SUA vor sa creeze SOLDATUL MODIFICAT GENETIC

13-08-2012 1 minut Sublinieri


Pentagonul vrea sa creeze, prin manipulare genetica, soldatul perfect. Acesta va reziste zile in sir fara hrana sau somn, va alerga la fel de repede precum campionii olimpici si chiar isi va putea regenera membrele pierdute in lupta.

Informatia a fost facuta publica de scriitorul Simon Conway, care a primit acces la tehnologia foarte avansata a Pentagonului.

Proiectul va fi realizat de Agentia de cercetare avansata in aparare. Aceasta institutie a fost infiintata in anul 1958, dupa succesul primei misiuni spatiale a URSS si are ca scop asigurarea suprematiei Statelor Unite in domeniul tehnologiei de lupta.

Bugetul anual al Agentiei este de aproximativ 2 miliarde de dolari.

Unul din proiectele sale este realizarea unui exoschelet care va permite soldatilor sa alerge foarte repede si sa poata cara greutati enorme.

Insa cel mai controversat plan este manipularea genetica. Mutatiile vizeaza capacitatea organismului de a transforma grasimea in energie si de a rezista zile in sir fara hrana.

Cel mai socant lucru este insa posibilitatea acestor organisme de a “creste” la loc membrele pierdute in lupta.

Agentia cheltuie multi bani pentru a afla care gena poate declansa acest fenomen de regenerare. Ei au studiat deja cazuri in care degetele taiate ale unor copii au crescut la loc, sustine Conway.

Domeniul in care agentia de cercetare a inregistrat un success este privarea de somn.

Cu ajutorul unui nou medicament, care il va inlocui pe cel bazat de amfetamine, soldatii pot rezista fara odihna timp de 40 de ore, fara ca puterea lor de concentrare sa aiba de suferit.

Agentia, despre care se spune in gluma ca are angajati “savantii nebuni” din armata americana, cerceteaza deja si posibilitatea valorificarii la maximum a rezervelor de grasime din trup.

Daca vor reusi, nu doar ca vor fi cu un pas inainte in crearea soldatului perfect, dar vor distruge practic “industria dietelor”, care inseamna anual peste 40 de miliarde de dolari.

Soldatul viitorului va avea ochelari speciali, care ii vor oferi informatiile necesare, transmise de sateliti direct pe retina.

El va beneficia si de caschete speciale, care vor permite echipei sa comunice telepatic. Cercetarile in acest domeniu au primit deja finantare.


Categorii

1. DIVERSE

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “SUA vor sa creeze SOLDATUL MODIFICAT GENETIC

 1. “Insa cel mai controversat plan este manipularea genetica. Mutatiile vizeaza capacitatea organismului de a transforma grasimea in energie si de a rezista zile in sir fara hrana.”

  In acest caz pot avea cea mai numeroasa armata din lume,aprox 100 de milioane de soldati ( echivalentul oamenilor obezi care traiesc acolo )

  75% dintre posibilii recruti sint prea grasi pentru a fi lasati sa-si serveasca tara in viitoarele razboaie,a spus secretarul de stat al apararii SUA Robert Gates.

  http://www.heraldsun.com.au/news/breaking-news/us-army-under-threat-from-obesity/story-e6frf7jx-1225932534169

  “THREE quarters of Americans of army recruiting age are too fat to be allowed to serve their country in future wars, US Defence Secretary Robert Gates has warned. ”

  Oricum elitele americane si evreiesti vor sa distruga umanitatea asa cum o cunosteam citeva decenii in urma.Se chinuie sa gaseasca o gena sau sa creieze un virus care sa inhibe activitatea religioasa si spirituala a creierului uman.Pe care sa-l inoculeze in vaccinurile de gripa si apoi sa-l administreze tinerilor musulmani ( probabil in prima faza )

 2. Probabil este foarte greu sa justifici 2 miliarde de dolari pe an. Asa ca mai scoti din cand in cand materiale de genul asta, ca sa caste oamenii gura. Nu doar Hollywood-ul poate sa ofere senzatii tari.

 3. :@m.g VIATA BATE FILMUL !!

 4. Din scrierile Sf Parinti (Patericul Lavrei Pacerska, Filocalia nr 10 – Sf Efrem Sirul ) aflam ca orice om se inchina demonului se demonizeaza si isi pierde liberul arbitru; chiar in conditiile in care a fost inselat si a crezut ca se inchina lui Hristos.

  Dupa cate spunea Pavel Corut, inca inainte de 1989, “parapsihologia” adica ocultismul, era folosita de serviciile secrete; cu rezultate !

  Nu ar fi prima data cand tehnici oculte ar fi prezentate ca realizari ale unor domanii stiintifice “de frontiera”.

 5. In Apocalipsa aflam ca toti se vor inchina fiarei si vor primi pecetea pe mana sau pe frunte.

  Curaev preia texte patristice: Sfantul Andrei al Cesareei spune clar ca, prin inselaciune, falsul proroc va face lumea sa se inchine fiarei si sa-i primeasca pecetea. “Lui i s-a dat putere asupra semnelor si minunilor, pentru ca, inaintemergand lui antihrist, sa-i pregateasca acestuia drumul spre pierire… Prin vrajitorie si inselaciune, inaintemergatorul falsului hristos va face totul spre amagirea oamenilor, pentru ca acestia sa-l socoteasca pe antihrist drept Dumnezeu, … dupa asemanarea Botezatorului, care-i aducea pe credinciosi la Mantuitorul… inaintemergatorul lui antihrist va fauri o inchipuire a fiarei, pe care o va face sa para ca vorbeste si se va stradui sa-i puna fiecaruia pe mana dreapta semnul numelui de pierzanie al apostatului, pentru curmarea faptelor bune si drepte, de asemenea si pe frunte, ca sa-i invete pe cei amagiti sa fie indrazneti in inselaciune si in faptele intunericului.”

  ORI MULTI SOLDATI AMERICANI AU PRIMIT IMPLANTURI DE CHIPURI – pt identificare prin satelit. Articolul prezinta un aspect stiintific, omitand aspectul legat de ocultism.

 6. da’ oameni cu CREIER nu ???…numai carcasa intereseaza ?

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare