OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala”

29-12-2015 6 minute Sublinieri

camelia-copii-rapiti2

In contextul socantului caz al familiei Bodnariu din Norvegia, am primit un email de la Camelia Jalaskoski, medic specialist care sta de mai multi ani in Finlanda si care traieste o reala drama provocata de un sistem, se pare, similar: cel al unei protectii a copilului transformata intr-o mafie de confiscare si plasare de copii. O “protectie a copilului” care pare ca ignora tocmai cazurile sociale care ar avea nevoie de ajutor pentru a se axa pe cazuri mult mai “profitabile” de rapire a unor copii normali pentru a ii inmanati spre adoptie unor familii instarite…

Ca intr-un film de groaza prost, protectia copilului din Finlanda a luat copiii de sub grija mamei, cu care acestia doreau sa traiasca, pentru a-i da in grija celuilalt parinte, un tata abuziv care i-ar fi agresat psihic pana cand autoritatile au fost nevoite sa preia, din nou, copiii, si sa-i plaseze, doar temporar (!), sub grija mamei. Ca si in Norvegia, protectia copilului din Finlanda e un fel de stat in stat, care isi permite sa ignore total opiniile fundamentate ale scolii si chiar si ale psihiatrilor de copii!

Cazul Cameliei Jalaskoski a fost prezentat in presa in momentul in care a fost agresata de autoritati si indepartata in mod violent de copiii sai, imaginile facand, atunci, inconjurul internetului, inainte de a ajunge si in jurnalele de stiri. Astfel, pe 20 mai 2015, pe Antena 1/ Observator TV, aparea urmatoarea stire:

Strigătul de ajutor al româncei din Finlanda care a fost lovită în faţa copiilor de poliţiştii veniţi să-i ia pe cei mici şi să-i ducă într-un centru social, a şocat România. Bunicii copiilor au aflat de la televizor prin ce trec fiica şi nepoţii lor. Rudele sunt revoltate de cele intâmplate

Totul, din cauza fostului soţ, care s-a plâns în instanţă că mama vrea să fugă din ţară. Ambasada a aflat de cazul femeii, medic în Finlanda, şi s-a oferit să o ajute cu avocaţi.

Cameliei îi sunt smulşi de lângă ea copiii. Un băiat şi o fetiţă de nici zece ani ţipă, plâng şi nu înţeleg de ce trei oameni străini le lovesc mama, o ţin de mâini şi de picioare. O aruncă pe podea, iar pe ei îi scot cu forţa din casă. Totul în faţa surorii mai mari de 14 ani pe care mama o are din prima căsătorie.

Camelia a apucat doar să-şi cheme vecinii în ajutor. Ei şi fata de 14 ani au filmat totul. E răzbunarea soţului finlandez, spune femeia. Camelia, medic de profesie, a divorţat după ce ani în şir bărbatul a bătut-o. Şi ea, şi copiii ei au fost ameninţaţi cu moartea.

Şocaţi, bunicii copiilor au aflat de la televizor ce s-a întâmplat în casa fiicei lor. Ca să obţină copiii, fostul soţ a acuzat-o că vrea să fugă cu ei din ţară.

De câteva zile, copiii sunt ţinuţi într-un centru social. Singură într-o ţară străină, românca a cerut ajutorul reporterilor Observator.

Ambasada a aflat de drama Cameliei şi de cum i-au fost luaţi copiii de autorităţile finlandeze. A pregătit deja o listă de avocaţi care o pot ajuta pe româncă să-şi ia copiii din centrul de plasament.

Ambasada României la Helsinki cunoaşte situaţia femeii cu dublă cetăţenie, română şi finlandeză, ai cărei copii ar fi fost preluaţi abuziv de către autorităţile din localitatea Tampere, Finlanda. Consulul ambasadei a pus la dispoziţia cetăţenei române o listă de avocaţi care au drept de practică pe teritoriul finlandez şi care o pot reprezenta în faţa instanţelor de judecată ale statului finlandez, inclusiv în ceea ce priveşte exercitarea căilor de atac împotriva hotărârii judecătoreşti.”

Femeia susţine că fostului soţ i-a fost încredinţată custodia celor mici, fără martori şi fără proces.

Din mai pana in prezent, asa cum am afirmat si mai sus, copiii au fost preluati din custodia tatalui, din cauza abuzurilor acestuia, si dati mamei, insa doar temporar si doar sub forma de ”plasament!” Cazul Cameliei nu a mai fost in atentia mass-media si nici autoritatile romane nu au reusit sa se implice mai viguros…

Am pus cateva intrebari prin email Cameliei Jalaskoski despre cazul sau si despre situatia in care se afla in prezent. Mai jos poate fi citit acest ”interviu” prin email, in care aflam lucruri socante despre sistemul social finlandez si despre cat de putin conteaza ”drepturile” intr-un stat… de drept.

Si sa nu uitam sa ne rugam pentru Camelia, Andreea, Mihail si Maria, dar sa si facem, pe cat posibil, cunoscut cazul lor pentru a fi in atentia celor ce ar putea, totusi, sa ajute mai mult in astfel de situatii.

Cuvantul-ortodox.ro

Interviul cu doamna Camelia Jalaskoski

Cuvantul-ortodox.ro: Care a fost justificarea autoritatilor atunci cand v-au preluat copiii si de ce s-a ajuns la aceasta situatie?

Camelia Jalaskoski: Povestea noastra dureaza de 10 ani. Fostul meu sot (finlandez) si tatal a doi dintre copiii mei (am trei copii) ne-a abuzat fizic si psihic. A incercat sa ma omoare pe mine de trei ori si pe baiat de doua ori. Cu toate acestea, justitia finlandeza a refuzat sa cerceteze cazul. Avand in vedere abuzurile tatalui asupra copiilor, copiii au refuzat sa-l vada. Au incercat prin toate metodele sa-i forteze, iar mie mi s-au dat amenzi uriase, acuzandu-ma, fara nici o dovada, ca as fi manipulat copiii impotriva tatalui.

Pe data de 15.05.2015, un judecator de la judecatoria din Pirkanmaa a dat o hotarare provizorie, fara proces si fara ca eu sa fiu intrebata sau macar anuntata, prin care i se da custodia tatalui, pe motiv ca as intentiona sa fug cu copiii din Finlanda, lucru total neadevarat. Copiii nu aveau nici macar pasapoarte.

Pe data de 16.05.2015 au venit 3 executori judecatoresti care ne-au casapit pur si simplu si au rapit copiii. Copiii au fost dusi la o casa de copiii pentru ca nu au putut fi dati tatalui.

Conform legii finlandeze, executorii judecatoresti nu au dreptul nici macar de a atinge o persoana, ci trebuie, in caz de forta majora, sa ceara ajutorul politiei, singura autoritate finlandeza care are dreptul de a folosi forta. Legea finlandeza a protectiei copilului spune ca, indiferent de hotararea judecatoreasca, copiii nu pot fi luati de acasa impotriva vointei lor decat in cazul in care viata le e amenintata, ceea ce nu e cazul nostru. Politia a venit in urma apelului telefonic al copiilor, care au cerut ajutor.

In plus, nici macar pe 16.05 nu mi s-a adus la cunostinta hotararea judecatoreasca, ci am aflat de ea doar luni dimineata.

Autoritatile v-au cerut marturia, varianta dvs, sau au mers de la inceput pe prezumtia de “vinovatie”?

C.J.: Conform legii finlandeze si copiii trebuie ascultati, iar dorintele lor trebuie sa se regaseasca in toate hotararile oficiale, precum si sa se tina cont de acestea. Aceasta nu s-a intamplat.

Intre 2006-2008 nu mi s-a acordat translator nici macar la politie, cand am fost audiata ca urmare a tentativei de omor. Nu vorbeam aproape deloc finlandeza. Intre 2006-2008 fostul meu sot, care ne-a abuzat, a fost folosit de serviciile sociale finlandeze pe post de translator, ca urmare a spus ce a vrut. Deoarece nu vorbeam finlandeza, nu m-am putut apara.

In 2010, chiar daca vorbeam bine finlandeza, am cerut translator, deoarece limbajul juridic e dificil chiar si pentru un finlandez. Mi s-a refuzat in scris, fara nici o justificare.

Opinia mea nu a contat nici mai tarziu, ci toate vorbele mele au fost rastalmacite si chiar s-a mintit grosolan in acte. Cand am cerut corectarea hartiilor oficiale, mi s-a refuzat aceasta, tot in scris.

Copiii dvs cum au fost afectati de aceasta decizie? Ei cu vine vor sa stea?

C.J.: Copiii au fost crescuti exclusiv de mine. Copiii nici macar nu vor sa-si vada tatal, deoarece acesta nu s-a ocupat niciodata de ei, nu a avut nici o relatie tata-copii, ci doar agresor-victima. Copiii vor sa stea cu mine si refuza sa-si intalneasca tatal.

Intelegem ca acum au ajuns intr-o casa de copii. De ce?

C.J.: Pe data de 23.09 copiii au fost luati de urgenta de la tata si dusi din nou la casa de copii (din cate imi amintesc pe 12 iulie au fost dusi la tata). Cat timp au stat la tata, au fost abuzati psihic atat de grav, incat baiatul spunea ca se sinucide. Copiii au sunat de nenumarate ori la 112, nimeni nu a facut nimic. Scoala copiiilor si psihiatrul de copii au reactionat vehement si aceasta a dus la scoaterea copiiilor din casa tatalui. Psihiatrul de copii a dat o hartie oficiala in care spune clar ca copiii au fost traumatizati de catre serviciile sociale, judecator si tata.

In mod normal, copiii trebuiau readusi in familie, dar protectia copilului i-a dus, ilegal, din nou, la o casa de copii. In urma presiunilor facute de catre psihiatrul de copii si de catre scoala, au fost obligati sa readuca copiii acasa, dar agresiunea psihica asupra copiiilor si a mea continua.

Mentionez ca intre 2010-2015, cand copiii au fost doar in custodia mea, acestia nu au avut nici o problema, nu au avut nevoie de psiholog, psihiatru, nu au fost deloc bolnavi, erau veseli si scoala mergea excelent. Protectia copilului, impotriva legii finlandeze, a refuzat sa asculte la inceput chiar si opinia scolii.

Care este situatia familiala din prezent? Ce sanse aveti de a va recupera definitiv copiii?

C.J.: Copiii sunt dati in plasament acasa. Protectia sociala ne chinuie in continuare, practic nu putem trai normal, nici nu avem controlul asupra propriei vieti. Suntem un fel de sclavi. Judecatoria nu vrea sa judece deocamdata procesul. Nu mai am bani de avocat.

Ati avut vreun ajutor din partea autoritatilor romane?

C.J.: Consulul Romaniei la Helsinki m-a sunat periodic si a fost foarte amabil. Au facut cateva scrisori la protectia copilului. AM CERUT AZIL POLITIC PENTRU INTREAGA FAMILIE, PENTRU INCALCAREA FLAGRANTA A DREPTURILOR OMULUI. Oficialitatile romane au dat din umeri.

Care este parerea dvs despre acest sistem si despre abuzurile facute sub masca “protectiei copilului”?

C.J.: In Finlanda NU se respecta drepturile omului si nici cele ale copiiilor, desi Finlanda a semnat ambele tratate. Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala. Oficialitatile nu pot fi trase la raspundere in nici un fel. Daca fac greseli (ca in cazul nostru) se unesc TOATE OFICIALITATILE SI DISTRUG COMPLET ACEA FAMILE, CA SA-SI ACOPERE ilegalitatile. Justitia e direct bagata in aceasta Mafie. In Finlanda poate sa vina sa-ti ia copilul de acasa pe motive inventate si nu ai cum sa te aperi. Cu dovezile in mana si tot esti neputincios.

Copiii care ar avea intr-adevar nevoie de protectie sociala nu o au. Pe cei de la social nu-i intereseaza copiii de alcolici sau de drogati, pentru astia nu se pot vinde. Practic, copiii sunt rapiti din familii si vanduti unor altor familii instarite, care nu pot face copii. Afacerea e de multe milioane de euro.

In ce masura considerati ca mai sunt tari nordice ca Finlanda, Suedia sau Norvegia destinatii sigure pentru familiile romanesti?

C.J.: Nu cunosc situatia din Norvegia sau Suedia, dar, din cate am auzit, e acelasi sistem in toate tarile nordice. Eu m-as intoarce in Romania si maine. Dar nu pot, pentru ca suntem tinuti “ostatici” aici.

Cu respect, Camelia Jalaskoski

camelia-familie


Categorii

Confiscarea copiilor de catre stat, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Transcrieri-Redactari, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

21 Commentarii la “OSTATICI IN FINLANDA. Inca un caz de ABUZ grav al POLITIEI COPILULUI dintr-o tara nordica. DRAMA FAMILIEI CAMELIEI JALASKOSKI, MEDIC ROMÂN CARE-ȘI CREȘTE PROPRII COPII IN PLASAMENT: “Parerea mea e ca in Finlanda este o dictatura sociala”

  1. Soția mea nu a mai rezistat să vadă materialul video până la capăt…!
    Țipetele copiilor îți sfâșie inima și te devastează sufletește…!
    Da! Incredibil cum a ajuns LUMEA NORDICĂ!
    Dacă este vreo societate umană, în vreun loc de pe Terra care să întreacă în “ABUZURI” împotriva DREPTURILOR Omului, această societate scandinavă, ei bine, nu cred că există!!
    Și TRĂSĂTURA ei care începe să o definească, caracterizeze și DEOSEBEASCĂ net de alte societăți umane, fie de pe continetul european, fie de pe alte continente este aceasta: “DICTATURĂ SOCIALĂ”!
    Dictatura aceasta nu este a Autorităților statale nordice, ci este a OPINIEI PUBLICE de masă pe care o are populația acestor țări!
    Abuzurile pe care le fac Instituțiile statului, și cu deosebire Instațele Judecătorești și Autoritățile Tutelare din aceste țări, fie că vorbim de în Finlanda sau de Norvegia, sunt expresia unei MENTALITĂȚI DE MASĂ a întregii populații umane care trăiește în aceste țări, și care OPRESEAZĂ și PERSECUTĂ prin OBLIGATIVITATEA RESPECTĂRII, ÎMPĂRTĂȘIRII și ÎMPROPIERII ei (pe care o PRETINDE samavolnic de la toți cetățenii), tocmai gândirea și filosofia de viață “INDIVIDUALĂ”, pe care o (MAI) au unii oameni din aceste țări scandinave, care ÎNCĂ au rămas NORMALI în gândire și în comportamente!
    Comportamnetul ABUZIV al autorităților statale nordice are la bază O MUTAȚIE IDEOLOGICĂ profundă DE MASĂ care s-a petrecut în conștiința socială a scandinavilor, în urma căreia o astfel de societate S-A METAMORFOZAT într-o societate POSTCREȘTINĂ, prin excelență.
    Oamenii care compun această societate AU RENUNȚAT la un SET de valori și CRITERII fundamentale CREȘTINE de a se raporta unii la alții și au ADOPTAT un alt SET de concepții, opinii, ideii și categorii de apreciere a lumii, care NU MAI AU NIMIC CREȘTIN ÎN ELE, și cu care au ales aproape UNANIM, ca să le folosească atunci când se raportează unii față de alții.

    În această societate POST-creștină, nu mai este loc de MILĂ, de ÎNȚELEGERE, de RESPECT al DREPTURILOR celuilalt, de GRIJA de a nu LEZA integritatea fizică și morală a semenilor…
    Ci este loc doar de SUSPICIUNI, SUPOZIȚII și IPOTEZE neverificate, nedovedite, neconfirmate și neelucidate…!
    Această DICTATURĂ SOCIALĂ care a apărut la popoarele nordice este o PREÎNCHIPURIRE a viitoarei CUMPLITE “dictaturi sociale” care se va instaura în curand pe tot Globul Pământesc, în urma LEPĂDĂRII DE CREȘTINISM în masă a multor creștini căldicei din ziua de azi!
    Este societate care VA ÎNSETA după Antihrist cum a prezis Sf. IGNATIE BRIANCIANINOV!
    În societatea viitorului foate apropiat, în care se va instaura această “dictatură socială PAN-GLOBALĂ”, nu va mai fi loc nici de CREȘTINI, nici de CREȘTINISM și nici de NUMELE lui IISUS HRISTOS și de BISERICA Lui DREPT MĂRITOARE ORTODOXĂ și nici de Concepție CREȘTINĂ de masă despre lume și viață, ci va fi loc numai de idei și realități sociale NON-creștine și ANTI-creștine!
    Dumnezeu să APERE, OCOROTEASCĂ, IZBĂVEASCĂ și FEREASCĂ scumpa noastră Țară, România, de o asemenea “dictatură socială” ANTIcreștină și ANTIhristică, iar pe noi, românii să ne ajute să rămânem VII în Trupul Bisericii Noastre Ortodoxe, PĂSTRÂND Credința în și față de HRISTOS, până la a Doua Sa Venire, ca să avem parte de RĂSPLATA celor care au fost și au rămas CREȘTINI până la Sfârșitul Istoriei!
    Amin!
    )

  2. Pingback: Neoprotestantii români cer presedintelui Iohannis, pe care l-au sustinut in campania electorala, implicarea in CAZUL FAMILIEI BODNARIU. ”Aducerea înapoi acasă, a copiilor Bodnariu, nu este doar obiectivul unei familii, este obiectivul unei naţiuni c
  3. Da, incredibil. Totusi am si eu o intrebare stupida. Ok, inteleg ca in statele nordice se iau copii, ii inteleg pe parinti ce traiesc in acele momente. Cand m-am uitat insa cand au fost am observat ca s-au petrecut intre 2013 si 2015 (si sunt multe). Intrebarea mea e cum de au fost si nu s-a auzit nimic pana acuma? Cum de au izbucnit brusc toate si exact acum in perioada craciunului si a sarbatorilor? Nu-mi spuneti ca autoritatile sunt atat de amenintatoare, ca le-au pus calusul in gura la toti, ca nu o cred. Mie imi suna a manipulare dirijata de undeva. Ce se urmareste oare?
    Eu m-am uitat peste tot. Sa stiti ca in Romania sunt mai multe cazuri decat in afara, e de cinci ori mai neplacut decat acolo, prin comparatie. Procedurile sunt foarte greoaie, “autoritatile” te trateaza cu maxim de sictir. Eventual se misca mai repede, daca il ai acolo pe unchiu’ si dai o spaguta. Gem spitalele de copii abandonati, cei ultranorocosi ajung pe la asistenti maternali, cae dupa cativa ani sunt obligati sa-i duca la orfelinat si sa ia alti bebelusi sa creasca si tot asa, dar stiti copiii nu sunt o marfa, ii iei, apoi ii dai si iei la schimb. In orfelinate cresc si cine apuca 18 ani e aruncat in strada, unde se drogheaza si cine stie cum traieste: Dumnezeu cu mila. Despre asta de ce nu se spune nimic?

  4. @aniush:

    Nu e nicio manipulare in ceea ce priveste mediatizarea. Totul se trage din faptul ca in cazul familiei Bodnariu a existat o mobilizare si o mediatizare care nu a existat in celelalte cazuri, care au fost prezentate, la vremea lor, insa doar ca fapt divers. Acum au fost reamintite si aduse in atentia opiniei publice si celelalte cazuri, lucru care este normal si chiar de dorit, atat pentru constientizarea problemei in sine, cat si pentru ca si alti oameni trebuie ajutati in aceasta privinta, daca se mai poate face ceva, chiar daca situatia lor e mai putin recenta.

    La noi sunt alt gen de probleme, nu de felul politiei copilului, cel putin nu de gravitatea de acolo. Si se spune, insa probabil se aude selectiv:

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2015/12/08/cristina-si-nicolae-doua-sinucideri-si-multe-tragedii-necunoscute-adolescentii-orfani-si-sistemul-abandonarii-persoanei-proceduralismului-birocratic/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/04/11/infernul-copiilor-uitati-in-premiera-copiii-abandonati-spitale-evghenia-kironaki-video/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/04/03/in-premiera-pierduti-in-sistem-video-copiii-abandonati-orfani-drame-centre-plasament-abuz-traume-vieti-distruse-asistenti-maternali-protectia-copilului/

    http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2014/04/09/in-premiera-petrica-caslaru-filme-premiate-orfelinatele-groazei-lagarul-siret-copii-abandon-adoptie-regasire-iertare/

    Avem, de asemenea, in pregatire, un material pe aceste subiecte.

  5. Nici presedintele tarii Johannis si nici premierul actual nu au copii. Asadar, nu pot intelege drama prin care trec aceste familii, mai ales familia Bodnariu. Intrebat in ultimul interviu, Ciolos a spus ca pentru a nu se complica problemele juridice ale acestei familii, e preferabil ca guvernul roman sa nu se implice, adica s-a spalat pe maini. De parca, daca nu se implica autoritatile romane, acea familie ar putea avea vreo sansa. Pur si simplu nu vor sa se complice. Avem la conducerea tarii politicieni nesimtiti si cu totul nepasatori la problemele oamenilor.

    Bine macar ca (pe langa Titus Corlatean si alt europarlamenter roman), s-a sesizat si Avocatul Poporului care va da statul norvegian in judecata pentru abuz si incalcarea de tratate internationale pe care Norvegia le-a semnat. Copiii se pare ca nu au niciun cuvant de spus, desi chipurile aceasta organizatie intervine pentru “protectia” si interesul “superior” al copilului, dar in realitate, pentru interesul lor financiar de a primi sute de mii de euro de la guvernul lor pt. fiecare copil furat).

    In orice caz, cei care au facut posibila functionarea acestor organizatii criminale, de “protectie” a copilului, si cei din sistemul juridic/decizional care hotarasc despartirea copiilor de parintii care nu ii abuzeaza in niciun fel, contrar vointei copiilor (adica cu alte cuvinte fac posibil acest TRAFIC DE COPII la nivel institutional, de stat) vor avea parte de nenorociri, caci cel mai mare pacat inaintea lui Dumnezeu este nedreptatea facuta semenilor, si nu imi inchipui o nedreptate si un rau mai mare decat sa iei copiii de la parintii lor, ambele suferinte fiind foarte mari, a parintilor si a copiilor lor. Si pe limba lor:

    Ve sjelene til de som tilhører barnevernet som andre organisasjoner som er involvert i handel med barn, vil stor ondskap ramme dem, for Gud straffer urettferdighet. /
    Voi sielut, jotka kuuluvat Barnevernet muiden osallistuvien organisaatioiden lapsikauppaa, suuri Sentähden on onnettomuus kohtaava heitä, sillä Jumala rankaisee epäoikeudenmukaisuutta.

  6. Eu nu spun ca sistemul e unul roz sau supercorect si creat sa ajute, nici la noi, nici la ei. Nu zic ca ei n-ar face ticalosii, ca traficul de copii nu exista pe afara, cel putin nu asta vreau sa se inteleaga ca as sugera. Cel putin la americani e nenorocire cu traficul de copii…
    Ceea ce mi s-a parut ciudat e ca pana acuma nu s-a stiut nimic ani de zile si acum dintr-o data explodeaza toate…si de sarbatori. Ciudata coincidenta, dar eu nu mai cred in coincidente. Deci nu e vorba doar de familia Bodnariu, e vorba de toate. Asta este, ca nu mai stiam ce sa inteleg din asta…Cu copiii romani abandonati…este groaznic. Iti vine sa plangi doar cand vezi. Noi am dus niste hainute si ceva sa aiba si “ingrijitoarele” le-au furat sa le duca la copiii lor acasa. E ceva incredibil.
    Sa stiti ca exista si la noi o lege a protectiei copilului impamantenita. Am citit-o si eu. Stiu ca orice lege, indiferent de domeniu primul lucru isi defineste termenii. Legea protectiei copilului nu defineste termenii “interesul superior al copilului”, “dreptul copilului”. De asemenea spune ca parintele are dreptul sa creasca copilul, sa ii ofere conditiile necesare cresterii si dezvoltarii lui, sa ii ofere educatia necesara….eu inteleg din asta ca parintele e un administrator al copilului lui, atunci copilul apartine de drept cui? Nimic despre dreptul familiei, drept constitutional.

  7. Textul scris de Mirela,
    Ve sjelene til de som tilhører barnevernet som andre organisasjoner som er involvert i handel med barn, vil stor ondskap ramme dem, for Gud straffer urettferdighet. /
    Voi sielut, jotka kuuluvat Barnevernet muiden osallistuvien organisaatioiden lapsikauppaa, suuri Sentähden on onnettomuus kohtaava heitä, sillä Jumala rankaisee epäoikeudenmukaisuutta.

    Am folosit google translate ca sa stiu ce scrie acolo si mi-a tradus asa:
    Vai de sufletele care fac parte din barnevernet si alte organizatii sunt implicati in comert cu copii, marele rau se intampla, Dumnezeu pedepseste nedreptatea (traducere din norvegiana).
    Fraza de jos semnifica acelasi lucru doar ca e in finlandeza. Daca e cineva specialist in una din cele doua limbi isi poate da seama mai bine. Pentru mine mesajul este clar, cu toate ca google translate nu traduce perfect.

  8. Sunt neoprotestanta si va felicit din toata inima pentru ca iubirea de oameni care ne uneste si Duhul lui Dumnezeu v-au calauzit intr-un mod atat de minunat sa scrieti aceste articole ! Le-am citit cu mult interes si va felicit ca aparati credinta in Dumnezeu si valorile familiei ! Sa ne unim si sa le aparam in continuare ! Asa sa ne ajute Dumnezeu !

  9. Pingback: CAZUL FAMILIEI BODNARIU. “Acuzam Barnevernet si statul norvegian de INCALCARE FLAGRANTA A DREPTURILOR FAMILIEI, de amenintari si intimidari si INCALCAREA LIBERTATII RELIGIOASE/ Autoritatile romane par a fi neputincioase si pasive, fiind “alatu
  10. Pingback: AMBASADA NORVEGIEI din Romania acuzata de MINCIUNA de un politician norvegian. Simonsen, fost membru al Parlamentului Norvegian si al Comitetului pentru Drepturile Omului din Consiliul European, CRITICA VEHEMENT “ABUZURILE ZILNICE” COMISE DE B
  11. Pingback: CAZUL BODNARIU NU E SINGURUL! Barnevernet a confiscat cei DOI COPII ai FAMILIEI NAN, maramureseni ortodocsi, cu aceleasi METODE ABUZIVE si INTIMIDANTE! Este nevoie de solidarizare si ajutor/ Marturii despre regimul antireligios din Norvegia/ VA DEVENI EXP
  12. Pingback: BARNEVERNET IN ROMÂNIA? Vara trecuta s-a organizat la Sinaia o SCOALA DE VARA CU INSTRUCTORI NORVEGIENI pe tema “Interesul superior al copilului” in vederea PRELUARII IN NOUL COD CIVIL a unor aspecte din sistemul scandinav de distrus familii! | C
  13. Pingback: Modelul norvegian de RAPIRE A COPIILOR PE MOTIVE DE RASISM SOCIAL aplicat la Vaslui! Unei familii SARACE, DAR IUBITOARE de la tara i-au fost luati TOTI CEI 9 COPII, impotriva vointei lor, invocandu-se probleme de… IGIENA! Protectia Copilului TRAUMAT
  14. Pingback: FAMILIA BODNARIU – MARTURIA DIRECTA a lui MARIUS, tatal celor cinci copii rapiti, precum si a FRATELUI si SURORII SALE cu explicatii detaliate si clarificari asupra evolutiei cazului (si VIDEO): “FATA NU A SPUS CA ASA S-A TREZIT EA… SUNT
  15. Pingback: UN PSIHOLOG CLINICIAN SPULBERA, printr-o analiza profesionista riguroasa a cazului Bodnariu, toate MISTIFICARILE “PEDAGOGICE” DEBITATE DE GENUL DE IPOCRIT HIPSTERIST “ALIAT CU BARNEVERNET care scrie fudul și condescendent pe forumuri:
  16. Pingback: BUN VENIT IN “MINUNATA LUME NOUA” A LUI “1984”, unde copiii participa la parade Gay si unde… “dacă nu-i faci pe plac copilului tău, absolut oricând şi la orice vrea el, eşti un criminal iresponsabil, iar Statul Lum
  17. Pingback: IMPLICAREA PARLAMENTARILOR ROMÂNI si a M.A.E. in CAZURILE NAN, BODNARIU, RADULESCU si pentru alte 4 FAMILII. Mircea Dolha: “Vom cere, dacă este necesar, repatrierea acestor copii. Vom avea un dialog fără mănuși!”/ IN ULTIMII 5 ANI, 26 DE
  18. Pingback: ALTE CAZURI DRAMATICE DE COPII ROMÂNI RAPITI DE BARNEVERNET. Desi familia Avramescu a CASTIGAT procesul cu POLITIA COPILULUI, institutia pastreaza in continuare COPIII!/ Experta norvegiana in Protectia Copilului: PRELUAREA COPIILOR IN REGIM DE URGENTA A
  19. Atâta au gasit cei din nord, banditi de renume (pe unde-au trecut vikingii, se vede si azi), neam de idioti congenitali, ca sa scape de sarcina data omului de la Adam incoace ? Nu mai pot ei sau nu mai iese nimic, cu tot lichidul cheltuit ? Ori e simpla vrajeala ? 200% practica asta exista si la noi, si mai in fiecare tara, totusi nu la nivelul asta. Dar observ cum proxenetii se servesc din orfelinate (“centre de plasament”, poate de la verbul a plasa – plasarea fetelor la bordeluri din felurite tari progresiste, avansate, de pilda) ca de la autoservire, iar paznicii, sefii, politistii nu stiu nimic – ba chiar copiii aia abuzati se sinucid (ajutati, altfel ar cadea destule capete, daca ar avea desigur si cine sa le taie, Hidra netaindu-si niciodata singura capatânile).

  20. Pingback: Copiii doctoritei CAMELIA SIMCALA din FINLANDA, rapiti din nou de POLITIA COPILULUI! | Cuvântul Ortodox
  21. Pingback: George Alexander: CUM PUTEM DORMI LINISTITI CAND NE STIM COPIII FURATI SI DISTRUSI IN “INCHISORILE” LOR? | Cuvântul Ortodox

Comentariile sunt inchise.

Formular comentarii

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare