Hramul Manastirii Poarta Alba, praznuit de IPS Teodosie si de parintele Iustin Parvu

13-06-2012 27 secunde Sublinieri

Duminica, 17 iunie, de sarbatoarea Sfintilor Romani, la Poarta Alba – Galesul, IPS Teodosie si Parintele Iustin Parvu vor oficia Sfanta Liturghie pe locul unde se va ridica manastirea inchinata martirilor de la Canal, incepand cu ora 8.30.

Piatra de temelie a manastirii a fost pusa de ierarhul Tomisului pe data de 1 iunie. Lucrarile la paraclisul Sf. Iustin Martirul si Filosoful au inceput deja, fiind in stadiul de sapaturi la fundatie.

Parintele Iustin Parvu este, in acest moment, internat la Sectia de Ortopedie a Spitalului Judetean Constanta unde urmeaza un tratament recuperator in urma interventiei chirurgicale suportate pe 1 iunie. Medicii sunt optimisti in ceea ce priveste evolutia post-operatorie a parintelui si sunt sanse foarte mari ca el sa fie externat la finalul saptamanii.


Categorii

1. DIVERSE, Inchisorile comuniste/ Crimele comunismului, IPS Teodosie Petrescu, Parintele Iustin, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “Hramul Manastirii Poarta Alba, praznuit de IPS Teodosie si de parintele Iustin Parvu

 1. Din pacate filmuletul nu are sonor, n-am reusit sa aud nimic…:(

 2. Slava lui Dumnezeu!
  Se mai intampla si astfel de lucruri la noi in tara!
  Sa va ajute Sfintii Inchisorilor sa duceti la bun sfarsit aceasta lucrare!
  Filmuletul are sonor, se aude perfect.

  Doamne ajuta!

 3. Pingback: Parintele Iustin Parvu la hramul Manastirii Poarta Alba, impreuna cu IPS Teodosie [VIDEO] - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare