Ce se ascunde in spatele Agendei 21 a ONU? Scopul Agendei 21 este GUVERNUL MONDIAL și CONTROLUL de la un nivel central al întregii lumii

13-12-2018 6 minute Sublinieri

Agenda 21 & Agenda 2030 – Rosa Koire

CE SE ASCUNDE IN SPATELE MANIFESTULUI GLOBALIST PROMOVAT DE ORGANIZATIA NAŢIUNILOR UNITE SUB DENUMIREA DE AGENDA 21

Ce înseamna de fapt conceptele de sustenabilitate, echitate socială si regionalizare in accepţiunea Agendei 21? Supra-aglomerări urbane sau taberele de concentrare ale secolului XXI?

Bună ziua! Sunt Rosa Koire, sunt din SUA, California și subiectul despre care doresc să vă vorbesc este unul dintre cele mai vitale pentru epoca noastră, mai exact este vorba de “Agenda 21 – Dezvoltare Sustenabilă” promovată de Organizația Națiunilor Unite (ONU). Această agendă reprezintă un instrument de inventariere și un plan de control al tuturor suprafețelor de pământ și apă, al resurselor minerale, de plante, ale tuturor animalelor, construcțiilor, mijloacelor de producție, al mâncării noastră, informației, energiei și tuturor oamenilor din lume.

Acesta este un plan aprobat de 179 de națiuni în 1992, un plan al Organizației Națiunilor Unite, denumit “Agenda pentru secolul 21” şi care se refera la sustenabilitatea globală. Tuturor ni se pare că acest concept al sustenabilității sună atât de generos, că ar fi vorba despre reciclare și găsirea unor mijloace inovatoare de a crea energie sau noi surse de hrană. Ei bine, nu, răspunsul este nu. Este vorba despre planul de mișcare al populațiilor dinspre zonele rurale către zonele urbane, suprapopulate.

Am aflat despre acest subiect într-un mod foarte neobișnuit. Având în vedere că mi-am petrecut cariera ca expert legal în cadrul Departamentului de Transporturi din California unde activam ca și consultant în utilizarea terenului și evaluare imobiliară. Specialitatea mea este în evaluarea terenurilor în procesul de expropriere, așadar evaluăm proprietarii pentru guvernul local, în scopul despăgubirii și exproprierii acestora în situațiile când pe aceste terenuri se avea în vedere construirea unor drumuri. Ceea ce am aflat acum 10-13 ani este că terenul e foarte greu de evaluat pentru că nu puteai ști cu exactitate ce se putea face cu el, pentru ce putea fi folosit. Ceea ce am aflat ulterior este că această situație nu se regăsea doar în San Francisco ci era peste tot în SUA și în lume. Am căutat mai bine și am aflat că în spatele acestei povești se află “Agenda 21 – Dezvoltare Sustenabilă”.

Am creat Institutul Post-Sustenabilitate” pentru a educa oamenii referitor la impactul social, economic, politic și de mediu al colectivismului în lume. Colectivismul este acel construct socio-politic care spune că drepturile individului ar trebui să fie limitate ( echilibrate ) față de cele ale comunității. Desigur, comunitatea este acea componentă amorfă, nedefinită… când ne gândim la comunitate, ne gândim că suntem parte din ea. Dar, in acceptia colectivismului, comunitatea este un construct format din organizații non-guvernamentale, corporații și guverne, și care are ca rol acela de a dicta și reglementa ce se întâmplă în lume. Și noi, ca indivizi, nu putem influența cu nimic în acest sens, decât putem să fim în acord cu părerea comunității. Dacă tu, ca individ, te poziționezi împotriva “comunității”, a tacticilor sociale ale comunitarismului ești respins ca un proscris.

Motivul pentru care am creat Institutul Post-Sustenabilitate este pentru a da în judecată guvernul local și, mai departe, guvernul central, în vederea opririi procesului de regionalizare.

Pentru că regionalizarea este piatra de temelie a globalizării; și globalizarea este  standardizarea tuturor sistemelor: apă, ordine internă, energie, educație etc. Toate sistemele trebuiesc aliniate pentru a putea fi controlate. Pentru că atunci când există diversitate și sistemele nu sunt sincronizate, nu pot fi controlate de la un nivel central. Și scopul Agendei 21 este Guvernul Mondial și controlul de la un nivel central al întregii lumii. 

America este sub atac acum. Noi avem de 2,5 ori mai mult teren agricol decât Europa, la o populație la jumătate față de cea europeană. Este o suprafață imensă de pământ. Aproximativ 75% din populație trăiește în marile orașe.

Scopul este de a muta toată populația în marile aglomerări urbane și să se distrugă guvernele reprezentative și să se creeze guverne pe baze de comisii și alte organisme numite (ne-alese). Aici, în Europa, ați ajuns deja în acea poziție în care s-au șters granițele jurisdicțiilor naționale și granițele naționale.  Și acesta este scopul. Pentru că, așa cum spunea și Brzezinski în 1995: nu poți impune globalizarea ca o mișcare totală, trebuie să o faci incremental, prin regionalizare. 

Fiecare națiune care a semnat Agenda 21, are propria Agendă 21 locală. În America lumea nu știe deloc despre acest aspect. Dacă vorbesc în public despre aceste lucruri, presa mă atacă și mă acuză că promovez teorii ale conspirației, ceea ce este absurd. Pentru că, vorbim într-adevăr despre o conspirație, dar nu mai este o teorie, este o realitate. În Europa se vorbește deschis despre agenda locală 21. În Danemarca au avut loc în 1994 și în 2004 întruniri la nivel european dedicate Agendei 21 la nivel local.

Principiul de bază care se dorește a fi aplicat este legat de parteneriatul public-privat care este o formă de fascism. Acest parteneriat este implementat prin unirea corporațiilor, a organizațiilor non-guvernamentale și a statului în scopul de a elimina drepturile individuale – votul – și de a ajunge într-o zonă unde, noi, indivizii, nu vom mai putea avea nici o influență. 

Cei trei piloni ai Agendei 21 a ONU sunt: Economie, Ecologie și Echitate Socială, cei 3 E.

Toată lumea crede că înțelege ce înseamnă echitate socială, că toată lumea va avea acces în mod egal la apă și aer curat, terenul nimănui nu va mai fi folosit ca o groapă de gunoi pentru deversarea deșeurilor doar pentru că se află într-o zonă mai săracă, etc. Dar echitatea socială înseamnă pauperizarea unor largi categorii sociale și distrugerea națiunilor dezvoltate.  În SUA o astfel de părere ar putea fi considerată drept un punct de vedere conservator, de dreapta. Eu personal sunt de orientare liberală.  Ideea că ceva atât de drastic s-ar putea întâmpla la nivel mondial fără ca nimeni să prindă habar, pare imposibilă.  Dar, ceea ce trebuie să faci este să te uiți la toate măsurile de austeritate care s-au luat în ultima vreme, la toate restricțiile impuse în ceea ce privește transferul de avere, restricții adiționale legate de utilizarea terenului, restricții în ceea ce privește folosirea resurselor naturale, a apei, a energiei etc. Toate acestea se întâmplă în țările dezvoltate. Și va avea un impact foarte mare asupra capacității indivizilor de a prospera. Tot ce se întâmplă acum este în direcția unui colaps major al economiei.

Regimul în care trăim noi acum este unul de tip corpocratic (n.tr. puterea corporației). Ceea ce se dezvoltă acum la nivel mondial este un stat totalitar, în cadrul căruia corporațiile vor să aibă, într-o manieră de acțiune fascistă, libertatea totală de mișcare pentru forța de muncă, fără limite și granițe, să poată să-și miște mărfurile fără nici o restricție sau reglementare și să poată reduce salariile. Acesta este scopul final. Asta înseamnă echitate socială. Economia, ecologia și echitatea se întâlnesc la mijloc într-un echilibru comunitar. Deci, nu este vorba de un echilibru benefic pentru oamenii simpli, ci este un echilibru de care vor profita corporațiile pentru a exploata și a ține populațiile în zone urbane dense unde pot fi supravegheate și controlate. Așa arată acest echilibru din perspectiva dezvoltării statului totalitar.

Cred că este foarte important să știm că oamenii încă mai au șansa să lupte acum. Toți înțelegem că individualitatea noastră este în pericol, cea mai importantă proprietate privată a noastră e chiar persoana noastră. Desigur supravegherea și controlul sunt componente importante ale acestui plan totalitar. Că orice plan extrem cu cât ne apropiem de final, cu atât devine mai dur. Nu am ajuns încă acolo. Acum este șansa noastră să ne opunem, să luăm atitudine, să fim vocali, să refuzăm să colaborăm, să [le] expunem colaboratorii, să lucrăm împreună pentru a lipsi de resurse financiare aceste mișcări, să refuzăm să acceptăm ceea ce corporațiile vor să ne vândă și, pentru că nimeni nu ne amenință fizic acum, avem această oportunitate. Oameni la nivel global fac asta peste tot.

“Mainstream media” nu va vorbi despre aceste lucruri. De aceea trebuie să devii propria ta sursă de informații, să te educi și să încerci să-i informezi și pe cei din jurul tău, vecinii, comunitatea ta, adevărata comunitate. Trebuie să îi ajuți pe copiii tăi să înțeleagă că sunt îndoctrinați din etapa pre-școlară până în cea post-universitară. Noi toți avem o mare răspundere față de noi înșine și față de cei de lângă noi. Aceasta este cu adevărat o comunitate: să lupți pentru libertate personală. Chiar dacă lucrăm în grupuri, trebuie să reținem că suntem indivizi în acele grupuri și răspundem doar în față noastră. Acest lucru este esențial: că oamenii sunt liberi. Trebuie să continuăm să fim liberi. Și sunt convinsă că vom câștiga dar, mai întâi, trebuie să devenim conștienți că este o luptă la mijloc și să încercăm să îi trezim și pe prietenii noștri și pe cei din jurul nostru, comunitatea și să lucrăm împreună. Acum in America ne miscam in directia unei regionalizari masive. Statele Unite ale Americii are 51 de state, este impartita in orase, comitate, state si guvern federal.

Agenda 21 este globală, regională și locală. Niciuna din aceste poziții nu este aleasă [prin vot liber].

În SUA, acum, implementarea acesteia se întâmplă foarte rapid, cu fonduri federale. Sute de milioane de dolari se duc înspre guvernele locale pentru a dezvolta planuri de regionalizare.

Acest plan nu poate fi împlinit fără controlul suprafețelor de pământ sau restricționării utilizării acestuia. Pentru că unde trăiești, dictează stilul tău de viață. Așadar, regionalizarea ne răpește dreptul de a avea un impact prin reprezentativitate.

Acum, în cadrul Institului acționăm în instanță cu scopul de a împiedica  implementarea celui mai mare plan de regionalizare care este un fel de blueprint pentru întreagă țara.

Practic, acest plan spune că nici o dezvoltare imobiliară nouă nu se va mai putea întâmpla niciunde în zonă San Francisco Bay (101 orașe și 9 comitate), fără acordul unei comisii numite (nu aleasă prin vot). Ce efecte va avea acest lucru asupra valorii proprietăților, utilizării lor, asupra relocării populației, asupra dezvoltării business-ului local și asupra libertății oamenilor este de neconceput.

Oamenii nu sunt conștienți de aceasta. Singurul lucru care stă acum între ei și acest plan este acțiunea noastră prin care vrem să dăm în judecată Guvernul Federal.

Dacă le spui oamenilor că vor trebui să construiască doar în zone de densitate urbană, de-a lungul unei linii ferate și apoi nici o nouă dezvoltare nu se va mai putea construi în afara acestei zone foarte concentrate, ceea ce va rezulta va fi o tabără de concentrare a viitorului. Și va fi mult mai subtilă și mai sofisticată față de ceea ce s-a întâmplat în trecut, în perioada nazistă.

Nu vei mai fi aruncat în trenuri și dus cu forța ci se va întâmpla alftel. Vei avea drumurile din zonele rurale lăsate în paragină, vei avea monitorizată resursa de apă, vei avea restricție pe energie, vei avea serviciul școlar restricționat, serviciul de securitate publică va fi precar. Nu vei putea să îți mai comercializezi bunurile și vei fi obligat să te muți în orașe, dezvoltări cu densitate ridicată subvenționate din impozitele pe care le plătim noi. În curând vor fi aplicate proiecte special gândite să mute oamenii din zonele rurale.

Oamenii spun: “hei, nimeni nu m-a scos de pe terenul meu”. E foarte simplu. Nimeni nu va veni la ușa ta cu un pistol că să te oblige să pleci. Totuși, vei fi mutat prin alte mijloace.

Și vei ajunge în orașe care vor fi echipate spre a oferi capacități de control și monitorizare totală. Aceste clădiri de mare volum și densitate sunt gândite conform conceptului “cu ochii spre stradă”. Tu vei deveni practic un înlocuitor al forțelor de ordine pentru că rolul tău va fi acela de a-ți monitoriza vecinii.

Războiul împotriva terorii este unul împotriva ta și  noi știm asta, o simțim, de aceea vrem să oprim acest lucru.

Obiectivul nostru este de a opri aceste planuri prin acțiuni în instanță. Și lucrăm în această direcție.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Categorii

1. DIVERSE, Corporatism, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Razboiul impotriva populatiei, Traduceri

Etichete (taguri)

, ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Ce se ascunde in spatele Agendei 21 a ONU? Scopul Agendei 21 este GUVERNUL MONDIAL și CONTROLUL de la un nivel central al întregii lumii

  1. Onu este guvernul Mondial. Are pregatite toate ministerele. Procesul de globalizare in curs nu a ajuns in punctul in care ONU sa afirme pe fata ca este guvernul guvernelor, si ca nu mai avem nevoie de alt guvern national sau local. Trebuie sa ne rugam sa ne lumineze Dumnezeu calea si mintea !

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare