MANIPULARI GROSIERE PE TEMA VACCINARII. Medicul crestin PAVEL CHIRILA linsat la Antena 1, medicul Razvan Constantinescu ”trunchiat” la TVR Iasi/ COMISARUL EUROPEAN PENTRU SANATATE minte flagrant. Posibila explicatie pentru vaccinarea obligatorie: LOBBY PENTRU MECANISM COMUN DE ACHIZITIE A VACCINURILOR

6-05-2017 9 minute Sublinieri

Medicul Pavel Chirila e linsat si admonestat dur, cerandu-se inclusiv tragerea sa la raspundere in numele unei etici profesionale (care exista unde?), pentru ca, filmat cu camera ascunsa, a spus unui (pretins) parinte sa ceara medicului sau de familie o hartie semnata si parafata prin care garanteaza ca nu vor exista deloc efecte adverse.

Asa ceva?!

Cu acest prilej, se face o infierare proletara a medicilor care se impotrivesc vaccinurilor, se baga falsul acela deja porcesc cu cei 23 de copii care au murit pentru ca nu au fost vaccinati impotriva rujeolei (lucru care deja e minciuna crasa, grasa, neagra si cu bube) si se arata cetateni corecti care nu se lasa influentati de astfel de monstri.

Nu era mai simplu, in locul acestei mizanscene penibile si mincinoase, sa se ia un cadru cu medicul de familie pro-vaccin care declara senina ca nu-i nicio problema, semneaza cu ochii inchisi respectiva hartie?

Astia asa prosti sunt? Si asa de prosti ne iau? Nu isi dau seama ca stirea asta e doar pentru publicul convins fara urma de indoiala cu privire la beneficiile vaccinurilor si, in rest, nu face altceva decat sa sporeasca neincrederea si scepticismul?

Chiar nu exista mijloace de PR mai sofisticate, tovarasi, decat aceste clasice infierari cu manie proletara?

În ultimul minut al clipului, de pe la 2:50 încolo, dau şi eu o părere. Din păcate, câteva fraze au fost “decupate”, iar cea introductivă era extrem de importantă:
“Discuţia despre obligarea prin lege este caducă atât timp cât
ORICE ACT MEDICAL NECESITĂ CONSIMŢĂMÂNTUL INFORMAT AL PACIENTULUI SAU AL APARŢINĂTORULUI ACESTUIA!
Doamnă Claudia Danaila, dacă mai trunchiaţi, fără acordul meu, răspunsurile pe care vi le dau, nu vă mai răspund la telefon!

Claudia DanailaDomnule doctor,va multumesc pentru faptul ca ati acceptat sa imi acordați un scurt interviu.Imi pare rau pentru neintelegerea aparuta .Am inteles si am aratat in reportaj ca sunteti pro-vaccinare ,dar impotriva obligativității.Din pacate aceste reportaje au o anumita durata pe care nu o prea putem depasi.Dar pozitia dumneavoastra asupra subiectului este reliefata corect.

Răzvan ConstantinescuClaudia Danaila – nu vi s-a părut că prima frază ar avea, aşa, o oarecare importanţă?
De asemenea, este tăiată, în mod nejustificat, fraza cu complicaţiile, când, ajungând la rubeolă, am spus că doar la femeile însărcinate este importantă, deci vaccinarea băieţilor nu are nicio justificare. Adică de două ori câte zece secunde – absolut insignifiant în economia de timp a clipului.

În lipsa unor intervenții hotărâte ale guvernului italian și ale ministrului Sănătății pentru respectarea programelor de vaccinare, autoritățile locale din Italia au început să ia măsuri urgente la nivel local, scrie presa din Peninsulă. Într-un moment în care rata vaccinărilor este în cădere liberă, autoritățile din provimcia Emilia Romagna au acționat primele, urmate apoi și de alte provincii. În Trieste, autoritățile au decis ca înscrierea copiilor la școală să fie posibilă doar în cazul în care aceștia sunt vaccinați. Decizia a fost contestată în justiție de două familii, care au câștigat în primă instanță, însă apelul a fost pierdut, motivarea arătând că autoritățile din Trieste au acționat în acord cu legislația națională.

Tot din Italia vine și informația excluderii din Ordinul italian al Medicilor, a unui medic cunoscut pentru campania sa împotriva vaccinării. Este vorba de doctorul Roberto Gava, exclus din rândul Ordinului Medicilor din provincia Treviso (Veneția). Specialist în cardiologie, farmacologie clinică și toxicologie medicală, Gava a scris mai multe articole în care propune metode alternative de vaccinare.

Decizia Ordinului Medicilor este o premieră în Italia și se înscrie pe linia adoptata de Ministerul Sănătății, care a inițiat campanii de sensibilizare și a susținut măsurile pentru vaccinare obligatorie luate în mai multe regiuni, precum am amintit mai sus. Minsitrul Sănătății de la Roma a salutat măsura luată de medicii din Treviso: ”Această sancțiune este un precedent împotriva medicilor anti-vaccinare, care sunt la originea recrudescenței anumitor patologii, precum rujeola și poliomelita”.

La Florența s-au inițiat două proceduri similare de excludere din Ordinul Medicilor, ceea ce poate duce la pierderea dreptului de libera practică, iar decizia din Treviso poate influența verdictul. Ordinul Medicilor din Treviso și-a motivat decizia afirmând că medicul Gava ”nu a protejat sănătatea individuală și colectivă, a refuzat să-și fundamenteze prescripțiile pe date științifice disponibile și a refuzat să-și supună pacienții, în special copiii, la tratamente a căror eficiență este recunoscută din punct de vedere științific”. În plus, medicul a fost acuzat că ”a denigrat competența profesională a colegilor sai”.

Medicul în cauză a făcut recurs la Comisia Centrală pentru Sănătate, pentru că în acest fel poate profesa în continuare. În cazul unui verdict identic, medicul mai are calea atacării deciziei la Curtea de Casație. ”Această excludere este o condamnare nedreaptă, care aduce aminte de procesul lui Galilei din 1633, judecat pentru ideile sale”, a spus avocatul medicului.

Medicul Gava s-a întrebat pe site-ul său de ce ”vaccinarea este obligatorie la copiii de două luni, când se știe că, cu cât este mai mare numărul vaccinurilor și copilul este mai mic, cu atât crește riscul de a provoca afecțiuni imunitare și neurologice”. Gava s-a opus de multe ori vaccinărilor în masă, pentru că în acest fel nu s-ar ține cont de ”singularitatea fiecărui individ”. Pentru Ordinul Medicilor și pentru Ministerul Sănătății din Italia, toate aceste afirmații alarmiste constituie un risc pentru sănătatea oamenilor.

România este țara celei mai mari epidemii de rujeolă din Europa: 24 de copii au murit până acum din cauza acestei boli care poate fi prevenită. Majoritatea cazurilor au apărut în comunități cu o acoperire foarte scăzută a vaccinării și, în ultimii ani, în mai multe județe frecvența vaccinării anti-rujeolă a scăzut cu mult sub pragul de siguranță de 80%. Am discutat despre această situație, despre cauzele și soluțiile ei, cu comisarul european pentru Sănătate, medicul Vytenis Andriukaitis. Răspunsurile sale sunt neobișnuit de dure pentru un înalt oficial al Comisiei Europene. 

Vlad Mixich: Sunteți medic. Care este primul gând atunci când aflați că într-o țară europeană în secolul 21 peste 20 de copii au murit din cauza rujeolei, o boală care poate fi 100% prevenită?

Vytenis Andriukaitis: Ne pare tuturor foarte rău pentru aceste pierderi și transmit condoleanțe familiilor. Cunosc datele care ne arată că România are mari probleme cu frecvența scăzută a vaccinării. În ultimul an, peste 4800 de cazuri de rujeolă au fost raportate în România și cifrele sunt foarte foarte îngrijorătoare. Și foarte dureroase. Sunt foarte îngrijorat în legătură cu această situație și o urmărim atent prin intermediul Centrului European de Prevenire și Control al Bolilor (ECDC). Solicit din nou României să ne spună cu ce putem ajuta. În prezent avem raportate epidemii de rujeolă în alte 15 țări europene, dar cele mai multe cazuri sunt în România. Vrem să lucrăm împreună pentru ca în România să crească nivelul de conștientizare al importanței vaccinării și care sunt posibilele consecințe ale nevaccinării.

V.M.: Mișcarea anti-vaccinare a devenit tot mai vizibilă în ultimii ani în România.

Vytenis Andriukaitis: Știu că aveți o mișcare anti-vaccinare puternică și că indecizia de a vaccina este destul de mare. Dar vreau să transmit un mesaj foarte clar: vaccinarea este un instrument medical dovedit științific. Vaccinurile ne ajută să salvăm vieți! Este un fapt, nu mai este ceva dubitabil. Este un fapt! Celor care totuși nu cred: priviți în urmă cu 45 de ani când în fiecare an mureau 2,5 milioane de copii din cauza acoperirii vaccinale scăzute. E cât se poate de clar că vaccinurile sunt benefice. Sunt foarte nefericit din cauza mișcării anti-vaccinare. Aș fi mai mult decât deschis să am o întâlnire cu ei și să le explic de ce ceea ce ei susțin este înșelător.

 • SIGURANTA VACCINURILOR ESTE CONTROLATA LA NIVEL PAN-EUROPEAN


V.M.: Există părinți care nu au încredere că autoritățile iau suficiente măsuri pentru a asigura siguranța vaccinurilor. Care sunt procedurile prin care un vaccin este aprobat în Uniunea Europeană?

Vytenis Andriukaitis: Toate vaccinurile sunt sub controlul strict al regulilor și cerințelor europene. Toate vaccinurile sunt strict controlate de către Agenția Europeană a Medicamentului. Este absolut imposibil să avem vaccinuri care să nu fi trecut printr-un control de calitate și evaluare foarte riguros. Dacă ceva s-ar întâmpla, toate acele vaccinuri ar fi imediat retrase de pe piață pentru că Uniunea Europeană are un mecanism de control foarte puternic și există control și la nivel național. Vaccinurile produse în fabrici din Europa reprezintă 80% din producția globală de vaccinuri și o parte semnificativă din vaccinurile produse în Europa sunt exportate peste tot în lume. Vă imaginați ce s-ar întâmpla dacă nu am urma cele mai stricte reguli de asigurare a siguranței vaccinurilor?

Desigur că vaccinurile au anumite efecte secundare pentru că sunt niște medicamente foarte specifice, dar toate aceste efecte secundare sunt strict monitorizate de experți. Nu există niciun motiv să susții că produsele medicamentoase europene sunt periculoase. După cum știți, cu mai mulți ani în urmă când se foloseau alte tehnologii au apărut câteva probleme cu unele ingrediente dar au fost imediat evaluate, vaccinurile au fost controlate și retrase de pe piață. Astăzi nimeni nu poate furniza vaccinuri în Uniunea Europeană fără un control pan-european. Vaccinurile nu sunt controlate doar la nivel național.

 • 17 STATE EUROPENE AU VACCINAREA OBLIGATORIE PENTRU BOLILE COPILARIEI


V.M.: În România este în dezbatere un proiect de lege a vaccinării. Controversa este vaccinare obligatorie versus vaccinare ca o condiție pentru intrarea copiilor la școală versus nicio condiție sau obligație. Ce poziție aveți privitor la acest subiect?

Vytenis Andriukaitis: Statele membre decid în acest subiect, dar avem o privire de ansamblu: 17 state membre UE au vaccinarea obligatorie pentru bolile copilăriei. Toate țările au propriile programe naționale de vaccinare și unele vaccinuri sunt obligatorii, altele nu. Personal susțin vaccinarea obligatorie în special în acele patologii pentru care avem vaccinuri absolut sigure și eficiente. În plus, este obligația noastră să îndeplinim Convenția drepturilor copilului. Această convenție încurajează toate statele membre să garanteze cel mai mare nivel posibil de protejare a drepturilor copilului. Nu este doar obligația părinților, ci este și obligația statelor și a guvernelor.

V.M.: În România au existat câteva talk-show-uri faimoase unde unor anti-vacciniști li s-a oferit posibilitatea să-și disemineze nestingherit opiniile fără niciun medic sau specialist prezent în studio. Ce mesaj aveți pentru producătorii acestor show-uri?

Vytenis Andriukaitis: Suntem cu toții responsabili, întreaga societate, toți producătorii de show-uri media sunt responsabili să transmită informații și explicații adevărate și corecte științific. Astăzi e foarte simplu să citești argumentele științifice pe site-urile Organizației Mondiale a Sănătății sau ECDC. Vreau să fiu foarte clar: decesul fiecărui copil care a murit în Europa de rujeolă cade în responsabilitatea celor care răspândesc astfel de minciuni în media, iar cei care fac asta fără argumente științifice sunt în egală măsură responsabili. Rușine anti-vacciniștilor! E o rușine să creezi în secolul 21 acest tip de neîncredere. Vă rog să vă gândiți la acei părinți care acum suferă din cauza unei pierderi care putea fi prevenite 100%. Vă puteți imagina durerea acestor părinți?

Astăzi oamenii se simt în siguranță pentru că avem această imunitate colectivă, suntem înconjurați de această imunitate de comunitate și cei care nu sunt vaccinați sunt în siguranță tot datorită ei. Astăzi, în Brazilia rujeola a fost eradicată, dar în România nu. România este o țară dezvoltată, membră a Uniunii Europene dar unde se moare de rujeolă. În Brazilia nu mai există rujeolă și oamenii de acolo ne-au rugat să-i ajutăm cu vaccinuri împotriva febrei galbene pentru că au văzut cât de multă suferință răspândesc în jur toate aceste boli. Anti-vacciniștii ar trebui să le mulțumească celor din jur care sunt vaccinați pentru că mulțumită lor sunt și ei în siguranță. Eu sunt vaccinat pentru că astfel nu mă salvez doar pe mine, ci și pe cei din jurul meu.

V.M.: Unii anti-vaxxeri vor spune probabil că apărați interesele industriei farmaceutice. De ce v-ar crede părinții pe dumneavoastră și nu pe ei?

Vytenis Andriukaitis: Sunt chirurg cardiovascular. Când operez folosesc instrumente care sunt produse de industrie. Dacă în timpul unei operații folosesc un instrument produs de, să spunem Siemens, asta înseamnă că apăr interesele Siemens? Acest tip de logică este complet absurdă. I-aș întreba pe anti-vaxxeri de ce nu dau vina pe industria auto atunci când își conduc mașinile, de exemplu? Tipul acesta de logică este pur populism.

 • VOM DISCUTA CUM SA AJUTAM IMEDIAT ROMANIA SA-SI REZOLVE CRIZA VACCINURILOR


V.M.: România trece și printr-o criza de vaccinuri, în ultimele luni o criză chiar a vaccinului anti-rujeolă. Cauzele sunt complexe, dar autoritățile române au descoperit că, în plină epidemie, vaccinurile anti-rujeolă sunt exportate paralel în vestul Europei. Cum comentați acest fenomen?

Vytenis Andriukaitis: Vrem să ajutăm România să depășească această problemă care are cauze diferite. În primul rând, există puțini producători de vaccinuri și ei produc nu doar pentru Europa, ci pentru toată lumea. E foarte dificil să garantezi sustenabilitatea producției de vaccinuri fără mecanismele financiare care să permită asta. Astăzi avem un grup mare de țări decise să cumpere vaccinuri împreună și să garanteze stabilitatea resurselor financiare necesare. Ne mișcăm foarte repede în această direcție. Există șanse bune să soluționăm problema crizei vaccinurilor prin mecanisme comune de achiziție. Voi ruga statele UE să coopereze mai mult în acest domeniu și vreau să discutăm cum putem ajuta România și cum putem facilita ca alte state membre să fie solidare și să poată oferi imediat ajutor României ca să-și rezolve problema crizei vaccinurilor.

V.M.: Guvernul României a solicitat sprijinul Comisiei Europene cu privire la o interzicere a exportului paralel cu vaccinuri.

Vytenis Andriukaitis: Nu e ușor să discutăm această problemă fără să avem cifre reale pentru că exportul paralel este prevăzut în legislația UE și statele membre au dreptul să-l interzică doar dacă există suficiente dovezi. Dacă România are suficiente dovezi atunci poate cere Comisiei Europene să fie de acord cu o interdicție, dar discuția trebuie să aibă la bază cifre foarte concrete. O discuție telefonică nu este suficientă.

Nota noastra

Dl comisar spune lucruri. Unele din ele sunt puternic contestabile.

1. Controlul exercitat la nivel european. 

Da, exista asa ceva. Eficienta lui? Dubitala, daca ne luam dupa FAPTE. Se intampla in anul 2011, la un an de la isteria cu pandemia gripei porcine:

Persoanele care s-au vaccinat împotriva gripei AH1N1 au un risc foarte mare să sufere de o tulburare rară de somn (narcolepsie), drept pentru care Agenția Europeană a Medicamentului îl mai recomandă doar în situații cu adevărat excepționale. Tinerii par să fie cei mai vulnerabili.

Asadar, a trebuit sa treaca un an, sa se vaccineze milioane de oameni, sub impactul emotional extrem al panicii de pandemie, sa se inregistreze sute de cazuri de narcolepsie ca Agentia Europeana a Medicamentului sa recomande vaccinul riscant doar in situatii “exceptionale”… Cu ce ajuta victimele vaccinarilor iresponsabile aceasta verificare si acest control post-factum? De ce nu a fost eficient de la bun inceput, inca din 2010? Ce motive avem sa credem ca acest control nu da rateuri similare si in cazurile altor vaccinuri?

2. Au murit copii din cauza anti-vaccinistilor.

Total fals. Iata situatia celor 22 de copii raportari ca morti in urma rujeolei. Ultimul copil raportat, o fetita, avea Sindrom Down si alte afectiuni grave. Avea noua ani, nu fusese vaccinata, cel mai probabil, tocmai din cauza starii sale precare de sanatate. Niciunul din ei nu a fost vaccinat din cauza refuzului explicit al parintilor, ca sa se dea vina pe anti-vaccinisti; foarte multi sufereau de alte boli grave; o mare parte nu aveau varsta pentru a fi vaccinati impotriva rujeolei oricum. Deci dl comisar comite o minciuna flagranta. Iar intervievatorul nu il informeaza, nu il corecteaza. O singura concluzie – MANIPULARE. 

3. Raspunsul total gresit la problema “Big Pharma”

Cand i se pune problema intereselor industriei farmaceutice, comisarul face niste comparatii fara legatura. Nu asta era raspunsul asteptat. Trebuia sa declare daca a avut sau nu a avut finantare in cariera dumnealui de la marile companii farmaceutice. Daca a lucrat sau a recomandat, in cariera sa, produsele vreuneia sau alteia din industrie. Asadar, esentialul nu este raportul oficial – calitatea produselor, ci raportul dintre oficialul intervievat si industria farmaceutica. E asa greu? Nu s-a auzit de notiunea de conflict de interese nici macar la deontologii Hotnews?

4. Si cateva adevaruri

Desigur că vaccinurile au anumite efecte secundare pentru că sunt niște medicamente foarte specifice

Exact.

Astăzi avem un grup mare de țări decise să cumpere vaccinuri împreună și să garanteze stabilitatea resurselor financiare necesare. Ne mișcăm foarte repede în această direcție. Există șanse bune să soluționăm problema crizei vaccinurilor prin mecanisme comune de achiziție.

Deci e pe plan european. Nu cumva cazul Romaniei e folosit pentru a justifica acest mecanism comun de achizitie? 

Ce inseamna “mecanism comun de achizitie”? Ce inseamnastabilitatea resurselor financiare necesare”? Inseamna, cumva, venituri garantate procedural, european, pentru Big Pharma. 

Asa pare. Mai ales ca mesajul comisarului e cat se poate de explicit: e vorba despre “sustenabilitatea productiei de vaccinuri.”

Mai clar: e vorba despre costul productiei vaccinurilor. Si mai clar: PROFITUL

Cum se face ca, pana acum, companiile farmaceutice nu aveau probleme asa mari de “sustenabilitate” in privinta productiei de vaccinuri? 

Deci, sa ne gandim bine. Mecanism de achizitie comun inseamna bani, multi, multi bani. Si o “sustenabilitate”, adica profit, garantata prin lege… 

Sa fie oare, aceasta, un lobby cinic al unor oficiali din institutiile de sanatate publice pentru afaceri profitabile ale industriei farmaceutice?

Nu ar fi prima oara – vezi cazul gripei porcine. 

VASILE ASTARASTOAE despre scandalul legii VACCINARII OBLIGATORII. Manipularea MINISTERULUI SANATATII in privinta EPIDEMIEI de RUJEOLA. De ce vaccinarile de astazi nu sunt acelasi lucru cu cele de acum cateva decenii?/ DEZBATEREA PUBLICA A PROIECTULUI DE LEGE: 11 MAI. Care sunt conditiile de participare

MINISTRUL SANATATII ISTERIZEAZA DELIRANT: România e aproape de CATASTROFA din cauza RUJEOLEI! Pentru Bodog, ”VACCINAREA OBLIGATORIE ESTE SINGURA OPTIUNE”/ Liviu Dragnea nu e de acord cu OBLIGATIVITATEA VACCINARILOR, dar PSD pare ca sustine proiectul in forma maximala/ PROPAGANDA GROSOLANA LA ANTENA 3/ George Alexander despre LEGEA VACCINARII/ Streinu Cercel s-a intors!

Presa: “În România, rujeola a ucis deja 22 de copii”. COLEGIUL MEDICILOR numara “21 de decese la bolnavi cu rujeolă nevaccinaţi”. CARE ESTE ADEVARUL FACTUAL DESPRE CELE 22 CAZURI DE DECES ASOCIATE CU RUJEOLA?/ Asociatia pentru Protectia Consumatorilor cere DEMISIA MINISTRULUI SANATATII/ Sergiu Moroianu: Legea Vaccinarii este undeva INTRE NAZISM SI COMUNISM

PROFESORUL FLORIAN COLCEAG despre LEGEA VACCINARILOR: “AR FI BINE SA RENUNTATI INAINTE SA SE PETREACA LUCRURI GRAVE”. Proiectul este unul “ANTINATIONAL”. “Ce se incearca e ultima cucerire a biruitorului in lupta impotriva poporului” (Video, Transcriere)/ FAKE NEWS CU RUJEOLA. Cum manipuleaza mass-media “serioasa” cazurile tragice de bebelusi morti

SCANDALUL VACCINARII OBLIGATORII. Tabloul complet al instituirii unui GESTAPO VACCINIST/ Cum manipuleaza autoritatile datele despre EPIDEMIA DE RUJEOLA

COALITIA PENTRU SANATATE ia atitudine fata de proiectul LEGII VACCINARII OBLIGATORII. Un proiect ilegal si abuziv, nefundamentat stiintific si fara precedent european, care ANIHILEAZA DREPTURILE PARENTALE


Categorii

1. DIVERSE, Dezinformari, hoaxuri, diversiuni, manipulari, Doctorul Pavel Chirila, Opinii, analize, Uniunea Europeana, globalizare, guvernarea europeana (UE), Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii

Etichete (taguri)

, , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

9 Commentarii la “MANIPULARI GROSIERE PE TEMA VACCINARII. Medicul crestin PAVEL CHIRILA linsat la Antena 1, medicul Razvan Constantinescu ”trunchiat” la TVR Iasi/ COMISARUL EUROPEAN PENTRU SANATATE minte flagrant. Posibila explicatie pentru vaccinarea obligatorie: LOBBY PENTRU MECANISM COMUN DE ACHIZITIE A VACCINURILOR

 1. Multumesc mult administratorilor acestui site pentru luările de poziţie corecte referitoare la vaccinuri. Fie ca Bunul Dumnezeu sa le considere adevarate marturisiri de credința.

 2. Sa fim seriosi…nu exista medici antivaccinare. Exista insa medici care analizeaza, ce fel de vaccin ii fac unui copil si cum i-l fac. Daca e ceva in neregula cu un anume vaccin nu i-l fac unui copil. Insa n-ar trebui ca vreunui om sa i se forteze mana in felul in care “hai faci vaccinul X-poate e bun poate e prost-sau nu faci deloc niciun vaccin”. In felul asta il pui in situatia limita sa ia ceva care e posibil sa se vanda bine.
  Sa mai vii si cu o lege prin care ii promiti puscarii grele si alte uratenii deja e mult prea mult. In lege spune ca fiecare vine in fata unei comisii formata din reprezentantii ai autoritatii…in fine; insa din comisie mai face parte si un psiholog (pentru ce?). Ce e acea comisie, inchizitia?

 3. Da, e o sectie a inchizitiei noii imparatii a vrajmasului…

 4. Pingback: SOCIOPATIA VACCINARILOR OBLIGATORII - un experiment financiaro-medical?/ Eforturi conjugate si intense pentru impunerea legii vaccinarii/ FOST DISTRIBUITOR AL VACCINURILOR SANOFI-PASTEUR, CONSILIER AL PREMIERULUI/ Din gandirea vaccinistilor: "Copilul
 5. Aceasta lege este un abuz crunt impotriva drepturilor omului si anume dreptul de a decide asupra propriului corp. Nimeni nu are voie sa iti impuna sa te vaccinezi. Daca se va implementa aceasta lege, va trebui sa dam in judecata statul roman.

 6. Pingback: BODOG anunta ca propunerile INDUSTRIEI FARMACEUTICE vor fi incluse in LEGEA VACCINARII/ Guvernul a incheiat contracte pe mai multi ani cu companiile farmaceutice
 7. Pingback: VACCINAREA OBLIGATORIE - TOT MAI APROAPE DE TEROAREA TOTALITARA. Raportul ministrului BODOG, inca un PR pentru achizitii de la marile companii/ PRIM-MINISTRUL TUDOSE VREA NIMIC MAI PUTIN DECAT DECADEREA DIN DREPTURI A PARINTILOR CARE REFUZA VACCINAREA!/ D
 8. Pingback: PREMIERUL TUDOSE INSISTA AGRESIV: parintii care nu vaccineaza sunt IRESPONSABILI; legea vaccinarii OBLIGATORII trebuie emisa PRIORITAR
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare