Tezele lui MICHAEL YEADON, fost vicepreședinte al PFIZER, despre propaganda generalizată despre COVID-19 și potențialul TOTALITAR al pașapoartelor de vaccinare. „Eugeniștii au pus mâna pe pârghiile puterii”/ „Avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice moment de la Al Doilea Război Mondial încoace”

12-04-2021 11 minute Sublinieri

LIFESITENEWS:

EXCLUSIV – Fostul vicepreședinte al Pfizer: „Guvernul te minte într-un mod care ar putea duce la moartea ta”

‘Uită-te pe fereastră și gândește-te „de ce mă minte guvernul meu despre un lucru atât de fundamental? ” După părerea mea, răspunsul este că ei te vor ucide folosind această metodă. O să te omoare pe tine și familia ta.’

7 aprilie 2021 (LifeSiteNews) – Dr. Michael Yeadon, fost vicepreședinte al Pfizer și conducător științific în domeniul alergiilor și bolilor respiratorii, care a activat 32 de ani în această industrie conducând cercetările de noi medicamente și s-a retras din gigantul farmaceutic din „cea mai înaltă funcție de cercetare” în domeniul său, a acordat un interviu în exclusivitate publicației LifeSiteNews.

El a abordat propaganda „demonstrabil falsă” a guvernelor ca răspuns la COVID-19, inclusiv „minciuna” variantelor periculoase, potențialul totalitar al „pașapoartelor de vaccinare” și posibilitatea foarte mare de a avea de-a face cu o „conspirație” care ar putea conduce la ceva ce depășește cu mult carnagiile trăite în războaiele și masacrele secolului XX.

Principalele sale argumente au inclus următoarele:

 1. Nu există „nicio posibilitate” ca variantele actuale ale COVID-19 să scape imunității. E „doar o minciună”.
 2. Cu toate acestea, guvernele din întreaga lume repetă această minciună, ceea ce indică faptul că asistăm nu doar la un „oportunism convergent”, ci la o „conspirație”. Între timp, atât mass-media, cât și platformele Big Tech sunt dedicate aceleiași propagande dar și cenzurării adevărului.
 3. Companiile farmaceutice au început deja să dezvolte vaccinuri „de suplimentare” (de rapel) inutile, pentru „variantele” apărute. Ele intenționează să fabrice miliarde de flacoane în plus față de cele din actuala campanie experimentală de „vaccinare” COVID-19.
 4. Agențiile de reglementare, cum ar fi Administrația pentru Alimente și Medicamente din SUA și Agenția Europeană pentru Medicamente, au anunțat că, din moment ce aceste vaccinuri „de suplimentare” vor fi atât de similare cu injecțiile anterioare care au fost deja autorizate pentru utilizarea de urgență, companiile farmceutice nu vor fi obligate „să efectueze niciun fel studii clinice de siguranță.”
 5. Astfel, acest lucru înseamnă practic proiectarea și implementarea în mod repetat și constrângător a vaccinurilor ARNm „de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, [injectând] o secvență genetică absolut de prisos, de care nu este nevoie și pentru care nu există justificare.”
 6. De ce fac asta? Din moment ce nu există, în mod evident, niciun motiv benign, utilizarea pașapoartelor de vaccinare împreună cu o „resetare bancară” ar putea provoca un totalitarism cum lumea nu a mai văzut vreodată. Reamintindu-ne răul făcut de Stalin, Mao și Hitler, „depopularea în masă” rămâne un răspuns logic.
 7. Faptul că acest lucru ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea ar trebui să „lupte din răsputeri pentru a se asigura că un asemenea sistem nu se formează niciodată”.

Dr. Yeadon a început prin a se descrie ca un „tip plictisitor” care a mers „să lucreze pentru o mare companie de medicamente … care urmărește principalele programe naționale de televiziune și citește cele mai larg răspândite ziare”. Continuând, el a spus:

„Dar în ultimul an mi-am dat seama că guvernul nostru și consilierii săi mint în față poporul britanic cu privire la tot ce are de-a face cu acest coronavirus. Absolut tot.

Este o aberație ideea de transmitere asimptomatică și faptul că neavând simptome sunteți o sursă de virus.

Este o aberație că închiderile funcționează, că măștile au o valoare de protecție pentru dumneavoastră sau pentru altcineva și că variantele (virusului) sunt înfricoșătoare și că trebuie chiar să închidem granițele internaționale ca nu cumva să intre unele dintre aceste variante străine și periculoase.

Dar, apropo, pe lista actuală a vaccinurilor pe bază de gene pe care le-am preparat în mod miraculos, vor exista și niște vaccinuri „suplimentare” pentru a face față variantelor care „vor scăpa imunității.”

„Tot ceea ce v-am spus, fiecare dintre aceste lucruri este demonstrabil fals. Toate politicile naționale se bazează, însă, pe faptul că aceste lucruri sunt corecte, în vreme ce toate sunt greșite ”.

„Conspirație” nu doar „oportunism convergent”

„Dar ceea ce aș dori este să vorbesc despre această „scăpare de imunitate”, deoarece cred că acesta va fi, probabil, jocul final pentru tot acest eveniment care cred că este o conspirație. Anul trecut credeam că este ceea ce am putea numi „oportunism convergent”, adică o mulțime de grupuri diferite de interese care s-au năpustit asupra unei lumi în haos pentru a o împinge într-o anumită direcție. Așadar, păreau să existe conexiuni, dar eram pregătit să cred că sunt doar interese convergente.

Cred, acum, că este o naivitate. Nu există nicio îndoială în mintea mea că traficanții de putere (power brokers) foarte importanți din întreaga lume, fie au planificat să profite de următoarea pandemie, fie au creat pandemia. Una din cele două este adevărată, și motivul pentru care trebuie să fie adevărată este că zeci și zeci de guverne spun toate aceleași minciuni și fac aceleași lucruri ineficiente care, în mod demonstrabil,  costă vieți.

„Și vorbesc despre același tip de scenariu viitor: „Nu vrem să vă mișcați (să călătoriți) din cauza acestor dăunători enervanți, a acestor „variante” – pe care, apropo, eu le numesc „similante” pentru că sunt toate cam la fel – dar toți repetă acest lucru și spun „nu vă faceți griji, vor exista vaccinuri „de suplimentare” care vor face față potențialelor variante care scapă acțiunii imune.” Toți spun acest lucru care, evident, este o prostie.”

Posibilul joc final: „pașapoartele” de vaccinare legate de indemnizații de cheltuieli – un control puternic

„Cred că sfârșitul jocului va fi că „toată lumea va primi un vaccin”… Toată lumea de pe planetă va fii convinsă, ademenită, poate nu chiar obligată, dar determinată să accepte vaccinul.

„În momentul în care vor face acest lucru, fiecare individ de pe planetă va avea un nume sau un ID digital unic și un indicator al stării de sănătate care va fi „vaccinat” sau nu … și oricine este posesorul acestei baze de date unice, operabilă la nivel central, aplicabilă oriunde în lume pentru a controla, pentru a o furniza ca pe un privilegiu, dvs. puteți fie să depășiți acest prag special, fie să efectuați această tranzacție specială sau nu, în funcție de [ceea ce] decid operatorii acelei baze de date a populației umane. Și cred că despre asta este vorba pentru că odată ce vom deține acest pașaport devenim niște jucării iar lumea poate fi așa cum o doresc controlorii acelei bazei de date.

„De exemplu, s-ar putea să descoperiți că după o resetare bancară puteți să cheltuiți doar folosind o aplicație care se „hrănește” din această bază de date cu ID-ul dvs., cu numele dvs., [și] cu starea dvs. de sănătate.”

„Și, da, cu siguranță trecerea frontierei internaționale este cea mai evidentă utilizare a acestor pașapoarte de vaccinare, cum se numesc ele, dar am auzit deja că ar putea fi necesare și pentru a intra în spații publice, în spațiile publice închise. Mă aștept ca, dacă ei ar dori, în viitor, să nu mai poți ieși din casă fără privilegiul corespunzător din aplicația ta.

„Dar, chiar dacă nu asta ar fi adevărata intenție a campaniei de vaccinare, nu contează, simplul fapt că ar putea fi adevărat înseamnă că toată lumea trebuie să lupte ca niște nebuni pentru a se asigura că acest sistem (al pașaportului de vaccinare) nu se va instaura niciodată.”

„Iată un exemplu de ce anume ar putea să te determine un astfel de sistem să faci și cred că asta vor determina oamenii să facă.

„Ai putea inventa o poveste despre un virus și variantele sale, despre mutațiile sale în timp. Poți să inventezi povestea și să te asiguri că o încorporezi prin mass-media captivă, te asiguri că nimeni nu o poate contracara, prin cenzurarea surselor alternative, apoi, oamenii sunt oricum familiarizați cu ideea că acest virus mutează, ceea ce și face, cu cea că produce variante, ceea ce este adevărat, și că ar putea scăpa sistemului imunitar, iar aceasta este o minciună.

„Cu toate acestea, vom spune, totuși, că este adevărat, iar când spunem că este adevărat adăugăm: „dar iată că avem soluția – un vaccin suplimentar ” și veți primi un mesaj prin acest sistem global de identificare: „Bing!” va apărea mesajul și va spune: „Dr. Yeadon, e timpul pentru vaccinarea dvs. de rapel. Și printre altele vă va spune că „avantajele imune existente sunt valabile timp de patru săptămâni. Însă dacă nu-ți faci vaccinul în acel moment, vei fi o „persoană exclusă”, din păcate, iar tu nu vrei asta, nu-i așa? Așa va funcționa, iar oamenii vor merge și își vor face vaccinul de rapel. ”

Guvernul minte, Big Pharma merge înainte, regulatorii de medicamente se dau la o parte din calea lor și fac posibilă „depopularea în masă”

„Îți voi explica în detaliu cum stau lucrurile, Patrick, pentru că sunt calificat să comentez. Nu știu despre ce vorbește Vanden Bossche. Nu există nicio posibilitate, absolut niciuna, bazat pe toate variantele care există în prezent în spațiul public, aproximativ 4000 la număr, ca vreuna dintre ele să  scape imunității (adică să devină mai periculoasă).

„Cu toate acestea, politicienii și consilierii din domeniul sănătății ai multor guverne spun că există. Mint. Ei bine, de ce ai face asta?

Iată cealaltă problemă, în paralel mai multe companii farmaceutice au spus că „va fi destul de ușor pentru noi să ajustăm vaccinurile bazate pe gene, să le grăbim dezvoltarea și astfel vă putem ajuta.”

„Iar partea cu adevărat înfricoșătoare este că autoritățile globale de reglementare a medicamentelor precum FDA [Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente], agenția japoneză pentru medicamente, Agenția Europeană pentru Medicamente, s-au reunit și au anunțat că … deoarece vaccinurile suplimentare vor fi considerate foarte asemănătoare cu cele autorizate deja pentru utilizarea de urgență, nu vom solicita companiilor farmaceutice să efectueze studii clinice de siguranță.

„Deci, aveți pe de o parte guvernele și consilierii lor care mint că variantele sunt destul de diferite de virusul actual, încât, chiar dacă ai imunitate de la expunerea naturală sau de la vaccinare, ești la risc și trebuie să-ți faci acest vaccin suplimentar. Deci, eu cred că niciuna dintre aceste afirmații nu este adevărată. Deci, de ce compania de medicamente produce vaccinurile suplimentare? Iar autoritățile de reglementare s-au dat la o parte din calea lor… dar dacă Yeadon are dreptate – și sunt sigur că am, altfel nu v-aș spune asta – voi treceți de pe ecranul computerului unei companii farmaceutice în brațele a sute de milioane de oameni, o secvență genetică absolut de prisos, de care nu este nevoie și pentru care nu există justificare.

„Dar dacă ai vrea să introduci o caracteristică care ar putea fi dăunătoare sau chiar letală și o poți chiar regla, spunând „ hai să o introducem o genă care va provoca leziuni hepatice după o perioadă de nouă luni ” sau care cauzează insuficiență renală, dar nu până în momentul în care te vei întâlni cu acest tip de microorganism (ceea ar fi posibil)? Biotehnologia îți furnizează căi nelimitate, sincer vorbind, de a vătăma sau ucide miliarde de oameni.

„Și întrucât nu mă pot gândi la o explicație benignă pentru niciunul dintre pașii făcuți: variante, vaccinuri suplimentare fără studii de reglementare … nu numai că nu mă pot gândi la nicio explicație benignă, dar pașii descriși, scenariul descris precum și soluția la falsa problemă (a variantelor) va permite ceea ce tocmai am descris anterior: secvențe de gene necunoscute și inutile injectate în brațele a miliarde de oameni, fără niciun motiv.”

„Sunt foarte îngrijorat că aceste căi vor fi folosite pentru depopularea în masă, pentru că nu mă pot gândi la nicio explicație benignă”.

Variantele vor scăpa imunității –  e „absurd și imposibil”, „o minciună”

„Dacă îți pot demonstra că un lucru major pe care îl spun guvernele din întreaga lume oamenilor este o minciună, ar trebui să ții cont de opinia mea bazată pe cei 32 de ani de experiență, care spune că cea mai mare parte din ce spun acestea, dacă nu cumva totul, este minciună”.

„Cea mai diferită variantă este diferită cu 0,3% față de secvența inițială transmisă prin e-mail din Wuhan în … ianuarie 2020. 0,3% pentru varianta cea mai diferită de pe planetă până acum! Un alt mod de a spune acest lucru este că „toate variantele prezente sunt identice una cu alta cel puțin în proporție de 99,7%”.

„Acum, s-ar putea să vă întrebați: „hmm, este 0.3%, suficient pentru a scăpa imunității și a deveni mai periculos? ” Răspunsul este nu. Să fim serioși!

„Sistemul imunitar uman este un lucru minunat. Atunci când se confruntă cu un agent patogen nou ca acesta, există celule profesionale care se numesc „celule care prezintă antigenul” – celule dure, care rezistă virușilor. Iar treaba lor este să apuce corpii străini din mediul apropiat și să îi rupă bucată cu bucată în interiorul celulei. Ele chiar îi taie în sute de bucăți iar apoi prezintă aceste piese, pe suprafața celulei lor, unei alte părți din sistemul tău imunitar și în mod uimitor, datorită variabilității pe care Dumnezeu și natura ți le-au dat, o uriașă variabilitate pentru a recunoaște corpii străini, organismul tău ajunge să utilizeze 15-20 detalii diferite, motive specifice pe care le observă la acest virus. Se numesc epitopi și sunt practic niște mici fotografii ale detaliilor acestui virus. Asta fac ele. Acesta este ceea ce se numește repertoriul dvs. imunitar, cam 20 de fotografii diferite, foarte precise, prim-planuri ale diferitelor părți ale acestui virus.

„Ei bine, dacă se schimbă o mică parte din virus, cum ar fi acel 0.3% pe care tocmai l-am descris, în cazul în care sunteți reinfectat cu acea variantă, celulele dvs. profesionale rup virusul respectiv, îl taie în bucăți, le prezintă din nou și iată că majoritatea pieselor pe care le-a văzut și le-a recunoscut deja se găsesc încă acolo în variantă. Așadar, nu există absolut nicio șansă ca toate piesele virusului să nu fie recunoscute, iar acest lucru ar fi necesar pentru a scăpa imunității. Trebuie ca varianta să se prezinte ca un agent patogen nou. Trebuie să fie suficient de diferită încât, atunci când este tăiată în bucăți de celulele profesionale de verificare, sistemul imunitar să nu găsească, în mare parte, același lucru pe care l-a văzut mai înainte. Și acest lucru este pur și simplu absurd atunci când virusul a variat cu doar 0,3%, deci este în proporție de 99,7% similar.

„Puteți să verificați acest lucru studiind lucrările științifice ale unei persoane care se numește Alison Tarke. Mai există, de asemenea, Shane Crotty și toți ceilalți coautori.

„Iar înaintea lor, am descris eu ce se întâmplă de fapt, din înțelegerea mea teoretică a imunității multi-locus, (e ceea ce tocmai am încercat prost să vă descriu)… Dacă sistemului vostru imunitar i se prezintă un virus care conține chiar și jumătate din acele piese similare, nu există nicio modalitate prin care corpul tău să considere că „acesta este un agent patogen nou”.

„Așadar, ideea că o variantă virală cu o variație de 0,3% ar putea avea șanse de a evita imunitatea este doar o minciună. Nu este doar o diferență de opinie.

„Nici măcar 3% nu cred că ar fi suficient. Este o variație de 10 ori mai mare decât a avut loc în 16 luni pentru acest virus. Nu cred nici măcar că o diferență de 30% ar fi suficientă. Deci, afirm că și o variație de 100 de ori mai mare decât cea care s-a întâmplat de fapt, mi-ar permite să pun un pariu mare pe sistemul imunitar uman că nu ar fi păcălit că aceștia sunt noi agenți patogeni.

„Am discutat asta cu mai mulți profesori de imunologie și au fost de acord cu mine, este de genul: „de ce mă întrebi asta? ”

Deci, ceea ce tocmai am spus este că în multe țări guvernele și consilierii lor mint în legătură cu variantele. Acest lucru este ceva masiv! Ar trebui să verifici. Cititorii dvs. ar trebui să verifice. Iar dacă este adevărat, nu crezi că este terifiant?! Eu atunci mi-am dat seama. Așadar, mint despre variante și, bineînțeles, având în vedere că ele nu sunt cu adevărat diferite, de fapt, nu aveți nevoie de un vaccin „ de suplimentare”. Acum ar trebui să vi se ridice părul de pe ceafă, pentru că ei le pregătesc chiar acum! Se produc miliarde de flacoane din el. Și vor fi disponibile până la sfârșitul anului. Și cred că vor solicita oamenilor mai întâi, să se înscrie în baza de date globală a pașaportului de vaccinare, iar apoi vor rula suplimentele și chiar dacă va dura ceva mai mult, va dura ceva mai mult.

Iar asta nu va dispărea de la sine. Nu va dispărea până când nu vor fi suficienți oameni, dacă o vor face vreodată, care să le spună „ați făcut o grămadă de fraude și ne luăm libertățile înapoi, astfel încât să nu mai puteți face asta”.

Pentru că dacă o singură persoană strigă în pustiu, iar toți ceilalți academicieni își întorc privirea în altă parte, atunci vom coborî pe conducta asta poate cu o săptămână mai târziu decât dacă n-aș fi spus nimic, dar tot coborâm în iad.

Așadar, de aceea sunt înfricoșat.

Variantele nu sunt diferite. Eu le numesc „similante” … pentru că sunt similare, sunt cam la fel. Nu sunt diferite. Prin urmare, nu aveți nevoie de niciun vaccin suplimentar, așa că nu vă apropiați de niciunul dintre ele.”

„De ce mă minte guvernul?” Pentru că „te vor ucide”

„Dacă recunoașteți că guvernele noastre sunt implicate într-o minciună majoră verificabilă, atunci nu doar opriți computerul și mergeți la cină. Stop! Uitați-vă pe fereastră și gândiți-vă, „de ce mă minte guvernul meu despre ceva atât de fundamental?” Eu cred că răspunsul este : pentru că te vor ucide folosind această metodă. Te vor ucide pe tine și familia ta.

Eugeniștii au pus mâna pe pârghiile puterii și este o modalitate cu adevărat ingenioasă de a vă face să vă aliniați și să primiți ceva nespecificat care vă va vătăma. Nu am nicio idee despre ce va fi vorba de fapt, dar nu va fi un vaccin pentru că nu aveți nevoie de unul. Și oricum nu vă vor ucide la capătul acului, pentru că v-ați da seama.

Ar putea fi ceva care produce o patologie normală, care va apărea în diferite momente între vaccinare și declanșarea evenimentului și va fi negabilă în mod plauzibil, deoarece va exista altceva în lume în acel moment, un eveniment în contextul căruia moartea ta sau a copiilor tăi va apărea normal.

„Asta aș face dacă aș vrea să scap de 90 sau 95% din populația lumii. Și cred că ei asta fac.”

Nu știu cu certitudine că vor folosi acel sistem pentru a vă ucide, dar nu mă pot gândi la un motiv benign. Iar având această putere, cu siguranță ar putea să facă rău sau să vă controleze, deci ar trebui să obiectați și să vă opuneți cu tărie.

Oamenii nu pot face față acestui nivel al răului, dar sovieticii, Hitler, Mao îi arată posibilitatea

Mi-a devenit absolut clar că, chiar și atunci când vorbesc cu oameni inteligenți, prieteni, cunoscuți … și ei înțeleg că le spun ceva important, când ajung la punctul în care le spun „guvernul te minte într-un mod care ar putea duce la moartea ta și a copiilor tăi,” ei nu reușesc să „digere” ideea. Și cred că poate doar 10% dintre ei înțeleg ceea ce am spus, iar 90% dintre ei pur și simplu ignoră înțelegerea, deoarece e prea dificil de acceptat. Îngrijorarea mea este că vom pierde această luptă, deoarece oamenii nu cred în posibilitatea ca cineva să fie atât de rău …

Vă reamintesc ce s-a întâmplat în Rusia în secolul al XX-lea, ce s-a întâmplat în 1933-1945, ce s-a întâmplat în Asia de Sud-Est, în unele dintre cele mai îngrozitoare perioade din perioada postbelică. De asemenea, ce s-a întâmplat în China lui Mao și așa mai departe.

Trebuie doar să privim în urmă două sau trei generații. În jurul nostru există oameni care sunt la fel de răi ca cei care au facut asta. Sunt în jurul nostru. Deci, le spun oamenilor, singurul lucru care face diferența este doar scara la care lucrează.

De fapt, această modalitate este probabil mai puțin sângeroasă, este mai puțin personală, nu-i așa? Oamenilor care conduc asta … le va fi mult mai ușor. Nu trebuie să împuște pe nimeni în față. Nu trebuie să bată pe cineva până la moarte cu o bată de baseball sau să-i înghețe, să-i înfometeze, să-i facă să lucreze până mor. Toate aceste lucruri s-au întâmplat doar cu două sau trei generații în urmă, iar bunicii sau străbunicii noștri au fost fie victime ale acestui lucru, fie au participat la toate acestea sau, cel puțin, au fost martori ai acestor evenimente de peste mări. Cât de aproape suntem.

Iar ceea ce spun este că schimbări de genul acesta se întâmplă din nou, doar că acum folosesc biologia moleculară.

Iar oamenii care colaborează cu aceștia, probabil ar spune: „Respectăm doar ordinele”, cuvinte pe care le-am mai auzit până acum.

„Dar știu, pentru că am vorbit cu o mulțime de oameni, iar unii dintre ei au spus : „Nu vreau să cred că ai dreptate, așa că voi lăsa aceste lucruri deoparte doar pentru că dacă este adevărat, nu pot să le fac față.  Și cred că … ceea ce trebuie să faceți este să găsiți un motiv bun pentru a le spune oamenilor: „Nu vă vaccinați decât dacă aveți vreun risc medical real de a muri din cauza virusului!” Asta mi se pare o linie destul de bună! ”

Către o soluție – „Avem nevoie de Dumnezeu”

„Sunt om de știință și vă pot spune că discutând oamenii simpli, dacă folosești știința ca instrument, nu va funcționa. Va eșua. Deci, avem nevoie de filozofi, de oameni care înțeleg logica, religia, ceva de genul ăsta, care trebuie să se lupte cu asta și să înceapă să vorbească o limbă pe care oamenii o înțeleg. Pentru că dacă lăsăm lucrurile pe seama oamenilor de știință, oameni ca mine care chiar dacă sunt bine intenționați, sunt niște extratereștri care bâjbâie în ceea ce privește modul de a aborda majoritatea oamenilor de pe stradă… ei nu vor crede că guvernul îi minte. Nu vor crede că guvernul ar face vreodată ceva care să le facă rău, deși ei fac astfel de lucruri”.

În cele din urmă, într-o corespondență prin e-mail, dr. Yeadon a concluzionat: „M-am hotărât să închei cu „Fie ca Dumnezeu să ne mântuiască”, deoarece cred că avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice moment de la Al Doilea Război Mondial încoace”.


Categorii

1. DIVERSE, Pandemia de coronavirus/ COVID-19, Studii, oameni de stiinta, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

5 Commentarii la “Tezele lui MICHAEL YEADON, fost vicepreședinte al PFIZER, despre propaganda generalizată despre COVID-19 și potențialul TOTALITAR al pașapoartelor de vaccinare. „Eugeniștii au pus mâna pe pârghiile puterii”/ „Avem nevoie de Dumnezeu acum mai mult decât în ​​orice moment de la Al Doilea Război Mondial încoace”

 1. extraordinara declaratia lu Yeadon! Excelent formulata! Ma bucur ca mai sint inca oameni care realizeaza ce se intimpla acceptind tot ceea ce este mai ingrozitor!

  Si totusi…. noi astia care nu ne conformam nu sintem uniti. Nici pe departe. Si asta face lucrurile si mai grave.

 2. Avem nevoie de Dumnezeu.
  Este Singurul care ne poate uni.
  Toate acestea se întâmplă pentru ca ne-am îndepărtat de Dumnezeu. Suntem de fapt uniți cu Dumnezeu prin creație, dar avem aroganța sa nu recunoaștem că El ne-a creat.

 3. Cum ar zice Metin Cerchez : “Ganditi, ca nu doare !”
  Romanii sunt mintiti de 30 de ani de toate guvernele, de ce nu cred ca politrucii de acum ii inseala la fel ca cei dinainte, insa intr-un context special si teribil ?
  Iar celor “sofisticati” si spoiti cu oleac de stiinta li se pot aduce argumentele acestui savant, ce-ar putea argumenta acesti pigmei ?
  Explicatia pe care o aduce Yeadon cu variantele(noile tulpini), este corecta, si in computere, daca softul anti-virus recunoaste intr-o succesiune de cod al unui program o mica parte caracteristica unui cod de virus cunoscut, il blocheaza si carantineaza imediat.
  Sa nu uitam ca Cel care a facut codul imunitar omenesc este cel mai mare “Programator” al Universului si codul omenesc creat de El este mai performant decat toate soft-urile create vreodata de oameni.
  Binecuvantat sa fie Domnul Dumnezeul nostru care dintru inceput pe toate le-a facut bune si frumoase foarte !

 4. @Petra, @miriam, @GeluS

  Extraordinară această mărturisire a lui Michael Yeadon !!! Lămuritoare, aduce lumină în multe privințe !!! Bogdaproste fraților admini și celorlalți care s-au ostenit pentru ca noi să ne putem bucura de o asemenea comoară !!! Ar mai fi nevoie de cât mai mulți ochi care să vadă și să recunoască valoarea ei… Dar, din păcate, iată chiar aici pe site, sunt doar trei comentarii la această mărturisire…
  Însă, Slavă Domnului că este pusă aici și poate beneficia de ea oricine dorește să se folosească sufletește și trupește !!! Astăzi tot mai puțini sunt oamenii care au RĂBDARE să caute Adevărul, să asculte ce se spune despre Adevăr, să ceară propovăduirea Adevărului și să mărturisească Adevărul cu orice preț !!!
  Iertare și Doamne ajută tuturor !!!

 5. Pingback: Cunoscutul și controversatul medic VLADIMIR ZELENKO critică vehement vaccinarea Covid. „Treziți-vă! Este al treilea război mondial, ESTE UN NIVEL DE RĂUTATE ȘI DE REA INTENȚIE pe care nu l-am mai văzut probabil în istoria omenirii”/ „Este
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare