TRUMP pregateste abolirea legislativa a IDEOLOGIEI DE GEN, definind identitatea conform SEXULUI BIOLOGIC/ Frauda oficializata in sport: BARBATII autodeclarati “TRANSGENDER” CASTIGA COMPETITIILE DEDICATE FEMEILOR/ USR a ramas SINGURUL partid parlamentar care SUSTINE PARTENERIATUL CIVIL/ Reprezentantii ADF International ne incurajeaza, dar ne si previn dupa REFERENDUM: “Sa nu renuntam la implicare, sa ramanem uniti!” LIBERTATEA DE EXPRIMARE VA FI SUB ASEDIU. Daca se adopta parteneriatele, SE INTRA INEVITABIL PE PANTA ALUNECOASA CATRE CASATORIILE SI ADOPTIILE HOMOSEXUALE

24-10-2018 18 minute Sublinieri

România libera/ George Coman: Trump pune capăt unei aberații: ideologia de gen

Ministerul american al Sănătății pregătește un proiect de lege prin care autoritățile federale sunt obligate să ia în calcul numai sexul biologic înregistrat la naștere al unei persoane.

Proiectul de lege reprezintă una din etapele prin care Administrația Trump vrea să renunțe la aberațiile progresiste ale ideologiei de gen, promovate de precedentul Guvern democrat al lui Barack Obama.

Proiectul de lege cerut de Administrația lui Donald Trump are rolul de a îi proteja pe americani de agresiunea persoanelor care aleg să își schimbe sexul biologic și pretind să fie considerați drept reprezentanți ai sexului opus. Legislația care permite unei persoane să fie considerată ca aparținând sexului opus, în urma unei operații chirurgicale, a fost împinsă de Administrația progresistă condusă de Barack Obama în 2016. În urma acelei legislații, autoritățile americane obligă societatea să accepte ca o persoană care își schimbă sexul biologic constatat la naștere să fie considerată de sex opus. Persoanele care aleg să se identifice cu sexul opus celui constatat la naștere sunt celebrii ”transgenderi”. În urma legislației pro-transgenderi promovată de Partidul Democrat, numeroși americani au fost scandalizați de aberațiile produse de pretențiile persoanelor trangender. Astfel, un transgender născut bărbat și transformat chirurgical prin îndepărtarea organelor sexuale masculine primește dreptul de a folosi o toaletă dedicată femeilor, inclusiv în școli primare. De asemenea, un transgender născut bărbat și transformat chirurgical prin îndepărtarea organelor sexuale masculine primește dreptul de a participa ca femeie în competiții sportive, sau dreptul de a folosi dușurile destinate femeilor din sălile de sport.Exemplele sunt valabile și în cazul unei persoane născute femeie, care și-a schimbat sexul prin îndepărtarea organelor genitale feminine și care ulterior pretinde a fi bărbat. În această situație, instituția cea mai afectată de legislația pro-transgender din Statele Unite a fost Armata. Aceasta s-a văzut obligată să accepte persoanele născute femei care, în urma îndepărtării chirurgicale a organele sexuale feminine, s-au considerat a fi de sex masculin.

Educația de gen – afară din școli!

În fapt, legislația de gen a forțat societatea americană să accepte pretenția aberantă conform căreia sexul biologic al unui om este secundar în comparație cu teoretica ”identitate de gen”, care permite unei persoane să își asume sexul care i se năzare.

Ideologia transgender a limitat grav și libertatea de exprimare în Statele Unite, deoarece persoanele care au denunțat politica de gen drept aberantă au fost persecutate profesional. Astfel, au existat nenumărați americani care și-au pierdut locul de muncă deoarece au acuzat că prioritizarea ”identității de gen” în defavoarea sexului biologic este o monstruozitate care distruge societatea americană.

De asemenea, ideologia de gen a pătruns puternic și în sistemul de Educație american, copiii fiind învățați să nu ia prea mult în seamă sexul lor biologic, ci din contră, fiind încurajați să solicite schimbarea sexului biologic dacă așa li se închipuie în mințile lor de copii.

”Sexul e stabilit pe baze biologice clare și e definitiv”

În prezent, specialiștii din Ministerul american al Sănătății, la solicitarea Guvernului republican al lui Donald Trump, redactează noul proiect de lege, prin care intenționează să stabilească o definiție a sexului unei persoane astfel încât această definiție să reflecte exclusiv sexul constatat la naștere. Definiția sexului unei persoane urmează să fie plasată în ”Titlul IX”, legislația federală care interzice discriminarea pe bază de sex în programele educative publice americane. Ministerul Sănătății argumentează, într-un memorandum obținut de New York Times, că Guvernul trebuie să adopte, pentru toate agențiile guvernamentale, o definiție explicită și uniformă a sexului unei persoane, astfel încât sexul să fie stabilit ”pe o bază biologică clară, bazată pe știință, obiectivă și care poate fi administrată”. Definiția propusă de Ministerul Sănătății va defini sexul unei persoane ca fiind fie masculin, fie feminin, imposibil de schimbat, și determinat de organele genitale ale unei persoane constatate la naștere. Sexul unei persoane reprezintă statutul unei persoane de bărbat sau femeie, bazat pe caractere biologice care nu pot fi schimbate, identificabile la naștere sau înainte de naștere. Sexul unei persoane trecut în certificatul de naștere, în acel certificat emis chiar la naștere, va constitui dovada definitivă a sexului unei persoane, cu excepția cazurilor în care acest sex e contrazis de dovezi genetice de încredere, se menționează în documentul Ministerului Sănătății.

Transgenderii trebuie să se uite în buletinul vechi

După finalizare, documentul urmează să fie prezentat procurorului general al SUA, Jeff Sessions, cel mai probabil până la sfârșitul anului 2018. Procurorul General urmează să transmită poziția sa asupra legalității documentului în primele luni ale anului 2019. Jeff Sessions a fost numit în funcția de procuror general chiar de actualul președinte SUA, Donald Trump, deci este de așteptat că se va pronunța pozitiv asupra proiectului propus de republicani.

Dacă va fi adoptată, legea va îngropa practic întreaga ”ideologie de gen”, deoarece legile curente privind protecția cetățenilor față de discriminarea sexuală nu vor mai putea fi invocate de persoanele transgender, deoarece aceștia nu vor mai putea pretinde că au alt sex decât cel constatat biologic la naștere.

***

Cultura vietii:

VIDEO Suedia urăște bărbații: Despre efeminarea băieților prin educația „de gen neutru” din Suedia

Pentru propaganda LGBT, Suedia este „viitorul”, pentru că „viitorul” lor presupune creșterea copiilor conform unei ideologii din care lipsește orice urmă de identitate, și în primul rând de identitate masculină. Prima generație de bărbați „scopiți” și incapabili de a-și apăra familiile și țara se află deja azi la maturitate în Suedia, lucru pe care îl cunosc foarte bine și așa-zișii refugiați, în realitate o adevărată armată de ocupație.

Dacă Suedia este viitorul societății, noi nu dorim să „progresăm”.

***

Campionatul mondial de ciclism: Victorie în competiția feminină a unui bărbat care se pretinde femeie

Începutul sfârșitului pentru sporturile feminine? Un bărbat biologic care pretinde că este femeie a câștigat titlul mondial feminin la ciclism

„Prima femeie transgender campion mondial… prima,” a scris pe rețeaua Twitter Rachel McKinnon, profesor asistent de filosofie la Colegiul Charleston din statul american Carolina de Sud, la puțin timp după câștigarea rundei finale pentru departajarea campioanei mondiale la ciclism pe velodrom.

În urmă cu câteva luni, McKinnon, care biologic este bărbat, ținuse prelegerea cu titlul „Este corect pentru atletele femei trans să participe la competiții sportive la categoriile feminine?”

Dacă McKinnon este de părere că da, date fiind regulile Comitetului Internațional Olimpic și ale Tribunalului de Arbitraj Sportiv, medaliata cu bronz a fost de altă părere, după finalul competiției.

„În mod cert NU este corect”, a scris pe Twitter Jennifer Wagner, clasată pe locul al treilea, într-un schimb de replici cu autoarea conservatoare britanică Katie Hopkins.

Hopkins postase un mesaj cu următorul conținut pe Twitter:

„Pentru clarificare – acesta era campionatul mondial al FEMEILOR. Repet, al femeilor. Felicitări bravelor medaliate cu argint și bronz. Lumea e în ghearele unei nebunii febrile”.

Carolien van Herrikhuyzen, medaliata cu argint, reprezentantă a Olandei și prietenă cu McKinnon, nu s-a arătat de acord.

„Nimeni nu este transgender pentru a fura medalia altuia. Am făcut o cursă cinstită după regulile UCI (Uniunea Internațională de Ciclism, n. tr.). Dacă intri în competiție, accepți regulile, altfel nu concurezi. Îmi pot doar imagina prin ce a trecut ea în viață ca să ajungă unde e acum, ce greu îi este să se potrivească.”

Wagner a replicat: „Doar pentru că astea sunt regulile ACTUALE ale UCI nu înseamnă că sunt corecte sau drepte. Toate regulile pot fi schimbate.”

Patru zile mai târziu, după un schimb acid de replici, Wagner avea să își ceară scuze, adăugând însă că va lucra pentru schimbarea regulilor UCI.

McKinnon a refuzat să-i accepte scuzele: „Și-a cerut scuze doar pentru că a fost prinsă spunând-o public. Ea ar vrea să interzică femeilor trans să concureze. Nu vor reuși…”

O mulțime de „bigoți” vor trebui „să se obișnuiască”

McKinnon a etichetat criticii ca „bigoți transfobi” și a precizat că Wagner ar putea avea parte de sancțiuni pentru presupusa violare a codului cicliștilor americani împotriva hărțuirii prin „crearea unei atmosfere ostile” contra oamenilor „pe baza identității de gen”.

Din 2015, Comitetul Internațional Olimpic cere ca bărbații biologici care se identifică drept femei să-și blocheze prin tratament o anumită proporție din hormonul masculin testosteron, însă a renunțat la condiția ca sexul persoanei să fi fost schimbat chirurgical. McKinnon argumentează că și aceste reglementări sunt „împotriva drepturilor omului” întrucât nu există o cale de determina dacă testoteronul avantajează într-adevăr și face trimitere mai degrabă la drepturile civile prin obișnuita victimizare „de manual”:

„Făcând pe plac persoanelor cisgender (în Nouvorba impusă de corectitudinea politică, cisgender-ii sunt cei care au același gen cu sexul biologic, n. tr.) adâncește oprimarea persoanelor transgender. Când vine vorba despre extinderea drepturilor la o populație minoritară, de ce am întreba majoritatea?” a declarat pentru USA Today. „Pun pariu că o mulțime de albi au fost extrem de supărați când am desegregat sportul și am permis negrilor să concureze. Dar au trebuit să se obișnuiască cu ideea.”

Sună cunoscută analogia, nu? De aceea am făcut precizarea că victimizarea este servită „după manual” – manualul inițiat de teoreticienii Școlii de la Frankfurt, cei care au împărțit societatea în două grupări principale: opresori (majoritarii) și victime (minoritarii).

Altfel, dacă n-am cunoaște metoda, am crede că, pentru un cadru didactic posesor de doctorat, McKinnon stă slab cu logica. La fel ca și în cazul celor care acuză de bigotism pe oponenții căsătoriilor monosexuale comparându-i cu opozanții căsătoriilor interrasiale din secolul trecut, McKinnon folosește un argument falacios.

Mai precis, opoziția la căsătoriile interrasiale însemna o recunoaștere a faptului că aceste căsătorii sunt de fapt unele autentice, conform primului scop al acestei instituții, acela de a procrea și de a asigura urmașilor un mediu propice creșterii și educării. Exact asta doreau să împiedice rasiștii: metisajul rasial! Deci un bărbat de culoare și o femeie albă rămân, totuși, un bărbat și o femeie care pot procrea, pe când căsătoria între doi bărbați sau două femei este lipsită, din această perspectivă, de sens.

Citește pe această temă articolul „Căsătoria” între persoane de acelaşi sex şi căsătoria interrasială – noţiuni total diferite

Similar, atleții de culoare bărbați erau comparabili în forță și abilități cu cei albi, deci interdicția participării lor la competiții era una lipsită de alt argument decât cel politic. Nu același lucru se poate spune în cazul „femeilor trans” – McKinnon, spre exemplu, a câștigat un avantaj decisiv prin capacitatea pulmonară și forța mărite, specifice organismului masculin față de cel feminin.

Dar cui să-i mai pese de aceste adevăruri simple, când organismele științifice ori instanțele au ajuns cu totul infectate de corectitudinea politică sau timorate de amenințările „victimelor” susținute din plin de corul corporațiilor globale și al elitei politice a lumii.

***

 

Stiri pentru viata:

Emanciparea femeii prin politici de gen în sport: În curând toate competițiile feminine vor fi câștigate de bărbați cu nume de femei

de Silviu Dancu, Facebook

Trăim într-o lume în care un tip se poate considera femeie, să se înscrie într-o competiție sportivă și să câștige împotriva femeilor care participă la acea competiție. La final el va spune că dreptul lui de a se considera femeie este mai presus de diferențele anatomice care-l avantajează în mod evident. Și nu va șovăi să se asemuiască persoanelor de culoare, mult timp excluse de la competiții la care participau albi. Așa cum gay-ii se auto-branduiesc prin asocierea cu evreii. Deși comparația e doar penibilă.

Cum bine observa un prieten, nimic mai ironic în treaba asta cu tipul devenit ”campioană”: este acel moment în care avantajul fizic al bărbatului trebuie ignorat de dragul politicilor de gen. Doar că un atlet mediocru va putea fi mult mai ușor o ”campioană” de top în orice probă de atletism, în timp ce o sportivă mediocră nu va avea mai deloc resursele și posibilitatea de a se impune într-o competiție masculină. Ba chiar și o atletă de top va fi destul de ușor surclasată de un atlet bărbat bun (fără a fi musai de top).

Nu este vorba de pasiune, de putere a minții, de implicare, de efort, de muncă. Este pur și simplu vorba despre un dat fizic. Despre masa musculară. Despre forță. Despre structura anatomică. Un meci de fotbal jucat pe bune între o echipă de femei și una de bărbați poate fi extrem de interesant (poate chiar amuzant), dar nu e tocmai greu să alegi pe care echipă ți-ai paria banii. Într-un meci de box, așișderea. La aruncarea greutății, a suliței, a discului sau a ciocanului, la proba de viteză, la canotaj, la înot, la ciclism, la haltere, la judo, la tenis, săritura în lungime sau cu prăjina, la maraton, mai peste tot, recordurile masculine sunt pur și simplu mai bune decât cele ale femeilor. Ba la aruncarea greutăților recordurile masculine sunt mai bune chiar în contextul în care obiectele aruncate de atleții bărbați cântăresc (potrivit standardelor olimpice) de aproape două ori mai mult decât cele folosite în probele feminine.

Politicile de gen vin și ne spun că este irelevant. Că este corect și fair să opunem un bărbat masiv, puternic, care decide că e ”femeie”, unor femei adevărate. În competiții sportive! Acolo unde, cică, trebuie să domnească fairplay-ul.

În ritmul ăsta, dacă mai multe persoane de sex masculin decid că au un gen feminin și să participe la mai toate probele de atletism, ne vom pomeni repejor cu masculi pe toate podiumurile femeilor. Și nu peste mult timp ne vom pomeni că mai toate recordurile ”feminine” sunt bifate de masculi care se numesc Cerasela, Luminița sau Vasilica. În timp ce, invers, la probele masculine, nu vom vedea prea lesne o astfel de răsturnare de situație. Iar asta noi numim ”emancipare”. De gen. Ba chiar vorbim despre ”empowerment-ul” femeii!

Ha Ha Ha.

***

Stiri pentru viata:

Comisia Juridică din Senat a dat aviz negativ proiectului de parteneriat civil depus de Oana Bîzgan

Oana Bîzgan-Gayral, fost deputat USR, din 2017 independent, a depus pe 30 martie 2018 o inițiativă legislativă pentru legalizarea parteneriatului civil. Marți, Comisia Juridică din Senat a dat aviz negativ acestui proiectul legislativ.

În prezent, în Parlament se află 3 proiecte de parteneriat civil. Consecința pe termen mediu al aprobării oricăruia dintre ele este legalizarea „căsătoriilor” homosexuale.

În proiectul depus, Oana Bîzgan prevede că persoanele care încheie un parteneriat civil pot să poarte același nume de familie. Un alt proiect, realizat de ong-ul LGBT ACCEPT și instituția statului român CNCD și promovat de deputatul PSD Petre-Florin Manole, prevede explicit că numele celor doi nu se vor schimba. Senatorul Vlad Alexandrescu, susținător fervent al ideologiei gender, a criticat public acest aspect al proiectului ACCEPT și CNCD și faptul că în acel proiect lege pe aceeași temă nu obligă „partenerii” să treacă pe la starea civilă.
De fapt, aceste proiecte au același scop. Tactica mișcării homosexuale a fost aceeași în toate țările în care au reușit să legalizeze „căsătoria” homosexuală: se folosește calul troian al parteneriatului civil care devine, în final, „căsătorie” homosexuală.

Astfel, indiferent cât de puține prevederi au avut la început parteneriatele, cu timpul aceste prevederi s-au înmulțit încât au ajuns să fie identice cu cele privind căsătoria. După dublarea faptică a instituției căsătoriei, nu a mai fost nici o piedică în folosirea termenului de „căsătorie” homosexuală.

Cele 3 proiectele de parteneriat civil aflate acum în Parlament evită intenționat să propună exact aceleași prevederi ca în cazul căsătoriei. Autorii lor invocă UE în susținerea propunerilor lor, dar știu că UE nu are dreptul să intervină în legislația privind familia. Dacă ar propune de la început prevederi identice cu cele ale căsătoriei nu ar mai putea invoca UE, care nu are voie să oblige statele membre să legalizeze „căsătoriile” homosexuale. În schimb, ei urmează tactica folosită în celelalte țări care au legalizat „căsătoria” homosexuală.

***

USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali

În seara de 17 octombrie, PSD a fost ultimul partid care s-a delimitat de legea parteneriatului civil, propusă de un membru al guvernului cu ajutorul organizației Accept și al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD).

Hotnews.ro a publicat această știre „pe surse”, explicând că Liviu Dragnea, liderul PSD, susținea proiectul doar ca pe o eventuală „compensație” în caz de validare a referendumului și că legea nu beneficiază de sprijinul parlamentarilor PSD.

Pe 10 octombrie 2018, Ludovic Orban, președintele PNL, a fost primul care s-a delimitat, cerându-le susținătorilor parteneriatului civil să organizeze și ei un referendum.

Pe 16 octombrie, Vlad Alexandrescu, unul din liderii USR, a anunțat că „PNL nu consideră oportună, în momentul de față, adoptarea unei asemenea legi” și că cel mai probabil peneliștii „nu doresc să se asocieze cu această inițiativă”.

La o dezbatere organizată la Grupul de Dialog Social (GDS) și initulată „Dezbinați împreună. România după referendum”, Vlad Alexandrescu de la USR și-a reafirmat, citat de Agerpres, susținerea pentru proiectul de lege a parteneriatului civil. El și-a reiterat poziția că referendumul pentru căsătorie ar fi declanșat „un val de ură”.

Vlad Alexandrescu de la USR susține că acum, după ceea ce el numește „valul de ură” al referendumului pentru căsătorie, ar fi cel mai bun moment pentru a introduce parteneriatul civil.

Totuși, Alexandrescu are trei nemulțumiri legate de proiectul legii parteneriatului civil:

 1. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege pentru parteneriat interzice adopția de copii pentru cuplurile de același sex.
 2. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că legea parteneriatului civil nu obligă „partenerii” să se prezinte și la starea civilă (așadar, această instituție chiar ar dubla căsătoria!).
 3. Vlad Alexandrescu este nemulțumit că proiectul de lege a parteneriatului civil conține și prevederi care permit obiecția de conștiință a lucrătorilor publici – de exemplu, un notar să nu fie obligat să încheie astfel de uniuni dacă ele sunt împotriva propriei conștiințe.

Ce mai urmează? De la USR ne putem aștepta în continuare la un amendament care să îi oblige pe preoți să binecuvânteze „căsătorii” între persoane de același sex și pe ceilalți membri ai societății să participe la aceste ceremonii aplaudând frenetic.

***

România liberă/ Cătălin Sturza: După parteneriatul civil, va urma inevitabil „căsătoria“ homosexuală

Paul Coleman, expert în legislație internațională, este director executiv la ADF International, organizație globală de avocați care apără drepturile omului și libertatea religioasă.

El subliniază că votul în favoarea căsătoriei naturale dat de români la referendum nu poate fi expresia unei minorități, din moment ce numărul de voturi exprimate pentru DA ar fi suficient pentru a crea o majoritate solidă în Parlamentul României. Coleman explică de ce parteneriatul civil deschide ușa spre „căsătorie“ și adopție pentru cuplurile de același sex și avertizează că, după ce rezultatul referendumului nu a fost validat, libertatea de exprimare va fi sub asediu. De aceea, îi sfătuiește pe români să construiască alianțe largi în societate și să rămână uniți între ei.

RL: Care este opinia dumneavoastră despre modul în care a fost organizat Referendumul pentru Căsătorie în România și cum comentați rezultatul acestuia?

Paul Coleman: Din câte am înțeles, cei de la putere s-au achitat foarte prost de această sarcină, în primul rând prin amânări peste amânări și obstacole peste obstacole. A circulat și povestea că însăși organizarea acestuia ar fi cumva discriminatorie. Este deplasată ideea că a le da cetățenilor libertatea de a vota în chestiunea căsătoriei ar fi un fapt discriminatoriu în sine. Cât despre rezultat, acesta are și părți bune, și mai puțin bune: pe de o parte, mulți oameni, milioane, au mers să voteze în favoarea căsătoriei ca uniune între un bărbat și o femeie; pe de altă parte, nu au fost destui pentru a valida rezultatul. În contextul general al dinamicii de vot din România, au venit la urne mulți oameni, ceea ce reprezintă un lucru pozitiv și o platformă pentru o viitoare acțiune politică. Dar faptul că rezultatul nu a putut fi validat din cauză că nu s-a atins pragul legal de prezență este, în mod evident, dezamăgitor pentru cei care vor să consolideze și să protejeze căsătoria în România.

Chiar a doua zi după referendum, Guvernul a scos din sertar un proiect de lege a parteneriatului civil, care prevede adopția pentru partenerii heterosexuali și o interzice explicit pentru cuplurile homosexuale. Cum comentați?

Modelul pe care noi l-am observat în toată Europa și în restul lumii este că, odată adoptat parteneriatul civil pentru orice tip de cuplu – heterosexual sau homosexual –, „căsătoria“ homosexuală va urma inevitabil. Așa s-a întâmplat în fiecare țară din lume. Așadar, indiferent că suntem sau nu de acord cu parteneriatul civil sau „căsătoria“ între persoane de același sex, rămâne valabil faptul că, acolo unde s-a introdus parteneriatul civil, „căsătoria“ între persoane de același sex a urmat foarte curând.

Românii trebuie să fie la curent cu aceasta. Este o realitate. În ceea ce privește adopția, odată ce o țară a pornit pe acest drum, al excluderii cuplurilor de același sex de la adopție, faptul a fost văzut ca o discriminare. Se poate vorbi despre o pantă alunecoasă, cu măsuri care conduc într-o anumită direcție. Cred că, indiferent ce vederi avem cu privire la căsătorie și adopție, nu putem nega realitatea că, odată ce o țară a intrat pe acest făgaș, a ajuns inevitabil să legifereze și „căsătoria“ între persoane de același sex, a permis și adopția și toate celelalte consecințe care apar odată cu aceasta.

Mulți s-au grăbit să prezinte rezultatele votului de la referendum ca pe o victorie a oponenților acestuia și o certificare a transformării creștinilor într-o simplă minoritate. Ce părere aveți despre aceasta?

Patru milioane de oameni au votat pentru căsătoria ca uniune între un bărbat și o femeie, ceea ce înțeleg că reprezintă un scor mai bun chiar și decât cel mai bun scor înregistrat de un partid la ultimele alegeri parlamentare. Deci nu pot fi ignorați, nu pot fi priviți ca o minoritate. Dacă același număr de voturi se dădeau într-un context politic, ar fi fost suficiente pentru a trimite un partid la guvernare. Așadar, nu este cazul să vorbim despre o minoritate. Cred că oponenții referendumului au reușit să-i stigmatizeze cu succes pe cei care cred în căsătorie. Au făcut ca viziunea acestora să fie văzută ca discriminatorie în sine, ceea ce nu este cazul, sau i-au îndepărtat pe oameni de urne fie prin dezinformare, fie printr-o campanie agresivă de stigmatizare și demonizare a celor care cred în căsătorie. Trebuie spus că au avut o campanie foarte eficientă de dezinformare și de ținere a oamenilor departe de urne.

Ce învățături putem trage din cazul recent câștigat la Curtea Supremă a Marii Britanii de cofetăria Ashers, care a refuzat să onoreze o comandă pentru un tort care celebra o „căsătorie“ între persoane de același sex?

Cred că astfel de cazuri ar trebui să fie încurajatoare pentru cei care văd căsătoria ca pe o uniune între un bărbat și o femeie. Curtea Supremă a recunoscut că oamenii pot avea această vedere și sunt îndreptățiți să acționeze pe baza ei în viața publică, inclusiv în relațiile comerciale, fără să fie reclamați că discriminează. Cred că în acest caz a fost reafirmat un principiu juridic foarte important, și anume că oamenii nu ar trebui obligați să fie de acord, să promoveze, să sprijine o convingere cu care sunt în profund dezacord. Consider că este o încurajare pentru toți cei care cred în căsătoria naturală. Totuși, acest caz a durat patru ani și jumătate și a necesitat servicii de consiliere juridică în valoare de peste 570 milioane de euro – doar pentru că o cofetărie din Irlanda de Nord a refuzat politicos să livreze pe comandă un tort în valoare de aproximativ 40 de euro. Așadar, deși se spune că este o victorie pentru libertatea de exprimare și bunul-simț, din punctul meu de vedere putem spune că avem o victorie a bunului-simț abia când nu vor mai fi admise în justiție astfel de cazuri.

Ce efecte prevedeți în România din punctul de vedere al libertății religioase și de exprimare după ce rezultatul Referendumului pentru Căsătorie nu a fost validat?

Promotorii „căsătoriei“ între persoane de același sex reușesc în mod foarte eficient să-i facă pe oameni să nu-și mai exprime dezacordul – chiar să nu-l mai gândească. Fie că suntem sau nu de acord cu „căsătoria“ între persoane de același sex, este o realitate incontestabilă că, pretutindeni unde s-a legiferat „căsătoria“ homosexuală, cei care văd căsătoria ca pe o uniune între un bărbat și o femeie s-au confruntat cu reclamații de discriminare, cu penalizări juridice și sociale. Cred că nu putem ignora contextul. În contextul României, am văzut că promotorii „căsătoriei“ între persoane de același sex au reușit să-și demonizeze cu succes oponenții. Din nefericire, după referendum, ne așteptăm ca acest lucru să continue, deoarece s-a dovedit în mod clar a fi o strategie câștigătoare pentru ei.

Ce instrumente pentru acțiune civică ne mai rămân și ce metode pentru a proteja și promova libertatea de conștiință și căsătoria naturală în România?

Cred că este nevoie să repetăm în toate adunările și cu toate ocaziile că cei care văd căsătoria ca pe tradiționala uniune dintre un bărbat și o femeie au un punct de vedere legitim, care necesită libertate și spațiu pentru a fi exprimat în dezbaterea publică din societate. Trebuie să creăm alianțe cu bază largă de sprijin, inclusiv cu persoane care s-ar putea să nu sprijine viziunea noastră despre căsătorie, dar sprijină libertatea de expresie și dreptul de a avea o conversație și o dezbatere în legătură cu acest subiect. Cazuri precum cel al cofetăriilor Ashers din Irlanda de Nord sau Masterpiece din SUA au fost foarte utile, oferind libertatea legală prin crearea de precedente pozitive ce le permit oamenilor să aibă vederi opuse. Promotorii „căsătoriei“ între persoane de același sex și-ar dori ca orice urmă de dezacord să fie eradicată și ei să joace un joc fără rest, ceea ce face foarte dificilă posibilitatea unui discurs civilizat.

Cred că trebuie să facem câteva lucruri. Primul: să ne luptăm pe tărâm juridic pentru libertatea de a ne exprima și de a acționa după cum ne dictează conștiința. Doi: să construim alianțe cu bază largă de sprijin, chiar și cu cei care nu sunt de acord cu noi pe fond în chestiunea căsătoriei. Și trei: să rămânem împreună, să rămânem uniți. Dacă vom capitula pe rând, unul câte unul, va deveni tot mai greu pentru cei rămași să ia atitudine. Celor patru milioane de oameni, dacă rămân patru milioane, le va fi mult mai ușor să-și păstreze libertatea de exprimare pe viitor.

***

Povestea mișcării pentru căsătorie din România nu s-a încheiat. Oamenii să nu renunțe la implicare!

Sophia Kuby, director pentru Relații de Alianță la ADF International (Viena), îi încurajează pe români să înceapă să construiască pe rezultatul referendumului pentru căsătorie.

Ea arată că s-a creat o largă conștientizare publică asupra temei căsătoriei, iar următorul pas constă în construirea de alianțe solide în societatea românească, formarea oamenilor și implicarea în educație și acțiuni de advocacy. Ea adaugă că, în lumina unei agende ideologice care se opune familiei, susținută de anumite ONG-uri, accentul trebuie să cadă asupra promovării binelui comun pentru întreaga societate. În prezent, protecția legală a libertății religioase, a căsătoriei și vieții (de la concepție și până la moartea naturală) se află sub asalt, avertizează Kuby. Trebuie să apărăm această protecție. Puterea de a face acest lucru va veni din nădejdea creștină, care lărgește și aprofundează perspectiva din care privim eventualele victorii sau înfrângeri.

ADF International este o asociație de advocacy care militează pentru protejarea și promovarea libertății religioase, a libertății de conștiință și a libertății de exprimare în Europa, Asia, cele două Americi, Africa și Oceania.

RL: Cum comentați rezultatul referendumului pentru căsătorie din România?

Sophia Kuby: Pragul pentru validare nu a fost atins, așadar, din punct de vedere formal, este o nereușită. Însă aceasta demonstrează ceva ce am văzut în multe țări europene: atunci când îi întrebi pe oameni și le oferi o modalitate de a se exprima în privința unei chestiuni de o atare importanță, cel mai adesea majoritatea spune că a apăra instituția căsătoriei este o idee bună. Și aceasta în ciuda presei foarte ostile, în ciuda unor campanii masive împotriva căsătoriei înțeleasă ca uniune între un bărbat și o femeie și în ciuda unei presiuni politice foarte puternice.

Acest fapt s-a confirmat încă o dată și în România. Oficial, este o nereușită, dar, în realitate, este și o victorie, deoarece 92% din aproape patru milioane de votanți și-au exprimat convingerea că este bine ca un copil să crească cu o mamă și un tată aflați într-o relație stabilă care se numește „căsătorie”. Și că această structură fundamentală a societății ar trebui reflectată ca atare și în legislație.

De la ieșirea României din comunism, nu a existat o mișcare democratică mai puternică decât aceasta. Trebuie să observăm că oamenii care au votat și-au format o părere cu privire la chestiunea căsătoriei – unii poate pentru prima oară în mod conștient. Ei s-au gândit la subiect și și-au cristalizat un punct de vedere. Este un fapt pozitiv că 92% dintre cei care au votat au ajuns la concluzia că instituția căsătoriei ar trebui consfințită în Constituția României.  Nu mai este suficient să considerăm de la sine înțeleasă garantarea unor instituții fundamentale ale societății precum căsătoria. De aceea, este bine că tot mai mulți oameni ajung să se gândească la ele mai mult decât au făcut-o vreodată.

În ciuda discursului public dominant, acest vot nu a fost împotriva persoanelor LGBT. Nu a fost, cu siguranță, un vot împotriva unor persoane, ci un vot în favoarea unei structuri fundamentale a societății de care depinde cum se vor dezvolta generațiile viitoare – respectiv alături de o mamă și un tată care sunt soț și soție. Pur și simplu acesta este cel mai bun mediu pentru dezvoltarea armonioasă a copiilor.

Care sunt următorii pași pentru societatea civilă creștină și pro-libertate din România?

Perspectiva care a fost exprimată cu privire la căsătorie este legată de o perspectivă mult mai largă asupra lumii și societății. Toți acești oameni care au ieșit să voteze, care au  fost implicați în dezbatere pe parcursul a doi ani și jumătate au în față o misiune mai importantă. Întrebarea este: În ce fel de societate vrem să ne creștem copiii? Toți aceștia să continue să se gândească la acest subiect și să nu renunțe la implicare.

Este foarte important să ne redobândim speranța și curajul, dacă acestea s-au diminuat. Nu există nici un motiv să ne pierdem speranța. Avem toate motivele să mergem mai departe și să spunem: „Acum am realizat că trebuie să ne implicăm în astfel de lucruri: libertate, căsătorie, protejarea vieții. Acestea nu mai sunt garantate. Ele nu sunt doar o lege naturală, de la sine înțeleasă, ci și lucruri pe care trebuie să le gândim, să le prezentăm într-un mod articulat și să le apărăm”.

Această conștientizare este un prim pas foarte necesar. Dar, așa cum am văzut în multe alte țări europene, după ce s-a ajuns la conștientizarea publicului, este necesară și formarea oamenilor, pentru a merge mult mai în profunzime, pentru a înțelege temele despre care discutăm.

Această implicare nu trebuie însă percepută ca un partizanat, ca o luptă între două tabere: creștinii ar putea fi tentați să creadă că se luptă doar pentru drepturile lor. Dacă creștinii se implică, să o facă în vederea binelui comun pentru întreaga societate. Întrebarea călăuzitoare trebuie să fie: Ce anume este bun pentru fiecare dintre membrii societății și pentru societate în ansamblul ei? Cum ne dorim să trăim împreună într-o societate tot mai pluralistă? Pe ce baze? Care sunt instituțiile-cheie? Trebuie să vedem cum putem să aprofundăm dezbaterea și să ne prezentăm perspectiva nu ca pe o tactică de comunicare, ci ca pe o chestiune care privește binele comun al tuturor, al întregii societăți.

Ce alt mesaj mai aveți pentru români?  

Nu fiți descurajați de faptul că referendumul nu a fost validat. Dacă implicarea noastră ar depinde mai ales de sărbătorirea victoriilor sau de dezamăgirea provocată de nereușite, am ieși foarte repede din luptă: fie am deveni prea mândri de succes, fie ne-am da bătuți. Trebuie să privim dincolo de aceste lucruri. Nădejdea creștină nu vine și pleacă în funcție de succese sau eșecuri. Este ceva mult mai amplu și profund. Așadar, priviți dincolo de aceste aspecte și nu vă descurajați. Desigur că nu suntem fericiți cu rezultatul referendumului. Dar priviți spre viitor și adoptați o adevărată perspectivă a nădejdii creștine, care o depășește cu mult pe cea a unei simple bătălii culturale.  

 

Cultura vietii:

VIDEO Cum au transformat „căsătoriile” între persoane de același sex statul american Massachussetts

Cel mai bun răspuns la întrebarea „cum mă afectează pe mine căsătoria între persoane de același sex”

Cei mai mulți oameni cred că „mariajul” între persoane de același sex este doar o excentricitate inofensivă sau o modă trecătoare. Ei n-au nici cea mai mică idee ce se întâmplă deja în societățile în care au fost legiferate „căsătoriile” de acest tip. Organizația cetățenească MassResistance ne prezintă consecințele acestora în statul american Massachusetts – primul teritoriu din SUA în care „căsătoria” între doi bărbați sau două femei a devenit legală (2003).

Citiți textul articolului Efectele „căsătoriilor” homosexuale asupra statului american Massachussetts (datează din 2011, patru ani înainte de generalizarea „căsătoriei” unisex în SUA prin decizia Curții Supreme din iunie 2015.)

*

VIDEO Un bărbat transgender care s-a născut femeie crede acum că este un câine

În episodul viitor: trans-câinii își cer drepturile! „Suntem și noi oameni ca oricare alții!”

 

PARTENERIATUL CIVIL, blocat in Parlament? PSD ar renunta la sustinerea proiectului, PNL s-ar fi retras de la discutii/ Pr. Ionut Corduneanu despre PARTENERIATE CIVILE si MORALA PUBLICA (Video)

PROIECTUL LEGISLATIV AL PARTENERIATULUI CIVIL prevede ACELEASI DREPTURI CA IN CASATORIE. Exceptie atacabila pentru discriminare: ADOPTIILE/ Organizatiile LGBT, sfidand propaganda despre ”INUTILITATEA” Referendumului, vor „LUPTA PANA LA CAPAT” pentru „DREPTURI EGALE” ale cuplurilor unisex/ Adrian Coman, reprezentant LGBT, pe listele USR pentru Europarlamentare

INCA DOUA TARI CUCERITE: AUSTRIA SI AUSTRALIA LEGALIZEAZA CASATORIILE HOMOSEXUALE/ In Australia, in ciuda promisiunilor, CRESTINILOR LE ESTE REFUZATA PROTECTIA LIBERTATII RELIGIOASE/ Cazuri judiciare cruciale: COMAN vs România sau cum poate lua sfarsit ”DIVERSITATEA” in Europa/ CURTEA SUPREMA din SUA: ultima speranta pentru micii intreprinzatori CRESTINI care nu sunt de acord cu NUNTILE GAY/ Altfel despre cazul WEINSTEIN. Revolutionarii sexului si agenda lor

MINI-PROTEST AL MILITANTILOR LGBT PENTRU PARTENERIATE CIVILE. La eveniment au participat si copii…/ VISKI vrea ANULAREA libertatii de constiinta pentru impunerea PARTENERIATELOR (Video)/ Majoritatea covarsitoare a românilor NU VREA casatorii homosexuale/ OPONENTII CASATORIILOR GAY DIN AUSTRALIA – SUPUSI UNOR ACTE DE ABUZ/ Protest in Marea Britanie fata de EDUCATIA ANTI-CASATORIE NORMALA din scoli/ TRANSGENDERISMUL – PREDAT INCA DIN GRADINITA IN CALIFORNIA/ ”Progresism avansat”: abolirea casatoriei si anularea drepturilor parintesti

FERITI-VA COPIII DE SEXUALIZARE! “Parintii poarta multa vinovatie pentru transformarea copiilor lor in revolutionari sexuali”/ IDEOLOGIA DE GEN = ÎNCEPUTUL SFÂRȘITULUI pentru FEMINITATE și MASCULINITATE/ Germania: Agenda de gen face primele victime/ PARTENERIATELE CIVILE DAUNEAZA COPIILOR (II)/ Româncele fac copii la varste tot mai inaintate/ DEZASTRUL DEMOGRAFIC SE AGRAVEAZA

REVOLUTIA QUEER SI AGENDA GAY IN ROMÂNIA. Minciunile activistilor anti-referendum pentru casatorie. Cum s-a ajuns la Coalitia pentru Familie? De ce legatura intre pedofilie si homosexualitate nu e doar ex-centricitate?

REVOLUTIA QUEER SI AGENDA GAY IN ROMÂNIA. Minciunile activistilor anti-referendum pentru casatorie. Cum s-a ajuns la Coalitia pentru Familie? De ce legatura intre pedofilie si homosexualitate nu e doar ex-centricitate?

MINISTERUL EDUCATIEI da asigurari ca nu se va introduce EDUCATIA SEXUALA in scoli/ Strategii de intimidare si hartuire a deputatilor din Comisia pentru egalitatea de șanse/ Ingrijorat de textul “ULTRACONSERVATOR” al Coalitiei pentru Familie, PNL introduce un AMENDAMENT care ar permite PARTENERIATELE GAY propunerii de revizuire a CONSTITUTIEI/ De ce sunt nocive parteneriatele civile?/ PE CULMILE INGINERIEI SOCIALE. Catre fiinta transumana, trecand prin hibridul om-porc si transgenderism

REMUS CERNEA redepune proiectul de lege privind PARTENERIATELE CIVILE creand un jenant “happening” erotic in Parlament. Ambasadele SUA si Olandei sustin initiativa. Reprezentanta OLANDEI militeaza pentru “MARIAJ” sau “PARTENERIAT CIVIL” pentru persoanele HOMOSEXUALE, presa reda pe larg “evenimentul”

“Jos mainile de pe curcubeul meu!”/ QUO VADIS, AMERICA?/ Capitalismul post-industrial si ofensiva gay/ URMEAZA LEGALIZAREA PEDOFILIEI?/ Activist LGBT: Parteneriatele civile, DOAR O ETAPA DE PREGATIRE PSIHOLOGICA pentru casatoriile homosexuale/ DEMENTA EUTANASIERII LEGALE PE MOTIV DE… LIPSA DE SENS! Laura, tanara si deprimata, va fi ucisa prin injectii letale/ MICROCIPUL CONTRACEPTIV – urmatoarea inventie a lui Bill Gates

PARTENERIATUL CIVIL – O RECUNOASTERE MASCATA A UNIUNILOR HOMOSEXUALE. Invitație la acțiune civică

MEMORIU IMPOTRIVA LEGALIZARII „PARTENERIATULUI CIVIL” PENTRU HOMOSEXUALI, IN ROMÂNIA: “Ar fi o naivitate sa ne inchipuim ca influenta uriasa a SUA asupra statelor aliate nu s-ar manifesta si in această directie”

Patriarhia ia atitudine pe tema parteneriatului civil: AVEM OBLIGATIA SA APARAM FAMILIA, CONSTITUITA PRIN CASATORIA DINTRE UN BARBAT SI O FEMEIE

UPDATE: “Biserica sprijină „familia NATURALĂ, și NU «TRADIȚIONALĂ», care nu mai există”. VASILE BĂNESCU despre POZIȚIA BOR față de PARTENERIATELE CIVILE și EDUCAȚIA SEXUALĂ/ Coaliția pentru Familie: A spune ca 2+2=4 NU inflameaza societatea! IOHANNIS, VARFUL DE LANCE AL CORECTITUDINII POLITICE/ Cateva idei de la Conferinta Internationala a CpF. Prin MARIAJUL GAY catre MINUNATA LUME NOUA/ De ce este NECESAR referendumul pentru casatorie?

BISERICA CIPRULUI protesteaza fata de PARTENERIATELE CIVILE pentru homosexuali: VOR DISTRUGE FAMILIA si vor duce la DISOLUTIA SOCIETATII. Parlamentul Ciprului vrea sa acorde si ADOPTIA DE COPII cuplurilor homosexuale

STERILIZAREA PSIHOLOGICA IN SOCIETATEA DE CONSUM. “Astăzi ţi se cere să aduci pe lume nu un copil, ci un client”/ Ce mai inseamna sa fii barbat?/ LECTIA GRECEASCA: CAPCANA PARTENERIATELOR CIVILE

Veste teribila in ajun de Craciun: GRECIA A LEGALIZAT PARTENERIATELE CIVILE HOMOSEXUALE! – precedent grav pentru tarile ortodoxe si SEMN TULBURATOR AL APROPIERII SFARSITULUI. Revolutia anti-Troica a ateului Tsipras s-a transformat in… “revolutie” gay. Proteste vehemente din partea ierarhilor Bisericii Greciei si a Muntelui Athos. PREGATITI-VA DE POGROMURI IMPOTRIVA ”HOMOFOBILOR”

Arhimandritul Vasilios Bacoianis despre PACATUL HOMOSEXUALITATII. Omilie tinuta in contextul legiferarii PARTENERIATELOR CIVILE GAY

Alte reactii ale mitropolitilor greci fata de legalizarea uniunilor homosexuale. IPS PAVEL de Siatista: “MA SIMT CA UN REFUGIAT IN TARA MEA. Am ales sa ne otravim singuri cu LEGI OBSCENE”. IPS NICOLAE al Fthiotidei: “Prigonitorii Bisericii poarta, azi, masca civilizatiei moderne, a progresului”

Parteneriatele civile homosexuale din Grecia. MITROPOLITUL ANTHIMOS AL TESALONICULUI: “Chiar daca vom ramane putini, niciodata nu va pieri ceea ce ne invata Evanghelia”/ IPS ANDREI DE KONITSA: “Este o RUSINE cumplita. CEI CARE AU VOTAT ACEASTA LEGE JOSNICA NU VOR FI PRIMITI IN MITROPOLIA MEA”

PARADA DE TUPEU A PATOLOGIEI “NORMALIZATE”: COPIII, folositi deja in propaganda SODOMIEI de la “MARSUL DIVERSITATII”/ “Marea topaiala” a PARADEI GAY, circ “strategic” impanat cu VATAFI IMPERIALI/ Cu ce ne afecteaza CASATORIA HOMOSEXUALA? Controlul gandirii, educatiei, religiei

RAZBOIUL IMPOTRIVA CASATORIEI TINTESTE CONTROLUL COPIILOR/ Fiica de doar 12 ani a Angelinei Jolie face TRATAMENT DE SCHIMBARE A SEXULUI/ Studiu care arata ORIGINILE SOCIALE ale conditiei de TRANSGENDER, interzis in urma PRESIUNILOR ACTIVISTILOR LGBT

ESENȚIAL DE VĂZUT: Ana Săcrieru și Vasile Bănescu la Trinitas TV despre RECONSTRUIREA IDEOLOGICĂ A OMULUI prin instrumentul otrăvit al EGALITĂȚII DE GEN – normativizarea juridică a enormităților prin CONVENȚIA DE LA ISTANBUL (video)/ “Catehismul transgender este obligatoriu și nu are vârstă de consimțământ”: TRANSGENDERISMUL – NOUA RELIGIE OBLIGATORIE DE STAT sau Zorii Noii Lumi Totalitare a Absurdului și Demenței care ne va afecta RADICAL pe toți/ REVOLUȚIA PRONUMELOR DE GEN – “NEWSPEAK”-UL ORWELLIAN DE COȘMAR este deja realitate!

„O lume pentru viață” – A INCEPUT LUNA PENTRU VIATA. Interviu cu Alexandra Nadane, liderul organizatiei Studenti pentru viata / Mai multi profesori universitari, preoti si teologi, cer ca SFANTUL SINOD al BOR sa se pronunte asupra CONVENTIEI DE LA ISTANBUL si IDEOLOGIILOR DE GEN: “Vai de cei ce zic răului bine și binelui rău”

STATUI CU SATAN IN PARCUL PENTRU COPII DIN CARTIERUL TEI/ Biserica Rusa sustine INTERZICEREA AVORTULUI/ Parlamentul Poloniei a votat inasprirea legii avortului/ CORECTITUDINEA POLITICA IN SUEDIA SI CENZURA CARTILOR PENTRU COPII/ Inginerie genetica: primul nou-nascut cu trei parinti/ O RELIGIE NOUA – TRANSGENDERISMUL/ Secularizarea omoara democratia si statul de drept

The kids are NOT OK. O serie de studii arata: CASATORIILE HOMOSEXUALE VICTIMIZEAZA COPIII/ TRANSGENDERISM INCA DE LA GRADINITA – in statul Washington/ Scrisoare deschisa catre sustinatorii casatoriilor homosexuale/ Ultima frontiera: TRANSPECIISMUL – OAMENII CARE SE CRED ANIMALE

Siluirea firii pe culmile supreme ale nebuniei orwelliene: CUVANTUL BĂRBAT SI PRONUMELE PERSONALE – ELIMINATE DIN LIMBAJUL RECOMANDAT LA UNIVERSITATEA PRINCETON/ JUDECATOR: Intentia Administratiei Obama de a impune prin forta TOALETE UNISEX pentru studentii transsexuali, ILEGITIMA

VIRGILIU GHEORGHE vs REMUS CERNEA. Dezbatere pe tema CASATORIILOR GAY la Jocuri de Putere (Video)/ REVOLUTIA TOALETELOR sau obiectivele sinistre ale miscarii transgen: ERADICAREA “HETEROBINARITATII”/ Parada Gay din Italia se promoveaza folosind un COPIL!/ Despre prosti

Indoctrinare TRANSGENDER in SCOLILE PUBLICE si instituirea DELICTULUI de ”URA TRANSSEXUALA”. Ne așteaptă la orizont: opresiune, disfuncționalitate socială produsă artificial și pierderea libertății individuale

DREPTURILE PARINTILOR vs EDUCATIA SEXUALA/ Lobby-ul GAY cere institutiilor UE introducerea OBLIGATORIE a CASATORIILOR HOMOSEXUALE in tarile membre/ RITUALUL PARADEI ANORMALITATII – din nou in România/ Ultima psihoza – “REVOLUTIA TRANSGENDER”

Interviul cu organizatorul protestelor din SUA pentru familia Bodnariu: “BARNEVERNET A DEMONSTRAT CA INTERESUL A FOST SA PUNA MANA PE COPII. As astepta mai multa compasiune de la autoritatile române”/ Toalete pentru transgenderi sau strategia revolutiei permanente a lobbyului LGBT/ SINUOASA REVOLUTIE SEXUALA A BOLSEVICILOR

TRANSSEXUALISMUL APLICAT COPIILOR ESTE ABUZ – opinie a Colegiului Pediatrilor Americani. “IDEOLOGIA GENDER FACE RAU COPIILOR”

Reputat psihiatru american in Wall Street Journal: TRANSSEXUALISMUL ESTE “TULBURARE MENTALA”. TRATAMENTELE HORMONALE ADMINISTRATE COPIIILOR – UN ABUZ ASUPRA MINORILOR, OPERATIA DE SCHIMBARE DE SEX – INCALCARE A DREPTURILOR OMULUI

GAY ROYALTY. Printul WILLIAM al Marii Britanii, inhamat la PROPAGANDA GAY SI TRANSGENDER/ DISNEY introduce un CUPLU HOMOSEXUAL in animatia “Finding Dory”!/ SEXUL BIOLOGIC – ABOLIT PRIN… LEGE/ Cum a decurs RAZBOIUL impotriva EDUCATIEI SEXUALE in CROATIA/ Homosexuali impotriva… CASATORIILOR HOMOSEXUALE/ Probleme si propuneri critice privind SCOALA ROMANEASCA

“REFERENDUMUL PENTRU CASATORIE SI FAMILIE” – inregistrarea integrala a conferintei si interviuri cu participanti (Video)/ SUA: activista pro-viata, secretar de stat la Sanatate/ PORNIFICAREA LUMII/ Ultima frontiera a “emanciparii” de gen: TRANSPECIISMUL


Categorii

America, Homosexualitate, Ideologia genului, Razboiul impotriva familiei / vietii/ copiilor, Referendum casatorie familie, Video

Etichete (taguri)

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

28 Commentarii la “TRUMP pregateste abolirea legislativa a IDEOLOGIEI DE GEN, definind identitatea conform SEXULUI BIOLOGIC/ Frauda oficializata in sport: BARBATII autodeclarati “TRANSGENDER” CASTIGA COMPETITIILE DEDICATE FEMEILOR/ USR a ramas SINGURUL partid parlamentar care SUSTINE PARTENERIATUL CIVIL/ Reprezentantii ADF International ne incurajeaza, dar ne si previn dupa REFERENDUM: “Sa nu renuntam la implicare, sa ramanem uniti!” LIBERTATEA DE EXPRIMARE VA FI SUB ASEDIU. Daca se adopta parteneriatele, SE INTRA INEVITABIL PE PANTA ALUNECOASA CATRE CASATORIILE SI ADOPTIILE HOMOSEXUALE

 1. Se pregateste un nou 9/11 (pe 11/11?)
  Governor Cuomo Deploys National Guard To The Streets of New York City
  “Over the last two days, explosive devices have been found at three New York locations that we are aware of, and State Police are assisting Secret Service and other relevant federal and local authorities in this ongoing investigation.”
  “I am deploying 100 additional National Guard soldiers and directing State law enforcement to double security at vital assets across New York, including LaGuardia and JFK, mass transit systems, and bridges and tunnels.”
  https://breaking911.com/breaking-news-governor-cuomo-deploys-national-guard-to-the-streets-of-new-york-city/

 2. Donald Trump este crestin (evanghelist) si nationalist.! Presedintele Trump este iubitor de Dumnezeu si al neamului in care s-a nascut. Cu toate obstacolele care i s-au pus in cale a reusit, ca in numai 2 ani de presedentie sa creasca economia americana, sa aduca locurile de munca imprastiate prin lume inapoi in tara, sa creasca salariile prin reducerea taxelor si mai ales sa puna la Curtea Suprema un alt bun crestin care sa interpreteze Constitutia si legile. Donald Trump va ramane in istoria neamului sau ca un mare patriot si iubitor de tara.

  Cat despre “Governor Cuomo Deploys National Guard To The Streets of New York City”,etc, nu arata altceva decat disperarea opozitiei legate de alegerile de mid-terms, care vor avea loc in 2 saptamani.

 3. Trump – ceva cu scaun la cap . Dadeau armata SUA peste cap astia cu genurile … Sa vedem cum reuseste sa transpuna in lege definitiva..
  Dna Doroteea a crezut mereu i presedintele Tump ..

 4. Fostul director al CIA, John Brennan, cel căruia i-a fost trimis unul dintre dispozitivele explozive interceptate miercuri în SUA: „Retorica sa (Trump) de prea multe ori cred că alimentează astfel de emoţii şi sentimente care acum se transformă în posibile acte de violenţă”
  https://evz.ro/informatii-cia-trump.html

  Misiunea lui Trump este sa aduca haosul si sa termine SUA cu un razboi civil.

  7 ways ‘The Simpsons’ predicted the chaos of Donald Trump’s presidency
  https://mashable.com/article/best-simpsons-donald-trump-predictions/?europe=true

 5. @C
  “Donald Trump este crestin (evanghelist) si nationalist.! Presedintele Trump este iubitor de Dumnezeu si al neamului in care s-a nascut.”

  Iata cine l-a “crestinat” pe Trump

  She led Trump to Christ: The rise of the televangelist who advises the White House
  She offered a prayer at Trump’s inauguration (becoming the first clergywoman in history in such a role).
  She sat by the president at a private dinner for evangelical leaders on the eve of the National Day of Prayer.
  https://www.thelily.com/she-led-trump-to-christ-the-rise-of-the-televangelist-who-advises-the-white-house/

  Poate unii incep sa inteleaga mai multe si sa faca unele legaturi cu Sofia si gnosticii…

 6. Un film care a fost prezentat publicului pe 2 si 4 octombrie 2018, il prezinta pe Trump ca pe un Messia
  The chosen one? The new film that claims Trump’s election was an act of God
  https://www.theguardian.com/us-news/2018/oct/03/the-trump-prophecy-film-god-election-mark-taylor
  Balsphemy anyone?

  The Trump Prophecy: Official Trailer
  https://www.youtube.com/watch?v=eKZGIvLQD9I
  Comentarii:
  Joshieboy Studios: This looks horrible from a film making standpoint AND a Christian standpoint.
  litastardreams: As a Christian, I am embarrassed and outraged and, also, incredibly sorry for what people do in the name of my Saviour. The spiritual blindness is just unfathomable to me
  Koonethboy: I honestly thought this was a satirical trailer. Please tell me it’s satire, dear God, please tell me.
  James Long: Is the an adaptation of a Lovecraft story? Because I feel like I just stared into the open maw of madness itself.

 7. @@ nimeni
  Fata de predecesorul sau , Obama, e cu mult mai bun .. in sensul ca parte din urâciuni, dorește sa le scoată afara din viața americanului .
  Dar sa vedem cum va fi el in viitor , cineva zicea – nu contează cum ai trăit , ci contează cum ai murit – dacă nu pornește vreun război .. ca mi se pare impulsiv , sau da impresia ..
  Nădejdea noastră nu e Trump . Ci e Domnul Hristos .

 8. Cabala Globalista incearca sa arunce America in haos – “Caravana” de invadatori central si sudamericani la granita cu Mexicul coordonata de agenturi Deep State si bombe artizanale “fake” trimse in cutiile postale ale “democratilor”: Soros , Brenan , Clinoton ,Obama, Holder ,Waters – intro incercare de autovictimizare si demonizare a sustinatorilor lui Trump…

  https://www.youtube.com/watch?v=hPaxtKffiX8
  https://www.youtube.com/watch?v=9fknUdhMYUs

  Democratii deja au inceput sa invoce o lege care permite intrarea libera a migrantilor din tarile Americii Centrale..
  https://www.youtube.com/watch?v=xI62nYjAbro

 9. @ nimeni
  Eu nu ma uit la ceea ce se spune despre Trump. Eu ma uit la ceea ce face el pentru poprul american… si pentru lume. In rest, filmele pro sau contra lui NU MA INTERESEAZA!

  Ps.@ nimeni, am cautat ptr tine
  https://www.youtube.com/watch?v=TLlolVjf3h8
  https://www.youtube.com/watch?v=QOi5HvJkzZI

 10. @nimeni,
  cateva replici la comentariile anti-trump, din clipul postat de tine

  Remnant SoldierIl
  How do you mean “horrible”

  Hannah LoveannaIl
  Not horrible from this Christians standpoint; speak only for yourself please.

  Atalaia De YeshuaIl
  GOD BLESSED PRESIDENT DONALD TRUMP.

  asa este vazut DJ Trump de multi oameni necajiti ai Americii, ca un salvator….ce pot spune altceva?
  https://www.youtube.com/watch?v=UypUqo_MtE0

 11. “USR este singurul partid care mai susține parteneriatul civil și adopția pentru homosexuali.”

  100% strict pana dupa ultimele alegeri importante, apoi se vor “da pe brazda” toti. La fel cum europarlamentarii nostri in tara se dau pro familie iar in EUROparl voteaza pro Raportul Lunaceck, pro Raportul Estrella si altele..

 12. Oponentilor lui Trump le-au trimis tot democartii bombe, ca vad ca toate au fost cu grija si la fix interceptate. Ca de intimidat nu se mai intimideaza la ora actuala la vedere. Disperare, ca le ataca cineva mizeria trans satanista cu care vor sa bage in rahat toata planeta.

  Trump nu e singur, dar s-a antrenat ani buni pentru rolul in care crede si stie si exact cu cine are de-a face. Daca ei nu intervin acum, pierd generatia tanara la care i s-a pus deja marijuana si destrabalarea in brate. Si pe urma, adio arme. Pierd tot. Si pierdem si noi, ca deja ma ingrozesc cand vad ce spalati pe creier sunt deja ai nostri. Dar s-a vazut si la indolentii mai in varsta care n-au avut bunul simt sa mearga la urne. Pentru ca peste tot in jur domina mamona, si nu e incurajata vreo valoare de vreun fel. Eu deja ma uit in jur, la crestini de-ai nostri. Umbla numai dupa relatii cu oameni mai bogati sau mai sus pusi decat ei si deja avem serioase paturi sociale si in Biserica.

 13. Da, intr-adevar, nu e singur si are aliati f puternici, pe care stie cum sa si-i tina alaturi. Totusi, are mult mai multi dusmani, la fel de puternici, care l- ar dori inlaturat. In fiecare zi “fake media”( pe care si romanii nostri, din pacate, o adoara) lanseaza, cate o stire, care poate, poate i-ar pune in pericol pozitia, distragadu-i atentia de la agenda anuntata. De aceea, acest om are nevoie de rugaciune. Adevarat Petru, scaparea noastra este Mantuitorul nostru Iisus Hristos, dar are si EL oamenii Lui- “caci dupa faptele voastre va vor cunoste pe voi”. Sper sa nu exagerez. Si cu pare de rau, nici un crestin ortodox nu s-a ridicat sa spuna fara frica, de astazi inainte puteti spune “Craciun Fericit”(caci in acele zile chiar asa era scris “X-mas”), ci s-a ridicat un “pocait” cum obisnuim noi sa-i numim, cateodata, chiar cu ura, pe cei care nu sunt ca noi. Ca vorba Ilenei, ai nostri sunt mai mult cu “stabilirea relatiilor” cu cei cu o patura sociala superioara.
  Si apropo de tineri, ia uitati-va la tinerii unei tari vecine, a caror radacini sunt adanci crestine( nici ei nu sunt ortodocsi). Din pacate conducatorii bisericii noastre au esuat in transmiterea acestui mesaj generatiei “X” de la noi.
  https://www.youtube.com/watch?v=BEJIZK6iMd0

 14. @C

  Total de acord!

 15. Mexicul nu poate opri caravana imigrantilor sa se indrepte spre SUA

  Migrant Caravan Continues for U.S. Border After Rejecting Mexico’s Offer to Stay
  More than a hundred Mexican federal officers carrying plastic shields abandoned a blockade they had formed on a bridge Saturday, allowing a caravan of thousands of Central American migrants to advance toward the United States.
  Mexico’s Interior Ministry said that temporary identity numbers have already been issued to 111 migrants under the “You are home” program.
  http://time.com/5436923/migrant-caravan-continues-us-mexico/

  Few people in the caravan appeared to have any funds and some would have gone hungry days ago if not for the generous Mexicans and municipalities that offered them tamales and pineapple juice along the route.
  Many are wearing flip-flops, rubber clogs or sneakers that are falling apart.
  Like many of the migrants, Gomez has faced the grueling heat and torrential rains. At night, the caravan members sleep on sidewalks and the floors of the town plaza before waking each morning to depart again for their daily marathon.
  Gomez, an out-of-work farmhand from Honduras, says he has no choice. “There is no work anymore. The government took our lands,” he said.
  https://edition.cnn.com/2018/10/28/americas/migrant-caravan-profiles/index.html

 16. La dl C
  Nu exagerați cu nimic . Pomul se cunoaște după roadă . Așa ca , scrieti in continuare , pe CO , cele ale inimii .

 17. @C & petru
  Ati auzit de Peter Thiel, miliardarul gay din spatele lui Trump? Nu va este clar ca asta este doar o un truc de campanie electorala si ca Trump este o marioneta?

  Peter Thiel s-a identificat ca fiind gay, dar este cel mai mare susţinător al lui Donald Trump.
  https://www.zf.ro/business-international/s-a-identificat-ca-fiind-gay-dar-este-cel-mai-mare-sustinator-al-lui-donald-trump-cine-este-omul-care-a-pus-bazele-paypal-si-care-are-o-avere-estimata-la-2-7-mld-dolari-15959392

  Silicon Valley billionaire Peter Thiel makes a big midterm splash with $250,000 donation to Trump fund
  https://www.cnbc.com/2018/10/15/silicon-valley-billionaire-peter-thiel-donates-250000-to-trump-fund.html

  Peter Thiel has made his biggest political contribution since his divisive bet on Donald Trump in 2016, investing $1 million into a conservative advocacy group that is backing key Republican candidates before November.
  https://www.recode.net/2018/10/18/17998468/peter-thiel-club-for-growth-republican-donation
  Peter Thiel associate named as ambassador to Sweden
  https://www.theverge.com/2018/10/16/17986500/peter-thiel-ken-howery-trump-ambassador-sweden-paypal

 18. Pai cine sunt păpușari din spatele lui Trump ? Ca tipu asta Thiel nu pare a fi păpușar din ce prezentați … a donat ceva bani pt campanie electorală si e gay . Adică dacă a dat ceva bani îl controlează pe trump ?
  Mie chiar nu mie clar . Mie clar ca se lupta cu ziarele media din SUA , cu holiwoodul , cu … o grămada . Prin faptul ca se lupta cu lumea , lumea lui Satan , înseamnă ca a zgâlțâit temeliile . Cu cât face mai mult bine , cu atât lupta e mai înverșunată , dar si harul pe măsura.
  Nu îmi dau seama cum e o marioneta , zău așa . Totuși admit ca pot greși .

  Nu exclud nimic de trump . Azi poate fi înger , mâine demon . Sti ce se zice de cei bogați ? Ca cu greu vor intra in Imparatie . Ce înseamnă greu ???
  Așa cum am zis , nădejdea e Domnul Iisus Hristos .

 19. @petru
  “Pai cine sunt păpușari din spatele lui Trump?”

  Top Contributors, federal election data for Donald Trump, 2016 cycle
  Renaissance Technologies $15,511,600
  McMahon Ventures $6,002,700
  Walt Disney Co $5,005,823
  https://www.opensecrets.org/pres16/contributors?id=n00023864

  Acum 3 luni, Renaissance Technologies a salvat Facebook de la faliment
  http://uk.businessinsider.com/facebook-stock-price-renaissance-technologies-hedge-fund-buys-the-dip-2018-8

  In July 2014 Renaissance Technologies was included in a larger investigation undertaken by Carl Levin and the Permanent Subcommittee on Investigations on tax evasion by wealthy individuals.
  Renaissance is the top financial firm contributing to federal campaigns in the 2016 election cycle, donating $33,108,000 by July. By comparison, over that same period sixth ranked Soros Fund Management has contributed $13,238,551. Robert Mercer directed all funds contributed towards conservative candidates.
  Simons directed all but $25,000 of his funds towards liberal candidates.
  https://en.wikipedia.org/wiki/Renaissance_Technologies#Governmental_affairs

 20. Situația e ca : mai pe românește : o firma da bani de sponsorizare si la PSD si la PNL . Aducă se asigura cu binele cu aceste partide . Care a ieși , i asigurat . Dar firma are o politica blanda fata de homalai etc . Iar PSD sa zicem are o politica dura fata de homalai etc . Dar bani circula ..si gata PSD i condusă de firma …
  Eu zic sa o lăsam balta , ca nu ma prea pricep . Văd doar un om ( deocamdată puternic ) împotriva necuratiilor : Trump .

 21. Luni, o noua caravană cu mii de migranţi din America Centrală a trecut râul Suchiate din Guatemala în Mexic și şi-a continuat deplasarea spre Statele Unite.
  https://www.money.ro/scene-ireale-cu-mii-de-migranti-in-drum-spre-sua/
  https://newsmaker.ro/video-sute-de-imigranti-din-honduras-s-au-aruncat-intr-un-rau-pentru-a-ocoli-blocada-fortelor-mexicane-in-drumul-catre-sua/

  Trump trimite 5.200 de militari la graniţa cu Mexicul. La graniţă sunt deja 2.100 de forţe ale Gărzii Naţionale, trimise de Trump în aprilie.
  https://adevarul.ro/international/statele-unite/statele-unite-vortrimite-5200-trupe-granita-mexicul-1_5bd7ad44df52022f75fe0114/index.html

 22. Trenuri incarcate cu camioane, transportoare blindate si tancuri se indreapta spre granita cu Mexicul
  Train in Arizona heading South to the border.
  https://twitter.com/Trump_World/status/1057620687958011906?s=09

  O sa dea “foarte bine” cand o sa apara in presa de o parte femei si copii si de cealalta parte tancuri si transportoare blindate

 23. Trump speaks on illegal immigration, border security
  https://www.youtube.com/watch?time_continue=1402&v=gunVKZ8WHT0
  Trump este intrebat daca armata va trage asupra oamenilor
  22:22 “i hope not, i hope not, it’s the military, i hope, i hope there won’t be that, but i will tell you this, anybody throwing stones, rocks like they did to mexico and the mexican military, mexican police, where they badly hurt police and soilders of mexico, we will consider that a firearm, because there’s not much difference where you get hit in the face with a rock…”

 24. Pingback: PETITIE in favoarea TRANSGENDERISMULUI. Sute de oameni de stiinta anti-Trump, printre care biologi si geneticieni, considera ca NU EXISTA POSIBILITATEA de a stabili FARA ECHIVOC GENUL si SEXUL!/ Cum atenteaza USR la casatorie ascunzandu-se dupa PSD
 25. Trump: Votaţi cu republicanii sau SUA vor fi invadate
  ”Vor impune socialismul în Florida. Bun venit în Venezuela”
  ”Programul de imigraţie al democraţilor este să facă să vină traficul de droguri, traficul de fiinţe umane şi cartelurile criminale”
  https://www.dcnews.ro/trump-votati-cu-republicanii-sau-sua-vor-fi-invadate_621561.html

 26. Studentii de la Harvard, organizati in Fratii si Surorii dau in judecata universitatea pentru interzicerea comunitatilor bazate pe apartenenta la unul din cele doua sexe.

  Two fraternities and two sororities filed a lawsuit against Harvard in Boston’s federal court on Monday, while another sorority sued the school in Massachusetts state court.
  The lawsuits say Harvard’s rule discriminates against students based on their sex and spreads negative stereotypes about students who join all-male or all-female groups. They’re the first lawsuits challenging the rule.
  https://www.foxnews.com/us/fraternities-sororities-sue-harvard-over-single-sex-rule

 27. Pingback: TRANS-TIRANIA. Intr-o lume TRANSGENDER, identificarea BIOLOGICA a femeii si a barbatului este ILEGALA. Se intampla deja in unele tari occidentale
 28. Noua victorie a lui Trump: Familiile monoparentale prospera, femeile “imputernicite” nu mai au nevoie de soti ca sa-si educe si sa-si creasca copii!

  Single-mother households have been on the rise, leaving more young women supporting families.
  In fact, single mothers have staged by far the biggest comeback in the labor force of any group of young women since 2016.
  https://www.bloomberg.com/news/articles/2019-01-13/millennial-women-are-pouring-into-jobs-fueling-u-s-labor-gains

Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare