DICTATURA MEDICALA A VACCINISTILOR. Medicii, presati sa MOBILIZEZE ACTIV la vaccinarea copiiilor. Recomandarea nu mai e de ajuns!/ Un copil vaccinat partial a fost EXCLUS DE LA CRESA/ Arafat contesta vehement panourile anti-vaccin: O CONCEPTIE DIABOLICA. APC ii cere demisia

23-01-2018 11 minute Sublinieri

 • Dep. Ileana C. Dumitrescu: 

DSP Dambovita

“Deficienţe au fost înregistrate şi în ceea ce priveşte mobilizarea copiilor la vaccinare, rezumându-se la o simplă recomandare cu ocazia vizitei mamei în cabinet sau un simplu telefon, nefacandu-se o mobilizare activă.”

Care ar fi o mobilizare activa? Sa ii ameninte sa se vaccineze? Sa ii hartuiasca? Sa renunte la pacientii care nu au accepat recomandarea de vaccinare doar ca sa dea bine in statisticile DSP? Sa ceara sa fie adusi copiii cu jandarmii la vaccinare?

Sunt pro vaccinare dar contra abuzuri! Scopul nu scuza mijloacele! Relatia de incredere intre medic si pacient este esentiala iar doamna doctor este clar ca se bucura de cea mai mare incredere in randul pacientilor sai.
#scopulnuscuzamijloacele

 • ActiveNews:

APC: Nu suntem antivacciniști! APC militează pentru respectarea dreptului de a alege al fiecărui consumator!

Asociația pentru Protecția Consumatorilor afirmă că anul 2018 va sta sub „zodia dictaturii medicale”, din cauza acțiunilor reprezentanților statului împotriva societății civile care îndeamnă la informare temeinică înainte de folosirea vaccinurilor, arată un comunicat de presă trimis pe adresa redacției ActiveNews.

APC denunță măsurile luate de autorități împotriva persoanelor care au pus afișe cu mesaje care indicau oamenilor să se informeze în privința efectelor secundare ale vaccinurilor înainte de a lua o decizie.

„Acțiunile în forță exercitate asupra societății civile autentice din România, la ordinul unor reprezentanți vremelnici ai statului român, în primele zile ale acestui an, ne arată că anul 2018 va fi un an sub zodia dictaturii medicale. Acestora nu le-a convenit faptul că părinții responsabili din această țară au atras atenția, prin intermediul unor panouri, că nu sunt de acord cu consimțământul prezumat atât timp cât statul român nu face dovada faptului că vaccinurile sunt sigure. Nu poți administra întregii populații un număr de vaccinuri, respectiv niște produse biologice, doar pe baza unor hârtii depuse de importatorii vaccinurilor la Agenția Națională a Medicamentului. Nu așa se demonstrează siguranța acestor produse farmaceutice.

Nu poți să ai încredere, atât timp cât în Italia cercetătorii au descoperit nanoparticule în vaccinuri, respectiv anumite metale de mărimi microscopice de ordinul a miliarda parte dintr-un metru, particule care nu sunt biodegradabile și care ajung în organele vitale ale corpului, producând boli cronice grave și, în unele situații, chiar deces. În baza instrucțiunilor date Direcțiilor de Sănătate Publică de către “tarabostele” sănătății, directorii executivi din teritoriu au pornit adevărate campanii de prigonire îndreptate împotriva reprezentanților societății civile. Persoanele fizice care au realizat acțiuni civice de informare sunt chemate la sediul DSP-urilor pentru a da declarații, sub amenințarea aplicării unor amenzi usturătoare! Dar oare de când DSP-urile sunt organe de cercetare penală? Pe de altă parte, comisarii ANPC au aplicat în mod eronat Legea privind combaterea practicilor comerciale incorecte ale comercianților în relația lor cu consumatorii deoarece informația de pe panoul din Brașov nu are un caracter comercial, ci doar unul informativ-educativ, drept pentru care procesul-verbal întocmit cu ocazia controlului efectuat de aceștia este lovit de nulitate. Vaccinurile nu sunt bomboane, ele se administrează pacienților la indicația unui medic și numai în baza consimțământului informat al pacientului. Prefectul județului Brașov, lipsit de educație civică, nu înțelege care este rostul societății civile într-un stat democratic și cataloghează reprezentanții acesteia ca fiind antivacciniști.

De fapt, educația civică lipsește din CV-ul multor reprezentanți ai statului român, astfel se explică și neînțelegerea de către aceștia a rolului societății civile. Între noi, societatea civilă autentică, și ei, reprezentanții unor instituții de forță, se va da, în acest an, o luptă pe viață și pe moarte!”, sună comunicatul APC.

„Pentru toți cei care au realizat abuzuri în cursul săptămânii trecute exercitând acțiuni administrative în forță, există o singură sancțiune – oprobiul public, demiterea lor de către superiori nefiind posibilă, deoarece și aceștia sunt la fel ca ei! Miza acestor presiuni asupra societății civile autentice, neafiliate politic și economic, realizate de către instituții ale statului român, o constituie introducerea în legislația românească a acordului prezumat care va duce atât la dezvoltarea comerțului cu organe, cât și la vaccinarea obligatorie a populației României! Dacă le va reuși acest lucru, românii vor deveni o sursă de piese de schimb pentru locuitorii cu dare de mână ai acestei planete”, a precizat conf. univ. dr. Costel Stanciu, președinte APC, în același document.

Copil dat afară de la creșă pentru că nu era vaccinat. Avocat: „Nu există legislație care să oblige pe nimeni din această țară să se vaccineze cu anumite vaccinuri”

Un copil din Timișoara ar fi fost dat afară din creșă pentru că nu are toate vaccinurile făcute, spun părinții băiatului de doi ani.

Romana și Cristian Gavrilaș au declarat că au fost informați la începutul lunii decembrie că băiețelul lor nu mai este primit la creșă pentru că nu are toate vaccinurile din schema națională.

„În data de 8 decembrie soția a primit un telefon din partea medicului instituției, prin care i-a spus soției că aveți un copil frumos, sănătos însă aveți o problemă că nu e complet vaccinat. Din punctul ei de vedere trebuie să aibă mai multe vaccinuri făcute”, spune Cristian Gavrilaș, tatăl copilului, conform Digi 24.

Copilul de doi ani este imunizat doar împotriva tuberculozei și a hepatitei B. Alte trei vaccinuri nu le-a făcut pentru că, spun părinții lui, după primele seruri băiatul a avut o reacție alergică.

„Am insistat să-l lăsăm acolo, am vorbit din nou cu doamna doctor. Ne respectă decizia, însă din punctul ei de vedere va fi exclus, dacă nu îl vaccinăm, din cadrul creșei”, spun părinții micuțului.

Familia a apelat la serviciile unui avocat pentru a aflat temeiul legal în baza căruia cel mic a fost exclus din creșă.

„Nu există legislație care să oblige pe nimeni din această țară să se vaccineze cu anumite vaccinuri. Ei doresc să, așa cum am și făcut la solicitarea lor, facă demersuri pentru a reclama acest abuz”, spune avocatul Ana Maria Stan.

„Noi recomandăm și susținem efectuarea vaccinărilor tuturor copiilor care intră în colectivitate. (Reporter: Recomandăm sau obligăm?) Noi recomandăm efectuarea vaccinărilor”, spune Viorica Dumitru, director executiv adjunct DSP Timiș.

Legea vaccinării, potrivit căreia copiii nu sunt primiți în grădinițe și școli dacă nu sunt imunizați, se află încă în dezbatere la Camera Deputaților.

În Iași, Brașov și Cluj-Napoca au apărut panouri care îndeamnă oamenii să se informeze despre vaccinuri. Raed Arafat cere interzicerea panourilor!

La Brașov, la Cluj-Napoca și Iași au apărut panouri publicitare cu mesaje legate de vaccinare, în care oamenii sunt îndemnați în privința acestui tratament și să citească prospectele înainte de a le folosi.

„Vaccinurile nu sunt sigure. Citește prospectele! Informează-te! Cunoaște riscurile. Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere” sună mesajul de pe panourile publicitare din marile orașe.

Românii sunt îndemnați să se informeze de pe siteul http://cunoaste-riscurile.ro. Pe pagina respectivă, se afirmă că siteul „Cunoaște Riscurile este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre noi sunt specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare si neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

Milităm pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor. Oferim gratuit resurse pentru informare: prospecte integrale, studii medicale, cărți de specialitate etc.

Acțiunile noastre sunt sprijinite de mai multe ONG-uri, dintre care enumerăm:
– Asociația Alianța Părinților;
– Asociația EduVit;
– Asociația Învață să Zbori;
– Asociația Lion Mentor;
– Asociația Pro Consumatori;
– Asociația Pro Decizii Informate;
– European Forum for Vaccine Vigilance etc.”
care reprezintă „un atentat la sănătatea publică” și „subminează toate eforturile din ultimele luni prin care se încearcă creșterea numărului copiilor vaccinați în România și prevenirea tragediilor precum cele din ultima perioadă cauzate de rujeolă, care a avut efectele cele mai grave asupra copiilor nevaccinați”.

Reacția lui Raed Arafat a fost una vitriolică. Acesta cere îndepărtarea panourilor, pe motiv că sunt concepute „diabolic”:

„O astfel de campanie are nevoie de finanțare iar concepția este una diabolică… se vrea să spună că oamenii au dreptul la informare și la liberă alegere, un aspect cu care sunt total de acord, se vrea să ne convingă că afișul transmite un mesaj echilibrat prin care se cere populației să citească prospectul și să între pe un site de informare…sau mai bine zis, cel puțin din punctul meu de vedere ca medic, de dezinformare. Însă primul mesaj care rămâne în mentalul celui care citește este cel din primul punct și care afirmă că Vaccinurile NU sunt sigure, o afirmație care nu are nici un fundament științific și care alcătuiește mesajul principal al campaniei.

Aici nu mai vorbim de dreptul la liberă exprimare ce trebuie să fie garantat tuturor ci de o campanie de dezinformare care contrazice toate probele științifice și toate doveziile cumulate pe parcursul a zecilor de ani arătând că vaccinarea a dus la scăderea mortalității și invalidității la nivelul întregului mapamond”, a scris Arafat pe Facebook.

El mai spune că astfel de afișe, care nu arată în mod clar cui aparține mesajul, trebuie îndepărtate întrucât reprezintă „un atentat la sănătatea publică a populației și nu poate fi considerat un banal mesaj sau o exprimare de părere”.

„Internetul este plin de astfel de păreri, însă cine accesează aceste păreri pe internet găsește și alte informații și discuții despre această temă. Cei care citesc acest afiș rămân cu mesajul inițial și nu știm câți dintre ei vor mai accesa alte surse de informare, iar lipsa sursei informației principale din afiș poate avea efectul dorit lăsând cititorului impresia că este un afiș scris din partea unei autorități, și nu neapărat din partea unui ONG sau al unui grup de persoane cu o anumită convingere”, adaugă Raed Arafat.

În 2017, proiectul legii vaccinării obligatorii a fost contestat de către mii de părinți, în mitinguri și pichetări, atât în București, cât și în țară.
Proiectul a trecut de Senat, fiind în dezbaterea Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților. În acest moment, sunt depuse mai multe amendamente la proiect, susținute de peste 100 de parlamentari. Liderul grupului parlamentar ALDE, Varujan Vosganian, a criticat vehement obligativitatea vaccinării.

Costel Stanciu, Asociația pentru Protecția Consumatorului, solicită demisia lui Raed Arafat, după ce acesta a cerut interzicerea panourilor care informează cetățenii despre vaccinuri

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, din partea Asociației pentru Protecția Consumatorului (APC), solicită demisia lui Raed Arafat, secretar de stat la Interne, după ce acesta a cerut interzicerea panourilor care informează cetățenii despre vaccinuri, panori ce au apărut în diferite orașe din țară.

„Domnul Raed Arafat nu a putut să facă pasul în Noul An fără să-și exprime părerea în legătură cu panourile societății civile din România referitoare la vaccinare. Cu privire la mesajul de pe aceste panouri, parte a unei campanii de informare și educare a părinților, domnul Raed Arafat face următoarele precizări la inițiativa societății civile din România: “campania este diabolică, dezinformează, este periculoasă, subminează eforturile autorităților cu privire la creșterea numărului de copii vaccinați, mesajele de pe panouri sunt false și periculoase, pun în pericol siguranța populației, sunt un atentat la siguranța populației, îi induce în eroare pe cei care citesc conținutul acestor panouri, adică creează impresia falsă că panourile sunt ale autoritaților”. Față de cele afirmate de domnul Raed Arafat, în calitatea mea de președinte al Asociației Pro Consumatori, organizație de utilitate publică din anul 2005, căreia i s-a tăiat finanțarea din partea statului român pentru anul 2018 (oare de ce?), organizație cu 28 de ani de activitate neîntreruptă în domeniul apărării drepturilor și intereselor consumatorilor români, mă simt îndreptățit să fac următoarele precizări în legătură cu cele afirmate de domnul Raed Arafat.

Stimate domnule Raed Arafat, ați plecat din Palestina la o vârstă fragedă și nu doresc să încerc acum și aici, să identific motivele pentru care v-ați părăsit țara natală. Din nu știu ce considerente v-ați oprit în România, o țară foarte frumoasă, cu oameni primitori și toleranți cu străinii! Totodată, ați studiat medicina la Școala românească de medicină, una dintre cele mai prestigioase școli de medicină din lume și ați primit cetățenia română. Țin să le amintesc celor care au răbdare să citească acest mesaj, că domnia voastră v-ați făcut cunoscut și apreciat prin intermediul Fundației SMURD, al cărei membru fondator și președinte sunteți din anul 2007, fundație care este parte a societății civile din această țară, în care anual, românii depun prin donații și alte facilități fiscale, circa 2 (două) MILIOANE EURO. Deci, domnule Raed Arafat, ceea ce sunteți astăzi datorați societății civile din România, pe care acum o contestați prin intermediul acestei postări de pe contul personal de Facebook! Spre știința Dvs. și a celor care nu înțeleg sau nu vor sa înțeleagă rostul acestei campanii naționale de informare și educare a părinților din România susținută de 13 ONG-uri și prin intermediul panourilor și a site-urilor, fac următoarele observații la cele afirmate de Dvs:

1. Campania este susținută financiar DOAR prin intermediul donațiilor a mii de părinți care au înțeles, după ce au citit prospectele vaccinurilor, că acestea prezintă o serie de reacții adverse, unele dintre ele fiind foarte grave prin faptul că pun în pericol sănătatea și viața celor cărora li se administrează!

2. Părinții responsabili din această țară își doresc ca statul român să-i informeze corect, complet și precis în legătură cu aceste medicamente!

3. Părinții responsabili din această țară nu vor ca vaccinarea să devină obligatorie! Fiecare părinte are dreptul constituțional să decidă în legătură cu actele medicale pe care le dorește sau NU a fi administrate copiilor săi!

4. Părinții responsabili din această țară doresc să-i responsabilizeze pe ceilalți părinți în legatură cu actele medicale pe care aceștia intenționează să le administreze propriilor copii!

5. Părinții responsabili din această țară doresc ca și la vaccinuri, atunci când li se face publicitate în mass-media, să li se insereze avertismentul ”Vaccinurile sunt medicamente! Citiți cu atenție prospectul!” La toate medicamentele, inclusiv la suplimentele alimentare, ni se atrage atenția să citim prospectul! NU același lucru se întâmplă și în cazul vaccinurilor! Oare de ce?

6. Există sute de studii în care se arată, foarte clar, cât de periculoase sunt aceste vaccinuri polivalente, de tipul 3 în 1, 5 în 1 sau 6 în 1!

Adică, pe înțelesul tuturor, aceste vaccinuri au fost concepute după modelul ofertelor comerciale de tipul șase la preț de unul! Încă o dovadă că medicina, în cazul de față, are un profund caracter comercial, nicidecum unul umanitar! Dovadă este și presiunea care se face, la toate nivelurile și prin toate canalele de comunicare de câțiva ani, în România în vederea introducerii vaccinării obligatorii a populației! Ce se urmărește prin această vaccinare obligatorie? Răspunsul este simplu: statul român va garanta vânzarea unei părți din producția marilor producători de vaccinuri! Totuși, vaccinarea obligatorie este o afacere de 6 miliarde de euro!

Domnule Raed Arafat, având în vedere acuzațiile foarte grave lansate, în spațiul public, la adresa societății civile din România, vă sugerez să vă depuneti demisia din funcția de secretar de stat la Ministerul Afacerilor Interne, dacă aveți demnitate și respect față de acest popor”, a scris Stanciu pe Facebook.

„Vaccinurile nu sunt sigure. Citește prospectele! Informează-te! Cunoaște riscurile. Libertatea este un drept, vaccinarea este o alegere” sună mesajul de pe panourile publicitare din marile orașe.

Românii sunt îndemnați să se informeze de pe siteul http://cunoaste-riscurile.ro. Pe pagina respectivă, se afirmă că siteul „Cunoaște Riscurile este un proiect pornit de un grup de părinți informați, unii având copii vătămați grav de vaccinuri. Printre noi sunt specialiști din diverse domenii: cadre didactice (educatori, profesori, profesori universitari), cadre medicale (medici, stomatologi, asistenți), ingineri, juriști, avocați etc.

Scopul acestui grup, total lipsit de interese financiare si neafiliat niciunei industrii aducătoare de profit, este de a crește gradul de conștientizare a efectelor adverse ale medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor.

În 2017, proiectul legii vaccinării obligatorii a fost contestat de către mii de părinți, în mitinguri și pichetări, atât în București, cât și în țară.

Proiectul a trecut de Senat, fiind în dezbaterea Comisiei de Sănătate a Camerei Deputaților. În acest moment, sunt depuse mai multe amendamente la proiect, susținute de peste 100 de parlamentari. Liderul grupului parlamentar ALDE, Varujan Vosganian, a criticat vehement obligativitatea vaccinării.

ANPC a cerut eliminarea propoziției „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul de informare expus la Brașov. Argumentul oficialilor: „Informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu”

ANPC Brașov a decis să ceară acoperirea mesajului „Vaccinurile nu sunt sigure” de pe panoul informativ afișat pe raza municipiului, au anunțat pe internet cei care au instalat bannerul respectiv.

Conform acestora, controlul ANPC ar fi survenit în urma unor „presiuni” ale Prefecturii Brașov și în urma mesajului alarmist publicat de secretarul de stat în MAI, Raed Arafat, pe rețelele de socializare. Agenții constatatori au scris următorul mesaj pe procesul verbal:
„Panou publicitar situat in Str. 13 Dec intersectie cu Str. Maramuresului, ce afișează mesajul (informația) „Vaccinurile NU sunt sigure” precum și alte afirmații..

Operatorul economic mentionează că panoul și informațiile afișate pe acesta au fost contractate cu o persoana fizică pe nume _.
Având în vedere că informația / afirmațiile afișate induc în eroare consumatorul mediu, în sensul în care informațiile sunt de maximă agresivitate, referitoare la vaccinuri în general, în speta (?) că acestea nu sunt sigure, pot determina consumatorii să ia o decizie pe care altfel nu ar fi luat-o.

Operatorul economic se obligă să înlăture informațiile care induc în eroare consumatorul, prin eliminarea acestora în termen de 24 de ore.”

Până la urmă, ANPC a fost de acord să se elimine doar prima frază, respectiv „Vaccinurile nu sunt sigure”. „Echipa “Cunoaste Riscurile” militează pentru dreptul la informare, încurajând populația să citească prospectele tuturor medicamentelor, inclusiv ale vaccinurilor”, precizează autorii bannerului, pe facebook.

Controversa vine în contextul existenței în Parlament al unui proiect de lege care prevede obligativitatea vaccinării, act normativ ce a trecut de Senat, aflându-se în dezbaterea Camerei Deputaților, for decizional. În 2017, în mai multe orașe din țară, mii de persoane au manifestat pentru libertatea de a alege dacă să-și vaccineze sau nu, copiii.

Ministerul Sănătății: Panourile publicitare care promovează campanii de sănătate publică vor fi luate la control

La solicitarea ministrului Sănătății, Florian Bodog, direcțiile de sănătate publică vor controla începând de astăzi, 4 ianuarie 2018, toate panourile publicitare care promovează campaniile de informare pe teme de sănătate publică, anunță Ministerul Sănătății într-un comunicat de presă.

Conform comunicatului, „campaniile de informare, educare și comunicare cu privire la teme care privesc sănătatea publică trebuie să fie avizate de Ministerul Sănătății”.

“În unele localități au fost postate, la sfârșitul anului trecut, panouri publicitare împotriva vaccinării. Am solicitat inspectorilor sanitari să verifice și să sancționeze, în conformitate cu competențele lor promotorii tuturor campaniilor publicitare care vizeză sănătatea publică și care nu au avizul Ministerului Sănătății, așa cum prevede legea. În opinia mea, panourile publicitare anti-vaccinare reprezintă un atentat la sănătatea copiilor noștri. Epidemia de rujeolă trebuie să fie un semnal de alarmă pentru toată lumea: medici, autorități și părinți. Încă o dată fac un apel la rațiune și responsabilitate. Lipsa vaccinării duce la forme grave ale bolii și chiar la decesul copiilor. Dacă nu facem ceva să creștem acoperirea vaccinală vom avea mult de suferit. Și rujeola e cea mai blândă dintre bolile care pot afecta sănătatea copiilor nevaccinați”, a declarat ministrul Sănătății, prof.dr.Florian Bodog, precizează comunicatul ministerului Sănătății.

„Conform art 44 din Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății: „campaniile de informare, educare și comunicare cu privire la teme care privesc sănătatea publică trebuie să fie avizate de Ministerul Sănătății”.

Nerespectarea dispozițiilor legale în vigoare privind avizarea publicității produselor, precum și a campaniilor de informare, educare și comunicare cu privire la teme care privesc sănătatea publică, constituie contravenție și se sancționează cu amendă de la 10.000 lei la 25.000 lei, conform HG nr. 857/2011 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor la normele din domeniul sănătății publice”, subliniază Ministerul Sănătății.

Decizia ministerului Sănătății vine după ce în unele localități au fost postate panouri publicitare împotriva vaccinării, pe fondul controverselor legate de existența în Parlament a unui proiect de lege care prevede obligativitatea vaccinării, act normativ ce a trecut de Senat, aflându-se în dezbaterea Camerei Deputaților, for decizional. Și după ce, anul trecut, în mai multe orașe din țară, mii de persoane au manifestat pentru libertatea de a alege dacă să-și vaccineze sau nu, copiii.

Inițiativă civică împotriva legii vaccinării obligatorii

Am primit la redacție mesajul trimis de o grupare civică din București formată din „părinți și membrii ai societății civile”.

Aceștia își manifestă dezaprobarea față de „legea vacinării forțate, votată de Senatul României, care este un abuz asupra cetățenilor și familiei.”

„Nu este vorba aici despre valoarea benefică a unor vaccinuri – spune textul scrisorii – ci despre un scenariu orwelian pe care îl pregătește Statul român părinților ce vor fi urmăriți de tot felul de comisii și penalizați.”

„Nu suntem deloc siguri de bunele intenții ale politicienilor români, legea eludează practic autoritatea noastră de părinți. Obligativitatea vaccinării în orice condiții contravine interesului sănătății copiilor și impune medicilor și familiilor noastre un dictat industrial și administrativ.”

Mesajul formațiunii civice a fost tipărit pe mai multe mii de abțibilde ce vor fi lipite „pe mașinile noastre, în stațiile de autobuze și la intersecții, în metrouri, scări de bloc și biserici, oriunde există comunități de cetățenii ce trebuie informați.”

Cele două mesaje promovate sunt „Păstrează-ți libertatea! Vaccinarea forțată permite abuzul Statului asupra ta!” și „NU vaccinării forțate!”.


Categorii

1. DIVERSE, Sistemul romanesc de sanatate, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “DICTATURA MEDICALA A VACCINISTILOR. Medicii, presati sa MOBILIZEZE ACTIV la vaccinarea copiiilor. Recomandarea nu mai e de ajuns!/ Un copil vaccinat partial a fost EXCLUS DE LA CRESA/ Arafat contesta vehement panourile anti-vaccin: O CONCEPTIE DIABOLICA. APC ii cere demisia

 1. Pingback: Noua ministra a Sanatatii, Sorina Pintea, crede cu tarie in OBLIGAREA PARINTILOR in a-si VACCINA copiii: "LEGEA VACCINARII TREBUIE SA FIE O PRIORITATE". Si: "NU AM FACUT CAMPANII SUFICIENT DE AGRESIVE"!/ Campanie desantata de isterizar
 2. Cum ramane cu mita pentru procurarea vaccinurilor? Scandal in Grecia si-n toata Europa si coreea de Sud a pierdut 48 milioane dolati cauza Novartis farma?

 3. Novartis a avut un profit de 7,7 miliarde dolari anul trecut, cu 15% mai mult decat in 2016, iar produsele lor au fost folosite de un miliard de oameni!

  Novartis nu este nici pe departe un caz singular, problema este alta: aproape toate tarile sunt la mana multinationalelor, inclusiv Germania si SUA, si nu exista nici o solutie de rezolvare intr-o lume care a fost globalizata spre beneficiul multinationalelor.

  Novartis products are sold in about 155 countries and they reached nearly 1 billion people globally in 2017. About 126 000 people of 145 nationalities work at Novartis around the world.
  https://www.novartis.com/investors/novartis-annual-report/novartis-annual-report-2017

  Novartis says profit up 15% to $7.7 billion in 2017
  https://phys.org/news/2018-01-novartis-profit.html

 4. Dupa vaccinuri, ne vom abona la antidepresive: “specialistii” spun ca trebuie prescrise la milioane de oameni in plus fata de consumatorii actuali!

  Antidepressants are highly effective and should be prescribed to millions more people with mental health problems, researchers declared last night.
  http://www.dailymail.co.uk/health/article-5419967/Millions-taking-antidepressants.html

 5. Milioane de copii americani sunt indopati cu medicamente anxiolitice, 227.132 avand varste sub un an!
  Nici noi nu ne sfiim sa-i concuram (cu curaj) pe americani:
  http://jurnalul.ro/viata-sanatoasa/medicul-de-familie/fara-frica-despre-medicamentele-care-ne-vindeca-de-frica-anxioliticele-612748.html

  4,130,340 kids aged 6 to 12 are taking some type of psychiatric drug
  more than a million kids younger than six in our nation are currently taking these psychiatric drugs, half of these children are four to five years old and an incredible 274,804 of them are younger than a year old.
  The biggest category of psychotic drugs given to children appears to be anti-anxiety drugs. Just over 227,132 babies under one-year-old and nearly 248,000 of those aged four to five take these medications.
  https://www.zerohedge.com/news/2018-02-22/big-pharmas-war-our-children-1-million-kids-under-age-6-psychiatric-drugs

 6. Pingback: USR VREA SA ELIMINE DE PE TV OPINIIE NECONFORME VACCINISMULUI/ Cum vrea Facebook sa limiteze postarile critice fata de vaccinuri/ STREINU-CERCEL, OMUL CORPORATIILOR PHARMA. Alarmismele vacciniste - o STRATEGIE DE VANZARI
 7. Cine este de vina ca acest mamut farma a ajuns in postura sa poata schimba guverne sa sponsorizeze razboaie?
  Cine i-a imbogatit? Ei sunt vinovatii ca si-au vandut popolatii pentru parte din castig acum noi tragem pomoasele .

 8. Pingback: PROTESTE IN TOATA TARA IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Scrisoarea prin care 50 DE MEDICI cer deputaților RESPINGEREA LEGII. Argumentele clare impotriva OBLIGATIVITATII. Cine sunt adevaratii "MEDIEVALI" si "DOGMATISTI" INCHIZIT
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare