Av. Ana-Corina Sacrieru explica legatura dintre CONVENTIA DE LA ISTANBUL si STRATEGIA DE REEDUCARE A PARINTILOR a MEN (Audio)/ Catalin Sturza si Vasile Banescu despre bataia de joc a CNCD. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei denunta PRESIUNEA IDEOLOGICA ANTICRESTINA si indeamna: ”SĂ NU NE FIE FRICĂ, pentru că știm asta de la Mântuitorul. El este alături de noi. ”SĂ NU VĂ TEMEȚI”, cum spune El”

23-06-2018 56 secunde Sublinieri

Av. Ana-Corina Sacrieriu, purtatoarea de cuvant a Platformei Impreuna, explica baza legala a Strategiei Nationale de Educatie Parentala: Conventia de la Istanbul, prin care statul roman se OBLIGA sa implementeze prin masuri concrete egalitatea de gen si combaterea activa a stereotipurilor de gen. De asemenea, sunt explicate sensul si directia masurilor prevazute de Strategia parentala a Ministerului Educatiei Nationale. 

Ministerul Educaţiei Naţionale se află în centrul unui scandal după ce a lansat în dezbatere publică un proiect privind Strategia Națională de Educație Parentală. Documentul condamna “mentalităţile conservatoare” şi ataşamentul faţă de “familie tradiţională”.

MEN propune înfiinţarea unei reţele de educatori parentali care să-i înveţe, săptămânal, pe elevi să nu aibă „mentalităţi conservatoare” şi atitudine care „idealizează familia tradiţională”. Instituţia propune creşterea interesului pentru „o nouă cultură familială” şi „respectul pentru diversitate”.

“Vreau să transmit un mesaj tuturor fraților creștini din România. Trebuie să privească la tot ceea ce se întâmplă în jurul nostru astăzi! Să aibă ochi de văzut si urechi de auzit. Trebuie să luăm o ELEGANTĂ atitudine, dar FERMĂ ATITUDINE, față de această PRESIUNE IDEOLOGICĂ menită să pună la periferie valorile creștine firesti ale acestui popor și să le înlocuiască cu VALORI MINCINOASE, cu o ideologie.

Ceea ce se încearcă, dincolo de intimidare, este inducerea unei FRICI, în fața unor posibile repercursiuni atunci când nu te supui ideologiei. SĂ NU NE FIE FRICĂ, pentru că știm asta de la Mântuitorul. El este alături de noi. ”SĂ NU VĂ TEMEȚI”, cum spune El, pentru că ADEVĂRUL, care este EL ÎNSUȘI HRISTOS, este ÎNTOTDEAUNA CU NOI!”

Vasile Banescu


Categorii

1. DIVERSE, Ideologia genului, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “Av. Ana-Corina Sacrieru explica legatura dintre CONVENTIA DE LA ISTANBUL si STRATEGIA DE REEDUCARE A PARINTILOR a MEN (Audio)/ Catalin Sturza si Vasile Banescu despre bataia de joc a CNCD. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei denunta PRESIUNEA IDEOLOGICA ANTICRESTINA si indeamna: ”SĂ NU NE FIE FRICĂ, pentru că știm asta de la Mântuitorul. El este alături de noi. ”SĂ NU VĂ TEMEȚI”, cum spune El”

  1. As vrea sa aud cuvintele acestea spuse de vladici, nu de purtatori de cuvant. Dar sunt binevenite si asa.

  2. Purtatorul de cuvant al Patriarhiei denunta PRESIUNEA IDEOLOGICA ANTICRESTINA si indeamna: ”SĂ NU NE FIE FRICĂ, pentru că știm asta de la Mântuitorul. El este alături de noi. ”SĂ NU VĂ TEMEȚI”, cum spune El”

    AMIN !

  3. Pai cei care dorm sigur nu le este frica!
    Incolo ce am spus si mai inainte: constientizarea pericolului, fermitate si o atitudine de prezenta in fata acestor atacuri.

  4. Pingback: NU STRATEGIEI DE REEDUCARE PARENTALA GENDER!/ Reactii puternice fata de Strategia Naţională de Educaţie Parentală/ Mihai Gheorghiu, Platforma Impreuna: STOP MANIPULARII IDEOLOGICE/ Ioan Aurel Pop, seful Academiei Române: „A ÎNCREDINȚA COPILUL uno
  5. Pingback: Oficialul guvernamental de la MEN din spatele STRATEGIEI DE REEDUCARE GENDER A PARINTILOR a incercat, recent, sa INTERZUCA SERBARILE DE CRACIUN DIN GRADINITE/ MEN retrage proiectul Strategiei/ Reactie categorica impotriva Strategiei de Educatie Parentala
  6. Pingback: CNCD si ACCEPT "instruiesc" profesorii in "PROBLEMATICA LGBT"/ Beni Oni Ardelean, deputat liberal: CNCD este o institutie de tip GESTAPO care ar trebui desfiintata (Video)
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare