Biserica Rusiei denunta CRESTINOFOBIA guvernului “conservator” al Marii Britanii

14-03-2012 19 secunde Sublinieri

crucifix

 

Biserica Ortodoxa Rusa si-a exprimat surprinderea fata de decizia autoritatilor Marii Britanii de a interzice folosirea publica a crucii crestine. Reprezentantul Bisericii a numit decizia “suparatoare”, afirmand ca alte credinte au libertatea de a se manifesta public nestanjenite.

“Aceasta decizie nu e exclus sa fie o anticipare a viitorului in Europa, anume de a se cere inlaturarea crucilor de pe domuri si biserici“, a mai declarat purtatorul de cuvant al Bisericii Ruse.

In final, a caracterizat decizia autoritatilor britanice drept manifestare a crestinofobiei, ceea ce arata “respingerea identitatii europene”.


Categorii

1. DIVERSE, Ierarhi rusi, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Biserica Rusiei denunta CRESTINOFOBIA guvernului “conservator” al Marii Britanii

 1. Am citit o alta adaptare care suna cam asa: „dovedeşte sugestiv respingerea de către Europa a identităţii sale autohtone”.
  Care este identitatea autohtona a Europei? Crestinismul! Cine respinge crestinismul se numeste anticrestin. Cine este anticrestin? Cel care scuipa crestinii pe strada (in Ierusalim spre exemplu).
  Cert este ca respingerea identitatii de crestinism nu o pot face decat anticrestinii.

 2. @adrian:

  Anticrestini gasesti peste tot si de toate natiile.

 3. am acces involuntar la cercuri (largi si variate) de tineri romani. Din pacate, marea lor majoritate au conceptii new-age-istice si cei mai multi au cel putin tendinte anti-crestine, intemeiate in mare parte pe interpretarea superficiala a invataturii crestine.

 4. Pingback: Marea Britanie ANTICRESTINA: o enoriasa a Bisericii Ruse demisioneaza pentru ca i s-a INTERZIS purtarea la gat a crucii - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
 5. Pingback: Un text de acuta actualitate: Toleranta şi “corectitudinea politica”: NOUA MILITIE A GANDIRII (“SPIRITUALA”) SI NOUA REEDUCARE TOTALITARA ANTICRESTINA. Directivele staliniste se aplica la litera astazi. Se intorc anii `50? -
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare