Pr. Dan Bădulescu – CUVÂNT LA INTRAREA ÎN NOUL AN CIVIL despre PANDEMIE, MĂSURI, VACCIN, SILIRE și “PECETLUIRE”: “În mentalul nostru tot sperăm că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. Ce înseamna asta? Cuvântul cel mai gingaș care-mi vine e „naivitate”” (VIDEO, TEXT)

4-01-2021 Sublinieri

Pr. Dan Bădulescu

Predică la Tăierea împrejur a Domnului Iisus Hristos

1 ianuarie 2021

(fragment)

”[…]

Iubiți credincioși,

Anul Nou înseamnă și o retrospectivă a anului care a trecut. O retrospectivă pe care mulți dintre noi cred că nici n-am mai vrea s-o facem. Și acuma, că suntem în biserică, atunci când ne amintim ce s-a întâmplat începând din martie, de când a fost declarată pandemia și ce s-a întâmplat în Biserică și în societate, ce s-a întâmplat cu slujbele noastre, cum a fost perioada aceea incredibilă când s-au făcut slujbe fără credincioși. Slujba Învierii! Nici nu vreau să mi-o amintesc! Aș vrea s-o uit cât se poate de repede, să mi se șteargă [din minte] atmosfera aceea cu milițienii prin curți și cu anomalia asta datorată unui pericol care a fost cu totul și cu totul exagerat, exacerbat.

Și s-au luat de atunci, timp de 10 luni –  putem spune că și în februarie începuse – măsuri care de care mai aberante. Și noi atuncea ar trebui să spunem „Vai, dar câtă grijă au avut de noi, câtă preocupare! Măsuri de apărare a noastră în fața bolii, în fața morții. Și măsurile s-au luat nu numai în România, ci peste tot”.

Ce fel de măsuri au fost, sigur, se poate face un bilanț. Să vedem cum au funcționat? Ce roade au avut? Pomul se cunoaște după roade și situația după măsurile care s-au luat. Și dacă situația e rea, nu poți da vina pe un virus, că el, săracul virusul ăsta nu are voință, nu are minte, el nu poate acționa. Deci, efectele rele se datorează oamenilor și dracilor. Direct! Iar virusul, spun cei mai mulți specialiști – hai să nu spunem 100%, dar 90% – este o creație omenească în laboratoare. Nici măcar nu se poate spune că-i ceva firesc. Așa, a ieșit din natură un liliac și… nu știu ce. Astea sunt niște basme! Și atunci chiar și pentru virus sunt niște oameni vinovați. Până se vor stabili și vor fi demascați, osândiți, până una-alta, ei sunt doar vinovați și nu putem spune „uite, cutare chinez l-a făcut” sau cine știe… Se va afla la timpul cuvenit. Din partea aceasta, suferim toți și de boală, dar mult mai mult decât de boală, de măsurile care s-au luat, se iau și se vor lua. Măsurile, noi le-am spus, trebuiau să fie de protejare, așa cum a zis Domnul Dumnezeul nostru Iisus Hristos în Evanghelie: Nu cei bolnavi au nevoie [de doctor]? Sau sănătoșii? Nu-i amestecăm, pentru că cei bolnavi au nevoie de doctori, nu cei sănătoși. Și nu că a spus Domnul Iisus Hristos. Spun mintea și bunul simț! Ocupă-te de bolnavi când sunt bolnavi și lasă-i pe cei sănătoși în pace! Ai grijă de cei care sunt sensibili, care s-au îmbolnăvit! Și s-au îmbolnăvit grav, că au chemat Salvarea. Pe aceia tratează-i, fă ceva! Asigură-le condiții! Toți medicii să se concentreze pe acei bolnavi!

Iubiți credincioși, nu numai această boală este pe lumea asta. Sunt toate bolile în continuare. Când spun să se concentreze pe cei bolnavi, nu să se concentreze pe covid! Toată medicina face asta. Pentru că în timpul ăsta au fost aceiași bolnavi. Au fost cancere. Dar ce n-a fost! Toate bolile astea. Ele au fost tratate cu nepăsare și oamenii au suferit și au murit fără să scrie nimeni, decât că au murit atâția, s-au infectat atâția numai de covid. [Orice] altceva a dispărut. Nu mai există nici o boală. Cum să credem așa ceva?? Trebuie să se ocupe de ei. Cum să se ocupe? Cu imunitate și cu tratament.

Acuma nouă ni se spune că în beneficiul imunității, nu-i așa, ni s-a dat leacul suprem pe care cineva în mod șugubăț l-a numit vaxxin. De ce i-a spus „vaxxin”? Era o expresie pe vremuri: „vax!” „Vax albina!”, așa că e vax! De ce i-a spus „vax”? Eu nu vă vorbesc în calitate de specialist. N-am studii medicale, nici medic nu sunt, nici preot de spital cum e colegul, sunt un preot. Dar există specialiști și medici care se pronunță și acești specialiști se găsesc încă de a fi consultați pe internet, chiar dacă sunt cenzurați, dar nu sunt destul de cenzurați, mai avem acces la ei. Și ei au spus două lucruri: vaccinul, „vaxxinul” ăsta nu este nici eficient, nici sigur. Păi, dacă nu-i nici eficient, nici sigur, atunci poate să fie ineficient și riscant. Eficiența ar fi constat ca în vaccinurile pe care le-am făcut noi în tinerețe și în copilăria noastră, și copiii noștri le-au făcut și știai că toată viața nu mai faci boala aia. Aveai, într-adevăr, o garanție, îți asigurau o imunitate. S-a eradicat poliomielita. Deci au fost niște efecte ale unui vaccin, nu suntem total anti-vaccin. Or, în momentul în care aici nu-ți asigură nimic... „Dacă mă vaccinez, cum o să fie? – Nu știm. O să fiu imun? – Hmm, poate câteva luni. Mai iau virusul? – Poate-l iei. Îl mai transmit? – S-ar putea să-l transmiți. Mai port masca? – O porți. Păi, atunci de ce l-am mai făcut?? La ce mă ajută? – Nu se știe. Mai vedem noi”. Deci, eficiența lui e apă de ploaie.

Efectele secundare, unii au tras alarma. Deocamdată nu s-au văzut pentru că nu s-au vaccinat foarte mulți oameni ca să-i vedem. Dar cine știe! E foarte riscant.

Încă s-a spus, iubiți credincioși, că acest vaccin este un drept, și nu o obligație. Rețineți vorba asta, că-i dată de stăpânirile noastre. Dar să fim foarte atenți, că la noi, cuvintele astea au început să-și schimbe sensurile. Și anume, spune „recomandare”. Ce înseamnă „recomandare”? Vă recomand să vă împărtășiți la fiecare Liturghie. Vă recomand să postiți așa. Zic eu. Și tu ai zice: „Da, părinte”. Îți recomand. Dar faci sau nu faci. Așa e recomandarea. Un sfat, o povață. Ar fi bine să vă spovediți mai des, ar fi bine nu știu ce să faceți… Psaltirea, paraclisul. Asta dăm noi de-aici: recomandări. Eh, ăia de-acolo nu dau recomandări. Că le zice… „recomandări obligatorii”. Îți vine să mori de râs! Ce ne-a spus cutare: ce-avem voie să facem de revelion și ce n-avem voie? Ce-avem voie? Și recomandarea a devenit poruncă. Așa că [să fim atenți ca] dreptul ăla să nu se transforme în obligație. Om trăi și om vedea. Și-atuncea noi, de la amvon, de la sfintele altare nici măcar nu ne-am gândit să vă recomandăm acest vaccin, darmite să vă poruncim! Nici atât, că nu suntem Inchiziția. Dar noi nu vom recomanda, decât fiecare cleric, arhiereu dacă e, preot, pe cont propriu. Nu este o recomandare a Bisericii, Sfântul Sinod nu s-a întrunit, nici Sinod panortodox, nici sinod local care să zică „ce facem noi cu vaccinul?”. Rămâne să vedem. Om trăi și om vedea. Fiecare să analizeze și să cântărească beneficiile – asta-i valabil la orice – și pagubele. La ce mă ajută pe mine dacă fac următoarea acțiune, următorul pas, și ce am de câștigat, ce am de pierdut? Și în funcție de asta se va hotărî fiecare. În cazul nostru, să te poți încă sfătui cu duhovnicul și conștiința să-ți spună: „acest pas îl fac sau nu-l fac”. În funcție de cum îl luminează Dumnezeu pe fiecare și să rămânem liberi.

Dar și dacă va fi obligatoriu, și dacă se va produce ceea ce se teme lumea de efectele [adverse foarte rele] te îmbolnăvești grav, mori, să nu intrăm niciodată în panică! V-am spus de multe ori, toți părinții: nu intrați în panică, nu vă îngrijorați! „Nu te teme, turmă mică!”. „Nu vă temeți, eu am biruit lumea!”. Hristos este cu noi. Mântuirea se poate face și dacă suntem vaxxinați toți de opt ori pe zi – și ne țin doi și doi îți bagă ace în tine – și ne bagă și cipuri și ce ar face ei. Iubiți credincioși, atâta timp cât conștiința ta refuză, actul lor nu are nici o însemnătate. A spus un părinte legat de acest lucru. Dacă ești pecetluit. Și a spus: „Hai să luăm un musulman. Un musulman care este ferm convins în religia lui. Patru îl ținem cu forța și unul vine cu fierul roșu și-l tatuează cu cruci. Îi face cruci peste tot, cum am eu crucile astea pe veșmânt, lui i le face cu fierul roșu. L-a „pecetluit”. Credeți că acesta e creștin? De unde? – Uite, are pecetea! Are-n el.” Nu-i la fel? La fel e. Pe noi, dacă ne face 666, dă-i, dă-i, dă-i, cu sila, nu este lepădare. Lepădare o poți face făcând păcate și depărtându-te Hristos mai tare decât prin aceste acțiuni mecanice. Pot fi 5G-uri și nu știu ce. Ce se face cu sila asupra ta nu este păcat. Și Domnul știe foarte bine. Știe ce putere au ăia și ce putere avem noi a ne opune. Și să nu uitați rugăciunea aceea: „Doamne, să fac diferența, ce pot eu să accept, ce sunt în stare să fac și ce nu sunt în stare nu pot să fac.” Și Domnul știe de ce nu pot eu să mă opun și de ce nu am putere și de ce le-a dat acelor draci împielițați să facă asta, pentru că sunt dezlănțuiți. Știe Dumnezeu de ce.

În încheiere, nu uitați proverbul care este atât de înțelept și creștinesc, și nu e numai românesc, și francezii spun: Tot răul spre bine!Ceea ce ni se întâmplă este rău, dar răul acesta va fi transformat de Dumnezeu și este transformat de Dumnezeu, că de aceea îl și lasă, spre binele nostru. Uitați așa, ca să nu vorbesc numai teoretic. Pandemia a omorât foarte puțini oameni, comparativ cu ciuma și holera din trecut, în care se murea de 10 ori mai mult. Așa se murea, pe capete. Tirania – încă putem vorbi, nu este chiar așa gravă [încă]. De vaccin, vor fi câteva efecte secundare pentru că permanent nu sunt numai planurile dracilor și oamenilor răi. Permanent există Domnul, există Măicuța, există Îngerul păzitor. Ei ne apără., ne păzesc și pe ei ne bizuim. Diferența dintre noi, cei de-acum și cei din trecut, când aveau ciuma lui Caragea sau grozăviile de atunci, mureau pe capete. N-aveau sistem medical avansat. Ce vaxxin? N-aveau nici antibiotice, nimic. Usturoi, ceapă, o țuică și „vine popa, că a murit”. Dar, spre deosebire de noi, ei nu aveau depresii. Lumea de-atunci nici nu știa că există depresie. De ce? Dar lumea de azi de ce are depresie? Uitați de ce are: datorită schimbării mentalului și a materialismului.

Noi suntem născuți în secolul trecut, un secol ateu și materialist în care am fost învățați să ne punem nădejdea în om, în știință, în medicină, în politică, în economia făcută de om. Și atunci când ai nădejdea așa, nu mai ai nădejdea în Dumnezeu. Ăia bătrânii n-aveau nădejde nici în politicieni, nici în doctori, nici în știință și tehnică, nici în bancheri, nici în stat. Ei aveau nădejdea în Dumnezeu. Și dacă se întâmpla să fie  molimă, să moară pe capete, ziceau: „Pentru păcatele noastre se întâmplă asta. Doamne, miluiește! Doamne, apără-ne! Doamne, iartă-ne! Sfinte Dimitrie, apără-ne!” Așa trăiau. Pe când la noi, este dezastru pentru că în mentalul nostru tot sperăm, tot sperăm, și acuma mulți dintre noi, chiar din Biserică speră că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. Ce înseamna asta? Cuvântul cel mai gingaș care-mi vine acum pe gură e „naivitate”! Puneți-l dumneavoastră pe cel adevărat. „Naivitate” este drăguț.

Așa că, nu așa să ne punem problema, ci să încercăm, ca și bătrânii, să gândim în sensul ăsta: Doamne, miluiește! Doamne, apără-ne! Doamne, ai grijă de noi, fie că suntem sănătoși, să nu ne îmbolnăvim, fie, Doamne, dacă ne-am îmbolnăvit, să facem o formă ușoară, fie, dacă ne-am îmbolnăvit grav, Doamne, dă-ne puterea s-o ducem! Dacă ne ducem dincolo, Doamne,  vino, Doamne! Și venim și noi la Tine, și vino și Tu la noi! Și în felul acesta, iubiți credincioși, Dumnezeu să ne ajute, cu rugăciunile Sfântului Vasile cel Mare și ale Maicii Domnului și ale tuturor sfinților, bineînțeles, pentru mântuirea noastră. AMIN!”

 

Legaturi:

Predică la Sf. Prooroc Daniel a PĂRINTELUI DAN BĂDULESCU (video, text): “În anumite circumstanțe, noi NU SUNTEM OBLIGAȚI să ne supunem unor porunci oricât de demente sau de antihristice ar fi. NU-I ASTA DATORIA CREȘTINULUI, CI SĂ AIBĂ DISCERNĂMÂNT să vadă ce-i al cezarului, ce-i al lui Dumnezeu, când mă supun, când nu”

PREDICA Parintelui Dan Bădulescu despre NOUA ORDINE MONDIALĂ ascunsă la adăpostul pandemiei, VĂDIREA PAPEI FRANCISC și UNIREA RELIGIILOR, curcubeu și sodomie, PRIGONIREA TURMEI MICI A CREDINCIOȘILOR: “Putem să ne opunem lăuntric, să nu-i credem, să spunem: astea sunt minciuni! Asta poți să faci: să nu-i crezi și să nu te duci cu turma” (VIDEO, TEXT)

PARINTELE DAN BADULESCU – cuvant fulminant la SFANTUL MINA: “Noi suntem intr-o perioada asemanatoare cu cea a instaurarii comunismului: DICTATURA SE MANIFESTA INTAI DISCRET. Atunci au venit tancurile sovietice, acum vine un virus”. BINELE CU FORTA si PREGATIREA DE (ALTFEL DE) MUCENICIE (video, text)

Părintele Tudor Ciocan – CUVÂNT DE ACTUALITATE despre ispitirea „tehnologiei izbăvitoare”, LIBERTATEA DE OPȚIUNE versus DICTATURA ANTIHRISTICĂ și FORȚAREA VACCINĂRII. Între NOUL TURN BABEL și NOUL POTOP iminent… (AUDIO, TEXT)

DE CE A INGADUIT DUMNEZEU PANDEMIA unui virus fabricat si care este solutia “care ne poate tine cu mintea intreaga inaintea acestui asalt”. Cuvant duhovnicesc despre IDEOLOGIA NEOMARXISTA, APARAREA FAMILIEI, BOALA, FRICA SI VACCIN (video, text)

Mitropolitul NEOFIT DE MORFOU marturiseste legat de VACCINUL “ANTI-COVID” si indeamna la rugaciune intetita ca FORTAREATA DE REZISTENTA “in fata raului pe care il planuiesc lucifericii Noii Ordini Mondiale”: “Vin momente foarte grele pentru umanitate. Sa facem lucruri concrete, sa nu fim doar vorbe si predici”

STAREȚUL ATHONIT PARTENIE de la Sfântul Pavel crede că “se pregătește PECETLUIREA OAMENILOR”. “Nu îi forțați pe creștini! DESCHIDEȚI BISERICILE, lăsați lumea să iasă afară, scoateți icoanele, îngenuncheați… NU VĂ ÎNȘELAȚI: NUMAI DUMNEZEU NE VA SALVA!” (video, text)

De la SPERANTELE OMENESTI catre NADEJDE, TREZVIE SI ADEVARATA CREDINTA, prin “RESETARE LAUNTRICA”, LA INCEPUT DE NOU AN. Parintele Iustin Taban de la Putna la Trinitas TV: “Sa intram inauntru, unde nimic nu s-a schimbat si unde dragostea lui Dumnezeu si grija Lui cu noi niciodata nu au scazut” – VIDEO, TEXT

CUVANTUL DE ANUL NOU 2021 AL PS MACARIE DRĂGOI: “Sa nu intram in panica si sa nu facem din supravietuirea biologica scopul suprem al vietii noastre, care merita orice pret”. Despre “PANACEUL” VACCINULUI: “Sa facem alegeri in cunostinta de cauza, nu pe baze emotionale sau cedand presiunii colective!” (VIDEO)

 

***

IPS TEODOSIE despre campania de vaccinare anti-covid: „NU PUTEM FI NIȘTE IMPRESARI ai autorităţilor care vor să îndemnăm la vaccinare cu ochii închişi”/ Mass-media face din nou o țintă din ierarhul Tomisului, după TE DEUM-ul de Anul Nou

Biserica este implicată în CAMPANIA DE VACCINARE. Mitropolitul Irineu s-a exprimat deja pentru, ÎPS Teodosie reacționează: „NU ACESTA ESTE ROLUL NOSTRU!” De ce și-ar trăda menirea și credincioșii o Biserică ce se raliază noului cult public al vaccinului-izbăvitor?

PATRIARHIA ROMÂNĂ răspunde prin Vasile Bănescu cererii de susținere a CAMPANIEI DE VACCINARE ANTI-COVID: „Biserica nu se poate pronunța în cazul unui vaccin RECENT, care nu a mai fost folosit”. Totodată, se subliniază necesitatea LIBERULUI CONSIMȚĂMÂNT și a asumării EFECTELOR ADVERSE

VACCINUL-„MIRACOL”, PROMOVAT CU MITROPOLIȚI ȘI EPISCOPI. În Grecia, Înaltul Hierotheos Vlachos se vaccinează demonstrativ încă din prima zi. Biserica Greciei se află în „PRIMA LINIE” a campaniei de vaccinare/ În Bulgaria, episcopul Tihon este vaccinatul nr. 2 al țării/ PAPA FRANCISC vrea „VACCIN PENTRU TOȚI” în mesajul de Crăciun

„Zilele Europene ale Vaccinării în România” – sau… CÂNTAREA VACCINULUI, festivismul și propaganda deșănțate cu care au fost aduse în țară primele doze de VACCIN ANTI-COVID, tocmai în ziua de Crăciun

FERIȚI-VĂ DE TIRANIA VACCINURILOR OBLIGATORII. „Statul a căutat de mult timp să ne controleze mintea și discursul. Acum vin după trupurile noastre”

Cum și ce a aprobat de fapt FDA, agenția americană a medicamentelor, în privința VACCINURILOR PFIZER și MODERNA? „Vaccinuri investigative”, adică în stadiu EXPERIMENTAL, autorizate pentru uz, dar încă nelicențiate/ Procesul evaluării vaccinului PFIZER de către FDA, considerat „TOTAL INADECVAT”/ 6 decese la testele MODERNA, vaccinul la care s-a lucrat încă de pe 7 ianuarie

Expert al OMS: „Vaccinul anti-Covid NU previne transmiterea virală”/ STUDIU: vaccinurile anti-covid pot AGRAVA clinic boala. Acest risc nu a fost corespunzător explicat participanților la teste/ Vaccinuri EXPERIMENTALE și fără LICENȚĂ. Ce fel de aprobare a dat, de fapt, Autoritatea Europeană vaccinului PFIZER?

 

***

DUHUL DESERTACIUNII SI PECETEA INTERIOARA. Pecetluirea in duh, impartasirea cu antihrist si “apostazia tainica a inimii” prin vietuirea statornica in pacat si modul de viata lumesc: “PECETEA CRESTINILOR ESTE DUHUL SFANT. TREBUIE SA NE INTEMEIEM PE LUCRAREA INTERIOARA”

Parintele Metodie de la Optina despre actele cu cip si lucrarea “tainei faradelegii”: “ORICINE TRAIESTE IN PACAT ARE DEJA SEMNUL LUI ANTIHRIST PE FRUNTE SI PE MANA DREAPTA, CHIAR DACA REFUZA DOCUMENTELE DE IDENTITATE”

Ce am retinut din talcuirile si avertismentele CUVIOSULUI DANIEL GOUVALIS privitoare la Apocalipsa. Cum sa ne ferim de exegetii improvizati si de speculantii financiari ai profetiilor eshatologice? CUM TALCUIESC SFINTII PARINTI LEGATURA DINTRE LEPADARE SI ANTIHRIST

PROFETIA DESPRE ANTIHRIST SI SFARSITUL LUMII a Sfantului Ipolit, episcopul Romei

Cuviosul DIONISIE IGNAT de la COLCIU risipeste tulburarea cu privire la actele electronice, pecetluire si vinovatie: “TOTUL ESTE VOINTA OMULUI… NUMAI CAND TI SE CERE O LEPADARE DE HRISTOS, ATUNCEA E PRIMEJDIE!“

PARINTELE EFREM FILOTHEITUL (Arizona): “Pecetea va fi impusa dupa cel de-al treilea razboi mondial!”


Categorii

Anul Nou, Pandemia Covid-19, Portile Iadului, Preot Dan Badulescu, Vaccinarea obligatorie, VIDEO, Vremurile in care traim

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “Pr. Dan Bădulescu – CUVÂNT LA INTRAREA ÎN NOUL AN CIVIL despre PANDEMIE, MĂSURI, VACCIN, SILIRE și “PECETLUIRE”: “În mentalul nostru tot sperăm că vine vaccinul și vom scăpa de boala asta și ne vom întoarce la normal. Ce înseamna asta? Cuvântul cel mai gingaș care-mi vine e „naivitate”” (VIDEO, TEXT)

 1. Gânduri optimiste

  Am pășit cu speranțe de mai bine în anul 2021. Nu mă gândesc la un bine lumesc, ci la acel bine pe care ni-l poate da Hristos, la acea pace sufletească prin care El ne arată că e în inimile noastre.
  Deși afară nu e zăpadă, fiind luna ianuarie, mă gândesc cu drag la Părintele Arsenie, Acuzatul ,,ZEC – 18376”, un sfânt în lagărele comuniste din Rusia. (Asta în caz că se va începe o nouă prigoană împotriva creștinilor.) Acest Părinte a fost condamnat la carceră pentru 48 de ore, împreună cu un alt deținut necredincios, la o temperatură de minus 30 de grade Celsius! Aceasta echivala cu o condamnare la moarte! Deprins fiind cu păstrarea păcii sufletești și cu rugăciunea, Părintele s-a gândit că a sosit pentru el un prilej bun de a se ruga cu voce tare! După ce au trecut cele 48 de ore, fiind găsit în viață, a mărturisit că l-a salvat credința în Dumnezeu și rugăciunea! În plus, prin puterea exemplului, a salvat și sufletul camaradului său care, speriat de iminența morții, a început să se roage.
  Mă gândesc, de asemenea, și la Irod care nu încetează a-L prigoni pe Hristos! Pentru o parte a lumii, Irod a creat comunismul ca să-L nege cu vehemență. Dar Hristos a învins prin cei care L-au mărturisit și, astfel, o oștire de sfinți s-a ridicat spre Cer și se roagă acum pentru noi. Pentru o altă parte a lumii, Irod a luptat în mod mai viclean, prin promovarea păcatului, care-L îndepărtează pe Hristos de inima omului. Păcatul și patimile au atras lumea în secte și erezii și au dat drepturi necuratului asupra lumii. Omului i s-a creat mai întâi iluzia că este independent, că se poate descurca și fără Dumnezeu! Însă știm cât de mult se ostenește necuratul să câștige suflete de partea lui! Dacă în sufletul omului nu e Hristos, locul acela nu rămâne liber, ci este ocupat de necuratul! De aceea, în ciuda oricăror provocări, trebuie să dorim ca Hristos să învingă în sufletele noastre!
  În același timp, observ cum necuratul din nou își ascute săbiile pentru a aduce alte provocări creștinilor! Provocări mai mari decât toate cele de până acum. De când își dorește Irod să controleze mintea creștinilor și să-i facă inapți pentru mântuire!!! Dacă Hristos a dat posibilitatea oricărui păcătos să devină sfânt, Irod vrea acum să-i ia această posibilitate. Prea puțini știu că, prin vaccinarea începută deja, omul este pus să aleagă între suflet și trup, între cruce și pâine, așa cum scrie în Apocalipsă, capitolele 13-15. (Deja se pune problema anulării unor drepturi ale celor care nu se vaccinează.) Cei mai șubrezi riscă să-și piardă și sufletul și trupul. Iar Hristos ne învață: ,,Nu vă temeţi de cei ce ucid trupul, iar sufletul nu pot să-l ucidă; temeţi-vă mai curând de acela care poate şi sufletul şi trupul să le piardă în gheena.” (Matei, cap. 10, vs. 28) Deci nu greșesc dacă recunosc că mă tem de ceea ce ar putea face Irod în aceste vremuri! Dar am promis că voi fi optimistă, deci trebuie să-mi temperez teama și să-L însoțesc pe Hristos fie în Egipt, fie pe cruce, astfel încât nimeni și nimic să nu mă despartă de El.
  Unii încearcă să arunce în derizoriu teama creștinilor de pecetluire, deși se știe că acesta este scopul real al creării pandemiei! (1) Alții spun că există șapte vaccinuri și abia în al șaptelea se află cipul! Există și cercetători onești care susțin că serul din vaccinul care se dorește a ajunge la toți locuitorii Planetei conține hydrogel care este, de fapt, un cip care se solidifică după injectare și care poate fi dirijat oriunde în corp. (2) Ținta este, bineînțeles, creierul! Pierzându-și independența gândirii, după conectarea sa la tehnologia 5G, omul cipuit prin vaccinare cu nanoboți, nu mai poate aspira spre mântuire și nu se mai poate opune forțelor malefice.
  Ar fi de dorit ca Patriarhia Română să explice credincioșilor aceste lucruri. Dacă nu o va face, va răspunde pentru sufletele care se vor pierde din cauza lipsei de informație.
  Ar fi de dorit, ca în cazul în care vor exista constrângeri pentru acceptarea vaccinului, să cerem evitarea vaccinului din motive religioase, așa cum s-a procedat și în cazul cardurilor de sănătate. Dacă minoritățile de tot felul își cer drepturi, trebuie să ni le cerem și noi.
  Indiferent ce se va întâmpla, Hristos va învinge prin cei care vor face voia Sa și nu se vor lăsa modificați genetic,(3) manipulați și controlați de la distanță prin nanotehnologia introdusă prin vaccin, ci se vor lipi cu toată ființa de El! Vaccinurile venite acum în România sunt cu ARN-mesager și sunt de la Pfizer-Biontech! (4)
  Dumnezeu să ne ajute să facem voia Sa!
  1.https://danielvla.wordpress.com/2020/08/28/video-compania-moderna-si-vaccinul-ei-impotriva-covid-19-ce-contine-arn-modificat-o-enzima-numita-luciferaza-si-posibil-nanoboti-ce-vor-pune-in-practica-transhumanismul-si-even/

  2. https://www.youtube.com/watch?v=0uRwxMVf5wo&feature=emb_title (Manipularea și controlul omului prin inginerie genetică și nano-tehnologie – partea 1 din 2)
  3 https://danielvla.wordpress.com/2021/01/03/vaccinarea-cu-arn-mesager-este-inginerie-genetica-ireversibila-modificarea-genetica-a-omului/
  4. ibidem

 2. Eu nu mai înțeleg nimic, pe de o parte avem părintii, precum parintele Elpidie, care susțin că acest vaccin face parte din pecete, ar avea hidrogel și nanorobotii care ne vor transforma în mici zombii și care vor conditiona drepturile noastre, iar pe de alta parte citesc predici precum ale Preasfintitului Macarie sau ale acestui părinte care spun că este responsabilitatea noastră de a alege in cunostinta de cauza și să cântărim beneficiile și pericolele acestui vaccin. În plus constiinta noastră ar trebui să doarmă liniștită atâta timp cât vaccinul va fi obligatoriu, dar ce înțelegem noi prin obligatoriu? Nu va veni nimeni să te tină de mâini și de picioare, precum în exemplul părintelui cu musulmanul, ci îți vor forța mâna prin anumite restricții, și nu vorbesc aici numai de călătorii, căci nu mi se par așa esențiale, ci de accesul la un loc de muncă, școală etc.
  Îmi pare rău dacă ideile mele nu sunt coerente dar sunt o oglindire a mintii mele in aceste timpuri, o sumedenie de informații care intră in capul meu dar nu știu cum sa le procesez…Doamne ajută!!

 3. Pingback: Pr. Dan Bădulescu despre RESETAREA MONDIALĂ NEOMARXISTĂ prin pandemie, CAPCANA FARISEICĂ ÎNTINSĂ PREOȚILOR în privința vaccinării anti-Covid și RĂZBOIUL PENTRU CUCERIREA SUFLETELOR. În cine și în ce să (nu) ne punem nădejdea? (VIDEO, TEXT
 4. Pingback: Pr. Ioan Dumitriu: SĂ NU LUĂM DECIZII ÎN STARE DE PANICĂ sau sub manipularea propagandei, ALE CĂROR EFECTE LE VOM RESIMȚI ȘI LE VOM REGRETA MAI TÂRZIU! “Nu trebuie oare să fim prudenți la tot ce ni se oferă? Pentru că în vremuri de criz
 5. Pingback: MAREA RESETARE, ÎNCOTRO? (video, text) – PR. DAN BĂDULESCU despre nevoia de REZISTENȚĂ LĂUNTRICĂ la valorile NOII ORDINI: “Tu să o ţii pe a ta! Adică pe vechea ordine, cum ar zice ei. ACESTE VALORI SĂ LE AI ÎNĂUNTRU şi, dacă nu s
 6. Pingback: Pr. Dan Bădulescu despre DETURNAREA BLASFEMICĂ A SEMNULUI CURCUBEULUI și VĂDIREA UNORA DINTRE MINCIUNILE COVIDICE (video, text) | Cuvântul Ortodox
 7. Pingback: PACATELE MICI, INJECTIILE MICI sau RAUL FACUT IN DOZE MICI, PE NESIMTITE… Predica despre BISERICA, “STIINTA” si “PROMOVAREA VACCINARII”: “Desi trupul este trecator, este bine sa-l folosim pentru a ne apropia de Hristos
 8. Pingback: PĂRINTELE DAMASCHIN GRIGORIATUL, în conferința de la Cahul, despre ARĂTĂRI ȘI MESAJE DESPRE VACCIN ȘI BOALĂ ale sfinților NECTARIE, EFREM CEL NOU și EFREM DIN ARIZONA. Episcopul Basarabiei de Sud, PS VENIAMIN – povățuiri și problematiz
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Carti

Articole recomandate

Rânduială de rugăciune

Articole Recomandate

Carti recomandate