Olanda inainteaza pe calea “progresului” social: LEGALIZAREA LECTIILOR DE SOFAT PLATITE CU FAVORURI SEXUALE/ SLOVENIA: al doilea REFERENDUM prin care s-au respins CASATORIILE HOMOSEXUALE/ Germania introduce CENZURA online a mesajelor anti-imigratie. In schimb, Danemarca pregateste CONFISCAREA BUNURILOR extra-comunitarilor/ Tyson Fury supus unui baraj mediatic pentru replici legate de homosexualitate si pedofilie

22-12-2015 5 minute Sublinieri
Family members cast ballots at a polling station during a referendum on whether to give same-sex couples the right to marry and to adopt children, in Sora, Slovenia December 20, 2015. REUTERS/Srdjan Zivulovic

Family members cast ballots at a polling station during a referendum on whether to give same-sex couples the right to marry and to adopt children, in Sora, Slovenia December 20, 2015. REUTERS/Srdjan Zivulovic

 • ActiveNews:

În ce hal a ajuns Olanda. În țara felinarelor roșii a devenit legal ca un instructor să ofere lecții de șofat în schimbul favorurilor sexuale

După ce a legalizat prostituția, drogurile, eutanasia bătrânilor și copiilor, Olanda ia din nou o măsură care acum 15-20 de ani părea de neconceput.

Astfel, instructorii școlilor de șoferi pot cere relații sexuale în schimbul cursurilor de șofat, informează The Independent.

Anunțul a fost făcut de către Ministrul Justiției, Ard van der Steur și de Ministrul Transporturilor, Schulz van Haegan în Parlament.

În mod bizar, însă, oficialii olandezi au anunțat că ar fi ilegal ca cineva să ofere relații sexuale în schimbul cursurilor de șofat. De asemenea, instructorii au fost avertizați că trebuie să folosească metode contraceptive și activitățile sexuale nu trebuie să pună în pericol siguranța publică.

În ultimul timp, în Olanda s-au raportat tot mai multe astfel de cazuri, iar pe internet s-au înmulțit căutările pentru “ride for a ride”, un joc de cuvinte care s-ar traduce aproximativ prin “o tură pentru o tură”.

Guvernul danez vrea confiscarea bunurilor extracomunitarilor. Proiectul a stârnit reacții ostile: E comparabil cu acțiunile naziste de persecutare a minorităților

Parlamentul de la Copenhaga va dezbate în luna ianuarie un proiect de lege care prevede confiscarea bijuteriilor sau sumelor în numerar de peste 3.000 de coroane daneze (circa 400 de euro) găsite asupra extracomunitarilor.

Acesta are șanse mari să fie aprobat, dată fiind majoritatea de dreapta. Proiectul de lege nu prevede confiscarea telefoanelor mobile.

De câteva luni, guvernul danez încearcă să descurajeze venirea refugiaților. După înăsprirea controalelor la frontiere, politicienii danezi pledează acum pentru confiscarea bunurilor de valoare cu care vin imigranții extracomunitari, scrie cotidianul Le Figaro.

Controversata inițiativă a stârnit deja reacții ostile, fiind comparată cu măsuri luate în perioada nazistă împotriva evreilor și romilor. “Proiectul de lege inițiat de Guvernul danez este comparabil cu acțiunile naziste de persecutare a minorităților”, a argumentat Bent Melchio, fostul mare rabin al Danemarcei.

Însă Guvernul de la Copenhaga a respins criticile, catalogându-le drept “nejustificate”.

“Este inacceptabil ca cetățenii danezi să ofere susținere financiară pentru refugiați care au asupra lor bunuri de valoare”, a declarat Naser Khader, un oficial din cadrul Partidului Popular danez (extremă-dreapta). Opinia este împărtășită de ministrul Integrării, Inger Stojberg.

“Este normal ca oamenii care vin la noi să își plătească singuri cheltuielile dacă au posibilitatea“, a transmis Partidul Popular (extremă-dreapta).

Inițiativa legislativă are șanse mari să fie aprobată de Parlamentul de la Copenhaga, în care majoritatea este deținută de formațiunea liberală Venstre (aflată la guvernare) și de Partidul Popular (naționalist).

Danemarca are o politică foarte restrictivă în materie de imigrație. În perioada ianuarie – octombrie 2015, în Danemarca au ajuns 13.000 de solicitanți de azil.

Cenzură, made in Germany. Facebook, Google și Twitter, forțate să ia această măsură

Heiko Maas, ministrul german al justiției, a anunțat că a ajuns la un acord cu Facebook, Google și Twitter pentru ca aceste companii să șteargă de pe paginile lor de internet mesajele în germană care ar incita la ură în cel mult 24 de ore de la postarea acestora, anunță zeit.de.

Cererea autorităților germane contravine libertății de exprimare pe care Facebook o promovează intens. Această decizie vine după ce în luna septembrie a fost creat un grup de lucru pentru a lupta contra propagării pe rețelele sociale a ideilor xenofobe în contextul valului de migranți din acest an.

De fapt, cererea guvernului german se referă la mesajele anti migrație, iar cele trei comapnii au fost de acord ca în Germania să respecte legile acestei țări referitoare la mesajele care incită la ură.

Criza refugiaților a fost abordată în această săptămână și de Angela Merkel, care a promis că Germania va reduce considerabil numărul de refugiați. Din cauza creșterii numărului acestora, s-a constat că manifestările de extremă dreaptă în limba germană au devenit tot mai frecvente pe Facebook, Twitter și YouTube.

Ministrul Heiko Maas a cerut acestor companii să elaboreze un plan de acțiune pentru a combate aceste probleme, iar pe viitor, echipe de specialiști germanofoni formați special pentru acest tip de activitate juridică vor examina mesajele internauților. Totodată, se vor crea mecanisme ‘user friendly’ de semnalare a mesajelor care incită la ură în vederea blocării conturilor de internet ale autorilor acestor texte.

Germania a primit în 2015 aproximativ un milion de solicitanți de azil și se confruntă cu o problemă în ceea ce privește mesajele cu caracter rasist.

Slovenia: Cetățenii au RESPINS prin referendum, pentru a doua oară, legalizarea căsătoriilor homosexuale

Cetățenii Sloveniei au decis, prin referendum, respingerea căsătoriilor între persoane de același sex, informează presa de la Ljubliana.

În luna martie, Parlamentul adoptase o lege care permitea astfel de uniuni, dar coaliția “E pentru copii” ( Za otroke gre!) a mobilizat peste 350.000 de cetățeni care au votat “împotriva” legii care instaura căsătorii homosexuale. Puțin peste 200.000 au fost cei care s-au declarat de acord cu legea.

Pentru ca referendumul să fie validat, era nevoie de o prezență de peste 20% la urne, ceea ce s-a și întâmplat.

Legea pro-căsătorii homosexuale a fost susținută masiv de Uniunea Europeană, inclusiv de către toți eurodeputații sloveni. Chiar și așa, slovenii au respins pentru a doua oară căsătoriile homosexuale, inclusiv posibilitatea ca aceste cupluri să adopte copii, după ce o făcuseră deja în 2012.

În trei ani, nivelul de dezaprobare pentru căsătoriile homosexuale a crescut: de la 55% în 2012, la 64% în 2015.

La sfârșitul lunii noiembrie, în Monitorul Oficial al României a apărut un proiect de lege constituțională ce definește căsătoria ca fiind o uniune liber consimțită între un bărbat și o femeie. Inițiativa constituțională aparține unui grup de cetățeni, susținuți de Coaliția pentru Familie, și are nevoie de un număr de minim 500.000 de semnături pentru a ajunge pe masa Parlamentului.

Cetățenii Sloveniei au anulat, duminică, prin referendum, o lege din martie 2015 care permitea „căsătoria” între persoane de același sex și adopția de copii pentru aceste „familii”.

După încheierea numărării voturilor, aproape 64% dintre alegători au votat contra legii. Prezența la vot a fost de circa 36%, suficient pentru validare.

În ciuda unei prese ostile, a unui guvern ostil (autor al legii incriminate) și a desantului de politruci europoizi, bunul simț și grija pentru familia autentică și copii au triumfat. Societatea civilă, condusă de coaliția „E pentru copii!” (Za otroke gre!) din mica țară ex-iugoslavă a câștigat, prin democrație directă, o victorie a cărei semnificație depășește cu mult granițele țării. Și iată de ce:

– Odată cu referendumul din Slovenia, unde a fost vorba despre abrogarea unei legi deja adoptate, mai cade un mit răspândit de agenții lobby-ului homosexual internațional: acela că „drepturile câștigate nu pot fi luate înapoi”.

– Acesta a fost de fapt al doilea referendum. După primul, de asemenea câștigat, care a avut loc în 2012, Parlamentul a votat din nou aceeași lege și în plus a ridicat obstacole suplimentare în calea convocării și validării referendumului. Se pare că insistența politicienilor n-a reușit decât să îi înverșuneze și mobilizeze pe cetățeni: rezultatele arată o creștere în dezaprobarea „căsătoriilor” gay față de 2012 – aprox. 64% vs 55%. Ceea ce sperăm să taie apetitul politicienilor „progresiști” pentru viitoare experimente sociale.

Vă invităm, dragi cititori, indiferent care ar fi opinia voastră față de această chestiune, laun moment de reflecție față de comportamentul parlamentarilor de la Ljubliana, care s-au dezonorat complet. Mai pot fi considerați acești oameni aleșii cetățenilor sloveni?!

Odată cu referendumurile din Slovenia și Armenia, despre care am scris acum 2 zile, sunt tot mai multe țări din Europa care apelează la acest exercițiu de democrație directă pentru a-și proteja valorile. România, sperăm, va fi următoarea.

Vă reamintim că la sfârșitul lunii noiembrie, în Monitorul Oficial al României a apărut un proiect de lege constituțională ce definește căsătoria ca fiind o uniune liber consimțită între un bărbat și o femeie. Inițiativa constituțională aparține unui grup de cetățeni, susținuți de Coaliția pentru Familie, și are nevoie de un număr de minim 500.000 de semnături pentru a ajunge pe masa Parlamentului. Dacă doriți să susțineți inițiativa cetățenească de ocrotire a familiie, vă rugăm vizitați www.coalitiapentrufamilie.ro

Noul campion de box la categoria grea, britanicul Tyson Fury, care a produs o imensă surpriză, după ce l-a învins la sfârșitul lunii noiembrie pe ucraineanul Vladimir Kliciko, se află în mijlocul unui scandal mediatic.

Totul a pornit de la un interviu acordat unui ziar din Albion, în care pugilistul a spus că trei lucruri trebuie să se întâmple “înainte ca diavolul să vină acasă” – legalizarea homosexualității, avortului și pedofilia.

După această declarație, 120.000 de semnături a strâns o petiție online, care cere ca Tyson să fie exclus de pe lista BBC de candidați la premiul de Personalitatea Sportivă a Anului, decernat în trecut unor nume cum ar fi Lennox Lewis, David Beckham, Andy Murray sau Lewis Hamilton.

Când a fost întrebat, miercuri, cu privire la controversa creată de comentariile sale, Tyson Fury a spus în mod repetat reporterului BBC: “Credeți în Domnul Iisus Hristos și veți fi salvați”.

Întrebat dacă ar putea să câștige premiul Personalitatea Sportivă a Anului, Fury a răspuns: “Ioan 3:16, pentru că Dumnezeu așa a iubit lumea, încât a dat pe singurul Lui Fiu. Oricine crede în El va avea viață veșnică și nu va pieri. Singura cale spre Rai este prin Iisus, asta e tot ce pot spune”.

Fury a adăugat: “Încercați să îmi atribuiți cuvinte pe care nu le-am rostit și încercați să mă faceți un om rău. Eu nu urăsc pe nimeni. Dumnezeul meu și salvatorul meu Iisus Hristos nu urăște pe nimeni. Tot ceea ce învață este iubire, iubește-ți aproapele, iubește oamenii. Nu urăsc pe nimeni.”


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Homosexualitate, Pedofilie, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Olanda inainteaza pe calea “progresului” social: LEGALIZAREA LECTIILOR DE SOFAT PLATITE CU FAVORURI SEXUALE/ SLOVENIA: al doilea REFERENDUM prin care s-au respins CASATORIILE HOMOSEXUALE/ Germania introduce CENZURA online a mesajelor anti-imigratie. In schimb, Danemarca pregateste CONFISCAREA BUNURILOR extra-comunitarilor/ Tyson Fury supus unui baraj mediatic pentru replici legate de homosexualitate si pedofilie

 1. Extraordinar!
  Nu-mi vine sa cred ce citesc. E clar ca traim intr-o lume bolnava si nu stiu daca si cat ne mai poate rabda Dumnezeu…

 2. salutare
  o dovada de caracter a boxerului,o integritate umana de neatins de noile ideologii umane.
  daca pentru unii e mai important ca sustii avortul sau personale gay decat o victorie impotriva unui colos al boxului mondial,nu comentez

 3. domnilor..legat de Danemarca…nu se poate ca un emigrant sa nu cotizeze la bugetul tarii…multi emigranti care au venit in Europa nu vor sa lucreze, ci vor sa fie asistati social si sa fac multi copii – pt a primi alocatii..si eu sunt emigrant roman in Marea Britanie..dar lucrez aici si platesc taxe asa cum este firesc…aveti unele articole care lasa de dorit..si daca nu va convin, moderatorii nu le publica daca sunt ‘neconforme cu Invatatura ortodox’…..ati dat vreodata materiale legate de atitudinile noilor emigranti veniti in Europa…ati vorbit de numarul mare de ‘biserici’ si taxele de care e scutita ‘patriarhia’?…dar ‘catedrala’mantuirii neamului” care a costat zeci sau sute de milioane de euro…bani care se puteau aloca fie Institutului de la Cantacuzino, Institutului de Calculatoare Felix..aaa…sau asta nu e comforma cu invatatura ortodoxa?…

 4. @Iulian:

  Deci, pentru ca emigrantii sunt asistati social si exista moderare la siteul cuvantul-ortodox.ro, e nasol cu Catedrala si cu finantarea bisericilor! Asadar, jos Patriarhul! Logic, nu?!

  Iertati, dar nu ati incercati cu triferment sau ceva?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare