Cuviosul DIONISIE IGNAT de la COLCIU risipeste tulburarea cu privire la actele electronice, pecetluire si vinovatie: “TOTUL ESTE VOINTA OMULUI… NUMAI CAND TI SE CERE O LEPADARE DE HRISTOS, ATUNCEA E PRIMEJDIE!

6-07-2010 Sublinieri


“(…)  – Vedeti, tehnica avanseaza foarte mult si lucrurile se complica, sa stiti. Si cu buletinul acela nu stiu cum o fi, cum n-o fi, dar faptul ca-ti implanteaza sub piele un dispozitiv si te poate urmari oriunde, ca poate sa-ti induca niste lucruri negative, asta e mai problematic. Ei au ca paravan lupta impotriva terorismului. Spun ca, daca te rapesc niste teroristi, asa pot sa stie de tine, unde esti, sa te localizeze la milimetru. La copii, in America, s-a implantat microcipul, la multe familii bogate, ca sa nu le rapeasca copiii. S-au facut deja probe in sensul asta si acum urmeaza raspandirea in masa, la populatie.

– Si vasazica, ei o fac pentru ca sa se convinga ce fel de persoana esti. Pentru orice greseala ai face, te gasesc.

– Da, te poate gasi oriunde. Nu te mai poti ascunde. Faci nu stiu ce lucru si te ascunzi, dar ei te pot gasi imediat, oriunde. Te pot urmari, te tin sub control in felul asta. Si la sistemele de alarma a masinilor prin satelit, iti gaseste masina oriunde, chiar daca o bagi in buncare, sa zicem, pana la un metru jumatate grosime.

– Acuma, totusi… Oricum ar face ei cu intelepciunea care o au pe fata pamantului, totu-i sa nu fim noi departati de Dumnezeu, cum spune la Apocalipsa. Dar, daca-ti pune pecetea aceea inseamna ca te dai in mainile lui Antihrist. Tu spui ca esti crestin, dar, daca ti-a pus pecetea pe tine, degeaba spui ca esti crestin. Esti departat de Dumnezeu.

– Dar daca ei te marcheaza fara sa stii, daca tu nu esti constient ca ti-au pus pecetea?

– Apoi, parinte, eu socotesc ca inaintea lui Dumnezeu este asa… Dumnezeu zice: „Da-mi, fiule, inima ta”. Daca tu nu esti de acord si ei ti-au pus pecetea fara sa vrei, tu nu ai nici o vinovatie inaintea lui Dumnezeu. Chestiunea asta Dumnezeu o stie.Daca ti-a pus-o fara sa-ti spuna, fara sa declari: „Da, vreau buletinul care are numarul 666, care-i pecetea lui Antihrist, vreau, ca am nevoie“, n-ai vina. Numai atuncea esti vinovat, daca stii. Dar asa, daca tu treci pe langa ei, si ei, cu mestesugurile care le au, iti pun numarul, inaintea lui Dumnezeu nu suntem vinovati. Tot crestini suntem si tot ca pe niste fii ai lui Dumnezeu ne va judeca Dumnezeu.

– Se spune ca microcipurile iti pot afecta mintea, modul de gandire, ca te distrug incet-incet, ca au scopul sa te controleze ca pe un animal. Daca tu stii lucrul asta, e bine sa le primesti?

– Nuuu! Asta-i rau.

– Stiti cum au facut? Au disparut banii si au facut cartele. La inceput, conducatorii spun ca e bine cu cartela, dar apoi zic ca o poti pierde. Si, decat sa mai ai cartela, atunci „mai bine iti implantam microcip”[1]Si atuncea te duci la banca, pui doar degetul si scoti banii. Microcipul e la tine tot timpul, nu poti sa-l pierzi asa cum ai pierde o cartela sau un buletin, si acolo in microcip ai si toate datele despre tine, toti banii.

– Mare lucru, mare lucru. Asta-i! Ei vor sa distruga omenirea, ca daca-ti pune asa ceva ca sa nu fii stapan tu pe gandire… Eh, numa’ mila Domnului sa fie cu noi.

– Ei sunt si vicleni, parinte, asta-i problema…

– Vicleni, da…

– Unii spun asa: „Eu o sa accept orice, dar n-o sa ma las de Hristos”. Altii zic, chiar si Parintele Paisie Aghioritul [2] scria, ca asta-i viclenia lor, ca te ametesc, ca nu au alt cod. Stiti ca toate lucrurile ce se vand acuma au un fel de cod de bare, sunt trei perechi de linii mai mari care la calculator se identifica cu numarul asta, 666. Si ei au zis ca altceva n-au gasit, deci e o smecherie la mijloc, e dubios, stiti? Si chestia asta a facut mare panica intre unii. Unii duhovnici din Romania, pe care i-am intrebat, au spus asa: „Cu buletinul nu va faceti probleme, ca nu-i bai cu buletinul, fiidca lepadarea va fi clara. Ca se va spune: «Ori te lepezi de Hristos, ori nu poti cumpara si vinde nimic.»”. Altii spun ca-i viclenie, ca o sa fie foarte vicleana treaba, ca n-or sa spuna, „uite, te lepezi de Hristos si poti cumpara sau vinde”. Deci, care-i treaba? O sa fie clara lepadarea?O sa spuna: „Mai, ori accepti asta si poti cumpara orice, dar te lepezi de Hristos, ori daca nu te lepezi de Hristos, n-ai sa poti cumpara nimic din magazine”?

– Apoi da! Da! Asa cred ca o sa fie, o sa spuna clar: „Leapada-te de Hristos si uite, ai toate bunatatile!”

– Cum L-au ispitit pe Mantuitorul.

– Pai da… Ei, numai Dumnezeu stie ce o fi, dar sa ne rugam Bunului Dumnezeu sa ne lumineze mintea sa nu dam gres. Ca, daca dam gres...Dar nu cred ca treaba asta o slobozeste Dumnezeu asa, fara sa vrem noi sa ne lepadam de Hristos.

(Conv. cu monahi de la M-rea Oasa, 05-11-2002)

*

– Parinte Dionisie, acuma in lume e foarte mare tulburare in legatura cu stampila Antihristului, 666. Ce ne puteti spune, Sfintia voastra, in legatura cu aceasta problema?

– Daca ti-o pune pe mana., daca ti-a dat-o in mana, scrisa, o stampila, tu, vrand-nevrand, te-ai dat cu Antihrist. Tu zici ca esti crestin si ortodox, dar, daca te-ai lepadat, na…Trebuie sa nu ne lepadam de Hristos. Noi suntem crestini si Sfintii Parinti cei vechi ne-au proorocit ca o sa vina timpurile astea. De-acuma trebuie intelepciune, ca vrajmasii Adevarului cu diplo­matie fac in asa fel ca singur tu sa ceri pecetluirea. Daca n-ai stampila lui Antihrist, nu poti sa lucrezi, nu poti sa muncesti, n-ai nimic, nimic, nimic.

– Deci va fi o pregatire, pe buletine, pe pasapoarte, pe bani, pe imbracaminte ori stampila se va pune intai, va merge direct pe om?

– Ei, pai dupa cum scriu Sfintii Parinti, la urma urmelor, la urma, o s-o puna pe fruntea omului sau pe mana.

– Deci acuma buletinele si pasapoartele care sunt toate electronice, prin calculator, contin stampila aceasta ori nu?

– Nu stim.Unii spun ca o contin, dar in secret. Insa noi, daca nu vedem numarul 666, noi ramanem in pace si la Dumnezeu nu suntem vinovati. Da’ cand or veni si ti-o vor pune pe mana, pe frunte, atuncea e altceva. Daca ti-o vor pune fara sa vrei tu… na, cum stam noi acuma la discutie, ei vin si de departe iti pun stampila, atuncea nu suntem vinovati. Ca Dumnezeu ce zice? „Da-mi, fiule, inima ta”. Inima noastra este ca sa nu fim cu Antihrist. Dar, daca ei cu viclesug ne-au stampilat, inaintea lui Dumnezeu suntem fara de vina. Dumnezeu inima o cauta. Ca ei o sa intrebuinteze si asta, vrand-nevrand te stampileaza.

– Parinte Dionisie, se spune ca omul, cand va primi stampila asta, benevol se va lepada de Hristos si n-o sa mai poata face fapte bune, adica o sa fie ca un fel de robot. Multi se tem sa primeasca pasapoartele si buletinele electronice, zic ca ele contin stampila aceasta si chiar s-au creat multe neintelegeri. Mai ales in Biserica Ortodoxa Rusa sunt multi preoti care nici nu-i primesc la impartasanie pe cei care au buletine si pasapoarte electronice, nici in manastire nu le permit sa intre, pentru ca spun ca acesti oameni de-acum sunt lepadati de Hristos. Totusi, oamenii acestia, facand lucruri, le fac constient, adica fac fapte cum este pocainta, recunosc ca au pacatuit, cu durere in suflet… Cum va explicati lucrul acesta? Sunt de primit buletinele acestea ori nu, indeobste?

– Parinte, e lucru simplu. Cand ti-or pune pe mana sau ti-or da: „Uite, aici e 666, primeste-l!”, si tu vei primi, atuncea esti vinovat, fiindca stim de mici copii ca acela-i Antihristul. Dar, daca el, fara sa te intrebe, fara nimica, nu-ti spune: „Uite, iti dau pasaportul, da’ inauntru am pus stampila lui Antihrist”, nu-ti spune, nu stii nimic, si ai tu ideea ca nu cumva sa fie scris, atuncea n-avem pacat. Avem pacat cand tu singur o ceri: „Da-mi stampila, 666, ca eu ma dau cu voi”. Atuncea-i pacat! Dar daca el ti-o da fara sa stii tu, fara sa iti ceara ideile tale, atuncea nu e. Ca la Dumnezeu nu este nedreptate. Numai Dumnezeu este adevarul.

– Multi se tem ca datele din pasaport sunt introduse intr-un calculator universal, acela mare despre care se vorbeste, „Fiara”[3], si ca prin acest calculator poate sa fie influentata constiinta si vointa omului, sa-l lipseasca de vointa.

– Apoi parinte, in chestiunile astea numai Dumnezeu sa ne fie intr-ajutor si sa ne lumineze! Ce stim noi ce fac ei? Se poate intampla asa ca, fara sa ne mai intrebe, te stampileaza, te cutare si uite, asta e… Dar la Dumnezeu nu merge viclesug. Nu, la Dumnezeu este ce gandesti tu in sufletul tau. Ca asa zice Mantuitorul: „Da-mi, fiule, inima ta”, adica inima noastra sa fie cu Dumnezeu. Si Dumnezeu stie ca, daca ne-o pune cu sila, fara sa ne intrebe, inima noastra-i cu Dumnezeu, nu-i cu stampila lui Antihrist. Eh!… Sa facem rabdare si Dumnezeu sa ne fie intru ajutor.

(Conv. cu calugari de la M-rea Noul Neamt, Basarabia, 08-07-2002)

*

– O credincioasa din tara spune ca o sa se puna cipuri la animale [4], o sa le marcheze, si va intreaba ce atitudine sa ia?

– De ce o sa puna semne pe animale?

– Pai ca sa stie numarul lor, ca sa aiba control asupra lor. Pentru recensamant.

– Da, asta si inainte era, cand eram eu mic. La noi este o comuna mare, cu doua sate, si apoi vacile care erau, vacile care se mulgeau aveau cireada lor diferita – „cireada din Cotul de sus” si „cireada din Cotul de jos” – adica erau doua cirede, si pe fiecare vaca se punea o pecete, pe corp, ca sa se stie ca-i de la cireada de jos sau de sus.

– Deci ce sa faca femeia, sa primeasca marcarea animalelor?

– Sa primeasca, sigur, ca asta nu-i un lucru care sa te desparta de Dumnezeu.

– Ea mai spune ca e vorba sa se dea buletine cu microcipuri. Adica microcipuri in buletin, separat, nu pe om. Inca nu-i vorba sa fie chiar asa, dar ce sa faca atunci cand vor veni?

– Ei, pai atuncea cand or veni, sa se ajute, sa se sfatuiasca cu duhovnicii din tara. Ca vezi ce lucru „minunat” este? Noi stim din Sfintele Carti ca bu­letinul acela are 666, pecetea lui Antihrist. Dar ei nu-ti spun: „Ai in vedere ca asta e 666, care inseamna ca nu mai esti apropiat de Hristos, esti apropiat de Antihrist, contra lui Hristos“. Atata-i de minunat lucru, ca si parintele Cleopa asa spunea: „Daca nu-ti spune ca-i 666, eu iau bu­letinul acela. Tot cu Hristos sunt“. Ei, lucruri „minunate”, ca ei pot sa-ti puna pecetea pe frunte si pe mana fara sa stii.

Numai cand o sa fie discutia, „uite, de azi ina­inte o sa ai buletinul asta. Buletinul asta este ca sa fii ucenicul lui Antihrist”, atuncea, sigur, e altceva. Eu cred asa, ca trebuie discutate lucrurile astea cu oameni inspirati de Duhul Sfant. Conducatorii lumii o sa spuna asa: „Daca nu iei buletinul, tu esti con­tra noastra. Daca nu iei buletinul, esti contra legilor“. Vezi? Dar cand declari: „Da, iau buletinul si ma inchin lui Antihrist”, cand te inchini lui Antihrist, de-acuma te-ai lepadat de Hristos cu desavarsire.

(21-09-2003)

Dupa cum au conducatorii lumii mestesugurile lor atata de titanice, iti pun stampila pe frunte si pe mana fara sa stii tu. Dar atuncea tu esti vinovat? De la sine se intelege ca nu. Asa si asta. Daca ei nu-ti spun nimic…

Am vorbit acum vreo trei ani cu niste politisti despre buletinele astea. Ziceau: „Ei nu-ti spun ca asta-i buletinul cu 666, asta-i buletinul”. Nu discuta nimic, sa-ti zica: «Uite, ai buletinul asta, dar sa stii ca asta-i buletinul lui Antihrist si te-ai lepadat de Hristos». Atuncea da. Dar asa, noi, ca politai, trebuie sa-l luam si sa-l punem in buzunar si sa ne oranduim dupa acelea fara sa discutam, ca, daca incepem sa discutam, mai cu seama noi, ca politai, daca zicem ca nu-l luam, ca-i asa si asa, tot atuncea ne da afara.

Eu asa cred, Dumnezeu stie cum, dar adevarul asta este – cand cu gura ta te lepezi, cand cu gura ta spui: „Vreau sa iau 666, sa fiu ucenicul lui Antihrist”, atuncea esti vinovat. Aceea da.Dar ei nu-ti spun nimica de asa ceva. Ei spun ca ,,666 e secretul nostru, prin care putem sa stim ce face toata omenirea, prin care poate sa te controleze pe tine unde esti si ce faci, daca nu esti om rau si daca nu esti om bun, ca sa fii totdeauna sub observatia lor”.

– Bine, asta nu-i ceva fatis impotriva credintei. Buletinul tine mai mult de oranduirea politica a statului, a veacului astuia.

– Sigur, a veacului. Numai cand ti se cere o lepadare de Hristos, atuncea e primejdie. Dar noi, fiindca stim din Sfintele Scripturi ca 666 este pecetea lui Antihrist, sa fim atenti. Insa ei nu-ti spun de asa ceva, ci doar: „Cu numarul asta noi putem controla tot Pamantul, sa stim orice persoana, cine e si ce face si cutare”.

(21-09-2003)

*

– Parinte Dionisie, au aparut acum niste carti, des­pre 666, despre sistemul de marcare cu 666 pe mana sau pe frunte, despre buletine, carduri, cecuri, ca o sa fie cum scrie si in Apocalipsa [5].

– Da. Cu cata subtilitate lucreaza vrajmasul! Si vezi, s-a scris despre asta inca din timpul Sfintilor Apostoli. Sfantul Ioan, Cuvantatorul de Dumnezeu, el a vazut chestiunea asta.

– Apocalipsa!

– Apocalipsa, vezi? Adica n-avem nici un cuvant de indreptare, ca n-am stiut, ca n-am priceput toate astea. Dar, cu toate ca stim, trebuie sa ne rugam zi si noapte la bunul Parinte Ceresc sa ne lumineze, sa nu alunecam, ca cei care vin cu chestiunile as­tea sunt oameni subtili, adica oameni experimentati in viclesug, ca sa te convinga ca nu-i nimica. Asta nu-i nimica, aceea nu-i nimica”, pana cand iti pune pecetea si de-acuma esti al lui Antihrist. Tu spui: „Eu sunt crestin-ortodox”, dar ai pecetea pe tine. Vezi? Vezi, cata „delicatete” sataniceasca?

– Si cum o sa fie asta, parinte?

– Uite ce – sub nici un motiv nu poate sa-ti puna pecetea fortat [6]. Singur-singur tu o sa poti sa o ceri, ca, daca ti-o pune fortat sau tu nici nu stii, inaintea lui Dumnezeu nu este nedreptate. Noi stam acuma si mancam, dar, daca vine altul si ne-o bagat otrava in mancarea noastra, noi am mancat-o fiindca n-am stiut, nu-i asa? Asa si cu pecetea lui Antihrist – daca va fi pusa pe persoanele care nu sunt de acord sa o primesca si stiu ca e vatamatoare, chiar daca se va pune, persoanele acelea inaintea lui Dumnezeu socotesc ca n-o sa fie vinovate.

Totul este vointa omului. Singur o sa te duci si o sa o ceri: „Nu-i nimic, uite, cum a luat celalalt si are dreptul sa se duca incoace si incolo, si are si serviciu, si-i platit bine, de-acuma ma duc si eu”. Atuncea esti departat de Dumnezeu, fiindca cu vointa ta vii.

(Conv. cu trei studenti romani)

*

Bineinteles, acuma pe alimentele care se vand au pus sigiliul acela.[7] Nici nu ne-au intrebat, nici nimica, numai Dumnezeu stie, dar eu socot ca nu suntem vinovati. Nu ne-o intrebat nimenea, au pus sigiliul acolo cu viclesug, ca sa obisnuiasca omenirea cu semnele acelea, ca atunci cand ti le-or pune pe mana sau pe frunte sa zici ca nu-i nimica. Ei, d-apoi cum sa fie nimica? Daca zici asta, tu te-ai lepadat desavarsit de Hristos. Nu-i asa, asta-i o greseala. Poti pune tu o suta de cruci, dar in inima si in mintea ta singur cunosti ca esti vinovat. Asa mergi inaintea lui Dumnezeu…

Vezi, de aceea trebuie luare aminte, ca toate cele ce s-au scris, spre invatatura noastra s-au scris. Noi suntem in timpurile cele mai critice. Cei mai multi dusmani ai Ortodoxiei sunt acuma, cum n-au fost poate niciodata. Si cu mult viclesug se poarta dusmanii. Inainte, imparatii romanilor – ca de acolo a inceput urgia, daca le spuneai ca esti crestin te omorau, te chinuiau, te faceau bucatele – nu mai stateau la discutii. Dar acuma cu mult viclesug dusmanii ortodoxiei cauta sa te convinga ca tu singur sa-i asculti si sa te lepezi de credinta si de Adevar. Dar dupa cum am zis – noi, ca oameni simpli si ca oameni inapoiati, nu ne trebuieste nimic altceva decat sa ne rugam zi si noapte la Dumnezeu sa ne izbaveasca Dumnezeu de intunecime. Nu numai pe noi, dar si pe conducatorii nostri. (2003)

————-

NOTE:

[1] La data aparitiei cartii, 2010, bancile din Romania se afla in plin proces de inlocuire a cardurilor magnetice cu cele care contin cipuri, cel mai important avantaj al acestui instrument de plata fiind considerat gradul superior de securitate. Cardul cu cip are diverse aplicatii, printre care si portofelul electronic. Emiterea noilor carduri se face pe baza normelor Uniunii Europene de implementarea sistemului SEPA, care obliga bancile sa treaca la cip pana la finele lui 2011.

[2] Vezi scrisoarea publica a Cuviosului Paisie Aghioritul (1924-1994), „Semnele Vremurilor – 666″, redactata in Sambata din prima saptamana a Postului Mare, 1987.

[3]In literatura de specialitate referitoare la sistemele de supraveghere electronica se afirma ca „The Beast” (Fiara) – porecla atribuita mca din anii ’70 – ’80 unui gigantic calculator aflat la Bruxelles, intr-unul dintre sediile oficiale ale Pietei Comune – ar avea misiunea de a monitoriza vietile sutelor de milioane de cetateni ai Uniunii Europene.

[4] In Romania, pe baza Legii 25/2003 (inregistrarea bovinelor), Autoritatea Nationala Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (ANSVSA) a inceput din 2005 implementarea efectiva a sistemului de identificare si inregistrare a bovinelor, ovinelor, caprinelor si suinelor, prin injectarea sub piele a unui microcip. Fiecare animal a fost identificat printr-un numar unic la nivel national. Con­form Legii 25/2003, proprietarii care nu isi inregistreaza animalele cu cipul electronic nu le pot vinde si sunt pasibili de amenzi mari.

[5] Este vorba, in principal, de cartile intitulate „La apusul libertatii”, scrisa de ieromonahul Hristodul, calugar de la Muntele Athos, si „Apocalipsa 13. Sfarsitul libertatii umane”, scris de romanul Mircea Vlad (pseudonim).

[6] De aceeasi parere era si Cuviosul Paisie Aghioritul (1924-1994). Intrebat fiind daca mai marii lumii vor impune pecetluirea cu sila, el a raspuns: „Politetea lor nu va ajunge pana acolo! Vor fi politicosi pentru ca vor fi… europeni. Vor arata ca sunt la inaltime. Nu vor chinui pe oameni, dar omul nu va putea trai daca nu are pecetea. Vor spune: «Fara pecete va chinuiti! Daca ati fi primit-o, nu ati fi trait asa de greu.»”, (Cuviosul Paisie Aghioritul, „Trezire duhovniceasca”, p. 202). In acelasi timp, Parintele Paisie era convins ca procesul de inaintare spre pecetluire va fi viclean si ca cei care nu vor fi de acord cu sistemul impus de Antihrist vor sfarsi prin a fi persecutati.

[7] Referire la asa-numitele coduri de bare folosite pentru reprezentarea numerelor de cod ale diferitelor produse, cele mai cunoscute si mai larg intrebuintate sisteme fiind U.P.C (Universal Pro- duct Code – Codul universal al produselor) si E.A.N-13 (European Article Numbering – Numerotarea Europeana a Obiectelor). O serie de specialisti sustin ca barele de siguranta (guard bars) aflate la inceputul, la sfarsitul si la mijlocul codului – trei perechi de linii verticale paralele mai lungi decat celelalte linii paralele – sunt citite de com­puter ca fiind cifra 6. La citirea codului, calculatorul detecteaza mai intai prezenta celor trei bare de siguranta (care, decodificate, alcatuiesc pe toate produsele numarul 666) si apoi, recunoscand aceasta pecete, declanseaza citirea codului si efectuarea operatiilor economice. Potrivit unor teologi si ganditori crestini, sistemul electronic utilizat in cazul codurilor de bare, avand la baza numarul 666, este premisa instaurarii pe Pamant, pe parcursul mai multor etape, a sistemului economic, politic si social mentionat in Cartea Apocalipsei, si care are drept scop identificarea oamenilor dupa numarul fiarei si aservirea lor lui Antihrist. Acceptarea numarului fiarei va atrage dupa sine lepadarea de Hristos si instrainarea automata si vesnica de singurul si adevaratul nostru Domn”.

(din: Staretul Dionisie, Lumea în vremurile de pe urma, Editura Prodromos, 2010)


Cititi pe aceasta tema si:

***

De Parintele Dionisie mai puteti citi:


Categorii

1. Slider, Cipuri, acte electronice, carduri, Noua ordine mondiala/ Masonerie, Parintele Dionisie Ignat de la Colciu, Portile Iadului, Razboiul nevazut, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

158 Commentarii la “Cuviosul DIONISIE IGNAT de la COLCIU risipeste tulburarea cu privire la actele electronice, pecetluire si vinovatie: “TOTUL ESTE VOINTA OMULUI… NUMAI CAND TI SE CERE O LEPADARE DE HRISTOS, ATUNCEA E PRIMEJDIE!

VEZI COMENTARII MAI VECHI << Pagina 6 / 6 >>

  1. Pingback: DUHUL DESERTACIUNII SI PECETEA INTERIOARA. Pecetluirea in duh, impartasirea cu antihrist si “apostazia tainica a inimii” prin vietuirea statornica in pacat si modul de viata lumesc: “PECETEA CRESTINILOR ESTE DUHUL SFANT. TREBUIE SA NE IN
  2. Pingback: update – INREGISTRARE AUDIO COMPLETA. IPS Serafim de Pireu despre ACTELE ELECTRONICE: “DIAVOLUL SI ORGANELE SALE VOR SA PARTICIPAM CONSTIENT LA LUCRAREA LUI” [video] - Recomandari
  3. Pingback: PARINTELE DIONISIE IGNAT despre CRESTEREA COPIILOR IN VEACUL AL OPTULEA: “In timpurile noastre, atata s-o depravat omenirea ca ma mir cum ne mai tine Dumnezeu. Adevarul omenirii (de azi) este DESTRABALAREA. Pe copilul tau NU MAI AI DREPTUL SA-L CRES
  4. Pingback: Ce inseamna ANTIHRIST si de ce aproape intreaga lume i se va inchina? PARINTELE SERAFIM ROSE despre ispita agatarii de lucruri EXTERIOARE, a PATIMII “CORECTITUDINII” si despre inselarea MODELOR DUHOVNICESTI, a “SPIRITUALITATII CONFORTABI
  5. Pingback: STARETUL DIONISIE DE LA COLCIU – ravnitorul dragostei duhovnicesti (†11 mai 2004): “Tineretul, prin orase si prin sate, are niste mode desavarsit diavolesti” | Cuvântul Ortodox
  6. Pingback: PARINTELE DIONISIE DE LA COLCIU – biografia si invataturile unui sfant contemporan (VIDEO, AUDIO): “Sa facem ceea ce putem! Sa ne osarduim, sa nu fim nepasatori, ca nepasarea e cea mai mare primejdie” | Cuvântul Ortodox
  7. Pingback: CUVIOSUL DIONISIE IGNAT: SFATURI PENTRU ADEVARATA VIATA DUHOVNICEASCA. “Sa sfatuiesti cu blandete, nu ca si cum ai ordona, sa ai smerita cugetare!” | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: STARETUL DIONISIE DE LA COLCIU – PUTEREA SI MIREASMA DUHOVNICEASCA MANGAIETOARE A SMERENIEI TRAITE. Cuvantul Parintelui Mehisedec Ungureanu (VIDEO + TEXT) | Cuvântul Ortodox

Comentariile sunt inchise.

Formular comentarii

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate