Pr. Dan Bădulescu despre DETURNAREA BLASFEMICĂ A SEMNULUI CURCUBEULUI și VĂDIREA UNORA DINTRE MINCIUNILE COVIDICE (video, text)

14-06-2021 Sublinieri

Pr. Dan Bădulescu – Predică la Înălțarea Domnului, 10 iunie 2021

(fragment):

“[…] Este însă foarte important să nu facem vreo confuzie. Se spune că Duhul Sfânt de la Tatăl purcede, dar este trimis de Fiul. Romano-catolicii fac o confuzie foarte gravă și regretabilă, spunând că faptul că-L trimite pe Duhul Sfânt, înseamnă că purcede și de la Fiul, așa-numitul „filioque”, celebrul „filioque”. Noi spunem în Crez: „Duhul Sfânt, de-viață-Făcător, care din Tatăl purcede.” Acesta este crezul ortodox. La ei este: „Care din Tatăl și din Fiul”, ceea ce este o foarte gravă erezie. Nu vorbim acuma pe larg despre ea, dar înțelegem că Duhul Sfânt se purcede de la Tatăl și este trimis de Fiul, nu purces. Era purces din Tatăl și l-a trimis la Rusalii, deci este o mare confuzie.

Acuma, iubiți credincioși, noi ne bucurăm cu Duhul, și așa și trebuie, însă mai pătimim și noi cu trupul în diverse momente. Perioada despre care tot vorbim continuă și va mai și continua. De aceea trebuie să ne întărim cu Duhul și dacă de întărim cu Duhul, înseamnă că se va întări și trupul în a rezista la diverse atacuri asupra lui, numite să zicem „viruși”, și psihicul care este atacat de către alți „viruși”, adică de o propagandă și de o teroare care te toacă psihic de un an jumate. Și așa că omul ajunge să se îngrozească din două puncte de vedere. Se îngrozește de boală și de moarte pe de o parte, iar pe de altă parte se îngrozește de amendă, de a fi dat afară din serviciu și de a nu mai putea circula sau cumpăra sau ceva, deci să aibă probleme social-economice. Deci și medicale, și social-economice. Iată că din două direcții vine asupra ta tăvălugul ăsta. Cum să-i faci față? De ce să te aperi mai întâi?

“Noroc” că pe noi, sigur, ne ocrotesc autoritățile cele “iubitoare” și “cu mare grijă de noi”. Autoritățile sunt cele statale și noi facem parte și dintr-un organism supra-statal în care am intrat cu bucurie, numit Uniunea Europeană. Și de acolo, ca să trimitem un cuvânt de îmbărbătare, direct de pe filiera [europeană], s-a dat o hotărâre veche deja, pentru că e din 27 ianuarie. Iată că a trecut atâta timp și noi ne gândim că aceștia, fiind oameni grijulii, serioși, n-or să schimbe acuma ce-au zis în ianuarie, s-o răstoarne în iunie, că parcă ei sunt oameni pe care poți să pui o bază, sunt aleșii noștri. O să vă citesc un scurt fragment, ca să nu vorbim pe dinafară, ca să vă îmbărbătăm, să vă dăm curajul tăriei și de la mai-marii noștri lumești. Zice:

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei a adoptat pe 27 ianuarie 2021 o rezoluție importantă care vizează interzicerea vaccinării obligatorii, a pașapoartelor de vaccinare și discriminarea în funcție de statutul de vaccinare. Rezoluția 2361/2021 recomandă statelor membre să nu facă obligatorie vaccinarea împotriva coronavirusului și prevede că vaccinarea nu poate fi utilizată pentru a-i discrimina pe cei care nu se vaccinează. Totodată se solicită imperativ să se distribuie informații transparente despre siguranța și posibilele efecte secundare ale vaccinurilor. Între altele, Adunarea îndemnă cele 47 de State membre și UE următoarele: 1) să se asigure că cetățenii sunt informați că vaccinarea nu este obligatorie și că nimeni nu este presat politic, social sau altfel să se vaccineze, dacă nu voiesc să facă acest lucru ei înșiși; 2) să se asigure că nimeni nu este discriminat pentru că nu a fost vaccinat din cauza unor posibile riscuri pentru sănătate sau pentru că nu dorește să fie vaccinat.”

Alta:

Să se utilizeze certificatele de vaccinare numai în scopul desemnat, de a monitoriza eficacitatea vaccinului, efectele secundare potențiale și evenimentele adverse.”

Am citat ca să nu fie după ureche și din memorie. Este un document care se poate găsi. Nu mai știu acuma dacă el mai este valabil, dar așa spuneau în ianuarie, și oamenii serioși dacă spun ceva în ianuarie, trebuie să fie valabil și în ianuarie celălalt, nu să schimbe de azi pe mâine.

Și iarăși, ca o întărire pentru noi, din România de data asta, că ne speriaserăm de cât de mulți au murit, e un raport al Comisiei de verificare a deceselor din Ordinul Ministerului Sănătății nr. 526/19 aprilie, deci e recent, în care se spune așa despre anul 2020: „S-au înregistrat 16  792 de decese în care cei care au decedat aveau și Covid;  și zice: „De Covid a murit 234.De Covid! Deci cu Covid, dar cu altele, 16 000, de Covid, 234. Slavă Ție, Doamne, slavă Ție!

Nu-i dracul chiar așa de negru precum se spune, dar el poate să se vopsească în culorile curcubeului acum, mai nou, ceea ce este iarăși o mare blasfemie. Pentru că acest curcubeu, exact curcubeul pe care-l vedem pe cer, nu-i un fenomen natural decât așa, la prima vedere, ci el a fost pus de Dumnezeu pe cer ca legământ cu Noe și să se spună că după ce s-a scăpat de potop, este un semn al legământului lui Dumnezeu că nu va mai pierde omenirea prin potop, așa cum a făcut-o atunci când au scăpat din toată lumea 8 oameni – 8 din câți or fi fost, din câte milioane – că nu se mai întâmplă. Orice răutăți, orice păcate, orice grozăvii, potop n-o să mai avem. Și atunci s-a adăugat la acesta și porumbelul păcii. Noi, când eram mici și atei, îl vedeam așa pe stradă, porumbelul păcii cu măslinul. Mai țineți minte? Ziceai că-i ceva comunist, dar asta era din Biblie. Dar ei au furat de-acolo, hoții, și l-au luat ca simbol al păcii.

Acuma, semnul curcubeului care este un semn sfânt pentru că e legământul lui Dumnezeu, în mod diavolesc și total blasfemic este folosit de către unii care sunt foarte anti-Dumnezeu și satanici. Pentru că având patima pe care o au, în loc s-o țină în particular, să se lupte cu ea, să se spovedească, să se trateze, să încerce cum o putea să scape, căci unii o au, unii s-ar putea și din naștere, nu știu de ce o au, dar în loc să lupte cu ea în mod discret, se afișează public și și-au pus și stindardul acela. Și nu numai că și  l-au pus, dar și-l pun cu mândrie, că spune „gay pride”. Deci au și mândria. Adaugă și acest păcat de moarte: mândria. Pentru că satana nu este gay, însă are și mândria. Păcatul diavolului a fost mândria și a mai fost și invidia: îl invidia pe Dumnezeu și voia să fie asemenea. Aceștia au mândria de a avea acest păcat care este împotriva firii și este un păcat foarte grav pentru care Dumnezeu a pierdut cetățile Sodoma și Gomora, cu foc și cu pucioasă. Nu cu potop. Și ei cred că dacă Dumnezeu S-a legat că n-o să mai fie potop, zic „Doamne, nu ne mai pedepsești pentru că ai făcut legământ”, îi scot în față lui Dumnezeu „actul”. Deci „Ăsta-i actul că nu ne pierzi!”, crezând că în felul ăsta se îmbunează Dumnezeu, sau nu știu ce crezând.

Acestea, iubiți credincioși, sunt niște semne la care noi trebuie să fim atenți tot timpul și cu întărirea Duhului în fața acestor probleme de care v-am zis. V-am zis trei ispite mari care afectează și pe fiecare în parte, dar și viața socială, și viața bisericească, care nu poate fi separată de ele. De aceea le și spunem în fața Sfântului Altar, că sunt probleme sociale, dar și bisericești. Căci noi am putea să le neglijăm, să vorbim numai de cele ale Duhului și mistice și restul… Nu-i așa! Creștinul este suflet și trup și e cetățean al Cerului și al pământului totodată. Nu putem neglija, dar noi să ne luptăm cu armele duhului împotriva acestora. Pentru că alții au grijă, care sunt în unități militare. Ei vor descoperi și vor confirma ceea ce vă spuneam și noi, unii dintre noi în fața Altarului anul trecut: virusul nu-i natural, e artificial. N-a scăpat din greșeală, ci a fost dat intenționat. Ei, uite-acuma, peste un an, vin confirmări. Tot de pe partea științifică. Tot ăia recunosc așa, că anul trecut spuneau că-i natural, și că era liliac, și pe urmă când a fost din laborator, l-au scăpat din greșeală, deci tot timpul cu “adevărul” în gură. Da, așa au fost! Așa încredere vom avea, cât de cinstiți vor fi cu noi. Dar noi avem încrederea în Dumnezeu care ne poate salva și mântui din toate încercările, inclusiv din aceasta, doar și noi să fim pe aceeași linie. Să ne punem încrederea în Dumnezeu, nădejdea în Dumnezeu, credința în Dumnezeu, dragostea în Dumnezeu și să dea Domnul să ne mântuim cu toții! AMIN!”

Legaturi:

Adunarea Parlamentară a Consiliului Europei îndeamnă statele membre și UE să NU facă OBLIGATORIU vaccinul Covid/ Ce ne arată răfuiala UE cu compania ASTRAZENECA/ „Imunoloaga” (?!) MELINDA GATES „prezice”: „Până nu ne vaccinăm TOȚI, nu ne putem întoarce la normalitate”. Despre VICTIMIZAREA jenantă legată de TEORIILE CONSPIRAȚIEI/ 9 întrebări privitoare la VACCIN

PREDICA Parintelui Dan Bădulescu despre NOUA ORDINE MONDIALĂ ascunsă la adăpostul pandemiei, VĂDIREA PAPEI FRANCISC și UNIREA RELIGIILOR, curcubeu și sodomie, PRIGONIREA TURMEI MICI A CREDINCIOȘILOR: “Putem să ne opunem lăuntric, să nu-i credem, să spunem: astea sunt minciuni! Asta poți să faci: să nu-i crezi și să nu te duci cu turma” (VIDEO, TEXT)

MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, atunci te retragi, dar NU RENUNȚI NICI MORT la ele!”

Pr. Dan Bădulescu despre RESETAREA MONDIALĂ NEOMARXISTĂ prin pandemie, CAPCANA FARISEICĂ ÎNTINSĂ PREOȚILOR în privința vaccinării anti-Covid și RĂZBOIUL PENTRU CUCERIREA SUFLETELOR. În cine și în ce să (nu) ne punem nădejdea? (VIDEO, TEXT)

Pr. Dan Bădulescu – CUVÂNT LA INTRAREA ÎN NOUL AN CIVIL despre PANDEMIE, MĂSURI, VACCIN, SILIRE și “PECETLUIRE”: “În mentalul nostru tot sperăm că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. Ce înseamna asta? Cuvântul cel mai gingaș care-mi vine e „naivitate”” (VIDEO, TEXT)

PARINTELE DAN BADULESCU – cuvant fulminant la SFANTUL MINA: “Noi suntem intr-o perioada asemanatoare cu cea a instaurarii comunismului: DICTATURA SE MANIFESTA INTAI DISCRET. Atunci au venit tancurile sovietice, acum vine un virus”. BINELE CU FORTA si PREGATIREA DE (ALTFEL DE) MUCENICIE (video, text)


Categorii

LGBT.../ Casatoriile homosexuale, Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Preot Dan Badulescu, Vaccinarea obligatorie, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate