GEORGIA: Mitropolitul Daniel consideră că țara sa nu a avut de suferit din cauza PANDEMIEI pentru că BISERICILE AU FOST DESCHISE. „Dumnezeu va face o minune pentru o națiune care este Îi este credincioasă Lui și patriei”

7-07-2020 1 minut Sublinieri

Orthochristian.com:

Un miracol în Georgia: Nu am avut o epidemie, deși bisericile nu au fost închise niciodată, spune ierarhul georgian

Chiaturua, Georgia, 6 iulie 2020

O națiune care este Îi este credincioasă lui Dumnezeu și patriei sale va fi binecuvântată în mod miraculos de Dumnezeu, a declarat în timpul predicii duminicale din Catedrala Sfântei Treimi Mitropolitul Daniel de Chiatura și Sachkhere, al Bisericii Ortodoxe Georgiene.

Un miracol a fost observat în Georgia, unde nu a existat o erupție a epidemiei de coronavirus, în ciuda faptului că bisericile nu au fost niciodată închise, ca în multe alte țări, a subliniat Mitropolitul Daniel, relatează 1tv.ge.

„Etosul Georgiei este foarte puternic”, a spus Mitropolitul Daniel. „Cineva se poate întreba cum a supraviețuit acesta. A supraviețuit din două motive: a fost dedicat patriei și lui Dumnezeu. Acela care este devotat lui Dumnezeu și patriei sale nu va fi abandonat de Dumnezeu și de multe ori va fi izbăvit prin mare milă.”

„Am văzut un exemplu al acestei milostiviri în zilele noastre”, a continuat Mitropolitul. „Cum această țară, în ciuda multor probleme, s-a dovedit a fi mult mai protejată decât statele mai mari, iar acest lucru s-a întâmplat pentru că poporul nostru a făcut toate eforturile, iar oamenii care se luptă până la capăt pentru țară, pentru iubire, pentru moralitate, vor vedea minuni de la Dumnezeu.”

„Am văzut minunea care s-a întâmplat în Georgia”, a subliniat el.

„Aceasta a fost faptul că răspândirea epidemiei a fost cât se poate de limitată și, în ciuda faptului că slujbele Bisericii nu au încetat niciodată, epidemia nu a izbucnit în Georgia”, a spus Mitropolitul Daniel.

„Dumnezeu va face o minune pentru o națiune care este Îi este credincioasă Lui și patriei. Georgia a avut astfel de patrioți dedicați și de aceea a supraviețuit”, a predicat ierarhul.

Viața fără Hristos este moarte, iar moartea cu Hristos este viața. Această credință ne-a salvat de această epidemie”, a spus el.

În martie, Patriarhia Georgiei a declarat că închiderea bisericilor este o „jignire nejustificată împotriva lui Dumnezeu”.

La începutul aceleiași luni, Preafericirea sa, Patriarhul Ilia, a dezvăluit că a primit o viziune spirituală, despre care a înțeles că înseamnă „cu ajutorul rugăciunii și cu binecuvântarea Domnului, vom putea depăși această boală.”

 


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Patriarhul Ilia al Georgiei

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

2 Commentarii la “GEORGIA: Mitropolitul Daniel consideră că țara sa nu a avut de suferit din cauza PANDEMIEI pentru că BISERICILE AU FOST DESCHISE. „Dumnezeu va face o minune pentru o națiune care este Îi este credincioasă Lui și patriei”

  1. Eh, și la noi, patriarhul Daniel a compus o rugăciune împotriva bolii, care s-a citit și se citește la fiecare Liturghie; încolo, Dumnezeu cu mila! Prea s-au dedulcit unii la compromisuri cu puterea lumească din România; trebuia pus piciorul în prag de mult timp- cam din vara lui 1990!!!

  2. „Dumnezeu va face o minune pentru o națiune care este Îi este credincioasă Lui și patriei.”

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare