E-MAILURILE LUI HILLARY CLINTON ARATA CA ALIATII SUA AU SPONSORIZAT STATUL ISLAMIC. Serviciile secrete americane au vazut in ISIS o OPORTUNITATE/ Alte dezvaluiri WIKILEAKS: Obama primea “in plic” componenta viitorului sau guvern cu o luna inainte de alegeri!/ Discursul violent ANTI-ESTABLISHMENT al lui DONALD TRUMP (video)

18-10-2016 10 minute Sublinieri

isis-hillary

Un email din 2014 adresat lui Hillary Clinton, proaspat publicat de WikiLeaks recunoaste, citand serviciile de informatii occidentale, ca regimurile finantate de SUA din Arabia Saudita si Qatar au sprijinit Statul Islamic.

“Trebuie sa ne folosim de resursele diplomatice pentru a pune presiune pe guvernele Qatarului si Arabiei Saudite, care ofera clandestin sprijin financiar si logistic Statului Islamic si altor grupari sunnite radicale din regiune”, este afirmat in document.

Aceasta se adauga listei vesnic crescanda de dovezi ca monarhiile teocrate din Golf au ajutat la alimentarea valului de grupari extremiste din intregul Orient Mijlociu.

Alt email proaspat publicat, din ianuarie 2016, include un fragment dintr-un discurs privat tinut de Clinton in octombrie 2013 in care aceasta a recunoscut ca “sauditii au exportat in ultimii 30 de ani mai multa ideologie extremista decat oricare alt loc de pe pamant”.

In acelasi discurs, Clinton nota ca isi doreste “o actiune sub acoperire ceva mai robusta care sa examineze, sa identifice, sa antreneze si sa inarmeze rebeli” in Siria, care ar fi luptat atat impotriva guvernului lui Bashar al-Assad, cat si impotriva “gruparilor jihadiste asociate Al Qaeda care au fost atrase din pacate in Siria”.

A adaugat, totusi, ca “acest lucru a fost complicat de faptul ca sauditii si altii livreaza cantitati mari de arme – fara discriminare -, nu toate catre oamenii pe care ii consideram mai moderati si mai putin problematici pe viitor”.

Intr-un discurs din 2013 catre Goldman Sachs, din care putem de asemenea gasi un extras in mesajul din ianuarie 2016, Clinton puncta ca “sauditii nu sunt neaparat cel mai stabil regim de pe planeta”.

Aceste emailuri fac parte din pachetul scos la iveala saptamana aceasta de catre organizatia WikiLeaks. Gruparea, fondata de infamul fost angajat al CIA Julian Assange, spune ca a obtinut mii de emailuri transmise si primite de John Podesta, un aliat apropiat al lui Clinton si sef al campaniei sale prezidentiale.

In august 2014, Hillary Clinton – care isi terminase mandatul de secretar de stat cu un an in urma -, i-a trimis lui Podesta o lista de notite cu privire la Siria, Irak si politica SUA in Orientul Mijlociu, intr-un email intitulat “Uite despre ce vorbeam”.

Clinton mentiona ca informatiile sunt bazate pe surse din serviciile de spionaj, atat din SUA cat si din Orientul Mijlociu.

Nu se stie cine a scris notitele. Limbajul folosit in document este, insa, similar altor documente alcatuite de catre Departamentul de Stat al SUA. Notitele folosesc de asemenea acelasi format si aceeasi scriere neconventionala “Basher al Assad” in referirile catre presedintele sirian, ca si notitele (unele dintre ele clasificate) trimise in trecut lui Clinton de catre ajutorul ei Sidney Blumenthal.

Raspunzand strategiei enuntate in notite, Podesta afirma: “Cred ca ne indreptam pe calea asta in Irak, dar elementele din Siria sunt suparatoare.”

“De acord, dar s-ar putea sa avem noi oportunitati pe masura ce situatia din Irak se imbunatateste”, a replicat Hillary.

Mesajul mai dezvaluie si ca Statele Unite au vazut in dezvoltarea Statului Islamic o oportunitate. “Cu toate aspectele sale tragice, avansul ISIL prin Irak da guvernului SUA posibilitatea de a schimba modul in care se ocupa de securitatea haotica din Nordul Africii si Orientul Mijlociu”, se afirma in document, adaugand ca “Cel mai important factor in aceasta chestiune este de a ne folosi agresiv de resursele de spionaj si de trupele pentru Operatiuni Speciale.”

Echipa de campanie a lui Hillary Clinton nici nu a confirmat, nici nu a infirmat veridicitatea emailurilor publicate de WikiLeaks. Atunci cand a fost intrebata de reporteri despre ele, Hillary a confirmat insa ca mesajul din ianuarie 2016 ce contine discursurile ei platite de Wall Street, este autentic.

Salon a contactat echipa de campanie, cerand confirmarea veridicitatii mesajelor. Purtatorul de cuvant Glen Caplin a raspuns: “Continuam sa refuzam confirmarea autenticitatii oricarui email individual.”Mai mult, acesta i-a acuzat pe Donald Trump si WikiLeaks de legaturi cu Rusia si de apartenenta la o campanie de compromitere a lui Clinton si a “intereselor SUA”.

Acest email din august 2014 nu reprezinta prima data cand Arabia Saudita si Qatar, aliate apropiate SUA, au fost acuzate de sprijinirea ISIS si a altor grupari extremiste.

De fapt, in octombrie 2014, la doar cateva saptamani dupa ce Clinton a trimis notitele catre Podesta, vicepresedintele Joe Biden critica aspru Arabia Saudita si Turcia intr-o convorbire la Scoala de Guvernare din cadrul Universitatii Harvard. Acesta declara atunci ca “erau atat de determinati sa-l inlature, incat au pompat sute de milioane de dolari si zeci de tone de armament in oricine era dispus sa lupte impotriva lui Assad – doar ca beneficiarii erau al-Nusra, al-Qaeda si elementele jihadiste care veneau din alte parti ale lumii”.“Nu ne-am putut convinge colegii sa opreasca aprovizionarea.”

Biden si-a cerut ulterior scuze Turciei, dar ce a spus era absolut adevarat. Presedintele turc Recep Tayyip Erdogan, islamist de dreapta, a dat luptatorilor salafiti (islamisti sunniti fundamentalisti) cale libera de a trece granita. Atat expertii, cat si fosti militanti ai ISIS afirma ca Turcia a sprijinit ISIS timp de ani de zile, cel putin indirect, cu scopul de a slabi atat rebelii kurzi, cat si guvernul sirian.

Oficialitatile SUA, laolalta cu agentiile de stiri si multi dintre analisti au negat mult timp ca monarhiile saudita si qatareza sprijina ISIS, sustinand ca sprijinul venea de fapt de la donatori bogati din acele tari. Oficialitatile declarau pentru CBS in septembrie 2014 ca “investitori bogati” din Qatar si alte state din Golf trimiteau bani catre ISIS.

Emailul din august 2014 ne arata insa ca serviciile de informatii occidentale stiau ca insesi regimurile erau cele ce ofereau sprijin Statului Islamic.

Atat Arabia Saudita, cat si Qatar sunt monarhii teocrate represive care-si bazeaza legile pe interpretarea fundamentalista a Shariei, legea islamica. Gruparile pentru Drepturile Omului au acuzat ambele tari de o un vast sir de incalcari sistematice ale drepturilor.

Ideologia ISIS se aseamana foarte mult wahhabismului, ideologia sunnita extremista raspandita de Arabia Saudita. De fapt, atunci cand Statul Islamic a avut nevoie de manuale pentru copii in capitala sa din Siria, Raqqa, gruparea a imprimat copii ale manualelor saudite pe care le-a gasit online.

Cu mult inainte ca Statul Islamic sa existe in forma sa moderna, SUA si alte guverne occidentale stiau ca Arabia Saudita si alte state teocrate din Golf sprijina grupari extremiste precum al-Qaeda.

Precum raportase Salon in trecut, un mesaj clasificat din 2009 semnat de Secretarul de Stat de la acea data Hillary Clinton (de asemenea publicat de WikiLeaks) recunostea ca “donatorii din Arabia Saudita constituie cea mai importanta sursa de finantare a gruparilor teroriste sunnite din intreaga lume”.

“Arabia Saudita ramane o baza de finantare critica pentru al-Qaeda, talibani, Lashkar-e-Taiba si alte grupari teroriste”, scria in mesaj. “Este o continua provocare a-i convinge pe sauditi sa trateze finantarea terorista drept prioritate strategica.”

In august 2014, atunci cand Hillary Clinton a trimis emailul, Statul Islamic al Irakului si Levantului nu era inca atat de puternic pe cat urma sa devina, insa se auto-declarase deja drept califat global cu cateva saptamani in urma. In iunie, gruparea invadase si preluase controlul Mosulului, al doilea oras ca marime din Irak.

ISIS a rupt legatura cu afiliatul al-Qaeda din Siria, Jabhat al-Nusra, cu cateva luni inainte, in februarie. Ideologic, ambele grupari sunt aproape identice, insa abordarea tactica difera. In timp ce ISIS a impus legea islamica stricta si a creat un regim in stil fascist imediat dupa preluarea controlului, al-Nusra a preferat o abordare treptata.

Afiliatul al-Qaida din Siria a ajuns sa domine opozitia impotriva guvernarii prin atragerea de adepti. S-a dovedit a fi cea mai eficienta forta rebela la sol, luptatorii sai fiind dispusi sa-si sacrifice vietile in atentate sinucigase. Spre deosebire de ISIS, al-Nusra a preferat sa-si creeze califatul incet, nu rapid. Un comandant al-Nusra declara in 2012 unui reporter ca legea Sharia va fi introdusa gradual.

Mesajul din august 2014 recunostea indirect ca cea mai mare parte a opozitiei din Siria este dominata de forte extremiste, desi cerea inca SUA sa sprijine gruparile rebele presupus “moderate”. Sursele din serviciul de informatii subliniau ca, desi SUA ar trebui sa lupte cu ISIS, este necesara o strategie care sa “se asigure ca Basher al Assad nu castiga niciun avantaj din aceste operatiuni”.

Prin infrangerea ISIS, afirma documentul, SUA poate ajuta la “restructurarea rezistentei sunnite in Siria, mutand centrul de putere catre fortele moderate precum Armata Siriana Libera (ASL)”. “Ar trebui sa revenim la planurile de a furniza ASL sau altor grupari moderate echipament care sa le permita sa faca fata unui Stat Islamic slabit, si sa-si largeasca operatiunile impotriva regimului sirian”, iar “intregul efort ar trebui facut cat mai pe ascuns”.

In primele zile ale Statului Islamic, celelalte grupari rebele conlucrau cu el. Mai mult, ISIS a luptat alaturi de rebeli mult mai moderati impotriva kurzilor. In iunie si iulie anul curent, Secretarul de Stat John Kerry vorbea despre gruparile rebele conducatoare Jaish al-Islam si Ahrar al-Sham – sprijinite de Turcia si statele din Golf -, drept “subgrupari” ale ISIS si al-Qaeda.

CIA, care a cheltuit miliarde de dolari inarmand si antrenand rebeli in speranta de a rasturna guvernul sirian, se bazeaza puternic pe banii sauditilor pentru a-si finanta campania sub acoperire.

Conform documentului, succesul ISIS in acapararea de noi teritorii a inspirat si alti militanti, precum cei din Libia, Liban si chiar Iordania.

Serviciile de informatii propuneau intetirea sprijinului SUA pentru kurzi in lupta lor impotriva Statului Islamic, astfel incat “qatarezii si sauditii sa fie pusi in pozitia de a cauta un echilibru intre competitia de a domina lumea sunnita si consecintele presiunii serioase a SUA”.

Emailul contureaza strategia abordata ulterior de SUA in Irak si Siria de a sprijini luptatorii kurzi impotriva ISIS. Se noteaza ca luptatorii kurzi Peshmerga “au vechi relatii cu ofiteri ai CIA si operatori ai Fortelor Speciale“. Mai mult, se afirma ca desi printr-o intelegere cu guvernul turc, SUA se angajase sa nu trimita armament greu catre Peshmerga, inaintarea ISIS a scos aceasta politica din uz.

Cu toate acestea, serviciile de informatii au recomandat precautie in sprijinirea prea puternica a kurzilor. Guvernul si regiunile sunnite din Irak sunt ingrijorate cu privire la o potentiala extindere teritoriului controlat de kurzi. S-a sugerat astfel ca SUA sa apeleze la consilieri din conducerea Peshmerga pentru a “reasigura partile implicate ca, in schimbul autonomiei crescute, guvernul regional kurd nu va exclude guvernul irakian din administrarea campurilor petroliere din jurul Kirkuk, si nici a barajului hidroelectric Mosel”.

traducere pentru Cuvantul Ortodox de b.d.

Clinton-ISIS-created-by-USA

E-mailurile candidatei Hillary Clinton sunt mult mai grave decât vă puteaţi imagina (zic ei, noi ştiam dar nu aveam decât dovezi circumstanțiale).

Promisiunile lui Assange (nu ne mai miră acum că dna Clinton şi-a dorit uciderea lui cu o dronă), anume că aceste scurgeri de informaţii ar trebui să o bage la puşcărie, s-au dovedit corecte, ca şi afirmaţiile lui Trump că Hillary este “fondatoarea ISIS”. Având în vedere că de 10 ani de când au scos documente, niciodată nu s-a întâmplat să fie contestate, nici pentru acesta nu sunt suspiciuni de fals.

Deci partenerii strategici ai SUA din Golf, Arabia Saudită şi Qatar, au susţinut şi finanţat ISIS, ceea ce se reflectă şi în finanţarea campaniei electorale a SUA, cea despre care H. Clinton spunea că ar fi viciată de Rusia: saudiţii şi Qatarul sunt cei mai mari donatori în fundaţia Clinton şi au sponsorizat campania acesteia cu 20% din valoarea ei totală.
În mod normal, pentru dezastrul din Siria (și din Libia, aș adăuga), care a afectat întreagă lume, inclusiv Europa, dna Hillary Clinton ar trebui să fie acuzată de crime împotriva umanităţii şi trădarea SUA – comentează sursa.

  • ActiveNews:

WikiLeaks publică discursuri ale candidatei democrate Hillary Clinton plătite de Goldman Sachs

donald-trump-hillary-clinton-getty-640x480Trei discursuri ale lui Hillary Clinton, plătite de către banca Goldman Sachs, au fost publicate sâmbătă de către site-ul WikiLeaks, aruncând o lumină cruntă asupra legăturilor candidatei democrate pentru alegerile prezidențiale cu principalii actori de pe Wall Street.

Echipa de campanie a dnei Clinton n-a contestat autenticitatea acestor documente, subtilizate de către WikiLeaks din email-urile lui John Podesta, președintele de campanie al candidatei democrate.

Dna Clinton a acuzat însă guvernul rus că este responsabil de aceste scurgeri — punct de vedere împărtășit și de către guvernul american—, precum și WikiLeaks că-l ajută pe rivalul său, republicanul Donald Trump, în cursa pentru Casa Albă.

Tonalitatea acestor discursuri arată opiniile dnei Clinton privind reglementările financiare, relațiile sale cu președintele rus Vladimir Putin și efectele negative ale precedentelor scurgeri ale WikiLeaks privind politica externă americană.

Declarațiile candidatei democrate nu sunt radical diferite de recentele sale luări de poziție, cu toate că ele sunt mai directe.

Într-un discurs rostit în octombrie 2013 pentru Goldman Sachs, ea sugerează că trebuie întreprinse acțiuni în scopul de a înfrâna, ”din rațiuni politice”, abuzurile Wall Street-ului.

Discursurile pentru gigantul finanțelor au fost rostite de către Hillary Clinton în perioada cuprinsă între părăsirea postului de secretar de stat al SUA și începutul campaniei sale prezidențiale.

Donald-Trump-vs-Hillary-Clinton-5

Donald Trump acuză presa că răspândește minciuni pentru a influența alegerile în favoarea lui Hillary Clinton: Alegerile sunt aranjate de mass-media coruptă

Candidatul republican Donald Trump acuză “mass-media coruptă” de fraudarea alegerilor prin răspândirea de minciuni în scopul asigurării alegerii ca președinte a lui Hillary Clinton, despre care a insunuat că s-ar droga, scrie AFP pe pagina electronică.

“Alegerile sunt aranjate de mass-media coruptă care răspândește acuzații complet false sau chiar minciuni sfruntate în efortul de a obține alegerea drept președinte” a lui Hillary Clinton, a declarat Trump la un miting electoral organizat în statul american New Hampshire.

Republicanul a mai sugerat că Hillary Clinton ar fi luat droguri înainte de dezbaterea dintre cei doi candidați la președinția Statelor Unite și chiar a cerut ca amândoi să fie supuși unui test antidrog înainte de dezbaterea finală.

“La începutul ultimei dezbateri era plină de energie. La final abia a putut să ajungă până la mașina ei”, a afirmat Trump la mitingul electoral ținut în orașul Portsmouth din New Hampshire.

Ultimul sondaj realizat la comanda ABC News/Washington Post, dat publicității duminică, arată că 47% dintre respondenți ar vota cu Hillary Clinton, în timp ce Trump are susținerea a 43% dintre aceștia.

Cine conduce totuși lumea? Cine este omul care i-a transmis lui Obama componența viitorului guvern SUA cu o lună înaintea alegerilor din 2008

Credeați că doar în statele mai puțin dezvoltate economicul dictează politicului? Iată că nu este așa.

Un fost bancher și actual șef al Biroului pentru Comerț Exterior al SUA, Michael Froman, i-a trimis în octombrie 2008, cu o lună înainte de desfășurarea alegerilor prezidențiale, un mail șefului de campanie al actualului președinte Barak Obama, la acea oră candidat, care conținea practic componența viitorului executiv american. Wikileaks a publicat mail-ul bancherului, care are atașat un document cu propunerile acestuia, propuneri care, prin minune, s-au și materializat după câștigarea de către Obama a mandatului.

Michael Froman era la acea vreme șef al Departamentului de Strategii pe piețe emergente al Citigroup și CEO al CitiInssurance, iar mailul a ajuns la șeful de campanie al Barak Obama, John Podesta. Cel mai probabil, Froman era reprezentatul unei comunități de afaceri.

Interesant este că după ce a fost reales președinte al SUA; Barack Obama a preluat aproape în totalitate propunerile de pe lista lui Froman. Astfel, Eric Holder a fost numit la Departamentul de Justiție, Janet Napolitano la cel al Securității Naționale, Robert Gates la Apărare, Rahm Emanuel a fost instalat șef-ul staff-ului prezidențial. Peter Orszag și-a preluat poziția de șef al Biroului pentru Buget, Arne Duncan, pe cel al Educației, Eric Shinseki, pe cel Veteranilor, Kathleen Sebelius, pe cel al Sănătății, iar Melody Barnes pe cel al Consiliului Pentru Politică Internă. Pentru Departamentul de Trezorerie, lista cuprindea trei propuneri Robert Rubin, Larry Summers și Timothy Geithner. Ultimul a fost și cel care a preluat portofoliul.

Citigroup a fost cel mai mare beneficiar al bail-out-ului efectuat de guvernul federal în timpul crizei financiare, în plină desfășurare în momentul în care Froman dialoga cu echipa de campanie a lui Obama.

De toată jena! Isteria anti-rusă atinge cote inimaginabile, pe fondul campaniei prezidențiale din SUA. Hillary-Clinton-and-Donald-Trump-Face-Off-AP-Photos-640x480Concomitent, Trump este prezentat tot mai apăsat drept ”omul rușilor”. Pentru alegerea Scorpiei n-a mai rămas decât un argument: ”Hillary ne scapă de ruși, care s-au apucat să înghită lumea! Votați-o, dacă vreți să ne fie bine!”

E ridicol, veți zice. Nu, e periculos! Pentru că, după, nimeni nu poate veni proaspăt ca un trandafir, să spună oamenilor: ”Proștilor, care sunteți voi proști! V-am mințit, bă! Rușii nu sunt o amenințare! Acum trebuie să revenim la afacerile noastre obișnuite, că și banii rușilor e bani!”

Hillary va trebui să demonstreze că rușii CHIAR sunt un pericol! Și că trebuie pedepsiți pentru ”agresiunile” din Siria și din Ucraina. Că trebuie îndiguiți. Și pentru asta orice mijloc este bun, inclusiv războiul! Și dacă război vrem, război vom avea…

Ohohooo.. Istorie in direct..
De la discursul lui Kenedy din 1961 despre societatile secrete, de la care se presupune ca i s-a si tras doi ani mai tarziu, nu cred ca vreun candidat la presedentia SUA sa mai fi avut curajul sa atace atat de dur si pe fata cum o face Trump, Frăția establishmentului politic militar si economic al SUA, Noua Ordine Mondiala si Oculta Mondiala. Nu stiu, dar daca nu poate fi “convins”, tare cred ca se va imbolnavi subit de.. deces..

Auziti aici:

1020Establishmentul va face orice, vă va spune minciuni pentru a-şi menţine puterea şi prestigiul, şi asta în detrimentul vostru.

Establishmentul de la Wahington şi marile corporaţii financiare şi mass-media, care îl finanţează, există pentru un singur motiv: pentru a-şi proteja bogăţiile. Sistemul are în aceste alegeri miliarde de dolari la dispoziţie. Ca exemplu, doar un singur acord comercial ca sa il treaca, sunt implicate miliarde de dolari, controlul mai multor tari, corporatii și grupuri de interese.

Pentru cei care controlează puterea de la Washington şi pentru cei cu interese globale, ei nu au în minte binele vostru. Campania noastră reprezintă o adevărată ameninţare existenţială pentru ei, lucru ce nu l-au mai văzut înainte.

Acesta nu este doar un nou ciclu electoral de 4 ani; campania aceasta reprezintă un punct de cotitură a civilizaţiei noastre, în care se va determina dacă noi, oamenii, vom recâştiga controlul asupra guvernului nostru.

Establishmentul politic, care încearcă să ne oprească este acelaşi grup responsabil pentru acordurile noastre comerciale dezastruoase, pentru imigraţiile ilegale masive şi pentru politice economice care au lăsat ţara noastră secătuită. Pentru ei, totul înseamnă război. Aceasta este o luptă pentru supravieţuirea naţiunii noastre, credeţi-mă.

Aceste alegeri vor determina dacă noi suntem o naţiune liberă sau dacă ne iluzionăm ca şi o democraţie, care este controlată de o mână de oameni ce au interese globale. Aceasta este realitatea; eu o ştiu, ei o ştiu, voi o ştiţi, de fapt, toată lumea o ştie.

Establishmentul şi mass-media lor controlează această naţiune prin mijloace care sunt bine cunoscute, şi oricine încearcă să-i provoace sunt “obsedaţi sexual”, “rasişti”, “xenofobi”. Ei vă vor ataca, vă vor calomnia, vor încerca să vă distrugă cariera şi familia; vor încerca să vă distrugă orice, inclusiv reputaţia.

Ei vor minţi, vor minţi, vor minţi, dar vor face mult mai rău decât atât… VOR FACE TOT CEEA CE ESTE NECESAR.

Familia Clinton este o familie de criminali… Sa nu uitaţi asta.

Marea noastră civilizaţie şi civilizaţiile din alte părţi ale lumii au ajuns la un moment de răscruce; am văzut lucrul acesta în Marea Britanie, unde s-a votat pentru eliberarea de guvernul global, din acordurile comerciale globale şi din înţelegerile globale pentru imigraţie, care le-au distrus suvernitatea.

Dar cartierul general al politicii mondiale se află aici, în America, şi el e reprezentat de sistemul politic corupt de la Washington, ce-şi doreşte o globalizare radicală. Resursele lor financiare sunt virtual nelimitate, resursele lor politice sunt nelimitate, resursele lor media sunt imbatabile. Şi, ce-i mai important, imoralitatea lor este absolut nelimitată.

*


Categorii

America, Irak, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Siria, Statul Islamic (ISIS), Traduceri, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

24 Commentarii la “E-MAILURILE LUI HILLARY CLINTON ARATA CA ALIATII SUA AU SPONSORIZAT STATUL ISLAMIC. Serviciile secrete americane au vazut in ISIS o OPORTUNITATE/ Alte dezvaluiri WIKILEAKS: Obama primea “in plic” componenta viitorului sau guvern cu o luna inainte de alegeri!/ Discursul violent ANTI-ESTABLISHMENT al lui DONALD TRUMP (video)

  1. @bandit mistic

    E chiar discursul din postare.

  2. ”……tare cred ca se va inbolnavii, subit, de …deces.”Tare cred ca ne vom inbolnavii, subit, de deces, intreaga planeta,intrun razboi mondial.S-a copt buba.

  3. Nu se va îmbolnăvi de nici un deces. Pur si simplu nu va fi ales , sistemul nu va permite una ca asta . Cui nu-i este clar încă , are o problema …

    Ramane de vazut doar cat de “hitlery” va fi madama . Va amintiti mimica fetei ei in filmuletul cand s-a anunțat capturarea lui Ben Laden ? Mie , unul mi s-a parut complet posedată…

  4. razboiul mediatic dus de Hillary si Donald,pt.presedintie,este de suprafata,fals,asa cum este si America,cea care vrea ”binele ”omenirii,instaland cu forta ”democratia”americana.Oricare vine dintre ei acelasi lucru il va face.„Cui nu-i este clar aceasta,are o problema….”Nu sunt decat cei din fata,marionete.Li s-au dat bogatii ,si puteri aparente,dar de fapt sunt cobai,fara nicio putere.DOAMNE AJUTA!

  5. @fane
    Da, demonocratia invinge cu mandria caracteristica celor care se stiu deasupra tuturor.
    Sa nu uitam modul demonocratic in care a reactionat dupa asasinarea lui Gaddafi!

    Hillary Clinton on Gaddafi: We came, we saw, he died
    https://www.youtube.com/watch?v=Fgcd1ghag5Y

  6. Se pune de o revolutie in SUA, in stilul celei din 1989 din Romania!

    The Elite “Have No Idea” – Society Is Near The Breaking Point

    A recently hacked email of John Podesta finds him saying “she (Hillary) has begun to hate everyday Americans”. No doubt the same feelings were voiced by Nicolas Ceaucescu. It turned out the feeling was mutual.
    http://www.zerohedge.com/news/2016-10-14/elite-have-no-idea-society-near-breaking-point

  7. Pingback: HORRORY CLINTON. Candidata Partidului Democrat la prezidentialele SUA sustine AVORTUL in STADII AVASANTE ALE SARCINII | Cuvântul Ortodox
  8. Pingback: HILLARYGATE? Scandalul e-mailurilor private ale candidatei democrate la presedintia SUA ia amploare. FBI ANUNTA EXTINDEREA ANCHETEI. “LEBADA NEAGRA” A ALEGERILOR AMERICANE? | Cuvântul Ortodox
  9. Donald Trump o depaseste pe Hillary Clinton cu aproape un procent
    http://revista22.ro/70257657/abcnewswashington-postdonald-trump-o-depaseste-pe-hillary-clinton-cu-aproape-un-procent.html

    The stock market could crash if Donald Trump is elected president
    Trump’s policies would curtail imports and slam the brakes on the U.S. economy
    http://www.marketwatch.com/story/the-stock-market-could-crash-if-donald-trump-is-elected-2016-10-31

    Pe 9/11 se va sti ca Trump este noul presedintele ales si va fi un tsunami pe pietele financiare. Germania va avea o surpriza neplacuta.

  10. Trump isi face campanie cu “Statul Islamic al Germaniei”: Oktoberfest fara alcool si moschei in loc de catedrale
    http://www.ziare.com/donald-trump/candidat-prezidentiale-sua/trump-isi-face-campanie-cu-statul-islamic-al-germaniei-oktoberfest-fara-alcool-si-moschei-in-loc-de-catedrale-video-1441998

    Stire din 9/11: “Trump este noul presedinte al SUA. Germania in stare de soc!”

  11. Citigroup: Trump win would cause immediate stock drop
    http://money.cnn.com/2016/11/04/investing/donald-trump-stock-drop-citi/index.html

    Victoria, deja planificata, a lui Trump este doar pretextul, explicatia “oficiala”, pentru “socul” ce va fi pe 9/11.

  12. Incepe pregatirea psihologica a maselor pentru 9/11:

    O victorie a lui Trump în SUA ar prăbuşi dolarul în primele 24 de ore. ”Pieţele nu sunt pregătite să câştige Trump” (LOL)
    http://www.zf.ro/business-international/o-victorie-a-lui-trump-in-sua-ar-prabusi-dolarul-in-primele-24-de-ore-pietele-nu-sunt-pregatite-sa-castige-trump-15920837

  13. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”. KILLARY CLINTO
  14. Pingback: Assange: SISTEMUL NU VREA CA TRUMP SA CASTIGE/ Legatura dintre finantarea STATULUI ISLAMIC si FUNDATIA CLINTON | Cuvântul Ortodox
  15. Pingback: ALEGERILE AMERICANE – UN “ARMAGHEDON” CRUCIAL PENTRU SOARTA INTREGII LUMI, in special pentru soarta CRESTINILOR si a LIBERTATII DE GANDIRE: “Bătălia e o încercare existenţială, o cotitură de civilizaţie”/ KILLARY CLINT
  16. Pingback: “TRUMP, FACUT PRESEDINTE DE PUTIN”. Strategia propagandei establishmentului democrat de a contesta LEGITIMITATEA presedintelui ales al SUA | Cuvântul Ortodox
  17. Pingback: STATUL PARALEL GLOBALIST CONTRA-ATACA PE FRONTUL IMPLICARII RUSIEI IN ALEGERILE DIN SUA. Consilieri din campania electorala a lui TRUMP, retinuti si acuzati de "CONSPIRATIE IMPOTRIVA SUA". Ce inseamna, de fapt, acest lucru?/ MANEVRELE MURDARE AL
  18. Pingback: Arestarea lui Julian Assange, fondatorul Wikileaks, spune ceva (si) despre starea lamentabila a jurnalismului
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare