Patriarhul Kirill: CASATORIILE HOMOSEXUALE SUNT UN SEMN AL SFARSITULUI LUMII

21-07-2013 44 secunde Sublinieri

Kirill2

Seful Bisericii Ortodoxe a avertizat guvernele occidentale asupra legalizarii casatoriilor homosexuale pe care le-a caracterizat ca fiind un semn al apropierii sfarsitului lumii.

Patriarhul Kirill a afirmat, in cadrul slujbei duminicale din catedrala Moscovei, ca initiativele recente dintr-o serie de tari de a legaliza casatoriile homosexuale sunt “un simptom periculos si apocaliptic” care nu ar trebui sa se raspandeasca si peste Rusia. 

Cei care “lupta impotriva legilor impuse de minoritate sunt supusi represiunilor, a mai adaugat Kirill, cunoscut pentru vederile sale conservatoare.

Autoritatile rusesti au fost criticate in mod repetat de gruparile drepturilor omului si de oficiali occidentali pe marginea legilor care introduc pedepse pentru “promovarea relatiilor sexuale netraditionale” in randul minorilor.

traducere si adaptare razbointrucuvant

Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Patriarhul Kirill, Traduceri

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la “Patriarhul Kirill: CASATORIILE HOMOSEXUALE SUNT UN SEMN AL SFARSITULUI LUMII

  1. am o intrebare, pot distribui pe facebook linkuri catre site-ul razboi intru cuvant ?

  2. Patriarhul Rusiei are dreptate si are o pozitie corecta ! La noi Daniel de ce tace ? (intrebare retorica) Dar Sf Sinod de ce tace ? (intrebare neretorica)

  3. Aceeasi idee o spunea, textual, si parintele Arsenie Papacioc: “acceptarea pacatului homosexualitatii grabeste sfarsitul lumii”

  4. În Belgia și Olanda este dezastru cu urâciunea pustiirii (homosexualitatea, pornografia și prostituția) care s-a instalat la toate nivelurile!

  5. Pingback: Parintele Arsenie Papacioc: PACATUL SODOMIEI (HOMOSEXUALITATEA) ADUCE MAI GRABNIC JUDECATA DE APOI!/ Despre catolicism si ecumenism: “Nu ne putem juca cu Adevarul. Nu-i totuna ortodox sa mori sau ecumenist vandut!” -
  6. patriarhul chiril are ft. mare dreptate, toate sau intors cu susul in josiar ceea ce se petrece pe intreg mapamondul nu se face altceva decat ca se pregateste teren antihristului si toate se intampla sub ochii nostri, numai ca noi nu vrem sa vedem

  7. Pingback: POLITIA GANDIRII sau natura antihristica a NEOTOTALITARISMULUI CORECTITUDINII POLITICE/ Rautatea lumii, pacatele strigatoare la cer si VREMURILE DE PE URMA - Recomandari
  8. Pingback: La inceputul noului an bisericesc, CUVINTE VII SI TARI DE LA UN SFANT IN VIATA, PARINTELE EFREM DIN ARIZONA (mai 2014) : Cum sunt Raiul si Iadul? Ce sa facem ca sa ne mantuim astazi Despre SODOMIE si RAZBOIUL NUCLEAR: “Razboiul va incepe din cauza p
  9. Pingback: IPS IUSTINIAN CHIRA despre CASATORIILE HOMOSEXUALE: O MONSTRUOZITATE, O NEBUNIE. “Va veni potopul peste noi, când Dumnezeu nu va putea răbda până în capăt fărădelegile noastre, va trimite peste noi biciul Său. Peste tot Globul” | Cuv
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare