Vrabia mălai… delirează? O VRABIE gureșă și “funky” din CO(D)RUL lui SOROS ne amenință cu CEL PUȚIN 350.000 de REFUGIAȚI, dar consideră că ROMÂNIA POATE PRIMIR CHIAR ȘI UN MILION DE IMIGRANȚI, care să fie cazați… în casele românilor plecați în Spania sau Italia!/ SECRETARUL GENERAL AL ACADEMIEI ROMÂNE AVERTIZEAZĂ: “În pericol este însăși civilizația contemporană europeană”

1-11-2017 4 minute Sublinieri

Un plan secret care ar fi făcut pentru România prevede un număr imens de refugiați care ar urma să ajungă la noi în țară.

Conform ONG-urilor lui George Soros, ar trebui să aducem în România nu mai puțin de un milion de refugiați.

Codru Vrabie, reprezentantul ONG-ului Funky Citizens și colaborator la Fundația Soros-România, a vorbit la postul public de televiziune despre cifra de 350.000 de refugiați, însă el face referire apoi la acest studiu care prevede un milion de refugiați.

Informații și documentul amintit au fost prezentate marți, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3.

***

 • Dan V. Chitic: 

Viitor de aur țara noastră are: 1.000.000 de refugiați “ca sa ne reparăm economia! Soros dixit via Codru Vrabie.

 • Alexoiu Daria Crutan:

Zeci de milioane bagate de soros in propaganda pro-refugiati…

(“Logic ar fi să ne dorim să atragem nu 1.700, cum am transmis noi, oficial, sau 6.300, cum ne zice Comisia Europeană, nici 35.000, cum ne spune DIW, ci 350.000 sau chiar 1 milion, ca să ne reparăm economia!” – codru vrabie)

“Un calcul pe care l-am facut eu personal, Romania este capabila sa primeasca 1.000.000 de refugiati si sa-i cazeze in casele oamenilor plecati in strainatate, pentru ca romanii si-au facut un rost acolo si nu se mai intorc” – codru vrabie -interviu la TVR

Ce vorbesti, pasaroiule? De ce nu ii cazezi la tine acasa?

Cu toata compasiunea pentru refugiati, dar nu sunt de acord cu aducerea refugiatilor, pe motiv ca “ne reparam economia”.

Acesti sorosisti, care nu au facut niciodata profit din nimic, incearca sa ne convinga (pe bani multi primiti prin ONG-urile lui soros) ca este rentabil ca 8 ani de zile (de ce 8 si nu 1-2 ani?) sa investim in refugiati: cazare, masa, haine, bani de buzunar, invatarea limbi etc. pentru ca, dupa aceast perioada de “acomodare”, au sa realizeze profit pentru tara noastra si o sa ajute la “redresarea Romaniei”.

HAI, SICTIR!

Dumnezeule, la tv pătrund prea ușor oameni cu tulburări psihiatrice! L-am văzut în această seară pe numitul Codru Vrabie. Care zice că în România ar trebui să vină un milion (1.000.000) de refugiați, care ar avea locuri de cazare în casele românilor plecați în Italia și Spania!!! Chiar nu mai există control psihiatric în țara asta?

Codru Vrabie, membru “funky citizen”, coleg cu CTP la “republica.To”, iubitor de Soros si de LCK.

“Logic ar fi să ne dorim să atragem nu 1.700, cum am transmis noi, oficial, sau 6.300, cum ne zice Comisia Europeană, nici 35.000, cum ne spune DIW, ci 350.000 sau chiar 1 milion, ca să ne reparăm economia!”

Art. este din 2016, dar astăzi, la TVR susținea cam același lucru… în urma studiului făcut de el, pt a susține economia românească….

Sorin Cozma, sef al directiei anti-tero din SRI, până nu demult:

“Valurile de emigranti vor lovi si Romania. E Romania pregatita sa primeasca 500.000 de musulmani? Avem o lipsa de forta munca acuta. Suntem pregatiti sa facem switch-ul?”

Se leagă? O fi deja un plan gata stabilit?

***

“Romania coruptă”- documentar propagandistic, prezentat pe “arte”, canal de televiziune franco-german

“LUPTA ANTICORUPTIE IN ROMÂNIA ARE UN CHIP – LAURA CODRUTA KOVESI”

Oare noi, românii zilelor noastre, ne mai facem bine vreodată?

Oare când si cum ne-am “strâmbat” într-atât?

Ati văzut reportajul? Este absolut si prin definiție PROPAGANDISTIC. Realitatea falsificată.
Dar ce să vezi? 2 nume fac legătura: Monica Macovei – campioană în denigrarea României si Soros – prietenul (vă aduceți aminte foto).

Deci, printre “actori” găsim:
Codru Vrabie – colaborator Fundația SOROS – România
Elena Calistru – membru într-un grup de ONG – uri reprezentat de Fundația SOROS la “Open Gouvernement Partnetship”
Laura Stefan – consilier Ministru MONICA MACOVEI 2005 – 2007
Paul Dumitru – consilier Ministru MONICA MACOVEI 2005, a intrat în arhiva SIPA, actual procuror DNA.
Interesant…

Ministerul Afacerilor Interne (MAI) a lansat, la sfârşitul săptămânii trecute, în dezbatere publică, un proiect de lege prin care se reglementează relocarea de noi refugiaţi sirieni pe teritoriul României. Aceştia se află în acest moment în Turcia şi urmează să fie aduşi în ţara noastră pe parcursul anului viitor.

Guvernul României intenţionează să aducă noi refugiaţi în ţară pe parcursul anului 2018. Prin proiectul de “completarea Hotărârii Guvernului nr. 1596/2008 privind relocarea refugiaților în România”, MAI anunţă că anul viitor vor fi aduşi din Turcia 40 de noi refugiaţi sirieni.

“Prezentul proiect de act normative prevede stabilirea cotei de relocare corespunzătoare anului 2018, respectiv 40 de refugiaţi de origine siriană, aflaţi provizoriu în Turcia. Cota pentru anul 2018 a fost stabilit ă în cadrul şedinţei din data de 11.08.2017, a Comitetului pentru relocarea refugiaţilor în România, organ consultativ, compus din reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe şi ai Ministerului Afacerilor Interne. Propunerea are în vedere priorităţile de relocare ale Uniunii Europene, liniile de politică externă ale României în domeniu şi necesităţile internaţionale de relocare a refugiaţilor stabilite de Înaltul Comisariat al Naţiunilor Unite pentru Refugiaţi”, scrie în propunerea legislativă, care se va afla în dezbatere publică până la jumătatea acestei luni.

În acelaşi text se afirmă că până în acest moment în România au fost relocaţi 160 de refugiaţi, începând cu anul 2012.

Religia creștină și însăși civilizația europeană sunt în pericol, în condițiile accentuării secularizării și fenomenului migrației, a afirmat marți secretarul general al Academiei Române, acad. Victor Voicu, la conferința de lansare a Laboratorului de Sociologia și Geopolitica Religiilor, intitulată „Dumnezeu își ia revanșa? Geopolitica religiilor azi”.

„În pericol este însăși civilizația contemporană europeană, normalitatea europeană”, a spus Voicu.

Secretarul general al Academiei consideră însă dificile soluțiile de integrare a musulmanilor, cu atât mai mult cu cât susține, citând din studii internaționale recente, că „Uniunea Europeană se confruntă în prezent cu o gravă criză de identitate”, fenomen care s-ar manifesta și în țara noastră.

„Să admit însă că Europa contemporană și viitorul ar putea integra musulmanii, urmând o cale cu două trepte: autoreforma islamismului și educarea minților. Ambele dificile. Posibile teoretic pe termen mediu și lung. Să treacă măcar două generații sau trei. Vezi parcursul prin pustie a 40 de ani, ca să se schimbe generațiile, conceptele, metehnele, prejudecățile. S-au născut niște întrebări, care ar putea să ne intereseze pe unii dintre noi, ar putea să ne intereseze la nivel național. Poate și la nivel european. Sau nu? Prima întrebare: Este programată această imigrație islamică în Europa, chiar dacă parțial este justificată de ororile războiului? Europa este conștientă de consecințe? Există o abordare unitară a Uniunii Europene, o analiză a liderilor europeni a cauzelor și consecințelor imigrației?”, a spus acad. Victor Voicu, potrivit Agerpres.

De asemenea, el s-a întrebat dacă „lipsa de reactivitate la actuala imigrație islamică versus reacția la imigrația din sud-estul european este fundamentată și în ce sens”.

„Se aplică concepte politice diferite cu dublu standard? De ce țările islamice bogate din Zona Golfului nu oferă sprijin și nu acceptă imigrația coreligionarilor lor? Nu cumva acest tip de abordare de politică a Uniunii Europene de pacificare, conciliere — un aparent umanism — este de fapt „politică corectă’ și neomarxism similară sau un fel de „policy of appeasement”, politică dusă de Neville Chamberlain în 1937-1940 față de Hitler? Consecințele le știți. Și ultima întrebare: Au evaluat liderii europeni cu ajutorul experților consecințele demografice și geopolitice ale imigrației masive la nivelul teritoriului Europei? Desigur, după cum vedem, multe întrebări și puține răspunsuri”, a încheiat academicianul.

În acest context, vorbind de înființarea Laboratorului de Sociologia și Geopolitica Religiilor, Voicu a afirmat că aceasta „constituie o necesitate și umple o nevoie a societății românești”.

>Potrivit site-ului ISPRI, relația dintre biserică și stat în Europa, problematica învățământului religios, restituirea proprietăților religioase sau salarizarea preoților, chestiunea laicatului, tipul de laicitate promovat în Europa sau România, problematica autocefaliilor bisericilor ortodoxe din regiune, provocările migrației Islamului spre Europa, relația dintre religie și identitatea națională, religia și (post)modernitatea, geopolitica Ortodoxiei, provocările Europei seculare, mizele ecumenismului sau resurecțiile religioase din regiune — toate aceste mize, și multe altele, vor constitui agenda de cercetare și dezbatere publică a Laboratorului de Sociologia și Geopolitica Religiilor — LSGR.

[…]

Cu această ocazie, liderul Cultului Musulman din România, muftiul Iusuf Murat, a arătat că instituția pe care o reprezintă “promovează un islam pur și nu unul ideologic”. “Europa va trebui să rămână cu valorile creștine. O Uniune Europeană fără valorile spirituale este ca un copil la 13 ani abandonat de ambii părinți. Din nefericire, la ora actuală se încearcă o îndepărtare de la valorile creștine. O societate fără credință este ca și cum n-ar mai exista și ar permite mult mai ușor radicalizarea imigranților. (…) Ne bucură că, la ora actuală, poporul român își practică valorile tradiționale”, a spus muftiul.

 

Actualizat: NOI AMBARCATIUNI CU REFUGIATI INTERCEPTATE PE LITORALUL MARII NEGRE (Video)/ Curtea de Justiție a UE respinge contestarea COTELOR OBLIGATORII de imigranti de catre Ungaria si Slovacia/ ROMÂNIA a crescut nivelul de ALERTA la granite. Creste numarul de refugiati ilegali ce vor sa tranziteze pe la noi

Jerusalem Post despre CAMPANIA LUI SOROS DE CREARE A HAOSULUI GLOBAL si OMERTA MASS-MEDIA asupra dezvaluirilor DCLeaks. CE GRUPARI FINANTEAZA MAGNATUL?

MAREA INVAZIE A MIGRANTILOR ARABI. Reportaj “In premiera” (VIDEO): “ROMÂNIA și BULGARIA trebuie să facă eforturi serioase ca să nu ajungă să fie transformate în REZERVAȚII PENTRU REFUGIAȚI”. Cum a fost DISTRUSA viata normala in GRECIA, din Lesbos pana la ATENA, ca urmare a revarsarii diluviale de IMIGRANTI DINSPRE TURCIA: “Linistea Europei s-a frant! E, acum, o lume de cioburi”

ROMÂNIA DISPARE! “Depopularea ţării intră într-o fază şi mai avansată, mai dramatică”. “Arhitecții dezastrului și haosului” ne-au găsit si soluția: PRIMITI MIGRANTII CA SA AIBA CINE SA VA PLATEASCA PENSIILE!/ Zeci de mii de migranti africani se revarsa DILUVIAL spre ITALIA, in timp ce Merkel si Renzi fac jocuri de glezne declarative

Primii refugiati adusi la Galati (VIDEO)/ Discursul “strategic” al AMBASADORULUI SUA despre “o NOUĂ Românie” EXPERIMENTALĂ in contextul CRIZEI MIGRANTILOR: “Lăsați-i pe acești imigranți să devină parte a acestei noi Românii pe care o creați, una lipsită de corupție”

Cazul suedez – modus operandi pentru implozia Europei intregi? COLAPSUL “CONTROLAT” AL STATULUI SUB ASEDIUL INFRACTIONALITATII PROTEJATE DE CORECTITUDINEA POLITICA pana la criminalizarea ca “rasisti” a cetatenilor normali, ENCLAVIZAREA CARTIERELOR ISLAMISTE pana la impunerea Sharia, la pachet cu ABANDONAREA SI PERSECUTAREA VALORILOR CRESTINE si propaganda “egalitarista” pentru “spargerea normelor ca normă”…

O Biserica treaza si marturisitoare: SINODUL BISERICII BULGARE avertizeaza asupra PERICOLULUI UNEI “INVAZII PE SCARA LARGA” A MIGRANTILOR si cere guvernului sa ridice in plan international problema CRESTINILOR EXTERMINATI IN ORIENTUL MIJLOCIU

VOM AVEA MULT HAOS DIN CAUZA REFUGIATILOR: “Mă tem că pentru România problemele vor fi insurmontabile”/ ARHITECTII NOULUI HAOS PLANETAR/ Penibila razgandeala “nemteasca” a presedintelui Iohannis pe tema primirii imigrantilor (VIDEO)/ Medic sirian din Cluj: “ACESTE PLECARI SUNT COMANDATE, SUNT FAVORIZATE, SUNT FINANTATE de cineva care are interes de a exercita presiuni asupra Europei”

EFECTUL ASA-ZISEI INVAZII A “IMIGRANTILOR”: Nu va avea loc nicio islamizare a continentului, ci doar o BESTIALIZARE GENERALIZATĂ. Lumea va fi tranformată într-o imensă FERMĂ A ANIMALELOR, condusă fără milă/ COMISIA EUROPEANA VREA SA OBLIGE ROMANIA SA PRIMEASCA PESTE 6000 REFUGIATI (Video)

“America prepara masa, restul lumii spala vasele”. CAUZELE SI EFECTELE TRAGEDIEI REFUGIATIILOR SI MEGA-INGINERIILE DEMOGRAFICE. Fabricarea unei “NOI EUROPE” din valurile de imigranti orientali? VA FI REPARTIZATA ROMANIEI COTA OBLIGATORIE DE 7000 REFUGIATI?


Categorii

1. DIVERSE, Criza refugiatilor/ imigrantilor, George Soros, Razboiul impotriva populatiei, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

13 Commentarii la “Vrabia mălai… delirează? O VRABIE gureșă și “funky” din CO(D)RUL lui SOROS ne amenință cu CEL PUȚIN 350.000 de REFUGIAȚI, dar consideră că ROMÂNIA POATE PRIMIR CHIAR ȘI UN MILION DE IMIGRANȚI, care să fie cazați… în casele românilor plecați în Spania sau Italia!/ SECRETARUL GENERAL AL ACADEMIEI ROMÂNE AVERTIZEAZĂ: “În pericol este însăși civilizația contemporană europeană”

 1. Ce e de mirare?

  Conducatorii ne-alesi ai asa zisei Uniuni Europene au telul de a crea un supra stat.

  Aceasta necesita o populatie usor de condus: fara religie majoritara, fara traditii, fara istorie si valori nationale, fara o famile puternica, copii indoctrinati de politica corecta si “valorile LGBT-ului”, o mass media servila, armata si conducere unica controlata de centrul puterii, samd.

  Asadar in loc sa opreasca razboaiele, revolutiile colorate si sa asigure reintoarcerea refugiatilor (care sant refugiati tot din cauza politicii duplicitare si distructive ale asaziselor democratii occidentale: vezi Irak, Libia, Siria, Afganistan) folosesc refugiatii ca pe un cal troian ca sa distruga ce a mai ramas din caracterul national al statele aservite Uniunii Europene.

  Cei de sus au stiut foarte bine care vor fi rezultatele razboaielor cauzate de ei insisi.
  Asta au vrut (pe langa controlul resurselor).

  Iar daca, prin absurd, nu au prevazut urmarile ( greu de presupus) atunci nu sant decat niste imbecili nepotriviti functiilor lor de conducere.

  Un proverb romanesc spune cam asa: Cine cauta stapan, sluga se numeste.

 2. Academicianul Victor Voicu trage un semnal de alarmă: Este programată această imigrație islamică în Europa, chiar dacă parțial este justificată de ororile războiului?

  Pai, in calitate de academician, ar trebui sa stie ca da si ca planul se cheama Coudenhove-Kalergi, dupa numele “părintelui” UE, care scria în „Praktischer Idealismus”: „Omul viitorului e de sânge mixt. Rasa viitorului eurasiatică-negroidă, extrem de asemănătoare cu anticii egipteni, va înlocui multiplicitatea popoarelor cu o multiplicitate de personalităţi.”
  Gerd Honsik descrie astfel esenţa Planului Kalergi: „Kalergi proclamă desfiinţarea dreptului de autodeterminare al popoarelor şi, succesiv, eliminarea naţiunilor prin intermediul mişcărilor etnice separatiste sau imigrării în masă. Pentru ca Europa să fie dominabilă de către elită, pretinde transformarea popoarelor omogene într-o rasă amestecată de albi, negri şi asiatici. Acestor metişi el le atribuie cruzimea, infidelitatea şi alte caracteristici care, după părerea sa, trebuiesc create conştient deoarece sunt indispensabile pentru a genera superioritatea elitei.”
  http://www.cunoastelumea.ro/planul-kalergi-genocidul-popoarelor-europene-are-loc-acum/

  Richard von Coudenhove-Kalergi, părintele Europei unite
  În 1923, a scris cartea manifest „Pan-Europa”, pe care a descris-o ca fiind un semnal pentru iniţierea unei „mari mişcări politice”. Coudenhove a considerat că Europa perioadei interbelice avea o singură alternativă:„integrare sau colaps”.
  În 1926, a avut loc primul Congres Pan-Europa, în Viena. 2.000 de participanţi, din 24 de naţiuni. Viziunea pan-europeană devenea sinonimă cu unificarea politică a Europei. Coudenhove a fost ales primul Preşedinte Internaţional al Uniunii Paneuropene.
  https://www.historia.ro/sectiune/general/articol/richard-von-coudenhove-kalergi-parintele-europei-unite

 3. Pingback: "RESTART ROMANIA" - sau cine si cum a creat miscarea "#Rezist" (VIDEO): CEI 140000 DE TINERI "ALESI" DE AMBASADA SUA si ALTE AMBASADE OCCIDENTALE sa fie FINANTATI pentrua fi "AGENTI AI SCHIMBARII" si pentru A SUSTIN
 4. S-a inchis ruta prin Italia si s-a deschis ruta moscheilor din Balcani: acum se vine pe Marea Adriatica pana in Albania, sau cu avionul pana in Serbia.

  Migrants form “Mosque Route” in Balkans; Serbia also blamed
  The new Balkan route, which is currently being created, runs through Albania, Montenegro or Serbia, Bosnia-Herzegovina, and Croatia, and experts in the field are called it “the mosque route” – as mosques along the route support refugees in their movement.
  Austrian ministry referred to the visa liberalization for Iranians, who are now able to fly directly to Serbia, and many of them can continue their journey to Austria or Germany.
  https://www.b92.net/eng/news/region.php?yyyy=2018&mm=06&dd=01&nav_id=104303

 5. TÂRGUL lui Soros: Dacă Europa VREA să SCAPE de IMIGRANȚI, TREBUIE să PLĂTEASCĂ 30 de MILIARDE de EURO PE AN
  Genorozitatea care îl face să finanțeze cu miliarde de dolari organizații precum ”Black Lives Matter” sau ONG-urile care salvează imigranți în Marea Mediterană, pare să fi lăsat locul unui meschin calcul.
  Europa nu e încă pregătită să voteze pentru anularea propriei identități. Migranții și descendenții lor nu reprezintă încă o forță suficient de puternică la urne iar tinerele generații occidentale ( crescute în religia multiculturalismului, care neagă nu numai existența raselor, dar și a genurilor) nu au încă drept de vot.
  Ca urmare, Soros se întoarce cu mâna întinsă și o ofertă de pace spre „rasistul” electorat european.
  http://evz.ro/targul-soros-europa-imigranti.html
  “Noi estimăm că pentru ca acest Plan Marshall pentru Africa să aibă sens ar fi nevoie de cel puțin 30 de miliarde de euro anual.”
  Cum s-a ajuns la „măcar 30 de miliarde de euro”, domnul Soros nu ne spune. Cert este că astfel de împrumuturi pot aduce toată Europa la mila organizațiilor financiare internaționale, controlate de același Grup Bilderberg, dacă nu direct la picioarele partenerilor de golf ai lui George Soros.
  http://evz.ro/targul-soros-europa-imigranti.html?v=347635&page=2

 6. UN member states should prepare for great migratory movements, said UN Secretary General António Guterres on 11th of January 2018 during the presentation of the report on the management of migration processes.
  At the end of 2016, just after his election as UN Secretary General, António Guterres said:
  “We must convince Europeans that migration is inevitable and that multiethnic and multireligious societies create wealth”.
  The vast majority, as many as 68%, are afraid of the inflow of migrants from North Africa. For 70% of the inhabitants of the Old Continent, the growing number of Muslims is a serious threat, while only 8% say that this issue is not a problem.
  57% of respondents believe that the influx of immigrants from Africa and the Middle East will change the culture of their country, and 73% state that financial support for migrants will be a serious burden on state budgets. 61% believe that the influx of people from the Third World will weaken the EU economy.
  http://www.newropeans-magazine.org/en/2018/06/05/mass-migration-should-be-accepted-by-western-states-according-to-the-un-secretary/
  https://www.zerohedge.com/news/2018-06-05/mass-migration-should-be-accepted-western-nations-un-secgen

 7. Un imam din Cardiff spunea acum doi ani ce urmeaza sa se intample in tarile invadate de “imigranti” musulmani.

  30 July 2016
  Ali Hammuda, an Imam at a Cardiff mosque: “towards the end of time there will be many wars like what we are seeing today, and because of these wars women will be taken as captives, as slaves, yeah, women will be taken as slaves.”
  “And then, er, her master has relations with her because this is permissible in Islam, it’s permissible to have relations with a woman who is your slave or your wife.”
  “towards the end of time you will see a lot of Muslims disobeying their mothers and fathers… you see children speaking to their mothers and fathers as if they are your slave.”
  Hammuda speaks of music being ‘a sickness’ and a ‘tool of Satan’.
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3716280/Yes-boys-sex-slaves-Outrage-British-Muslim-cleric-mosque-Cardiff-jihadis-radicalised-tells-teenagers-captives-permissible-Islam.html

 8. ADEVĂRUL despre „SEPARAREA FAMILIILOR” de care este acuzat Trump
  „Eu nu vreau să fie despărțiți copiii de părinții lor”, a explicat Trump. „Când părinții sunt inculpați pentru intrare ilegală în țară, ceea ce trebuie făcut, copiii trebuie despărțiți de aceștia.”
  Insistând asupra necesității de a lupta cu rețelele de traficanți de carne vie, care „se joacă cu sistemul”, președintele Trump a acuzat presa că este complice a acestora.
  „Nu vrem ca acești oameni să se inunde țara. Vrem ca ei să vină urmând o procedură legală și vrem, în fine, un sistem (de primire în țară) după merit”, a conchis Trump.
  http://evz.ro/adevarul-despre-separarea-familiilor-de-imigranti-a-lui-trump.html

 9. Polonia se va retrage şi ea foarte probabil din pactul ONU privind migraţia, la fel ca SUA, Ungaria, Austria şi posibil Cehia, întrucât acest acord poate încuraja imigraţia ilegală
  Tările ce resping acest pact al ONU acuză faptul că documentul nu stabileşte o delimitare clară între migraţia legală şi cea ilegală şi include migraţia printre drepturile omului
  https://www.agerpres.ro/politic-ex/2018/11/02/polonia-se-va-retrage-si-ea-foarte-probabil-din-pactul-onu-privind-migratia-anunta-premierul-morawiecki–204374

 10. Primul val de migranţi din caravana care a plecat din Honduras a ajuns în Ciudad de Mexico
  https://www.news.ro/externe/primul-val-de-migranti-din-caravana-care-a-plecat-din-honduras-a-ajuns-in-ciudad-de-mexico-1922400305032018110918648140

  More than 1,000 Central Americans, many fleeing gang violence and financial hardship in their home countries, bedded down at the stadium where the city government set up medical aid and food kitchens.
  “This is an exodus,” Alejandro Solalinde, a Catholic priest and migrant rights activist, told reporters. “It’s without precedent.”
  https://www.reuters.com/article/us-usa-immigration-caravan/first-wave-of-central-american-migrants-arrive-in-mexico-city-idUSKCN1NA089

 11. Pingback: SOROS, democrații americani, COMBATEREA NAȚIONALISMULUI și rețeaua globală de universități umaniste. SNSPA-ul lui REMUS PRICOPIE de la ”Ștefan Gheorghiu" la NOUA ȘCOALĂ DE CADRE A GLOBALISMULUI. "George Soros nu aloca degeaba un mili
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare