Campanie anti-romaneasca de “TESTE” si “DIVERSIUNI” cu tenta de RASISM SOCIAL in “GANDUL”, menite REEDUCARII ROMANILOR si limitarii influentei “PRIMITIVILOR”… sensibili la teme nationale. Cu un CINISM diabolic, patronul ADRIAN SÂRBU SE LAUDA CU MANIPULARILE SALE: Am testat tot poporul român, l-am testat cu PRO TV. Stirile de la ora 5 sunt o mare diversiune

27-08-2014 6 minute Sublinieri

captura-gandul

captura Gandul.info

Vezi si:

desc(Florin Negrutiu si CTP la “Gandul.live”)

  • ActiveNews:

Atentat la democraţie! Trustul media deţinut de Adrian Sîrbu visează la schimbarea sistemului de vot în România. Ce propunere a lansat în spaţiul public

Din plictiseală, ca să nu spunem altceva, jurnaliştii de la Gandul au inventat o nouă serie de reportaje. Mai nou, pe site-ul publicaţiei mai sus aminitite se pot urmări mai multe articole legate de votul pentru alegerea preşedintelui României din noiembrie.

Într-unul dintre episoade, ziariştii de la trustul deţinut de Adrian Sîrbu lansează o întrebare-capcană, un veritabil atentat la democraţie:

“Aţi fi de acord să voteze doar cei care au luat bacalaureatul?” 

Nu se spune clar care este motivul pentru care o astfel de dezbatere este lansată în spaţiul public, dar băieţii pe care ambasada SUA îi cheamă din când în când la o cafea ar trebui să ştie că VOTUL UNIVERSAL este stabilit prin Constituţia României, iar acest act suprem al statului garantează acest drept oricărui cetăţean român cu vârsta de 18 ani. Conform articolului 36 (2) din Constituţie, “Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărare judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale”.

“Am întâlnit oameni cultivați, pe care nu i-aș suspecta de tendințe antidemocratice, care susțin, uneori cu argumente, alteori pur emoțional, că nu toată lumea ar trebui să aibă drept de vot. Puneți această întrebare celor apropiați: veți fi surprinși ce răspunsuri veți primi”, a scris Florin Negruţiu, redactor-şef al site-ului, pe contul său de Facebook.

Mihai Somanescu: Mahalaua ineptă are doar dreptul de a ne îmbogăţi

În campania sa despre alegerile prezidenţiale, siteul Gândul.info a început să popularizeze o idee ce circula demult prin minţile unei anumite categorii de români. Şi anume eliminarea votului universal şi înlocuirea lui cu votul restricţionat de nivelul de studii. Dacă nu ai bacul, nu votezi.

Propunerea nu are şanse de izbândă. Însă, cu siguranţă este vorba despre un alt test, unul din seria pe care însuşi patronul publicaţiei a recunoscut că a început-o, cu mai mult timp în urmă, pe seama mentalului colectiv al poporului român.  Respectând tiparul perfid prin care a făcut şi alte mizerii să devină “mainstream”, se încearcă acum introducerea în discuţie a unei alte fărădelegi: interzicerea votului universal.

Probabil că dl Florin Negruţiu, uns “luptător pentru libertăţi” sau “freedom fighter” de către Victoria Nuland nu face nimic de capul său.  De altfel, el şi publicaţia pe care o conduce au o agendă foarte clară, de la care nu se abat şi în niciun caz nu se împiedică de mofturi, precum voinţa poporului român. Pe care, de altfel, îl dispreţuieşte profund şi de care se simte jenat.

Un singur exemplu: căutaţi să vedeţi cam câte articole s-au scris pe Gândul.info despre Sf.Constantin Brâncoveanu, în anul 2014, an declarat atât la nivel de stat, cât şi la nivel de Biserică, drept “anul Brâncoveanu”.  Eu am găsit 6 (şase) mari şi late, între care un singur editorial al Leliei Munteanu  şi restul ştiri seci de pe agenţii. Mai puţin de un articol/lună, până acum.

Normal, Brâncoveanu nu se încadrează în “tipar”. În primul rând, Brâncoveanu a murit pentru credinţa ortodoxă, iar Gândul.info, ca site anti-creştin în mod făţiş, nu are spaţiu pentru aşa ceva. Nici evlavia evidentă a zeci, sute de mii de români pentru acest om nu a contat, nici importanţa academică, istorică, nimic. Brâncoveanu face parte din categoria “bigoţilor”, de care noua “categorie de tineri sofisticaţi, educaţi, care cred în democraţie şi în puterea lor de a-şi crea singuri viitorul”, nu trebuie să afle. Această categorie, conform dl. Mark Gittenstein, din care am citat,  poate că are “o atitudine cinică faţă de partidele politice şi presa existentă“, dar aremulte cunoştinţe despre internet şi au încredere în propriile idei, şi atunci totul e ok.

În paranteză trebuie spus că prin propriile idei, aceşti “tineri sofisticaţi” înţeleg tot ceea ce le induce, subtil sau nu, mass-media şi mai nou reţelele sociale. Vezi isteria “ice bucket challenge”.

Această categorie, a căror voce o exprimă  fidel cei de Gândul.info, s-a săturat să-i mai tolereze pe cei care nu se conformează. Sau pe cei care-i fac concurenţă în modelarea mentalului colectiv, cazul BOR. Şi atunci trebuie interzişi. Deocamdată, doar din cel mai elementar proces: acela de a-şi exprima părerea despre soarta comunităţii în care trăiesc. Sigur că mahalaua ineptă are în continuare dreptul să consume Ştirile de la Ora 5 sau ştirile “quality” ale Gândului. Precum aceasta.

Neputinţa celor care propun astfel de măsuri este egalată doar de tupeul acestora. Niciun gând pentru ridicarea mahalalei, prin educaţie şi prin raportarea la valorile perene ale acestui neam. Pentru că dacă s-ar întâmpla aşa ceva, pe seama cui s-ar mai face trafic, audienţă şi bani? Nu, mahalaua trebuie lăsată aşa cum este. Trebuie doar să fie pusă la locul ei. Subordonaţi omului fără chip, fără viaţă, care le va spune ce să gândească şi cum să se îmbrace de pe o aplicaţie IOS sau Android. Adică un mort sufleteşte.

Adrian Sârbu a admis că A FĂCUT TESTE pe poporul român, precum şi că a inventat ŞTIRILE de la ora 5 ca DIVERSIUNE VIDEO

Fostul patron al PRO TV, Adrian Sârbu, a vorbit unor tineri corporatişti despre fosta sa televiziune, cum au apărut “Ştirile de la ora 5″ sau ziarul “Gândul”.

Unul dintre tinerii prezenţi, Cristian Niculescu, a înregistrat fragmente din discursul lui Sârbu şi a postat filmul pe youtube.

Primul purtător de cuvânt al guvernului Petre Roman a spus, printre altele, că “a testat poporul român” şi cum a luat o decizie de “diversiune”. Tot pe seama poporului român, bineînteles. Sârbu a mai spus că a simţit că trebuie să oprească un curent negativ pentru România, prin 1995. Ce însemna acest curent? “Tot ce părea respect pentru libertate, democraţie, valori occidentale, începea să se clatine.

Reamintim că PRO TV a primit, în anii 2001-2002, un “ajutor” de la stat în valoare de 276 de miliarde de lei vechi, “pentru cultură”.

Sârbu a anunţat că vrea să facă şi o şcoală, ai cărei piloni educaţionali să fie: ludicul, entertainmentul și social community“.

Iată câteva din declaraţiile lui Sârbu, conform reportervirtual.ro.

“Din plictiseală, pentru că plictiseala este un foarte important vector al creativității, am creat acest PRO TV, care, bineînțeles că trebuia să fie altfel”

Am testat tot poporul român, l-am testat cu PRO TV și am vrut să vedem dacă poporul român poate fi convins că el contează la nivel global și am făcut campania pro-NATO dacă vă amintiți (…) și am încercat acest exercițiu și, într-adevăr, a venit Clinton la București și am primit o promisiune că o să intrăm în NATO”

Se dezvolta, prin 1995, un puternic curent populist condus de Antena 1. Tot ce părea respect pentru libertate, democraţie, valori occidentale, începea să se clatine. Ţara era condusă prost, asteptările oamenilor nu erau împlinite şi erau concurenţi ai noştri care credeau că pot capta acest curent negativ, care putea să fie mult mai grav pentru România. Ce-ar fi însemnat ca România să nu fie în NATO sau în Uniunea Europeană? Atunci am luat o decizie antreprenorială, pe care azi pot să mi-o amendez axiologic, dar nu mi-o voi amenda niciodată ontologic, al existenţei Pro TV şi a contribuţiei noastre la ceea ce a urmat după aceea. Am luat o decizie de diversiune. Ştirile de la ora 5 sunt o mare diversiune. Diversiunea s-a numit, ‘hai să arătăm oamenilor şi partea pe care doresc s-o vadă, dar se feresc s-o recunoască’ . Ştirile de la ora 5 au recapturat un public care ar fi dispărut la Antena 1, în plus am retabloidizat şi stirile de la ora 7″

 „Teasingurile sunt toate forţate şi la “Gândul”. Suntem de acord, lucrez cu colegii ca să renunţe la acest stil. Noi aveam de ales între a atrage oamenii şi a scrie political correct”. ”.

În urma publicării acestor materiale, o persoană l-a sunat pe Cristi Niculescu, cerându-i să scoată filmul de pe youtube. Gândeşte liber, Adrian Sârbu!

“Spre surprinderea mea am fost sunat – nu spui de cine, persoană importantă – ca să scot filmuleţele cu Adrian Sârbu de pe Youtube, în care spune el nişte treburi despre Pro TV, ştirile de la ora 5 şi ziarul Gândul. Cică el n-ar fi de acord să i se folosească imaginea, deşi era o persoană publică, care ţinea un speech într-un loc public, în care se găseau şi jurnalişti. Cică dacă nu scot eu postările, fac ei raport la Youtube ca să le scoată. Sunt complet derutat că asta e atitudinea marelui om de media”, a scris Niculescu pe fb. [nota noastra: chiar a reusit sa le scoata de pe youtube!, n.n.]

Nota noastra:

Cei de la Gandul.info precizeaza explicit faptul ca sustin votul universal si ca o cenzura ar fi contrara statului de drept. Sigur ca, formal, deontologii de acolo nu pot sa sustina pe fata un asemenea program de vot “cenzitar” pe criterii (pretinse) de educatie. Scopul lor real e altul: continuarea demersului de fabricare a imaginii “bunului roman” sau, in cuvintele lor, ale supraromanilor” in contrast cu “romanii primitivi” care sunt plini de “pacate“. Asadar, a fi roman, pur si simplu, in mod firesc, e o calitate rusinoasa. Trebuie sa fii… “supraroman” – ceea ce denota o gandire fascistoida destul de flagranta. Termenul de “supraom” este compromis de la ideologia nazista incoace si e greu de crezut ca jurnalistii lui Sarbu sa aiba ca referinta scrierile filosofului german Nietzsche.

De ce exista a fost pusa in priza aceasta fabrica imagologica? Ne explica Sarbu insusi, cand a dezvaluit originile oribilelor Stiri de la ora 5 ale PROTV-ului, cele in care se facea concursul celor mai murdare, perverse si grotesti “fapte diverse”, cele pe care un minim simt al omeniei, daca nu al deontologiei, ar fi spus ca NU se pot da la televizor: e vorba de o DIVERSIUNE, dar si de o “educatie” (programare, conditionare a publicului) prin mass-media.

Publicul roman trebuie conditionat sa dispretuiasca si, prin inertia conformismului social, sa se delimiteze de imaginea construita a “romanului primitiv”, care de regula e moldovean, face copii in loc sa faca bani, este receptiv la teme nationale si ortodoxe si se uita la televiziunile… care nu trebuie. Acest roman este un subom caruia, daca nu i se poate interzice formal votul, i se poate interzice dreptul la onorabilitate, la fata si chip civic, la cuvant si la decizie politica. Daca nu il putem interzice, macar il putem goni, il putem descuraja, il putem stigmatiza social, astfel incat sa iasa la vot, ulterior, doar “cine trebuie” si, mai ales, “cine gandeste (si voteaza) cum trebuie”.

In schimb, grupul de referinta al cititorului de Gandul.info trebuie sa fie “supraromanii”, adica ceva oricum atat de inalt incat nici nu mai merita activat spiritul critic. Tot ce vine dinspre acest grup de referinta este Calea. Este indiscutabil. Se inghite ca o pastila.

Gandul.info nu este un ziar online. Un ziar online onest ar fi avut agenda electorala si politica la vedere. Ar fi asumat ca are misiunea unei campanii electorale anti-Ponta si ca o sustine, cel mai probabil, pe Macovei pentru postul de presedinte al Romaniei. Ar fi asumat, de asemenea, la vedere, faptul ca expune punctele de vedere ale Ambasadei SUA si ale Departamentului de Stat. Si ar fi fost totul ok. Optiunile acestea sunt legitime, daca sunt asumate pe fata: noi credem in aceasta viziune, in acest program politic. Insa Gandul.info este un alt proiect: unul de conditionare si programare sociala, de reeducare a romanilor, de manipulare a acestora. De “diversiune” si de “experiment”, ca sa-l citam pe Sarbu.

PS1: De remarcat si aerul imbacsit de gandire unica al Gandului.info. La cum a “executat-o” Cristian Tudor Popescu pe Lelia Munteanu pentru ca a indraznit sa arate efectele negative ale “politicii occidentului” asupra Orientului Mijlociu, te intrebi daca, in curand, va mai fi permisa in acea redactie punerea sub semnul intrebarii a orice emite Departamentul de Stat sau Vestul, in general.

PS2: Toate cele de mai sus nu vor sa arunce un blam asupra tuturor jurnalistilor de la Gandul.info. Sunt destule semnaturi si materiale remarcabile, respectabile (un exemplu). Ceea ce arata sa se poate, dar nu se vrea. Problema e formatul, conceptul editorial al ziarului online, precum si prestanta dezgustator de propagandistica, cu damf puternic de agentura americana de prima mana, a unora din “ganditori”…

24_sarbu

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Articolele saptamanii, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Opinii, analize, Razboiul impotriva Romaniei, Tradatori si lichele

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

30 Commentarii la “Campanie anti-romaneasca de “TESTE” si “DIVERSIUNI” cu tenta de RASISM SOCIAL in “GANDUL”, menite REEDUCARII ROMANILOR si limitarii influentei “PRIMITIVILOR”… sensibili la teme nationale. Cu un CINISM diabolic, patronul ADRIAN SÂRBU SE LAUDA CU MANIPULARILE SALE: Am testat tot poporul român, l-am testat cu PRO TV. Stirile de la ora 5 sunt o mare diversiune

  1. Pe unii ca acestia care au schimbat legea invatamantului pana i-a zapacit si pe dascali nu numai pe elevi, doar cei care n-au luat bac-ul ar trebui sa ii voteze.
    Dupa cei care n-au luat bac-ul, urmeaza cei cu WC-ul in curte???

  2. @ cititor:

    Nu urmeaza, ci aceia, de fapt, sunt primii care nu trebuie sa aiba voie!

  3. Acest domn, A. Sirbu, este aceeasi persoana cu cel care a filmat in decembrie 1989 in sediul CC-ului (de ex. “Noaptea generalilor – 22 dec. 1989)? De multa vreme, imi pun intrebarea…

  4. @ 1989:

    Desigur. Si mult mai mult si mai grav decat atat:

    http://adevarul.ro/entertainment/celebritati/adrian-sarbu-mogul-televiziune-romania-1_529b5e9dc7b855ff565f622c/index.html

    Un apropiat al lui Silviu Brucan

    Adrian Sârbu rămâne cunoscut drept „operatorul oficial“ al Revoluţiei din 1989, fiind părtaş inclusiv la procesul soţilor Ceauşescu. Dacă înainte de acest moment, Sârbu era regizor la Studiourile de Film Sahia, unde a realizat peste 150 de documentare, venirea Revoluţiei a reprezentat o rampă de lansare. Oamenii care au participat la Revoluţie spun că Sârbu era un apropiat al lui Silviu Brucan, care l-a introdus pe acesta în sediul Comitetului Central, acolo unde a înregistrat întâlnirile din 22 decembrie 1989, dar şi după această dată. Astfel, Sârbu avea să facă primii săi bani, prin vânzarea înregistrărilor către posturile de televiziune internaţionale interesate de evenimentele din luna decembrie a anului 1989. Adrian Sârbu (stânga), alături de Ion iliescu în sediul Comitetului Central FOTO paginademedia.ro Politica a reprezentat, de asemenea, un factor decisiv în evoluţia Pro TV. Imediat după Revoluţie, Adrian Sârbu a intrat în politică, în calitate de consilier personal al premierului în Guvernul Petre Roman, funcţie cu rang de secretar de stat responsabil cu comunicarea şi imaginea Executivului României. Apropierea de zona politică a făcut ca Sârbu să capete atribute sporite, iar în timpul manisfestaţiilor din 13-15 iunie 1990, din Piaţa Universităţii, acesta a cerut Armatei dinamită pentru a arunca în aer balconul Universităţii. Pe această temă, în 2005, a fost audiat ca martor în dosarul „Mineriada“, iar, potrivit unor articole de presă de la acea vreme, citând surse autorizate, Adrian Sârbu a chemat câteva trenuri cu mineri la Bucureşti.

    Citeste mai mult: adev.ro/mx4z8b

    Ca si CTP, a fost un deservent de nadejde al regimului iliescian, pentru ca vantul puterii batea cu putere in acea directie. Acum sunt amandoi iarasi pe directia unde bate vantul puterii, insa vor sa “dinamiteze” “romanii primitivi”, nu razletii si romanticii anticomunisti din Piata Universitatii din 1990.

  5. Pingback: OCHIUL AMERICAN, OCHIUL LUI IUDA. Vizionarul Virgil Gheorghiu despre Societatea-Uzina si supravegherea omniprezenta intr-o distopie scrisa in 1972. “Un om supravegheat inceteaza de a mai fi om. Este un prizonier. Un om care isi pierde libertatea nu
  6. Din păcate, în timpul revoluției și imediat după aceea, unii evrei (Silviu Brucan, Petre Roman, Voican-V. ș.a.) și unii țigani (Ion Iliescu, Andrei Pleșu, Adrian Năstase, Adrian Sârbu ș.a.), toți aceștia neavând bun-simț, dar având tupeu= obrăznicie cu carul, s-au cocoțat șmecherește în politică și media, determinând după calapodul lor direcția în care am luat-o toată turma. Ei sunt oare de vină? Mai degrabă noi turma, zic eu, că le permitem obrăzniceala.

  7. Sondajele din acest ziar sunt o forma mascata de a influienta prostimea! Televiziunea la fel ne indobitoceste. Eu personal de trei ani nu ma mai uit la TV si ma simt excelent. Citesc mult si ascult radio in locul tembelizorului. Radio Cultural, Radio Romania Actualitati,Radio Iasi si Radio Trinitas sunt preferintele mele.

  8. @ Cristian:

    Nu impartasim si nu putem aproba perspectiva asta cu tenta usor rasista de a imparti oamenii si de a cauta originile etnico-rasiale (uneori chiar false) ale conducatorilor, intamplator selectand tocmai pe categoriile supuse exterminarii de fascisti. Ori zicem ca e vina noastra, ori romanii, doar pentru ca sunt romani, prin gena niciodata nu pot fi de vina pt nimic? Nu credem ca e in regula genul asta de gandire, care poate incuraja si xenofobia si antisemitismul. Strainii intotdeauna ne-au ravnit, insa pana nu au gasit aici o gramada de cozi de topor perfect bastinase, nu au putut sa ne cucereasca. Iar explicatiile privind evenimentele istoriei recente tin, in multe cazuri, de fapt de apartenenta la anumite structuri, grupuri sau filiere, mai mult sau mai putin secrete, oricum anti-romanesti, ale multora dintre acestia, nu de etnia, culoarea pielii sau de sangele stramosilor. Dar si “listele” astea sunt teribil de periculoase, asa ca mai bine este sa intelegem in esenta ce ni s-a petrecut si cum, decat sa facem inventare de nume, in care s-ar putea sa uitam unele esentiale, si sa includem si altele care poate au jucat roluri ceva mai complexe si mai amestecate.

  9. @admin,
    “…..sa intelegem esenta….”Esenta:prin ei, Dumnezeu ,a ales oile de capre.DOAMNE AJUTA!

  10. Pt admin: tocmai pt a preveni împărțirea oamenilor în funcție de etnie/rasă am punctat mai înainte UNII și iar UNII și am mai și dat exemple de oameni care au răspundere în ceea ce privește evenimentele din 1989 încoace. Deci nu acuz în niciun fel pe evrei și pe țigani de vreo trăznaie! Ci punctual pe UNII.

  11. @ Cristian:

    Da, unii, am inteles, dar nu din cauza ca ar fi (unii nici macar nu sunt neaparat) tigani sau evrei.

  12. Pingback: NOII CAINI DE PAZA AI PUTERII. Tradarea oamenilor de cultura si a jurnalistilor, deveniti PIESE ANGRENATE in STRATEGII DE PUTERE si CONTROL, de LINSAJ si “OCUPARE” a SPATIULUI PUBLIC - Recomandari
  13. Pingback: NOII CAINI DE PAZA AI PUTERII. Tradarea oamenilor de cultura si a jurnalistilor, deveniti PIESE ANGRENATE in STRATEGII DE PUTERE si CONTROL, de LINSAJ AL “DUSMANILOR” si “OCUPARE” a SPATIULUI PUBLIC - Recomandari
  14. Pingback: “Gandul” a ajuns si la VOTUL CENZITAR. Resurgenta NEOFASCISMULUI: justitiarism si elitism antidemocratic - Recomandari
  15. Pingback: TEATRUL DE UMBRE - Recomandari
  16. Pingback: SUBMINAREA PROGRAMATA A ROMANIEI prin demoralizare - Recomandari
  17. Pingback: ”Gandul” isi continua misiunea: PROMOVAREA MASCATA A DREPTURILOR ”FAMILIEI” HOMOSEXUALE INTR-UN ARTICOL CU IZ ….DUBIOS/ Timbre cu teme obscene homosexuale in FINLANDA si alte “evenimente istorice” pe FRONTUL LGBT - Recomandari
  18. Pingback: CONTROLUL MINTII IN NOUL TOTALITARISM. Cum suntem guvernati prin TEHNICI SECTARE transformate in METODE DE CONDITIONARE a gandirii si comportamentului. FALSA “TREZIRE”, FANATIZAREA, eticheta “TEORIEI CONSPIRATIEI” si DESFIINTAREA F
  19. Pingback: CAMPANIA ANTI-BOR SI … ANTI-PATRIARH A TRUSTULUI PRO TV – GANDUL. Mesajele manipulatorii din imnul “NE FACEM AUZITI” - Recomandari
  20. Pingback: MECANISMELE MANIPULARII ROMANIEI. Cum este practicat astazi RAZBOIUL NEVAZUT impotriva mintilor noastre - Recomandari
  21. Pingback: ARDEALUL, O ALTA ROMANIE? In contra unei propagande debile. DE CE ALEGATORUL ROMAN E RATIONAL CHIAR SI CAND E ”SUDIST” - Recomandari
  22. Pingback: ALEGERI PREZIDENTIALE – TURUL I. Valsul marionetelor si lectia neinvatata a ”inteligentilor cu dinti”. URA FATA DE ROMANIA SARACA, OPORTUNISMUL DE SCOALA NOUA SI ROMANIA NEREPREZENTATA - Recomandari
  23. Pingback: ROMÂNII IMPOTRIVA ROMÂNILOR – miza campaniei electorale? [video]/ “Elite” si gloata, idoli si maniheism oportunist - Recomandari
  24. Pingback: PROPAGANDA INFLAMEAZA ROMANIA. Pana unde va ajunge fanatizarea romanilor? ANALIZE, MECANISME SI MIZE ALE JOCURILOR CU FOCUL PREZIDENTIALELOR - Recomandari
  25. Pingback: Gary Webb vs CTP sau despre STAREA CRITICA A JURNALISMULUI ROMANESC. De la caine de paza al democratiei la dulau de asmutit al celor puternici | Cuvântul Ortodox
  26. Pingback: PATRIARHUL DANIEL despre ”efortul Bisericii de a APARA FAMILIA NATURALA, TRADITIONALA”/ Scurte observatii privind reflectarea mediatica a campaniei Coalitiei pentru Familie | Cuvântul Ortodox
  27. Pingback: Tinerete, tinerete… FASCISMUL SOCIAL ANTI-BATRANI SI ANTI-SARACI, REVITALIZAT DE CONTROVERSA EVACUARII ANTENELOR | Cuvântul Ortodox
  28. Pingback: COLONIA MILITARISTĂ ROMÂNIA ŞI ACOPERIŢII “STORMTROOPERS”. Adevarul despre ce a ajuns tara noastra, spus verde-n fata de avocatul GHEORGHE PIPEREA: “Visul vechii Securităţi de a ajunge să ne fie din nou frică de ea e deja realita
  29. Pingback: ARME SILENȚIOASE PENTRU RĂZBOAIE TĂCUTE DE UCIDERE ÎN MASĂ. Gheorghe Piperea a descoperit principiile de inrobire, control si distrugere psihico-spirituala a populatiei, aplicate (si) asupra poporului român: “Întotdeauna există un PROFIT ÎN
  30. Pingback: FAȚA HIDOASĂ A ROMÂNIEI „EUROPENE” ȘI PROGRESISTE. Scene halucinante de gherila a urii fata de participantii la mitingurile PSD din Iasi si Galati (Video, Foto). Pana unde vor merge cu razboiul dus impotriva „SOLDOVENILOR” si „GUNOAIELOR UMA
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare