MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, atunci te retragi, dar NU RENUNȚI NICI MORT la ele!”

12-05-2021 Sublinieri

SFRTV – aprilie 2021:

Marea resetare presupune ca omul și mașina să se unească, chiar să se contopească pentru o „evoluție” a speciei umane. Vechile orânduiri vor fi schimbate cu altele noi. Cât de utile sunt noile orânduiri? Ce atitudine să aibă ortodocșii în această privință?

Emisiunea: Puncte Cardinale
Realizator: Maricica Pandele
Invitat: pr. Dan Badulescu (Bucuresti)

„Unde este modelul? Vă amintiţi discuţia dinainte, ce spuneam de continentul asiatic? La ora asta, de acolo vine într-adevăr vijelia asta cea mai rea, şi din China, modelul ăsta chinezesc în care oamenii, fără să fie robotizaţi cu cipuri, sunt ei înşişi nişte roboţei. Sunt transformaţi mental într-o masă de roboţei care execută toţi, toţi cu mască, toţi într-un fel, sunt plătiţi cu o nimica toată şi modelul ăsta, care pentru noi ar fi respingător şi ăsta e comunism într-adevăr la maxim, uite-l cum a început să vină pe capul nostru. Nu numai că vine virusul de acolo, că e clar acum; că au fost discuţii că să vezi că liliac, că nu-ştiu-ce… Ce liliac?! Ce porc?! Au recunoscut deschis că e făcut de ăia şi, dacă e făcut în laborator, ce poate să fie dacă nu armă? Ce faci tu în laborator acolo, cu ce te ocupi? De ce studiezi şi faci asta? Nu e o armă biologică? Se ştie de către cine a fost bărbat în armată cum se face războiul. Cum e şi ăla meteorologic. Acum se poate manipula clima; îţi dă o ploaie, îţi dă o secetă, vin acele avioane cu chemtrails, te miri ce prafuri vin de acolo. În ape, tot la fel. Astea nu-s SF-uri, nu-i teoria conspiraţiei, că o vezi, o trăieşti, e pe carnea ta, în piele ta. Cum aş fi zis că comunismul e o fantezie. Păi nu era! Uite că s-a făcut!

Noi o să vedem foarte rapid astea trecute în concret. Noua Ordine asta, New Age-ul de care tot am vorbit şi noua resetare este în curs de desfăşurare. Nu e datul în cărţi şi nu e într-un cerc de femei care se ocupă de cristale şi de astrologie care aiurează. Comunismul a fost de la cel mai înalt nivel până la ultimul tractorist. New Age-ul, nu?

Deci noi, Biserica, trebuie să privim lucrurile foarte realist că lucrurile se vor întâmpla, că nu le putem noi împiedica, dar ceva totuşi putem! Putem să le conştientizăm! Unii spun că vai, părinte, sunteţi bun ca mărturisitor… Nu sunt mărturisitor. Mărturisitor era Sfântul Maxim căruia îi tăiau limba şi mâna. Sfinţii martiri au murit şi mărturisitorii au fost torturaţi, au suferit, dar au scăpat. Eu nu sufăr, eu n-am nimic, uite, stăm de vorbă şi eu fac ceva normal, afirm lucrurile astea. Deci noi să mărturisim în acest fel şi să identificăm, prin discernământ, adevărul de minciună, chiar dacă minciuna vine cu putere asupra noastră si noi n-o putem opri aşa cum nu putem opri uraganul sau cum nu se putea opri o molimă din aia adevărată.

Am avut de curând praznicul Întâmpinării în care, la Sinaxar, s-a spus cum a ajuns să fie prăznuit, căci în Biserică nu a fost dintotdeauna, ci pe vremea împăratului Iustinian a fost o molimă cumplită – ciuma bubonică – care a rupt, mureau într-o zi 5.000. Şi, după aia, 10.000. Nu de pe o stradă, ci aşa. Deci în doi ani a murit cam jumate din populaţia Imperiului Bizantin. Când auzi asemenea cifre, e înspăimântător. Deci ei au zis să facă praznicul acesta, care praznic este şi al Maicii Domnului. Şi ne arată că puterile noastre omeneşti, ale creştinilor, sunt foarte slabe. Noi trebuie să apelăm la ajutorul cel de sus şi, când s-o milostivi Domnul şi Măicuţa Domnului, să ne ridice urgia care vine pe capul nostru. Dar noi în niciun caz să nu spune negrului alb şi minciunii adevăr. Dacă poţi, în public. Cum facem noi acum.

Există o perioadă în care încă mai ai libertate de acţiune şi de expresie. În 1948, deci după război, şi chiar în anul în care s-a instaurat comunismul, s-a întâmplat ceva pe plan mondial. S-a semnat Carta Drepturilor Omului. Era o chestie supranaţională; şi capitalism, şi comunism, o chestie mondială. Şi la Carta asta au trebuit să adere şi ţările din blocul comunist şi toţi, şi islamicii, toţi au semnat Carta asta. Şi ce drepturi se menţionau? Sunt câteva, le cam ştii, drepturile omului, la care sunt obligate statele prin semnătură să le respecte. Şi este peste Constituţii, peste orice, chiar şi peste… grupul pentru salvarea sănătăţii.

De pildă, dreptul la libera exprimare. Ştii ce înseamnă? Ce spun acum sunt părerile mele; nu reprezint Biserica, nu sunt purtătorul de cuvânt al Sinodului, sunt părintele Dan Bădulescu care, uite, zic aşa, considerând că sunt pe linia Bisericii, evident, şi căutând să nu ies din învățătura Bisericii, din a Sinodului, din BOR din care fac parte, dar, totuşi, eu am dreptul să fac chestia asta după cum tu, care vorbeşti cu mine şi asculţi, ai dreptul să fii sau nu de acord. Deci eu n-am dreptul să-ţi impun, ţi-am povestit ce cred şi tu, după capul tău, iei atât, iei tot, nu iei nimic, poţi să mă şi refuzi complet şi să zici că bat câmpii.

Deci eu am dreptul să mă exprim. Ce n-aş avea dreptul, într-adevăr, este să încalc legea. Deci în momentul ăla este infracţiune, nu mai este liberă exprimare. Şi acţiunile şi vorbele mele nu pot încălca legea, că atunci intrăm pe alt teren. Dar ce am spus eu acum nu a încălcat legea. Dacă încalcă nişte învăţături sau părerea şcolii sau ştiinţei, asta e altă problemă. În cadrul bisericesc, care e altceva faţă de dreptul la exprimare, acolo n-ai voie să-ţi exprimi pentru că atunci intri în erezie; în Biserică nu spui toate trăsnăile. Dar, în social nu există nu ai voie sau că eşti obligat să o dai pe aia; nu, nu sunt obligat! Eu sunt liber să spun ce cred, chiar dacă spun nişte lucruri care sunt cutremurătoare sau şocante, asta e!

Şi, din ce aţi observat, va mai fi aşa cu noua resetare?

Uite ce s-a întâmplat cu platformele sociale, ştie toată lumea. Facebook, YouTube, Twitter, Instagram. Când au apărut platformele astea, în anii 90, au cerut nişte drepturi. Au zis: uite, noi intrăm pe piaţa asta, pe net, unde existau deja televiziuni şi ziare care aveau pagina lor. Dar gândeşte-te la un ziar, gen Washington Post sau New York Times. Tu, care eşti şefa de la New York Times, ai o politică. Zici: <La mine intră următoarele chestii şi următoarele nu intră; deci pe pagina mea intră el (…); la mine se face aşa, eu am următoarea orientare, următoarea politică.> Şi aşa are orice post şi ziar clasic. Ăștia au zis: <Dom’le, noi nu facem aşa, noi nu avem asta, ci la noi intră oricine!> Şi li s-a zis: <Şi dacă intră oricine şi zice orice nebunie, ce faci? Dacă intră oricine şi zice orice nebunie, cum ar fi să îndemne să se violeze toate fetele de 12 ani?> <Păi îl tragi pe ăla la răspundere, nu pe mine!> Cum ar fi societatea de telefoane şi prin telefon unul spune să bombardăm Washington-ul; ce, mă iei pe mine?! Eu doar i-am dat sârma. Ia-l pe ăla! Eu ce să-i fac? Ştiam eu ce-o să zică? Aşa au zis toţi ăștia: <Eu îi dau drumul şi, dacă a făcut cineva ceva, dai vina pe el!> Şi ăştia au zis: <Da! De acord! Tu nu eşti responsabil pentru ce trăsnăi zic ăia!> Ceea ce a însemnat că dintr-o dată i-a spart pe toţi ceilalţi şi lumea vine aici şi poţi să postezi toate ţicnelile pentru că e liber.

Asta până anul trecut. Anul trecut s-a întâmplat ceva. Au zis: Ia stai aşa, că nu mai e voie. Şi i-au închis pagina lui Trump. Deci deodată ăsta se comportă ca un clasic în care selecţionezi. Deci eu am căzut într-o capcană; am zis: <da, uite, are dreptate YouTube-ul! Noi facem un film şi îl punem şi e gratis şi e bine!> Şi zice unul: <Nu mi-a plăcut de părintele, că zice cutare.> Şi am zis: Ei bine, e dreptul lui. E ca la mine în casă şi dacă vii la mine în casă şi nu-ţi convine, te las şi ieşi afară. Ştii unde am greşit? YouTube-ul şi cu ăștia au avut alt statut, în care toată lumea avea dreptul. Și făceam comparaţia cu shaormeria. Mă duc la shaormerie şi zic: <Dă-mi şi mie un șnițel de porc.> <N-avem.> <Păi cum? N-avem porc? Mie-mi dai porc.> <Băi, la noi la shaormerie nu există porc. Nu-ţi place, te duci în altă parte.> Şi am ieşit şi mă duc la restaurantul italian de vizavi sau la cel românesc. Şi am terminat-o cu shaorma, căci acolo nu e porc. Pe când dacă mă scoţi de pe YouTube şi din celelalte părţi, eu unde mă duc? Căci ăştia au monopol! Şi l-au obţinut tocmai beneficiind de statutul ăsta în care au zis: veniţi la noi cu orice, apoi deodată tu nu mai ai voie, după ce i-au spart pe toţi ceilalţi, deodată ei cenzurează la fel ca cei vechi, având privilegiile celui nou. (…) Tu nu bănuieşti – noi acum puțin speculăm – că ei au fost obligaţi să facă pasul ăsta?

În declaraţiile lor spun că da, ar fi fost obligaţi, pentru că ar fi fost boicotați de către cei care plăteau publicitate. Asta este declaraţia oficială.

Deci nu ştiu cât a fost opţiunea lor, cât alte presiuni de a schimba, fie politice, fie cu bani.

Acum, când ne apropiem de încheiere şi ar trebui să spunem ceva mai legat de Biserică şi de viaţa noastră, că am vorbit la modul foarte general, ce implicaţii ar avea această Nouă Eră şi această Nouă Ordine Mondială, resetare şi Noua Normalitate? Trebuie să ne gândim dacă toate astea cu “nouă...” se referă şi la un nou om. Noţiunea asta de om nou este creştină, creştinul este un nou om faţă de vechiul om păgân şi natural, cu har, cu botez. Deci noul om suntem noi, creştinii, nu că ne naştem, dar tindem, prin Botez şi prin toate celelalte se urmăreşte un nou om.

[…]

Problema cu interacţiunea asta fizică ne duce cu gândul la ce s-a întâmplat în ultimul an în care s-a dogmatizat distanţarea fizică [chiar socială – n.n.], ba că e 1,5 m., ba că sunt 2 m., doar să stai departe de celălalt. O dată este distanţa dintre unul şi celălalt, apoi sunt interzise şi adunările de oameni – care adunări pot fi la meci sau la biserică, oriunde. Bine, la metrou n-ai încotro sau în tramvai, hai și la mall cumva, dar la spectacole, slujbe, şi chiar şi la horeca, oriunde lumea se simte bine, contactul social trebuie să fie minim. Şi aţi văzut, chiar şi cu mască, deci nici măcar să te mai vezi bine. Toate măsurile astea pe mulţi dintre noi ne-au apăsat foarte rău şi am tot sperat anul trecut ca după o lună-două-trei să se ridice starea de urgenţă, de alertă, să intrăm într-un normal, să revenim. S-a dus anul şi n-a fost nici vorbă, a venit “valul doi”, “valul trei“, n-au trecut, ba dimpotrivă, au zis că au crescut infectările şi au ţinut măsurile: mască, distanţare, carantină, spălat pe mâini… Acum zic că nu, vaccinul e cel care ne va scăpa! După care s-au scăpat ei cu informaţia că nu ne va scăpa pentru că masca tot va trebui purtată, că tot poţi să fii contagios, ba chiar să iei – şi acum au dat la TV cazuri din lumea cunoscută care au făcut şi rapelul şi tot sunt pozitivi. Păi cum, după rapel tot eşti pozitiv, tot eşti contagios? Păi da. Şi continui cu masca. Deci deşteptul ăla [Fauci] zice să punem două. Hai să punem trei şi o mască de gaze atunci. Deci lucrurile nu par a se termina în condiţiile astea, dimpotrivă, ceea ce a fost provizoriu să se instaleze ca noua normalitate, să te obişnuieşti cu gândul că aşa o să arate, ceea ce e foarte greu de acceptat şi cât putem noi ne vom opune. Şi mesajul meu e chiar să ne opunem, fiecare în felul lui şi, în special, nu neapărat prin mișcări de stradă şi căderea guvernului, că astea sunt naivităţi – îl dai jos pe ăla şi ce dacă l-ai dat jos? Vine altcineva. El e o rotiţă şi tu vrei să scoţi trăgaciul de la tun; bine, ai scos trăgaciul, dar tunul e acolo! Nu trage cineva, pun pe altul, e o rotiţă.

Şi atunci tu să-ţi concentrezi această rezistenţă lăuntrică, să rezişti lăuntric. Oricine ar fi, că e partidul cutare, că e ăla, oricine ar organiza şi oricum s-ar numi, că e de stânga, că e de dreapta, tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei, şi tu să nu fii “noul creştin”, “noul om”, “noul popă”; “noul”….”. Asta sună foarte reacţionar şi foarte medieval, sclavagist, antic, cum o fi. Sigur, din punctul ăsta de vedere ne opunem <evoluţiei> şi zădărnicim combaterea… cui? Combaterea vechii lumi, zădărnicim venirea noii ordini. Bine, că n-o zădărnicim, o cârtim mai mult, că de zădărnicit am spus că nu mi se pare posibil să ne punem contra ei. Iar aceste valori să le ai înăuntru şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, cum era şi pe vremea persecuţiei şi pe vremea comunismului sau a turcilor, atunci deodată te retragi într-un interior, într-o catacombă, în sinea ta, dar nu renunţi nici mort la ele!”.

Legaturi:

Pr. Dan Bădulescu despre RESETAREA MONDIALĂ NEOMARXISTĂ prin pandemie, CAPCANA FARISEICĂ ÎNTINSĂ PREOȚILOR în privința vaccinării anti-Covid și RĂZBOIUL PENTRU CUCERIREA SUFLETELOR. În cine și în ce să (nu) ne punem nădejdea? (VIDEO, TEXT)

PREDICA Parintelui Dan Bădulescu despre NOUA ORDINE MONDIALĂ ascunsă la adăpostul pandemiei, VĂDIREA PAPEI FRANCISC și UNIREA RELIGIILOR, curcubeu și sodomie, PRIGONIREA TURMEI MICI A CREDINCIOȘILOR: “Putem să ne opunem lăuntric, să nu-i credem, să spunem: astea sunt minciuni! Asta poți să faci: să nu-i crezi și să nu te duci cu turma” (VIDEO, TEXT)

Pr. Dan Bădulescu – CUVÂNT LA INTRAREA ÎN NOUL AN CIVIL despre PANDEMIE, MĂSURI, VACCIN, SILIRE și “PECETLUIRE”: “În mentalul nostru tot sperăm că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. Ce înseamna asta? Cuvântul cel mai gingaș care-mi vine e „naivitate”” (VIDEO, TEXT)

Predică la Sf. Prooroc Daniel a PĂRINTELUI DAN BĂDULESCU (video, text): “În anumite circumstanțe, noi NU SUNTEM OBLIGAȚI să ne supunem unor porunci oricât de demente sau de antihristice ar fi. NU-I ASTA DATORIA CREȘTINULUI, CI SĂ AIBĂ DISCERNĂMÂNT să vadă ce-i al cezarului, ce-i al lui Dumnezeu, când mă supun, când nu”

PARINTELE DAN BADULESCU – cuvant fulminant la SFANTUL MINA: “Noi suntem intr-o perioada asemanatoare cu cea a instaurarii comunismului: DICTATURA SE MANIFESTA INTAI DISCRET. Atunci au venit tancurile sovietice, acum vine un virus”. BINELE CU FORTA si PREGATIREA DE (ALTFEL DE) MUCENICIE (video, text)

 

***

Pastorala curajoasă a PS SEBASTIAN, Episcopul Slatinei, la Sfintele Paști 2021 DENUNȚÂND PLANUL DIABOLIC DE RESETARE A LUMII, început prin PANDEMIE, ca “instaurare a altei ordini: fără Dumnezeu, fără credință, fără Biserică, fără mamă, fără tată, fără gen”

NU VĂ TEMEȚI! “Să nu ne lăsăm amăgiți, nici intimidați! Să nu facem compromis cu minciuna și viclenia care se înstăpânesc peste lume. SĂ NU SPUNEM RĂULUI BINE ȘI BINELUI RĂU. Să strângem rândurile și să ne ținem aproape de Hristos”. O NOUĂ PASTORALĂ MĂRTURISITOARE A PS MACARIE, la Învierea Domnului 2021 (și VIDEO)

EPISCOPUL MACARIE: “Sunt mulți lideri religioși care se abat de la cuvintele Evangheliei. Nici măcar nu le mai propovăduiesc. Și ÎI CHEAMĂ PE TOȚI LA O NOUĂ ORDINE A LUMII, RESETATĂ. Să ținem așa cum ținem la propria noastră viață la LIBERTATEA ȘI DEMNITATEA la care ne-a ridicat Hristos!” (VIDEO)

Părintele TUDOR CIOCAN: “Ceea ce gustăm acum, această limitare a libertății este doar sămânța societății viitoare în care ACEASTĂ LIBERTATE ESTE NIMICITĂ! În momentul în care începi să cedezi libertatea, ÎN CHIAR TRUPUL TĂU, la presiunea autorității, DEJA NU MAI EXISTĂ O LIMITĂ” (audio, text)

Părintele Tudor Ciocan avertizează: “VINE PESTE NOI O DICTATURĂ, UN NOU VAL TOTALITAR, IAR BISERICA VA FI UNA DINTRE PRINCIPALELE ȚINTE. Vor încerca să deformeze învățătura de credință, încât să se conformeze complet învățăturii oficiale și Biserica să fie transformată într-un ORGAN DE PROPAGANDĂ al acesteia”

Cuvântul Părintelui TUDOR CIOCAN la Denia celor 12 Evanghelii (AUDIO, TEXT): “Repetând stăruitor o minciună, ajungi să convingi pe cei mai slabi de înger, apoi aceia ajung ei înșiși să devină propagatori ai acelei minciuni“

“Bucură-Te, Mireasă, urzitoare de nesfârșită rugăciune!” – PĂRINTELE HOLBEA despre MAICA DOMNULUI, experiența rugăciunii lui Iisus, “RUGUL APRINS”, mărturisitorii români din închisori și COBORÂREA ÎN CATACOMBELE INIMII

PĂRINTELE HOLBEA în “Familia Ortodoxă” – pledoarie pentru DISCERNĂMÂNT, LUCIDITATE și ROSTIREA ADEVĂRULUI despre vremurile de încercare în care trăim: “Ceea ce este cel mai periculos pentru zilele noastre este încercarea de A SCOATE OMUL DIN LUMEA REALĂ şi de a-l livra LUMII VIRTUALE. Nu există îmbrăţişare virtuală, nu există spovedanie virtuală, nu există împărtăşanie virtuală”

MĂRTURISIREA LUI HRISTOS, ASTĂZI (video, text). Părintele GHEORGHE HOLBEA: “E foarte important – şi aceasta ţine de discernământul duhovnicesc – SĂ ÎNȚELEGEM ÎN CE LUME TRĂIM, pentru că altminteri DEVENIM NIȘTE FARISEI, care spunem: „Da, este normal”… Creştinismul nu este dulceag, dovadă martirologiile noastre”

EPISCOPUL IUSTIN al Maramuresului despre FORTA COMUNIUNII IN BISERICA si CUMPLITA incercare a SINGURATATII prin IZOLARE si solutiile duhovnicesti ale REZISTENTEI marturisitorilor din INCHISORILE COMUNISTE: “Cei care vin acum, progresistii si neomarxistii acestia de astazi SUNT GLOBALISTI, NU AU RADACINI, NU AU NEAM, n-au mama, n-au tata. ROBOT – aceasta se vrea sa fie OMUL NOU”

 

***

“STRIGATUL este ultima incercare a cuiva de a se face auzit; dupa el urmeaza doar tacerea cu care vorbeste, calm si politicos, moartea vesnica….”. STRIGATUL “NEBUN” AL SARACULUI vs. “PECETLUIREA” IN DUH A CELOR DIN BISERICA, atunci cand ortodoxia se vrea tot mai mult PE PLACUL LUMII

PARINTELE ILARION de la CRUCEA in “LUMEA MONAHILOR”: “Trăim această dramă perma­nentă a omului cu ETICHETĂ DE CREȘTIN, dar care de fapt nu e creştin. Trăim aşa într-o LETARGIE… Având totul la îndemână, omul se cufundă în acest pseudo-paradis terestru lumesc, în care SE COMPLACE”

 

***

IADUL CONCENTRAȚIONAR DIN CHINA, pe cale de a fi generalizat la nivel global? CORONAVIRUSUL – oportunitate pentru instituirea STATULUI POLIȚIENESC CEL MAI DRACONIC CU PUTINȚĂ/ Directorul general al OMS apasă BUTONUL ROȘU DE PANICĂ: „Un virus poate avea consecințe mai puternice decât orice acțiune teroristă. ESTE INAMICUL PUBLIC NUMĂRUL 1 PENTRU ÎNTREAGA LUME”

CUM AR ARĂTA O LUME ÎNTREAGĂ PUSĂ SUB CARANTINĂ? Și dacă noua EPIDEMIE de CORONAVIRUS din CHINA este (și) un MARE EXPERIMENT SOCIO-POLITIC care preînchipuie și “testează” DICTATURA VIITORULUI? (si video)

Nu distopie, ci prezent. CHINA perfectioneaza SISTEMUL ORWELLIAN COMPLET. Linsaj public prin afisarea cetatenilor ”rai” pe ecrane publice, unificarea tuturor aplicatiilor intr-una singura

BIG DATA BROTHER SI NOILE SISTEME ALE OBEDIENTEI. CHINA introduce, in premiera mondiala, un SISTEM DE RATING al cetatenilor sai. Clasificarea persoanelor se va face prin INTEGRAREA TUTUROR DATELOR despre viata si comportamentul cotidian al acestora. Se confirma predictia lui Morozov despre OMUL-RATING

Jurnalistul TUCKER CARLSON despre CENZURAREA opiniilor unor medici critici față de măsurile de izolare socială: „MASS-MEDIA NU MAI PUNE SUB SEMNUL ÎNTREBĂRII PUTEREA, CI CONSPIRĂ CU EA”. Cum începe SUA să semene tot mai mult cu China (Video)

„China scrie pe noi…”/ CEDO consideră că „VACCINAREA OBLIGATORIE este necesară într-o societate democratică” pe o speță privind vaccinarea copiiilor/ Legea Vaccinării, aflată în proiect, poate include DECĂDEREA DIN DREPTURI a părinților ce refuză vaccinarea copiiilor!/ Președinta Senatului salută decizia CEDO/ Vin vremuri grele/ Papa Francisc vrea GUVERNANȚĂ GLOBALĂ și este citat de Joe Biden privind OBLIGAȚIA MORALĂ de a te vaccina

Criza epidemica a coronavirusului, intre LILIECII din China si ”ULIII” care ar planui lansarea VACCINURILOR ADN experimentale. CINE SI PENTRU CE AR AVEA NEVOIE DE DECLANSAREA UNUI RAZBOI BIOLOGIC MASCAT SUB O PANDEMIE? (I)

 

***

TRANSUMANISMUL: RELIGIA MASONICA A GLOBALIZARII. Interviu cu parintele Jean Boboc/ Eseu despre UTOPIA ANTIHRISTICA A UMANITATII “AUGMENTATE” prin nanotehnologie, Internetul Lucrurilor, manipulare genetica…

TRANSUMANISMUL – STRATEGIE DE DEPOPULARE? “Revolutia bionica” si noul mit al supraomului – acum “dezbatute” si in Romania

O LUME FARA OAMENI. Filmul documentar ARTE Un monde sans humains [VIDEO+SUBTITRARE]. Despre PROIECTUL TOTALITAR NEOLIBERAL al transumanismului: controlarea digitala prin NANO-TEHNOLOGIE a omenirii

Michel Onfray: TRĂIM ÎNTR-O SOCIETATE A CONTROLULUI. „Sunt convins că tipii de pe Coasta de Vest americană au un proiect de DOMINARE A LUMII și un proiect transumanist”/ AMENINȚAREA FASCISMULUI E REALĂ, DAR E VORBA DE UN FASCISM DE STÂNGA

Google despre planurile de viitor: MICROCIP IMPLANTAT IN CREIER


Categorii

Noua ordine mondiala/ Masonerie, Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Preot Dan Badulescu, Reeducarea ieri, azi si maine, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu se mai pot realiza în afară, atunci te retragi, dar NU RENUNȚI NICI MORT la ele!”

  1. Lumea a fost abil mintita ca virusul vine din China. China nu are norme etice in genetica e o tara comunista condusa de o nobilime care se trage de la Gingis Han care a avut sute de copii. China isi modifica genetic soldatii de mult timp. Dar istoria armelor biologice si genetice e mult mai veche si a inceput in Sua, cu cercetari ale laboratoarelor militare si granturi oferite de armata. SIDA este creatie de lab a armatei americane. Acest virus gripal a fost transferat in Wuhan pt nIste granturi din partea americanilor. Nimic nu e ceea ce pare.

  2. Pingback: Pr. Dan Bădulescu despre DETURNAREA BLASFEMICĂ A SEMNULUI CURCUBEULUI și VĂDIREA UNORA DINTRE MINCIUNILE COVIDICE (video, text) | Cuvântul Ortodox
  3. Pingback: Părintele Dan Bădulescu: ÎN CE RĂZBOI SUNTEM ACUM, CU CINE ȘI CU CE ARME LUPTĂM? “Sunt puteri drăcești. Nu se poate explica în cuvinte omenești o acțiune de asemenea amploare” (video, text) | Cuvântul Ortodox
  4. Pingback: NOUA ORDINE MONDIALĂ și “OMUL NOU”. Poate fi împiedicată venirea lui Antihrist? Cum putem birui? (Pr. Dan Bădulescu – VIDEO, TEXT) | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate