O instanta norvegiana a decis IMPOTRIVA BARNEVERNET si pentru revenirea copilului cel mic al FAMILIEI BODNARIU acasa

6-04-2016 2 minute Sublinieri

bodnariu

Ziua începe cu o veste bună: copilul cel mic (sugar) al lui Marius și Ruth BODNARIU ar trebui să revină acasă, au decis judecătorii norvegieni.

Vă reamintim că Ezekiel a fost smuls, la propriu, de la sânul mamei și luat în custodie de „protecția copilului” BARNEVERNET din Norvegia, o instituție odioasă, care arată mai degrabă a bandă de răpitori de copii.

Decizia însă nu este definitivă și rămâne de văzut dacă Barnevernet se va conforma, pentru că au în spate un istoric al ignorării deciziilor judecătorești.

Iată de ce este esențial ca oamenii să acționeze uniți: sistemul va ceda în cele din urmă, în fața protestelor!

Pe 16 aprilie se organizează la București și în țară noi mitinguri. Organizatorii au declarat că nu se vor opri până când abuzurile BARNEVERNET nu vor înceta.

(PS – Alo, Alina „SIE trezește-te” Mungiu? Alo, Florin Buhuceanu de la „Accept”? Vedeți că au ajuns rușii lui Putin până și în instanțele norvegiene!)

După ce judecătorul a hotărât să anuleze hotărârea Barnevernet de a-l lua pe Ezekiel în custodie, iată că micuțul Ezekiel s-a întors acasă la părinții săi, arată popaspentrusufet.worpress.com.

Tot aici o fost postată și o primă fotografie după ce Ezekiel a ajuns alături de părinții săi. Se poate vedea bucuria din ochii celor trei după această revedere mult așteptată.

”Bebelușul Ezekiel este din nou împreună cu părinții lui! Slăvit să fie Dumnezeu! Continuăm lupta pentru reunificarea integrală a familiei Bodnariu!”, a scris Pastorul Cristian Ionescu, purtătorul de cuvânt al familiei.

Cazul familiei Bodnariu a scandalizat întreaga Europă, din momentul în care justiția norvegiană a decis să ia copiii celor doi români din custodia acestora din cauză că au fost agresați fizic.

Marius Bodnariu, tatăl celor cinci copii care au fost ridicați de Protecția Copilului din Norvegia, în urma unei plângeri depuse de către profesorii fetițelor, în care era acuzat -alături de soția sa norvegiană- de abuz asupra copiilor,a vorbit despre drama prin care trece familia sa. 

Cazul familiei Bodnariu din Norvegia, ai cărei copii au fost luați de autoritățile norvegiene prin  sistemul „Barnevernet” (Serviciul Social de Protecție a Copilului), i-a sensibilizat pe românii din țară, dar și pe cei din afara granițelor. Dar și pe străinii care împart aceleași valori creștine cu privire la familie.

În sprijinul familiei Bodnariu, au fost programate mai multe proteste în România, dar și în diverse orașe ale lumii: începând cu Olso, Praga și Varșovia, până la Viena, Moscova și Washington.


Categorii

1. DIVERSE, Confiscarea copiilor de catre stat

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “O instanta norvegiana a decis IMPOTRIVA BARNEVERNET si pentru revenirea copilului cel mic al FAMILIEI BODNARIU acasa

  1. Asta da veste, sa dea Domnul sa ramana hotararea definitiva si sa ii readuca si pe ceilalti copii in sanul familiilor lor! Eu sper ca si familia Nan sa continue lupta, si ca familiile astea sa tina legatura unele cu altele. Nu pot sa nu observ ce formidabila solidaritate si mobilizare – inclusiv in post si rugaciune – au realizat acesti penticostali. Aceasta staruinta a dat roade, pt ca buboiul asta a inceput sa supureze in sfarsit.

  2. Iulian Capsali:

    Până la capăt

    Nu mă entuziasmez prea tare că familia Bodnariu şi-a primit cel mai mic dintre copii. După cum ştiți, Ezechiel era la țâța mamei când l-au luat.
    Cine poate astupa o asemenea traumă a unui bebeluş şi a mamei lui? Numai Dumnezeu ştie ce a fost în sufletul lor, numai El poate să facă linişte în acest zbucium. Încă patru frățiori, deținuți ai unui stat eşuat, aşteaptă să vină la cuibul lor ocrotitor.
    TOȚI COPIII TREBUIE SĂ FIE REDAȚI FAMILIILOR BODNARIU, NAN, AVRAMESCU, şi tuturor familiilor care suferă datorită unui sistem totalitar, prin care se operează un experiment social care are precedentul în Germania hitleristă şi în “war children”, rezultatul acestuia din Norvegia. Reamintesc faptul că mii de copii au fost închişi şi maltratați în lagăre, după război, împreună cu mamele lor persecutate, mulți dintre ei fiind împinşi spre sinucidere. Barnevernet este doar un continuator cu spoială “democratică” a unei monstruozități, scopul fiind aneantizarea Familiei şi modificarea paradigmei naturale.

    Singura soluție este desființarea instituției incriminate, repatrierea familiilor după ce le-au fost înapoiați copiii şi recompensarea lor pentru traumele înfiorătoare prin care au trecut. Până atunci, Norvegia este criminală şi, evident, culpabilă.

  3. Eu am aproape convingerea ca se va reuni toata familia. Pacat ca nu suntem si noi atat de uniti, dar si mai mare pacat e ca oamenii astia nu devin sincer ortodocsi mai curand. Ma refer la toata miscarea.

  4. Pingback: PROTEST GLOBAL IMPOTRIVA BARNEVERNET SI PENTRU FAMILIILE BODNARIU SI ALTII/ Cazul Bodnariu a ajuns si la BBC. Reportaj critic fata de PROTECTIA COPILULUI din tara scandinava. SPECIALISTI NORVEGIENI PROTESTEAZA FATA DE PRACTICILE BARNEVERNET/ “Biseri
  5. Pingback: GEORGE ALEXANDER – discursul protest fata de BARNEVERNET, MASINA DE RAPIT COPII: “Nu putem permite să se mai facă EXPERIMENTE pe Oameni! Pe copii si pe părinți nevinovați!”/ AGENTII BARNEVERNET SUNT DERANJATI DE RUGACIUNILE DE LA MASA LA RE
  6. Pingback: SE INTAMPLA SI IN MAREA BRITANIE. Un român acuza autoritatile britanie ca i-au luat copiii spre ADOPTIE UNUI CUPLU HOMOSEXUAL/ ORORILE BARNEVERNET CONTINUA: nou-nascut RAPIT de la mama sa IMEDIAT DUPA NASTERE, FARA AVERTISMENT! | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: SE INTAMPLA SI IN MAREA BRITANIE. Un român acuza autoritatile britanice ca i-au luat copiii spre ADOPTIE UNUI CUPLU HOMOSEXUAL/ ORORILE BARNEVERNET CONTINUA: nou-nascut RAPIT de la mama sa IMEDIAT DUPA NASTERE, FARA AVERTISMENT! | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: SE INTAMPLA SI IN MAREA BRITANIE. Românul Florin Barbu acuza autoritatile britanice ca i-au luat copiii spre ADOPTIE UNUI CUPLU HOMOSEXUAL (video)/ ORORILE BARNEVERNET CONTINUA: nou-nascut RAPIT de la mama sa IMEDIAT DUPA NASTERE, FARA AVERTISMENT!/ Geor
  9. Pingback: FAMILIA BODNARIU SI-A RECUPERAT TOTI COPIII! | Cuvântul Ortodox
  10. Pingback: FAMILIA NAN A PIERDUT PROCESUL… “Ce ṣanse are omul, singur în fața Sistemului, când i se iau copiii?”/ COPIII NOȘTRI ÎN ÎNCHISORILE LOR – cartea manifest a lui George Alexander | Cuvântul Ortodox
  11. Pingback: FAMILIA BODNARIU a decis SA RAMANA IN ROMÂNIA dupa ce procuratura norvegiana i-a pus pe parinti SUB URMARIRE PENALA! “Caracatița uriașă nu rămâne niciodată datoare! Este numai un subterfugiu de a-i aresta pe soții Bodnariu și a le lua iară
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare