PATRIARHIA ROMÂNĂ deplânge ”SITUATIA CRITICA” a familiei lui Florin Barbu cerând implicarea STATULUI/ Florin Barbu, Camelia Smicala si George Alexander la Realitatea TV si B1 (VIDEO)/ ORORILE SISTEMULUI NORVEGIAN: familia AVRĂMESCU condamnata la INCHISOARE! Familia NAN – amenintata si ea cu PUSCARIA…/ SUFLETELE DE COPII SUNT DE VÂNZARE!

5-07-2016 6 minute Sublinieri


Patriarhia Română a luat act cu îngrijorare de situaţia critică în care se află familia de români Florin Barbu şi Claudia Racolta, stabilită la Londra, ai cărei copii, Diana (8 ani) şi Andy (5 ani), au fost încredinţaţi prin decizia instanţei unui cuplu britanic homosexual.

Biserica susţine constant familia tradițională ca fiind cadrul natural pentru nașterea, creșterea şi educarea copiilor în spiritul valorilor morale fundamentale. Ca urmare, considerăm că familia de români trebuie susținută pentru a fi respectat dreptul celor doi copii minori de a fi împreună cu părinţii lor naturali.

În acest sens, soluţia de protecţie aleasă de autorităţile britanice contravine Convenţiei cu privire la drepturile copilului adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite la 20 noiembrie 1989 şi ratificată de România prin legea 18/1990. Astfel, potrivit articolului 20, alin. 3: În alegerea uneia dintre aceste soluţii (de protecţie – n.n.) este necesar să se ţină seama în mod corespunzător de necesitatea unei anumite continuităţi în educarea copilului, precum şi de originea sa etnică, religioasă, culturală şi lingvistică”.

Patriarhia Română face un apel către Statul român de a solicita autorităţilor britanice reanalizarea cazului şi identificarea unei soluţii care să ţină cont de dreptul fundamental al celor doi copii minori de a fi crescuţi şi educaţi în familia lor naturală.

Momente grele pentru Florin Barbu, un brașovean stabilit în Marea Britanie, căruia statul englez i-a luat copiii. Bărbatul nu va fi arestat pentru că a divulgat identitatea părinţilor adoptivi şi anunţă că va contesta decizia de adopţie, informează Mediafax. Românului i s-a interzis să mai publice poze cu micuţii săi pe Facebook. Cei doi copii au fost daţi spre adopţie unui cuplu de homosexuali englezi. Revoltat, Florin Barbu a stat aproape două săptămâni în greva foamei la Strasbourg. Cazul său a stârnit numeroase reacţii în mediul online, însă niciuna concretă din partea autorităţilor române.

Invitat în platoul Știrilor B1 TV, Florin Barbu a povestit cum au ajuns autoritățile britanice să îi ia copiii.

”Totul a început în octombrie-noiembrie 2013, după câteva certuri în familie. Cei de la Protecția copilului din Anglia au fost anunțați că doi micuți asistă la certuri în familie. Au intervenit cei de la protecția copilului, spunându-ne la început că ne vor ajuta să trecem peste probleme, încă au rămas doar promisiuni. Niciodată nu ne-a fost oferit nici cel mai mic sprijin. (…)  Copiii nu erau în pericol. Noi niciodată nu ne-am certat cu copii sau să fim abuzivi față de ei. Au venit și au început să facă un raport. Cel mai mult aveau treabă cu mama (…) că nu are grijă de copii, că alăptează sub influențe morfinei. Toate aceste rapoarte erau făcute de față cu mama și cei de la Protecția copilului, deci nu a existat niciun martor”, a povestit bărbatul.

”În primul rând ei au decis să dea copiii mamei. Am spus că sunt de acord. Au cerut în instanță interdicția ca eu să nu merg acasă, după aceea au spus că va fi un proces și acolo au spus că încă nu vor da copiii mamei pentru că ei consideră că amândoi trebuie să mergem să facem consiliere. Ei ne-au promis că vor face acea consiliere, dar nu am primit niciodată acest ajutor de la dânșii. (…) Eu în prima jumătate de an am luptat ca mama să ia copiii.  După această perioadă ei au spus că ea are tulburări de personalitate. Apoi eu am spus cu avocatul meu că dacă nu pot să îi dea copiii mamei, atunci vreau eu copiii. La una dintre consilieri m-au întrebat dacă eu vreau să cresc copiii și Diana cu Andy fiind lângă mine, eu am întrebat-o pe Diana ce vrea și a zis «tati, eu vreau să satu cu tine , cu mami și cu Andy»”, a mai povestit Flrion Barbu.

„Am pierdut procesul de a primi copiii înapoiîn 2014. Ei au hotărât atunci să îi dea în plasament sau în cutsodie. Din clipa în care am piedut procesul nu i-am văzut absolut deloc. Am pierdut procesul în decembrie 2014, m-au lăsat să văd copii după două zile și apoi nu i-am mai văzut deloc”, a mai spus bărbatul.

 • George Alexander:

CAZUL AVRAMESCU

Roberto şi Adrian, copiii familiei Avrămescu-Cruz, doi soți cu dizabilități auditive, au fost luați de Barnevernet din Norvegia pe data de 19 martie 2014, după ce ar fi povestit la grădiniță că au fost bătuți acasă.

Nu ştim dacă Barnevernet s-a prezentat cu vreun regiment la uşa familiei, într-o obişnuită demonstrație de forță, pentru a-i ridica pe cei doi soți. Ştim însă că nu a fost vorba de nimic constructiv din partea acestui serviciu, nicio consiliere psihologică, niciun efort pentru a susține Interesul Suprem al Copiilor, acela de a rămâne în familia lor! De aici, şi prima concluzie: cu toate că afirmă contrariul, practica arată că Barnevernet nu are decât scopul de a eticheta, marginaliza şi izola părinții! Singura sa strategie nu este decât aceea de a administra pedepse! Probabil, în acest caz a avut o misiune şi mai uşoară ținând seama de dizabilitățile auditive ale soților Avramescu-Cruz.

Excelând în profesionalism, probabil!, oameni fără nicio urmă de inteligență emoțională, linşează pur şi simplu această familie, deschizându-i imediat două procese, unul privind îngrijirea copiilor, iar celălalt, penal, pentru acuzația de violență asupra acestora.

Surpriza vine însă în ianuarie 2015, când Instanța judecătorească, analizând probele decide DEFINITIV că “nu există motive ca băieții să fie luați din sânul familiei”!
De ce, oare, au fost luați atunci de către Barnevernet?!
Şi, încă o întrebare… A fost tras cineva, din acest serviciu, la răspundere pentru nu numai lipsă de profesionalism, dar, diletantism, abuz în serviciu, traumatizarea copiilor şi părinților?!

Nu. Never!

Întrebarea cea mai bună, însă, este alta… Ca un serviciu care promovează toleranța, ordinea, disciplina în societate, integrarea tuturor cetățenilor, s-a supus, oare, Barnevernet deciziei Instanței Judecătoreşti?!

Nu, bineînțeles!
Există dreptate în societate, dar dreptatea –conform fabulei- nu este pentru căței!
Sau, parafrazând o zicală, tote instituțiile dintr-un stat democratic sunt egale –având aceleaşi drepturi şi îndatoriri!- dar unele sunt mai egale decât altele…

Demonstrând buna conlucrare în societate, precum şi împletirea armonioasă a principiilor democratice şi, mai ales, a intereselor obscure!, urmează o altă lovitură de teatru… Deşi prima instanță decisese DEFINITIV că “nu există motive ca băieții să fie luați din sânul familiei”, în procesul penal, în octombrie 2015, soții Avramescu sunt condamnați la câte 5 (cinci) luni de închisoare şi la plata unor amenzi!

Deoarece familia Avramescu rămâne stupefiată în fața celor două decizii judecătoreşti care se băteau cap în cap, face recurs în procesul penal. Surpriză, însă! Printr-o coincidență banală, poliția norvegiană declanşează din senin procedura de expulzare a mamei din țară!
Nu înțelegem însă… S-a avut în vedere dezmembrarea familiei sau plasarea ei la o distanță de 3 000 de kilometri de propriii copii?!

… După nu ştiu cât stres, intervenții, situații la limita suportabilului, soții Avramescu rămân în Norvegia. Aveau să plătească, însă, scump această sfidare la adresa celor care le-au luat copiii căci Barnevernet nu rămâne dator şi, mai ales, nu iartă niciodată!
Acum îi aşteaptă închisoarea…

P.S. Anexez fotocopiile după convocările soților Avramescu la închisoare. Nu le mai traduc căci şi aşa îmi fac rău… Ele spun clar, însă, că el trebuie să se prezinte pe data de 4 iulie, iar ea pe 28! La ÎNCHISOARE.

DE VÂNZARE SUNT SUFLETE DE COPII…

De câte ori mă uit la stele, mă gândesc la copii… Ne vorbesc despre dreptul la fericire, despre visul acela imposibil de atins…

Copilul acela, steaua aceea, Dragoş Nan va creşte în curând, decimat de dragostea de părinți… Îi va fi dor şi nu-şi va vedea măcar propria Mamă şi propriul Tată! Va fi martor la indiferența de neiertat a celor care îl înspăimântă de la Barnevernet… Nu le va vedea chipurile părinților decât în vis… A plecat, de fapt, de lângă părinți, de când Barnevernet i-a tulburat viața, l-a distrus, cultivându-i frica de sine, propria-i frică de a nu mai reveni niciodată la condiția de om!

… Într-o zi cât o noapte din 2016, soții Nan şi-au revăzut copiii, înconjurați de persoane virtuoase de la Barnevernet…
Nimeni nu le-a putut citi pe buze, însă, durerea sfâşietoare… L-au văzut pe Dragoş, plângând de dorul părinților, zbătându-se disperat în chingile maşinii, cu care Barnevernet îl legase… Tatăl copilului n-a mai putut rezista emoțional… I-a rugat să aibă măcar puțin respect față de un copil pe care nu-l poți lăsa plângând… Mama-surogat – care e plătită să-şi joace sărmanul rol, altfel nu prestează nimic gratis!- i-a reamintit că aşteptările adesea te duc la prăbuşire… Numai că nu l-a împins sau l-a bruscat, numai că nu l-a luat la palme în fața propriilor copii!… Nici urmă de înțelegere sau de compasiune… Numai tupeu de negustor de suflete!

Aceşti cămătari care trăiesc, hărțuindu-ne, oameni fără conştiință!, care sunt plătiți să ia locul Părinților, îmbogățindu-se din dramele acestora precum căpuşele, fac afaceri cu suflete de copii…
Nimeni nu arată succesul mai bine, în cadrul Barnevernet, decât ei! În timp ce alții mor sau sunt distruşi psihic, ei prosperă!

… Soții Nan au avut curajul să le spună că nu poți lega, totuşi, ca pe nişte animale, nişte copii care plâng…
Urmează represaliile acum…
Soții Nan au fost identificați şi s-a tras concluzia că sunt chiar violenți!
Violenți, pentru că nu întorc spatele când copiii strigă după ei… După ajutor… Când se zbat neputincioşi în mâinile agresorilor.
Violenți, pentru că, pur şi simplu, nu zâmbesc, când, doar, toată lumea e aşa de fericită în cadrul sistemului care ne transformă în mamifere pe toți!

Violenți, pentru că nu-şi reprimă dragostea de Dumnezeu, dragostea de sufletele copiilor lor, singurul lucru pe care Barnevernet nu-l înțelege şi nu l-a înțeles vreodată! Dragostea de părinte, cea care nu se cumpără niciodată!

Îi aşteaptă acum închisoarea.

Închisoarea, ca mijloc de intimidare, pe mulți îi aşteaptă…

Am văzut oameni ieşind în stradă, însă, oameni înnobilați de suferința pentru semenul lor. Oamenii aceştia, niciodată, nu-şi vor pierde speranța, niciodată nu vor ceda! Nu se vor închina niciodată fărădelegilor, acceptând pierderea copiilor noştri! Acceptând trimiterea părinților în închisorile lor!

… Am văzut însă şi consilieri culturali mâncând sărățele sau îndopându-se cu cozonac. Tăvală dând peste valorile noastre morale, uitând tocmai de cei care au mai mare nevoie de ajutor de la ei… Dumnezeu să-i ierte!, dacă nu i-a iertat…

… “Bună ziua, -citesc în ultimul mesaj primit- faceți ceva, vă implor! Dl. Avramescu trebuie să se prezinte luni la închisoare şi soția lui pe 28.”.

Cum îi putem ajuta?! Nu cerşind mila nimănui! Luptând pentru drepturile lor!
Ar fi bine ca politicienii noştri să se implice, ar fi bine ca tot mai multe foruri, instituții, să îşi asume răspunderea.

… În orice caz, Asociația pentru Protecția Copilului şi Familiei “George Alexander” va intra sistematic în luptă. Ştim că timpul trece greu pentru un părinte rămas fără copii! sau aruncat în închisoare!, dar şi procesul de fondare al unei organizații de luptă are etapele ei. Am aşteptat şi noi împreună cu toți voluntarii cu aceeaşi nerăbdare. Dar nu mai este mult!

Vom porni lupta pe toate fronturile pentru apărarea drepturilor copiilor şi părinților!

Cei care vor să ne susțină în apărarea valorilor noastre morale, în apărarea Copilului şi a Familiei, să o facă!

Nu vrem să stăm cu mâna întinsă.

Nu avem timp nici să mâncăm sărățele, dragi consilieri, în timp ce semeni de-ai noştri, nevinovați, sunt aruncați prin puşcării!

Ajutați-ne! Susțineți-ne moral şi material! Veniți în rândurile noastre!

De vânzare sunt suflete de copii… Peste tot, prin Europa, mulți dintre copiii noştri zac în închisorile lor. Suflete de lumină care strălucesc –atât, cât mai pot!- singuri în mâinile cămătarilor de suflete! Care cred că pot cumpăra orice cu banii lor…

foto basilica.ro

foto basilica.ro


Categorii

Confiscarea copiilor de catre stat, George Alexander, Homosexualitate, Ierarhi romani, Raspunsurile Bisericii la problemele vremurilor, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

22 Commentarii la “PATRIARHIA ROMÂNĂ deplânge ”SITUATIA CRITICA” a familiei lui Florin Barbu cerând implicarea STATULUI/ Florin Barbu, Camelia Smicala si George Alexander la Realitatea TV si B1 (VIDEO)/ ORORILE SISTEMULUI NORVEGIAN: familia AVRĂMESCU condamnata la INCHISOARE! Familia NAN – amenintata si ea cu PUSCARIA…/ SUFLETELE DE COPII SUNT DE VÂNZARE!

 1. Asta e doar ca un început la ceea ce va urma…

  Iar la sfârșit va fi întocmai după cuvintele Sfântului Nil: “curvii, preacurvii și cumpărări de copii”.

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2008/11/12/din-profetiile-sfantului-nil-athonitul/

  Folosirea copiilor și tinerilor (și a multor altor categorii de oameni fără apărare) în uriașele rețele de trafic pentru pornografie, abuz și ucidere ritualică s-a înmulțit deja mult mai mult decât bănuiesc (sau își pot închipui) oamenii. Milioane și milioane de oameni dispar în fiecare an fără să fie închise cazurile vreodată. La acestea se adaugă acelea în care victimele sunt indetificate. Și la toate astea se adaugă cele în care oamenii sunt atrași viclean în aceste cloace satanice. Iar clica profitorilor și “consumatorilor” în această industrie demonică ocupă cele mai diverse fotolii și roluri în societate. Adâncul internetului e saturat cu înregistrări media ale acestor suferințe neștiute de oamenii de rând, unde zeci și sute de milioane de suflete sunt chinuite departe de ochii lumii vrăjite, lume ai căror ochi sclipesc doar pentru gunoaiele tehnice și de consum.

  Chinurile și umilința cea mai grozavă și moartea aproapelui nostru, frații mei, a devenit deliciul de consum al oamenilor îndrăciți. E grozav ce se petrece pe pământ în zilele noastre, fără ca omul de rând să aibe habar. În timp de crinii pustiei se roagă lui Dumnezeu zi și noapte și luptă cu satana, de cealaltă parte sunt unele suflete atât de căzute și de denaturate că fac voia dracilor cu toată dăruirea și iscusința. Aceia sunt cei care împing dinspre vârful piramidei luciferice toată spurcăciunea: homosexualitate, pedofilie, transumanism… și alte fărădelegi greu de cuvântat. Și aici nu mă refer la idei și filosofări în eter, ci la practici cât se poate de imediate și reale.

  Nu se știu aceste lucruri… Dar în întuneric, omenirea care tot mai mult se îneacă în păcat, începând cu noi ortodocșii, acolo în tenebre se pregătesc lucruri de negândit pentru omenire. Grozăvia lor va fi atât de șocantă încât oamenii vor fi traumatizați peste măsură. Și toate vin de la vrăjmașul. A dobândit toată această putere asupra lumii, să facă toate acestea din cauza păcatelor, a fărădelegilor care umplu toate măsurile și trec dincolo de ele…
  Și mâniem și întristăm pe Dumnezeu cu obrăznicia noastră…

  Părintele Sfânt Arsenie a zis, după ce a fost dus de Duhul Sfânt în America, așa: “Da, Doamne, vrednici sunt de pierzare”.
  Va dați seama ce înseamnă să zică asta un om plin de Duhul Sfânt și de dragostea lui Dumnezeu și care și-a pus TOATĂ viața în slujba Domnului pentru aproapele și pentru neamul său?!
  A zis-o cu mare durere… Pentru că a văzut ce puțini au văzut, dintre cei din Biserica Luptătoare. Realitatea care se coace în întuneric departe de ochii lumii obișnuite. Lucruri și fărădelegi prea groaznice pentru mintea omenească.
  (Aici e vorba și despre subiectul foarte greu și practic ignorat, însă bine atins de Elena și Carmen, la comentariile 39 și 40, de aici: http://www.cuvantul-ortodox.ro/recomandari/2016/06/28/brexit-va-mai-fi-sau-nu-va-mai-fi-halucinanta-teza-a-ignorarii-referendumului-din-marea-britanie-are-precedente-uniunea-europeana-o-constructie-fara-popor-impotriva-poporului-george-soros-p/comment-page-1/#comments )

  Despre asta aș fi vrut să aflați și voi fraților (deși probabil știți deja), chiar dacă e greu să scrii public, pentru că materialele sunt greu de pus cap la cap și de documentat după stilul obișnuit. Asta pentru că mintea și cugetul trebuie să aranjeze în cuvinte, după mult timp și multă trudă și cercetare, ceea ce Duhul Sfânt arată Sfinților lui Dumnezeu, spre deplina înțelegere, într-un timp foarte scurt.

  “Lumea s-a stricat!”

  Dar nu doar Părintele Sfânt Arsenie a zis așa cuvinte… Au zis-o și mulți alți Părinți cu viață sfântă. Și să ne amintim ce a zis Domnul acelui Părinte din Sfântul Munte, în vedenia cu Sfântul Gheorghe:

  “Împăratul a răspuns din nou:
  Gheorghe, iubitul meu, văd starea lumii; cuvintele Mele au încetat din gurile oamenilor. În locul cuvântului Meu, osândirea; în locul dragostei, ură, vrajbă și pizmă; în loc de dreptate, nedreptate; a pierit adevărul; a lipsit smerenia; a prisosit răutatea, sodomia, curvia, preacurvia. Lumea s-a stricat! Și acestea toate le fac nu numai mirenii, bărbații și femeile, ci și unii preoți și călugări. Mă pătrund la cele dinlăuntru. Mă răstignesc a doua oară. Și-au spurcat cu desăvârșire chipul călugăresc, cel îngeresc. Însă toate le rabd cu îndelungă răbdare, așteptând îndreptarea și pocăința lor. Iar pe acesta n-am încetat a-l povățui până astăzi, ca să facă voia Mea. Nu am încetat a-l striga prin cuvânt viu, să nu facă ceea ce nu-mi place Mie. Iar el, auzind glasul Meu și cunoscând cum că Eu sunt, după cum s-a adeverit de la mulți duhovnici și robi ai Mei îmbunătățiți, nu M-a ascultat. De multe ori i-am adus aminte de petrecerea lui cea dintâi, ca să se întoarcă iarăși la ea; dar el a rămas neîndreptat. Deci fără de răspuns este înaintea Mea.”

  http://www.cuvantul-ortodox.ro/2012/04/24/vedenie-athos-sfantul-gheorghe-amfilohie-video/

  Împăratul nostru a răspuns!…

  Dar și Maica Domnului Preacurata, a zis întocmai:

  ‘Apoi Maica Domnului a continuat:

  − Toți oamenii să vină aici. Să sufere puțin pe pămant. Sunt multe ispite pe pămant. Numai sufletul să vi‑l păziti de păcate. Cel care se jertfește pentru Fiul meu se va desfăta de toate aceste bunătăți. Toți care vor lucra pentru mine jos pe pămant vor veni în Rai. Aceste bunătăți sunt o bucurie pentru cel care se desfătează de ele. Acum însă vin puțini. Lumea s‑a stricat”.’

  http://marturieathonita.ro/lambrini-vetios/

  Să nu uităm cuvintele Sfinților lui Dumnezeu:

  ‘ “Se întrevede că se vor lichida toate motivele de război între oameni: motive economice, naționale, culturale, rasiale etc. Va mai rămâne totuși unul: motivul lui Dumnezeu.”

  Fiii luminii vor fi prigoniți până la sfârșit de fiii întunericului, chiar fără ca cei dintâi să îi deranjeze cu ceva pe cei din urmă. Cel păcătos îl va urî întotdeuna pe cel drept, în care își vede păcatele sale. Astfel, ceea ce ar fi trebuit să ducă la unirea tuturor, adică Evanghelia lui Iisus Hristos, va dezbina cel mai mult. Aceasta spune și părintele Arsenie Boca, zicând: “Ultimul ideal, capabil de unificarea oamenilor, va dovedi pe oameni incapabili de el. Cu cât oamenii își vor pogorî destinul lor din Cer, în pământ, cu atât mai mult se va cutremura pământul sub ei: fiindcă nu este pace decât de la pacea cu Dumnezeu. Un destin răsturnat antrenează în răsturnare, antrenează în revoluție totală, totul.” ‘

  http://www.crestinortodox.ro/editoriale/ultimul-motiv-razboi-136031.html

  Domnul și Maica Domnului să ne miluiască!

 2. In Marea Britanie serviciile sociale si in special cele de protectia copilului sant o afacere extrem de rentabila.
  Au mai multe surse de finantare , oficiale si neoficiale, o armata de avocati si un lobby fr. puternic.
  Drept rezultat, investigatiile in cazurile de abuzuri ale copiiilor plasati in grija sau pentru adoptari sant irelevante.
  Deoarece multi politicieni au fost/sant implicati in pedofilie abuzand copiii aflati in grija acestor servicii, politia in loc sa investigheze, ignora evidentele sau le distrug.
  Din cand in cand, la insistenta unor jurnalisti, se redeschid anchetele, dar in majoritatea cazurilor dupa ce principalii mari vinovati sant morti.
  Cateodata cand scandalul risca sa se intinda, personaje minore sant condamnate.
  Ramificatiile abuzurilor se intind la cercuri inalte de putere, celebritati, justitie, etc. iar sub pretextul protejarii identitatii copiiilor, tribunalele interzic scurgerea de informatii in mediul public prin amenintarea cu inchisoarea a celor ce nu se conformeaza.

  In anumite cazuri se invoca “secretul de stat” (cazul Dunblane) si orice investigatie este oprita. In alte cazuri (Elm Guest house) MI5 (securitatea interna) a confiscat dosarele politiei.

  Cine nu crede poate sa verifice articole ale mass-mediei pe internet.

  PS.
  Aceste informatii mi-au fost confirmate si de un ofiter de politie din London Metropolitan Police.
  (Locuiesc si lucrez in Londra de peste 25 de ani asa ca vorbesc in cunostinta, chiar daca relativa, de cauza )

 3. Trebuie identificata corect problema si anume, ca este vorbe despre implementarea unei politici de institutionalizare a copiilor, pretutindeni. Este vorba despre actul intentionat de rapire a copiilor din sanul familiei si al Bisericii, si cresterea lor, fortat, in mijlocul spurcaciunii si a uraciunii numita LGBT. Este o politica prin care se incearca stricarea si spurcarea tuturor, de la o generatie la alta, fiecare generatie fiind reeducata inca de la varsta copilariei. Aceasta politica va fi implementata peste tot.

  Mijloace lumesti de lupta impotriva acestui curent satanist nu prea exista. S-ar putea rezolva cate un caz, doua, izolat, pe ici, pe colo … dar doar atat. Pentru ca cei sunt in functii ale statului si ar trebui sa lupte impotriva, sunt tot oameni, majoritatea santajabili, iubitori de arginti si de putere … oameni compromisi din multe puncte de vedere.

  Implementarea unei politici de institutionalizare a copiilor s-a discutat nu demult chiar in cloaca de corupti numita “parlamentul european”. Deci nu este ceva izolat si nicidecum nu este vorba de “exces de profesionalism” al celor angajati in institutii gen Barenvert.

  La noi, in Romania, s-a inceput prin inventarea clasei zero. In felul acesta, copii sunt smulsi cu un an mai devreme din sanul familiei si implicit de la frecventarea si educatia Bisericii Ortodoxe. Clasa zero este o aiureala. Este o inventie prosteasca sub masca justificarii unei pregatiri a copiilor inaintea clasei a-I-a.
  Mai nou, s-a prelungit si scoala cu o saptamana, adica vacanta de vara se ia mai tarziu. Si din aceasta toamna, ministrul invatamantului vrea sa cheme copii cu o saptamana mai devreme, sub manipulatoriul pretext al “depanari de povesti de vacanta”.
  Deocamdata nu este obligatoriu, dar probabil ca intr-un viitor mai apropiat sau mai indepartat, va fi ceva cu caracter daca nu obligatoriu, cel putin recomandat pentru “binele” copiilor. Un fel de aiureala “team building” prin care corporatiile ii tin legati pe angajati chiar si in timpul lor liber de la sfarsit de saptamana sau sarbatori.

  Singura metoda de lupta impotriva acestor politici este cea duhovniceasca. Sa ne schimbam fiecare pe noi insine, sa ne intoarcem de la pacatele noastre si sa incepem sa lucram poruncile dumnezeiesti. Atunci va asculta dumnezeu rugaciunile noastre si ne va izbavi de toate relele.

  Stiu ca sunt unii care nu cred ca absolut tot ceea ce ni se intampla la nivel de persoana, de neam sau la nivel mondial are legatura cu Dumnezeu si cu pacatele noastre. Insa a nu crede ca totul este o rasplata sau o pedeapsa a propriilor noastre alegeri intre bine si rau, denota o credinta slaba sau chiar necredinta.

  Dovezi a celor pe care le-am spus mai sus gasim din plin in Vechiul Testament, in Noul Testament, cat si in vietile sfintilor.

  Nu se misca fir de par din capul niciunui om, fara voia lui Dumnezeu. Si rugaciunea omului care s-a lepadat de pacate si incearca din rasputeri sa lucreze poruncile Domnului, poate sa faca sa stea si soarele in loc. Poate sa mute muntii, poate sa aduca din moarte la viata, poate sa faca orice.
  Aceasta este lupta cea mai mare a omului: sa se lepede de pacate si sa se intoarca cu tot sufletul lui catre Iisus Hristos Dumnezeul nostru. Altceva nu exista, nu se poate lupta altfel.

  Din pacate, vor veni vremuri din ce in ce mai rele.

 4. @Adrian Cazan

  Adevarat.Lumea de sus e sinistra si bolnava…

 5. Recent am terminat de urmarit un “playthrough” tulburator pe youtube.Desi nu pare avand in vedere primele capitole ,jocul devine sinistru ulterior.Un personaj se va dovedi a fi un fotograf care foloseste fete adolescente drogate pentru a le fotografia in ipostaze cat mai inocente,care sa sublinieze ,chipurile,puritatea.Evident,subiectul e tulburator si mai ales,ilegal.De aceea toata lumea se intreaba:de ce acel personaje face acele poze? Nu ar fi imediat arestat daca ar publica pozele? Poate nu sunt destinate publicului larg,banuiesc eu…

 6. Jocul se numeste “Life is strange” si ii dadeam tarcoale de ceva vreme.Se desfasoara intr-un campus reputat dintr-un orasel mic american din Oregon,Arcadia Bay.
  Nu fac mai multe “spoilere” .Asta daca mi se publica comentariul .In fine,daca mi se publica,puteti vedea seria aici:

  https://www.youtube.com/playlist?list=PLoGNLdRqPZcVEjTOTh-z0zm3lpUyPe3gI

  ( in caz ca vreti un “gamer” roman,chiar cel mai popular ;mai e un avantaj :tipul reuseste sa salveze unul din cele mai iubite personaje din joc ,o fata credincioasa care vrea sa se sinucida…aflati voi mai multe)

  sau

  https://www.youtube.com/watch?v=LZC0R7FrQV4&list=PL_QtSMEGimbzB7jsqzNKfkJFYjt8XpAb_

  ( e mult mai atent la detalii-…iar aspectul acesta a foarte important atunci cand urmaresti “jocuri” din categoria “film-joc” )

 7. @emanuel

  Nu stiu daca ai incercat sa fii sarcastic sau nu dar incearca sa raspunzi / comentezi la obiect fara generalizari inutile.

 8. Slugă netrebnică, Adrian, Emanuel – subscriu la ce ați scris la 2, 3, 6, 7, 8.

  Cu precădere:
  “Mijloace lumești de luptă împotriva acestui curent satanist nu prea există.” – da, pentru că lumea însăși s-a satanizat, inclusiv mijloacele sale. Dar se mai poate dacă ortodocșii vor forma nuclee foarte bine închegate de rezistență, adunându-se în jurul Domnului Hristos și în Biserica Lui.
  “Singura metodă de luptă împotriva acestor politici este cea duhovnicească. Să ne schimbăm fiecare pe noi înșine, să ne întoarcem de la păcatele noastre și să începem să lucrăm poruncile dumnezeiești. Atunci va asculta dumnezeu rugăciunile noastre și ne va izbăvi de toate relele.” – subscriu total.
  “Nu se mișcă fir de păr din capul niciunui om, fără voia lui Dumnezeu. Și rugăciunea omului care s-a lepădat de păcate și încearcă din răsputeri să lucreze poruncile Domnului, poate să facă să stea și soarele în loc. Poate să mute munții, poate să aducă din moarte la viață, poate să facă orice.
  Aceasta este lupta cea mai mare a omului: să se lepede de păcate și să se întoarcă cu tot sufletul lui către Iisus Hristos Dumnezeul nostru. Altceva nu există, nu se poate lupta altfel.

  Din păcate, vor veni vremuri din ce în ce mai rele.” – întocmai așa cred, deci subscriu.
  Acestea sunt singurele și veșnicele căi și arme ale creștinilor.

  Adrian, din ce am cercetat am găsit nu doar că este exact așa cum zici, ci mai grav. Și nu doar în Londra și în Regat, dar pe toată fața pământului, cu puține excepții – în special acolo unde Harul adus de Biserica lui Hristos, Domnul nostru, a risipit întunericul.
  În jurul acestor insule și în restul lumii – pe suprafața ei, în văzduhul ei și în adâncurile pământului de sub ea, întunericul se întinde că o plagă, hrănindu-se cu păcatele și fărădelegile oamenilor. Și singura stavilă împotriva întunericului acesta este Dumnezeu cu Sfinții și robii Lui.

  În legătură cu jocurile și filmele, și cu uriașa industrie luciferică din spatele ei, ar dori careva să mă ajute să scriu o mărturie-analiză pe acest subiect ? Aș numi-o “Jocurile iadului”. Vreau să fie gratuită și ușor de accesat pentru oricine. Am primit binecuvântare de la duhovnic pentru a scrie despre jocuri și “producțiile” conexe, care sunt mijloace extrem de eficiente în a răspândi întunericul în și între oameni.
  Pot să trimit o ciornă, cui dorește să vadă cam cum se poate trata. Dar este doar o ciornă. Munca ce trebuie depusă și acoperirea subiectului sunt foarte mari. Și va trebui să fie făcute benevol.

  Domnul și Maica Domnului să ne ierte și să ne miluiască, fraților!

 9. Sotii Nan…am auzit ca ea povestea ca Dragos, cel mic era plin de vanatai. In rest apare in articol ca era legat…Inseamna ca lucrurile chiar asa se intampla. Mihaela Nan nu minte si nu face public tot de florile marului. Eu nu-mi imaginez cum pot unii sa se joace asa cu viata unor copii nevinovati.
  …si cate familii or mai fi. Cei de mai sus sunt mentionati, dar cati or mai fi si noi nu stim nimic de ei?

 10. “Cei de mai sus sunt mentionati, dar cati or mai fi si noi nu stim nimic de ei?” – foarte buna intrebare.

 11. @Adrian Cazan

  Cred ca nu ati inteles la ce m-am referit bag de seama . Lumea de sus=Elite .Sper ca e destul de clar pentru toata lumea.

 12. @ Lucian

  Frumos punctat.

  “Jocurile video” este un capitol important pentru cei care vor sa inteleaga felul in care copii lor se alieneaza ,fiindu-le introduse in capatana concepte oculte,Elitiste.Sunt la fel de importante ca filmele si muzica pentru tinerii nostri.Pot sa depun marturie,fiind si eu unul dintre tineri,desigur,cu alte motive care ma ambitioneaza.

  Nu ati observat amplificarea fenomenului “Illuminati” ?Chiar pe strada daca va uitati.Si nu,prin asta nu intelegem “pasiunea” pentru conspiratii.Intelegem pasiunea pentru haine si pantaloni cu Ochiul Atot-Vazator ,cu piramada,cu bufnita Elitelor,cu palmele care recreeaza un triunghi .E cool sa fii Illuminati.Campania de denigrare a “conspirationistilor” a avut succes.

  Iar atunci cand vorbim de jocuri video cu mesaje ne referim in special la cele “solo” .Sigur,si cele “in retea” au un rol foarte important(League of Legends,Counter Strike ,DOTA etc) .Spre exemplu: recentul joc Overwatch.Un joc cu personaje transhumaniste,

  https://www.youtube.com/watch?v=cPRRupAM4DI

  https://www.youtube.com/watch?v=I3WhdXPaUd8

  Mai mult despre jocurile “in retea” :

  https://www.youtube.com/watch?v=of1k5AwiNxI

  https://www.youtube.com/watch?v=gyPLVMPBUE4

  https://www.youtube.com/watch?v=YuT_RAugJu0

  https://www.youtube.com/watch?v=z15enlhZLi8

  “Vreau să fie gratuită și ușor de accesat pentru oricine. Am primit binecuvântare de la duhovnic pentru a scrie despre jocuri și “producțiile” conexe, care sunt mijloace extrem de eficiente în a răspândi întunericul în și între oameni.
  Pot să trimit o ciornă, cui dorește să vadă cam cum se poate trata. Dar este doar o ciornă. Munca ce trebuie depusă și acoperirea subiectului sunt foarte mari. Și va trebui să fie făcute benevol. ”

  Nu m-am inhamat niciodata la compunerea unui proiect mai amplu .Si nici nu cred ca ma voi apuca .
  Eventual,pot sa aduc mai multe exemple de jocuri cu diferite mesaje oculte sau pur si simplu imorale/agresive etc .

  Poti sa-mi trimiti ciorna pe emanuel_paval@yahoo.com

 13. @ emanuel

  O stire recenta, apropo de “jocurile video”: Primul festival porno din Japonia, Adult VR Fest, a fost suspendat prematur după ce numărul de doritori a depășit așteptările organizatorilor. Au fost amenințări cu revoltă populară din partea celor care nu au putut să intre.

  Evenimentul petrecut luna trecută în Tokyo, a oferit posibilitatea vizitatorilor de a testa cea mai noua tehnologie din industria sexului.

  Cu ajutorul instrumentelor puse la dispoziție, utilizatorii au putut experimenta sexul virtual, aceștia având la îndemână o pereche de ochelari virtuali și o păpușă.

  http://www.realitatea.net/primul-festival-porno-din-japonia-a-fost-inchis-dintr-un-motiv-halucinant_1955419.html

 14. @ emanuel

  Am adaugat cateva “detalii” la linkuri:

  The South Korean Love Industry: 2,022,920 vizionari
  https://www.youtube.com/watch?v=cYcEXCy4izY

  The Japanese Love Industry: 4,739,762 vizionari
  https://www.youtube.com/watch?v=qpZbu7J7UL4

  Schoolgirls for Sale in Japan: 5,767,994 vizionari
  https://www.youtube.com/watch?v=0NcIGBKXMOE

  Familia este pe cale sa devina un concept desuet, insasi acest cuvant este pe cale sa fie inlocuit cu “perteneriatul civil”.

  Marriage falls out of favour for young Europeans

  The number of weddings has fallen to historical lows in France and Spain and has tumbled in other Catholic countries such as Italy, Ireland, Poland and Portugal, according to national and European data. But people have also fallen out of love with marriage in countries as varied as Greece, Denmark, Hungary, the Netherlands and Britain. Only in parts of Scandinavia, the Baltic republics and Germany is the institution retaining its allure.

  In Italy there were fewer than 200,000 marriages last year, the lowest number since the first world war. Numbers have fallen by 24% in the past decade and halved since 1965. Preliminary data indicated that the rate of marriages in Italy last year was 3.3 per 1,000 citizens, said Istat (Italy’s National Institute of Statistics), compared with 4.6 in 2003. It was, it said, “the lowest in modern history”.

  In France the downward trend in marriages has been partly affected by the rise of civil partnership contracts. In 2013 for every three marriages there were two civil partnerships, known as PACS (pacte civil de solidarité), which were introduced in 1999.
  https://www.theguardian.com/lifeandstyle/2014/jul/25/marriage-young-europeans-austerity

 15. Pingback: MITROPOLIA ROMÂNĂ A EUROPEI OCCIDENTALE ii sprijina pe Florin Barbu si Claudia Racolța pentru recuperarea copiilor incredintati abuziv unor homosexuali/ ANDREEA SUTTON-BRĂDEANU, o alta româncă din Marea Britanie căreia i-au fost luati cei 3 copii,
 16. Pingback: FINLANDA TERORIZEAZĂ ȘI TORTUREAZĂ COPIII ROMÂNI SEPARAȚI ABUZIV DE MAMA LOR?! Camelia Smicală: “Mihai e tot mai distrus. A spus că e amenințat tot timpul, că-i este frică și că vrea acasă. În casele de copii din Finlanda sunt BOXE CA
 17. Pingback: FAMILIA NAN A CASTIGAT RECURSUL IMPOTRIVA BARNEVERNET! Politia copilului a pierdut procesul dupa o decizie in UNANIMITATE a judecatorilor | Cuvântul Ortodox
 18. Pingback: DUMITRU NAN A FOST ARESTAT! | Cuvântul Ortodox
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare