REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE – AMANAT SINE DIE IN PARLAMENT? Biroul Permanent al Senatului a respins o initiativa de dezbatere a proiectului COALITIEI PENTRU FAMILIE

31-10-2016 1 minut Sublinieri

sursa foto: http://coalitiapentrufamilie.ro/

Există presiuni pentru ca definirea familiei în Constituție să fie amânată sine die. Inițiativa noastră este în Senat, este încă suficient timp pentru a fi votată. Se va auzi strigătul celor 3 milioane de români mai tare decât șoaptele din culise, acum, înainte de alegerile electorale?
Mai sunt 4 săptămâni până când venim să votăm!

Biroul Permanent al Senatului a respins, luni, cererea senatorului PMP Haralambie Vochiţoiu de dezbatere în regim de urgenţă a proiectului de iniţiativă cetăţenească pentru modificarea Constituţiei în sensul redefinirii familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie, şi nu ca uniunea dintre soţi, cum e prevăzut în prezent în legea fundamentală.

Vicepreşedintele Senatului Ioan Chelaru a anunţat, după şedinţa Biroului Permanent, că solicitarea senatorului Haralambie Vochiţoiu, aflată pe ordinea de zi a conducerii Senatului, a fost respinsă, în urma consultării preşedintelui Comisiei juridice, Cătălin Boboc (PNL).

”S-a depus. Noi am discutat cu Comisia juridică. Preşedintele Comisiei juridice a spus că este imposibil să se facă înainte de 15 noiembrie şi s-a respins”, a declarat Ioan Chelaru, potrivit news.ro

Senatorul PMP Haralambie Vochiţoiu a cerut, săptămâna trecută, în plenul Senatului, ca proiectul de iniţiativă cetăţenească privind stabilirea definiţiei familiei în Constituţie ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie să fie adoptat în regim de urgenţă în Parlament, pentru ca, pe 11 decembrie, la alegerile parlamentare, să se desfăşoare şi referendumul pentru modificarea Constituţiei în acest sens.

Haralambie Vochiţoiu a cerut ca proiectul privind iniţiativa cetăţenească, semnată de 3 milioane de români, care stabileşte definiţia familiei ca întemeiată de către un bărbat şi o femeie, să fie adoptat urgent de comisia de revizuire a Constituţiei.

Vochiţoiu a mai spus că, după adoptarea în Parlament a proiectului de lege, pe 11 decembrie, la alegerile parlamentare, ar urma să aibă loc şi referendumul de revizuire a Constituţiei.


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Referendum casatorie familie, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “REFERENDUMUL PENTRU FAMILIE – AMANAT SINE DIE IN PARLAMENT? Biroul Permanent al Senatului a respins o initiativa de dezbatere a proiectului COALITIEI PENTRU FAMILIE

  1. Referendumul pt. familie amanat …..pana dupa alegeri.

  2. Pingback: RALUCA PRUNA LOVESTE DIN NOU: VEDE UN “DREPT FUNDAMENTAL” IN CASATORIILE HOMOSEXUALE SI “EXTREMISM” IN ATASAMENTUL LA VALORILE TRADITIONALE! Drept solutie – vrea mai multe procese intentate pentru xenofobie si rasism/ Comisii
  3. Pingback: RALUCA PRUNA LOVESTE DIN NOU: VEDE UN “DREPT FUNDAMENTAL” IN CASATORIILE HOMOSEXUALE SI “EXTREMISM” IN ATASAMENTUL LA VALORILE TRADITIONALE! Solutia? Mai multe procese intentate pentru xenofobie si rasism!/ Comisiile de specialitat
  4. @RobertCr,
    Îmi miroase a propaganda ceea ce face pastorul.

    Dar asta nu inseamna ca nu-ti dau dreptate in cele ce le scrii. Ne îndreptăm (daca nu cumva , suntem deja) grăbiți spre “căldiceii” din Sf. Scriptură . În numele iubirismului acceptăm orice compromis. Cum sa nu ne ceară preş-ul nostru sa facem compromisuri , când stie ca la asta ne pricepem cel mai bine ?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare