Klaus Iohannis sustine OBLIGATIVITATEA EDUCATIEI PENTRU SANATATE ca “PRIORITATE ZERO”, iar ministrul… MUNCII doreste explicit EDUCATIA SEXUALA “PENTRU COPII”. Lobbistii oficializarii si propagarii perversiunilor prin scoala au obtinut “patronajul” presedintelui tarii (Video)

26-11-2015 8 minute Sublinieri

educatie-sanatate

  • ActiveNews/ Eduard Dumitrache:

UPDATE:

Dezbaterea „Educație pentru sănătate” sub patronajul Președintelui Klaus Iohannis

Joi, 26 noiembrie, a avut loc la Palatul Cotroceni dezbaterea „Educație pentru sănătate” inițiată de Administrația Prezidențială. S-a vorbit despre situația actuală din România, despre igienă și vaccinuri, despre oportunitatea prezenței disciplinei Educație pentru Sănătate în programa școlară.

[…] Doamna Liana Stanciu, președintă a Asociației Părinți pentru Ora de Religie, a vorbit despre situația concretă din România.

„Pasiunea pentru sănătatea copilului este pentru mine înainte de orice altceva. S-a vorbit mult despre faptul că părinții sunt cei care poartă o parte din vină. Eu cred că și părinții pot fi educați, mai avem mult de lucru în acest sens.

Asociația Părinți pentru Ora de Religie are filiale în peste 40 de orașe, ocazie cu care am aflat multe situații. La liceul fiicei mele, care este un liceu din mijlocul Bucureștiului, în secolul XXI nu este apă curentă, toaleta este adeseori de nefolosit fiind plină de apă, mirosind urât a clor.

Despre ce vorbim: facem educație pentru sănătate dar nu ne putem spăla pe mâini în secolul XXI, nici măcar în mijlocul Bucureștiului! Am aici un studiu interesant: 9 din 10 români au internet în casă, 7 din 10 români au un smartphone, 4 din 10 români – atenție – au toaleta în curte! Cum facem educație pentru sănătate, aceasta este întrebarea mea!

Vreau să vă spun că toate televiziunile de copii – nu vorbesc de cele generaliste care sunt pline de nulități și obscenități –  sunt pline de reclame la crenvurști, la brânză topită, la margarină. Nu există o televiziune în care să nu existe aceste reclame, difuzate la nesfârșit. Îmi doresc, poate mai mult ca orice mamă, să îmi fie copilul sănătos, nu vreau să mă întorc în timp. Să facem împreună ceva acum.”

Părintele Constantin Necula, președintele Asociației Crucea Albastra din România ce se ocupă printre altele de problema dependenței în rândul tinerilor prin două centre educaționale, a subliniat că educația tânărului depinde esențial de atitudinea părinților.

„Există o tendință ca doamnele după 40 de ani să cheltuie sute de mii de euro ca să aibă copii. Ce uităm noi să le spunem viitoarelor mame este că ceea ce numim anticoncepție poate dăuna la un moment dat fertilității și poate dezangaja din maternitate o femeie. Orice copil se educă cu 20 de ani înainte prin educația părinților săi. Va fi greu să reașezăm înaintea copiilor noștri demnitatea propriului lor corp.”

Reprezentanții unor asociații ce desfășoară programe de educație sexuală au precizat că „persoanele care se pronunță trebuie să aibă expertiză, părerile nu pot fi luate în considerare în implementarea unui program de educație sexuală”. Tinerii nu sunt educați sexual și statul trebuie să intervină în această privință, educația sexuală ar trebui să înceapă la copii înainte de a ajunge la vârsta activităților sexuale. S-au adus în discuție necesitatea ca educația să ajute tânărul în descoperirea identității sale sexuale și problema conformismului conținut de rolurile de gen tradiționale.

Asociațiile pro-vita au precizat caracterul incontrolabil al educației sexuale care a avut efecte negative în țări precum Marea Britanie și necesitatea de a respecta dreptul părinților de a asigura copiilor educație în acord cu principiul libertății conștiinței.

Administrația Prezidențială va elabora un raport în urma întâlnirii, iar dezbaterea va continua anul viitor.

Educație pentru sănătate la Cotroceni

În august 2014 Eugen Martens din Renania era silit să își părăsească soția și copiii pentru a merge la închisoare. Singura sa vină era aceea că a refuzat ca fetița lor să participe la cursurile de educație sexuală prevăzute pentru școala primară. Câteva luni mai târziu poliția a venit să o ridice și pe soția sa.

Din păcate cazul nu este singular. Părinții din Germania ce și-au retras copiii de la ora de educație sexuală au făcut până la 40 de zile închisoare. Nimeni nu i-a ascultat, nu li s-a permis să vorbească sau să protesteze. În Europa care clamează peste tot libertatea și toleranța, părinții ce au încercat să își protejeze copiii au ajuns în închisoare.

Derapaje similare se întâlnesc și în Croația, Marea Britanie dar și în Canada unde în această toamnă 20.000 de copii urmau a fi retrași de către părinți din învățământul public (întrebare: ați văzut la vreun buletin de știri această informație?).

În Croația începând cu clasa a treia programa prevedea exerciții de „atingere” reciprocă iar gradual erau abordate teme precum contracepția, masturbarea, homosexualitatea. Din fericire la presiunea părinților Curtea Constituțională a desființat programul agresiv de sexualizare a copiilor.

Iată că pe 26 noiembrie Administrația Prezidențială a inițiat dezbaterea „Educație pentru sănătate la care sunt invitați factori decizionali, reprezentanți ai elevilor, studenților și tinerilor, experți în zona politicilor educaționale și de sănătate și reprezentanți ai societății civile. Vor participa de asemenea doamna Liana Stanciu, președintele Asociației Părinți pentru Ora de Religie și părintele Constantin Necula, consilier misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului. Întâlnirea va fi deschisă de domnul președinte Klaus Iohannis.

Tema principală a discuțiilor o reprezintă introducerea Educației pentru Sănătate în programa școlară.

Este un motiv de bucurie această dezbatere deși din experiența mea personală dezbaterile în România au fost adeseori doar praf în ochi dacă mă gândesc la cele ocazionate de Forumul Constituțional, Roșia Montană sau #Colectiv.

Din punctul meu de vedere promovarea unei educații pentru sănătate în învățământul românesc nu se poate face decât protejând clar dreptul părinților de a asigura copiilor educație în acord cu principiul constituțional al libertății conștiinței (Art. 29, alineat 6).

În acest moment în școlile din România există disciplina opțională de educație pentru sănătate care poate fi promovată și rodată pentru a se ajunge la o formă agreată de copii și părinți.

De la părinte la părinte, având în vedere situațiile înregistrate în Marea Britanie, Germania sau Croația cu această disciplină, cred că cea mai bună variantă este păstrarea „Educației pentru sănătate” în zona de test, sub forma unui opțional, nu poate fi acceptată sub nicio formă obligativitatea unei materii care să conțină module sau cursuri de „educație sexuală”.

Educația în învățământul public trebuie să completeze educația primită în sânul familiei iar părinții să rămână cei care decid dacă aceasta nu le încalcă drepturile și convingerile. Cu atât mai mult cu cât există presiune asupra școlilor din partea unor asociații ce sunt finanțate pentru introducerea în școli a educației sexuale după tiparul celei din Germania.


Klaus Iohannis despre EDUCATIA PENTRU SANATATE… de medialert

Alocuțiunea Președintelui României, domnul Klaus Iohannis, susținută în cadrul dezbaterii ‘Educație pentru sănătate

‘Doamnelor și domnilor miniștri,

Onorați parlamentari,

Onorați invitați,

Doamnelor și domnilor,

Bine ați venit la Palatul Cotroceni, la dezbaterea organizată de Administrația Prezidențială! Oferim astfel un cadru instituțional de dialog pe o temă care va marca viitorul societății românești — educația pentru sănătate.

Acest eveniment se află la intersecția a două teme foarte importante pentru noi toți. Atunci când sunt întrebați care sunt primele lor preocupări, majoritatea românilor răspund ‘sănătatea’ și ‘educația’. Atunci când guvernanții își definesc domeniile prioritare, aceleași două se găsesc, de fiecare dată, în top. Iar în campaniile electorale actorii politici recunosc, cu toții, nevoia de a învești resurse de toate felurile și efort în sănătate și educație.

Avem, iată, un consens declarativ — sănătatea și educația sunt cruciale. Dar ceva lipsește, evident, până la a avea în realitate rezultate palpabile și constante în timp.

Această dezbatere vine, așadar, într-un demers mai amplu pe care îl facem pentru ca în aceste două domenii să trecem de la bune intenții la strategii pe termen lung, de la acțiuni separate la politici coerente și măsuri sistematice, de la efecte de moment la un impact major pentru generațiile viitoare.

Este deja larg cunoscut faptul că cele mai răspândite boli ale societății moderne pot fi evitate prin prevenție.

Trebuie să recunoaștem faptul că tot mai mulți români conștientizează importanța prevenției, a unui stil de viață sănătos și a informării ca acces la mai multă responsabilitate față de propria sănătate. Această responsabilizare individuală trebuie însă dublată și încurajată de efortul autorităților.

Personal, susțin prevenția ca prioritate zero a politicilor de sănătate și cred că educația în acest sens, încă de la cele mai fragede vârste, este calea către o societate mai prosperă.

La Administrația Prezidențială veți găsi întotdeauna cadrul pentru dialog real între toți actorii — instituții responsabile, societate civilă, comunitate școlară, asociații profesionale, iar în mine personal, ca de fiecare dată, veți găsi un partener atent și preocupat.

Doamnelor și domnilor,

Pe 20 noiembrie am avut bucuria de a primi, chiar în această sală, un grup de copii frumoși, sinceri și plini de speranță. Au făcut un apel către noi, adulții, să ne amintim cum era în copilărie, cum ne doream să schimbăm lumea și să revoluționăm sistemul. Este un apel de a fi ascultați și sprijiniți.

An de an așteptările copiilor de la fiecare dintre noi au crescut, și odată cu ele dorința de a le fi respectate drepturile. România și-a asumat să asigure tuturor copiilor dreptul la o dezvoltare fizică și psihică armonioasă, dreptul de a fi protejați împotriva violenței și a oricărei forme de maltratare, la protecție împotriva drogurilor, a abuzului de orice fel, dreptul la o educație care să îi pregătească pentru viață în spiritul înțelegerii și toleranței.

De siguranța și sănătatea copilului de astăzi depind sănătatea și bunăstarea adultului, precum și dezvoltarea societății de mâine. Educația pentru sănătate, realizată în cadrul formal al sistemului de învățământ, este o mare oportunitate. Este o primă cale prin care copiii pot afla informații corecte despre diferite aspecte ale sănătății și începutul formării unor atitudini și deprinderi care vor avea efecte pentru sănătatea lor de-a lungul întregii vieți.

O conduită preventivă se formează în timp, impactul fiind mai mare atunci când debutează la o vârstă fragedă. Școala are o autoritate morală recunoscută și, de aceea, educația pentru sănătate asigurată prin intermediul acesteia capătă o recunoaștere individuală și socială deosebită.

Învățământul românesc are nevoie de o abordare integrată a conceptului de educație pentru sănătate. Aceasta implică mai mult decât o materie suplimentară la clasă. Presupune existența în fiecare unitate de învățământ a unei ambianțe școlare ce inspiră curățenie, siguranță și igienă, implică asigurarea asistenței medico-sanitare de urgență în timpul programului, alocarea timpului și dotărilor necesare pentru educație fizică și sport, existența personalului și activităților de consiliere psihopedagogică.

Stimați invitați,

Trăim într-o societate globală, interconectată, în care accesul la informații este liber, iar sursele sunt multiple, o lume în care amenințările la adresa sănătății vin de oriunde: alimentație, stres, poluare, necunoașterea riscurilor de sănătate asociate diferitelor tipuri de comportamente. Singurul filtru pe care copiii îl au este educația, principala lor protecție în fața riscurilor și incertitudinilor prezentului.

De aceea, îmi exprim convingerea că împreună, depășind barierele de tipul ‘pe vremea mea’, vom găsi soluții eficiente, adecvate vremurilor noastre și contextului plin de provocări în care ne aflăm.

Știu că avem același țel și aceeași determinare atunci când vine vorba de sănătatea copiilor din România și a tuturor în general. De aceea, sunt încrezător în rezultatele pe care dezbaterile argumentate și bazate pe dovezi de pe parcursul zilei le vor aduce.

Vă doresc mult succes !’

Departamentul Comunicare Publică

Ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, a afirmat, joi, că autorităţile trebuie să deruleze programe de educaţie pentru viaţă în şcoli, inclusiv de educaţie sexuală, citând statistici potrivit cărora jumătate dintre tinerii activi sexual care au parteneri stabili nu utilizează mijloace contraceptive.

Declaraţiile ministrului au fost făcute în cadrul unei dezbateri care a fost organizată la Palatul Cotroceni, intitulată “Educaţie pentru sănătate“, care promovează introducerea în curricula şcolară a unei discipline separate pe tema sănătăţii în rândul tinerilor, potrivit Mediafax.

Ministrul Muncii a declarat cu această ocazie că autorităţile trebuie să susţină şi să promoveze un “stil de viaţă sănătos în rândul adolescenţilor“, atât în ceea ce priveşte alimentaţia, exerciţiile fizice, dar şi educaţia sexuală. “Organele de specialitate ale administraţiei publice locale şi centrale (…) au obligaţia să deruleze în mod sistematic în unităţile şcolare programe de educaţie pentru viaţă, inclusiv educaţia sexuală pentru copii, a spus Claudia Ana Costea.

Ea a dat citire unor statistici ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii care arată că, în România, peste jumătate dintre tinerii activi sexual cu parteneri stabili nu utilizează mijloace contraceptive. “Un sfert din adolescenţii între 14 şi 17 ani se declară activi sexual, vârsta medie de debut a vieţii sexuale fiind de 15 ani şi jumătate, potrivit statisticilor Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii. (…) Mai puţin de jumătate dintre cei cu parteneri stabili utilizează în mod constant mijloace de protecţie“, a afirmat Costea.

Prevenţia trebuie să fie o prioritate, dacă vrem o societate sănătoasă. Iar educaţia în acest sens trebuie făcută de la vârste cât mai fragede, este de părere preşedintele Klaus Iohannis. Şeful statului a participat, în această dimineaţă, la dezbaterea privind strategia educaţională. La eveniment au luat parte şi ministrul Educaţiei, dar şi ministrul Muncii.

Sănătatea și educația sunt cruciale, dar ceva lipsește evident, până la a avea în realitate rezultate palpabile și constante în timp. E deja larg cunoscut faptul că cele mai răspândite boli ale societății moderne pot fi evitate prin prevenție. Susțin prevenția ca prioritate zero a politicii de sănătate și educației în acest sens e calea către o societate mai prosperă, de siguranța și sănătatea copilului de azi depind sănătatea și bunăstarea adultului precum și dezvoltarea societății de mâine”, a declarat Klaus Iohannis, președintele României.

Educația pentru sănătate vizează nu numai transmiterea către elevi a unui bagaj informativ corect, dar mai ales crearea unor comportamente individuale sănătoase, a unor atitudini ce corespund idealului educațional. Aici, un rol important îl are pregătirea profesorilor și perfecționarea lor pentru că evident că poți să ai o infrastructură perfectă dar dacă nu ai emoția cadrului didactic nu poți ajunge unde trebuie”, a spus Adrian Curaj, ministrul Educației.

Echilibrul în stat e că sănătatea în corp, așa cum spunea Eminescu, de aceea ministerul Muncii apreciază că organele de specialitate au obligația de a dezvolta acțiuni și programe pentru ocrotirea sănătății, pentru prevenirea bolilor, acțiuni și programe de asistență, au obligația să deruleze programe de educație pentru viață în școli, inclusiv educație sexuală pentru copii”, a declarat Claudia Ana Costea, ministrul Muncii.

muncii


Categorii

1. DIVERSE, Educatia sexuala, Educatie, Preot Constantin Necula, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Scoala romaneasca, Tradatori si lichele, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

18 Commentarii la “Klaus Iohannis sustine OBLIGATIVITATEA EDUCATIEI PENTRU SANATATE ca “PRIORITATE ZERO”, iar ministrul… MUNCII doreste explicit EDUCATIA SEXUALA “PENTRU COPII”. Lobbistii oficializarii si propagarii perversiunilor prin scoala au obtinut “patronajul” presedintelui tarii (Video)

  1. http://www.cotidianul.ro/dacian-ciolos-este-membru-al-friends-of-europe-organizatie-finantata-de-soros-272076/

    În faţa Parlamentului, Dacian Cioloş a promis transparenţă totală, ceea ce înseamnă, fără îndoială, o declaraţie menită să dea încredere populaţiei că Guvernul va lucra „la vedere” în interesul României, aşa cum prevede articolul 55, al. 1 din Constituţie: „Cetăţenii au dreptul şi obligaţia să apere România”, căci, aşa cum stă scris la art. 54, al 1 din acelaşi document: „Fidelitatea faţă de ţară este sacră”.

    Ca o primă dovadă a sincerităţii declaraţiei sale, ne aşteptam ca transparenţa să fie probată chiar în ceea ce-l priveşte pe Dacian Cioloş, mai exact să ştim din capul locului tot ce ţine de persoana sa publică, astfel încît exemplul personal să fie urmat de toţi miniştrii din cabinetul său.

    Funcţia de Prim-ministru al României presupune loialitatea totală faţă de România şi faţă de interesele sale, fie ele economice, fie politice. În ultimii ani, din păcate, atunci cînd a fost vorba despre resursele naturale ale ţării sau de obiective economice strategice, s-a vorbit de grave abuzuri, unele în vecinătatea acuzaţiei de trădare naţională, cea mai gravă acuzaţie care poate fi adusă unui cetăţean român. Exemplele sînt numeroase: Petrom, Roşia Montană, gazele de şist etc.

    În acest sens, transparenţa este una dintre metodele cele mai eficiente pentru eliminarea unor astfel de suspiciuni în cazul politicienilor de la vîrful Puterii.

    Din acest punct de vedere, ne-a surprins în cazul Primului ministru o omisiune din biografia sa publică pentru România: faptul că Dacian Cioloş este membru al organizaţiei „FRIENDS OF EUROPE”, care este finanţată, între alţii, şi de miliardarul american George Soros! Apartenenţa lui Dacian Cioloş la acest grup este un lucru onorabil, care-l situează într-o companie extrem de selectă, alături de reprezentanţi ai mai multor ţări europene, oameni care au deţinut sau deţin funcţii importante în statele de origine.

    Ceea ce surprinde şi naşte semne de întrebare este OMISIUNEA acestei apartenenţe atît în declaraţiile publice ale lui Dacian Cioloş, cît şi în documentele destinate publicului din România.

  2. De remarcat agresivitatea trepadusilor “cu expertiza” si aceeasi linie debila cu “varste cat mai fragede si “identitati de gen”…
    Oribil ce relatati despre Croatia – Sper ca APOR are pregatit un studiu cu tot ce se intampla in restul tarilor cu asemenea programe si felul in care sunt tratati parintii.
    Pacat ca in Romania nu avem scoli religioase – BOR trebuie sa inceapa actiuni concrete in acesta directie si sa nu mai bage in seama semnalele trimise de ambasada ‘murikana.

  3. Ma gandesc, ce oprelisti ar intampina Patriarhia in dezvoltarea unui sistem alternativ de invatamant ?? Chiar si cu un plafon de contributii banesti din partea parintilor direct interesati in aceasta solutie – Eu cred ca ar avea un succes rasunator si multe familii vor opta pentru aceste scoli . Banuiesc ca lista materiilor studiate se stabileste in regim autonom fara ingerinte de genul celor propuse de haita slugilor platite de Soros si Bilderberg?
    Intrebare pentru admini :
    Din ce stiti dvs. au existat pana acum semnale ostile din partea unor “structuri speciale” ale statului vasal roman??

  4. @ stef:

    Semnalele alea, daca sunt, nu se dau in spatiul public, iar noi la sferele secrete, slava Domnului, nu avem acces. Dar ca Biserica intampina oprelisti (si din interior, fie vorba intre noi), de asta nu ne indoim.

    Programa unei scoli private, fie ea si confesionala, acreditata de Ministerul Educatiei, nu poate fi totusi, in trunchiul comun, alta decat cea reglementata si aprobata oficial, insa, desigur, niste profesori ortodocsi ar putea sa adapteze si sa ajusteze prin predare acele locuri contaminate ideologic sau chiar… pornografic.

  5. @stef: cred ca acum suntem 2, poate 3 care cerem acest lucru… daca Statul s-a rupt de noi, cand vom intelege ca si noi trebuie sa ne rupem de Stat ca sa putem fiinta? La Stat riscam sa trecem in nefiinta. Pentru ca Statul cel adevarat este acolo unde poporul isi creeaza institutiile nu acolo unde institutiile isi creeaza poporul.
    Parinti, pastoriti-ne.

  6. Ma intreb pe cand o dezbatere si despre prostitutie? S-ar completa cu succes cu educatia sexuala (a nu se intelege ca mi-as dori ca vreuna din cele doua sa devina realitate)… Am vzt pe la TV si subiectul asta readus in pole-position, cum ca ar fi niste proiecte de lege care “zac prin sertare” la Comisiile din Parlament si ar fi o lege “necesara” pe care o tot amanam din cauze necunoscute (Biserica bineinteles, si cei innapoiati: de remarcat si la presedintele Iohannnis formularea: “îmi exprim convingerea că împreună, depășind barierele de tipul ‘pe vremea mea’, vom găsi soluții eficiente, adecvate vremurilor noastre“).
    Vesnicele argumente: ar aduce venituri la buget, “fetele” ar fi controlate, fenomenul ar fi “controlat” etc. Ce mai conteaza ca trupul este templu al Duhului Sfant (asta deja e ceva de domeniul SF pt multi!), ce conteaza moralitatea, familia, coruperea de minori, promiscuitatea (atunci sa vezi!) si multe altele (inclusiv experientele altor tari – daca ar fi s-o dam pe argumente numarabile)? Bani sa fie, circ sa fie si prostie – fara numar 🙁

  7. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1521493648176784&set=a.1409679322691551.1073741828.100009484907272&type=3

    Guvernul Reeducării Naţionale

    Ce aduce nou guvernul Cioloş (Soros), în afara dorinţei de a distruge serviciile publice şi de a le transforma în servicii private, aşa cum observăm în atacul acoperiţilor din presă asupra lui Raed Arafat?
    Potrivit Mediafax, la dezbaterea de la Cotroceni pe tema “Educaţie pentru sănătate”, “Ministrul Muncii, Claudia-Ana Costea, a afirmat că autorităţile trebuie să deruleze programe de educaţie pentru viaţă în şcoli, inclusiv de educaţie sexuală.”
    Vorba unui ipochimen: “În loc de educaţia sexuală plictisitoare, unde pui un prezervativ pe un castravete, aş vrea să ne educăm copiii să fie consumatori critici, care observă filmele porno de la o anumită distanţă”, a explicat Christian Graugaard, profesor de sexologie din Danemarca.
    Urmarile “educaţiei sexuale” din patria lui Hamlet, ţară scandinavă care e de mai mulţi ani campioana “educaţiei sexuale» între şcolile europene:

    – violurile au crescut cu 300%
    – bolile sexuale au crescut (la tinerii sub 20 de ani!) cu 250%
    – cazurile de graviditate, de sarcinã în afară cãsãtoriei s-au dublat
    – divorţurile s-au dublat
    – avorturile au crescut cu 500% (!)
    Doar două lucruri au scăzut: rata naşterilor şi vârstă medie a primului raport sexual…

    Păi dacă e ordin pe unitate de la stăpân, acest guvern se grăbeşte să facă într-un an ce nu au reuşit guvernele anterioare până acum.
    Degradarea inocenţei copiilor, sexualizarea precoce, inducerea promiscuităţii şi reeducarea copiilor în spiritul sexo-marxist al Revoluţiei LGBT, intră în programul de dezagregare a ţesutului social, parte a marelui Plan Globalist.

    Dar poate că asta au vrut “tinerii frumoşi şi liberi”, nu?

  8. De la sotie de ambasador in China la ministrul muncii in Romania:

    AMBASADA ROMÂNIEI în Republica Populară Chineză
    Echipa Ambasadei

    E.S. Dl. Doru Romulus Costea, Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar

    Dna. Claudia Ana Costea
    http://beijing.mae.ro/node/150

  9. Pingback: PUTEREA CA REEDUCARE: “Ai putere atunci când rupi conştiinţa omului în bucăţi, iar bucăţile vii le rearanjezi în forme noi, pe care tu însuţi le hotărăşti”/ IMPOTRIVA MATERNITATII SUROGAT/ Amnesty International – promotoare
  10. Oare vreunul din cei cu expertiză în domeniul educației sexuale precoce a ținut la piept un copil cu brațe părintești și să poată derula programul pe care vor ei să-l implementeze? Ce fel de expertiză și dragoste or fi având ei, care nu nu are întrunit nici minimul necesar? Cum poți da lecții unui părinte când tu nu știi efectiv despre ce este vorba?

  11. Presedintelui penal “Iohanis – sase case” si guvernului FMI – Ciolos le-a fost frica de protestul feisbuc anuntat pe 1 Decembrie.

    Tot felul de acoperiti, bine platiti sau pur si simplu indoctrinati, bineinteles specialisti, cu multe diplome in domeniul lor, au aparut atat la TV cat si in mediul online cu o manipulare de neimaginat.
    Respectivii, “demni” de crezare, ca doar sunt ceva sau cineva in domeniile lor de activitate, au vehiculat ideea ca lovitura de stat data de FMI prin manipularea protestatarilor “colectiv” (“piata universitatii”, “strada”, “tinerii frumosi si liberi” etc.), ar fi fost de fapt, o tentativa de lovitura de stat pusa la cale de Rusia.

    Adica, rusii ar fi vrut sa dea jos guvernul Ponta, probabil pentru faptul ca a achitat tot imprumutul FMI si nu i-a mai primit in Romania, pentru ca au redus TVA si alte taxe, pentru ca au dublat alocatiile copiilor, au marit salariile si pensiile, pentru ca Romania incepuse sa miste putin dpdv economic …

    Dar SUA, UE si FMI au dejucat aceste planuri si au salvat Romania punand guvernul marioneta FMI – Ciolos.

    Este incredibil ca se poate veni cu asemenea manipulare ordinara, dar si mai incredibil este ca sunt oameni care cred asemenea prostie.

    Protestul feisbuc anuntat pe data de 1 Decembrie nu ar fi avut nici-o sansa sa ia atitudine impotriva inselatoriei la care au fost supusi cu guvernul de “tehnocrati”, pentru ca de data aceasta jandarmii nu ar mai fi “fraternizat” cu “tinerii frumosi si liberi”, ci i-ar fi rupt in bataie cu bastoanele. Randul trecut au primit ordin sa-i protejeze pe toti cei care striga “jos Ponta”, “jos Biserica” … si “sus Iohanis”.
    Dar pe papusarii care tin sforile marionetelor Iohanis si Ciolos i-ar fi deranjat si doar un simplu “jos Iohanis” sau “jos Ciolos”. Ar fi umbrit putin imaginea corecta politic a “guvernului meu”.

    Eu cred ca pot sa stea linistiti. Cu toate ca protestul, care initial a fost planuit pentru rasturnarea lui Ponta si punerea guvernului FMI a fost programat in ziua de 1 Decembrie, cand in centrul Bucurestiului se aprind luminile de Craciun si sunt cateva zeci de mii de oameni, papusarii au uitat sa ia in calcul minivacanta de 4 zile. Bucurestiul este aproape gol, majoritatea oamenilor fiind plecati la munte.

    Chiar daca multi dintre “tinerii frumosi si liberi” si-au dat seama ca au fost manipulati si pacaliti de sefii lui Iohanis si ar vrea cumva sa-si exprime nemultumirea, nu prea vor avea cu cine si nici sprijinul jandarmeriei nu-l vor mai avea.

  12. Scapam de unii dam de altii, ma refer la cei din vechiul guvern care promovau acea educatie păentru depravare.
    A fost evenimentul colectiv care a mai amanat din acele tendinte. a fost sfatuit sa demisioneze acel guvern pentru a veni cineva care v-a lua masuri mai dure.
    Intrebare, asa cum a mers Liana Stanciu acolo cine ar mai putea ajunge? Dintre cei care scriu pe acest site, cine are dreptul, sansa, posibilitatea de a ajunge in acest loc la discutia pe aceasta tema?
    Poate nu numai APOR trebuie sa publice evenimente legate de infiintarea acestei ore nenorocite ci chiar noi aici prin ce s-a publicat pana acum. Poate o sa participe si cineva de aici la dezbateri, sau chiar pana atunci o sa trimita materiale lui Iohanis despre ce inseamna acea ora, poate si acelei d ne ministru al muncii.
    Este o datorie a noastra sa raspundem in scris celor care au ajuns tam nesam in functii pentru a implementa ceea ce e rau pentru noi si urmasii nostrii.
    Imi pare rau ca nu am fost acolo poate stie chiar admin cum se ajunge si poate chiar el personal ar putea ajunge fiind la curent cu ce s-a scris aici pana acum.
    Oricum 2, 3 insi care sa apere normalitatea… cam putin.

  13. La ora aceasta sunt aproximativ 100 de protestatari in P-ta Universitatii. Ei au spus ca: “Iohannis ne crede prosti, pentru ca ala este un guvern creat in laboratoarele europene si nu unul de tehnocrati” La un moment dat, jandarmii i-au impins mai aproape de trotuar, bruscandu-i putin. Protestatarii au inceput sa scandeze: “fara violenta”.

    Exact ceea ce am spus in comentariul anterior.

    Acum, dupa ce lovitura de stat a fost data, politia nu va mai inchide circulatia si nici jandarmii nu ii vor mai proteja pe protestatari.

  14. Pingback: DREPTURILE PARINTILOR PUSE IN DISCUTIE IN DECIZII STATALE PE SUBIECTE CONTROVERSATE. Asociația „Părinți pentru Ora de Religie” (A.P.O.R.) transmite preşedinţiei că SUSŢINE EDUCAŢIA PENTRU SĂNĂTATE ŞI EDUCAŢIA PENTRU FAMILIE, NU SI EDUCAŢI
  15. Iohannis crede ca a avut o viata anterioara, deci acum ar fi reincarnat, iar “adolescentina” Carmen Iohannis, la cei 56 de ani se duce la Biserica Sfantului Mormant de la Ierusalim in fusta mini.
    Ce pretentii sa avem de la doi infractori dovediti in tribunal prin hotarare definitiva (Iohannis si sotia sa), care pe deasupra au avut o “viata anterioara” impreuna si sfideaza orice regula de comportament, chiar la Biserica Sfantului Mormant.

    http://www.agero-stuttgart.de/REVISTA-AGERO/COMENTARII/Reincarnat-pentru-ultima-oara-MDP.htm

  16. Pingback: Agenda EDUCATIEI SEXUALA promovata in CONSULTARILE PUBLICE pe tema disciplinelor optionale | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: Amendament pentru eliminarea EDUCAȚIEI SEXUALE votat în Comisia de Muncă a Camerei Deputaților. Reacție negativă a MASSMEDIEI liberale. Ovidiu Raețchi își pune speranțele în IOHANNIS, care ar fi dovedit că e „LIBERAL AUTENTIC” cu ocazia Re
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare