OCTAV BJOZA se alatura demersului COALITIEI PENTRU FAMILIE de revizuire a CONSTITUTIEI. “Împărtășim întru totul punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe Române, noi, foștii deținuți politici, fiind aceia cărora doar credința în Dumnezeu ne-a salvat viețile”

24-09-2016 55 secunde Sublinieri

COALIȚIA PENTRU FAMILIE – OCTAV BJOZA – PRESEDINTELE AFDP – SPRIJINĂ FAMILIA TRADITIONALA

Octav Bjoza, Președintele Asociației Foștilor Deținuți Politici din România, sprijină Coaliția pentru Familie și referendumul pentru căsătorie. 

“Sunt peste 3 milioane de semnături adunate, pe care avem intenția să le înaintăm Parlamentului României. Aceste semnături au fost strânse în scopul de a cere Parlamentului României introducerea în Constituție a unor clarificări privind familia. Și anume, constatăm că în Constituție există o mențiune care permite ambiguități și atunci vrem să venim cu precizarea fermă că cei doi soți care compun o familie trebuie să fie un bărbat și o femeie.

Împărtășim întru totul punctul de vedere al Bisericii Ortodoxe Române, noi, foștii deținuți politici, fiind aceia cărora doar credința în Dumnezeu ne-a salvat viețile. Așteptăm cu nerăbdare acest punct de vedere, care se lasă așteptat, punct de vedere venit mai întâi din partea celor două camere ale Parlamentului. Este de dorit să primim un astfel de răspuns care să fie clar, neechivoc, pentru a ști ce avem de făcut în continuare.”, spune Octav Bjoza în mesajul video postat pe contul de Facebook al Coaliției pentru familie.

În luna iulie, CCR a avizat, cu unanimitate de voturi, inițiativa constituțională care definește căsătoria ca uniunea dintre un bărbat și o femeie. Curtea Constituțională a constatat că inițiativa legislativă a cetățenilor, intitulată “Lege de revizuire a Constituției României”, îndeplinește condițiile prevăzute de art.150  și art.152 din Constituție.


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Octav Bjoza, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Revizuirea constitutiei, Video

Etichete (taguri)

, , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare