Iranul acuza tarile occidentale ca “URZESC PLANURI PENTRU UN RAZBOI MONDIAL”

16-12-2012 1 minut Sublinieri

Ţările occidentale “urzesc planuri pentru un război mondial“, prin desfăşurarea de baterii de rachete Patriot la frontiera între Turcia şi Siria, a estimat sâmbătă şeful Statului-Major al forţelor armatei iraniene, generalul Hassan Firouzabadi.

“Ţările occidentale, căutând să instaleze Patriot la frontiera turco-siriană, urzesc planuri pentru un război mondial. Aceasta este foarte periculos pentru umanitate şi chiar pentru viitorul Europei”, a spus oficialul militar de rang înalt, preluat de agenţia Isna.

Bateriile de rachete Patriot reprezintă “o mare preocupare” şi fiecare baterie “este un punct negru pe harta lumii şi poate duce la un război mondial“, a adăugat generalul iranian, într-o declaraţie răsunătoare, în timp ce Iranul este unul din cei mai fideli aliaţi ai regimului preşedintelui Bashar al-Assad.

SUA vor desfăşura două baterii de rachete Patriot şi 400 de soldaţi, în cadrul NATO, pentru a consolida apărarea la frontiera turcă, în faţa violentului război civil din Siria. Germania şi Olanda vor amplasa de asemenea baterii Patriot în Turcia, la solicitarea acestei ţări, care sprijină rebelii în lupta împotriva regimului sirian.

Sursa: Agerpres

Legaturi:


Categorii

1. DIVERSE, Al treilea razboi mondial, Iran, Siria

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

1 Commentariu la “Iranul acuza tarile occidentale ca “URZESC PLANURI PENTRU UN RAZBOI MONDIAL”

  1. Pingback: AMERICA PREGATESTE TERENUL PENTRU RAZBOI CU IRANUL prin rapoarte despre iminenta fabricare a bombei atomice de catre regimul “mesianist” islamic - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare