CARE SUNT MIJLOACELE INSTAURARII DUHULUI LUI ANTIHRIST? Arhimandritul georgian LAZAR ABASIDZE despre formarea unei NOI ORDINI MONDIALE prin NIVELARE, UNIFORMIZARE SI… EDUCATIE SEXUALA: “Nu este o intamplare ca ei incearca sa ii hraneasca pe cei mici cu aceasta otrava simpla, pentru a le otravi sufletele. Ei pariaza serios pe noua generatie”

30-05-2016 4 minute Sublinieri

babylon

Arhimadrit Lazar Abasidze: “Antihristul vine in Georgia”

In Biserica noastra, credinciosii si chiar si o parte din cler propovaduiesc  apropierea unei “iluminari” sau a unei renasteri religioase.  Ei spun ca va sosi o vreme lumioasa pentru crestini deoarece in vremurile apocaliptice din urma, antihristul va domni peste toata lumea, dar nu va veni niciodata in Georgia, etc.

Oricat de captivati ar fi de aceste vise placute si dulci, preocupati de biserici aparent in ordine si de locuri de inspiratie (in asteptarea acelei ere minunate), un numar mare al clericilor si laicilor nici macar nu observa (sau poate nu vor sa observe) cum duhul antihristic patrunde in Georgia si, sapand radacini adanci in sufletele oamenlior, isi incepe stapanirea in toate straturile vietii.

De exemplu, in scoli sunt introduse programe de “educatie sexuala”, in timp ce cursurile de istorie nationala sunt scoase din programa scolara – sume enorme de bani sunt infuzate in Georgia, direct din sanul lui satan din Europa, pentru a introduce aceste programe!

Ce inseamna aceasta? Oricine studiaza cu atentie acest proiect intitulat “educatie sexuala”  sau care se uita la noile carti de studiu, vor vedea clar dorinta creatorului lui, si anume aceea ca un copil sa invete, de la cea mai frageda varsta, tot felul de depravari sexuale. Scopul lui este de a transforma cautarea placerii desfranate in principalul scop al vietii.

Incepe o persecutie teribila si crunta a constiintei umane, a valorilor morale si a spiritualitatii.

Dar de ce au nevoie de aceasta politicienii lumii? De ce nu economisesc niciun ban, cheltuind sume enorme pentru a cumpara atat constiinta parintilor, cat si a copiilor?

Pentru ca acum, in lume, se desfasoara o munca activa pentru pregatirea venirii antihristului, iar la conducerea acestor programe se afla chiar stapanii intunericului.

Acestia considera de o importanta colosala prestabilirea unei ordini generale mondiale, prin pregatirea oamenilor pentru avea toti aceleasi interese, aceleasi dorinte, aceleasi nevoi – pentru ca numai atunci va fi posibila introducerea unui conducator mondial si detinerea controlului asupra intregii umanitati. Numai atunci diavolul isi va putea aduce la indeplinire visul arhaic: acela ca toata omenirea sa il venereze ca pe un dumnezeu.

Pentru a indeplini acest scop, ei trebuie sa stearga totul din oameni – individualitate, gandire inalta si viata obisnuita cu idei si spiritualitate.

O persoana imorala, care nu isi cunoaste propriul neam, care nu cunoaste experienta si bogatiile spirituale ale stramosilor lui, care nu cauta nimic mai mult decat placerile trecatoare, care traieste doar pentru prezent – aceasta reprezinta cel mai bun material posibil pentru crearea unei persoane care poate deveni in mod pasiv subiectul opiniei comune a noii ordini modiale.   

O persoana care poate fi controlata riguros, care nu are idei, care nu are suflet. Aceasta va fi gata sa renunte la toate aceste lucruri de dragul eliberarii de orice:  de constiinta, de rusine, de rigorile morale. Va fi gata sa plateasca pentru libertate, sa pacatuiasca de dragul drepturilor, sa imbie carnea cu bunatatile acestui “paradis pamantesc” si sa se desfete in confortul tehnologic material, fara nicio mustrare de constiinta.

Impreuna cu toate acestea se presupune ca aceasta persoana trebuie sa ramana si religioasa – antihristul doreste ca oamenii sa i se inchine, si nu doar ca unui om talentat, ci precum divinitatii.

In spatele lui stau puterile intunericului, care ard de dorinta venerarii divine.

Dar aceasta religiozitate trebuie sa fie seculara (in afara oricarei influente din partea Bisericii), fara a sti niciun Adevar – ci doar un surogat mistic care seamana vag cu adevarul.

Astfel, pentru a crea aceasta societate noua, este nevoie de trei factori: religiozitate ecumenista (religie fara har), imoralitate (o persoana care si-a pierdut constiinta) si o rupere a conexiunii dintre om si vechea lui cultura spirituala si morala (o societate fara istorie).

Al treilea factor este necesar deoarece simtamantul national, deseori primit de la stramosi, imbogateste omul cu adevarata intelepciune, il invata sa se intoarca la batranii sai si sa urmeze acele valori morale, inalte, pe care aceia le-au pretuit intotdeauna. Dar aceasta temelie ferma – baza intelepciunii si a moralei – trebuie distrusa.

Astfel, omul incepe sa semene cu o o planta rupta din radacini care este prinsa in vartejul apelor tulburi si murdare impreuna cu alte mii de plante asemanatoare si care se indreapta spre abisul intunecat.  

Daca acest program este acceptat in scolile noastre, atunci georgienilor le vor fi arse radacinile cu flacarile iadului.

In cateva decenii, Georgia va merge pe calea Sodomei si Gomorei si le va impartasi fara indoiala soarta, daca acest lucru se va intampla. Nu este o intamplare ca ei incearca sa ii hraneasca pe cei mici cu aceasta otrava simpla, pentru a le otravi sufletele. Ei pariaza serios pe noua generatie.

Acum totul depinde de noi; si ceea ce este cel mai inspaimantator este ca oamenii tac. Preotii si clerul mentin tacerea, si doar rareori se aude o voce de avertizare. Daca nu vor striga cu privire la pericolul care se apropie, daca nu vor protesta, daca nu vor ridica crestinii pentru lupta cu acest rau, daca nu ii trezesc la realitate pe oamenii care s-au lepadat de Hristos, prin intermediul unor legi stricte – atunci usa va fi larg deschisa si covorul intins pentru intrarea antihristului in Georgia.

“Frica de Dumnezeu este inceputul intelepciunii” (Psalmul 110). Si eliberarea de frica este inceputul nebuniei in masa.

Sursa: pravoslavie.ru

Traducere pentru Cuvantul Ortodox: r.c.

arhim-lazar

*


Categorii

Ecumenism, Educatie, Noua ordine mondiala, guvern mondial (Pasi catre Antihrist?), Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “CARE SUNT MIJLOACELE INSTAURARII DUHULUI LUI ANTIHRIST? Arhimandritul georgian LAZAR ABASIDZE despre formarea unei NOI ORDINI MONDIALE prin NIVELARE, UNIFORMIZARE SI… EDUCATIE SEXUALA: “Nu este o intamplare ca ei incearca sa ii hraneasca pe cei mici cu aceasta otrava simpla, pentru a le otravi sufletele. Ei pariaza serios pe noua generatie”

  1. ‘direct din sânul lui satan din Europa’… ‘“Frica de Dumnezeu este începutul înțelepciunii” (Psalmul 110). Și eliberarea de frică este începutul nebuniei în masă.’ – de luat aminte.

  2. Foarte bun cuvant! In marea Lui mila, Dumnezeu trimite Parinti care cheama la trezvie in fiecare neam.
    Cutremuratoare metafora pe care o foloseste in aceasta fraza:
    “Daca acest program este acceptat in scolile noastre, atunci georgienilor le vor fi arse radacinile cu flacarile iadului.”

    “Si eliberarea de frica este inceputul nebuniei in masa.”
    Aici eu as fi specificat eliberarea de “aceasta frica”, adica de frica de Dumnezeu, caci exista si o frica ce vine de la diavol.

  3. “Aici eu as fi specificat eliberarea de “aceasta frica”, adica de frica de Dumnezeu, caci exista si o frica ce vine de la diavol.” – total de acord. Subscriu.

  4. Conferinta dedicata asa zisului Sinod Panortodox :

    https://www.facebook.com/events/174642316270813/

  5. Mi-e teama ca multi oameni placuti lui Dumnezeu sunt suprimati fara ca noi sa bagam de seama. Dumnezeu sa ne ajute sa putem duce relele care vin asupra noastra si sa ne izbavim de ale noastre.

  6. Pingback: Semnal de alarma al Coalitiei pentru Familie: DREPTUL COPIILOR LA PROTECTIE FATA DE PORNOGRAFIE – EXISTENT DOAR PE HARTIE/ Lectia suedeza: RETETA DISTRUGERII FAMILIEI/ Noi presiuni pentru EDUCATIE SEXUALA TOTALA/ DUMNEZEU DA COPII, IAR BARNEVERNET I
  7. Duhul necurat al nestiintei

    “Multi dintre oameni, stăpâniti fiind de duhul necurat al nestiintei vor cădea în prăpastie, rătăcind pe calea cea largă pe care multi merg”

    „Până la sfârsitul acestui veac nu vor lipsi de pe pământ alesii lui Dumnezeu, dar nu vor lipsi nici slugile satanei. Dar în vremurile din urmă, cei care într-adevăr Îl vor sluji pe Dumnezeu cu credintă, o vor face reusind să se ascundă de oameni, în mijlocul cărora nu se vor mai lucra semne si minuni dumnezeiesti ca în ziua de azi., Acei alesi ai vremurilor din urmă îsi vor lucra mântuirea din mijlocul lumii si ascunsi de ea, în smerenie, iar în Împărătia Cerurilor ei vor fi mai mari decât Părintii făcători de minuni din vechime. Căci în acele timpuri nimeni nu va mai lucra semne minunate în fata ochilor oamenilor, care să încălzească inimile lor de focul dumnezeiesc si să-i îndemne pe calea anevoioasă a mântuirii. Multi dintre oameni, stăpâniti fiind de duhul necurat al nestiintei vor cădea în prăpastie, rătăcind pe calea cea largă pe care multi merg”.

    Profetia Sf. Nifon de Constantiana, din insula Cipru
    http://www.crestinortodox.ro/carti-ortodoxe/ortodoxia-religia-viitorului/viii-concluzie-duhul-vremilor-de-pe-urma-81371.html

  8. Pingback: SFANTUL GAVRIIL GEORGIANUL despre ZILELE LUI ANTIHRIST, pecetluire, rezistenta si MANTUIREA IN VREMURILE DE PE URMA | Cuvântul Ortodox
  9. Pingback: TAVALUGUL ANTIHRISTIC de reinstaurare a comunismului cultural total, de redefinire a familiei, de rasturnare a normalitatii si de reeducare fortata a oamenilor: NOILE FORME SI CULMI ALE DEMENTEI, INTOLERANTEI si TOTALITARISMULUI IDEOLOGIILOR “GENULU
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare