VIGILENȚII revoluției genului au mai gasit un „opresor”: ISAREL FOLAU, unul din cei mai buni jucatori de RUGBY din Australia si din lume, tinta unei campanii de intimidare pentru OPINII CREȘTINE, „INCORECTE” POLITIC

13-04-2019 1 minut Sublinieri


Israel Folau este cel mai bun marcator de eseuri din istoria Naționalei de rugby a Australiei și totodată din istoria celei mai puternice competiții de rugby din lume, cu un record de 60 de eseuri în 90 de meciuri. E, dacă vreți, Pele-ul rugby-ului mondial, la ora actuală (și din toate timpurile). Sau, pentru cei mai tineri – Messi și Ronaldo la un loc. Totodată, Israel Folau este și un creștin asumat.

Săptămâna aceasta, Israel Folau a reacționat la știrea că Tasmania a devenit primul stat australian unde parlamentul a votat ca părinții să „opteze” pentru genul copilului pe certificatul de naștere – și să treacă acolo ce „gen” vor ei. El a scris pe Twitter că „diavolul a orbit atât de mulți oameni în lume – și singurul mod de a ne elibera este să ne întoarcem la Iisus Hristos”. Tot săptămâna aceasta, Israel Folau a pus o altă postare pe Twitter în care a spus ceea ce spune și Apostolul Pavel: că toți bețivii, adulterinii, hoții, idolatrii, mincinoșii și h0m0sexualii vor ajunge în iad; dacă nu se vor pocăi pentru faptele lor și nu se vor întoarce la Iisus Hristos.

În consecință, recordul deținut de Israel Folau a fost șters de pe site-ul oficial al competiției. Federația de rugby a Australiei l-a acuzat pe Folau că a postat pe twitter „lucruri inacceptabile”. Mulți jurnaliști și comentatori australieni și internaționali l-au acuzat pe Folau de „discursul urii”. Și zvonurile spun că este foarte probabil ca Folau să nu mai joace în Naționala Australiei – să fie eliberat de contract, atât de la echipa națională, cât și de la echipa de club.

La 30 de ani, Israel Folau este în vârful carierei sale, și tocmai ce a semnat un contract cu echipa de club, unde ar fi urmat să rămână până în 2022. Un editorialist de la Sydney Morning Herald a scris că Israel Folau trebuie concediat urgent și fără discuții de peste tot – cel puțin, până se „pocăiește” pentru convingerile sale creștine.

Autor: Gabriel Popa


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Ideologia genului, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “VIGILENȚII revoluției genului au mai gasit un „opresor”: ISAREL FOLAU, unul din cei mai buni jucatori de RUGBY din Australia si din lume, tinta unei campanii de intimidare pentru OPINII CREȘTINE, „INCORECTE” POLITIC

 1. Asta daca se poate considera ca mormonismul este ”crestinism asumat”…

 2. Este penticostal din câte știm.

 3. ”Folau grew up as a Mormon, but moved to an being an active member of an Assemblies of God fellowship in 2011.”
  Insa, oricum ar fi, asta nu inseamna ca nu a vorbit intru adevar…

 4. Nu va suparati, chestia cu Parinte 1, Parinte 2 e parfum pe langa hotararea din Tasmania. E tocmai anularea teoriei genurilor, pentru ca ala micu, sau aia mica abia a venit(a) pe lume si n-a avut timp decat in pantecele mamei si vreo doua-trei zile dupa, pana la emiterea certificatului, sa-si dea seama carui gen ii apartine. Dar, stati, nu bebelusul isi da seama, ci maica-sa sau taica-su. Este un abuz asupra copilului cel putin si nu cred ca trebuie sa fii nici macar crestin ca sa-ti dai seama.

 5. Acum un pic off topic sau nu!
  https://www.youtube.com/watch?v=KgArDZ8WxPY
  Se numeste lucifer si este pe Netflix
  Sunt deja pe fata…e jale mare. Nu se mai ascund cu nimic. Vremuri grele ne asteapta!
  Toate aceste lucruri asa cum spunea pr. Cezar Axinte vor deveni normalitate in scurt timp…foarte scurt,

 6. @ eucred
  Daca tot veni vorba de filme, va recomand sa vizionati “Black mirror”, e o distopie dura, dar merita analizat.

 7. @menumorut
  Multumescc pt. sugestie. Am vazut trailer-ul. A fost suficient! Ne pregatesc ! In lucifer protagonistii si evenimentele sunt imbracate cu haina umorului….sau cel putin asa vor vedea (din pacate) majoritatea ! Un umor trist pt. noi! In black mirror evenimentele si personajele sunt descrise exact asa cum va fi lumea in viitorul foarte apropiat. Este o previzualizare a aceea ce vor sa faca. Si vor face….pentru ca ii lasam….prin pacatele noastre!
  Ma tot gandesc daca ar mai fi posibil cumva….vreo minune, sa se repete referendumul pentru familie! Ce sansa am ratat! Dar a ramas marturia de credinta pentru cei care au fost si au votat pentru familia lasata de Dumnezeu!
  Asa si cu acest Israel Folau! Nu e ortodox dar aceasta luare de pozitie e intru adevar! Sa l lumineze Dumnezeu si sa l intoarca la dreapta credinta ortodoxa!

 8. https://stiripentruviata.ro/biserica-suediei-reinterpreteaza-biblia-in-spiritul-ideologiei-lgbtq/

  La multi li s-a stricat mintea, sa ne acopere Maicuta Domnului ca mari sunt smintelile.

 9. Pingback: DICTATURA „DIVERSITATII” FACE NOI VICTIME. Israel Folau, exclus din nationala de rugby a Australiei pentru opiniile sale religioase/ Avertisment pentru un LIKE incorect-politic/ Jucator croat, OBLIGAT sa poate curcubeul LGBT/ Angajata a unei scoli din
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare