TEHNOCRATII SEXULUI. Cateva ONG-uri pun presiune pe MINISTERUL EDUCATIEI pentru introducerea EDUCATIEI SEXUALE inca de la gradinite! Departamentul de Stat al SUA critica lipsa “EDUCATIEI SEXUALE COMPREHENSIVE” din curicullum. Ce presupune conceptul?

15-04-2016 19 minute Sublinieri

La acest curs, spun voluntarii, copiii trebuie sa afle din timp despre contraceptie si boli cu transmitere sexuala. Doar asa poate fi redus numarul minorelor care devin mame.

Educatia pentru sanatate e un curs optional, care poate fi introdus in programa daca vor scolile. ONG-urile spun insa ca lectiile despre sexualitate ar trebui introduse inca de la gradinita, asa cum se intampla in tarile occidentale.

Carmen Suraianu, director executiv SECS: “Ar trebui sa invete denumirea stiintifica a organelor genitale, despre igiena, despre diferentele de gen, in functie de baza despre cum vin copii pe lume.”

Es1

In prezent, mai putin de 10 la suta dintre copii invata la scoala despre aceste lucruri. Si nu au nici manuale autorizate.

La momentul actual, pe piata sunt cel putin 16 manuale de educatie pentru sanatate, insa niciunul nu este avizat de Ministerul Educatiei. Reprezentantii ONG-urilor care sustin educatia pentru sanatate spun ca informatiile din ele sunt gresite sau incomplete.

Gabriel Brumariu, coordonator manuale: “La clasele mici nu sunt prezentate organele sexuale, nu se discuta despre ele si despre igiena lor. La clasele mai mari sunt cateva capitole despre sexualitate, dar sunt partitnitoare.”

Si Ministerul Sanatatii sustine cererea ONG-urilor.

Oana Grigore, purtator de cuvant: “Este foarte important ca in scoli sa se discute despre masuri de igiena despre bolile transmisibile chiar si despre modul de reproducere.

Es2

In ultimii 6 ani, peste 50.000 de minore au devenit mame, iar unele dintre fete aveau doar 10 ani.

Consiliul Tinerilor din Romania vrea sa dea in judecata Ministerul Educatiei, pentru ca nu a introdus de la bun inceput materia ca una obligatorie.

 • ActiveNews:

Au venit și în România: ONG-uri presează Ministerul Educației să introducă educația sexuală încă de la GRĂDINIȚĂ. ONG-iștii sunt nemulțumiți că micuților NU li se arată și nu se discută despre organele sexuale

Mai multe ONG-uri vor să dea Ministerul Educației în judecată, pentru a introduce în școli, ca materie obligatorie, ”educația pentru sănătate”, care reprezintă de fapt ora de ”educație sexuală”, dar pusă sub o altă denumire, anunță Știrileprotv, care a promovat și în trecut aceste cazuri.

Acestea susțin că la acest curs copiii trebuie să afle din timp despre contracepție și boli cu transmitere sexuală deoarece doar în acest mod ar putea fi redus numărul minorelor care devin mame.

Mai mult, ONG-urile insistă că lecțiile despre sexualitate ar trebui introduse încă de la grădiniță, dând exemplu țările occidentale.

Ar trebui sa invete denumirea stiintifica a organelor genitale, despre igiena, despre diferentele de gen, in functie de baza despre cum vin copii pe lume.”, a spus Carmen Suraianu, director executiv SECS (Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala).

Reprezentanții ONG-urilor care susțin educația pentru sănătate sunt nemulțumiți de faptul că micuților nu li se arată organele sexuale încă din clasele mici.

La clasele mici nu sunt prezentate organele sexuale, nu se discută despre ele și despre igiena lor. La clasele mai mari sunt câteva capitole despre sexualitate, dar sunt părtinitoare“, spune Gabriel Brumariu, coordonator manuale.

Ministerul Sănătății pare să țină partea acestor ONG-uri, deși zeci de organizații de părinți s-au pronunțat și se pronunță împotriva acestor idei.

Este foarte important ca în școli să se discute despre măsuri de igienă despre bolile transmisibile chiar și despre modul de reproducere“, a spus Oana Grigore, purtator de cuvant al ministerului.

Ȋnsă ONG-urile militează de zor pentru doar pentru ceea ce ar trebui să învețe copiii la școală, nu și pentru dreptul fiecărui copil de a merge la școală.

Mai mult, aceiași avocați ai introducerii educației sexuale în școli susțin și că „în conformitate cu definiția OMS, educația sexuală trebuie să promoveze posibilitatea identificării și semnalizării de către copii și tineri a abuzurilor sexuale comise asupra lor, în special de către alți membri ai familiei sau de către colegi de școală. Copiii și tinerii abuzați sexual vor ști că ceea ce li se întâmplă este un lucru rău și este momentul să ceară ajutor.”

Copii acceptă să devină victime ale pedofililor în schimbul unor recompense materiale, pentru că sărăcia în care ei trăiesc îi vulnerabilizează. Sărăcia, nu lipsa educației sexuale.

Nu profesorii de sex, ci doar psihologii criminaliști știu dacă și cum pot fi prevenite astfel de infracțiuni. Mihaela Brooks este profiler și geografic profiler I, analist de investigații criminale (FBI Profiling Methodology), director al Departamentului Forensic Psychology – Intellpsy Group București. Locuiește în Canada și a absolvit cursuri de specializare la American Military University, RTI & US National of Justice, Toronto Police & CGPATC (Orlando Sheriff). Este membră a American Investigative Society of Cold Cases și USA Anti-Terrorism Accreditation Board.

Profesorii și psihologii din școli trebuie să cunoască semnele unui comportament deviant, pentru ca să se ia măsuri. Atunci poți să ai o discuție cu copilul. Pentru că, dacă îi spui unui copil de toate acestea, curiozitatea o să îl introducă în ceea ce nici măcar mulți dintre adulți nu știu că există. Copiii sunt curioși pe o anumită categorie de vârstă. Cu educația sexuală, le vei stârni curiozitatea și mai mult, de la o vârstă foarte fragedă, determinându-i să își lase unele inhibiții la o parte, lucru care nu e deloc indicat. Cuvântul „plăcere”, pentru o anumită categorie de vârstă, devine riscant. Un exemplu concret: mulți pedofili care vor să aibă o victimă – copil pentru mai multă vreme, vor „seduce” acea victimă. Ȋi vor arăta și filme porno, inclusiv cu copii. Și apoi, copilul care a învățat până și la școală despre asta, ce credeți că o să facă? O să i se pară normală relația cu pedofilul, pe principul „o fac și alții, mi s-a spus și la școală””, a spus pentru ActiveNews Mihaela Brooks, director al Departamentului Forensic Psychology – Intellpsy Group București

Departamentului de Stat al SUA se plânge: în România „programele de educație sexuală lipsesc din curricula școlară”

Ambasada SUA din România a dat publicității Raportul Departamentului de Stat privind situația respectării drepturilor omului în ‎România‬ în 2015. „Discriminarea socială față de lesbiene, homosexuali, bisexuali, transsexuali și persoane intersex (LGBTI), dar și față de persoanele cu HIV/SIDA, în special copiii, a rămas o problemă”, se spune în preambulul acestui raport.
Respectarea drepturilor comunității LGBTI ocupă un capitol întreg din raport: „Acte de violență, discriminare și alte abuzuri bazate pe orientarea sexuală și identitatea de gen”. „Legea interzice discriminarea pe motive de orientare sexuală. Cu toate acestea, nu există legi care să abordeze problemele și nevoile persoanelor transgender și intersex”, se spune în raportul Departamentului de Stat al SUA. „ONG-urile (n.r. – e unul singur) au raportat că abuzul poliției și discriminarea socială a persoanelor LGBTI sunt frecvente și că doar ostilitatea afișată a împiedicat semnalarea unor cazuri de hărțuire și discriminare.
ACCEPT, un ONG care promovează drepturile LGBTI, a primit în cursul anului 2015 mai multe rapoarte despre agresarea și abuzarea unor persoane LGBTI, inclusiv un caz petrecut în aprilie/mai, în județul Bistrița-Năsăud, asupra unui copil de 17 ani care a suferit repetate abuzuri fizice din partea membrilor familiei, din cauza orientării sale sexuale. Până la jumătatea lunii septembrie, ACCEPT a primit trei rapoarte despre poliția  care nu a reușit să intervină sau să rezolve plângerile depuse de persoanele LGBTI care se confruntă cu violență și abuz; două cazuri sunt din București și unul din Iași. În toate cazurile, autorii abuzurilor erau membri ai familiei sau parteneri.
La 2 martie, o judecătorie a dat o decizie prin care confima clasarea dosarului în care polițiști din București erau cercetați pentru abuz în serviciu și incapacitatea de a proteja persoanele LGBTI în timpul unui eveniment din 2013 care marca luna LGBT și care a fost întrerupt de un grup de protestatari ce cântau sloganuri homofobe.
Intimidarea rămâne o problemă recurentă în licee, în absența discuțiilor privind diversitatea, egalitatea, orientarea sexuală și identitatea de gen. Programele complete de educație sexuală au fost absente din curriculum școlar.
Pe parcursul anului 2015, membrii comunității LGBTI au continuat să își exprime îngrijorarea cu privire la discriminarea în sistemul public de educație și de sănătate. Victimele nu au raportat cazuri specifice de hărțuire și discriminare, din cauza ostilității fățișe a societății. Numărul de plângeri primite de către Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD) pe motive de orientare sexuală este de obicei scăzut, din cauza sub-raportării.
Ȋmpotriva persoanelor LGBTI a existat și discriminare în privința ocupării forței de muncă. ACCEPT a primit rapoarte despre opt cazuri, ghidând apoi reclamantul într-o posibilă direcție de acțiune. Un caz a fost rezolvat, după ce reclamantul a depus o plângere internă; alte trei persoane au refuzat să facă apel la CNCD sau la instanțe,  din cauza îngrijorării că hărțuirea va continua, preferând să ajungă la înțelegeri cu angajatorii.
La 20 aprilie, un preot din Brașov care preda religia ortodoxă a distribuit la clasele dintr-un liceu broșuri anti-LGBTI publicate la mijlocul anilor 1990 de către Biserica Ortodoxă. Broșurile încurajau discriminarea împotriva persoanelor LGBTI. Ca răspuns, autoritățile bisericești i-au tăiat preotului salariul pe câteva luni.
Înainte de 23 mai 2015, când parada gay din București s-a desfășurat fără incidente, aproximativ 50 de persoane au luat parte la un «marș al normalității», sprijinit de un ONG de extremă – dreaptă, Noua Dreaptă, pentru a protesta împotriva homosexualității.
Legea care reglementează capacitatea persoanelor transgender de a-și schimba identitatea este vagă și incompletă, având ca rezultat incoerența în practica judiciară în ceea ce privește recunoașterea legală a identității de gen. Autoritățile au refuzat recunoașterea modificării identității, cu excepția unui caz în care a avut loc o intervenție pentru schimbarea sexului. Din cauza procedurii legale dificile pentru recunoașterea de gen, persoanelor transgender le este adesea imposibil să obțină documentele care reflectă identitatea de gen, ceea ce duce la dificultăți în accesarea serviciilor unde sunt necesare documentele de identitate (instituții sanitare, transport, servicii bancare). Au existat rapoarte conform cărora persoanele transgender se confruntă cu dificultăți deosebite în accesarea serviciilor medicale, deoarece medicii au cunoștințe extrem de limitate despre problematica transgender și, în consecință, nu știu cum să trateze pacienții transgender. Aproape că nu există medicii care să aibă cunoștințele sau dorința de a efectua o intervenție chirurgicală de schimbare a sexului. Accesul la servicii psihologice adecvate a fost, de asemenea, limitat, deoarece au existat puțini specialiști cu cunoștințele și expertiza necesare pentru a rezolva problemele transgender, în timp ce alții au refuzat să accepte pacienții transgender.
Pe parcursul anului 2015, ACCEPT a oferit consiliere cu privire la aspectele juridice ale recunoașterii de gen pentru cinci persoane.
A existat o lipsă de pregătire a personalului medical care lucrează cu comunitatea LGBTI în ceea ce privește abilitățile de comunicare, heteronormalitatea (n.r. – „doar un bărbat și o femeie se pot îndrăgosti”), preocupările legate de confidențialitate și atitudinile discriminatorii. Educația în școlile de medicină și în facultățile de psihologie cu privire la homosexualitate și mai ales transsexualitatea este limitată, homosexualitatea fiind prezentată drept un comportament deviant și o boală.”
Rezumăm: într-un an de zile, ACCEPT a primit trei rapoarte de la persoane LGBTI agresate/abuzate de către membri ai familiei sau de către parteneri de viață. Alte opt persoane LGBTI au fost discriminate la locul de muncă. Un preot a împărțit broșuri anti-gay găsite prin podul casei, iar polițiștii care n-au rupt pulanele în 2013 pe cei care au scandat împotriva homosexualității au scăpat nepedepsiți. 50 de oameni au făcut un marș al normalității, așa cum și alte câteva zeci au organizat o paradă gay. Transexualii nu-și pot face operații de schimbare de sex în spitalele românești unde bebelușii mor fără să mai aflăm de ce, iar victimele din Colectiv – din cauza bacteriilor. Personalul medical din România e praf, pentru că încă mai crede în heteronormalitate, iar facultățile de medicină sunt pulbere, pentru că nu predau diversiunea de gen. Prin urmare, conchide Departamentul de Stat al SUA, în România persoanele LGBTI sunt discriminate. N-avem cazuri ca să și argumentăm asta, pentru că ele n-au curaj să reclame, din cauza „ostilității fățișe”, dar noi suntem absolut siguri că există abuzuri și discriminare, susține Departamentul de Stat al SUA. Care strecoară subtil, la cauze, și faptul că în România „lipsesc din curricula școlară programele de educație sexuală”. Really? Really?!
Iulian Capsali:

Ala bala Borbala, sau distanța de la SECS la copiii noștri

Vi se pare că persoana din imagine are vreo legătură cu sexul? Ei bine, chiar are. Legături instituționale. Borbala Koo (nu e nume de scenă, chiar așa o cheamă) este Director Executiv și membră fondatoare a ONG-ului SECS, filiala din România a Planned Parenthood, cel mai puternic organism susținut de stat din SUA, care acționează în impunerea avortului și a contracepției nu numai în țară, dar și în statele din subordine, având finanțări de aproximativ 500 de milioane USD pe an.
În mod cu totul straniu, această individă se ocupă de viitorul copiilor noștri, făcând lobby pentru educația sexuală de la vârste fragede și introducerea acestei ore în școli și grădinițe. Și o face din poziție OFICIALĂ! Nu mică a fost mirarea celor care au fost prezenți la întâlnirile de la Ministerul Sănătății ca să o vadă pe distinsă doamna de la SECS prezentându-se ca fiind un fel de purtătoare de cuvânt a ministerului, făcând oficiile de gazdă și conducând dezbaterile.
Această tehnocrată a secsului (sic!), la întrebarea “Ce caută acolo?”, s-a prezentat ca fiind reprezentanta… UNICEF pe Romania (ce a ajuns și organizația asta, o speluncă a Soros?!) care este în parteneriat cu Ministerul Sănătății, ajutând ca specialistă la implementarea reformelor din sănătate în societatea românească! Mai e puțin și va fi pusă responsabilă din partea UNICEF – MS și de alimentația sănătoasă a copiilor! emoticon smile
E grotesc! Dar arată halul în care statul este penetrat de elementele cele mai reacționare, de extrema stângă, responsabilii pentru Revoluția Sexuală în colonie. Și vor calca în picioare orice om politic, vor șantaja tot ce se poate, inclusiv pe președinte, că să-și pună planurile globaliste în aplicare. Că doar “guvernul meu”, cocoțat pe cadavre, are o misie “sfântă”.
Opriți acest viol instituțional al guvernului Cioloș!
Nu suntem perverși, totuși…
 • Cultura vietii:

Cum va arăta „educația sexuală” pregătită la ministerul Sănătății: „Dreptul” copiilor la „plăcere sexuală”, eludarea autorității parentale și obligația Statului de le a facilita copiilor exercitarea unor „drepturi” care nu există

Materialul de mai jos este bazat pe fact sheet-ul „Federația Internațională a Planificării Familiale și ‘dreptul’ copiilor la relații sexuale” („International Planned Parenthood Federation & Children’s “Right” to Sex”), autori United Families International (organizație pro-familie din SUA) și reflectă viziunea despre educație a Planned Parenthood, cel mai mare furnizor de servicii de avort din lume și unul dintre principalii promotori ai „educației sexuale” în învățământul de pe mapamond. În urma scandalului în care au fost implicați în vara trecută privind vânzarea de organe de la copiii avortați, am publicat despre Planned Parenthood un întreg serial, pe care vă invităm să îl revedeți aici.

Ca să înțelegeți de ce ne oprim asupra acestor informații din SUA și care este relevanța lor pentru România, precizăm că 2 din cele 3 dezbateri organizate, în perioada 20 martie – 1 aprilie, la ministerul Sănătății, pe tema implementării „Planului naţional multianual integrat de promovare a sănătăţii şi educaţie pentru sănătate” au avut ca „moderator” pe… șefa afiliatei Planned Parenthood în România, „Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală”, cetățeanca Borbala Koo. Aceasta s-a prezentat ca vorbind „din partea UNICEF” (și mai grav, dacă e așa)! În condițiile în care subiectul central al celor 3 întâlniri a fost, evident, „educația sexuală”, prezența acestei persoane ca moderator a fost similară cu asumarea, de către ministerul Sănătății, a viziunii despre educație a Planned Parenthood.

La a treia dezbatere, de pe 1 aprilie, Koo a fost trimisă la plimbare în urma protestelor reprezentanților organizațiilor de părinți prezente și înlocuită cu un funcționar ministerial. Dar răul era deja făcut.

Despre dezbaterile de la minister vom reveni în zilele următoare. Până atunci, vă invităm să citiți rândurile de mai jos asigurându-vă că aceleași principii, metode și acțiuni sunt vizate a fi utilizate și în România. Experiența altor țări (ex. Croația) demonstrează că lobby-ul sexualist, homosexualist, avortist și secularist are o agendă comună în toată lumea și lucrează concertat și organizat.

Deci, asta îi așteaptă pe copiii noștri, dacă mai continuăm să ne uităm în altă parte și să prefacem că totul este bine. Guvernele vin și pleacă, inclusiv tehnocrații „de dreapta” ai lui Cioloș, ONG-urile lui Soroș rămân, ocupă instituții și iau decizii în locul momâilor care ne țin loc de guvernanți.

TREZIȚI-VĂ, părinți, sau veți da socoteală!

Mai multe informații vor urma zilele viitoare, tot aici.

Planned Parenthood folosește bani publici cu scopul de a sexualiza copiii pentru profitul său. Zece modalități prin care copiii sunt îndemnați la relații sexuale

Deși este cunoscut faptul că Planned Parenthood (în continuare PP) este unul dintre cei mai mari furnizori de servicii de avort, responsabil pentru moartea a milioane de copii nenăscuți numai în SUA încă din 1970 [1], un lucru mai puțin cunoscut este faptul că aceștia sunt și cei mai însemnați furnizori [2] de programe de „educație sexuală comprehensivă.” [3]

De fapt, majoritatea plătitorilor de taxe și a politicienilor nu cunosc faptul că PP folosește milioane de dolari din taxele federale și statale [4] pentru a sexualiza copiii în școlile de pretutindeni prin intermediul „programelor de educație sexuală” [5] grafice, erotice [6] și deseori pornografice. Aceste activități necesită de asemenea investigații din partea Congresului.

De fapt, sexualizarea copiilor face parte din planul de marketing eficient și profitabil [7] al Federației de Planificare a Familiei. Prin intermediul școlilor publice și al clinicilor organizației, copiii sunt expuși la materialele extrem de erotice și la o ideologie sexuală extrem de libertină, cu scopul de a încuraja copiii să devină activi sexual și în cele din urmă să aibă nevoie de serviciile oferite de rețeaua PP.

Aceasta este o situație de conflict de interese deoarece, odată ce copiii devin dependenți de multitudinea de servicii oferite de PP (incluzând, printre altele, „consiliere sexuală”, prezervative, contracepție, avorturi și teste pentru bolile cu transmitere sexuală, tratament și îngrijire chiar și pentru HIV/SIDA), acești copii vor deveni clienții lor pe viață, creând astfel venituri continue și stabile pentru clinicile PP.

Mai jos sunt enumerate zece exemple de metode (dintre multele existente) prin care PP încurajează copiii la depravare sexuală și, astfel, îi conduce spre serviciile oferite de clinicile sale:

 1. Programele de educație sexuală ale PP învață copiii și adolescenții că sunt „ființe sexuale” care au „dreptulla plăcere sexuală [8] și că experimentarea și exprimarea sexuală ale copilului sunt sănătoase pentru ei. [9]
 2. PP începe sexualizarea copiilor încă de la vârsta de 5 ani, recomandând învățarea copiilor de grădiniță despre cum pot simți plăcerea sexuală prin atingerea părților copului (masturbare).[10]
 3. PP promovează și susține în programele sale pentru adolescenți o varietate de acte sexuale periculoase, inclusiv sexul oral și anal [11] și comportamente sexuale periculoase de tip sado-masochist, bondage, joc sexual ce implică acte violente și dominarea unui partener, biciuire, sufocare, înecare etc. [12]
 4. PP susține abolirea legilor ce prevăd acordul părinților, afirmând că tinerii au dreptul la „intimitate” și „confidențialitate” în ceea ce privește viața lor sexuală, consiliere și acces la servicii fară știința sau acordul părinților. PP ajută copiii să acceseze fonduri publice pentru a plăti pentru serviciile „confidențiale” la care apelează (inclusiv consiliere sexuală, sterilizare și așa-zisele „contraceptive de urgență” care au de fapt efect avortiv – „pilula de a doua zi” de exemplu), lucru ce constituie în fapt violarea drepturilor parentale. [13]
 5. Organizația tutelară a PP, Federația Internațională de Planificare a Familiei (IPPF) învață copiii infectați cu HIV că legile prin care li se cere să-și recunoască statutul de HIV-pozitiv partenerilor sexuali violează așa-numitele „drepturi sexuale” [14] care ar fi „recunoscute la nivel internațional” (nu există astfel de drepturi recunoscute internațional) iar apoi profită de pe urma serviciilor costisitoare oferite copiilor și tinerilor prin testele de depistare HIV, tratamentul și îngrijirea pentru bolnavii de SIDA. În mod normal pentru astfel de idei PP nu numai că ar trebui să piardă finanțarea de la stat, dar ar trebui să le fie interzisă predarea și oferirea de orice fel de educație sexuală, programe de prevenție a sarcinii în rândul adolescenților sau programe de prevenire pentru HIV în școlile din SUA.
 6. PP încurajează copiii să frecventeze site-urile pornografice și magazinele pentru adulți și promovează vizionarea pornografiei ca fiind normală în rândul adolescenților.[15]
 7. PP antrenează tinerii să devină „sexperți” („sexperts”) și să susțină „drepturile sexuale”, drepturi controversate și inventate, incluzând așa-zisul „drept la plăcere sexuală” și de a întreține orice fel de relație sexuală fără a fi judecat, indiferent de vârstă, câtă vreme actul sexual este consensual.
 8. PP încearcă să discrediteze și să împiedice finanțarea programelor de educație care au la bază abstinența, direcționând fondurile guvernamentale către programele proprii. În vederea acestui fapt, aceștia fac referință la studii greșite sau înșelătoare cu scopul de a demonstra că programele lor ar întârzia debutul sexual, ar preveni sarcina în rândul adolescentelor și îmbolnăvirile cu BTS, în timp ce programele de abstinență nu ar reuși acest lucru.[16]
 9. PP și asociații acesteia obțin milioane de dolari din surse federale și guvernamentale pentru a-și finanța programele sub diferite slogane, incluzându-l pe cel pentru „educația sexuală comprehensivă” pentru a primi finanțare pentru prevenirea sarcinii în rândul adolescentelor[17], planificare familială, prevenirea îmbolnăvirilor cu BTS, prevenirea violului și a abuzului sexual, prevenirea îmbolnăvirii cu HIV și, evident, avorturi – principala preocupare și sursă de venit a clinicilor și filialelor PP.[18]
 10. Milioanele de dolari pe care PP îi primește de la diverse agenții guvernamentale contribuie la atragerea viitorilor clienți ai serviciilor lor de avort, o afacere importantă pentru ei[19]. În plus, aceștia ar putea să profite și de pe urma vânzării de părți ale corpului de la copii nenăscuți proveniți de la aceleași persoane care au apelat la serviciile lor pentru avort prin intermediul celorlalte programe familiale subvenționate de stat.

NOTE 

[1] Conform cercetărilor întreprinse de Jim Sedlack de la „American Life League”, PP realizează circa o treime din avorturile din Statele Unite. Peste 6 milioane de copii și-au găsit sfârșitul aici din 1970. În același timp a primit peste 6 miliarde de dolari din taxe. Vezi articolul LifeNews.com, „Planned Parenthood Has Killed More Than Six Million Babies in Abortion” de Steven Ertelt (Dec. 13, 2013).

[2] Conform site-ului PP, acesta este cel mai mare furnizor de educație sexuală comprehensivă din SUA. Afiliații PP ajung la peste 1,5 milioane de tineri și părinți anual, prin intermediul programelor derulate de „educatori de profesie și educatori pentru tineret.” (în orig. „Planned Parenthood is the largest provider of comprehensive sex education in our communities. Each year, Planned Parenthood affiliates reach 1.5 million young people and parents with effective sex education and outreach in programs run by professional educators and youth peer educators.” www.PlannedParenthoodAction.org)

[3] Comprehensivă, adică completă. Vezi www.ComprehensiveSexualityEducation.org – oferă o prezentare generală a programei de educație sexuală marca PP.

[4] Conform LifeNews.com, numai în timpul anului fiscal 2013-2014 PP a primit mai mult de 528 de milioane de dolari din taxe, respectiv, 1,4 milioane de dolari pe zi sub formă de subvenții, contracte și rambursări. 41% din veniturile totale ale PP provin de la bugetul federal sau statal.

[5] Vezi www.stopp.org pentru a viziona „Atrăgându-i pe copii la sex” („Hooking Kids on Sex II”), un scurt videoclip creat de „American Life League” ce dezvăluie câteva dintre materialele erotice și pornografice create, folosite sau susținute de PP cu scopul de a promova sexualizarea copiilor. Materialele sunt nepotrivite chiar și pentru un adult, ce să mai spunem pentru copii.

[6] Un serial de desene animate al PP intitulat „The G Spot and Show” (disponibil pe YouTube.com) este găzduit de două personaje: un penis și un vagin. În episodul „Cum are loc sarcina” („How Pregnancy Happens”), penisul și vaginul folosesc un limbaj vulgar pentru a explica actul sexual și concepția, iar caracterul interpretat de penis se excită în repetate rânduri în timp ce caracterul interpretat de vagin descrie actul sexual. O copie a acestui videoclip poate fi vizionată la www.CSEFacts.org în secțiunea „CSE Programs Exposed”. Episodul se încheie când penisul invită personajul interpretat de vagin „la el acasă”.

[7] Pentru anul fiscal 2013-2014, PP a declarat un venit mai mare de 127 de milioane de dolari din câștiguri suplimentare, având mai mult de 1,4 miliarde în active nete. Președintele secțiunii americane a PP, Cecile Richards, are un salariu de peste 500.000 USD/an. Datele sunt chiar pe saiturile oficiale ale PP.

[8] În publicația „Exclamă!” („Exclaim!”), Federația Internațională a Planificării Familiei (IPPF), organizația tutelară a cărei filială americană este PP, afirmă că „tinerii… au dreptul la plăcere sexuală și experimentarea a diferite forme de plăcere sexuală este importantă pentru sănătatea și bunăstarea lor” și învață copiii cum să participe în „siguranță” la acte sexuale plăcute. Exemple, în textul original: „young people… are entitled to sexual pleasure and how to experience different forms of sexual pleasure is important for their health.” / „There is a common misconception that young people are not, or should not be sexual beings with the exception of…  married young people or young people above a certain age.  Sexuality is a central aspect of being human during all phases of each person’s life.” / „Sexuality and sexual pleasure are important parts of being human for everyone-no matter what age” / „Any limitation on sexual rights must be non-discriminatory, including on the grounds of age.” / „Parental involvement laws that prevent young people from seeking sexual and reproductive health services should be removed.”

[9] Materialul intitulat „Reducerea sarcinilor în rândul adolescenților” („Reducing Teenage Pregnancy”), susține că trebuie să aibă loc „o reevaluare a atitudinilor și a comportamentului în ceea ce privește sexualitatea adolescentină din SUA. În prezent, împiedicarea comportamentului sexual în rândul adolescenților este un obiectiv nerealist și mult prea uzat, astfel trecându-se cu vederea faptul că acest comportament sexual în rândul adolescenților este o componentă esențială în dezvoltarea indivizilor de toate vârstele. Majoritatea persoanelor sunt conștiente de acest fapt – 63% dintre americani consideră că explorarea sexuală în rândul tinerilor face parte din procesul natural al maturizării.”

[10] PP a susținut redactarea lucrării „Este perfect normal: Schimbările corpului, Creșterea, Sexul și Sănătatea sexuală” („It’s Perfectly Normal: Changing Bodies, Growing Up, Sex, and Sexual Health”), o carte de copii ilustrată, în care homosexualitatea este considerată normală și în care sunt potretizați copii, atât fete cât și băieți, care se masturbează. Masturbarea este încurajată ca fiind ceva complet normal și chiar un comportament de dorit. Cartea conține ilustrații cu bărbați și femei, dezbrăcați, angajați în relații sexuale și într-o varietate de situații. În plus, videoclipul PP „Ai grijă acolo jos” („Take Care Down There”), pe lângă faptul că înfățișează adolescenți ce-și arată unii altora organele genitale, arată și o adolescentă ce vorbește despre preferința ei pentru masturbare („Let me do me.”)

[11] Conform paginii web a PP, „Oamenii definesc noțiunea de ‘sex’ în diferite feluri. Poate include sexul vaginal, oral și anal și multe alte activități … Sexul anal presupune relații sexuale de tipul penis-în-anus. Multor persoane le place sexul anal și, în aceeași măsură, multor persoane nu le place deloc. Oricum ar fi, este perfect în regulă.” În ceea ce privește sexul oral, pe aceeași pagină web sexul oral este descris ca „’Going down on someone. Eating someone out. Giving someone a blow job.’ Toate acestea sunt expresii prin care oamenii fac referire la sexul oral – folosirea gurii pentru a stimula organele genital ale altei persoane. Unora le place sexul oral, altora nu. Unora le place să ofere sex oral, dar nu să primească iar altora le place să primească, dar nu să și ofere. Toate aceste lucruri sunt complet normale iar decizia este a ta.” Teenhealthsource.com, susținut de filiala PP din Toronto, Canada, întreabă „Este joaca anală normală?” iar mai apoi afirmă „Da, este sănătoasă și normală. Mulți dintre noi au fost învățați că joaca anală este ceva greșit și că anusul tău nu a fost creat pentru activități sexuale. Totuși, sunt sute de terminații nervoase înăuntru, cât și în afara anusului ce pot transmite plăcere.”

[12] Seria „A naked notion” a filialei PP Northern new England promovează cele mai sinistre perversiuni sexuale în rândul tinerilor. Videoclipurile sunt accesibile oricui deși în prezentare se subliniază că sunt „18+”. Vezi pentru detalii „Sexed: Dangerous Sex Advice for Kids” (Episoadele 1-4) pe www.LiveAction.org. Aceste videoclipuri realizate sub acoperire au surprins momente în care consilierii în „educație sexuală” ai PP afirmă că actele sexuale perverse, violente și periculoase ce implică biciuri și alte lucruri sado-masochiste sunt perfect acceptabile și îi spun unei fete că, atât timp cît actele sexuale sunt consensuale, este în regulă ca prietenul ei să o rănească sau să-i cauzeze durere în timpul jocului sexual. Acest lucru ar trebui nu doar să descalifice de la sine PP de la a primi bani federali, dar și pentru a interzice activitatea PP în toate școlile din SUA.

[13] O publicație PP intitulată „Reducerea numărului de sarcini în rândul adolescentelor” (“Reducing Teenage Pregnancy”), afirmă că „accesul confidențial la servicii de contracepție este esențial pentru a preveni sarcina în rândul adolescentelor” și face referire la diverse cauze judecate de Curtea Supremă și la programe de sănătate de stat precum „Medicaid” pentru a pretinde că copiii au „dreptul constituțional” la confidențialitate a serviciilor oferite, incluzând dreptul de a obține contraceptive sau servicii de „planificare familială”. În orig.: „Confidential access to contraceptive services is crucial to preventing teenage pregnancy … In Carey v. Population Services International, the U.S. Supreme Court ruled that minors have a constitutional right to privacy that includes the right to obtain contraceptives (Carey). Title X and Medicaid require that family planning services be provided to adolescents and that minors’ confidentiality be protected.” Planned Parenthood’s New York affiliates website says their “family planning” program is funded through Medicaid and is thus free. Their family planning webpage states, “This program provides coverage for family planning-related health care including: Most FDA approved birth control methods, devices, and supplies including birth control pills, condoms, the patch, Nuvaring, IUDs and the new method, Nexplanon, Emergency contraception and follow-up care – known by its brand name „Plan B,” male and female sterilization, preconception counseling, preventive screening and family planning options before pregnancy. The following services are also free when they are part of a family planning clinic visit … Pregnancy testing and counseling, reproductive health information, education and counseling services related to pregnancy, sexually transmitted infection risk and family planning options, screening, treatment, and medications for sexually transmitted and genito-urinary infections, screening for cervical cancer (Pap smears) and if needed, repeat Pap smears and colposcopies, Screening, diagnostic, lab testing, and referrals to primary care providers for health conditions such as high blood pressure or diabetes that affect contraceptive choice, HIV counseling and testing … Is it confidential? Yes, Planned Parenthood services and your participation in the Family Planning Benefit Program is 100% confidential. You can request that any mailings be sent to a different address than your home.If you (or your parents) have health insurance for family planning services but choose not to use it due to confidentiality reasons, your health insurance company will NOT be contacted.”Mai multe aici.

[14] „Fericit, Sănătos și Sexi: Ghidul tinerilor pentru drepturi, sexualitate și viața cu HIV” (Happy, Healthy and Hot:  A young people’s guide to rights, sexuality and living with HIV; Londra, IPPF,2010) disponibil online, are ca public țintă tinerii cu HIV, susținând că „tinerii care trăiesc cu HIV au dreptul să decidă dacă, când și cum să-și facă cunoscut statutul de HIV-pozitiv.” (p.3) Mai apoi condamnă faptul că „anumite țări au legi prin care persoanele infectate cu HIV sunt obligate să-și înștiințeze partenerul sexual/ partenerii despre condiția lor înainte de a face sex”, afirmând că „aceste legi violează drepturile persoanelor infectate cu HIV.” (p.6) Broșura susține că „tinerii infectați cu HIV au dreptul la plăcere sexuală” (p.7) și sugerează modalități prin care tinerii să o obțină. Broșura încurajează masturbarea și îndeamnă la „explorarea corpului partenerului folosind mâinele și gura.” (p.8) Mai mult, afirmă că, „pentru multe persoane, faptul că ești HIV pozitiv sau negativ nu contează.” (p.4) Mesajul predominant al documentului este faptul că persoanele care sunt HIV pozitive au dreptul la plăcere sexuală, chiar și dacă acest lucru ar însemna expunerea altora la un risc fatal.

[15] Fosta pagină web deținută de PP, „Teen Wire” (captură de ecran disponibilă la cerere), afirma faptul că „multor persoane le place să folosească pornografia ca parte a jocului lor sexual –  singuri sau cu un partener” iar „între folosirea pornografiei și notele proaste de la școală nu există nicio legătură… multe persoane se bucură de pornografie singure sau cu partenerul ca parte a jocului lor sexual. Oamenii au opinii diferite în ceea ce privește lucrurile care îi excită, așadar, sunt multe feluri de pornografie care sunt pe placul deferitelor interese … multe cupluri pot citi sau viziona diferite povești excitante împreună” afirmă articolul. „Pot, de asemenea, să-și pună în scenă fanteziile sexuale. Oamenii o fac fie în persoană, fie la telefon, pe internet sau pe mesageria instant.”

[16] Lucrarea „Contextul educației bazate pe abstinență: istorie, dovezi, și comparația cu educația sexuală comprehensivă” (“Abstinence education in context: history, evidence, premises, and comparison to comprehensive sexuality education”) autori dr. Stan E. Weed și dr. Thomas Lickona de la Universitatea de Stat din New York în Cortland oferă o analiză comparativă a diferitelor abordări asupra educației sexuale în SUA, dezvăluind greșelile din studiile ce au ca scop fie discreditarea programelor ce au la bază abstinența, fie reafirmarea eficienței programelor de educație sexuală comprehensivă.

[17] Ca parte a inițiativei președintelui Obama pentru prevenirea sarcinii în rândul adolescentelor, Biroul pentru Sănătatea Tinerilor din Departamentului Sănătății (ministerul Sănătății din SUA) a premiat, doar în 2014, 15 dintre afiliații PP cu aprox. 19 milioane de dolari. Cea mai consistentă astfel de bursă a fost de 4 milioane de dolari. Vezi mai multe aici. În 2015, alte 5 milioane de dolari din surse guvernamentale au fost alocați diferiților afiliați ai PP prin intermediul unui program similar pe 5 ani.

[18] Un organism de control al administrației centrale (Government Accountability Office) a emis în martie 2015 un raport conform căruia PP primește finanțare de la agenția USAID, ministerele Sănătății, Agriculturii, Apărării, Dezvoltării urbane și Justiției.

[19] Conform LifeNews, 2014: În timp ce PP „rămâne cel mai mare business de avort din SUA, organizația înregistrată ca ‘non-profit’ a continuat să facă profit – 305,4 milioane de dolari anul trecut și 305,3 milioane de dolari anul acesta. PP a continuat să primească peste jumătate de milion de dolari din taxe, primind 540 de milioane de dolari în 2012 și 528 de milioane de dolari în 2013. În 2013, avorturile au constituit 94% din serviciile legate de sarcină ale PP, iar pentru fiecare referire spre adopție, PP a făcut 174 de avorturi.”

Numărul cazurilor a crescut în ultimii ani, acest tip de relații fiind considerate din ce în ce mai obișnuite. Registrele legale braziliene consemnează deja “poliamorul” ca fiind uniunea dintre două femei și un bărbat, consfințită la 1 aprilie în fața unui notar din Río de Janeiro.

În acest caz, protagoniștii au fost Leandro Sampaio, 33 de ani, Thais Souza (21) și Yasmin Nepomuceno (21), care și-au formalizat uniunea stabilă printr-un act înregistrat la notariatul Fernanda Leito, după doi ani și jumătate de relație.

Însă rețelele de socializare din această țară sunt pline de cazuri de uniuni între trei femei și doi bărbați, de exemplu, sau între trei femei. După acest prim caz oficializat în țară, trio-ul a făcut obiectul a numeroase reportaje care descriu relația dintre cei trei, detalii ale modului în care își împart viața și același pat, relatează agerpres.ro.

Adepții iubirii libere s-au mobilizat online pentru a populariza și a promova astfel de relații, o inițiativă care tinde să devină globală, după cum se poate observa la o căutare cu “poliamor” pe platforme de socializare ca Facebook, Twitter sau Instagram.

De câteva luni aud un nou termen: politica de identitate. Nu, nu e de la naționalişti, ci de la stânga.

Conform acestei politici, orice este minoritar, fie că e vorba de etnii, rase, grupuri religioase sau doar de tot felul de indivizi scelerați care se grupează considerându-se a fi o minoritate, trebuie avantajat prin politici de stat.

În schimb, majoritarul trebuie să învețe să se ruşineze de naționalitatea sa, de trecutul său, de istoria sa, de religia sa, de obiceiurile şi tradițiile sale şi să accepte şi să împrumute orice este străin.

Politica de identitate are şi o puternică componentă de presiune socială: eşti adaptat vremurilor noi, modern, cool, emancipat, câtă vreme urmezi şabloanele acestei ideologii. Dimpotrivă, eşti bigot, habotnic, şovin, rasist, primitiv, troglodit, de evitat şi de ignorat dacă urmezi o linie conservatoare.

Doctrina îşi are originea în mişcarea gay, în feminism, queer şi în marxism.


Categorii

1. DIVERSE, Cultura desfraului, Homosexualitate, Iulian Capsali, Razboiul impotriva Romaniei, Scoala romaneasca

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

20 Commentarii la “TEHNOCRATII SEXULUI. Cateva ONG-uri pun presiune pe MINISTERUL EDUCATIEI pentru introducerea EDUCATIEI SEXUALE inca de la gradinite! Departamentul de Stat al SUA critica lipsa “EDUCATIEI SEXUALE COMPREHENSIVE” din curicullum. Ce presupune conceptul?

 1. “TREZIȚI-VĂ, părinți, sau veți da socoteală!”

 2. Cei care propun educatia sexuala in scoli sunt ca si pedofilii.Cum sa-i arati unui copil, care nu stie altceva decat joaca inocenta ,partile intime ale barbatului si femeii.Asta este de neacceptat.

 3. Abia asta este un subiect real, fierbinte, dimpreuna cu cel despre vaccinarile fortate, nu teatrul ieftin cu Kovesi in rolul principal.
  Parinti, nu va lasati imbroboditi de afirmatii gen: “Mai bine sa invete de la scoala, de la oameni pregatiti, decit din surse indoielnice” (auzit cu urechile mele de la mamici responsabile…)

 4. Nu stiu cine a pus titlul dar nu exista “curricula scolara”. Este ‘curriculum”, iar ‘curricula” este pluralul de la nominativ al acestui substantiv neutru (latina). Termenul a fost luat din engleza si culmea, englezii stiu cum sa il foloseasca, pe cand noi, “ginta latina” il stalcimin toate felurile. E chiar atat de greu sa ne uitam intr-un dictionar? Fie el si de pe internet, exista site-uri foarte bune.

 5. @ Madeleine:

  Aveti dreptate, preluasem exact sintagma din presa, dupa cum a fost tradus raportul Dep.de Stat.

 6. Trecând peste senzația de “Idiocracy” pe care mi-o dă agramatismul nostru crescând per general (începând cu mine) și planul progresist cu limba și literatura română de tabletă, aș vrea să pun aici un gând despre sexualitate, rămânând la subiect.

  Pe vremea când erau puse în practică pentru prima dată în “lumea civilizată” lucruri ca:
  – legalizarea homosexualității,
  – legalizarea căsătoriilor homosexuale,
  – obligativitatea oficierii căsătoriilor homosexuale,
  – legalizarea “educației sexuale” pentru minori,
  – obligativitatea “educației sexuale” pentru minori,
  – legalizarea “educației sexuale” pentru copii de grădiniță,
  – obligativitatea “educației sexuale” pentru copii de grădiniță,
  – legalizarea prostituției,
  – legalizarea industriei pornografice,
  – legalizarea consumului public de pornografie,
  – explozia de material pornografic pe canalele de televiziune și internet cu access liber,
  – “relaxarea” până la irelevanță a clasificării producțiilor cinematografice și de televiziune, ca să poată fi văzute la ore de vârf de către copii, deși conțin materiale total dăunătoare pentru ei…
  – promiscuitatea publică strigătoare la cer,
  – și alte lucruri pe care nu se cade să le menționăm aici, că să nu se smintească frații … când acelea se petreceau la ei, noi românii și alte neamuri ortodoxe (sau tradiționaliste) nu prea știam că ele se petrec, nu știam că vor veni peste noi; sau nu credeam că se vor petrece așa curând și la noi in acasă / in casă.

  Acum, când acelea se forțează pe capul nostru spre distrugerea acestui neam și ai copiilor noștri – care sunt ai lui Dumnezeu, în fapt, dar noi uităm asta cu desăvârșire când îi ucidem nenăscuți sau îi dăm cu nonșalanță pe mâna “formatorilor civilizați” – acum deci, oare nu e timpul să înțelegem unde au ajuns în prezent cei care atunci legalizau și forțau acelea sub soare și care acum ni le bagă nouă pe gât cu forța ?

  Să luăm câteva exemple de lucruri care se petrec acum la ei. Pe care însă nu le voi pune cu link aici, că nu se cuvine pe un forum ortodox, dar voi pune numele lor, să le puteți căuta singuri. De ce ? Pentru că mâine-poimâine vor fi următoarele “progrese civilizatoare” ce ni se vor vârî pe gât : pansexual, guyfi, gender fluidity, genderqueer, bigender, multigender, polygender, adult video arcade, adult movie theater, public sex, etc.

  Acum să ne aducem aminte de cuvintele Sfintei Scripturi despre faptele oamenilor în vremea sfârșitului, și despre descrierile exacte ale Sfinților Părinți despre aceleași lucruri – veți descoperi degrabă că avertizările lor descriu cuvânt cu cuvânt realități perfect concrete ale lumii de azi. Și dacă nu se îndreaptă lucrurile întru Hristos cu noi, ele vor fi realitățile din țara noastră de mâine…

  Domnul să ne păzească !

 7. Addendum: poate face careva dintre frați o recenzie a mult-premiatului film din 2016 numit : “Lamb”. Este mai mult decât grav legat de acest subiect…

 8. @Lucian-Octavian Anghel
  “Acum să ne aducem aminte de cuvintele Sfintei Scripturi despre faptele oamenilor în vremea sfârșitului, și despre descrierile exacte ale Sfinților Părinți despre aceleași lucruri – veți descoperi degrabă că avertizările lor descriu cuvânt cu cuvânt realități perfect concrete ale lumii de azi. Și dacă nu se îndreaptă lucrurile întru Hristos cu noi, ele vor fi realitățile din țara noastră de mâine…”
  Asa este.

 9. “32. Şi a mai zis Avraam: “Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?” Iar Domnul i-a zis: “Pentru cei zece nu o voi pierde”.
  33. Şi terminând Domnul de a mai grăi cu Avraam S-a dus, iar Avraam s-a întors la locul său.”

 10. Cum poţi distruge o naţie? Simplu! Prin distrugerea educaţiei ,sănătăţii si moralei!
  Asta se urmăreşte!

 11. Pingback: ”EDUCATIA PENTRU SANATATE” – CALUL TROIAN AL SEXUALIZARII COPIILOR DIN SCOALA ROMÂNEASCĂ/ Bestiar de idei staliniste (2): EDUCATIA SEXUALA SA FIE OBLIGATORIE, CA VACCINURILE!/ Paradoxul tehnocrato-secularist: STATUL DEVINE PATERNALIST IN REEDU
 12. In fata acestei avalanse de dovezi privind reaua intentie si caracterul extremist al promotorilor acestor uraciuni, ar trebui sa existe o reactie. Unii zic ce sa facem… aratand lipsa unitatii noastre a unei asocieri democratice pentru a ne apara viitorul. De stiut ca acei copii care cad victima acestei monstruoase pervertiri vor sustine chiar ei aceste lucruri indoctrinandu-i pe altii. Mi-a placut reactia parintilor astfel incat: “Koo a fost trimisă la plimbare în urma protestelor reprezentanților organizațiilor de părinți prezente” extraordinar ca s-a putut face asta.
  Astazi e clar, cei care in razboiul rece erau democrati, tarile din vest si cea de peste ocean promovau valorile familiei si chiar cele crestine… dar acum NU. De fapt nu mai au nici o legatura cu democratia prin promovarea acestor politici antiumane.
  Acolo s-a intamplat ceva groaznic, puterea fiind luata de ideologii acestia de extrema stanga ce isi impun cu forta ideile nelegiuite, infiltrandu-se in diferite departamente de decizie. Nu se spune pe fata aceasta. Nu se recunoaste acest caracter si in continuare se abereaza ca este o democratie, acolo unde a ajuns extrema stanga, traind din inertia unui trecut care acum nu mai exista. Nici macar nu se spune ca acolo e ceva nelegiuit, se recunoaste si dupa limbajul insistent de tip neocomunist al lor. Noi ce facem… Unii frati au aceasta reactie de a sta linistiti “aratand inca o data ce pacatoasa e lumea” in felul daa stiu… oamenii sunt pacatosi… nu se pocaiesc… Dar nu de asemenea constatare e nevoie ci de ce trebuie facut. MIRENII AU SI ALTE OBLIGATII ei pot sa lupte pentru a schimba ceva. La biserica parintelui Galeriu un parinte imbunatatit de la Ponor a avut o reactie de respingere a “problemei” legata de construirea moscheei fiind mirat de aceasta intrebare si de ce probleme ne preocupam, indemnand la pocainta din perspectiva unuia care nu putea face nimic de tipul mers si discutat sau protestat cu factorii de decizie. Mai rau e ca nici noi nu mergem, lipsind un grup impreuna cu care sa vorbim si sa cerem audiente la diversi ministrii pt a le explica, ca ceea ce fac nu e bine. Noi avem aceasta obligatie, in timpul nostru se intampla aceste mari nelegiuiri. Ar trebui indemnati oamenii sa faca ceva si vor avea curaj si motivatie.
  Ar fi multe de analizat la acel departament de stat care a devenit o dictatura de stat impunand fara jena niste oribilitati cu scopul de a ne transforma in niste bolnavi atrasi de ce e mai urat. E greu de crezut ca se poate transforma o societate in asa hal, stiind ce promotori ai familiei si valorilor crestine erau in trecut in filme si chiar cand aruncau discurile cu Beatels invocand jicnirea adusa de ideologul neocomunist Lennon. E o diferenta intre muzica pe care o ascultam inclusiv la “Poezia muzicii tinere” in care Pittis prezenta un album al acestei formatii si gandirea devianta a unora din membrii ei alunecand pe panta neomarxismului, a sectelor hinduse, sau fiind intristat de cenzurarea unui album al lui Ringo in care era cinstita persoana Mantuitorului, asta dupa ce Ringo a zacut in alcool etc si apoi revenindu-si a facut acel album neluat in seama de mass media dresata prost.

  Foarte buna observatia ca ” orice este minoritar, fie că e vorba de etnii, rase, grupuri religioase sau doar de tot felul de indivizi scelerați care se grupează considerându-se a fi o minoritate, trebuie avantajat prin politici de stat” cu precizarea ca demult are loc asa ceva. La fel observam ca “majoritarul trebuie să învețe să se ruşineze de naționalitatea sa, de trecutul său, de istoria sa, de religia sa, de obiceiurile şi tradițiile sale”.
  Astea sunt ideile acestor vremuri de persecutie in care nu trebuie sa stam sa ne bucuram ca cineva a spus ca nu e bine, ci sa discutam noi cu factorii de decizie ca doar exista acest drept fiind un act de exprimare a libertatii de expresie atat de invocata, fiind chiar incurajata, pentru a preveni alunecarea pe o panta gresita a politicienilor sustinatori ai unor idei importate din tari, unde un mai este democratie ci a fost.

 13. Pingback: CARE SUNT MIJLOACELE INSTAURARII DUHULUI LUI ANTIHRIST? Arhimandritul georgian LAZAR ABASIDZE despre formarea unei NOI ORDINI MONDIALE prin NIVELARE, UNIFORMIZARE SI… EDUCATIE SEXUALA: ” Nu este o intamplare ca ei incearca sa ii hraneasca pe c
 14. Pingback: CARE SUNT MIJLOACELE INSTAURARII DUHULUI LUI ANTIHRIST? Arhimandritul georgian LAZAR ABASIDZE despre formarea unei NOI ORDINI MONDIALE prin NIVELARE, UNIFORMIZARE SI… EDUCATIE SEXUALA: “Nu este o intamplare ca ei incearca sa ii hraneasca pe ce
 15. Pingback: DOMINATIA TERORISMULUI CULTURAL. Cum a transformat MARXISMUL CULTURAL America/ PLANNED PARENTHOOD – o industrie a mortii indreptata impotriva familiei. Acum si in România – sub numele de ”Societatea de Educație Contraceptivă și Sexuală
 16. Pingback: DEPARTAMENTUL DE STAT al SUA infiereaza, iar, Biserica Ortodoxa Romana pentru pretinsa apologie a unor legionari si criminali de razboi, critica mentinerea numelor lui RADU GYR si MIRCEA VULCANESCU in spatiile publice, iar sustinatorii COALITIEI PENTRU FA
 17. Pingback: Ambasada SUA va finanta programe de "educatie civica" de "VOT INFORMAT" pentru pensionarii din satele din sud-estul României/ Zeci de milioane de euro coordonate de FUNDATIA PENTRU SOCIETATE DESCHISA (ex-Soros) pentru combaterea discr
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare