PETITIE in favoarea TRANSGENDERISMULUI. Sute de oameni de stiinta anti-Trump, printre care biologi si geneticieni, considera ca NU EXISTA POSIBILITATEA de a stabili FARA ECHIVOC GENUL si SEXUL!/ Cum atenteaza USR la casatorie ascunzandu-se dupa PSD

3-11-2018 4 minute Sublinieri

1600 de oameni de stiinta (!) au semnat un protest fata de decizia adminitratiei Trump de a defini genul dupa sexul biologic al persoanei.

Cei 1600 oameni de stiinta (!)? acuza faptul ca documentul respectiv invoca „pseudostiinta” (echivaland anatomia cu genul si chiar cu sexul) si incalca demnitatea umana.

700 biologi, peste 100 geneticieni si 9 castigatori de premiu Nobel considera ca a echivala genul cu sexul biologic e pseudostiinta. Argumentul lor: nu exista o legatura clara intre cromozomi, organele genitale si identitatea de gen. Practic, nu exista o legatura clara, ne spun ei, intre biologie si identitate de gen.

Mai pe romaneste, daca ne ducem, ca la armata, despuiati si despuiate in fata acestor sute de biologi, geneticieni si nobelarzi, acestia o sa ia o figura inteligenta si o sa zica „nu stim ce gen ai si nici de sexul tau nu suntem siguri”.

Pentru ca, tineti-va bine de scaune, puneti-va centurile, „niciun test stiintific nu poate determina fara echivoc genul sau chiar sexul” cuiva.

Asa ceva!!!

Pai bun, ok, sexul si genul ieste complexe si comporta numeroase discutii in comitzii si comitete, I get it. Nu iti poti da seama dupa organul anatomic din fata cu ce ai de-a face. OK. Dar, atunci, daca-i asa greu de stabilit legatura dintre biologie/anatomie, sex si gen, de ce se transeaza atat de drastic treaba asta prin recurgerea la transgenderism? De ce nu ramanem asa, nedefiniti? Daca stiintific nu exista test fara echivoc? Sau treaba asta e valabila doar pentru „binaritate”, nu si pentru „diversitate” de gen? E ok sa o transam trans, acolo nu e pseudo, dar nu-i ok sa o transam binar, cam la asta se reduce stiinta, inteleg?

Zilele trecute a fost înregistrat la Senat proiectul de lege privind reglementarea parteneriatului civil, semnat de parlamentari USR, precum şi de câțiva parlamentari UDMR şi PNL.

În principal, până recent disputa despre parteneriatul civil s-a dus în spațiul public mai ales în privința cuplurilor de acelaşi sex, care nu aveau acces la instituția căsătoriei.

Proiectul in discuție, însă, nu se referă doar la parteneriatul civil pentru persoane de acelaşi sex, ci și la parteneriatul civill pentru cuplurile de sex opus.

Despre parteneriatul civil referitor la cuplurile homosexuale voi scrie săptămâna viitoare; textul de azi se va referi la semnele de întrebare pe care le ridică, însă, parteneriatul pentru cuplurile de sex opus, heterosexuale, pentru că acestea sunt 99% dintre cele cărora se adresează legea, și aici va fi impactul principal. Întrebarea care se pune este următoarea: este, oare, nevoie de parteneriat civil pentru cuplurile de sex opus (heterosexuale, obişnuite)?

Din expunerea de motive a proiectului rezultă că inițiatorii își argumentează propunerea prin faptul că în jur de 7% din populație trăiește în uniuni neînregistrate (concubinaj), astfel încât se impune a li se oferi şi acestora o formă de protecție, iar această formă de protecție va fi parteneriatul civil.

Pe bune??? Pesemne ca doamnele, domnișoarele şi domnii semnatari nu obișnuiesc să gândească până la capăt.

Din lectura proiectului se poate constata că parteneriatul civil instituie un regim similar, în bună măsură, căsătoriei, partenerii urmând a fi asimilați soților în privința celor mai multe drepturi, obligații și efecte specifice căsătoriei. Cu alte cuvinte, parteneriatul este de fapt aproape o căsătorie, doar ca se numeşte parteneriat, iar cei care îl încheie se numesc parteneri în loc de soți. Adică e vorba despre o Marie aproape identică, dar cu altă pălărie.

Păi, în aceste condiții, ce mi-e căsătoria civilă, ce mi-e parteneriatul civil dacă nu tot aia? Doar că prima se încheie direct la Starea Civilă, iar cel din urmă la notar, care-l trimite apoi tot la Starea Civilă? (n.b., în forma inițială a proiectului parteneriatul urma să se încheie tot la Starea Civilă)

Și atunci, vine întrebarea: cu ce ii va proteja parteneriatul civil pe cei 7% dintre români aflați în relații de concubinaj? Parteneriatul civil îi protejează, la fel ca şi căsătoria, doar pe cei care îl/o încheie. Nu și pe cei care nu o fac.

Deci? Vi se pare că acei 1.5 milioane de români care trăiesc în relații consensuale neînregistrate pentru că nu au vrut să încheie o căsătorie, se vor înghesui acum să o facă doar pentru că mai nou s-ar numi parteneriat? Denumirea ii deranja pe ei?

Sau poate că aceşti oameni au diverse motive pentru care nu vor să-şi oficializeze şi reglementeze relația, toate aceste motive convergând spre ideea că îşi doresc să trăiască împreună „fără acte”, ceea ce înseamnă că nu vor încheia nici actele casătoriei, nici pe cele ale parteneriatului.

Prin urmare, cuplurile de sex opus care doresc să-și oficializeze relația pentru a obține diferite forme specifice de protecție, dar fără a se cununa, nu au nevoie de parteneriatul civil, pentru că au deja posibilitatea de a-l încheia sub forma căsătoriei civile; nu au nevoie de „Căsătoria Civilă 2″. lar cei care vor să-şi trăiască liber relația, nu vor încheia nici căsătoria, nici „Căsătoria Civilă 2″ (parteneriatul).

Aşadar, legiferarea parteneriatului civil pentru cuplurile de sex opus nu-şi va atinge scopul declarat de inițitori (protejarea cuplurilor necăsătorite).

Dar atunci, ce efect va avea o astfel de lege?

Ca regulă, cuplurile care nu doresc să se căsăorească nu vor dori să încheie nici parteneriatul civil.

În schimb, e posibil ca unele cupluri care în mod normal ar intenționa căsătoria să prefere parteneriatul: e mai fancy, mai hipsteresc, mai relaxat, te desparți mai lejer decă te plictiseşti, nu mai ai vreo datorie față de soț să-i fi alături la greu sau la bătrânețe. Adică, ceea ce se va întâmpla va fi că cei care își doresc viața de familie „fără acte” vor rămâne tot fără acte, dar din cei care ar fi ales să se căsătorească, o parte vor recurge la parteneriat. Experienta țărilor occidentale demonstrează o scădere a numărului de căsătorii ulterior reglementării parteneriatului pentru cuplurile de sex opus.

Or, parteneriatele sunt din start mai instabile fată de căsătorie, pentru că nu angajează nici simbolic, nici juridic, cu aceeași forță partenerii. Prin urmare, vor fi mai putini copii născuți în interiorul parteneriatelor, mai mulți copii crescuți în afara căsătoriei şi chiar a parteneriatelor (care se sfârşesc mult mai uşor) – ratându-se şi al doilea temei enunțat de inițiatorii legii în expunerea de motive.

Parteneriatul civil, se poate conchide, parazitează şi sabotează instituția căsătoriei, acționând ca un fel de căsătorie second-hand. Şi sabotează, astfel, pe termen lung, familia şi coeziunea și continuitatea țesutului social pe care o căsătorie stabilă şi o familie închegată le asigură.

Dincolo de brambureala inevitabilă ce va fi creată la nivelul administrației de stat şi locale de o astfel de revoluție instituțională, este, oare, pe termen lung, disoluția căsătoriei şi a familiei ceea ce ne dorim ca țară?

Proiectul parteneriatului civil lucrat la multiple maini (CNCD, ACCEPT & comp) si anuntat de Florin Manole de la PSD este o initiativa asumata majoritar de parlamentari ai USR.

Totusi, in presa a aparut ca fiind un parteneriat al mai multor partide, in frunte cu Manole pesedistul.

Iar USR-ului i-a convenit acest camuflaj mediatic.

Observ aici doua lucruri: ipocrizia transformata in stiinta a USR-ului, care face moarte de om pentru „penali” si pentru referendumul lui ”PSDragnea”, dar care nu ezita sa-si propulseze agenda anti-familie si anti-libertati via PSD, atunci cand are oportunitatea.

Al doilea tine de fondul proiectului parteneriatului civil, care porneste de la un argument inept: e o forma pentru cei care traiesc fara acte, care nu vor casatorie. Pai, bre oameni buni, daca exista unii care traiesc fara acte, in concubinaj, ca ei nu cred in casatorie, care ar fi motivatia lor sa se ia cu acte, doar ca purtand alt nume? Ngaaaa…


Categorii

1. DIVERSE, Homosexualitate, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

7 Commentarii la “PETITIE in favoarea TRANSGENDERISMULUI. Sute de oameni de stiinta anti-Trump, printre care biologi si geneticieni, considera ca NU EXISTA POSIBILITATEA de a stabili FARA ECHIVOC GENUL si SEXUL!/ Cum atenteaza USR la casatorie ascunzandu-se dupa PSD

 1. Ce dobitoci geneticienii astia !(pardon de expresie) ! Cromozomii au o legatura cu specia umana insasi, pentru ca ei fac diferenta nu numai intre femeie si barbat, dar si intre specia umana homo sapiens sapiens, adica noi cei cu 46 de cromozomi, si specia umana cu 44 de cromozomi(inferioara ca dezvoltare genetica), adica aborigenii din Australia si pigmeii din Africa. Cromozomii sunt bagajul informational pe care il dobandeste omul odata cu definitivarea unei specii, in informatii fiind cuprinsa si aceea a perpetuarii speciei. Informatia este atat de bine structurata incat nu exista dubii in privinta sexului(genului) in constructia cromozomiala a fiecarui individ(nici macar a celor asa numiti hermafroditi, care de fapt au tot o structura de femeie sau barbat, dar nu pe amandoua).
  Persoanele cu sindrom Down au 47 de cromozomi, fixati intr-o anumita structura, aceeasi la toate aceste personae, desi theoretic ar putea exista dispuneri diverse ale cromozomului in plus. S-a ajuns la concluzia, adica geneticienii cu capul pe umeri, ca aceasta dispozitie cromozomiala la cei cu sindrom Down este de fapt o incercare de evolutie a speciei umane, urmand ca urmatoarea specie sa aiba 48de cromozomi in momentul cand se vor naste oameni care vor dobandi , de la Dumnezeu probabil, acea structura stabila cu 48 de cromozomi. Chiar se afirma ca ar exista deja oameni care au trecut la 48 de cromozomi.
  Dar si la cei cu sindrom Down informatia privind perpetuarea speciei exista si ei sunt tot barbat sau femeie si nu altceva.
  ………….
  In alta ordine de idei, de ce casatoria religioasa trebuie legata de casatoria civila????? Ce obligatie are biserica sa cunune pe toata lumea care nu trece pe la biserica decat la botez, cununie si inmormantare ???
  Biserica nu poate cere tinerilor casatoriti sa fie si participanti la slujbele religioase duminica si in alte zile de sarbatoare ???

 2. Dispare cromozomul Y! Ce se va intampla cu barbatii?
  “in viitor, cu ajutorul medicinei moderne, functia genetica a cromozomului Y ar putea fi in curand schimbata pentru a permite cuplurilor infertile sau de acelasi sex sa conceapa.”
  https://www.kanald.ro/dispare-cromozomul-y-ce-se-va-intampla-cu-barbatii-18401379

  Pana si plantele isi pierd cromozomul Y (marijuana stie de ce…)
  https://www.iflscience.com/plants-and-animals/the-y-chromosome-is-disappearing-so-what-will-happen-to-men/

 3. Atrazine: Chemical Used to Chemically Induce Homosexuality & Sexual Confusion
  https://www.youtube.com/watch?v=WmytXKe0OcM

  November 14, 2018
  Seasonal spikes of atrazine, a weed killer that disrupts hormones and harms the developing fetus, contaminate the drinking water of millions of Americans .
  Nearly 30 million Americans in 28 states have some level of atrazine in their tap water.
  https://www.ewg.org/research/hormone-disrupting-weed-killer-taints-drinking-water-millions-americans

  Atrazine has been a suspected teratogen, with some studies reporting causing demasculinization in male northern leopard frogs even at low concentrations, and an endocrine disruptor. A 2002 study by Tyrone Hayes, of the University of California, Berkeley, found that exposure caused male tadpoles to turn into hermaphrodites – frogs with both male and female sexual characteristics.
  A 2010 Hayes study concluded that atrazine rendered 75% of male frogs sterile and turned one in 10 into females.
  In 2012, Syngenta, manufacturer of atrazine, was the defendant in a class-action lawsuit concerning the levels of atrazine in human water supplies. Syngenta agreed to pay $105 million to reimburse more than one thousand water systems for “the cost of filtering atrazine from drinking water”.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Atrazine#Amphibians

 4. Germania a devenit prima ţară europeană care recunoaşte existenţa celui ”de-al treilea sex” în documentele de stare civilă.
  https://www.descopera.ro/dnews/17786206-al-treilea-sex-recunoscut-germania

 5. “A Freemason who after initiation ceases to be a man does not cease to be a Freemason,” says new guidance issued by the Freemasons’ governing body, the United Grand Lodge of England.
  https://www.theguardian.com/uk-news/2018/aug/01/freemasons-to-admit-women-but-only-if-they-first-joined-as-men

 6. Pingback: TRANS-TIRANIA. Intr-o lume TRANSGENDER, identificarea BIOLOGICA a femeii si a barbatului este ILEGALA. Se intampla deja in unele tari occidentale
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare