Guvernul francez planuieste vaccinarea fortata a intregii populatii

10-09-2009 3 minute Sublinieri

UPDATE: urmariti si noutatile de la comentarii, precum si ping-linkurile care apar tot in randul comentariilor!

1204941_h1n1_swine_flu_vaccine.jpg

sursele:

Paul Joseph Watson,

Prison Planet, Luni, 31 August, 2009

Un document pentru uz intern dezvaluie planurile guvernului francez de a impune vaccinarea in masa asupra  intregii populatii, pe centre regionale. Aceasta va putea sa fie realizata de catre echipe de injectare, sustinute de medici generalisti si beneficiind de aparatura adecvata.
http://www.sante-jeunesse-sports.gouv.fr/IMG/pdf/Circulaire_vaccination_090824.pdf

Ministrul Sanatatii, Roselyne Bachelot a declarat agentiei Associated Press saptamana trecuta ca vaccinarea va fi voluntara, dar ca ea le cere tuturor celor care locuiesc in Franta sa se vaccineze. Vaccinul va fi pus la dispozitie la jumatatea lui octombrie. 94 milioane de doze, mai mult decit suficient pentru a asigura vaccinarea celor 61.5 milioane de locuitori, au fost achizitionate la pretul de 1 miliard euro, iar primele transporturi de vaccin au sosit deja.

Cu toate astea un document destinat uzului intern si semnat de Ministrul Sanatatii si de cel de Interne, Brice Hortefeux descrie procedura de vaccinare sistematica a intregii populatii prin intermediul unor centre de vaccinare care se vor deschise pe cuprinsul intregii tari si care vor fi deservite de echipe ce vor lucra in 4 schimburi.

Copiii de virsta scolara vor fi si ei vaccinati de echipe mobile care vor trece pe la fiecare scoala, acoperind toata tara. Bebelusii de peste 6 luni vor si ei vaccinati.

Esential e ca medicii generalisti si sistemul sanitar in general nu vor avea rolul principal in aceasta campanie de vaccinare ceea ce face ca totul sa para mai degraba o operatie militara decit una de ocrotire a sanatatii.

In timp ce evita retoric notiunea de “vaccinare fortata”, documentul arata clar ca toata populatia va fi vaccinata fara exceptie, ceea ce implica obligativitatea vaccinarii, in contradictie cu cele declarate public de Ministrul Sanatatii.

Un alt aspect vital al campaniei de vaccinare este faptul ca se va tine evidenta cui s-a vaccinat si cui nu prin intermediul cardurilor de sanatate cu microcip pe care toti cei care locuiesc in Franta trebuie sa la aiba. Datele se vor centraliza si cei care nu s-au vaccina vor fi identificati.

In concordanta cu analiza documentului postata pe theflucase.com, datele centralizate vor fi folosite pentru a se asigura vaccinarea tuturor. Nevoia de a implementa masuri prin care fiecare persoana va fi urmarita pentru a se vedea daca s-a vaccinat sau nu e subliniata in document.

Documentul a fost eliberat in 21 august de catre guvernul francez si pare sa fie un plan menit sa initieze exterminarea in masa a populatiei printr-un vaccin toxic, sub acoperirea protectiei impotriva pandemiei (…).

Documente similare se pare ca circula in toate cele 194 de state membre ale OMS.

Acestea sunt adresate inaltilor functionari guvernamentali carora li se ordona sa supervizeze si coordoneze vaccinarea fortata in regiunile pe care le au sub control si sa elaboreze totodata planuri adecvate de vaccinare pina la jumatatea lui septembrie.

Publicul va fi informat numai la sfirsitul lui septembrie de planurile de vaccinare prin presa locala.

Punerea la punct a unor centre de vaccinare localizate in locuri “securizate” aminteste de lagarele de concentrare naziste precum Buchenwald unde prizonierii erau ucisi prin injectii.

Planul francez detaliaza sarcinile echipelor de vaccinare, felul in care centrele vor fi organizate, unde va fi plasata mobila necesara (precum mesele) si numarul de vaccinari care trebuie executat intr-un anume interval de timp de catre centre de diferite marimi.

O echipa de vaccinare se presupune ca va vaccina in jur de 360 persoane in 4 ore.

Un “post” de vaccinare va cuprinde 3 agenti, unul va pregati vaccinul, unul il va administra iar al treilea va inregistra persoanele vaccinate”.

Documentul mai mentioneaza legile franceze (Articolul L3131-8 si L3131-9) care obliga personalul medical sa administreze vaccinuri daca guvernul o decreteaza sau sa suporte consecintele legale. Aceasta inseamna ca unii lucratori din sanatate se vor gasi in dificultate clara.

Asa cum am aratat mai inainte, vaccinului impotriva gripei porcine i se da unda verde cu rapiditate iar guvernele au acordat companiilor farmaceutice producatoare de vaccin imunitate fata de eventualele procese care ar putea fi intentate daca vaccinul va cauza leziuni sau decese.

S-a aratat ca unele doze de vaccin vor contine mercur cauzator de autism si tulburari neurologice. Alte doze vor contine squalena cauzatoare a sindromului razboiului din golf si a altor dizabilitati.

S-a raportat recent ca guvernul Marii Britanii a trimis o scrisoare confidentiala neurologilor punindu-i in garda cu privire la sindromul Guillain-Barre, care ar putea fi provocat de vaccin.

Faptul ca guvernele planuiesc vaccinarea fortata in timp ce populatia incepe sa inteleaga la ce riscuri se expune acceptind un vaccin insuficient testat e in sine un lucru socant. Daca vor reusi sa ii oblige pe oameni sa se vaccineze e cu totul alta poveste.

Francezii sunt renumiti pentru felul in care isi apara libertatea individuala si rezistenta la tirania guvernamentala si nu-s deloc apatici precum vecinii lor englezi.

Francezii obisnuiesc sa faca greve, sa iasa la demonstratie si sa ridice baricade daca guvernul incearca sa impuna masuri nepopulare. Ne asteptam ca si de aceasta data sa reactioneze la fel”.

***

 fascism2.jpg

Informatiile de mai sus trebuie completate cu cele din articolul:

unde citim ca:

În cazul unei pandemii de gripă porcină, guvernul francez  plănuieşte să introducă  măsuri de urgenţă ce vor scoate la iveală legi de protecţie pentru cetăţeni, a scris  joi cotidianul  “Liberation”.

Conform documentelor puse la dispoziţia cotidianului de către o asociaţie de judecători şi  procurori, proiectul  va extinde perioada de timp în care poliţia poate reţine  un suspect  în detenţie, fără acuzare sau audiere în faţa unui judecător, până la şase luni.

De asemeni, suspecţii nu vor putea să  contacteze un avocat decât după ce vor petrece 24 de ore în custodie.

Conform acestui plan, copiii ar putea fi judecaţi în tribunale de adulţi şi multe procese vor fi ţinute cu uşile închise”.

Important si:

 (NOTA: Am decis sa reluam trimiterile strict informative si numai la acele postari de maxima importanta si interes de pe blogul “saccsiv” – care deocamdata nu pot fi gasite in romaneste in alte parti – mentinand in acelasi timp avertismentul nostru asupra articolelor de pe acelasi site care seamanana neincrederea in ierarhia Bisericii noastre si care fac jocul gruparilor schismatice. Prevenim totodata si asupra unora dintre atitudinile, interpretarile sau concluziile personale ale autorului/autorilor blogului, unde recomandam oarecare circumspectie; din punct de vedere strict informativ insa, tinand cont de problemele foarte grave cu care ne confruntam cu totii in aceasta perioada in care incep marile incercari pentru omenire – mai ales, in aceasta faza, legate de pericolul acestor vaccinuri despre care in Romania se spune foarte putin – am considerat ca, dincolo de  ruptura clara si cunoscuta dintre noi si saccsiv, este mai necesar pentru cititorii nostri sa fie la curent cu lucruri foarte serioase si urgente pentru viata lor, despre care nu se scrie in alte parti, avand discernamantul sa dea la o parte ceea ce nu este in duhul cel bun de aici).

mercury-in-the-vaccines.jpg

Cititi si:

***


Categorii

Pagini laice, Razboiul impotriva sanatatii, Traduceri

Etichete (taguri)


Articolul urmator/anterior

Comentarii

16 Commentarii la “Guvernul francez planuieste vaccinarea fortata a intregii populatii

 1. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TEROAREA “GRIPEI PORCINE” SE INSTALEAZA OFICIAL SI IN ROMANIA. Scolile vor fi bulversate si inchise din nimic!
 2. http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=528%3A69-of-french-say-qnonq-to-the-qswine-fluq-jab&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

  69% of the French have said they will not take the “swine flu” vaccine, according to a poll published in the French mainstream newspaper, Le Figaro.

  http://www.lefigaro.fr/sante/2009/09/04/01004-20090904QCMWWW00500-avez-vous-lintention-de-vous-faire-vacciner-contre-la-grippe-a-.php

  A total of 12, 050 people voted in the poll which closed on Sunday.

  Less than one third , 31 %, said they would take the vaccine while more than two thirds, 68.94 %, said they would not take it

  “No,” reads one of the comments posted underneath the poll, “because the only time I was vaccinated against the flu, I caught it. Since then I have never repeated it and I’ve never had the flu.”

  http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=523%3Awho-committee-in-france-targets-pregnant-women-and-babies&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64&lang=en

  “According to Le Parisien, 15 million French people are to start to receive the “swine flu” jab 2 with adjuvants from the middle of October with pregnant women and children aged 6 months to 2 years the priority group.

  There are no safety data on the use of adjuvants in pregnant women and children.

  Le Parisien published a list of priority groups drawn up by a committee apparently operating under WHO authority in France.
  The declaration of a pandemic level 6 emergency has given WHO extraordinary powers over country’s health and security infrastructure”.

  In rezumat:

  Mai mult de 2/3 dintre francezi nu vor sa se vaccineze contra gripei porcine.

  Grupurile prioritare vizate de vaccinare (cu vaccinul care contine adjuvantii toxici despre care am mai scris) sunt (ca si la noi) femeile insarcinate si copiii de la 6 luni la 2 ani, cu toate ca nu exista nicio data despre siguranta (lipsa de riscuri) a administrarii adjuvantilor tocmai pe acest cazuri, care necesita si cele mai mari precautii medicale!

 3. Ca sa vedem mai clar cat de reala siserioasa este problema si la ce nivel s-a ajuns… in tari unde, totusi, oamenii sunt informati si constientizeaza ce li se intampla:

  http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=529%3Afrench-judges-protest-secret-pandemic-tyranny-plans&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

  “The union of judges and lawyers in France has written a letter of protest to the French Justice Minister over plans to strip people of their civil liberties during the swine flu pandemic, which were made “in the greatest secrecy.”

  According to a report in Le Monde on Tuesday, the lawyer’s union has fiercely criticised the decree which would dismantle the civic rights of the people of France in the name of a pandemic emergency and which was issued without any “democratic debate”.

  http://www.lemonde.fr/web/imprimer_element/0,40-0@2-3224,50-1237329,0.html

  Emmanuelle Perreux, president of the judge’s union said that it was “unacceptable” for the government to remove people’s fundamental liberties by secret decree on the pretext of a pandemic emergency.

  She said that she hoped that parliament would intervene after the revelation on Tuesday that the French Minister of Justice Michele Alliot-Marie had circulated orders in secret in July instructign judges to allow children to be put on trial in adult courts and detentions without any court order in the name of a pandemic emergency.

  Alliot-Marie denied that there was “any secret plan” and claimed the secret orders were a provisional working document as outrage in France over the secret vaccination and detention plans that are now attracting widespread coverage in the mainstream media mounts.

  http://www.lemonde.fr/web/imprimer_element/0,40-0@2-3224,50-1237329,0.html
  http://www.lemonde.fr/web/imprimer_element/0,40-0@2-3224,50-1237329,0.html

  Grippe A : “On ne peut pas accepter une justice d’exception”

  LEMONDE.FR | 08.09.09 | 13h47 • Mis à jour le 08.09.09 | 16h01

  Un seul magistrat, faire juger les mineurs par les tribunaux pour majeurs, prolonger automatiquement les délais de détention provisoire… tel est le visage que pourrait prendre la justice en cas de pandémie de grippe A(H1N1) selon le Syndicat de la magistrature, qui affirme avoir eu connaissance de projets de textes modifiant l’organisation et le fonctionnement de la justice et circulant “dans le plus grand secret”.

  Après la diffusion de ces informations, Michèle Alliot-Marie a assuré qu’il n’y a “aucun plan secret”. “On a demandé aux ministères de prévoir tous les cas de figure et notamment le cas où quasiment l’ensemble de la France serait bloquée par une épidémie”, a affirmé la garde des Sceaux devant des journalistes dans les couloirs de l’Assemblée, soulignant que “ces mesures n’ont même pas encore été arbitrées”, refusant toutefois de détailler les mesures en question.

  Pour sa part, le Syndicat de la magistrature dénonce un “dispositif liberticide” concernant les mesures d’exception envisagées par le gouvernement et adresse mardi 8 septembre une lettre à la Chancellerie pour appeler à un dialogue autour de cette question. Emmanuelle Perreux, présidente du syndicat, critique les atteintes aux libertés individuelles suscitées par une série de dispositions qui concernent principalement la justice pénale.

  Pour Mme Perreux, réunir les différents acteurs – magistrats, avocats, fonctionnaires – suffirait à mettre en place des mesures garantissant les libertés individuelles afin d’assurer un fonctionnement normal de la justice. La présidente du Syndicat de la magistrature juge inacceptable “qu’une pandémie grippale conduise à accepter une justice d’exception” par ordonnances gouvernementales.

  Elle espère que ce signal d’alarme interpelle le Parlement.

  Le ministère de la justice a répondu qu’il s’agissait d’un “document de travail provisoire” datant du mois de juillet qui envisageait alors une situation sanitaire extrême, scénario qui n’est plus d’actualité.
  “C’était un projet d’ordonnance dans le cadre de travaux exploratoires au cas où l’on serait face à une crise sanitaire grave empêchant les juridictions de fonctionner normalement”, a déclaré son porte-parole, Guillaume Didier, mardi.

  Une cinquantaine de responsables politiques et syndicaux, de médecins et autres personnalités ont signé un appel “pour une gestion démocratique de la pandémie”, appel publié dans Libération de mardi”.

  Rezumat:

  Uniunea judecatorilor si avocatilor din Franta a inaintat o scrisoare de protest Ministerului de Justitie in care ia o atitudine dura cu privire la planurile secrete de suprimare a libertatilor civile ale oamenilor (!) pe perioada pandemiei de gripa.

  Emmanuelle Perreux, presedinta uniunii respective a magistratilor a afirmat ca este inacceptabil ca guvernul sa elimine libertatile fundamentale ale omului prin decrete secrete, sub pretextul urgentei pandemice. Ea spera ca parlamentul va interveni in aceasta situatie grava (ale carei circumstante sunt descrise in articolele din postarea de fata)

  Ministrul Justitiei din Franta, Michèle Alliot-Marie neaga neconvingator ca ar fi fost vorba de un document secret, pretinzand ca era doar un “document provizoriu”, de o simpla schita de lucru din iulie, care nici nu ar mai fi de actualitate si care ar fi fost preconizata pentru o situatie sanitara extrema, exceptionala, in care “intreaga Franta ar fi blocata/paralizata de o pandemie” si deci nici Justitia nu ar mai putea functiona normal. In acelasi timp, ea a refuzat sa detalieze care erau masurile gandite fie si din documentul de lucru.

  Presedinta sindicatului magistratilor a mai vorbit despre un “dispozitiv liberticid” (de ucidere a libertatii) compus din aceste masuri exceptionale si a reclamat ca inadmisibil ca o epidemie de gripa sa conduca la o justitie facuta prin exceptie, pe baza de ordonante guvernamentale.

  Se mai spune ca in jur de 50 de responsabili politici si sindicali, medici si alte personalitati au semnat un “apel pentru o gestionare democratica a pandemiei”, apel publicat in ziarul “Liberation” de marti (8 sept.).

 4. Si cateva articole in franceza legate de aceasta “gripa porcina”:

  Ingrijorandu-se de riscul suprimarii unor libertati fundamentale 50 de cercetatori, medici, “premii Nobel”, oameni politici, sindicalisti si ONG-uri au facut apel pentru o “gestionare democratica a pandemiei de gripa”. La acesta Roselyne Bachelot, Ministrul Sanatatii a raspuns ca vede “acest apel de o maniera pozitiva” deoarece “el subliniaza ca o criza pandemica interpeleaza toata societatea”. Ea a mai spus ca vaccinarea nu va fi obligatorie dar, ca spera ca oameni vor face dovada de altruism pentru a se proteja ei insisi precum si pe ceilalti…
  http://www.grippe-porcine.info/2009/09/10/roselyne-bachelot-repond-aux-accusations-dopacite-concernant-la-grippe-a.html

  Sindicatul national al infirmierilor din Franta afirma ca vaccinarea in masa a populatiei prezinta riscuri datorita unor compusi ce fac parte din vaccin si datorita faptului ca nu a fost testat suficient pentru a-l pune in practica:
  http://www.google.com/hostednews/afp/article/ALeqM5gk2opFIRad97MM0iVtWQWWfi3o_A

 5. Cred ca prin aceasta decizie guvernul Frantei, obliga alte guverne la decizii rapide. Vaccinurile se vor vinde OBLIGATORIU, si indiferent de ce se v-a decide in Franta in ultima clipa, banii pe vaccine se vor da, si multe vaccinuri vor fi deja facute.
  In Romania vor cadea multi dintre cei care nu au legatura cu biserica sau dintre cei simpli, de la tara, care nu stiu sa se apere de “deciziile obligatorii” ale guvernului:(.

  V-a izbucni ceva rau din asta. Populatia Frantei se va impotrivi.

  Dumnezeu sa ne ajute

  PS: Ma bucur mult ca ne avertizati in legatura cu unele bloguri. Poate mesaje de genul asta trebuiesc puse mai la vedere (mai sus pe pagina).

 6. Pingback: Război întru Cuvânt » DICTATURA MEDICALA SI IN ROMANIA? Ministrul Sanatatii vrea vaccinare OBLIGATORIE anti-”gripa porcina” pentru toti copiii!
 7. Pingback: Mais ou sont les docteurs d’antan? « Nostrabrucanus
 8. Pingback: Razboi întru Cuvânt » FEDERATIA ASOCIATIILOR DE PARINTI PROTESTEAZA FATA DE CARACTERUL OBLIGATORIU AL VACCINARII CONTRA GRIPEI PORCINE
 9. In afara de impactul fizic si psihologic:
  1.Cu aceasta ocazie a obigavitatii vacinarii pentru toata populatia in toate tarile, cei care sunt pe vreo lista neagra, sau in dezacord cu elitele, pot fi suprimati cu usurinta, fara ca cineva sa banuie cauza adevarata de unde “li se trage”…(mai ales in cazul in care vor sa dezvolte procedura de vaccinare cu echipe mobile,pentru care nu va putea fi un control total, pot veni si disparea oricand “raii” )
  2. Un atac asa frontal de anvergura, pentru totalitatea populatiei, este o manevra uriasa psihologica, pentru urmatorul sau concomitentul pas: cipuirea fortata; nu e de joaca, sa fii la dispozitia unei vacinari fortate, si sa nu stii exact ce-ti poate injecta, nemaivorbind de faptul ca insusi vaccinul e netestat si cei mai multi cercetatori dau avize total negative.

  Sa luam aminte, Dumnezeu sa ne ajute.

  Nu exista mai pe nicaieri cazuri de asa zisa gripa, in afara de ziare si televizor, dar elitele ne vor pe toti injectati…
  Eu zic cel mai bine sa suprimam televizorul si ziarele, vor disparea si gripele astea “exotice” si criza financiara, daca ne vom intoarce la o viata normala, in adevarata credinta. Vor ramane ei intre ei sa-si organizeze crize si pandemii, ca nu va avea cine-i asculta… E si total ecologic, tone de tone intregi de hartie vor salva padurile noastre de la disparitie;

  Iar cu televizorul eu vorbesc foarte serios: de mai mult de un an de zile, nu-mi lipseste mie si familiei mele, chiar daca sterg saptamanal praful de pe el.:)

 10. @ Cristina:

  Legat de a doua parte: sigur ca TV-ul e nociv, dar renuntarea la el este de dorit pentru alte motive, care tin de efectele negative dovedite pe toate planurile, insa nu va amagiti ca asa “vor disparea si gripele astea”… adica diversiunile astea, pentru ca ele nu lucreaza numai mediatic, ci deja au coborat in planul real la modul cel mai serios. Deci nu e doar un atac psihologic, desi poate fi socotit si asta.

 11. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Mitropolitul Ambrozie de Eghialia şi Kalavrita: VACCINUL IMPOTRIVA VIRUSULUI A(H1N1). DA sau NU?
 12. http://www.theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=587%3Afrench-doctor-says-qswine-fluq-jab-endangers-public-health-could-kill-60000-young-people&catid=41%3Ahighlighted-news&Itemid=105&lang=en

  O stire chiar de azi:

  Dr. Marc Girard, un specialist in efectele adverse ale medicamentelor si un expert medical care face parte din comisiile curtilor de justitie din Franta a spus pe un post de televiziune ca vaccinul pentru “gripa porcina” ar putea sa cauzeze 60.000 de morti in Franta, in special in randul tinerilor, copiilor si femeilor gravide.

  http://www.dailymotion.com/relevance/search/grippe/video/xafimi_grippe-porcine-h1n1-du-mercure-dans_webcam

  A mai spus ca oamenii care promoveaza vaccinul “gripei porcine” fac asta pentru ca au legaturi cu companiile farmaceutice.

  Problema cu acest vaccin este ca (…) este “preparat in conditii care constituie un pericol la adresa sanatatii publice”.

  O traducere (in engleza) a extraselor din acest interviu – aici:

  „A vaccine is being developed in conditions of amateurism such as I have never seen. Let’s take the pessimistic hypothesis: one death among every 1000 patients. There are plans to vaccinate 60 million people, and you so you already have 60,000 deaths, and this time, young people, children, pregnant women.“

  „What you are saying is serious because many people are getting ready to get the vaccine and you, you are saying: „You must not get a vaccination!“
  „YES, it is a vaccine that has been developed at great speed in conditions that put in danger the public health. There is a need to return back to the obligation that politicians have right now to protect citizens against the desire of the pharmaceutical industry to make money with all these vaccines. There is a public health code of law from 2007 which obliges all health professionals who give their opinions to reveal their interests. That law is ridiculed every day. All the people who you see saying: „the flu, it’s very serious,“ have interests, their lines interests, and that is why they say what they say. The public health administration is an example to us of a daily violation of the law. I am a medical specialist and I am against medicines that have no purpose. This vaccine is not just badly developped: it is not developped!“


  « – On développe un vaccin dans des conditions d’amateurisme que je n’ai jamais vues.

  Prenons l’hypothèse pessimiste : un décès chez 1000 patients. On va vacciner 60 millions de gens, eh bien vous allez avoir 60.000 décès et cette fois ci, des gens jeunes, des enfants, des femmes enceintes. ».

  – C’est grave ce que vous dites car on est tous prêts à aller se faire vacciner et vous, vous dites : « Il ne faut pas se faire vacciner ! ».

  – OUI, c’est un vaccin qui est développé à la va-vite, dans des conditions qui mettent en danger la santé publique. Qu’on revienne à l’obligation qu’ont les politiques actuellement de protéger les citoyens contre le désir de l’industrie pharmaceutique de faire de l’argent avec les vaccins. Il y a une loi du code de la santé publique de 2007 qui fait obligation à tout professionnel de santé qui s’exprime sur les ondes de faire état de ses liens d’intérêts. Cette loi est bafouée tous les jours. Tous les gens qu’on voit dire : « la grippe, c’est très grave », ont des liens, leur lien d’intérêt, qu’ils le disent. L’administration sanitaire nous donne l’exemple d’une violation quotidienne de la loi. Je suis un spécialiste des médicaments et je suis contre les médicaments qui ne sont pas au point.

  Ce vaccin, ce n’est pas qu’il est mal développé: il n’est pas développé!».

 13. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (1): Québecul sub regulile militare ale OMS-ului
 14. Pingback: Razboi întru Cuvânt » TERORISMUL VACCINARILOR LA ORDIN (2). SUA - Stat politienesc si lege martiala sub prextextul pandemiei
 15. Pingback: Război întru Cuvânt » PROVITA ROMANIA: Vaccinul pentru gripa porcina: periculos si ineficient!
 16. Pingback: Razboi întru Cuvânt » Despre vaccinul H1N1 cu mercur si squalena impus femeilor insarcinate
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare