Mitropolitul Ambrozie al Kalavitrei: GRECIA A FOST PREDATA INVADATORILOR STRAINI

23-10-2014 1 minut Sublinieri

ambrozie1

Intr-o declaratie a mitropolitului Amvrosios de Kalavryta, citat de portalul Romfea se arata ca: “Tara noastra a fost predata neconditionat cotropitorilor straini. In acest moment nu este atat de important ca monumentele culturale cad in derizoriu – pierdem Grecia Crestina!”

“Fortele externe (respectiv Angela Merkel, Fondul Monetar International, francmasoneria, grupul Bilderberg, sionismul) guverneaza in mod explicit (Merkel) sau implicit (prin asa numita “globalizare”) tara noastra atat de nefericita”

– a declarat Mitropolitul Amvrosios.

Mitropolitul a adaugat ca

“Din pacate, acestea sprijina in toate modurile posibile religia islamica; mai mult decat atat, in acelasi timp ele promoveaza imigrarea musulmanilor in Grecia in numar cat mai numeros, cu scopul de a neutraliza orientarea crestina din patria noastra.”

Ierarhul a descris apoi crimele comise de jihadisti (militantii islamisti).

“Uitati-va la aceasta mana insangerata care apartine unei tinere care tine strans o cruce mica! Tanara a fost ucisa cu sange rece de jihadisti! Sau uitati-va la o fotografie cu un african crestin, ars de viu la drumul mare.”

Mitropolitul a continuat: “Liderii tarii noastre nu acorda nici o importanta cu privire la ce se intampla” spune Mitropolitul.

“Mai mult, ei au facut deja demersurile pentru a construi o moschee in centrul Atenei, in cartierul “Botanica.” Si acest lucru este in realizat cu bani de la bugetul de stat.

Potrivit informatiilor noastre, construirea moscheii va costa in jur de 80 milioane de euro care vor fi platiti de la bugetul Ministerului Afacerilor Externe.

Toate astea au loc in timpul crizei economice ingrozitoare. Atunci cand exista intotdeauna o lipsa mare de bani cand vine vorba de cetateni simpli onesti.”

Mai departe, Mitropolitul a subliniat ca

In plus, in curand nu vom mai putea vorbi si scrie despre toate aceste lucruri deoarece se va introduce legea anti-rasista.”

In concluzie Mitropolitul a declarat:

“Tara noastra a fost predata neconditonat invadatorilor straini. Acum nu este atat de important ca monumentele de cultura au ajuns in stare proasta – ci faptul ca ne pierdem Grecia crestina!”

traducere pentru Cuvantul Ortodox de L.F.


Categorii

1. DIVERSE, Grecia, Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Mitropolitul Ambrozie al Kalavitrei: GRECIA A FOST PREDATA INVADATORILOR STRAINI

 1. Dupa ce a privatizat ROMTELECOM pe 200 milioane euro + spaga 20 milioane – prin guvernul CDR-PNTcd – OTE-Grecia a desfintat (printre altele) fabrica Electromagnetica, unde se produceau echipamente de telefonie pt intreaga Romanie si care avea si o sectie de cercetare.
  Numai terenurile din toate orasele tarii cu sedii ROMTELECOM valorau mai mult.
  Astazi multe din cladirile ROMTELECOM si-au schimbat destinatia initiala (centre medicale de lux); in 15 de ani numai chiriile obtinute valoreaza mai mult decat s-a obtinut din privatizare. Johanis a arata ca prin inchirierea unei vile + banii de maditatii ca prof de fizica + banii de la nunta, mai cumperi altele 5 case. LEGAL !
  Sa nu mai vorbim, ca intrteg ROMTELECOM a fost vandut grupului german TELEKOM.

  Ca sa vorbim numai de un aspexct la problei…

  Cu parere de rau, dar multi greci (Loului fabricile de paine din Bucuresti) inclusiv statul, au cumparat la pret de nimic active ale statului roman, CU BANI IMPRUMUTATI, dupa care le-au vandut cu profit la cine a dat mai mult.

  Cand duci pe altul in robie, te prabusesti. Ala dus in robie cade si se poate ridica; tu insa te prabusesti – Pildele lui Solomon…

 2. nu prietene aici gresesti, in primul rind populatia de rand din grecia nu are absolut nici o vina in ceea ce priveste tradatorii lor, pe de alta parte dupa cum se poate observa sistemul ocult are nevoie de guverne corupte, si la ei ca si la noi in varful trebii au ajuns marionete, iar spre deosebire de ”patriarhia” de la bucuresti, acolo BISERICA ORTODOXA ELENA da dovada de mult curaj, si nu in ultimul rind se doreste distrugerea CRESTINISMULUI pe toate fronturile, mai ales mediatic

 3. De acord cu Mihai; este cumplit ce se intampla peste tot in acest sens.
  Mai mult decat islamismul terorist(adica nu Islamul) se arata ofensiva gay/lesbianismului-vedeti ce se intampla in Houston, unde primarul-o cucoana lesbiana, impune pastorilor (baptisti),sub amenintarea amenzilor si inchisorilor, sa renunte la predicile in care se arata ca nu e bine sa fii gay si de asemenea, sa arunce toate cartile, materialele de orice fel care contin afirmatii in acest sens.

  Cat despre afirmatiile lui MirceaB- aici v-ati gasit domnule sa faceti reclama lui Iohannis si “legalitatii” lacomiei lui de a-si achizitiona case? Ca sa nu mai vorbesc de “intermedierea” asa zisei adoptii de copii care au disparut fara nici o urma. Orice profesor stie ca, poti da meditatii astazi, 24 de ore din 24 si nu reusesti sa iti cumperi mobila. O ora de meditatie inainte de 1989 era intre 3 si 5 lei de azi. Era INTERZIS sa faci meditatii, iar daca faceai-universitarii ori profesorii in specialitatile la care se dadeau examene la facultate, strangeau cate 10 elevi deodata si le puneau casetofonul sa asculte, tot nu faceai rost de o casa in aceste conditii. Dar erai si vizat si LASAT sa dai meditatii, pentru eventuale alte servicii.
  Ca sa nu mai amintesc faptul ca, dupa 1989, de ani buni examenele la facultate sunt mai degraba formale sau nu exista pur si simplu. Deci, ce meditatii?

 4. @ Madeleine:

  Noi am inteles ca MirceaB era ironic, nicidecum ca i-ar face reclama lui Iohannis.

 5. Pingback: Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita a DEMISIONAT. Ierarhul grec fusese condamnat pentru "discurs al urii" la inceputul anului
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare