ACESTI SATANISTI CARE NE CONDUC SI NOUA LOR ORDINE LUCIFERICA… Ceremonie terifianta cu mesaj explicit ANTIHRISTIC in Elvetia, la inaugurarea celui mai mare TUNEL din lume, Gotthard (VIDEO, FOTO) si INTALNIREA “ELITELOR” BILDERBERG la Dresda pentru a trasa directiile agendei mondiale pentru inca un an

10-06-2016 9 minute Sublinieri

Liderii europeni, inclusiv cancelarul german Angela Merkel, președintele francez François Hollande, premierul italian Matteo Renzi, premierul din Liechtenstein Adrian Hasler și cancelarul austriac Christian Kern au participat la inaugurarea celui mai lung tunel din lume, care parcurge o distanță de 57 km sub Alpii Elvețieni.

Evenimentul istoric a fost umbrit de ceremonia de deschidere, care a conținut elemente satanice și explicit sexuale.

Publicația creștină TruNews a prezentat prima știrea (link-ul trimite la un articol care conține un videoclip cu comentarii, istoricul proiectului tunelului și lista completă a liderilor politici participanți), și numeroase bloguri precum Vigilant Citizen au comentat de atunci spectacolul tulburător, care a costat 8,8 milioane de franci elvețieni (8 milioane de euro).

Spectacolul extravagant, desfășurat parțial în interior pentru demnitari și parțial afară, a inclus apariția și adorarea diavolului de către personaje sumar îmbrăcate, care s-au prosternat în repetate rânduri în fața lui. Personajul satanic cu cap de țap apare cu urlete oripilante și se aud țipete în sistemul audio. Personajul demonic simulează acte sexuale cu mai mulți dansatori bărbați și femei, dintre care mulți au un aspect androgin.

Pe un ecran mare, fața personajului satanic este afișată în mod clar demonic și un cerc de ochi care privește în afară generează o senzație stranie.

Prima călătorie a trenurilor prin tunel și ceremonia au marcat încheierea a 17 ani de lucrări, cu un cost de 12 miliarde franci elvețieni (11 miliarde de euro).

[…]

AVERTISMENT: Scenele sunt extrem de tulburătoare și conțin imagini sexuale și satanice.

worlds-largest-tunnel-gotthard-base-switzerland-opens-with-satanic-ceremony-zombies-fallen-angels-end-times-933x445ghottard8 34D1DB1000000578-3620446-image-a-22_1464807586081 ghotthard16

A fost inaugurat cel mai lung tunel feroviar din lume. Se întâmplă în Elveția, iar linia de cale ferată care străpunge Alpii Elvețieni măsoară 57 de kilometri şi a fost construită pe parcursul a 17 ani. Constucţia a costat 11 miliarde de euro. Ca termen de comparație, costurile proiectului le egalează pe cele de la Jocurile Olimpice de la Londra, de acum patru ani. Tunelul feroviar Gotthart, căci așa se numește linia de cale ferată, uneşte rutele feroviare dintre portul olandez Rotterdam de la Marea Nordului cu portul italian Genova de la Marea Mediterană și va putea fi utilizat, cu regularitate, din luna decembrie.

Tunelul feroviar Gotthard face parte dintr-un proiect de infrastructură de 23 de miliarde de franci elvețieni care urmează să fie finalizat până în 2020 și va avea rolul de a îmbunătăți considerabil transportul feroviar elvețian. Asta pentru că va conecta centrele industriale din nordul și sudul Europei.

„Astăzi este o zi istorică pentru țara noastră. O dată cu tunelul Gotthard, finalizăm un proiect la care au lucrat mai multe generații, de la prima schiță, până la finalizare”, a spus Johann Schneider-Ammann, președintele Elveției.

Peste 2.600 de muncitori au lucrat la linia de cale ferată care va scurta distanța dintre Zurich și Milano. În 1999 au fost începute lucrările, iar construcția a fost finanțată în proporție de 65% de o taxă impusă pe vehiculele grele care au traversat vechiul tunel. În total s-au cheltuit 11 miliarde de euro pentru finalizarea celor 57,1 km. Inaugurarea este cu atât mai importantă cu cât va uni două porturi europene: Geneva și Rotterdam.

Este un pas important pentru Elveția, dar și pentru vecinii noștri și restul continentului. Oamenii și mărfurile se pot deplasa acum mai rapid. Oraşe precum Stuttgart, Zurich, Lugano sau Milano sunt conectate mult mai bine. Tunelul Gotthard aduce împreună oameni şi economii naţionale”, crede preşedintele Elveţiei.

Primii care au trecut prin tunelul Grotthard au fost cancelarul Germaniei, Angela Merkel, preşedintele Franţei, Francois Hollande, şi premierul Italiei, Matteo Renzi, alături de şeful statului elveţian.

Tunelul feroviar va fi funcţional în luna decembrie a acestui an. De atunci, peste 320 de trenuri cu pasageri ori cu mărfuri vor circula zilnic, cu o viteză de 250 de kilometri pe oră. Asta înseamnă că tunelul putea fi parcurs în 20 de minute.

În prezent, tunelul Gotthard este cel mai lung tunel feroviar din lume. Este cu trei kilometri mai lung decât tunelul Seikan din Japonia și cu șapte kilometri mai lung decât cel de sub Canalul Mânecii. Totuși, nu se știe cât timp va mai deține acest record, căci chinezii plănuiesc să sape unul de două ori mai lung. Și în Europa s-ar putea construi un alt tunel de 80 de kilometri care ar urma să facă legătura între capitalele Finlandei şi Estoniei. Însă ambele se află, în prezent, la stadiul de proiect.

***

Bilderberg

În fiecare an, cei mai bogați și mai puternici afaceriști, bancheri, șefi de trusturi media și politicieni din lume se întâlnesc pentru a stabili cum trebuie să arate această lume în viitor astfel încât profiturile lor să sporească, alături de prestigiul de care se bucură. Este reuniunea Bilderberg.

”Ce poate să-i aducă pe șeful Google, pe doi premieri a două mari puteri și pe președintele băncii HSBC la aceeași masă în subsolul unui hotel strașnic păzit?, se întreabă The Guardian. Site-ul oficial Bilderberg încearcă un răspuns: este ”un forum pentru discuții informale” care ”întăresc dialogul dintre Europa și America de Nord”. Deci un dialog care dorește să întărească dialogul. Discuție de dragul discuției, pare să fie poziția oficială Bilderberg.

4096Anul acesta evenimentul începe pe 10 iunie și va ține până pe 12 iunie. Țara gazdă este Germania. Reuniunea are loc la hotelul Taschenbergpalais din Dresda. Potrivit ziarului local DNN , au fost mobilizați 400 de polițiști în jurul clădirii. ”În interiorul cordonului de securitate, ultimul acord fin îl fac cei din echipa de organizare. Trebuie să fie siguri că draperiile lui Henry Kissinger nu lasă pic de lumină să treacă. O singură rază ar fi fatală”, scrie The Guardian.

Urmează să se discute depre evoluțiile actuale din lume, unele dorite, altele mai puțin dorite, și despre cum ele pot fi influențate astfel încât să aducă mai multă prosperitate pentru acel 1% din populație, încât să perpetueze un sistem despre care acum până și FMI spune că nu mai are mult.

Presa alternativă scrie ca în acest an se va discuta în cadrul Bilderberg despre cum Donald Trump poate fi împiedicat să fie ales președinte al SUA, despre riscul izbucnirii unor revolte sociale din cauza inegalității crescânde, despre criza imigranților, despre referendumul pentru ieșirea Marii Britanii din UE, securitatea cibernetică, despre economia Statelor Unite (creșterea ei și datoria publică crescândă), despre crizele din Orientul Mijlociu, prețul energiei, Rusia și China. O altă temă pare să fie clasa de mijloc și ”precariatul” – un neologism în sociologie care desemnează proletariatul sărac.

Faptul că printre participanți se numără senatorul republican Lindsey Graham, un inamic al lui Donald Trump, arată că subiectul Trump va fi amplu dezbatut.

În 2015, membrii Bilderberg erau încrezători că Hillary Clinton îi va putea înfrânge pe potențialii candidați republicani. Trump și campania sa au dat peste cap planurile acestei elite mondiale.

Introducerea în dezbatere a clasei de mijloc și a precariatului arată că membrii Bilderberg iau în calcul producerea unor mișcări sociale ample, atât în Vest, cât și în China, acolo unde guvernul pare îngrozit de un asemenea scenariu, despre care s-a vorbit și la Summitul Economic de la Davos din 2015. Aceste mișcări sociale și revolte se vor produce din cauza inegalității sociale tot mai mari.

Nu va lipsi nici subiectul imigranților, căci acest fenomen începe să arunce Europa în brațele partidelor naționaliste, partide care de regulă se opun agendei Bilderberg. S-a speculat că va participa și cancelarul Angela Merkel. Numele ei nu este pe listă, însă de regula practică de la Bilderberg arată ca sunt omise numele persoanelor a căror prezență pe lista oficială ar duce la situații politice delicate.

Nimic nu va trece dincolo de zidurile hotelului din Dresda. Dezbaterea se desfășoară sub regulile Chatham Hose – niciun participant nu va putea dezvălui ce s-a discutat. The Guardian scrie: ”După ce politicienii își vor urni trupurile secătuite și exsangvinate în parlamentele naționale, ei nu vor scoate niciun cuvânt despre ce s-a întâmplat. Vor fi ca victimele unui abuz”. Ceea ce se va discuta va fi vizibil doar în viitoarele politici ale băncilor centrale ale marilor puteri și nu numai.

Lista participanților

[… VEZI LA SURSA…]

3275065720_1_4_HEXlt8zpCei mai puternici oameni ai planetei s-au adunat la Dresda, în Germania, pentru reuniunea anuală a Grupului Bilderberg, cea mai populară “organizaţie secretă” cu agendă globalistă. Premieri, miniştri de finanţe, lideri din Silicon Valley, bancheri de renume şi generali vor discuta, în spatele uşilor închise, principalele chestiuni de pe agenda globală. Mai pe româneşte, “vor pune ţara la cale”. Întâlnirea din acest an are loc sub spectrul referendumului din Marea Britanie privind apartenenţa la UE, care reflectă ascensiunea curentelor eurosceptice în multe dintre ţările Europei. Este, poate, cea mai gravă ameninţare din ultimii 60 de ani pentru adepţii globalizării, şi va fi cu siguranţă în centrul atenţiei în acest weekend la Dresda.

Pagina oficială a Grupului Bilderberg, inaugurată în urmă cu câţiva ani în încercarea de a mai subţia aerul de ocultă globalistă, trece ca teme de discuţie pentru întâlnirea din acest an “evenimentele curente, China, Europa: migraţie, creştere, reformă, viziune, unitate; Orientul Mijlociu, Rusia, situaţia politică şi economia SUA, securitatea cibernetică, geopolitica preţurilor energiei şi mărfurilor, sărăcia şi situaţia clasei de mijloc, şi inovarea tehnologică”.

În traducere, potentaţii planetei sunt îngrijoraţi de Brexit şi de alegerile din SUA – poate cel mai controversat şi polarizant scrutin prezidenţial din istoria recentă, graţie celor doi prezidenţiabili, Hillary Clinton şi Donald Trump. Grupul Bilderberg şi-a asumat deschis globalizarea sub umbrela valorilor euroatlantice şi apropierea dintre Statele Unite şi Europa. Agenda globală este completată de prăbuşirea preţurilor la petrol şi alte materii prime.

A apărut şi lista invitaţilor din acest an. Politicieni, şefi de bănci şi companii de asigurări, directori de corporaţii, generali NATO în rezervă, foşti şefi de agenţii de spionaj, lideri din media ocidentală, directorul general al FMI, şefi de bănci centrale, personalităţi din mediul academic, eurocraţi, astronauţi şi, nu în ultimul rând, nume mari de la giganţii internetului din Silicon Valley.

Întâlnirile Bilderberg au loc anual începând din 1954. Presa nu are voie să se apropie de eveniment, discuţiile nu sunt înregistrate, iar secretul este total. Grupul susţine că secretomania este necesară pentru a asigura interacţiuni sincere între participanţi, fără teama repercusiunilor sau a controverselor generate dacă vreo declaraţie scandaloasă, scoasă din context, ar ajunge în ziare.

Secretul absolut al discuţiilor a încurajat teorii ale conspiraţiei în jurul Bilderbergilor. Convenţional, Grupul Bilderberg este o fundaţie esenţială a ocultei globale, care pune la cale conspiraţii transnaţionale, redesenează frontiere şi, în general, promovează o agendă malefică, sărăceşte omul de rând, îi ia puterea şi îi aşterne vălul ignoranţei pe faţă. Dacă mergem până la capăt cu teoria conspiraţiei, Grupul Bilderberg este doar o diversiune menită să distragă atenţia omului de rând de la afacerile adevăratei oculte globale, despre care de fapt nu ştim mai nimic.

Alţii văd întâlnirile Bilderberg drept o ocazie care are ca scop evident lobby-ul corporatist, din moment ce vorbim de lideri politici şi oameni de afaceri influenţi adunaţi timp de trei zile în spatele uşilor închise.

Cei mai relaxaţi se amuză de pe urma evenimentului, pe care îl văd drept o adunare de oameni care se cred, fiecare în parte, “buricul Pământului”.

Dresda se pregăteşte în linişte pentru reuniunea Grupului Bilderberg, care are loc în 9-12 iunie. Echipe de muncitori amenajează cu precizie nemţească terasa şi grădina. Ofiţeri în uniformă au intervievat riguros angajaţii hotelului care va găzdui lucrările, au fotografiat incinta şi împrejurimile. Securitatea va fi asigurată de forţe de ordine convenţionale şi de agenţi de securitate corporate de la Airbus. Rolul pazei nu este doar de a asigura siguranţa participanţilor, ci şi de a ţine la distanţă presa, curioşii şi inevitabilii protestatari antiglobalizare care îşi fac apariţia în fiecare an.

În fiecare an, întâlnirea Bilderberg este sponsorizată de o corporaţie transnaţională gigant cu legături în Comitetul de Îndrumare, forul de conducere al Grupului. Compania este responsabilă, de regulă, şi de asigurarea pazei, în colaborare cu forţele de ordine locale. În acest an, onoarea revine Airbus, care pe lângă aeronave civile este şi un uriaş jucător în industria de apărare.

Lista invitaţilor poate fi consultată aici. Nu veţi găsi niciun român.

[…]

aea1cc5de302d532196f58733705a5a0_f1584Aceasta secretomanie a generat, desigur, numeroase speculatii legate de adevarul scop al unor intrevederi unde protagosniti sunt oameni de ale caror decizii depinde, in ultima instanta, soarta lumii. Fostul ambasador SUA in Germania, Goerge McGhee, spune, spre exemplu, ca reuniunea Clubului Bilderberg din 1957 a jucat un rol important in incheierea Acordului de la Roma, care a pus bazele aparitiei UE.

Iar omul belgian de afaceri si presedinte de onoare al Clubului, Etienne Davignon, sustine aici s-a nascut, de fapt, moneda unica, eveniment la care a fost martor. Se spune, de asemenea, ca organizatia nu este straina de demisiile lui Richard Nixon si Margaret Thatcher, de planificarea amestecului in conflictul din Serbia si interventia americana din Irak.

Acum, conferinta se desfasoara inaintea summit-ului NATO de la Varsovia, care va dezbate, printre altele, comportamentul agresiv al Rusiei, in contextul in care tot mai multe voci sustin ca o confruntare militara intre Moscova si Alianta nu poate fi exclusa. In ulitma instanta, la Dresda au sosit fostul director al CIA, David Petraeus, comandatul suprem al fortelor aliate din Europa, Philip Breedlove si fostul sef al spionajului britanic, MI6, John Sawers.

Mai sunt si alte societati a caror mana invizibila orchestreaza cu abilitate treburile lumii.

Bohemian Club

Este o organizatie exclusiv masculina si unul dintre cele mai inchise cluburi din lume. El numara aproximativ 2.000 de membri, marea majoritate fiind americani si care se reunesc anual, in luna iulie, la Bohemian Grove. Avand drept deviza cuvintele lui Shakespeare “paianjenii sa nu intre aici”, clubul este condus de un “capitan” urcat la tribuna unui enorm amfiteatru, cu cea mai mare orga din lume.

Printre activităţile declarate se numără discursuri, prezentări susţinute de personalităţi pe teme de maxim interes: militar, armele nucleare, criza energetică, problemele ecologice, sistemul medical, evoluţia preţurilor, globalizarea, urbanizarea etc. Anual sunt puse in scena două piese de teatru în care membrii clubului joacă diferite roluri, inclusiv pe cele feminine. Acestea sunt planificate cu minim cinci ani în avans şi beneficiază de resurse nelimitate din punct de vedere financiar şi tehnic.

Council on Foreign Relations

CFR reuneste peste 4.900 de membri, printre acare inalti responsabili, oameni de stiinta renumiti, afaceristi, jurnalisti cunoscuti, juristi eminenti, etc. Este o organizaţie americană non-profit nepartizană specializată în politică externă a Statelor Unite şi afaceri internaţionale.

A fost fondată în 1921. CFR considera ca membrii sai reflecta diversittea societatii americane si face o analiza a generatiei de lideri in devenire, propunand programe care includ intalniri si discutii cu oficiali ai guvernului, lideri mondiali si reprezentanti de seama ai comunitatii de afaceri externe. Organizatia publica revista Foreign Affairs.

Comisia trilaterala

Este o organizatie privata, infiintata in 1973 de David Rockefeller, la initiativa principalilor lideri ai Grupului Bilderberg si ai Council on Foreign Relations. Ea regrupeaza intre 300 si 400 de personalitati dintre cele mai remarcabile si mai influente ale Europei, Statelor Unite si ai regiunii Asia-Pacific.

Grupul comercial de lucru in domeniul energiei

Acest grup este o organizatie influenta, care, printre altele, nu exista pe Web. Societatea opereaza din sediul cabinetului juridic Sutherland Asbill & Brennan si, frecvent, este descris drept un grup de intreprinderi comerciale din domeniul industriei sau drept cel mai mare consumator de produse energetice derivate din SUA si din lume. Totusi, nimeni nu stie cine sunt, ei, in realitate.

Legaturi:

***

 

*


Categorii

1. DIVERSE, Masonerie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Razboiul impotriva populatiei, Satanism, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la “ACESTI SATANISTI CARE NE CONDUC SI NOUA LOR ORDINE LUCIFERICA… Ceremonie terifianta cu mesaj explicit ANTIHRISTIC in Elvetia, la inaugurarea celui mai mare TUNEL din lume, Gotthard (VIDEO, FOTO) si INTALNIREA “ELITELOR” BILDERBERG la Dresda pentru a trasa directiile agendei mondiale pentru inca un an

  1. Cum ar fi sa se prabuseasca muntele peste tine?Terifiant . Realizarile omului ateu (dar de fapt luciferic) in gandire .

  2. U.S. FINAL WARNING – PROPHETIC UPDATE: Bilderberg 2016 Financial Chaos | Paul McGuire
    https://www.youtube.com/watch?v=qfrAWigsLoY

  3. @emanuel:

    ca lumea articolul din estica!

  4. A doua parte a video`ului cu “inaugurarea” e deja boala psihica in stadiu terminal

    https://www.youtube.com/watch?v=K1Xg7lYuYus

  5. @ROrtodox:

    exact :))). Din pacate nu terminal, ca vad ca a aparut si o parte a doua. Sper sa nu vina si a treia.

    Greu….greu cand suflul artistic incepe sa faca ravagii la balamuc… Oricum, amuzante multe dintre comment-uri :))

  6. Acum serios: adevarul e ca nu e nimic amuzant sa vezi atatia participanti la coregrafia asta demonica (de liderii politici nici nu mai zi, dar ei nu sunt o noutate).

    Si, iar, nu poate fi decat tulburator cand te gandesti la simbolistica pe care or avea-o in ce le-a mai ramas din creierasele lor mici, dar periculoase. Un lucru stiu: Il rog pe Dumnezeu sa ma fereasca de experienta de a traversa vreodata acel tunel astfel ‘binecuvantat’!!

  7. Fereasca Dumnezeu de asa imagini inspaimantatoare.Liderii vestului si-au dat arama pe fata, adica pe cine il slavesc.Oricum nu pe Dumnezeu.De ce nu fac tunele cu ingerii si sfintii Domnului ?Pentru ca IL IUBES PE HRISTOS.Se vede ca nu-L au pe Hristos.Este satanizat la maxim vestul.

  8. Credeti ca demonii sunt boala psihica?Daca exista ingerii si sfintii Domnului exista si demoni.Este posibil sa -i vedem cat de curand.Nu pot distinge demonii de sfinti si crestini decat cei care cred In Hristos.Sa dea Domnul sa nu prindem SEMNUL FIAREI, ca eu cred ca nu mai este mult.Poate sunt prea dura , dar cred ca asta se asteapta, inscaunarea lui antihrist.Mai este un pas.

  9. @mada:

    demonii nu sunt boala psihica, dar boala psihica semnaleaza de regula prezenta lor.

    Oricum , dupa sfatul Sf. Porfirie, nu le-as da atata atentie. Exista alte mijloace eficiente de a urma pe Hristos, iar acela de a te tot holba la ei si la lucrarea lor nu e deloc unul din ele. Ba din contra, e o cale grozav de riscanta.

    Daca vrei sa urci spre Lumina iti atintesti ochii spre ea, ca daca stai cu ochii intorsi si iscodesti abisul de dedesubt s-ar putea sa te dezechilibrezi si sa…cazi.
    (nu ma refer la tine, desigur, enunt un principiu)

    Mie imi pare rau ca Sf. Porfirie Kavsokalivitul nu e parcurs mai frecvent de credinciosi….Pacat.

    http://www.biserica-mihai-viteazul.ro/ro/index/porfirie.htm

    `Pe diavol să-l dispreţuiţi. Nu-l înfruntaţi nemijlocit. Când lupţi cu pizmă împotriva diavolului, atunci năvăleşte şi el ca un tigru, ca o pisică sălbatică. Când îi arunci un glonţ, el îţi aruncă o grenadă. Când îi arunci o bombă, îţi aruncă o rachetă. Nu priviţi la rău. Să priviţi către braţele lui Dumnezeu, să cădeţi în braţele Lui, şi să înaintaţi. Să vă dăruiţi Lui, să-L iubiţi pe Hristos, să trăiţi cu trezvie. Trezvia este trebuitoare omului care Îl iubeşte pe Dumnezeu.`

  10. Cine cauta stapan sluga se numeste!

    Si ce stapani ne-am ales!

    Si atunci de ce sa ne mai miram de campania dezlantuita impotriva Bisericii Ortodoxe si a lui Dumnezeu.

    Acesti lideri satanisti si “zombii” lor (citeste “tinerii frumosi si liberi ” sant in spatele acestor atacuri. Asa-ziselor “drepturi ale omului” nu este decat un pretext; miza este alta si mult mai mare.
    Pe acesti predicatori nu-i intereseza rezultatele haosului si suferintele create de ei pentru milioane de oameni. Acesti oameni chinuiti nu au drepturi (numai satanistii si homosexualii au drepturi impuse in mod abuziv si agresiv inclusiv dreptul de a infia copiii rupti cu forta de la parinti).
    Deja a inceput o campanie de “intelegere” a pedofiliei; urmatorul pas in re-educarea “prostilor de catre oamenii “emancipati”.

    Tinta finala stapanilor nostrii “civilizati” si “umanisti” este distrugerea celor slabi, a familiei, natiunii si a credintei in Dumnezeu.

  11. http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/02/04/despre-caderea-babilonului-si-falsele-minuni-ale-lui-antihrist-cum-sa-ne-ferim-de-inselare/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/2013/02/20/profesorul-ioan-patrulescu-timisoara-2008-razboi-total-cu-diavolul-lumea-in-care-traim-astazi-este-babilonul-cel-mare/

    “Încercăm să găsim denumiri acestui Babilon, pentru că denumirea acestei lumi nu o dăm noi, denumirea acestei lumi în care trăim noi acum este dată de ultima carte a Noului Testament, o găsim în Apocalipsă. Lumea noastră este – şi probabil că ăsta este un lucru pe care l-aţi mai auzit -, lumea noastră este asemuită în mod simbolic Babilonului celui mare. Babilon însemnând, în traducere oarecum liberă, „cetatea confuziei”, cetatea încurcării limbilor, a valorilor, a incapacităţii de a discerne, de a deosebi lumina de întuneric, stânga de dreapta, adevărul de minciună, ş.a.m.d. Nu detaliez acest lucru, dar cred că fiecare dintre noi poate să realizeze, printr-o oarecum facilă analiză, această prăpastie între lumea modernă şi, cum i se zice acum, post-modernă, şi lumile tradiţionale în care s-a trăit pe întreaga noastră planetă, până acum.

    Având în vedere această schimbare de paradigmă uriașă, şi, ca să vă dau un reper ca să înţelegeţi această lume care încă stă să vină, încă n-a venit deplin [atunci], eu am recomandat studenţilor mei de altădată să se informeze în legătură cu conceptul de New Age. Ca să înţelegeţi aşa-zisa spiritualitate de astăzi este necesar să cunoaştem paradigma spirituală propusă de New Age, care postulează, sau profeţesc, dacă vreţi, sfârşitul erei creştine, şi intrarea într-o Noua Eră. N-o mai descriu. Zic ei un fel de paradis terestru, de o spiritualitate incredibilă, şi care se numeşte New Age. Deci asta ar fi un lucru esenţial pentru a înţelege de ce această carte ni se adresează acum nouă, şi nu numai călugărilor sau celor angajaţi sau celor dezangajaţi, ci nouă, tineri, bătrâni, cu copii, cu soţii, orfani, văduvi, ş.a.m.d.”

    “Adică, hai să găsesc un termen mai potrivit. Stiţi ce este această carte? Este un tratat de arte marţiale! Ăsta este termenul sub care eu vă pot prezenta corect această carte: un tratat de arte marţiale. Te învaţă arta războiului. Şi cine nu are în el suflet de bărbat, de erou, de viteaz, n-are de ce să se apuce de treabă. Pentru că starea în care suntem noi toţi creştinii, care ţinem de tradiţia ortodoxă, este starea unor războinici angajaţi într-un război total. Deci eu aş începe prezentarea și lectura acestei cărţi, recomandarea acestei cărţi, cu precizarea – dacă aş fi făcut prefaţa, aşa aş fi spus – că: această carte se adresează celor angajaţi, celor conștienți de războiul total în care suntem angajaţi din momentul venirii noastre pe lume. Cum spunea Sfânta Sinclitichia pe care o avem aici, că noi ne naştem de trei ori. Prima dată ne naștem din pământ, aşa cum se naşte toată făptura, a doua oară ne naştem din apă şi din Duh, dar naşterea din Duh rămâne ca o virtualitate, ca o potenţialitate, iar prin angajarea noastră ne naștem a treia oară, din Duh, adică devenim purtători de Duh. Şi odată ce ne-am născut a treia oară din Duh, moartea nu mai are putere asupra noastră. Şi suntem încă de aici, ca să zic aşa, cetăţeni ai Împărăţiei lui Dumnezeu. Ei, această carte are acest subiect: cum se poate naşte omul, care sunt traseele pe care trebuie să le urmeze şi, mai ales, care sunt obstacolele şi luptele pe care el trebuie să le ducă pentru a nu fi ucis pe acest traseu?”

    “Neavând dovada, demonstraţia raţională, neavând vederea concretă a Raiului sau a iadului, ce avem? Pentru că avem ceva. Dumnezeu ne-a lăsat ceva. Şi cu acest postulat începe cartea. Ne-a lăsat credinţa. Noi avem credinţa. Şi, dacă aţi văzut în Evanghelie, tot, dar absolut tot ce face Mântuitorul e condiţionat de un cuvânt esenţial: “Credeţi voi că pot să fac Eu asta?”, “Credinţa ta te-a mântuit!”. Acesta este postulatul fundamental. Şi la acest postulat, având în vedere că în trecerea atâtor mii de ani diavolul a avut grijă să umble la sensul cuvintelor, la acest termen numit „pistis”, numit „credinţă”, diavolul a avut grijă să-i deformeze înţelesul şi să zică: „Da, păi uite câte credințe sunt… Şi turcii au credinţă, şi musulmanii, evreii, budiştii. Ce, ei n-au credinţă? Au şi ei credinţă!” Şi atunci, Sfinţii noştri Părinţi ne-au spus: „Aveţi grijă! Nu vă încredeţi în oricine vă vesteşte Evanghelia sau pe Hristos, ci ţineţi dreapta credinţă, orto-doxia“. Deci noi avem un lucru esenţial: avem dreapta credinţă. Dacă suntem toţi aşezaţi în dreapta credinţa, şi noi aici suntem aşezaţi în dreapta credinţă, de-abia acestora li se adresează cu folos această carte. Deci primul lucru de la care noi pornim este dreapta credinţă. Adică faptul că noi nu am văzut Raiul, noi nu am văzut iadul, dar Dumnezeu a avut grijă ca atâţia şi atâţia oameni, sfinţi şi chiar mai puţin sfinţi, să se ducă în Rai, să se ducă în iad, să se întoarcă înapoi şi să ne dea mărturie.”

  12. Dorotea am vrut sa spun ca exista si demoni,Intradevar acestia pot conduce la boli psihice.Ei exista numai ca Domnul nu ne ingaduie sa-i vedem, dar sa nu uitam ca pot fi oameni care sa-i vada si anume sfintii.

  13. Cumplit spectacolul, liderii lumii nu se mai feresc sa se ascunda cui slujesc. Un spectacol terifiant-o repetitie pentru marea primire a celui ce sta sa vina.

  14. Greu si-ar fi inchipuit cineva ca se poate face asa ceva. Si nimeni nu a plecat de acolo, nu a comentat… Si pe you tube sunt aratate imagini deci a atras atentia aceasta anomalie.
    Occidentalii astia sunt cei mai periculosi, daca la ei s-au strecurat ideologii nu prea sunt tentati sa se opuna, noi avand credinta crestina la baza filtram si nu acceptam multe din actiunile din anii ideologiei comuniste stiind ca nu sunt conforme cu dreapta credinta . Totusi acest documentar este de la cineva de acolo Nu este nimeni care sa le “imputa” acelor neaveniti lideri spectacolul la care se uitau pasivi, inconstienti de ce aberatie putea sa exprime. Nu s-au jenat de cei care i-au votat.
    Problema e ca ei au pe mana mass media, ei forteaza impunerea unor ideologii asa cum faceau comunistii. Noi nu ripostam prin luari de pozitii, dar la aceste stiri se poate face ceva, sa se anunte ceilalti colegi cu aceasta informatie: uite ce am vazut, la deschiderea tunelului aluia, a fost un spectacol satanist la care au participat cei pe care ii voteaza lumea, de aici intelegem de ce sunt in stare, ce idei si ce actiuni vor face. Vreti sa va conduca acei neispraviti care se uitau prosteste la ceva oribil si nu reactionau? Daca nu, ar trebui sa ne gandim ca acele ideologii ajung si pe la “liderii” nostrii.
    A fost ceva mai mult decat grotesc ceva anormal ce nu ar fi trebuit gandit de nimeni.

  15. Pingback: ACESTI NEBUNI OCULTISTI CARE CONDUC LUMEA SI “ACTELE” LOR “RATATE”: Presedintele Comisiei Europene vorbeste cu (si despre)…. conducatori ai ALTOR PLANETE! Ce poate fi in spatele referintei lui Jean-Claude Juncker la EXTRATERE
  16. Wow!
    sunt surprins de cantitatea de “acuzatii” cel putin tendentioase, daca nu chiar malitioase. sunt surprins de “calitatea” rationamentului bazat pe ideea ca tot ce nu intelegi e satanist sau diavolicesc. astept mai mult de la romanii mei.
    pomul de craciun e un obicei pagan. mos craciun e un obicei pagan… sunt si astea produsul diavolului?
    eu inteleg nevoia de hrana spirituala, dar sa nu cadem in ridicol. cred ca si dumnezeu se cruceste de cat de inghesuiti si lipsiti de ratiune sunt cate unii din dorinta de a fi mai catolici decat papa…

  17. @un ateu

    Exista simbolouri cu o incarcatura proprie. Nu ca nu sunt intelese sau fac parte din alta cultura, cu alta semnificatie, ci sunt folosite exact pentru ce reprezinta ele pentru cultura europeana. Deci… E self-evident ce a vrut sa transmita ceremonia din Elvetia, cum ar zice Iohannis.

  18. @un ateu , ( poate nu era nevoie de o recomandare asa de abruptă , se vede după cum scrii numele Celui ce te-a creat , cu litera mica )

    Tot ce nu este de la Dumnezeu , este de la diavol. Asa si cu …ateii . Stii care e insa frumusețea in toata împărțirea asta ? Faptul ca depinde doar de tine sa te plasezi de partea buna a liniei…Doamne , ajuta !

    PS: ai grija , in Împărăție nu exista “Elveția”

  19. Lupul pastor la oi: Joachim Gauck, fost pastor si fost presedinte al Germaniei spunea ca “nu elitele sunt problema, ci popoarele sunt problema.”

    German President Joachim Gauck says “elites are not the problem, people are the problem”
    http://theduran.com/german-president-joachim-gauck-says-elites-not-problem-people-problem-gets-booed-spit-video/

    Alti indivizi de “elita”, precum Sorin Oprescu, au inventat un cuvant original pentru “popor”, preluat apoi si de indivizi de “elita”, precum Adrian Nastase.
    http://www.gandul.info/politica/circuitul-pulimii-de-la-oprescu-la-nastase-am-spus-pulime-din-respect-pentru-oameni-cred-ca-i-a-placut-si-domnului-nastase-daca-l-foloseste-4009463

  20. Pingback: INTREAGA LUME E UN NOU COLOSSEUM. Predica puternica a Parintelui GHERASIM de la Putna despre PERSECUTIE, MARTURISIRE si CRUCE – CONDITIA CRESTINULUI AUTENTIC dintotdeauna VS. PACEA SI DRAGOSTEA MINCINOASE ALE FALSILOR INVATATORI, “care raman i
  21. Pingback: „Nu va temeti de cei ce ucid trupul, ci de cei ce ucid sufletul“ | ioanelixir
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare