FRANTA: sute de mii de protestatari CONTESTA CASATORIILE HOMOSEXUALE la Paris (VIDEO). De aceasta data s-au folosit GAZE LACRIMOGENE

26-03-2013 47 secunde Sublinieri

Europa se trezeşte. Sute de mii de francezi au protestat împotriva “căsătoriei” gay. Manifestaţia de duminică, de la Paris, a reunit între 300.000 de persoane, potrivit poliţiei, şi 1.400.000, potrivit organizatorilor, relatează AFP.

“Noi suntem 1,4 milioane”, au afirmat organizatorii pe Twitter. “Cel puţin 1.400.000 de manifestanţi formează Marea Armată a francezilor ridicată împotriva proiectului de lege” care îi vizează pe homosexuali, au declarat ei într-un comunicat. Ei afirmaseră în cursul manifestaţiei lor precedente din 13 ianuarie că au adunat un milion de persoane, faţă de estimarea poliţiei de 340.000, aminteşte AFP, citată de Moldpres.

Prefectura poliţiei din Paris, care anunţase o primă estimare de 300.000 de participanţi, a precizat că “cifrele definitive vor fi comunicate după vizionarea tuturor filmărilor manifestaţiei”.

Manifestaţia a fost marcată duminică de mai multe incidente. Jandarmii mobili au lansat gaze lacrimogene în mai multe rânduri împotriva manifestanţilor care, potrivit prefecturii, încercau “să forţeze un baraj pentru a ajunge pe Champs Elysees”.

 


Categorii

1. DIVERSE, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “FRANTA: sute de mii de protestatari CONTESTA CASATORIILE HOMOSEXUALE la Paris (VIDEO). De aceasta data s-au folosit GAZE LACRIMOGENE

  1. Romania, e timpul să te trezești! Ai dormit destul! Deșteaptă-te române!

  2. Bravo lor ! Si nu sunt 85% ortodocsi…

  3. Daca mai asteapta cineva ca lumea asta sa-si revina cred ca se insala amarnic! Si eu m-as bucura mult sa se poata face, dar cred ca e mult prea tarziu! Daca nu am fost in stare sa facem ceva cand inca se putea, cand inca ocultii lumii nu prinsese atata putere, cu atat ma putin acum. Vedem Rusia ca prinde putere si face alianta cu China impotriva dorintelor de expansiune ale S.U.A. si ocultilor lumii, dar nici ei nu sunt departe de ideiile ocultilor. Rusia imperialista nu doreste altceva decat sa redevina acea forta de dinainte de razboi. Un urias rece fara de Dumnezeu. Si nu ma impresioneaza faptul ca la nivel declarativ Putin sustine Biserica Ortodoxa, ca asa si Basescu o face, participa de ochii lumii la sliujbe, si stim prea bine ce hram poarta. Cum de altfel m-a surpins atitudinea Patriarhului Kiril al Rusiei care a trimis un reprezentant la intronarea papei.
    Sute de mii de manifestanti – o picatura intr-un pahar cu apa. Nu zic ca atitudinea lor nu este buna si ca ar trebuii sa nu facem nimic, dar cred ca lupta nu mai trebuie dusa in strada la mitinguri. Un parinte minunat pe care poate multi dintre dv. il cunosc , ne spunea cu ceva timp in urma ca necuratul rade cand vade lumea ca iese si urla la un miting.
    DA! E bine spus Romania, e timpul sa te trezesti, desteapta-te romane, dar este valabil indemnul d.p.d.v. duhovnicesc! Cred ca acesta este singura modalitate in momentul de fata prin care noi mai putem face ceva! Acelasi minunat parinte ne spunea ca atunci cand mergem la vot nu facem altceva decat sa ne legiferam calaii! Atunci nu eram de acord cu el, dar acum mi+am dat seama cat de mult m+am inselat!
    Asa ca daca intelgem profund problema si vedem ca in functiile cheie dintr+o tara, indiferent care , ajung numai oamneii sustinuti de ocultii lumii, atunci incepem sa realizam ca mitingurile sunt figuratie curata, ocultii mergand incet dar sigur in directia dorita. Cei drept acum merg repede si sigur in directia dorita!
    Si faptul ca ocultiilor lumii li se mai pun bete in roata de catre Rusia si China, sau ca nu reusesc sa implementeze masurile lor cu viteza dorita va avea o singura consecinta + acestia vor provoca razboiul pe care l+au profetit dragii nostrii parinti duhovnici ‘ nemaiavand rabdare sa astepte!
    Asa ca, cum prea bine stim, sa ne rugam, sa ne rugam, sa ne rugam!

  4. Din somnul in care te adincira , barbarii de tirani!!!

  5. Vive la France, adevarata Franta. Traiasca Romania, desteapta-te romane!

  6. 300.000 vs 1.400.000 participanti? Uriasa diferenta, ori unii ori altii au exagerat. Sau poate ambele parti

  7. Ei, acolo, au cunoscut o democratie cu incalcari mai putin contondente ale “drepturilor omului”. Ei nu s-au obisnuit cu umilirea fatzisa, ca noi. Daca sustin o idee comuna, ceilalti semeni remarca acest lucru. Vor remarca si raspunsul autoritatilor.

    Noi, aici, nu cunoastem decat umilirea si dispretul debordant si constant al celor “de sus” (acei pomeniti in Psalm: “cand ajung sus oamenii de nimic, nelegiuitii misuna pretutindeni”). O demo[no]cratie cu reguli si structura de mafie ce nu se mai oboseste sa mimeze binele, ci practica jaful pe fatza.

    Ei, acolo, se trezesc la realitate. Dar e prea tarziu sa mai schimbe ceva, jocurile incep sa se faca si peste capetele lor, impotriva lor.
    Raportat la ce stiu ei despre Dumnezeu, stau si de data asta mai bine ca noi la partea practica.

  8. Si ca sa interesc ceea ce am spus si anume ca vremea mitingurilor a trecut va dau un singur exemplu – Grecia. Oare acest popor, care din cate observ este mult mai hotarat si mai unit decat suntem noi romanii si poate decat francezii ( care nu mai francezi nu mai sunt acum cu exodul populatiei marocane si algeriene), oare ce au rezolvat cu sutele de mitinguri si greve generale la care participau sute de mii sau chiar milioane de oameni. Si nu de azi de ieri, din vremea parintelui Paisie. Si, ma repet, ce au rezolvat?!
    Ocultii lumii si-au continuat drumul linistiti si nestingeriti de toate mitingurile posibile si au ajuns sa asupreasca poporul grec intr-un mod de neconceput acum 10 – 20 de ani. Asa si cu acest miting. Ocultii lumii, manati de satana, vor sa perverteasca lumea acesta in cel mai crunt mod cu putinta, pregatind astfel terenul pentru inscaunarea lui antihrist. Si nu se vor lasa! Oare nu sunt francezii vinovati ca au tratat cu usurinta problema homosexualitatii inca de la inceput. Daca atunci nu admiteau asa zisa toleranta fata de homosexuali, astazi nu se putea ajunge la propunerea parlamentului francez de a legaliza casatoriile intre persoanele homosexuale. Oare nu s-au complacut si grecii si francezii si romanii cu acea situatie cu tenta calduta. Acum avem ce meritam.
    Si faptul ca noi suntem 85% ortodocsi nu imi spune decat ca suntem mult mai incercati de diavol si mai luptati decat toti francezii la un loc. Pe ei, dintr-un anumit punct de vedere, diavolul ii lasa mai linistiti, avand in vedere ca ei oricum se balacesc in mocirla ereziei. Poate aceasta este explicatia de ce stau ei mai bine ca noi la partea practica.

  9. Pt 8.eucred :

    Indiferent de ce fac si ce intentioneaza “ocultii lumii” noi trebuie sa marturisim in continuare si sa spunem normalului normal si anormalului anormal. Nu cu fata catre ei marturisim pentru ca nu lor le suntem datori cu fapta ci lui Dumnezeu.Si Dumnezeu poate sa faca o buturuga mica sa rastoarne un car mare. Dar si daca o face si daca nu, noi trebuie sa nu ne pierdem nadejdea si sa aratam ca exista viata crestineasca si azi.

  10. Chiar am incercat sa ma abtin sa mai fac comentarii dar sa urmaresc dezbaterile; oricum nu aveam mare lucru de spus. Nu pot insa sa nu remarc usurinta cu care se avanseaza ideai de genul “pe eretici diavolul ii incearca mai putin caci oricum se balacesc in mocirla ereziei”.
    Uau!
    Si comentariul asta a trecut cenzura…
    Oricum, pour votre info, mobilizarea respectiva in Franta se datoreaza politicului si nu grijii pentru morala crestina.

  11. @Mircea:

    comentariul care a trecut cenzura contine totusi ceva mai multe fraze decat cea pe care ati evidentiat-o.
    Mi se pare ca il puteati “semnala” ceva mai cu intelegere, adminii astia nu au nici o mie de ochi, nici vreo 4-5 perechi de maini.
    Altfel, pe mine ma mira ca asemenea comentarii trec de cenzura celui care le scrie…

    Pe subiect, apai nici nu s-ar putea realiza o asemenea mobilizare fara implicarea actorilor ce au acces la parghiile de putere, mon frere. Fara o organizare cel putin decenta. Si nici fara o logistica bine pusa la punct.
    Dar, oamenii din strada si-au facut griji pentru morala crestina, oricat ai arunca domnia ta in derizoriu acest fapt.

  12. @ cosmin:

    pai asta spuneam si eu, dar vorbeam ca in aceste vremuri lupta nu se mai duce in strada ci in rugaciune. Daca cineva are posibilitatea sa schimbe aceste lucruri si are si putere, datorita functiei sau pozitiei in societate, atunci cu atat mai bine. Dar mitingutile in strada nu mai sunt de mult o solutie si nu o spun numai eu, o spun multi din parinti ortodocsi.

    @ mircea :

    nu stiu ce varsta aveti dar daca ati fii prins timpurile comuniste ati fii fost un foarte bun cenzurator. Multumesc lui Dumnezeu ca fratii adm sunt mai luminati si totusi il lasa pe om sa-si expuna, fara rautate sau ganduri ascunse, opinia.

    @ alin 7

    Domnule alin 7 nu toti oamnenii sunt asa perfecti ca dv. si, in spiritul duhului ortodocsiei pe care cu ravna o aparati si a intelegerii perfecte, pe care se pare ca o posedati, va rog fiti mai indulgent si cu noi cei cu care Dumnezeu nu a fost asa de darnic. Va multumesc!

  13. De curand, un profesor m-a rugat sa- i aduc argumente medicale care sa demonstreze ca homosexualitatea nu este normala , pentru ca elevii carora le preda vor argumente pertinente si nu afirmatii care sa duca la normele moralei crestine! Asa ca ,pentru cei care sustin intr-un mod inversunat ca homosexualitatea e un dat , o trasatura genetica, o varianta a normalului, iata cateva idei extrase din cel mai important manual de psihiatrie, despre istoricul homosexualitatii ca si boala psihica!Informatiile sunt extrase din COMPREHENSIVE TEXTBOOK OF PSYCHIATRY- NINTH EDITION, KAPLAN AND SADOCK.

    ISTORICUL HOMOSEXUALITATII DE LA BOALA PSIHICA LA VARIANTA A SEXUALITATII NORMALE

    Homosexualitatea este o anomalie a sexualitatii umane fiind considerata initial o perversiune sexuala.Ea a fost clasificata oficial ca atare in 1952 in prima editie a manualului de diagnostic american al bolilor psihice DSM(Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders)fiind considerata, in plus,si o perturbare a personalitatii de tip sociopat la acea vreme.Din 1968 , o data cu afirmarea publica a activistilor pentru drepturile gay(alaturi de actiunile anti razboiul din Vietnam, protestele cu privire la drepturile civile si miscarea feminista)nu mai e considerata SI o tulburare de personalitate, acelasi manual incadrand-o DOAR la capitolul anomalii sexuale. In anul 1973, la initiativa American Psychiatric Association a fost scoasa din DSM aceasta anomalie ,aceasta masura fiind considerata o “atitudine de normalizare”!!! Atitudinea Asociatiei Americana de Psihiatrie de asa zisa ” normalizare” a homosexualitatii a avut la baza in special protestele activistilor gay din anii 1970-1971 si a unui psihiatru homosexual, John Fryer,care a vorbit la intrunirile APA despre dificultatile de zi cu zi, profesionale si sociale, ale unui homosexual, care nu poate sa reuseasca in viata decat daca alege sa se declare in mod fals heterosexual(el insusi recunoscand public faptul ca e homosexual si dezvaluind acest fapt la o intrunire A.P.A., abia dupa ce, in mod evident, obtinuse realizarea profesionala si sociala dorita) ! El a facut apel si la ideea de discriminare care in trecut era aplicata persoanelor de culoare, in mod similar aplicandu-se o apreciere gresita si homosexualilor ,dupa opinia sa, considerand ca asa cum oamenii de culoare in trecut erau considerati inferiori albilor, si homosexualii sunt catalogati eronat in comparatie cu heterosexualii.Aceste interventii au antrenat diverse dezbateri in randul psihiatrilor americani, dezbateri ce au culminat cu RECOMANDAREA Comitetului de clasificare a bolilor din cadrul APA de a fi scoasa homosexualitatea din manualul tulburarilor psihice PER SE!!!Aceasta recomandare a fost aprobata si a reprezentat sfarsitul “clasificarii”per se” a homosexualitatii la capitoul anomalii sexuale”. Ideea a fost criticata de o parte a psihiatrilor si psihanalistilor, care au solicitat sa se faca un referendum in cadrul caruia toti membrii APA sa poata vota! Cu un procent de 58% s-a decis ca homosexualitatea este o varianta a normalului! Asa zisa argumentare stiintifica si clinica rationala a acestei schimbari a avut la baza si faptul ca Robert Spitzer, presedintele Comitetului de clasificare a bolilor din cadrul APA a REDEFINIT termenul de boala psihica ! Acesta a considerat ca putem numi boala psihica numai atunci cand o tulburare psihica intruneste criteriile de diagnostic ale bolii dar, obligatoriu, persoana respectiva trebuie sa experimenteze si un distress subiectiv si o afectare a functionarii si eficacitatii sociale ce decurge din tulburarea in sine!Cu alte cuvinte, ce daca e homosexual, daca nu il deranjeaza pe el si daca nu afecteaza integrarea si functionarea lui in societate, il putem considera normal!!! APA nu a imbratisat pe de-a intregul aceasta idée, dar a facut un compromis. În editia a II a a DSM-ului a inlocuit termenul de homosexualitate cu “perturbare a orientarii sexuale”, considerand ca cei care se simteau confortabil cu homosexualitatea lor nu mai pot fi considerati bolnavi psihic și ca doar aceia care “sunt deranjati de”,”în conflict cu”, sau “care doresc sa-și schimbe” homosexualitatea sunt bolnavi! Initiativa americanilor a avut un impact international, astfel ca in 1992 OMS a facut o schimbare similara si in a 10 a editie a manualului de diagnostic european al tulburarilor psihice ICD-10 si aceasta perversiune nu a mai fost trecuta in randul bolilor psihice la capitolul anomalii ale sexualitatii umane.
    ACESTA A FOST INCEPUTUL SFARSITULUI! Fara nicio dovada medicala obiectiva care sa sustina normalitatea homosexualitatii,doar in baza unor initiative ale activistilor gay,care au indus schimbari in mentalul factorilor decizionali mai intai si apoi in mentalul colectiv, aceasta perversiune a fost scoasa din randul tulburarilor psihice!

  14. Am uitat sa precizez ca acest manual,Kaplan and Sadock-COMPREHENSIVE TEXTBOOK OF PSYCHIATRY- NINTH EDITION, nu e un simplu manual, ci un tratat de aproape 5000 de pagini despre tulburarile psihice, fiind considerat “cartea de capatai” a oricarui psihiatru.

  15. @ cosmin
    discrepanta intre evaluarile numerice ale participantilor, cred eu, se explica prin faptul ca si acolo, ca si la noi, si ca oriunde, presa sau interesele unor grupuri incearca sa minimalizeze importanta unei luari de pozitie, atunci cand in spatele acestei actiuni este o idee moral-crestina.

  16. @eucred:

    sa ma iertati ca tare rau v-am suparat, bag sama.

  17. @ eucred Zvacniri de-astea de trimitere la isihie sunt bune, insa tine cont si ca “prin tacere tradam pe Dumnezeu”. Eu opinez ca trebuie sa aratam ca ne opunem SI in strada, pentru a da nadejde fratilor mai slabi, ca am inteles unii dintre noi ca oculta este in razboi cu noi… Si sa stii ca grecii au aratat multe lumii: au aratat ca au curaj si au aratat ca sunt un popor darz, care a dat lumii ideea de democratie, si care acum demascheaza plutocratia si alte forme care sunt o mascarada a “puterii detinute de popor”. Nu stiu de unde atata avant “marturisitor” de a-ti sustine cauza de a … nu marturisi (!) public atasamentul la niste valori evident CRESTINE si anti-moarte, probleme deja discutata de atatea ori pe site… Si de ce vezi o excludere reciproca (falsa) intre rugaciune, progres launtric, pe de o parte, si proteste pasnice, pe de alta parte… Oare si de cei de la marsurile pro-viata rade satana…?!? De teologhisire de-asta a la Papahagi sau a la M.Neamtu nu prea este loc foarte prielnic pe acest site, asa vad eu…

  18. Cred ca este nevoie de marturisire exterioara,caci raul este peste tot.
    Cine are multa putere la rugaciune,-Slava Domnului!
    Dar trebuie astazi,cind raul e la drumul mare,sa marturisim prin tot ce se poate.

  19. @ Bogdan:

    La Londra par a fi doar o mana de oameni…

  20. Eu cred ca la judecata si aceste marturisiri vor conta, atat pentru fiecare persoana cat si pentru judecata natiunii. Apoi stim foarte bine cat de mult conteaza pentru tineri, pentru cei cruzi parerea unei majoritati. Dupa o asemenea manifestatie nu mai poade veni mass-media sa umfle procentele homosexualilor ca vor mai fi si unii care se vor indoi de veridicitatea sondajelor. Chiar daca Dumnezeu ne-a stabilit pedepsa si ceea ce trebuie sa se intample se va intampla, eu cred ca fiecare efort, chiar tardiv, va fi rasplatit. In ce priveste erezia in care se afla francezii sa-l lasam pe Dumnezeu sa judece. Ne este destul sa stim ca noi suntem in adevar si vom da socoteala daca nu ne vom folosi de darul acesta.

  21. Pingback: Franta: SENATUL a votat amendamentul care introduce CASATORIA HOMOSEXUALA - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare