PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII IMPINS INAINTE PRIN MANEVRE DUBIOASE/ Voci critice fata de proiectul Ministerului Sanatatii/ INTERVIU CU GHEORGHE PIPEREA (2)/ Vaccinare obligatorie ca-n Germania? Mai degraba fakenews la Antena 3/ PREA PREOCUPAT DE VACCINURI, BODOG A UITAT DE URGENTE. Acuzele doctorului Arafat si criza ambulantelor

29-05-2017 12 minute Sublinieri

În ultimele zile s-a vorbit intens în mediile virtuale frecventate de părinții responsabili despre decizia curajoasă a Parlamentului Suediei (ÎNTREAGA ȘTIRE: AICI. FOLOSEȘTE GOOGLE TRANSLATE pentru o traducere cît mai rapidă),  de a zice “NU!” imunizărilor cu japca, în contextul ofensivei globale Big Pharma de a impune, în cîrdășie cu guvernanții corupți, vaccinarea obligatorie.  Parlamentul Suediei (Swedish Riksdag) și-a motivat refuzul de a legifera o astfel de aberație legislativă, menționînd “preocupările serioase privind sănătatea” și invocînd dreptul constituțional al fiecărui cetățean de a-și alege propriile servicii medicale. Dar pînă acolo, întreaga societate civilă s-a implicat în a stopa calea larg deschisă spre abuzuri și experimente medicale, numită vaccinare forțată. Nu doar cei care au renunțat să mai vaccineze s-au alăturat cauzei, ci și oameni pro-vaccin, suficient de prieteni cu legea și Constituția țării încît să înțeleagă pericolele imense ale obligativității unui act medical cu riscuri, indiferent că se numește preventiv sau curativ.

NHF Suedia (Federația Națională a Sănătății, un grup de lobby puternic, înființat în 1955, cu sediul în California, care și-a luat misiunea de a proteja drepturile oamenilor de a alege metode medicale alternative de prevenție și tratament) a arătat, printr-o scrisoare deschisă adresată Parlamentului Suedez, cât de frecvent reacțiile adverse ale vaccinurilor sînt grave și foarte grave și cum riscul efectelor secundare se dublează, practic, la fiecare rapel. De asemenea, NHF Suedia a inclus în scrisoare și o listă extinsă de aditivi regăsiți în vaccinuri, “substanțe care nu sunt alimente sănătoase și, cu siguranță, nu sînt potrivite sugarilor sau copiilor” și, de asemenea, o listă descurajantă de studii care demonstrează că “vaccinarea este o idee proastă “.

Prin urmare, politicienii parlamentari s-au văzut nevoiți să constate și să ia seamă de opoziția masivă a populației vizavi de orice formă de constrîngere privind vaccinarea, hotărînd, în final, să respingă toate cele șapte propuneri, care ar fi legiferat vaccinările forțate.

În aceeași situație se află România chiar acum. Proiectul de lege moștenit, înăsprit și impus de Guvernul Grindeanu s-a aflat în dezbatere publică, iar termenul legal a expirat pe 20 mai, potrivit site-ului Ministerului Sănătății. În principiu, proiectul ar fi trebuit să plece în Parlament, întâi la Comisia de Sănătate din Senat, apoi să fie dezbătut în plen, iar ulterior să ajungă în Camera Deputaților. Doar că, la solicitarea președintelui partidului de guvernămînt, Liviu Dragnea, ministrul sănătății, Florian Bodog (despre care poți afla informații incredibile din anchetele săptămînalului Bihoreanul, AICI si AICI si AICI și AICI), s-a văzut nevoit să mai organizeze o întîlnire cu taberele pro și contra, întîlnire anunțată fix azi (24 mai), pentru vineri (26 mai !).

„Am o foarte mare rezervă în a obliga pe cineva să facă ceva. În principiu, dar rugăm și pe domnul ministru să se implice mai mult și să explice mai mult, și să aibă mai multe întâlniri. (…) Ministerul Sănătății ar trebui să aibă săptămâna viitoare o prezentare mai amplă cu riscurile, cu avantajele acestei măsuri, pentru că subiectul este foarte, foarte important”, ( Liviu Dragnea, președinte PSD)

Rezerve are și Gheorghe Piperea, doctor în drept, fost judecator, actualmente avocat, membru în Baroul București, profesor universitar si conducator de doctorat la Facultatea de Drept București, care, de pe poziția declarată și asumată pro-vaccin, numește imunizarea forțată – într-un interviu în exclusivitate pentru www.oliviasteer.ro – ca fiind neconstituțională și o încercare abuzivă din partea guvernanților de a legifera experimentele medicale pe oameni.

“Oamenii trebuie să aibă timpul să aleagă în cunoștință de cauză, dacă fac vaccinul respectiv sau nu îl fac! N-ai voie să-i obligi, avînd în vedere că este posibil ca  în cazul copiilor – Doamne!, e grav de tot, e înspăimîntător! – printr-un astfel de vaccin, care ar trebui să aibă efecte și avantaje, teoretic, să ajungi să-i ai într-un scaun cu rotile!”

Un alt articol din proiectul de lege privind vaccinarea cu japca, spune că acordul părintelui ca fiul/fiica sa fie imunizat(ă) se prezumă. Cu alte cuvine, părințiilor li se anulează cu forța de către stat, dintr-o trăsătură de condei, drepturile părintești de a decide pentru copiii lor, chiar dacă nu există o hotărîre judecătorească definitivă care să impună și să justifice decăderea din drepturi. Într-un stat de drept (bazat pe principiul separației puterilor în stat), o astfel de propunere e halucinantă.  Profesorul Gheorghe Piperea s-a arătat revoltat, la rîndul său:

“Nu există așa ceva! E necontituțional! Dacă s-ar trece așa ceva prin Parlament o astfel de lege, cu siguranță ar pica la Curtea Constituțională, pentru că încalcă un drept care provine din Constituție și acesta este dreptul la autodeterminare!”.

O altă propunere din proiectul de lege, ce se va afla iar în dezbatere publică vineri, spune că un părinte care își crește copilul în liniștea căminului, cu dragoste, asigurîndu-i echilibru emoțional și hrană sănătoasă, facilitîndu-i accesul la educație artistică și culturală și activități sportive, în aer liber, poate fi decăzut din drepturi, trimis după gratii, iar copilul instituționalizat într-un orfelinat pentru vina de a nu fi vaccinat cu niște vaccinuri despre care, chiar în proiectul de lege, se recunoaște că pot fi invalidante (în articolul 2, alineatul 7). Profesorul Gheorghe Piperea a fost șocat de această propunere:

“Trebuie să considerăm că lucrurile astea sînt din ce în ce mai angoasante. Dacă oamenii au început să gîndească așa, să spună că e acceptabil statistic acest număr de invalidități sau de morți, e înspăimîntător! Trebuie să ne pună foarte serios pe gînduri!” 

Mai mult,

“În momentul în care decizi că singurul mod de a te apăra de boli, de a preveni să îmbătrînești, să te îmbolnăvești și așa mai departe, este vaccinul, înseamnă nimic altceva decît a te juca de-a Dumnezeu!”

Profesorul Gheorghe Piperea mai crede că luîndu-le, teoretic!, responsabilitatea pentru propria sănătate de pe umeri, statul își transformă, practic!, propriii cetățeni în niște roboței, incapabili să-și mai trăiască viața:

“Oamenii au uitat să trăiască! 

Oamenii au uitat să trăiască sănătos! 

Oamenii au ajuns la convingerea că pot  să gîndească în sistem oligorațional,  prin judecăți scurte – le iei  de pe internet, de pe pancarte și ți-ai format deja convingerea –  respectiv că pot să bea oricît de mult,  pot să se ostenească oricît de mult, pot să-și facă de cap oricît de mult în viață că există un vaccin sau o pastilă care rezolvă totul! Acest lucru face din noi niște roboței!”

Un ultim aspect important pe care profesorul Piperea l-a mai atins, în scurtul răgaz pe care l-a avut pentru interviul acordat www.oliviasteer.ro, a fost obligația, prevăzută în proiectul de lege privind vaccinarea forțată, ca medicii să nu vorbească nimic care să contravină propagandei vacciniste și să nu-și exprime, dacă au, rezerve vizavi de siguranța inoculărilor, încălcînd astfel etica profesională și dreptul pacientului la o informare corecta.

“Dacă obligi medicii să expliciteze doar beneficiile, omițînd intenționat riscurile, mie mi se pare că obligi medicul să încalce jurămîntul lui Hippocrate. Are consecințe juridice pentru că poate să fie exclus din profesie, poate să fie făcut responsabil pentru mal-praxis și așa mai departe. Și el va veni în fața instanței și va spune: <<Stai un pic! Am fost obligat să spun sau să țin sub tăcere aceste riscuri pentru că altfel îmi pierdeam jobul!>> Dar judecătorul nu-l va exonera (ierta) de răspundere, dacă se va întîmpla ca un copil să devină invalid sau, și mai și!, să fie vreun deces!”

Citește mai multe pe subiectul vaccinării obligatorii cu vaccinuri riscante, în prima parte a interviului cu profesor doctor Gheorghe Piperea, AICI!

Guvernul german vrea să amendeze părinții care refuză să-și vaccineze copiii. Ministrul german al Sănătății a afirmat că este necesar ca această lege să fie introdusă, în urma unei epidemii de rujeolă, potrivit libertatea.ro.

Mai mult, grădinițe vor putea să-i reclame pe părinții care refuză vaccinarea copiilor.

Totodată, părinții pot fi amendați cu până la 2.500 de euro, dacă refuză să-și vaccineze copii. Noua lege ar urma să fie adoptată luna viitoare. Măsura face parte din eforturile Guvernului de a îmbunătăţi ratele de vaccinare în ţară, care au scăzut semnificativ în ultimii ani, ceea ce expune copiii şi adulţii la boli posibil periculoase, precum rujeola.

În Germania s-au înregistrat 410 cazuri de rujeolă de la începutul anului și până la jumătatea lunii aprilie, mai mult decât în tot anul 2016.

A inceput DEZINFORMAREA in mass media internationala cu privire la RECOMANDARILE de vaccinare din Germania.
Se colporteaza ca in Germania vor fi amendati parintii care refuza vaccinurile.

NIMIC MAI NEADEVARAT.

Se DISCUTA doar un proiect de lege, PROPUS pentru votare, care PROPUNE obligativitatea unei consilieri medicale pe tema vaccinarii pentru parintii cu copii de gradinita. De ce doar pentru aceia? Pentru ca sunt singurii care pot fi santajati.

Se DORESTE introducerea unei amenzi pentru acei parinti cu copii de gradinita care refuza CONSILIEREA (deci nu vaccinarea).
Cu alte cuvinte, DACA ar fi votat PROIECTUL de lege PROPUS, s-ar putea EVENTUAL introduce o amenda pentru parintii care refuza CONSILIEREA vaccinala la un medic. NU EXISTA niciun fel de alte amenzi sau repercusiuni pentru cei care REFUZA vaccinarea in continuare dupa acea “consiliere” 🙂

Si acum, dati-ne voie sa visam: ce-ar fi daca TOTI parintii care nu vaccineaza ar merge la medicul lor de familie inarmati cu articole, materiale, studii legate de PERICOLELE VACCINARII?
Ce-ar fi daca parintii INFORMATI le-ar deschide ochii doctorilor?
Ah, dar era sa uitam: doctorii NU pot deconta acea “consiliere” vaccinala decat DACA administreaza vaccinul dupa aceea!
Altfel ea nu se deconteaza.
Si acum, sa vedem: cati doctori isi vor pierde vremea cu “consilierea”?

Dragi parinti romani, listati de pe pagina www.pro-decizii-informate.ro articolele scrise de medici despre vaccinare, oferiti-le spre lectura medicilor vostri si ajutati-i sa se informeze si ei de la surse din afara sferei de influenta a industriei farmaceutice.

Antena 3 ne urla in urechi, intr-un material care pute cap-coada a facatura, printre altele (cica americanii sunt sfatuiti sa se vaccineze cand vin in Romania) ca Germania si Italia au rupt pisica in doua si impun vaccinarea prin amenzi drastice. Da, ne dadaceste Antena3, in Germania, vai, parintii ar putea, auzi tu, sa fie amendati chiar si cu 2500 euro daca nu-si vaccineaza copiii!

Dar, in realitate, e ca la radio Erevan.

E adevarat ca parintii pot fi amendati, dar nu pentru refuz in sine, ci pentru refuzul CONSILIERII medicului in privinta vaccinarii.

Apoi, e adevarat ca pot fi amendati cu 2500 de euro, dar vorbim despre Germania, fratilor, adica o tara unde cred ca ajutorul de somaj pentru un parlit care n-a lucrat deloc e mai mare decat amenda aia.

De unde rezulta cu necesitate ca Antena 3 face PR agresiv pentru companiile farmaceutice care sunt in spatele acestui proiect de lege.

  • ActiveNews:


Conf. univ. dr. Costel Stanciu, APC: Proiectul legii vaccinării a fost croit prost! Nu poți să vii în dezbatere publică cu un text care nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii. Astfel putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15 vaccinuri!

Conf. univ. dr. Costel Stanciu, din partea Asociației pentru Protecția Consumatorului (APC), a fost unul dintre participanții, vineri, 26 mai, la dezbaterile organizate de Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București pe tema proiectului de lege a vaccinării obligatorii. Într-un interviu în exclusivitate pentru ActiveNews, Stanciu a subliniat că proiectul de lege supus dezbaterii publice de Ministerul Sănătății a fost „croit prost”, fiind condiționat dreptul copiilor la educație. Și mai grav, a apreciat conf. univ. dr. Costel Stanciu, este că, proiectul de lege nu reglementează câte vaccinuri vor fi obligatorii.

Conf. univ. dr. Costel Stanciu a declarat pentru ActiveNews:

„Din păcate, acest proiect de lege a fost croit prost. Prin intermediul acestuia se încearcă condiționarea accesului la educație – de fapt se încalcă un drept constituțional și se merge până la izolarea acelor copii care nu vor fi vaccinați.

În al doilea rând, nu se reglementează prin intermediul acestui proiect de lege câte vaccinuri vor fi obligatorii. Se lasă la dispoziția acelui grup tehnic, de coordonare a activității de vaccinare, să reglementeze numărul de vaccinuri obligatorii. În felul acesta putem avea surprize, să fie obligatorii 10, 15, 20 de vaccinuri! Nu poți să lași la dispoziția unui grup format din 10 oameni să reglementeze o astfel de problemă importantă pentru sănătatea populației.

În al treilea rând, nu se cunoaște impactul economic al acestui proiect de lege. Am înaintat o adresă către Ministerul Sănătății prin care am solicitat să ni se prezinte bugetul alocat punerii în aplicare a acestui proiect de lege. Din păcate, nu ni s-a răspuns în termenul legal de 30 de zile.

Totodată am înaintat o adresă prin care am solicitat să ni se prezinte persoanele care au lucrat la acest proiect de lege și ar fi fost foarte important ca acel coordonator al grupului care a lucrat la acest proiect de lege să fie prezent aici, să putem dialoga cu cei care au gândit acest proiect de lege, nu cu reprezentanți ai ministerului care nici nu au citit acest proiect de lege (fiindcă au supus dezbaterii publice un proiect din care lipsește articolul 26, un proiect incomplet – în articolul 19 din acest proiect de lege se face referire la articolul 26!).

Nu poți să vii în dezbatere publică cu un proiect de lege incomplet. Este inadmisibil, este bătaie de joc.”


Cristian Filip, Alianța Părinților, apel către cei care vor vaccinare obligatorie: Puneți-vă în pielea părinților care sunt în suferință. Nu statul și nu cei care iau decizii sunt cei care au purtat în pântece un copil timp de nouă luni

Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București a organizat vineri, 26 mai, o nouă rundă de dezbateri pe tema proiectului de lege a vaccinării obligatorii. Printre cei care au luat parte la discuții s-a numărat și Cristian Filip, președinte al Alianței Părinților din România, care a declarat, pentru ActiveNews, că cei pe care îi reprezintă nu sunt împotriva vaccinării, ci a proiectului de lege privind vaccinarea obligatorie.

Cristian Filip a atras atenția că părinții care participă în aceste zile la dezbaterile organizate de minister asupra controversatului proiect de lege nu au interese, în vreme ce din promovarea obligativității vaccinării multe companii și organizații au de câștigat.

Cristian Filip a declarat în exclusivitate pentru ActiveNews următoarele:

„Nu suntem împotriva vaccinării, pentru că, de-alungul timpului, numeroase vaccinuri s-au dovedit a fi utile pentru omenire. Dar mare parte dintre părinți se opun proiectului de lege a vaccinării obligatorii. De ce? Pentru că este împotriva dreptului omului de a alege, este împotriva unui drept constituțional. Pe de altă parte, trebuie să îi înțelegem pe cei care au avut de suferit. Știm părinți ai căror copii sunt cu o stare de sănătate deteriorată, care au copii care încă nu au un diagnostic clar după un an, doi ani sau trei ani de cercetări prin diverse spitale ale țării. Ceea ce atragem atenția autorităților este să se pună în pielea acestor părinți care sunt în suferință și care vin aici pentru a-și plânge necazul. Nu statul și nu cei care iau decizii sunt cei care au purtat în pântece un copil timp de nouă luni. Mai este un aspect: am auzit într-o emisiune o doamnă doctor recomandând părinților să nu mai folosească drept sursă internetul pentru că nu este validă. Trebuie să atrag atenția că anumite documentare, pe internet, mi se par extrem de bine făcute pentru că sunt făcute de specialiști. Părinții care își susțin cauza, de a fi împotriva vaccinării obligatorii, nu au niciun interes, in timp ce vânzarea vaccinurilor este, pentru anumite organizații, pentru anumite instituții, de un interes major. Aceste vaccinuri nu sunt gratuite, ele se vând și este evident că este un interes pecuniar pentru anumite organizații. Deci, în balanță luăm interesul părinților, care nu există, și interesul unor persoane ca să vândă ceva.

Promovăm o colaborare cu ministerul Sănătății, cu autoritățile statului, suntem pentru o dezbatere reală, autentică, în care fiecare să urmărească cu adevărat interesul națiunii române.”


George Stoian, Asociația „Pro decizii informate” apel către părinți: Dacă decideți să vă vaccinați copiii, atunci aveți toată libertatea din lume. Dar nu permiteți nimănui să ia această decizie în locul vostru

Vineri, 26 mai, la Direcția pentru Sănătate Publică a Municipiului București a avut loc dezbaterea despre proiectul de lege al vaccinării obligatorii.

După ce la prima dezbatere, de pe 11 mai, situația a rămas „în coadă de pește”, autoritățile au organizat o nouă întâlnire cu societatea civilă pe tema atât de dureroasă și de sensibilă a vaccinării obligatorii.

Unul dintre participanții la această dezbatere a fost George Stoian, reprezentant al Asociației „Pro Decizii Informate”. Într-un scurt interviu acordat ActiveNews, George Stoian explică motivele pentru care nu și-a vaccinat copilul, arătând faptul că nimeni, nicio autoritate, nu a dorit să-și asume răspunderea pentru produsul cu care trebuia injectat acesta.

„Mesajul pe care am vrut să-l transmitem în cadrul acestei dezbateri este unul simplu: vaccinarea este un drept și nu trebuie să devină niciodată o obligație. Cei care vor să-și vaccineze copii, să aibă libertatea să îi vaccineze după ce se informează, după ce discută cu medicii, după ce știu ce conțin acele vaccinuri care se injectează copiilor lor, după ce știu ce efecte adverse își asumă, ce riscuri își asumă și dacă, într-un final vor considera că merită să își asume riscul vaccinării, să aibă toată libertatea de a vaccina.

Personal, nu mi-am vaccinat copilul. De ce?

În primul rând companiile farmaceutice care produc vaccinuri ne dau asigurări strict verbale că aceste vaccinuri sunt sigure, însă în scris nu-și asumă nimic! Practic, companiile farmaceutice care produc vaccinuri fug de orice asumare a responsabilității pentru siguranța propriilor vaccinuri.

Un alt element foarte important care m-a convins să iau atitudine împotriva acestei legi este ceea ce s-a întâmplat în perioada 2006 – 2009 când am avut așa-zisele pandemii de gripă aviară și de gripă porcină. Am fost amenințați cu milioane de morți în 2006 sau cu zeci de mii de morți în 2009.  S-a cerut vaccinarea noastră obligatorie, s-a făcut tot ce s-a putut de către Ministerul Sănătății pentru a ni se băga în oase spaima de moarte și a ne determina să ne vaccinăm. Ulterior s-a dovedit că așa zisele pandemii de gripă porcină și aviară au fost niște excrocherii. […]

Unde este riscul uriaș al unei asemenea legi? Riscul este că dacă le dăm dreptul să ne vaccineze cu forța, atât copiilor noștri cât și nouă, pentru că și noi ar urma să fim vaccinați, dacă le dăm acest drept le dăm dreptul ca în viitor să săvârșească noi și noi abuzuri.

Dacă noi le dăm dreptul să ne injecteze cu ce vor unii, care nu-și asumă nimic, în niciun fel, înseamnă că ne întoarcem la practici medicale din Germania anilor ’30 – ’40 ai secolului trecut.

Informați-vă și dacă decideți să vă vaccinați copiii, atunci aveți toată libertatea din lume de a-l vaccina. Dar nu permiteți nimănui să ia această decizie în locul dumneavoastră. Pentru că dacă copilul dumneavoastră va suferi, dvs și copilul dumneavoastră veți suferi, nu ministrul sănătății, nu secretarii de stat, nu producătorii. Decizia este și trebuie să rămână a părinților”, a declarat George Stoian pentru ActiveNews.ro

Acuzații grave ale lui Raed Arafat: Funcționari din Ministerul Sănătății au sabotat dotarea serviciilor de Ambulanță și SMURD. Se pune în pericol viața oamenilor

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI) Raed Arafat afirmă că funcționari din cadrul Ministerului Sănătății au „sabotat” continuu procesul de dotare a serviciilor de Ambulanță și SMURD și că anunțul ministrului Florian Bodog privind demararea procedurii de achiziție pentru ambulanțe „ascunde multe adevăruri nespuse”, fiind, în opinia sa, „un anunț al întârzierii achizițiilor de ambulanțe”.

„Anunțul domnului ministru al Sănătății, Florian Bodog, făcut vineri la Craiova, referitor la achiziția ambulanțelor pentru SMURD și serviciile de ambulanță, menționând că acordul semnat în 2016 între cele două ministere, cel al Sănătății și cel al Afacerilor Interne, nu mai este valabil în baza noii legislații, ascunde multe adevăruri nespuse și este de fapt, pentru cei care cunosc bine situația și evoluția ei, un anunț al întârzierii achizițiilor de ambulanțe pentru SMURD și serviciile de ambulanță și nu al demarării procedurilor, care au fost deja demarate de fapt, dar nu sunt ‘agreate’, dorința fiind de a repeta totul de la zero lăsând la o parte munca realizată de comisii mixte care au muncit câteva luni deja pe acest subiect la nivelul IGSU”, a scris Raed Arafat, duminică, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

El a menționat că săptămâna trecută a trimis ministrului Sănătății o scrisoare în care a explicat situația și demersurile făcute până în prezent pentru dotarea serviciilor de Ambulanță și SMURD.

Arafat susține că situația din sistemul de urgență este “fără precedent” și “începe să pună viața pacienților în pericol”.

„La revenirea mea din misiunea oficială pe care o am la întâlnirile ONU și NATO din Mexic și SUA, am să explic public toate demersurile efectuate în ultimii ani până inclusiv săptămâna trecută, când am trimis la începutul săptămânii, domnului ministru, o scrisoare explicând situația în care ne aflăm acum, la care anul acesta a început să contribuie din păcate și dânsul, blocajele și modul în care am fost sabotați, în mod deosebit la nivelul Ministerului Sănătății, și mă refer aici la funcționari din cadrul Ministerului Sănătății care au sabotat procesul de dotare al serviciilor de Ambulanță și SMURD în mod continuu, ca să ajungem într-o situație fără precedent în sistemul de urgență, situație care începe să pună viața pacienților în pericol”, spune Raed Arafat.

Acesta a adăugat că speră în găsirea unor soluții optime pentru rezolvarea situației și consideră că declarațiile ministrului Sănătății “nu reprezintă soluții reale, ci doar întârzieri suplimentare”.

„Am așteptat și am sperat că semnalele de alarmă date de mine și de unii colegi din sistemul de urgență în ultima perioadă să fie înțelese și să stăm la masă să găsim soluțiile optime pentru a rezolva urgent situația critică în care ne aflăm și care chiar dacă nu a început deja să ucidă oameni și să producă victime, va începe să aibă acest impact într-un timp foarte scurt. Rezultatul avertizărilor și tentativelor de a găsi soluții concrete și urgente s-a limitat doar la nivel de declarații ale domnului ministru care nu reprezintă soluții reale, ci doar întârzieri suplimentare și o încercare de a liniști personalul din sectorul de urgență și mass media care preia informațiile respective ca atare la acest moment!”, a indicat Raed Arafat.

El punctează că nu vrea să intre în polemică și speră într-o revizuire a abordării situației de către ministrul Bodog.

„Nu vreau, pe cât acest lucru este posibil, să intru în polemică cu domnul ministru al Sănătății, fiind adeptul unor soluții constructive, însă între ce dorește să facă dânsul și găsirea unor soluții reale în interesul public, rămân cel care își va exprima punctul de vedere luând în considerare doar interesul populației și al sistemului de urgență! Sper ca totuși înțelepciunea și interesul real pentru beneficiarii fără voie ai sistemului de urgență să-l determine pe domnul ministru să-și revizuiască abordarea astfel încât să putem începe remedierea situației în cel mai scurt timp posibil, lăsând la o parte aspectele ce nu au de a face cu realitatea”, încheie Raed Arafat.

Ministrul Sănătății, Florian Bodog, a declarat, vineri, la Craiova că urmează să fie demarată procedura de achiziție atât pentru ambulanțe, cât și pentru dotările necesare SMURD, după ce MS a reînnoit protocolul cu Ministerul de Interne, conform noilor proceduri de achiziție publică.

„Protocolul pe care îl aveam încheiat cu MAI nu mai era corespunzător conform noii legi a achizițiilor și i-am transmis doamnei ministru de Interne protocolul și am avut o discuție cu dumneaei și cu domnul premier, după care vom demara procedura de achiziție atât pentru ambulanțe, cât și pentru SMURD-uri”, a spus ministrul Sănătății.

Bodog a precizat că achiziția celor 3.000 de ambulanțe pentru fiecare unitate administrativ-teritorială va fi finanțată printr-un program diferit, iar în primă fază vor fi aduse 100 de vehicule printr-un program-pilot al Băncii Mondiale.

IOHANNIS SUSTINE VACCINAREA OBLIGATORIE si descrie epidemia de rujeola drept “CATASTROFA”. Liderul PSD, Liviu Dragnea, ramane cu “REZERVE” privind OBLIGATIVITATEA/ Doi specialisti italieni acuza mai multe firme producatoare de VACCIN HEXAVALENT de neglijenta pentru NANO PARTICULE TOXICE in produs

DEZBATEREA LEGII VACCINARII – inca o bataie de joc din partea autoritatilor/ SERGIU MOROIANU ACUZA, DIN NOU, GANDIREA TOTALITARA A LEGIUITORULUI/ Avocatul Gheorghe Piperea: “Vaccinarea obligatorie e neconstituțională!”/ OFICIAL AL MINISTERULUI SANATATII: mare parte din copiii decedati de rujeola aveau afectari genetice grave

SOCIOPATIA VACCINARILOR OBLIGATORII – un experiment financiaro-medical?/ Eforturi conjugate si intense pentru impunerea legii vaccinarii/ FOST DISTRIBUITOR AL VACCINURILOR SANOFI-PASTEUR, CONSILIER AL PREMIERULUI/ Din gandirea vaccinistilor: “Copilul apartine comunitatii”/ PRIMUL FOCAR AL EPIDEMIEI DE RUJEOLA – INTR-UN SPITAL

MANIPULARI GROSIERE PE TEMA VACCINARII. Medicul crestin PAVEL CHIRILA linsat la Antena 1, medicul Razvan Constantinescu ”trunchiat” la TVR Iasi/ COMISARUL EUROPEAN PENTRU SANATATE minte flagrant. Posibila explicatie pentru vaccinarea obligatorie: LOBBY PENTRU MECANISM COMUN DE ACHIZITIE A VACCINURILOR

VASILE ASTARASTOAE despre scandalul legii VACCINARII OBLIGATORII. Manipularea MINISTERULUI SANATATII in privinta EPIDEMIEI de RUJEOLA. De ce vaccinarile de astazi nu sunt acelasi lucru cu cele de acum cateva decenii?/ DEZBATEREA PUBLICA A PROIECTULUI DE LEGE: 11 MAI. Care sunt conditiile de participare

Presa: “În România, rujeola a ucis deja 22 de copii”. COLEGIUL MEDICILOR numara “21 de decese la bolnavi cu rujeolă nevaccinaţi”. CARE ESTE ADEVARUL FACTUAL DESPRE CELE 22 CAZURI DE DECES ASOCIATE CU RUJEOLA?/ Asociatia pentru Protectia Consumatorilor cere DEMISIA MINISTRULUI SANATATII/ Sergiu Moroianu: Legea Vaccinarii este undeva INTRE NAZISM SI COMUNISM

COALITIA PENTRU SANATATE ia atitudine fata de proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Un proiect ilegal si abuziv, nefundamentat stiintific si fara precedent european, care ANIHILEAZA DREPTURILE PARENTALE

PROFESORUL FLORIAN COLCEAG despre LEGEA VACCINARILOR: “AR FI BINE SA RENUNTATI INAINTE SA SE PETREACA LUCRURI GRAVE”. Proiectul este unul “ANTINATIONAL”. “Ce se incearca e ultima cucerire a biruitorului in lupta impotriva poporului” (Video, Transcriere)/ FAKE NEWS CU RUJEOLA. Cum manipuleaza mass-media “serioasa” cazurile tragice de bebelusi morti

LEGEA VACCINARII PUSA IN DEZBATERE. In pofida declaratiilor ministrului Sanatatii, legea contine SANCTIUNI PENALE GRAVE, disproportionate. PARINTII care nu-si vaccineaza copiii pana la 3 ani risca sa fie acuzati de RELE TRATAMENTE, iar copiii nevaccinati NU POT FI INSCRISI LA SCOALA! Legea instituie un dictat medical si un abuz asupra familiei. PROIECTUL INTEGRAL – ANALIZAT SI COMENTAT


Categorii

Razboiul impotriva populatiei, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video

Etichete (taguri)

, , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

3 Commentarii la “PROIECTUL LEGII VACCINARII OBLIGATORII IMPINS INAINTE PRIN MANEVRE DUBIOASE/ Voci critice fata de proiectul Ministerului Sanatatii/ INTERVIU CU GHEORGHE PIPEREA (2)/ Vaccinare obligatorie ca-n Germania? Mai degraba fakenews la Antena 3/ PREA PREOCUPAT DE VACCINURI, BODOG A UITAT DE URGENTE. Acuzele doctorului Arafat si criza ambulantelor

  1. Pingback: BODOG anunta ca propunerile INDUSTRIEI FARMACEUTICE vor fi incluse in LEGEA VACCINARII/ Guvernul a incheiat contracte pe mai multi ani cu companiile farmaceutice
  2. Pingback: LEGEA LIBERTICIDA A VACCINARII OBLIGATORII A FOST VOTATA IN SENAT. Niciun vot impotriva, niciun amendament care sa imblanzeasca regimul sanctiunilor/ PROTESTE IN MARILE ORASE IMPOTRIVA VACCINARII OBLIGATORII. Numarul participantilor - sensibil mai mare de
  3. Pingback: PROTESTE împotriva VACCINĂRII FORȚATE a populației. LANȚ UMAN PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE - duminică 29 octombrie, Piața Constitutiei, Bucuresti. COSTEL STANCIU (APC) remarca, justificat, "GRABA cu care a trecut de Senat acest proiect de lege
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare