INSTIGARE LA URA? Un activist gay promoveaza pe Facebook VANDALIZAREA BISERICILOR. “Revolutie fara violenta nu am vazut”

2-02-2016 1 minut Sublinieri
Captura Facebook

Captura Facebook

Vlad Levente Viski este presedintele MozaiQ, asociatia LGBT care a reactionat, printre primele, la campania de revizuire a Constitutiei duse de Coalitia pentru Familie.

Activist gay, contributor pe bloguri de profil, Viski a recomandat, pe contul sau de Facebook, un articol despre vandalizarea Mitropoliei Tesalonikului de catre un grup inca necunoscut.

Comentariul activistului gay este lamuritor:

Idei de acțiune politică, direct din Grecia, de la mama ortodoxismului

Mai mult decat atat, ca raspuns la o remarca, Viski insista si devine explicit:

revolutie fara violenta nu am vazut

Frumoase invataturi de actiune politica! Desigur, dl Viski poate sa share-uiasca si sa scrie ce-i trece prin cap pe contul sau de Facebook. Suntem o tara libera. Mai ales pentru cei care sunt privilegiati prin simpla manipulare politica a conceptului de minoritate.

Atata doar ca dubla masura e dezgustatoare. Inchipuiti-va un lider al Coalitiei pentru Familie dand share la un articol in care un sediu al vreunei asociatii LGBT e vandalizat in mod similar. Ce freamat, ce linsaj, ce urlete, ce isterii ar fi cuprins Facebook-ul romanesc! Cum ar fi sarit Ambasada SUA, ce frasuiala pe adevarul si hotnews, ce iute ar fi sanctionat CNCD-ul…

Nu, desigur, asa ceva nu va fi niciodata trecut in Rapoartele care monitorizeaza limbajul urii. In prima productie de gen, discutarea unor articole despre homosexualitate e catalogata drept “homofobie”. Probabil ca, folosind optica autorilor Raportului, recomandarea unor vandalisme antiortodoxe este gandire politica creativa.

Dragi activisti cu voie de la politie, macar nu mai fiti ipocriti. Nu sunteti niciun fel de revolutionari, cel mult bieti geambasi de agende si idei. Niste mici agenti de propaganda si agitatie cu suport din partea puterii dominante.

Si, apropo de Grecia, acolo se petrec lucruri dramatice tocmai din cauza tradarii poporului de catre falsi progresisti ca Tsipras. Vandalismul austeritatii face acolo ravagii, insa de acela nu ne pasa, de vreme ce parteneriatele gay au fost aprobate, nu? Mai, ce revolutionari…

 


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Opinii, analize, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “INSTIGARE LA URA? Un activist gay promoveaza pe Facebook VANDALIZAREA BISERICILOR. “Revolutie fara violenta nu am vazut”

  1. Ce nefericiti sunt astfel de oameni.
    Dumnezeu sa ne ierte si sa ne ajute.

  2. Ar trebui aratate aceste lucruri unor foruri care sa vada ca noi suntem cei persecuti. De trimis de pe facebook un link acestora.

  3. Pingback: Legea anti-defăimare și onoarea slugilor | Calea de mijloc
  4. Pingback: Desi CJUE tocmai reafirmase COMPETENTA STATELOR NATIONALE in privinta REGLEMENTARII CASATORIEI, Raluca Pruna continua campania anti-familie: A AVEA O DEFINITIE RESTRICTIVA A CASATORIEI ESTE NETOLERANT/ Ciolosenia Pamantului ne invata ce este decizia democ
  5. Pingback: Desi Curtea de Justitie a UE tocmai reafirmase COMPETENTA STATELOR NATIONALE in privinta reglementarii casatoriei, RALUCA PRUNA isi continua CAMPANIA ANTI-FAMILIE si de “PROTEJARE” A CELOR CU ALTA “IDENTITATE SEXUALA”/ Presedintele
  6. Pingback: O samă de clisee otravite despre demersul si sustinatorii COALITIEI PENTRU FAMILIE | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare