FANTOMELE LUI SOROS IN ROMÂNIA. O analiza a think-tankului The Capital Research/ George Soros in razboi declarat cu PATRIOTISMUL. Si in lupta pentru legalizarea drogurilor

15-02-2018 9 minute Sublinieri

 • ActiveNews:

Un think-tank american, condus de un fost asistent al președintelui George W. Bush, scrie pe larg despre „ARMATA loială de fantome românești ale lui Soroș” care „caută să transforme cultura creștină a României” și „să influențeze politica țării”

Unul dintre cele mai prestigioase think-thank-uri americane, The Capital Research Group, a realizat un documentar amplu despre prezența și influența miliardarului George Soroș în România. Început la finalul lui Decembrie trecut, sub deviza „Amăgire și Dezorientare”, serialul se intitulează „Fantomele românești ale lui George Soroș”, are șase părți, ultimul episod fiind publicat azi, 8 februarie.

„Fantomele” lui Soroș sunt acei mii de bărbați și femei care au plecat să studieze pe banii miliardarului în Occident și care ulterior s-au întors în țară, fie activând în cadrul statului, fie deschizându-și ONG-uri. În documentarea sa, autorul argumentează folosind o bază foarte largă, ce includ: studii, cărți, siteuri românești și străine. Între sursele considerate de încredere se găsesc și articole ce au apărut pe siteul ActiveNews.ro.

În primul episod, autorul, Jacob Grandstaff, se întreabă de ce a fost nevoie ca fundațiile lui Soroș să „toarne” peste 1,6 miliarde de dolari pentru „dezvoltarea democratică” a Europei de Est, din moment ce aceste țări erau deja democratice și membre ale comunității europene.

„Motto-ul lui Soroș, `Dacă voi cheltui destul de mult, voi îndrepta situația` ne ajută cu un răspuns, ca și cu o privire asupra activității sale filantropice, dintre care majoritatea are scopuri politice, nu umanitare. În timpul alegerilor din 2016, Soroș a cheltuit 25 de milioane de dolari pentru a o susține pe Hillary Clinton și alți candidați democrați. Dar când atâta cheltuială `nu a îndreptat (alegerile)`, Soroș a proclamat prin intermediul unui editorial că `Democrația este acum în criză`. Se pare că definiția lui Soroș pentru democrație înseamnă să alegi doar candidații pe care îi aprobă el”, scrie Jacob Grandstaff în primul articol al seriei.

În continuare, autorul descrie cum „Departamentul de Stat al SUA a făcut deseori echipă cu Soroș și fundațiile sale pentru a `promova democrația` în țările din Estul Europei. Deseori, aceasta a constat în luarea la țintă a guvernelor naționaliste prin difuzarea de propagandă social liberală prin intermediul ONG-urilor și a mass-mediei sponsorizată de Occident, câteodată mergând până la influențarea alegerilor”.

În partea a doua, autorul vorbește despre „cum incită ONG-urile finanțate de Soroș și aliații lor occidentali de la putere la Revoluții în Estul Europei”. Într-o analiză extrem de detaliată, autorul descrie cu acrivie modul în care  miliardarul american și-a creat încă din 1990, cu Grupul pentru Dialog Social, „o armată loială formată din soldați recunoscători ai societății civile”.

Jacob Grandstaff detaliază felul în care oamenii lui Soroș au ajuns în funcții influente în Guvernul României, în special după alegerile din 2004, câștigate de Traian Băsescu.

Sunt menționați, în primul rând, Sandra Pralong  – actualul consilier al președintelui Iohannis, Alin Teodorescu, fostul consilier al premierului Năstase între 2000 și 2004 sau Renate Weber, fostă consilieră a președintelui Băsescu.

Americanii afirmă că pe lângă rețeaua originală Soroș, între timp au mai luat naștere zeci și zeci de alte ONG-uri.
„Pe lângă cele 12 ONG-uri care formau, inițial, Rețeaua Soroș în România, au apărut zeci de ONG-uri pe lângă acestea care caută să transforme cultura creștin-ortodoxă a României prin promovarea valorilor liberale”, scrie Grandstaff.

Având în Președintele țării un aliat al Occidentului, ONG-urile lui Soroș și-au îndreptat atenția spre Parlamentul României, notează americanul. Mai mult, acesta afirmă că stânga din România încearcă disperat să asocieze PSD-ul cu Rusia, datorită susținerii acestui partid pentru căsătoria tradițională.

Absolventul London School of Economics, Phaik Thien Poh, a identificat patru criterii de îndeplinit pentru realizarea unei revoluții colorate:

1. Actualul lider trebuie să fie foarte nepopular și să fie pus în fața sindromului „lame-duck”(intraductibil, reprezintă un lider care știe că succesorul său a fost deja ales -n.n).
2. Forțele anti-regim trebuie susținute de către mass-media și agenți de influență străini
3. Revoluția trebuie să fie non-ideologică și să susțină cauze generale precum libertatea, democrația și dezvoltarea economică.
4. Guvernul corupt trebuie să fie perceput de un stat străin pe care poporul nu-l dorește, astfel crescând numărul forțelor care luptă împotriva regimului.

În cazul României, primul criteriu al lui Poh stă pe temelie șubredă. De la mai-sus menționatul Iliescu, președinții României s-au bucurat de susținerea Occidentului. Totuși, ONG-urile și-au intensificat atacurile asupra Parlamentului dominat de PSD, cu aceleași tactici pe care aliații susținuți de Soroș din Georgia și Ucraina le-au folosit împotriva șefilor lor de stat înainte de a-i schimba. Având în vedere rețeaua extensivă a lui Soroș și repatriații săi bine finanțați, următoarele două criterii ale lui Soroș se aplică din plin. Legat de ce-al patrulea criteriu, stânga românească a încercat din ce în ce mai mult să lege PSD-ul de Rusia, agățându-se – printre alte paie, de susținerea acestei grupări pentru căsătoria tradițională”, se arată în text.

Capital Research Center se descrie ca un think thank fondat în 1984, având ca scop modul de cercetare al felului în care fundații, carități și alte organizații non-profit cheltuie banii și se implică în politică, de multe ori în moduri în care donatorii nu și le-au dorit și pe care le-ar găsi dezgustătoare. „Nu ne este teamă de establishment-ul de la Washington – nici de cel Republican, nici de cel Democrat. Și de nimeni altcineva.[…] Credem în piețe libere, guvern constituțional și libertate individuală. Dar faptele sunt fapte și jurnaliștii și cercetătorii merg acolo unde îi duc faptele. CRC este scutit de taxe și independent. Nu avem contracte și nu acceptăm bani guvernamentali, niciun cent. Depindem de contribuțiile volutare pentru a ne finanța activitatea. Suntem „Capital Research Center”, think-thank-ul de investigații al Americii”, se arată pe pagina organizației. În Boardul de Trustees al CRC se găsesc personalități precum Michael Franc, de la prestigiosul „Hoover Institution” sau Onorabilul Edwin Meese al III-lea, fellor la Fundația Heritage. Președintele CRC este Scott Walter, o persoană cu CV remarcabil. Walter a fost membru al administrației George W. Bush, având funcția de Asistent Special al Președintelui Bush pentru politica internă.

Partea a treia se ocupă de evenimentele post Colectiv. Autorul menționează protestele ce au urmat incendiului din clubul Colectiv și faptul că revoltații au purtat drapele ale României găurite în mijloc, dar și că unii au cerut moartea Patriarhului, a Premierului Ponta și a altora.

„`Corupția ucide` a devenit sloganul lor de luptă, demonstranții din mai multe orașe învinovățind politicienii pentru evenimentele tragice. Un protestatar a afișat un carton care-i arăta pe Prim-Ministru, pe Ministrul de Interne, pe primarul sectorului 4 și Patriarhul Bisericii Ortodoxe în flăcări, cu mesajul: ` Voi trebuia să ardeți, jigodiilor`. Pe 4 noiembrie, premierul Ponta a cedat și și-a prezentat demisia”, a notat Grandstaff.

Acesta menționează faptul că „oponentul” lui Ponta, Klaus Iohannis, a primit această demisie ca pe o „victorie”. În final, autorul se întreabă: „Cumva, într-o țară de 20 de milioane de oameni, mai puțin de 60.000 de protestatari, care aveau susținerea a mai puțin de 15% din populație, au reușit să forțeze Guvernul să se predea. Cine a fost în spatele lor?”.

Partea a patra a serialului documentează ascensiunea Monicăi Macovei, un jucător-cheie în rețeaua Soroș, dar și a Alinei Mungiu Pippidi.
Articolul oferă spațiu generos mentalității care o animă pe Alina Mungiu Pippidi, autorul exempleficând prin mesajul piesei „Evangheliștii”, vehement criticată în societate la vremea respectivă pentru „blasfemierea” creștinismului. „Creștinismul nostru de fațadă ascunde o înapoiere incredibilă”, spunea ea atunci. Mungiu a avut un rol important în convingerea Monicăi Macovei să accepte rolul de ministru al Justiției pe vremea lui Traian Băsescu.

„Coaliția Dreptate și Adevăr a lui Băsescu a amintit multora de Revoluția Portocalie din Ucraina ce avea loc în acel moment. Mulți observatori și ONG-uri occidentale au privit victoria sa ca pe un triumf al reformelor Vestice în fața corupției post-comuniste”, notează autorul.

În partea a cincea, Jacob Grandstaff documentează felul în care, după 2004, România a început să fie cuprinsă de febra „anticorupției”. Autorul consideră că ascensiunea Monicăi Macovei este un exemplu de manual despre cum activiștii legați de Soroș au ajuns la putere în Europa de Est.

„Absolventă a Universității Central Europene (CEU) și fostă activistă de ONG, Monica Macovei ne oferă un exemplu de prim rang despre cum activiștii aliniați la Soroș au preluat puterea în Estul Europei”, adaugă americanul. Bătălia anticorupție a început mediatic în 2002, atunci când revista „Dilema” a dedicat un număr al său „Încrederii în Justiție”, „publicând un sondaj realizat de Fundația Soroș (printre alții) care susținea că 90% dintre români considerau că s-a amplificat corupția de la ultimele alegeri. Asta a determinat partidul de guvernământ să creeze Parchetul Național Anticorupție (PNA).

Fondatorul Dilemei, Andrei Pleșu, este un filosof conectat la Soroș și ulterior un consilier al Președintelui Băsescu. Pleșu a ajutat la organizarea GDS, de care am vorbit în Partea a doua. În 1990, Soroș s-a întâlnit cu cei de la GDS prin intermerdiul unui român-maghiar pe nume Levente Salat și le-a prezentat o ofertă pe care nu puteau s-o refuze: un dar de un milion de dolari pentru a crea o rețea de ONG-uri favorabile în România”, scrie autorul.

Capitolul se încheie cu transformarea PNA-ului în DNA-ul de azi, cu ajutorul fundației Freedom House și a Monicăi Macovei.

„Nesurprinzător, prietenii ei de la Freedom House au descoperit că PNA-ul nu are performanțe. Administrația țării a transformat PNA-ul în Direcția Națională Anticorupție și Ministerul Justiției condus de Macovei – mai degrabă decât Consiliul Superior al Magistraturii – a preluat răspunderea asupra Procurorului General și al șefului DNA.

În consecință, media și ONG-urile din România au reușit să defăimeze cu succes pe toți legislatorii care s-au opus noii agenții anti-corupție pe motiv de încălcare a libertăților civile. Macovei a eliminat directorul PNA și procurorii „neprietenoși” și i-a înlocuit cu acoliți loiali ei și noii administrații. Cu Macovei la cârma justiției, condamnările numelor grele au crescut substanțial”, încheie autorul.

Partea a șasea îi este dedicată în integralitate Monicăi Macovei și modului în care aceasta a implementat anumite legi, unele dintre ele ducând la colaborarea DNA-SRI din justiție. Jacob Grandstaff afirmă că „pentru a mări spectrul corupției, Macovei a extins vast conceptul de abuz în serviciu. Decât să se bazeze pe votanți pentru a-i trage la răspundere pe oficialii guvernamentali prin intermediul urnelor, noua clasă de procurori – special aleasă de către clasa de ONG-uri finanțate de către Soroș și compania – putea să-i trimită pe aceștia direct la închisoare”.

Acesta susține că Agenția Națională de Integritate (ANI) este o altă creație a lui Macovei, funcționând după o lege „care nu exista nicăieri în UE – care este, în mod ironic, standardul pe care-l clamează Macovei în ceea ce privește justiția și legea. Ea chiar s-a lăudat că ANI afectează `aproape 500.000 de oameni„. În partea a șaptea a „fantomelor lui Soroș”, autorul promite să expună modul în care activiștii lui Soroș au folosit cruciada anti-corupție pentru a prelua puterea, fără să fie nevoie de câștigarea alegerilor.

Soros revine amenințător: Sunt gata să lupt împotriva „naționalismului”, ideologia dominantă la nivel global!

George Soros revine. Și promite să lupte, cu toate forțele sale, împotriva naționalismului, pe care l-a definit drept „ideologia dominantă ” din lume. Într-un interviu acordat Financial Times, magnatul american de origine maghiară a subliniat modul în care OSF (Fundația pentru o Societate Deschisă), organizația „filantropică” pe care a fondat-o acum ceva vreme, sintetizează „optimismul privind răspândirea democrației în stil occidental” după destrămarea Uniunii Sovietice. Dar acum, spune el, mișcarea sa progresistă trebuie să se confrunte cu un nou val de patriotism și populism”.

Amintind de prăbușirea URSS, Soros a spus că actualul moment istoric „este un déjà vu” și că „va exista o mare schimbare”.

„Este un deja vu, dar cu o mare schimbare – ideologia dominantă în lume este acum naționalismul”, a spus Soros, citat de reinformation.tv „Uniunea Europeană este pe cale să se prăbușească. Rusia este puterea renăscută, bazată pe naționalism”, a declarat Soros.

Speculatorul financiar a atacat Moscova și pe Vladimir Putin, dușmanul său dintotdeauna: „Rusia are puterea de a învia, bazându-se pe naționalism”, a spus George Soros, arătând cu degetul spre președintele rus. „Putin nu mă place”, recunoaște magnatul, vorbind despre „o furie” care crede că a fost alimentată de criticile lui la adresa președintelui rus și de sprijinul său față de georgianul Mikhail Saakașvili, fostul președinte al Georgiei, venit la putere după așa numita „Revoluție a trandafirilor”, din 2003.

Soros are și ce să îl considere dușman pe Putin: nu poate uita că Moscova a obligat, în 2015, Fundația pentru Societate Deschisă să părăsească Rusia pentru că „a pus în pericol sistemul constituțional și securitatea națională” și i-a îndemnat pe vecinii săi apropiați, precum Uzbekistanul, să facă același lucru. În ceea ce privește Ungaria, Polonia, Macedonia, România, toată lumea are motive întemeiate să se opună celui care dorește să distrugă cadrul național.

Soros a negat și faptul că organizațiile sale au fost implicate direct în lovituri de stat în Ucraina, Macedonia și Georgia, deși a recunoscut în Financial Times că a susținut revolta antiguvernamentală de la Kiev: „Nu am fost implicați în ciocniri. Este împotriva îndrumărilor și principiilor noastre. Dar am sprijinit protestatarii, chiar și în timpul Maidanului”.

Într-un interviu pentru CNN în mai 2014, Soros a recunoscut că a fost responsabil pentru înființarea unei fundații în Ucraina, care a contribuit la alungarea de la putere a liderului legitim al țării, Viktor Ianukovici.

Magnatul în vârstă de 87 de ani spune că s-a gândit să renunțe la Fundațiile pentru o Societate Deschisă, dar, observând „ascensiunea naționalismului la scară mondială, în contrast cu ƒ„societatea deschisă” și globalizarea pe care le promovează, a decis recent să transfere 18 miliarde de dolari din propriul patrimoniu în rețeaua de „organizații filantropice”, angajându-se să rămână președinte încă cinci ani sau mai mult. „Sunt destul de norocos cu dușmanii mei”, a spus Soros. „Mă simt gata să reacționez și să apăr ceea ce este bine”.

În ultimul an, o serie de lideri europeni au contestat amestecul organizațiilor lui Soros în politica internă a statelor lor.

În Ungaria, de exemplu, premierul Viktor Orbàn a declanșat o campanie dură împotriva lui George Soros și a ideologiei „frontierelor deschise”. O adversitate care s-a accentuat în ultima perioadă, premierul Orban declarând în aprilie 2017 pentru Kossuth Rádió:

„Dacă cineva vrea să vină și să trăiască în Ungaria, trebuie să aibă consimțământul poporului maghiar. Nu poate fi o lege internațională, o lege, o instanță sau o organizație care să pretindă că nu contează ce cred oamenii. Acest lucru este imposibil. Există, totuși, o campanie internațională foarte puternică ce se desfășoară de aproape un deceniu. Este legată de numele lui George Soros și încearcă să arate că frontierele nu au sens, că națiunile nu au dreptul să decidă și să stabilească cum să trăiască”.

Soros are o avere de cel puțin 25 miliarde de dolari și este supranumit în Marea Britanie „omul care a falimentat Banca Angliei”, după ce a pariat masiv împotriva lirei sterline, în 1992 și a obținut peste un miliard de dolari.

„Războiul pentru droguri
(fragment)

«Nu există niciun motiv să pedepsim oamenii care consumă (droguri), dacă acești nu le fac rău celorlalți.» Este ceea ce declara Ruth Dreifuss, fosta președintă a Confederației Elvețiene (1999), la «Carrefour des idées» („Răspântia ideilor”), organizată de Avenir Suisse, la Geneva, în 2016. Această luptă pentru legalizarea drogurilor este departe de a fi personală. Ea se înscrie chiar într-un proiect ultra-elaborat, în care d-na Dreifuss nu este decât un eminent intermediar.

Ruth Dreifuss este, așa cum știm, purtătoarea de cuvânt șefă a lui George Soros în această materie. Membră a consiliului consultativ asupra problemelor drogurilor în sânul fundației mamă Open Society, ea este și președinta Global Commission on Drug Policy (GCDP), cu sediul la Geneva. Acest club de foști șefi de stat, miniștri și secretari generali ai ONU, în afară de câțiva miliardari activi, este finanțat de Open Society și de Departamentul federal (elvețian) al afacerilor străine. O probă în plus că guvernul elvețian nu mai consideră că e necesar să-și ascundă infiltrarea de către rețelele private ale Deep-state-ului american.

D-na Dreifuss activează și în sânul fundației britanice «Transform Drug Policy», care este evident o altă entitate a galaxiei Open Society. O găsim aici alături chiar de unii din marii preoți ai sacerdotului sorosist, ca cei de la GCDP, cum ar fi Barack Obama, Bill Clinton, John McCain, Kofi Annan, Sir Richard Branson, Bill Gates sau fostul nr. 2 al MI6 Nigel Inkster. Acesta din urmă este coautor al foarte stupefiantului raport Drugs, Insecurity and Failed States: The Problems of Prohibition.

Și cum aceste legături de legitimare intelectuală se fac mereu prin intermediul unor șiretlicuri endogamice mai degrabă universitare, celălalt coautor al raportului amintit, Virginia Comolli, o Mata Hari asumată a Intelligence Service, dispune și de un post universitar la Universitatea Swansea (Țara Galilor), în sânul Global Drug Policy Observatory (evident, finanțat mereu de Open Society). Sau, tânărul Khalid Tinasti, care nu este altcineva decât secretarul general al GCDP citat înainte, condus de d-na Ruth, care și el lucrează în aceeași zonă. «Joli monde», vorba cântecului!”
Fernand Le Pic

AMERICA KGB. O “societate secreta” din FBI ar fi conspirat impotriva lui TRUMP. Miscarea #REZISTANCE si STATUL PARALEL american/ GEORGE SOROS intr-un discurs care acopera perfect definitia LUPULUI IN BLANA DE OAIE: critici dure la adresa GIGANTILOR INTERNETLUI

FLORIN BADITA (#rezist, CORUPTIA UCIDE), legaturi financiare cu RISE PROJECT, finantata de GUVERNUL OLANDEI si de “generosul” GEORGE SOROS. Activistul ”fara pantaloni”, declarat de FORBES unul din cei mai INFLUENTI tineri din Europa/ JUNCKER, AMICUL LUI SOROS. Ce ar putea explica reactia CE fata de LEGILE JUSTITIEI?/ ”Nu gândiți, Comisia Europeană știe mai bine decât voi ce este de făcut!”

RAZBOIUL IMPOTRIVA DEMOCRATIEI SI LIBERTATII. Isteria FAKE-NEWS, un pretext inventat pentru LEGITIMAREA POLITIEI GANDIRII/ Reteta SOROS a cuceririi puterii in stat prin “SOCIETATEA CIVILA”/ “Rules for radicals” (SAUL ALINSKY) – care sunt REGULILE MACHIAVELICE ale “luptei de gherila” a ACTIVISTILOR IDEOLOGICI?

Vrabia mălai… delirează? O VRABIE gureșă și “funky” din CO(D)RUL lui SOROS ne amenință cu CEL PUȚIN 350.000 de REFUGIAȚI, dar consideră că ROMÂNIA POATE PRIMIR CHIAR ȘI UN MILION DE IMIGRANȚI, care să fie cazați… în casele românilor plecați în Spania sau Italia!/ SECRETARUL GENERAL AL ACADEMIEI ROMÂNE AVERTIZEAZĂ: “În pericol este însăși civilizația contemporană europeană”

Injectare de fonduri uriase in NEOBOLSEVISMUL global(ist). GEORGE SOROS a transferat 18 MILIARDE de dolari pentru Fundatiile pentru o Societate Deschisa/ Amintiri de consilier prezidential: SANDRA PRALONG a revenit in România prin SOROS

Inca o piesa in puzzle-ul JURNALISTILOR ACOPERITI. “Spovedania” lui Silviu Manastire. Generația mea a fost prelucrata intr-un sistem de valori de tip ONG adus din exterior. O ideologie anticlasa politica, antisistem, cu precădere anti-PSD

NOUA CENZURA, NOUL OM AL TIRANIEI CORPORATISTE. “Vă vom goli de conținut și vă vom umple cu noi înșine”/ Total intamplator, ONG-uri si programe implicate in initiativa combaterii stirilor false, stipendiate de SOROS

”Revolutia luminilor” reconfirma statutul de colonie politieneasca al României. GALAXIA SOROS SI BEZNA PREZIDENTIALA. Care vor fi consecintele Euromaidanului românesc?

Rentele si retelele marionetelor. IOHANNIS – membru, intre timp retras, al unui THINK-TANK elitist fondat si finantat de GEORGE SOROS/ CIOLOS – indemnizatie de la BANCA MONDIALA

GEORGE SOROS la emisiunea 60 minutes (CBS) in 1998. Patronul “SOCIETATII CIVILE” de pretutindeni prezinta un PROFIL clar de SOCIOPAT

RETEAUA SOROS CARE CONDUCE ROMÂNIA. Tehnocrati, experti, activisti ONG-isti si super-staruri ale anticoruptiei, finantati din aceeasi sursa: GEORGE SOROS. Printre ei, DACIAN CIOLOȘ, NICUȘOR DAN si alti actori influenti ai politicii si administratiei


Categorii

1. DIVERSE, George Soros, Razboiul impotriva Romaniei

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “FANTOMELE LUI SOROS IN ROMÂNIA. O analiza a think-tankului The Capital Research/ George Soros in razboi declarat cu PATRIOTISMUL. Si in lupta pentru legalizarea drogurilor

 1. Decesele datorate supradozelor de droguri opioide au ajuns la maxim istoric in SUA. Cele mai mari cresteri ale cazurilor de supradoze sunt in zonele metropolitane si centrale ale marilor orase: 54% intre iulie 2016 si septembrie 2017!

  CDC Director Anne Schuchat, M.D., warned that the U.S. is currently experiencing the highest drug overdose death rates ever.
  Opioid overdoses jumped 30 percent from July 2016 through September 2017.
  Opioid overdoses continued to increase in cities and towns of all types:
  Small metro: 37 percent increase
  Medium metro: 43 percent increase
  Large fringe metro: 21 percent increase
  Large central metro: 54 percent increase – Large and steady increase for large cities
  https://www.zerohedge.com/news/2018-03-07/cdc-us-opioid-crisis-getting-worse-we-have-emergency-our-hands

 2. Pingback: OBLIGATIVITATEA GRADINITEI - UN EXPERIMENT SOCIAL anti-familie/ Presiuni pentru programe agresive despre homosexualitate si sex in unele gradinite din SUA/ FIII SI FIICELE LUI SOROS in România - o analiză AFR
 3. Pingback: Dupa Russian Collusion, UCRAINA GATE. Impeachment-ul impotriva lui TRUMP - lovitura CIA?/ Ramificatiile scandalului ucrainean: reteaua SOROS de ambasadori, agenti si ONG-uri anticoruptie care acopera ESTUL EUROPEI/ Viktor Orban acuză ATACURI LIBERALE ACO
 4. Pingback: SOROS, democrații americani, COMBATEREA NAȚIONALISMULUI și rețeaua globală de universități umaniste. SNSPA-ul lui REMUS PRICOPIE de la ”Ștefan Gheorghiu" la NOUA ȘCOALĂ DE CADRE A GLOBALISMULUI. "George Soros nu aloca degeaba un mili
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare