cei care nu au văzut o problemă cazul lor

”E o veste absolut extraordinară pentru toți cei care au înțeles drama acestei familii. În aceste momente, mă gândesc și la cei care au încercat să trimită în derizoriu acest caz. Pentru toți cei care au încercat să spună că e în regulă să iei copiii unei familii, având în vedere că nu comisese niciun abuz, mă gândesc că poate familia Bodnariu așteaptă scuze”, a spus Mihai Gâdea, vineri, într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Totodată, directorul Antena 3 i-a felicitat pe toți cei care au ieșit în stradă, în semn de solidaritate cu familia Bodnariu.

”E foarte important că s-a reușit acest lucru”, a adăugat Mihai Gâdea.

[…]

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander

Etichete (taguri)

,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT TOTI COPIII!

  1. O mare bucurie! Felicitari pentru lupta voastra!

  2. Totusi ce solidaritate au avut protestantii astia in rugaciune… Pe mine ma rusineaza ca ortodox acest exemplu. Am intalnit oameni ‘imbisericiti’ care faceau mare caz de partea in care te asezi in Biserica, dar cand a fost vorba de o suferinta umana crunta si de dat unu-doua telefoane au ridicat din umeri. Si din pacate nu doar unul…
    Eu as propune cu binecuvantarea duhovnicului fiecaruia sa incercam sa tinem pist 40 de zile, dupa puteri, si sa ne rugam”ca si ceilalti romani, frati ortodocsi de ai nostri, sa isi recapete copiii.
    Ei asa au facut si m a impresionat, tr sa recunosc, si solidaritatea si efortul si taria in credinta de care au dat dovada.
    Avea dreptate par. Noica: dar si cand s or intoarce astia la credinta…

  3. Slava Domnului! Nu m-am indoit nicio clipa, avand in minte si factorii la vedere. Cert este ca au lucrat Dumnezeu si Maica Domnului pentru acesti copii. Toti copiii sunt ai Maicii Domnului in momentul in care raman fara parinti.

  4. Dovada ca Barnevernet se ocupa partial cu traficul de fiinte vii este tocmai faptul ca familii (precum Nan si ceilalti) nesustinute in vreun fel evident pentru norvegieni precum cea a familiei Bodnariu sunt atent alese ca victime. Traficantii de carne vie se asigura mai intai ca fetele sau persoanele pe care le racoleaza sau le ridica uneori cu forta de pe strada nu mai au pe nimeni care sa intervina in vreun fel pentru ele, ca fac deci parte din familii sarace sau dezorganizate. In cazul familiei Bodnariu norvegienii sigur n-au mirosit amploarea pe care o va lua sustinerea de care s-a bucurat aceasta familie. Din start ei au plecat admitand usor ca au mai atins copiii, iar la unele din celelalte familii s-a insistat sa se recunoasca aceasta vina, dar nu s-a reusit, iar copiii tot nu s-au mai intors. Mi-e teama ca sunt multe, multe cazuri si tragedii trase la xerox si tocmai de aceea e foarte important ca acesti copii s-au intors la familie si ca sistemul a aratat ca se poate corecta. Daca am fi si noi in stare sa ne mobilizam macar pentru o singura familie ortodoxa, precum s-au/ne-am mobilizat pentru acesta familie acum fericita. Cred ca ei au nevoie de liniste, dar noi ar trebui sa avem nelinistea cea buna, dupa cum spune Sfantul Paisie Aghioritul.

  5. Doamne ajuta!

  6. Mila lui Dumnezeu a lucrat pentru aceasta familie, insa cred ca si unitatea foarte mare dintre penticostali, puterea lor la Washington nu este de neglijat. Cuvantul Parintelui Arsenie Boca se implineste: Sectantii in necredinta lor, spre rusinea noastra,cred mai mult decat noi in credinta noastra. Cand e vorba de unitate intre ortodocsi, parca vorbim la pereti. In tara sunt doar doua scoli ortodoxe, la Constanta si Timisoara, stam cu mainile ,,legate” la spate, palavragim mai mult decat tatele si vrem copiii nostrii sa nu fie ,,atinsi” de mediul in care traiesc/invata.

  7. RobertCr unde e acest cuvant ca eu nu l-am gasit nicaieri spus de catre Parintete Arsenie …?

    Cuvantul Parintelui Arsenie Boca se implineste: Sectantii in necredinta lor, spre rusinea noastra,cred mai mult decat noi in credinta noastra.

  8. @petru
    L-am citit acum cativa ani pe un calendar tiparit de Fundatia Parintelui Arsenie Boca.

  9. http://www.doxologia.ro/familie/casatorie/cum-sa-avem-o-casatorie-binecuvantata-sa-intelegem-tainei-cununiei

    “Iisus a ridicat căsătoria la rangul de Taină. Căsătoria, dacă ar fi trăită de soţi la valoarea şi cuviinţa ei de Taină, ar da şi roade vrednice de Tainele lui Dumnezeu. Nu se poate avea nădejde de „mai bine” fără capacitatea de stăpânire de sine şi răspundere în familie şi neam.”

    La câte zeci de milioane de copii am ucis noi nenăscuți, ne mirăm că ni se iau cei care ne-au mai rămas?
    Am constatat la modul real că unii sectanți s-au păzit mult mai bine și mai îndârjit de avorturi, de anticoncepționale și de celelalte metode criminale decât ortodocșii. Nici nu generalizez, nici nu zic asta făcând apologia sectarismului.

    Domnul și Maica Domnului să ne miluiască!

  10. Pingback: FAMILIA BODNARIU a decis SA RAMANA IN ROMÂNIA dupa ce procuratura norvegiana i-a pus pe parinti SUB URMARIRE PENALA! “Caracatița uriașă nu rămâne niciodată datoare! Este numai un subterfugiu de a-i aresta pe soții Bodnariu și a le lua iară
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare