Mitropolia Kalivritei (Grecia): CLOPOTELE BAT ZILNIC A JALE, cate 3 minute, timp de o saptamana, IN SEMN DE PROTEST FATA DE LEGEA SCHIMBARII IDENTITATII DE GEN! Mitropolitul AMBROZIE cheama la POCAINTA si la REZISTENTA in fata pervertirii metodice a copiilor si marturiseste: “HOMOSEXUALITATEA NU ESTE DIVERSITATE, ci este un pacat de moarte care atrage mânia lui Dumnezeu”

17-10-2017 2 minute Sublinieri
 

Pozitia mitropolitului Kalavritei, kir Ambrozie:

Noua “Sfanta Lavra” despre legea schimbarii sexului! Un semn al rezistentei din hainele preotesti ale Aegialeiei:

„Vom trage clopotele ca in zi de doliu – Oricine este nemultumit de genul dat de Dumnezeu sufera de o boala psihica”

Clerul Mitropoliei Kalavrita și Aigialeia urmarim cu îngrijorare și indignare actiunile aliantei guvernamentale și in general din zona politică, care se fac in scopul distrugerii societatii traditionale grecești, din care face parte integral si istoric Biserica Ortodoxă.

Protestăm cu toată puterea sufletului nostru cu referire la legislația anti-creștină și anti-elenă, care da posibilitatea „recunoasterii pe cale legala a identității de gen.“

Este un lucru de neconceput ca cineva sa-si schimbe sexul [genul] printr-o simpla cerere în câteva minute, fiind opusul a ceea ce Dumnezeu a daruit oamenilor, mai ales atunci cand aceasta se face in perioada adolescenței, varsta cea mai vulnerabilă pentru viitorul fiecărui tanar.

Astfel ca se creeaza rupturi si confuzii prin aceasta lege adoptata atat de superficial, care vine in contradictie cu fiziologia, ontologia și biologia umană și care duce la abominabilul pacat al homosexualitatii.

După adoptarea „pactului de coabitare” pentru cuplurile heterosexuale și de același sex necăsătorite [legalizareea parteneriatelor civile – n.n.] si dupa introducerea săptămânii tematice privind „identitatea de gen”, dedicată oricarui fel de perversitate brutala, acum oricine poate declara printr-o simpla cerere, sexul dorit.

În fața acestei tragedii anticreștine și biologice:

1. Cerem retragerea imediată a Legii care se refera la schimbarea de sex la incepand cu varsta de cincisprezece ani, pe baza următoarelor documente de fundamentare ale Asociației Psihiatrice ale Copilului si Adolescentului” din Grecia:

„În conformitate cu știința și legislatia in vigoare, minorul sub 18 ani este limitat atat din punctul de vedere al acuzațiilor penale care pot fi aduse impotriva sa cat și al capacitatii sale de a decide asupra propriilor interese deoarece se considera că nu are inca maturitatea pentru a decide ca un adult. Mai exact, până la vârsta de 15 ani, conform dreptului civil minorul poate decide “numai cu acordul persoanelor care il au in grija, sa lucreze și sa dispuna în mod liber de salariul său, și, conform dreptului penal, minorul care a atins vârsta de 15 ani este limitată la o detenție specială, cu doar in cazul in care a comis o infracțiune deosebit de gravă, cum ar fi crima sau tentativa de omor sau alte infracțiuni grave. Asadar, daca legea recunoaște că minorul nu are maturitatea de a întelege gravitatea actiunilor sale, astfel ca nu sufera corectia penala prevazuta pentru adulti, cu atat mai mult nu este capabil sa înțeleagă orientarea sa sexuala definitiva, atunci cand, de fapt, stiința accepta faptul că acest proces (n.tr.: al maturizarii) este fluid până la varsta de 18 ani”.

Facem apel la toti politicienii tarii noastre sa anuleze aceasta lege.

Recomandam parintilor sa reziste in fata pervertirii metodice a copiilor noștri, în stransa colaborare cu Biserica noastră, care respecta individualitatea fiecarei persoane creata de Dumnezeu. Ca icoana creata dupa chipul lui Dumnezeu, nu avem dreptul la autodeterminare sexuală, deoarece este un act egoist și o negare a Creatorului nostru Treimic Dumnezeu, care ne-a facut cu atata intelepciune si har. Oricine are o tulburare legata de genul daruit de Dumnezeu, sufera de o boala psihica.

2. Declaram în mod raspicat ca homosexualitatea nu este „diversitate“, ci este un pacat de moarte care atrage mânia lui Dumnezeu, conduce la abuzul impotriva trupului si creeaza un nou tip de om, care nu este om, ci instrument al pacatului si al diavolului.

Biserica noastra, ca Mamă spirituală, și noi, clericii, care suntem atenti la problemele existențiale ale oamenilor, declarăm fara echivoc ca nu urâm pe pacatos, ci pacatul. Ne este teama, totusi, ca va fi adoptata o alta lege cu privire la adoptii pentru cuplurile homosexuale.

De ajuns! Sa ne pocaim, cler și laici, pentru compromisurile si lepadarile pe care le-am facut fata de tradiția creștina, a istoriei și a limbii noastre, in fata razboiului provocator al masoneriei si al fortelor întunecate. Acestia au ca scop distrugerea institutiei familiei, care este fundamentul tarii noastre si care a dat atatia Eroi și Sfinți.

Ne rugăm Domnului nostru Iisus Hristos, Capul credinței noastre, Maicii Domnului și tuturor sfintilor Bisericii noastre, ca sa ne dea putere tuturor pentru a pastra ravna pentru credinta si patria noastra.

Decidem:

A) incepand de Duminica, 15 octombrie, pana Sambata, 21 octombrie, sa bata clopotele bisericilor in semn de doliu în fiecare zi la ora 12.00, timp de trei minute.

B) să se afiseze steaguri si afise de protest în punctele centrale ale oraselor din Aegiou cu sloganuri reprezentative

C) Publicarea acestei rezoluții și transmiterea ei catre inaltul Reprezentant al Republicii Elene (n.tr: presedintele Greciei)

***

O eparhie greaca recurge la tragerea clopotelor pentru a protesta fata de noua lege a genului

orthochristian.com

Preotii din cuprinsul eparhiei Kalavritei a Bisericii Ortodoxe a Greciei au recurs la clopotnite pentru a protesta fata de legea “Asupra Recunoasterii Legale a Identitatii de Gen” care simplifica procesul de schimbare legala a genului unei persoane, permitand, astfel, oricui are peste 15 ani sa faca schimbarea, prin cerere scrisa catre autoritati. 

Sub conducerea Mitropolitului Ambrozie de Kalavrita, clopotele au inceput sa bata a jale Duminica, si o vor face in fiecare zi pana sambata, la amiaza, timp de 3 minute, conform AP.

[…]

Declaratia condamna, de asemenea, toate formele de devianta sexuala, exprimand nelinistea ca noua lege va servi drept o poarta pentru cuplurile homosexuale prin care vor obtine dreptul de a adopta copii. “Nu uram pacatosul, ci pacatul”, se mai precizeaza in comunicat.

Inainte de votarea legii, Mitropolitul Nicolae de Fotios a exprimat aceeasi neliniste, afirmand: astazi ne vor spune ca Dumnezeu nu a creat barbat si femeie, indepartand aceasta idee din mintile copiiilor nostri. Fiecare barbat poate deveni, cu usurinta, o femeie, si fiecare femeie un barbat. Stiti de ce fac aceasta? Vor sa asigure, cu orice pret, ca homosexualii vor putea adopta copii.”

In orasul Aigion, cel mai mare din eparhia Kalavrita, vor fi afisate mai multe bannere de protest.

 […]

Update: REACTIE DURA A SFANTULUI MUNTE SI A MITROPOLITILOR GRECI/ Guvernul TSIPRAS scufunda Grecia in NEBUNIA DE PE URMA a teoriei genului. ADOLESCENTII ISI POT SCHIMBA “IDENTITATEA DE GEN” printr-o simpla declaratie. BISERICA GRECIEI a denuntat legea “MONSTRUOASA”/ IPS Ieremia de Gortina: “AM DEVENIT SODOMA SI GOMORA! Traim, daca nu exact in vremurile ANTIHRISTULUI, in VREMURILE PREMERGATOARE FIAREI din cartea Apocalipsei”

CONFLICT PUTERNIC IN GRECIA INTRE BISERICA SI GUVERNUL SYRIZA. Planurile Ministerului Educatiei de a elimina “PREJUDECATILE NATIONALISTE” si de a introduce EDUCATIA SEXUALA au starnit opozitia vehementa a ierarhiei. Arhiepiscopul Ieronim: “PARTIDELE DE STANGA SE UNESC CU PARTIDELE NEOLIBERALE SUB DIRECTIVELE UNEI NOI ERE SI ALE UNEI NOI ORDINI”

GRECIA: CIRC GAY SI DISPERARE SOCIALA. SYRIZA a CAPITULAT TOTAL in fata TROICII, batandu-si joc de ideea de ALTERNATIVA la NEOLIBERALISMUL AUSTERITATII/ AUSTRIA cere excluderea GRECIEI din SCHENGEN, in timp ce GERMANIA face concesii TURCIEI/ De ce nu este exemplul grec util propagandei LGBT?

Parteneriatele civile homosexuale din Grecia. MITROPOLITUL ANTHIMOS AL TESALONICULUI: “Chiar daca vom ramane putini, niciodata nu va pieri ceea ce ne invata Evanghelia”/ IPS ANDREI DE KONITSA: “Este o RUSINE cumplita. CEI CARE AU VOTAT ACEASTA LEGE JOSNICA NU VOR FI PRIMITI IN MITROPOLIA MEA”

Alte reactii ale mitropolitilor greci fata de legalizarea uniunilor homosexuale. IPS PAVEL de Siatista: “MA SIMT CA UN REFUGIAT IN TARA MEA. Am ales sa ne otravim singuri cu LEGI OBSCENE”. IPS NICOLAE al Fthiotidei: “Prigonitorii Bisericii poarta, azi, masca civilizatiei moderne, a progresului”

Mitropolitul Ieremia de Gortina despre PARTENERIATELE CIVILE HOMOSEXUALE: “Gata, Dumnezeu va lua Harul Sau de la noi, deoarece am tradat legea Sa si am votat legea spucarciunii!”/ IPS Serafim de Pireu: “SE ACTIONEAZA IN SENSUL DISTRUGERII OMULUI”. Mitropolitul acuza AMERICA si FUNDATIA DE SOROS de implicare in campania de promovare a PARTENERIATELOR GAY (Video)

Arhimandritul Vasilios Bacoianis despre PACATUL HOMOSEXUALITATII. Omilie tinuta in contextul legiferarii PARTENERIATELOR CIVILE GAY

Veste teribila in ajun de Craciun: GRECIA A LEGALIZAT PARTENERIATELE CIVILE HOMOSEXUALE! – precedent grav pentru tarile ortodoxe si SEMN TULBURATOR AL APROPIERII SFARSITULUI. Revolutia anti-Troica a ateului Tsipras s-a transformat in… “revolutie” gay. Proteste vehemente din partea ierarhilor Bisericii Greciei si a Muntelui Athos. PREGATITI-VA DE POGROMURI IMPOTRIVA ”HOMOFOBILOR”


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Ierarhi greci, Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Traduceri

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

14 Commentarii la “Mitropolia Kalivritei (Grecia): CLOPOTELE BAT ZILNIC A JALE, cate 3 minute, timp de o saptamana, IN SEMN DE PROTEST FATA DE LEGEA SCHIMBARII IDENTITATII DE GEN! Mitropolitul AMBROZIE cheama la POCAINTA si la REZISTENTA in fata pervertirii metodice a copiilor si marturiseste: “HOMOSEXUALITATEA NU ESTE DIVERSITATE, ci este un pacat de moarte care atrage mânia lui Dumnezeu”

 1. La noi nu s-au mai tras clopotele aproape deloc nici cand a fost furtuna…

 2. Inca nu inteleg cum e posibil asa ceva in Grecia…

 3. Romanii inca nu inteleg implicatiile si consecintele unor astfel de teorii sau ideologii. Prefera sa ignore relatarile tot mai abundente despre abominatiile din sistemul de educatie occidental , agresiunea psihica pe minori de cativa anisori -Este un atac Direct pe copiii unor popoare indobitocite. Ierarhia BOR trebuie sa amplifice DE URGENTA disursul public impotriva dezorientarii diabolice si sa inceteze orice compromis cu structuri si entitati ostile Referendumului !!!

  Sa tina minte zi si noapte ca Hristos va scoate partea lor din Imaparatia Sa , aruncandu-i intru intunericul cel mai din afara!

 4. Ceva care merita atentie si in special atentia mai marilor BOR. Chiar daca este din spatiul catolic consider ca acesta profetie/relatare are o importanta majora relationat la problema apostaziei bisericii catolice o data cu conciliul Vatican 2 si consecintele produse de “reformele” acestui sinod in societatea occidentala. Observati cum in doar doi ani atacul impotriva familiei , copiilor si normalitatii a devenit extrem de virulent in majoritatea tarilor asa zis crestine…

  https://www.catholicnewsagency.com/news/fatima-visionary-predicted-final-battle-would-be-over-marriage-family-17760

  https://onepeterfive.com/sister-lucia-final-confrontation-between-the-lord-and-satan-will-be-over-family-and-marriage/

  https://www.youtube.com/watch?v=agiFrzwRMe4

  ““In that letter we find written: ‘The final battle between the Lord and the kingdom of Satan will be about Marriage and the Family.’ Don’t be afraid, she added, because whoever works for the sanctity of Marriage and the Family will always be fought against and opposed in every way, because this is the decisive issue. Then she concluded: ‘nevertheless, Our Lady has already crushed his head’.

  Fragment relationat cu viziunille de la Fatima relatate de sora Lucia

 5. #6 Wow… ce chestie… Are sens.
  Pare atat de banal ca adevar, dar e un accent aici, f delicat, care, nu stiu de ce, schimba tabloul complet. F impresionant.

 6. Grecii i-au votat p-ăștia, deci șansele să se schimbe ceva sunt mici. Pe de altă parte, pe siteuri conduse de creștini autodeclarați sunt promovate legalizarea prostituției și feminismul radical. La pressone mă refer. Deci ce pretenții să mai avem?

 7. Pingback: Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita condamnat la 7 luni de inchisoare cu suspendare pentru HOMOFOBIE. Decizia nu este finala
 8. Pingback: Mitropolitul Ambrozie de Kalavrita a DEMISIONAT. Ierarhul grec fusese condamnat pentru "discurs al urii" la inceputul anului
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare