Comisarul European Neelie Kroes, promotor al DIRECTIVEI BIG BROTHER SI AL ACTELOR ELECTRONICE, MEMBRU AL BILDERBERG, vrea sa ne faca tuturor din UE identitati electronice, virtuale (video)

26-05-2012 3 minute Sublinieri


Ne ascultă? Dacă da, de ce? Vor să ne controleze viața? Vor să afle despre noi mai mult decât suntem noi dispuși să arătăm? De ce este nevoie de o lege “Big Brother” și, mai ales, de ce a fost nevoie să o adoptăm cu forța și sub amenințarea Uniunii Europene?

Sunt întrebări pe care suntem sigur că vi le puneți. Răspunsurile oficiale le cunoaștem cu toții și sunt formulate într-un limbaj care nu spune aproape nimic: Legea este necesară pentru implementarea în legislaţia naţională a prevederilor Directivei Uniunii Europene privind reţinerea datelor generate sau procesate în cadrul activităţii de furnizare de servicii de comunicaţii electronice destinate publicului sau de reţele publice de comunicaţii”.

Supranumit de presă Legea “Big Brother”, proiectul legii retenţiei datelor de comunicaţii electronice prevede că furnizorii de Internet şi de telefonie sunt obligaţi să stocheze pentru un an toate datele legate de convorbirile telefonice şi schimbul de e-mailuri.

Bruxellesul vrea identificări electronice pentru cetăţenii comunitari

Comisia Europeană urmează să lanseze în iunie o revizuire substanţială a regulilor privind documentele personale cu scopul impulsionării identităţilor electronice în UE, propunere care cel mai probabil se va confrunta cu opoziţia grupurilor de apărare a drepturilor civile şi a statelor membre unde nu există cărţi de identitate.

Neelie Kroes, comisarul european pentru agenda digitală, va prezenta la începutul lunii iunie o propunere legislativă care urmăreşte ‘să faciliteze tranzacţiile electronice transfrontaliere’ prin adoptarea unor semnături electronice, a unor identităţi electronice şi a unor servicii de autentificare electronică (eIAS) armonizate în statele membre UE, conform unui document intern intrat în posesia EurActiv.

“Confortul, încrederea şi siguranţa utilizatorului în lumea digitală”

Un mediu de reglementare clar pentru eIAS va impulsiona confortul, încrederea şi siguranţa utilizatorului în lumea digitală. Acest lucru va spori disponibilitatea serviciilor de autentificare electronică transfrontaliere şi transectoriale şi va stimula acceptarea tranzacţiilor electronice transfrontaliere în toate sectoarele“, se arată în document.

În ciuda eforturilor UE de a spori securitatea semnăturilor electronice şi încrederea în apariţia identităţilor virtuale, cetăţenii şi guvernele nu s-au mişcat prea repede în adoptarea de cărţi de identitate electronice.

Cealaltă față a acestor legi are un singur nume: Bilderberg

Coincidență sau nu, există o teorie a conspirației care face o legătură pe care mulți înclină mai repede să o creadă. Lucrurile sunt simple de explicat, potrivit teoriilor conspirației, foarte mult luate în seamă când vine vorba de acest tip de informații, mai ales din cauza întrebărilor pe care le scriam mai sus și pe care oamenii și le pun, în mod justificat într-o oarecare măsură.

Comisia Europeană este cea care deschide proceduri împotriva diverselor state pentru nendeplinirea obligaţiilor. Exponentul legilor precum cele de care am vorbit mai sus, din partea Uniunii Europene, este comisarul european pentru agenda digitală, Neelie Kroes. Un detaliu sesizat de site-urile care au ca specializare “teoriile conspirației” este acela că Neelie Kroes este un membru foarte activ al grupului Bilderberg, cunoscut ca guvern mondial secret, încă din anul 2005.

Astfel, Kroes apare pe lista oficială a invitaților de la întâlnirea din 2006 de la Ottawa, Canada, apoi în cea din 2007 de la Istanbul, în 2008, Chantilly, Virginia, 2009, în Vouliagmeni, Grecia, apoi în 2010 în Sitges, Spania, în calitate de delegat al Comisiei Europene.

Grupul Bilderberg este una dintre cele mai prestigioase şi discrete organizaţii, care reuneşte diverse categorii de lideri, bancheri, oameni politici, personalităţi din mass-media, cadre universitare şi miliardari.

Întâlnirile şi discuţiile grupului sunt secrete, iar presa nu este acceptată

Prima întâlnire a Grupului Bilderberg a avut loc la Hotelul Bilderberg din Oostebeek (Olanda), între 29 – 31 mai 1954, fiind prezidată de Excelenţa Sa Regală, prinţul Bernhard al Olandei. Acum, grupul elitist este condus de vicontele Etienne Davignon, care este fost vicepreşedinte al Comisiei Europene şi preşedinte al Agenţiei Internaţionale pentru Energie. Acesta s-a instalat la conducerea Bilderberg în anul 2000.

“Eu nu cred că suntem o clasă conducătoare globală pentru că nu cred că există aşa ceva. Pur şi simplu cred că suntem oameni influenţi interesaţi să le vorbim altor oameni influenţi”, spunea vicontele belgian acum şase ani, într-un interviu pentru BBC, referindu-se la întâlnirile anuale ale Grupului Bilderberg. Prima dintre acestea a avut loc acum mai bine de cinci decenii. (…)

Nota noastra:

Nu prea vedem secretul si nici necesitatea apelarii la teoria conspiratiei. Probabil inspiratia materialului de mai sus a venit si de la vizionarea unor astfel de materiale, marca Alex Jones, care circula pe internet:

In el se arata ca Neelie Kroes face parte din Bilderberg si promoveaza intens Agenda Digitala si ideea crearii unei identitati unice electronice pentru europeni prin intermediul semnaturii digitale.

Comisia Europeana promoveaza intens noile tehnologii care duc la digitalizarea si monitorizarea vietii cotidiene:

Kroes a fost si la noi in tara, promovand Agenda Digitala:

Din aceeasi Agenda face parte si strategia de digitalizare (ce cuprinde card de sanatate, dosar electronic, reteta electronica etc.) a sistemului sanitar:

Eurocratii fac presiuni si pentru acte electronice cu cip:

Si tot ei incurajeaza si proiecte de genul internetul obiectelor.

Deci da, legatura e cat se poate de stravezie intre Bilderberg, eurocratii din Comisia Europeana si impunerea guvernarii electronice in toate dimensiunile sale, inclusiv in ceea ce priveste actele electronice biometrice.

De altfel, in mod cat se poate de oficial, Bilderberg se ocupa de proiectul Uniunea Europeana si are membri in functii cat se poate de inalte: Von Rompuy, presedintele UE, este ales de acest grup:

Recent, vicontele Davignon a venit si in tara noastra, primit oficial de BNR si sponsorizat de RMGC (Rosia Montana Gold Corporation):

In etapa impunerii austeritatii asupra periferiilor Imperiului European, un rol cheie l-au jucat tot bilderbergii:

Lucru aratat si de unii vladici, ca IPS Serafim, care arata si scopul final al acestor planuri:

Despre cum se edulcoreaza sensul si importanta intalnirilor acestor “oameni influenti” am mai scris si cu ocazia unor declaratii ale lui Mugur Isarescu, membru al Comisiei Trilaterale:

Si despre noua moda a acestor masonerii de tot soiul, anume de a fi “discrete”, nu doar “secrete”, am scris aici:

Capital, in schimb, are un mod tabloid de raportare la aceste subiecte. Le trateaza doar pentru ca aduc trafic, intr-o maniera cel putin superficiala, daca nu chiar manipulatorie, ca aici:

In schimb, iata aici cateva exemple de tratare fundamentata acestor teme:


Categorii

1. DIVERSE, Carduri electronice/ cipuri, Era Big Brother, Guvernarea electronica (E-GUVERNARE), Internet, New Media, Noile Tehnologii, Masonerie, Opinii, analize, Panopticon, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

15 Commentarii la “Comisarul European Neelie Kroes, promotor al DIRECTIVEI BIG BROTHER SI AL ACTELOR ELECTRONICE, MEMBRU AL BILDERBERG, vrea sa ne faca tuturor din UE identitati electronice, virtuale (video)

  1. Pingback: Bogdan Manolea despre directiva Big Brother si actele electronice: NU MAI E MULT PANA LA IMPLANTAREA CIPURILOR DE CONTROL TOTAL - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  2. Pingback: Comisia Europeana propune un nou REGULAMENT pentru promovarea paneuropeana a IDENTITATII SI SEMNATURII ELECTRONICE in toate statele membre - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  3. Pingback: Bilderberg se intruneste pe teritoriul SUA. VREO LEGATURA CU ALEGERILE PREZIDENTIALE? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  4. Pingback: A decis BILDERBERG inlocuirea lui Obama cu MORMONUL Romney? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  5. Pingback: RADACINILE NAZISTE ALE UNIUNII EUROPENE. Despre tehnocrati nazisti, Big Pharma si Codex Alimentarius - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: CARTILE DE IDENTITATE ELECTRONICE: textul INTEGRAL al OUG nr. 82/4 decembrie 2012. STRATEGIA AUTORITATILOR, DEZINFORMARI, INTERPRETARI - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  7. Pingback: Biserica Rusa despre GUVERNAREA ELECTRONICA, CARDUL UNIVERSAL, BIOMETRIE SI CIPURI. Pericolul unui sistem global de control totalitar al cetateanului - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  8. Pingback: Sinodul Bisericii Rusiei despre ACTELE ELECTRONICE si noile tehnologii de SUPRAVEGHERE (document oficial) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  9. Pingback: MITINGUL IMPOTRIVA ACTELOR ELECTRONICE DIN BUCURESTI (video). Subiectul "anticip" condamnat la "rastignire" intre avocatul Rapcea si preotul Tanasescu? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  10. Pingback: "Google-Berg" - FRATIA dintre BILDERBERG si GOOGLE intru guvernarea "transhumanista", de tip "Big Brother" a lumii - LA VEDERE SI OFICIAL? - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  11. Pingback: Reuniunea BILDEBERG 2013 are loc in Marea Britanie. "BINE ATI VENIT IN 1984"/ Printre participanti: Seful Comisiei Europene, presedinta FMI, ministri de finante si sefi de banci nationale - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  12. Pingback: BARROSO avertizeaza asupra …TOTALITARISMULUI spionajului electronic al SUA. Telefonul lui ANGELA MERKEL, ascultat. De nu spun nimic POLITICIENII ROMANI despre NSA?/ DIGITALIZAREA ROMANIEI PRINDE VITEZA - Recomandari
  13. Pingback: PANOPTICON – documentar despre SUPRAVEGHEREA TOTALA SI DISPARITIA INTIMITATII (Video + subtitrare in romana) - Recomandari
  14. Pingback: Profesorul si masonul Di Bernardo ”profeteste” VENIREA TIRANULUI ILUMINAT, adica a ANTIHRISTULUI, ca solutie la CRIZA OMENIRII - Recomandari
  15. Pingback: HARTA BILDERBERG sau reteaua de multinationale, trusturi media, think-tankuri si organizatii guvernamentale conectata la “club” | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare