CIRC SODOMIT = “PARADA EUROPEANA”: condimentat cu una bucata ambasador SUA. Contra-marsul Noii Drepte “a beneficiat” iarasi de prezenta MARELUI OCULTIST SI VIRULENT ANTICRESTIN PAVEL CORUT

5-06-2011 6 minute Sublinieri

Ca de fiecare data – parca special pentru a fi evident chiar si pentru cei mai lenesi in gandire dintre noi ca avem de-a face cu o ceata de sarmani oameni grav bolnavi, exhibitionisti imbracati in rochii cu pene, mascati, machiati si colorati cat mai strident posibil, impinsi de la spate si platiti de niste creiere diabolice care isi urmaresc cu omenirea un plan oribil – si“marsul diversitatii” din 2011 se arata a fi ceea ce … este de fapt: un simplu circ dezgustator, o parada a degradarii umane ridicate la stadiul de “preferinta alternativa”.

Anul acesta, circul perversitatii “s-a bucurat” si de prezenta onor ambasadorului american Mark Gitenstein, secondat de cel al Marii Britanii si al Suediei. Mai lipseste, oare, doar sa isi deschida un consulat marea putere falimentara a lumii si in “Tinutul Secuiesc” ca sa ne fie foarte clar ce agenda politic corecta ni se impune sa urmam, fara cracnire?

De partea cealalta, parca tot special pentru a demonstra cel fel de fundatura reprezinta, Noua Dreapta l-a luat si anul acesta la “marsul normalitatii” pe diversionistul “scriitor” ocultist si profund anti-crestin Pavel Corut. Despre ND si, in general, despre orice fel de organizatie din aceasta axa de extrema nationalist-ortodoxista care crede ca prin lupta politica poate dobandi ceva, altceva decat a face – unii vrand, altii nevrand – jocul sistemului, am mai scris. Pentru ca acesta este motivul pentru care sunt de evitat si de repudiat acest gen de miscari – nu doar pentru ca liderii sau membrii lor sunt, de multe ori, oameni extrem de lumesti, neimbisericiti, yoghini, ultrasi, rockeri, securisti acopreriti, sau ca intra in cardasie cu cate un manipulator sinistru si un blasfemator inrait ca “scriitorul” Pavel Corut – ci pentru ca reprezinta organizatii care, indiferent cum s-ar numi si cat s-ar lupta si balacari intre ele, cauta sa capitalizeze intr-o directie provocatoare, pur ideologica, lumeasca si periculoasa indignarile indreptatite ale oamenilor. Si asta o spunem constienti fiind ca si acolo, si peste tot, exista oameni cinstiti si de buna credinta, insa poate mai creduli sau inca nelamuriti in privinta falselor solutii si a diversiunilor inerente acestor vremuri, dar care simt nevoia sa faca ceva fata de situatia din tara noastra. Multor tineri entuziasti si neformati duhovniceste li se exploateaza la maximum naivitatea si ravna idealista, speculandu-li-se inclusiv dorinta de a fi valorizati si de a se afirma cumva pe frontul “marturisirii”. Ei ar trebui sa descopere, daca nu vor sa esueze lamentabil si tragic, ca SINGURA NADEJDE ESTE HRISTOS, IAR PE HRISTOS IL GASIM DOAR IN BISERICA si in lupta cea buna, cu mijloacele ei. Politica este o crunta amagire si deturnare de la adevarata noastra chemare, dincolo de faptul ca, in aceste zile din urma, este si o amarnica iluzie, o utopie totala. Vrem sa facem ceva? Sa facem intai o adevarata pocainta si curatire launtrica, asa cum ne-a invatat Sfantul Martir Valeriu Gafencu! Nu sa ne aruncam in alternative false anti-sistem, nu in miscari politice resapate si cosmetizate, deghizate mai grosolan sau mai subtil.

Centrul Capitalei a fost, sâmbătă după-amiază, timp de aproximativ două ore, o discotecă în aer liber, cu baloane colorate, steguleţe ale diversităţii şi persoane îmbrăcate în haine în culori stridente, cu evantaie şi pene. Pe o temperatură de aproximativ 30 de grade, membri ai comunităţii LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender), dar şi susţinători ai acestora, s-au adunat sâmbătă după-amiază în Piaţa Unirii pentru a lua parte la Marşul Diversităţii.

Fetele, care odată au fost băieţi, purtau rochii de seară viu colorate, pantofi cu tocuri foarte înalte, se apărau de soare şi căldură cu evantaie pufoase şi purtau pe umăr eşarfe din pene. Erau excesiv de machiate şi îşi unduiau corpurile suple prin faţa ambasadorilor şi invitaţilor la manifestaţie. Se opreau bucuroase dacă le adresai câte o întrebare şi încărcau să îţi răspundă folosind termeni elevaţi. “Prin acest marş noi promovăm diversitatea şi libertatea, aceasta este normalitatea”, spune Naomi, o vedetă în lumea ei.

Toată această culoare a fost însoţită pe tot parcursul manifestaţiei de muzică de discotecă, de care s-a ocupat DJ Optick, un cunoscut în domeniul lui, acompaniat de un amfitrion care cerea din când în când manifestanţilor să ridice steagurile în aer şi să îşi folosească fluierele din dotare, anunţând din 5 în 5 minute trecătorilor – nu prea mulţi – că este vorba de Marşul GayFest 2011. Manifestanţii au avut parte şi de oaspeţi de seamă, ambasadorii Marii Britanii, SUA, Suedia şi Cipru, care s-au arătat onoraţi să ia parte la o astfel de manifestare, menţionând că este foarte importanta libertatea şi diversitatea în lumea de azi.

Aproximativ 150 de persoane participă, sâmbătă, la Marşul Diversităţii, organizat în Capitală în cadrul GayFest, acestea fiind îmbrăcate în rochii de seară viu colorate şi având baloane şi bannere cu mesaje în sprijinul diversităţii sexuale. În Piaţa Unirii – de unde participanţii la acţiune au plecat în marş – sunt prezenţi zeci de bărbaţi îmbrăcaţi în rochii de seară, viu colorate, accesorizate cu pene. Ei poartă pantofi cu tocuri foarte înalte şi au măşti şi evantaie.

De asemenea, la acţiune sunt prezenţi ambasadorul Americii în România, Mark Gitenstein şi ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris. Participanţii la marş au baloane viu colorate cu mesaje în favoarea diversităţii sexuale – “Liberi să fim noi înşine” – , precum şi bannere cu mesaje similare şi steguleţe.

Marşul Diversităţii, care este ultima acţiune organizată în cadrul ediţiei din acest an a gayFest, a fost autorizat pe traseul Bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei, Parcul Izvor, unde se vor ţine şi discursurile de final.

Marşul Diversităţii a fost precedat de Marşul pentru normalitate, organizat de Noua Dreaptă. Organizatorii marşului au spus că au vrut să arate, ca în fiecare an, care sunt reperele normalităţii şi că vor repeta acţiunea. Preşedintele organizaţiei Noua Dreaptă, Tudor Ionescu, a spus că se aştepta ca într-un an de criză să nu se mai sponsorize “parada ruşinii” şi să nu se deconteze operaţiile de schimbare de sex care costă între 20.000 şi 60.000 de euro.“Într-un an în care salariile şi pensiile s-au tăiat, statul, prin CNAS, decontează operaţiile de schimbare de sex care costă în 20.000 şi 60.000 de euro. Pentru pensii şi salarii nu sunt bani, dar pentru astfel de operaţii se găsesc bani”, a declarat Tudor Ionescu.

Homosexualii mărşăluiesc astăzi, ca în fiecare an, în cadrul “Marşului Diversităţii”. La eveniment au confirmat participarea ambasadorul Americii în România, Mark Gitenstein, ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris şi cel al Suediei, Anders Bengtcen, precum şi un membru al PE – Michael Cashman. Marşul diversităţii, ultima acţiunea organizată în cadrul celei de-a opta ediţii a GayFest, a început la ora 17.00, în Piaţa Unirii. Traseul marşului este Bulevardul Unirii, Piaţa Constituţiei, Parcul Izvor, unde se vor ţine şi discursurile de final.

La marş participă zeci de bărbaţi îmbrăcaţi în rochii de seară, viu colorate, accesorizate cu pene. Ei poartă pantofi cu tocuri foarte înalte şi au măşti şi evantaie, potrivit Mediafax. De asemenea, la acţiune sunt prezenţi ambasadorul Americii în România, Mark Gitenstein şi ambasadorul Marii Britanii, Martin Harris.

Participanţii la marş au baloane viu colorate cu mesaje în favoarea diversităţii sexuale – “Liberi să fim noi înşine” – , precum şi bannere cu mesaje similare şi steguleţe.

“Îmi aduc aminte că am fost chiar de la prima paradă. Suntem mult mai mulţi avem mai mulţi susţinători politici şi ambasadori de care eu mă bucur. Am lipsit la ultimele parade pentru că mi s-a părut o discriminare şi lumea primitivă. Astăzi cred că parada va avea parte de spectatori mai înţelegători, astfel că România se va alinia la statele europene, fiind parade europene”, a spus Naomi, una dintre cele mai cunoascute participante la paradele gay. (…)

Membrii organizaţiei “Noua Dreaptă” participă, începând cu ora 11.00, la un marș al normalității, care va avea loc înaintea paradei homosexualilor, GayFest, la eveniment fiind invitați să participe toți ”cei ce susţin valorile familiei tradiţionale”. Pavel Coruţ s-a alăturat mişcării.

Câteva zeci de persoane s-au adunat astăzi, începând cu ora 11.00, în Piaţa Victoriei de unde va porni Marşul pentru normalitate organizat de Noua Dreaptă. Participanţii protestează astfel faţă de manifestărea publică a homosexualilor, Gayfest, care va avea loc în această seară la ora 17.00. Comparativ cu anii trecuţi, când la marşul anti-gay participau mii de oameni, astăzi nu au venit în Piaţa Victoriei mai mult de o sută de persoane.

Este o perioadă dificilă, mai ales din punct de vedere economic. De asemenea cred că oamenii sunt îngrijoraţi de problemele imediate, locul de muncă, şcoala copilului, şi nu mai au energie pentru a se bate cu anomaliile de acest fel. Asta nu înseamnă că nu sunt foarte mulţi care au aceeaşi opinie ca a noastră“, ne-a spus Tudor Ionescu, reprezentantul Noii Drepte, filiala Bucureşti.

Acţiunea este autorizată pentru intervalul orar 11.00 – 14.00, pe traseul Piaţa Victoriei – Calea Victoriei – Splaiul Independenţei – Dealul Patriarhiei (Piaţa Unirii). Protestatarii cer parlamentarilor să legifereze obligarea homosexualillor la tratament medical.

Participanţii la marş au bannere pe care scrie A voastră «diversitate» înseamnă boală pentru societate”, “Împotriva homosexualităţii, pentru normalitate”, “Degeneraţii nu-i tolerăm!”, “Homosexuali, trataţi-vă medical, respectaţi legile divine!”, “Domnilor parlamentari, legiferaţi obligarea homosexualillor la tratament medical”.

Scriitorul Pavel Coruţ s-a alăturat astăzi mitingului pentru că, spune el, “homosexualii nu ar trebui să-şi afişeze preferinţele sexuale în public. Este obscen iar noi trebuie să ne protejăm copiii de un astfel de comportament, să protejăm valorile familiei. Femeia şi bărbatul au fost create să fie fiinţe complementare, să se completeze reciproc, aşa că homosexualitatea nu are legătură cu natura. Pe deasupra, homosexualitatea se poate trata, există în această privinţă studii şi dovezi, numai să aibă bunăvoinţă“, ne-a spus Pavel Coruţ.

Participanţii la protest spun că nu sunt neapărat împotriva homosexualilor, dacă nu se manifestă public, ci doar că sunt susţinători familiilor tradiţionale.

”La manifestare sunt asteptaţi toţi membrii şi simpatizanţii Noii Drepte, precum şi toţi cei ce susţin valorile familiei tradiţionale şi doresc să-şi exprime opoziţia faţă de manifestările publice ale homosexualilor care promovează într-o manieră ostentativă perversiunea şi promiscuitatea, prezentate în mod ipocrit drept “stil de viaţă alternativ” şi elemente de “diversitate””, precizează reprezentanţii Noii Drepte.

Legaturi:

*


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

11 Commentarii la “CIRC SODOMIT = “PARADA EUROPEANA”: condimentat cu una bucata ambasador SUA. Contra-marsul Noii Drepte “a beneficiat” iarasi de prezenta MARELUI OCULTIST SI VIRULENT ANTICRESTIN PAVEL CORUT

  1. “Noua Dreapta l-a luat si anul acesta la “marsul normalitatii” pe diversionistul “scriitor” ocultist si profund anti-crestin Pavel Corut.”

    Diavolul i-a scos pe sodomiti in strada, muma-sa ii critica! Asta pentru ca sa nu scape omul cu una cu doua din ghearele lui si sa nimereasca tot unde trebuie, indiferent in ce parte o ia si din ce “tabara” face parte.

    “Protestatarii cer parlamentarilor să legifereze obligarea homosexualillor la tratament medical.”

    Aceasta afirmatie este periculoasa si este impotriva libertatii omului. Poate fi usor speculata si folosita in viitor ca dovada ca cei care sunt impotriva acestui pacat atenteaza grav la libertatea omului. Este o afirmatie absolut necugetata! sau strecurata de cineva “binevoitor” intentionat!?
    Nici Dumnezeu nu-l obliga pe pacatos la nimic. Dumnezeu il avertizeaza pe om asupra consecintelor pacatului sau, il asteapta cu dragoste sa se pocaiasca si sa se indrepte, dar ii respecta vointa libera.
    Nimeni nu poate fi obligat, in consecinta, la nici un tratament de nici un fel. Daca nu cere singur ajutorul, cu convingerea ca are o problema, orice tratament este ineficient si inutil, oricum. Dealtfel, fara credinta si fara ajutorul lui Dumnezeu nu se poate face nimic! Trebuie inteleasa natura problemei si ea este mai ales duhovniceasca!
    Cand “paharul” se umple opreste El totul asa cum binevoieste sa hotarasca.
    Ei pot fi si chiar trebuie opriti, legal, sa se manifeste in public, sa isi faca publicitate de orice fel, precum si sa incerce orice alta forma de corupere a oricui (in public sau nu).

  2. Turma de vaci care merge spre abator. Oamenii astia au nevoie de rugaciuni multe pt. ca ei au devenit proprii lor macelari. Ma intreb oare daca a mai ramas cineva sa se roage pentru ei.

  3. @ Daniela

    Ca de obicei, “oamenii din umbra” controleaza si stanga si dreapta.

  4. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Eveniment de maxima gravitate: REZOLUTIE ”ISTORICA” A ONU PRIN CARE SE CONSFINTESC DREPTURILE GAY CA DREPTURI ALE OMULUI! Drumul catre legalizarea OBLIGATORIE a casatoriilor gay a fost larg deschis :(
  5. Nu stiu de ce v-ati gasit asa fara rost sa comentati marsul noii drepte. M-am simtit intristat ca ortodox sa vad atata incapacitate de intelegere din partea voastra, fata de necesitatea de a exista totusi la TV, stirea ca niste tineri au facut un protest, impotriva marsului rusinii. E necesar ca oamenii care se uitau la TV, sa auda ca cineva se opune raului promovat de acei bolnavi. E necesar ca NOI sa fi mers la acest mars ca sa marturisim public impotriva acestei rusini. Ce legatura are nivelul de cunostiinte al tinerilor de acolo, de ce va permiteti sa jicniti un grup de persoane pe care nu-l cunoasteti. Nu am nici o legatura cu ei, dar m-am bucurat sa aud ca cineva s-a deranjat sa marturiseasca ceva, spre deosebire de altii f elevati care au stat acasa…
    Poate ca i-ati indepartat de credinta prin acea critica , mai ales ca unii urmareau acest site, iar acum cred ca s-au simtit atacati de unde se asteptau mai putin. Poate ati vrut sa “nu faceti propaganda unei miscari totalitare” dar ei nu sunt o astfel de miscare, ci vor sa spuna clar ca acest lucru e un pacat strigator la cer. In discutiile lor se vedea un caracter ortodox atasat de traditie, ei au cea mai mare sustinere fata de Biserica Ortodoxa. Acum un an o parte au mers la Patriarhie in Biserica, asa ca simpli oameni, dupa ce au marturisit public pericolul reprezentat de marsul rusinii.Ei sunt singurii care protesteaza impotriva ungurilor care fac atat rau la noi in tara. Rusinoasa e tacerea in fata raului care ia proportii. Imi pare rau ca am citit asa ceva tocmai aici.

  6. @robert:

    Ce legatura are nivelul de cunostiinte al tinerilor de acolo, de ce va permiteti sa jicniti un grup de persoane pe care nu-l cunoasteti.

    Ne pare rau daca asta s-a inteles din comentariul nostru, insa chiar nu am jignit pe nimeni si… te-am sfatui ca citesti inca odata, cu mare atentie, ce am scris, pentru ca nu are nicio legatura nivelul de cunostinte cu subiectul. Prezenta stradala la astfel de marsuri nu este cine stie ce isprava, totusi, si o spun unii care au participat la astfel de marsuri, e drept, nu la cele organizate de Noua Dreapta. Mai important decat o “marturisire” care astazi e facila e sa constientizezi ca e timpul unei convertiri reale, adanci si definitive, ca astfel inrolarea ta sa fie in “partidul” Bisericii si nu in cine stie ce organizatii care sunt conduse de lideri cu preocupari dintre cele mai straine de ortodoxie. Si noua ne-ar parea foarte rau ca multi tineri sinceri ca voi sa fie manevrati pe cai laturalnice duhului Ortodoxiei de catre lideri lipsiti de scrupule… si sa fie si discreditati prin amestecul cu yoghini sau cu propagandisti antihristici precum Corut.

  7. Pingback: Noul Cod Civil, partea foarte buna: INTERZICE CASATORIILE SI PARTENERIATELE HOMOSEXUALE!
  8. Cei ce sprijina miscarile gay sunt groparii Bisericii

  9. Pingback: DESPRE HOMOSEXUALITATE CA PACAT SI BOALA cu Parintele Pantelimon Șușnea si Staretul Iustin Miron de la Oașa (si AUDIO) -
  10. Pingback: ActiveWatch vs. Razbointrucuvant (II). CORNEL VILCU insista in atacarea FLAGRANT NECINSTITA SI DIVERSIONISTA a siteului nostru, folosind CLASICA STRATEGIE A STIGMATIZARII TOTALITARE - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare