Cuplul de …homosexuali DOLCE & GABBANA: SINGURA FAMILIE E CEA TRADITIONALA/ Marea Britanie: o mama a nascut copil fiului sau homosexual!/ RAPORTUL PANZERI: inca o REZOLUTIE PRO-GAY in Parlamentul European. MACOVEI SI PSD AU VOTAT PENTRU/ Slovenia a legalizat “CASATORIILE HOMOSEXUALE”, in ciuda unui referendum

15-03-2015 6 minute Sublinieri
Captura rev. Panorama

Captura rev. Panorama

Intr-un interviu acordat revistei Panorama, Domenico Dolce si Stefano Gabbana, cei doi barbati al caror parteneriat in afaceri si in “romantism” sta in spatele uneia dintre cele mai mari afaceri din lumea modei.

“Familia nu este un moft”, a spus Gabbana in interviu. “In ea se afla un sens al apartenentei supranatural”. 

Procrearea “trebuie sa fie un act al dragostei”. Copiii nascuti prin inseminare artficiala sau donatie de ovule sunt “copii chimici, sintetici. Utere pentru inchiriere, seminte alese de la catalog“, a spus Dolce. 

“Singura familie este cea traditionala. Fara copii chimici si utere inchiriate: viata are un curs natural; sunt lucruri care nu ar trebui schimbate”. 

In 2006, Gabbana declarase pentru Daily Mail: “ma opun ideii conform careia un copil ar putea fi crescut de doi parinti gay”. Astfel de afirmatii nu au afectat, inca, afacerea Dolce&Gabbana, dar, pe masura ce drepturile gay castiga teren, va fi tot mai putin loc pentru libera exprimare a celor care li se opun – chiar daca acestia ar fi ei insisi homosexuali.

Deja noul interviu al celor doi a starnit reactii, websiteul LGBT NEWS Italia chemand la boicotarea afacerii, in mod similar cu campania dusa impotriva pastelor Barilla dupa ce seful acestei firme facuse afirmatii asemanatoare. 

traducere si adaptare Cuvantul Ortodox

Anne-Marie Casson, în vârstă de 46 de ani din Doncaster, Marea Britanie, a șocat o lume întreagă când a anunţat că, anul trecut în iulie, a născut propriul nepot. Aceasta a fost inseminată artificial cu produsul rezultat în urma fertilizării unui ovul donat cu sperma fiului său, Kyle. După ce copilul s-a născut a fost adoptat de tatăl lui biologic, fiul mamei sale, informează Dailymail.co.uk.

Fiul femeii, Kyle Casson, are 27 de ani şi este homosexual. Acesta nu avea o relaţie şi i-a fost foarte greu să găsească o mamă surogat. Astfel, el a rugat-o pe mama sa să îl ajute.

„Bebelușul nu are nicio legatură biologică cu mine, este doar nepotul meu. Dragostea pentru fiul meu m-a convins să trec prin această experiență”, a declarat mama/bunica într-un interviu acordat unui post de televiziune britanic.

  • Cultura Vietii: 

Raportul Panzeri: Continuă distanțarea Parlamentului European de cetățeni. „Români și ortodocși” acasă, votează pentru „căsătoria” între homosexuali, în deplasare

Ieri a fost una din zilele în care ne putem felicita că Parlamentul European nu are mai multă putere – și că mare parte din „produsele” sale sunt fără relevanță practică. Aceasta poate desigur naște întrebarea „de ce mai există?”, ceea ce, nu-i așa, ar conduce, dacă am fi într-un studio tv, la o tăcere stânjenită…

Ieri, deci, în ciuda unei mobilizări masive cu peste 160.000 de cetățeni cerându-le să voteze contra raportului Panzeri asupra drepturilor omului – sau cel puțin să se asigure că paragrafele controversate au fost eliminate – majoritatea eurodeputaților (390) a găsit de cuviință să se pronunțe în favoarea unui document lipsit de onestitate și rău conceput, care subminează drepturile omului mai degrabă decât să le respecte.

Scenariul acestui film prost e mereu același: stânga radicală folosește limbajul drepturilor omului pentru a-și promova ideile și conceptele care sunt de fapt radical opuse unei percepții corecte asupra drepturilor și demnității umane. Politicienii de „centru-dreapta” (indiferent ce-ar mai însemna asta), în schimb, sunt fie induși în eroare de cuvintele meșteșugite, fie sunt lipsiți de curajul de a preveni ca alții să cadă în această capcană. Sau cine știe, își închipuie că astfel de rapoarte precum cel al lui Panzeri nu merită nici măcar o opoziție de formă, întrucât oricum nu au valoare legislativă – caz în care ar trebui să o spună public, pentru ca oamenii să înceteze să mai ia în serios lucrurile…

Textul adoptat promovează un absurd „drept la avort”, care ar implica privarea arbitrară a unei categorii de oameni, copiii nenăscuți, de drepturile lor inalienabile. Cu alte cuvinte, Panzeri-și-gașca au stabilit că drepturile omului nu au atribut de universalitate.

O altă declarație din raport este aceea că „încurajează instituțiile UE și statele membre să contribuie la reflecția asupra recunoașterii căsătoriilor unisex sau a uniunilor unisex ca un subiect politic, social și de drepturi civile și ale omului”. Pentru oricare persoană întreagă la minte căsătoriile sau uniunile civile între persoane de același sex sunt în afara oricărei discuții, așa încât faptul că PE a ajuns să încurajeze Uniunea și Statele membre să le ia în considerare va fi avocațiat ca o mare victorie de lobby-ul antifamilie. De altă parte, s-ar putea argumenta că, pe măsură ce aceste idei vor fi tot mai mult luate în considerare, oamenii vor înțelege absurditatea lor. Întrebarea care se impune aici este dacă la aceeași concluzie vor ajunge și conducătorii vremelnici ai statelor

Oricum, a devenit evident că PE este complet defazat față de cetățenii pe care se prespune că trebuie să îi reprezinte. Vedem în această chestiune a „familiilor de homosexuali” un tipiar care a mai existat în istorie: se încearcă impunerea lor în fața unui electorat care NU le dorește și nu le-a cerut niciodată.

„Mândru că sunt român”? Majoritatea eurodeputaților au votat PENTRU raport. Plus madam Grapini

Votewatch ne arată comportamentul europarlamentarilor noștri. Ce să vezi, „surpriză”, delegații PSD prezenți au votat PENTRU. Să vă împrospătăm memoria nițel: campania prezidențială a președintelui PSD din 2014 a gravitat în jurul expresiilor „mândru că sunt român”, „sunt român și ortodox în țara mea”, iar pe materialele grafice abundau motivele populare și culorile drapelului. Patru dintre ei au absentat de la vot, posibil ca să nu fie nevoiți să voteze împreună cu restul, dar contra conștiinței proprii…

Tot „pentru” a votat și Maria Grapini, eurodeputata Partidului „Conservator”. În acest din urmă caz este vorba despre o încălcare flagrantă a statutului propriului partid, care, măcar de formă, apără familia și valorile tradiționale.

Au votat ÎMPOTRIVĂ (adică bine, din punctul nostru de vedere) cei de la care așteptam asta: Marian Jean Marinescu, Sogor Csaba, Iuliu Winkler, Daniel Buda. Traian Ungureanu s-a abținut, iar Monica Macovei, de bine ce am lăudat-o pentru comportamentul de la „Estrela” și pentru părăsirea intergrupului LGBT din Parlament, a votat pentru raport. Grăbiți-vă să vă înscrieți în partidul ei, cât nu se ocupă locurile…

DECLARAȚIE POLITICĂ: Familia și revizuirea Constituției (deputat Daniel Gheorghe)

DECLARAȚIE POLITICĂ: Familia și revizuirea Constituției în țările vecine. Posibile învățăminte pentru România

În urmă cu câteva zile, Parlamentul Sloveniei a adoptat o lege care permite redefinirea căsătoriei ca „uniunea între două persoane”, indiferent de sex. De asemenea, legea permite adoptarea copiilor de către cuplurile de același sex. Interesant este că în urmă cu 3 ani, o lege similară, din 2011, fusese abrogată prin referendum cetățenesc! Cu alte cuvinte, colegii parlamentari din Slovenia dovedesc un un adevărat autism politic, insistând pentru o modificare legislativă cu profunde implicații și pe care alegătorii NU o doresc. Conflictul este de urmărit, întrucât cetățenii au anunțat că vor porni o nouă inițiativă de convocare a unui al doilea referendum! Ne punem întrebarea cine și de ce sprijină această încordare a relațiilor între clasa politică și alegători și cam ce mai înseamnă democrația în această țară UE!

Un alt caz s-a petrecut în Croația: pe 1 decembrie 2013, croații au inclus în textul Constituției definiția firească a căsătoriei și a familiei. Această consultare populară a fost solicitată de cetățeni dar împotriva voinței guvernului croat, care urmărea legiferarea „căsătoriei” între persoane de același sex. Aproape 750.000 de croați sprijiniți de cultele creștine și comunitatea mozaică au cerut în scris organizarea referendumului, la care 66% dintre votanți au decis în favoarea protejării prin Constituție a căsătoriei sub forma sa naturală, firească. Câteva luni mai târziu, Parlamentul croat, neavând nicio cale legală de a trece peste rezultatul referendumului, a adoptat o lege care permite așa-zisele „uniuni civile” pentru cuplurile de același sex, oferindu-le astfel un statut civil, e drept inferior căsătoriei!

La polul opus, aleșii din Ungaria (2012), Slovacia (2014) și Macedonia (2014) au ascultat voința majorității și rămânând fideli valorilor fundamentale ale civilizației europene, au modificat Constituțiile acestor țări, în sensul protejării instituției familiei recunoscută exclusiv sub forma a ceea ce reprezintă căsătoria între un bărbat și femeie.

Două concluzii și totodată învățăminte trebuie să desprindem noi, oamenii politici chemați de români să îi reprezentăm în Parlamentul țării, din cele prezentate mai sus.

Prima este aceea că, din păcate, devine tot mai vizibilă o nouă linie de separație în interiorul continentului european.

Unsprezece națiuni europene, estice și sud-estice, din care 7 din UE, protejează familia naturală prin Constituție. De cealaltă parte, tot unsprezece țări din vestul și nordul continentului au optat pentru redefinirea noțiunii de familie conferind același statut relațiilor între persoane de același sex.

Tocmai când credeam că Europa este în sfârșit unită, asistăm la căderea unei noi cortine ideologice care marchează noua diviziune: nu economică, militară sau politică, ci una între sistemele de valori. O perspectivă mai mult decât îngrijorătoare, și pe care cu siguranță fondatorii construcției europene – ei înșiși creștini – nu au dorit-o sau prevăzut-o.

A doua și cea mai importantă lecție este aceea a consecințelor conflictului dintre cetățeni și reprezentanții lor. În Croația și Slovenia, aleșii au ignorat semnalele venite dinspre societatea civilă și au provocat-o pe aceasta la acțiuni civice într-adevăr spectaculoase, care au reflectat grava antagonizare dintre electorat și politicieni. În același timp, colegii parlamentari din Ungaria, Slovacia și Macedonia par să fi înțeles mai bine voința publică…

În contextul în care în România se dezbate o mai largă revizuire a legii fundamentale, impusă de realități și deziderate politice și economice, ar fi înțelept ca oamenii politici să asculte vocea celor care, prin Biserica Ortodoxă Română, Biserica Catolică și organizații ale societății civile, au cerut modificarea articolului 48 al Constituției în sensul definirii clare a soților ca „bărbat și femeie”.

Această cerere, inițial acceptată, a fost ulterior respinsă de Comisia de revizuire, în timpul dezbaterilor din primăvara anului 2013. Am fost informat recent că a luat ființă un comitet cetățenesc de inițiativă pentru revizuirea Constituției. Acesta este alcătuit din reprezentanți ai organizațiilor neguvernamentale de promovare a valorilor familiei care reclamă pericolul ca familia să sucombe în fața ideologiei relativismului moral fără limite.

România are un sistem moral-valoric ce îmbrățișează moștenirea iudeo-creștină. Concluzia tuturor sondajelor și cercetărilor sociologice este că cetățenii români sunt fideli familiei și valorilor acesteia. Stă în decizia noastră, a membrilor Parlamentului, să dovedim că înțelegem să respectăm dorința și valorile majorității românilor.

Vă invit să răspundem acestor semnale, prin adeziunea la ideea că apărarea prin Constituție a familiei are drept obiect punerea la adăpost de disputele politice și de influențele ideologice; că recunoașterea, prin legea fundamentală, a uniunii dintre un bărbat și o femeie este însăși definiția dreptății, a justiției și a responsabilității, în vremuri de acută relativizare a valorilor.

În textul propunerii legislative pentru revizuirea Constituției României, să modificăm corespunzător articolul 48, care definește Familia.

Relativismul moral și social nu are drept finalitate decât un singur lucru: dizolvarea modelelor și valorilor autentice și lepădarea de orice formă reală de identitate. Relativismul face ca răul să devină simpatic iar binele incomod, relativismul ne face să uităm cine suntem și ne lasă pradă, dezbrăcați de personalitate și responsabilitate, utopiilor gata să reconstruiască lumea pe baza ingineriilor sociale. România nu are nevoie de revoluții culturale; România trebuie consolidată pornind de la valori și credințe solide, iar familia este temelia civilizației și a evoluției umanității în direcția desăvârșirii esenței spiritului creator din om!


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Traduceri, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE)

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

4 Commentarii la “Cuplul de …homosexuali DOLCE & GABBANA: SINGURA FAMILIE E CEA TRADITIONALA/ Marea Britanie: o mama a nascut copil fiului sau homosexual!/ RAPORTUL PANZERI: inca o REZOLUTIE PRO-GAY in Parlamentul European. MACOVEI SI PSD AU VOTAT PENTRU/ Slovenia a legalizat “CASATORIILE HOMOSEXUALE”, in ciuda unui referendum

  1. O surpriză frumoasă această mărturisire a celor doi designeri! Dacă au iubit adevărul acesta relativ mic şi l-au mărturisit, poate vor iubi şi Adevărul-Hristos! Domnul şi Maica Domnului să-i miluiască, să-i lumineze şi să-i mântuiască pe Stefano şi Domenico!

  2. Apropo de Dolce and Gabbana – asta arata cit de complexa este firea omeneasca si ce paradoxuri fenomenale zac in ea. Foarte important! Ne mai arata si cit de departe sintem de Dumnezeu in momentul in care gindim in scheme si aplicam stampile. Adica nu avem capacitatea de a discerne intre pacat si pacatos si de a fi atenti la nuante foarte importante. Pentru ca oameni au caderi si ridicari spectaculoase pe care nici nu le-ar banui in cineva! ASta fara sa schimbe notiunile de adevar/dogma si dreptate.
    De-asta pentru mine ciocnirea de alte civilizatii, religii, culturi si mai ales oameni diferiti de mentalul nostru romanesc sau chair romanesco-ortodox, mi-a indicat ca desi sintem privilegiati cu o astfel de religie si cu inaintasi deosebiti, intr-un fel am ajuns la coada multor natiuni si categorii de oameni care nici macar n-au auzit de ortodoxie. Cu alte cuvinte asta este o experienta umilitoare si care ar trebui sa ne atraga atentia asupra a ceea ce sintem: vezi lasitatea si tradarea clasei politice care reprezinta (e adevarat in mic, concentrat si chiar caricaturizat) caracteristicile de care te lovesti cel mai des in noi, ceilalti, oamenii obisnuiti ai acestei natii. Ma includ si pe mine fara probleme. Lasitatea si tradarea se exprima la fiecare in moduri diferite.

  3. […]
    “Biserica va deveni ţinta unor atacuri şi mai înverşunate în viitorul apropiat. Atacuri ce nu se vor opri până când nu va fi redusă la tăcere sau popularitatea sa adusă la un nivel la care să nu mai conteze în societate.
    Nu are nici o importanţă că Biserica este mai mult decât o “instituţie” pentru români, după cum nu contează nici opinia acestora cu privire la valori ca familia tradiţională. Important este să se implementeze anumite politici “europene”, ca şi cum a fi european echivalează doar cu a accepta ca normalitate păcate şi practici împotriva firii.
    Dacă aşa înţeleg “europenii” să ne trateze, inclusiv prin canalele media pe care le deţin, să nu se mai mire când vor sesiza o puternică creştere a curentului anti-UE în rândurile populaţiei din România, ţară cu un grad ridicat de religiozitate.”
    […]

    Sursa: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2013/07/15/pacient-occidentul-diagnostic-cancer-cu-metastaze/

  4. Pingback: NOUL OM AL IDEOLOGIEI LGBT/ Peste 2000 participanti la MARSUL VIETII din Cluj. Indemnul IPS Andrei/ JIHADUL HOMOSEXUAL declansat impotriva Dolce&Gabbana/ Activist LGBT fara perdea: “AM VENIT SA VA INDOCTRINEZ COPIII”/ Papa Francisc ia masa
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare