ASA PAPA – ASA CONSILIER: Papa Francisc si-a adus drept consiliera o tanara care pozeaza sexy si creeaza scandaluri la Vatican…

30-08-2013 1 minut Sublinieri

o-tanara-controversata-in-echipa-de-consilieri-a-papei-francisc-222751

Papa Francisc a desemnat o femeie în echipa sa de consilieri. Tânăra de 30 de ani este italiancă şi, la doar câteva zile de la numire, a devenit un personaj controversat. Au atras atenţia fotografiile sale topless, dar şi bârfele de la Vatican, pe care le-a postat pe contul ei de Twitter.

Francesca Chaouqui a devenit de curând PR-ul papei Francisc. Italianca de 30 de ani, care are un tată marocan, este unul dintre consilierii care trebuie să ajute la reformarea politicilor economice şi financiare.

Nu pregătirea ei a atras atenţia, ci fotografiile pe care chiar ea le-a postat pe internet. În special pictorialul în care Francesca a pozat topless, alături de iubitul său.

Cercurile conservatoare de la Vatican au comentat nemulţumite şi când au fost aduse la cunoştinţa publicului larg mesajele postate pe Twitter de PR-ul papei. Într-unul dintre mesaje, Francesca anunţa că precedecesorul lui Francisc, papa Benedict, are leucemie.

Tot ea l-a numit corupt pe Cardinalul Tarcisio Bertone, Secretarul de Stat al Vaticanului.

Zilele trecute, un fost ministru de Finanţe al Italiei a anunţat că o dă în judecată pe Francesca Chaouqui, pentru un alt mesaj postat de ea pe Twitter, în care-l făcea gay. În replică, italianca şi-a închis contul de Twitter. “Nu sunt îngrijorată, pentru că Sfântul părinte nu e îngrijorat“, a transmis ea presei, semn că papa Francisc pare să nu ia în seamă scandalul.

476573-130819-francesca-chaouqui

Legaturi:

***


Categorii

1. DIVERSE, Papa (Papism)

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “ASA PAPA – ASA CONSILIER: Papa Francisc si-a adus drept consiliera o tanara care pozeaza sexy si creeaza scandaluri la Vatican…

 1. “papa” Francisc este latino-american, de origine, nu ? 🙂

 2. Am observat de mult inclinatia popilor catolicilor de a poza in mascarici. Chiar si vesmintele papei sunt asemanatoare cu ale mascaricilor de circ ( de exemplu coiful lor de pe cap ).

 3. Paradox pentru “copii” la minte: capul catolicilor, ai caror slujitori la altare tre’ sa fie celibatari, si-a desemnat un consilier, in calitate de PR, o tanara de 30 de ani “care pozeaza topless” cu iubitul sau (atentie: nu spune “cu sotul”) …

 4. Catolicismul este deschis si tolerant. Imi place, dar, ceva nu li se (mai) potriveste: religia. Trebuie sa renunte la religie pentru ca religia lor ii incurca, si mai ajung sa propage si tot felul de enormitati in numele religiei in general. Sa fim seriosi, cat de ridicola si stupida mai poate ajunge situatia pana cand totul cade de la sine?

 5. Emanuel,
  nu cred ca este bine sa spunem acest lucru despre vesmintele papei, de fapt ale episcopilor catolici. Coiful este pentru ei ceea ce este mitra pentru noi.
  Nu vad legatura cu mascaricii de la circ si cred ca astfel de remarci nu fac decat sa ne decredibilizeze ortodoxia. Ca poate este discutabila decizia de a desemna pe tanara aceea ca responsabil PR, asta e altceva.

 6. @ Ioan R

  Mda, si dupa aia se mira ca, in loc de celibatari, se umplu de perversi sexuali.

  @ Mircea

  “Poate” ca, dupa noile criterii catolice, si decizia Francescai de a poza “naked” cu “boyfriend-ul” e tot una “discutabila”.

 7. poate ca acest papa ma gandesc eu poate ca vrea so aduca pe acea tanara pe calea cea ”buna” dandui un astfel de post, oricum ft. ciudate aqctiunile actualului papa

 8. Din propria experienta de la serviciu, cea mai dezastruoasa actiune nu e asa-zisa “reabilitarea” socio-profesionala a unei pitipoance, ci acordarea de putere unei astfel de fiinte.
  ATUNCI abia vine dezastrul!

 9. Poate=l consiliaza pe Francesco il Primo cum sa pozeze si el intr=un playmate….

 10. Pingback: Papa Francisc: BISERICA NU TREBUIE SA INTERVINA “SPIRITUAL” IN VIATA HOMOSEXUALILOR - Recomandari
 11. Pingback: Mitinguri anti-avort in SUA si FRANTA. Papa Francisc sustine de pe twitter marsurile pro-viata - Recomandari
 12. Pingback: Papa Francisc si cybermisticismul: “INTERNETUL E UN DAR DE LA DUMNEZEU”, “CATOLICII TREBUIE SA FIE CETATENI AI EREI DIGITALE” - Recomandari
 13. Pingback: Sandro Magister, autor catolic, despre “OPERATIUNEA BERGOGLIO” de RECASTIGARE A POPULARITATII VATICANULUI. Acomodarea PAPEI FRANCISC cu IDEOLOGIILE DOMINANTE si impactul revizuirii temei homosexualitatii asupra raporturilor VATICANULUI cu BISE
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare