“Martiri fără voie”: una dintre CELE MAI SFASIETOARE si mai limpezi MARTURII ALE UNEI MAME, Aura Vodă, care si-a pierdut copilul, dupa 9 ANI DE SUFERINTA CUMPLITA in urma administrarii unui VACCIN DUPA NASTERE (video)/ PROTESTE IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII, prin care, practic, NI SE “NAȚIONALIZEAZĂ” TRUPURILE. Virgiliu Gheorghe arată pericolul PRECEDENTULUI INSTITUIRII CONSIMȚĂMÂNTULUI PREZUMAT: “Legea ne întoarce în anii 50!”

19-09-2017 7 minute Sublinieri

Acceptarea acestei legi înseamnă dechiderea unei Cutii a Pandorei, în contextul căreia nu știm către ce ne vom îndrepta. Cu siguranță se prefigurează un nou totalitarism, dacă această lege va trece”. (Virgiliu Gheorghe)

Active News:

MÃRTURIA UNEI MAME. „Elena s-a născut și a suferit 9 ani”. La scurt timp după vaccinul antihepatic administrat în maternitate, fetița a intrat într-o stare vegetativă (VIDEO)

A venit pe lume la 21 mai 2008 și a primit scor APGAR 10. Era un copil perfect sănătos. Imediat după naștere, a primit vaccinul antihepatic, iar după 3 zile – vaccinul BCG.

Când avea doar 4 săptămâni de viață, fetița a început să se simtă rău. Vomita în jet și făcea convulsii puternice, care au provocat și un stop cardi-cardiorespirator. La spital, în timp ce i se făcea resuscitarea, a fost și botezată, așa cum sunt creștinați pruncii cei fără de speranță.

Elena și-a revenit, dar n-a mai fost copilul perfect sănătos pe care Dumnezeu îl trimisese pe lume. Analizele ce i-au fost efectuate la spital au indicat existența unei afecțiuni hepatice foarte grave, cu aspecte de ciroză. Iar medicii au diagnosticat-o când cu hepatită neonatală cu cauză necunoscută, când cu hidrofacelie majoră și tetrapereză spastică.

„Creierul Elenei s-a lichefiat. Practic, s-a distrus, iar ea a rămas într-o stare vegetativă și a supraviețuit cu ajutorul creierului mic. I-a fost afectată și vederea, iar singura cale de comunicare cu noi, familia, era auzul și simțul tactil”, spune Aura – Maria Vodă, mama fetiței.

Pentru a depista cauzele bolii, a fost efectuat un set de analize specifice, atât fetiței, cât și mamei. Analizele au ieșit pozitive pentru virusul hepatic în cazul fetiței, și negative pentru mamă. „Concluzia este foarte clară: acest virus nu-l putea lua decât din vaccinul antihepatic”, e convinsă mama.

„Am întâlnit în clinicile din Cluj copii de până la 2 ani cu leucemii, cu patologii ale ficatului, cu patologii ale oaselor”, spune Aura – Maria Vodă. „Zeci și sute de copii, fără nicio speranță la viață. Ȋntrebăndu-i pe părinți de când s-au manifestat problemele copiilor, îmi spuneau că la două zile, trei zile, două săptămâni după vaccinare. Eu am strâns toate aceste mărturii, le-am pus cap la cap și le-am coroborat cu cazul meu. Și am văzut că există niște legături indestructibile între efectele vaccinării și vaccinul propriu-zis.”

La 24 februarie 2017, inima fetiței a încetat să bată, sub privirile părinților ei. N-a avut viața pe care ei o visaseră, așteptând-o. Elena n-a fost în parc, să se joace cu alți copii, n-a suflat niciodată în lumânările de tort, n-a avut emoțiile primei zile de școală. N-a văzut niciodată cum arată cerul sau chipurile părinților ei.

„Elena s-a născut și a suferit. 9 ani. Pe noi ne doare măseaua o săptămână, nu știu cât am putea să nu dormim. Ea nu a dormit doi ani”, mărturisește mama fetiței.

După această grea pierdere, Dumnezeu a binecuvântat-o cu alte două copile. Care n-au mai fost vaccinate. „A fost hotărârea noastră, ca familie. A fost hotărârea noastră, ca oameni responsabili, ca oameni informați. Și mi s-a părut chiar un drept al lor și o datorie a mea, să le asigur o stare de sănătate cât mai bună”, spune Aura – Maria Vodă.

„Sunt foarte revoltată că legea vaccinării obligatorii se impune ca un dictat. Ni se ia dreptul de a gândi, de a acționa. Ni se ia libertatea de a fi, de a exista, pur și simplu. Am prietene care-și pun problema dacă să mai nască sau nu copii. E revoltător! Iar dacă este revoltător, probabil că se va ajunge la revolte. Eu voi fi unul dintre participanții la aceste manifestări. Este o luptă pe viață și pe moarte. Mai avem încă doi copii și sunt decisă, până la capăt, să nu-mi vaccinez copiii”, mărturisește mama Elenei.

Ea se gândește cum ar putea să apară în fața vreunei Comisii care ar încerca să o convingă să-și vaccineze copiii.

„Nu pot să mă lupt cu niște oameni care aplică legea. Trebuie să mă lupt cu legea. Trebuie să mă lupt ca această lege, în această formă, să nu fie aprobată. Legea vaccinării obligatorii, în formatul actual, este un dictat, un atentat la libertatea și viața românilor”, spune Aura – Maria Vodă.

***

Protest față de vaccinarea obligatorie la București și în alte orașe ale țării. Virgiliu Gheorghe, doctor în bioetică: Acceptarea acestei legi înseamnă deschiderea unei Cutii a Pandorei. Dacă legea va trece, se prefigurează un nou totalitarism

ACTUALIZARE 19:15 Aproximati 1.000 de persoane au participat, duminică, în Parcul Izvor din Capitală, la protestul împotriva proiectului privind legea vaccinării. Protestatarii au strigat „Jos dictatura”, „Asasinii” și „Nu vrem vaccinare obligatorie”.

Costel Stanciu (Asociația pro Consumatori), unul dintre protestatari, a declarat  pentru ActiveNews:

„Ne-am adunat aici pentru a ne expirma nemulțumirea in legătură cu acest proiect de lege, inițiat de ministerul Sănătății și la care a achiesat și Cabinetul Tudose, dar, după cum se știe, varianta supusă dezbaterii publice avea 27 de articole din ccare lipsea art.26. Deci am fost invitați să participăm la o dezbatere publică din care lipsea un articol. Acest proiect de lege e neconstituțional prin faptul că impune obligativitatea vaccinării, atât a adulților cât și a copiilor. Dacă până acum vaccinarea era voluntară și exista un Comitet național de vaccinare, care avea anumite comisii care stabileau calendarul național de vaccinare pentru copii, prin acest proiect de lege s-au eliminat acele comisii consultative. În prezent, vor decide șase persoane, fiindcă în acel grup tehnic de coordonare a activității de vaccinare sunt, de fapt, șase persoane cu studii medicale. Restul sunt persoane care au competențe pe alte domenii de activitate. Un alt aspect care ne îngrijorează este cuantumul mare al amenzilor care vor fi date acelor părinți care nu-și vor vaccina copiii. S-a ajuns ca acea contravenție să ajungă la 10.000 de lei. Acest proiect de lege a pus presiune pe societatea civilă și a împărțit populația României în două. În opinia mea, vaccinurile pot fi și o armă biologică, deci poporul român oricând poate fi contaminat și oricând poate fi pusă în pericol viața cetățenilor prin intermediul acestor vaccinuri.

Virgiliu Gheorghe, biofizician și doctor în bioetică:

„După cum s-a spus și mai devreme această lege impune o schimbare a paradigmei legislative în România, în sensul că ne întoarce cu peste 50 de ani înapoi, în perioada anilor 50, când se puneau bazele regimului comunist. Și cred că face mai mult decât făcea la acea vreme legislația, în sensul că administrarea unor substanțe biologice străine organismului uman a fost făcută cu forța doar în perioada nazistă. De aceea, în urma procesului de la Nurenberg, s-a hotărât ca niciodată în istorie nimeni să nu mai fie obligat să i se administreze vreo procedură medicală cu forța. Există o mulțime de tratate internaționale care hotărăsc acest lucru. Iarăși este uimitor că această lege nu numai că încalcă articole ale Constituției României, încalcă nu doar legislația românească în vigoare, ci și majoritatea tratatelor internaționale privind drepturile omului, la care România a aderat prin intrarea în Europa. Se crează o breșă legislativă prin care face posibilă introducerea oricărei alte legi care să impună un altfel de consimțământ prezumat. Conceptul de „consimțământ prezumat” este un eufemism, o exprimare corect politică a faptului că statul consideră la un moment dat că nu mai trebuie să ceară consimțământul populației pentru a-i aplica un anumit tratament.

Dacă acceptăm „consimțământul prezumat în cazul acesta, al vaccinării obligatorii, vom trebui să acceptăm consimțământul prezumat și în cazul transplantului de organe, care a fost propus sub această formulă chiar în urmă cu ceva ani. Va trebui să acceptăm consimțământul prezumat și în cazul eutanasiei și în cazul în care ni se vor lua copiii dacă nu suntem de acord cu educația pe care le-o face statul. Acceptarea acestei legi înseamnă dechiderea unei Cutii a Pandorei, în contextul căreia nu știm către ce ne vom îndrepta. Cu siguranță se prefigurează un nou totalitarism, dacă această lege va trece.

Dacă legea va fi contestată și nu se va reuși punerea ei în practică, înseamnă că într-adevăr țările europei sunt pregătite pentru un nou bolșevism.

Suntem marginalizați într-un părculeț, în momentul în care am cerut acordul să facem un marș de la Universitate până în Piața Victoriei. Știți că mișcarea Rezist, care a protestat zile întregi în Piața Victoriei, nu a avut niciodată aprobare? De ce în cazul unei mișcări care pune la îndoială guvernarea și încalcă toate normele este voie, iar în cazul unor oameni care își cer dreptul de a-și apăra exprimarea voinței libere nu mai este voie? Nu este și acesta semnul unei întrepătrunderi într-un spațiu de dictatură?

De aceea v-am vorbit despre „consimțământul prezumat”. Când îl auziți să știți că este vorba despre dictatură! Nu există așa ceva, pentru că nimeni nu poate să presupună că eu sunt de acord. Trebuie să fiu întrebat, iar în momentul în care nu mai sunt întrebat înseamnă că cineva hotărăște pentru mine.

Mi se spune să am încredere în guvernanți că vor ști ce vaccinuri să administreze populației. Ce încredere să am, în condițiile în care economia a fost falimentată, sistemul educațional e la pământ, sistemul medical este distrus. Din păcate, v-o spun cu mare durere, românul este condamnat la moarte în societatea românească de azi. În ultimii 27 de ani, guvernatorii noștri au făcut tot ce s-a putut ca să distrugă România.

O vaccinare obligatorie la nivel național înseamnă să pui în mare risc sănătatea populației. Nu știm cine face aceste vaccinuri. Toată bătălia cu vaccinurile este bătălia cu propria noastră imunitate”, a spus Virgiliu Gheorghe în fața celor care au protestat duminică, la București, față de vaccinarea obligatorie.

Și la Cluj, peste 50 persoane au protestat, sâmbătă, printr-un marș, față de obligativitatea vaccinării copiilor și adulților, cerând Ministerului Sănătății retragerea proiectului. O tânără a afișat mesajul “Obligativitate = nazism”.

„Protestăm împotriva abuzului numit proiectul vaccinurilor obligatorii pentru copii și adulți. Încercăm să prezentăm părinților aspecte ale acestui proiectului de lege, postat pe site-ul Ministerului Sănătății la sfârșitul lunii iulie. Considerăm că se încalcă dreptul persoanei de a dispune de ea însăși, dreptul părinților de a decide pentru copiii lor. Niciun act medical nu poate fi și nu are voie să devină vreodată obligatoriu. Vaccinurile au reacții adverse care nu sunt cunoscute și prezentate suficient publicului, astfel încât cerem Ministerului Sănătății retragerea proiectului”, a spus una dintre protestatare, Cristina Ganea, potrivit Mediafax.

O tânără participantă la protest a venit împreună cu soțul și fetița în cărucior, afișând pe un tricou mesajul „Obligativitate = nazism”: „Protestez pentru că mi se ia dreptul la alegere, este corpul meu și eu decid ce voi face cu el din punct de vedere medical. Dacă mă doare capul, eu decid ce tratament urmez, nu poate nimeni să îmi impună un tratament pe care nu îl doresc. Exact la fel e și cu vaccinurile și exact așa era și în perioada nazistă, oamenii nu mai aveau dreptul asupra corpului lor. Dacă Hitler a hotărât să omoare atâția evrei, nimeni nu putea să spună nimic, asta era hotărârea lui. Acolo o să ajungem și noi dacă legea va trece”, a spus Ramona Titieni, care a precizat că fetița sa nu a fost vaccinată.

ACTUALIZARE 15:00 A început protestul  împotriva obligativității vaccinării.

ActiveNews transmite ÎN DIRECT ceea ce se întâmplă acum în Parcul Izvor. Vezi imagini în player-ul video.

ACTUALIZARE 22:30 Deși fuseseră de acord cu desfășurarea protestului din București în Piața Victoriei, autoritățile bucureștene au schimbat, în ultima clipă, locul unde va avea loc manifestația. Astfel, vineri, s-a luat decizia ca protestul împotriva obligativității vaccinurilor să aibă loc în Parcul Izvor, și nu în Piața Victoriei. […]

 

200 de persoane au înfruntat furtuna la Timișoara pentru a transmite un mesaj puternic: „2017 – Naționalizarea corpului uman”

200 de persoane au participat, duminică după-amiază la Timișoara, la un protest față de proiectul legii vaccinării. Asociația Pro Logos din Timișoara a fost organizatoarea Marșului pentru libertatea de alegere, acțiune prin care a dorit să sprijine libertatea adulților de a decide pentru ei și copiii lor.

Protestatarii s-au adunat în Piața Libertății în urma apelurilor lansate pe rețelele de socializare, după care au pornit într-un marș.

Ei au purtat pancarte cu mesajele „Unde există risc trebuie să existe alegere!” și „Iubesc, gândesc, decid”, „Vaccinarea obligatorie este abuzivă și neconstituțională”. De asemenea, unii dintre protestatari au purtat tricouri pe care scria „2017- Naționalizarea corpului uman”.

„Prin impunerea obligativității vaccinării se creează un precedent ce va permite și alte îngrădiri ale drepturilor cetățenești, ducând la pierderea puterii de decizie asupra sănătății propriei persoane.

Sunt așteptați să participe toți cei care se simt responsabili pentru viitorul lor și al generațiilor următoare.

Dacă în 1948 a fost posibilă naționalizarea proprietății, în 2017 putem împiedica naționalizarea propriei persoane!”, se arată în documentul semnat de Asociația Pro Logos din Timișoara.

Organizatorii protestului au explicat de ce acest proiect de lege este ilegal, abuziv, periculos și imoral.

„Proiectul legii vaccinării e ILEGAL pentru că încalcă Constituția, Codul civil și Carta Universală a Drepturilor Omului.

Proiectul legii vaccinării e ABUZIV pentru că anulează competența profesională și libertatea de conștiință a medicilor, precum și drepturile pacientului.

Proiectul legii vaccinării e PERICULOS pentru că deschide drumul către alte intervenții medicale obligatorii, lucru imposibil de controlat.

Proiectul legii vaccinării e IMORAL pentru că prevede încălcarea consimțământului persoanei și impune o intervenție medicală ce poate fi dăunătoare sau periculoasă.

SCRIE ÎN PROSPECT că vaccinurile sunt încă insuficient testate și încă nesigure și pot provoca BOALA pe care trebuie să o prevină, pot UCIDE, pot PARALIZA definitiv, pot provoca șoc anafilactic, alergii și boli autoimune INCURABILE”, subliniază comunicatul.

Aproximativ 100 de persoane s-au intalnit, duminica dupa-amiaza, in Piata Unirii din Iasi pentru a protesta impotriva obligativitatii vaccinarii, ei afirmand ca le sunt incalcate drepturile prin impunerea imunizarii copiilor, transmite Agerpres.

Insotiti de copii, unii dintre participanti au afisat pancarte cu mesaje precum ‘Nu vrem obligativitatea vaccinarii copiilor’, ‘Liber sa aleg’, ‘Nu exista riscuri’, ‘Unde exista risc, exista alegere’.

‘Dorim sa tragem un semnal de alarma legat de acest proiect de lege pe care noi il consideram abuziv, ilegal, neconstitutional si in felul acesta sa atragem atentia opiniei publice si autoritatilor de faptul ca nu dorim acest proiect de lege. Suntem nemultumiti de obligativitatea vaccinarilor. Sustinem deciziile informate pe care parintii au voie sa le faca, dar nu acest element de obligativitate. Vaccinurile au indicatii, dar si contraindicatii. In momentul in care exista risc, trebuie sa existe si alegere. Statul nu isi asuma raspunderea cu ce se intampla in cazul in care unui copil i se pot manifesta aceste reactii adverse’, a declarat Alexandru Vornic, organizatorul protestului.


Categorii

1. DIVERSE, Noile totalitarisme, dictatura si reeducare, Suferinta de langa noi, Vaccinuri / legea vaccinarii obligatorii, Video, Virgiliu Gheorghe

Etichete (taguri)

, , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

10 Commentarii la ““Martiri fără voie”: una dintre CELE MAI SFASIETOARE si mai limpezi MARTURII ALE UNEI MAME, Aura Vodă, care si-a pierdut copilul, dupa 9 ANI DE SUFERINTA CUMPLITA in urma administrarii unui VACCIN DUPA NASTERE (video)/ PROTESTE IMPOTRIVA LEGII VACCINARII OBLIGATORII, prin care, practic, NI SE “NAȚIONALIZEAZĂ” TRUPURILE. Virgiliu Gheorghe arată pericolul PRECEDENTULUI INSTITUIRII CONSIMȚĂMÂNTULUI PREZUMAT: “Legea ne întoarce în anii 50!”

 1. Dacă această fărădelege strigătoare la cer devine lege, va fi prăpăd în țara asta!… Prăpăd… În atât de multe feluri…
  Profesorul Virgiliu Gheorghe are drepate în tot ce zice despre asta. Îi subscriu.

 2. @Lucian-Octavian Anghel

  Lasa frate, ca n-a fost prapad in tara cat au fost (si sunt) in masa sfartecati copiii in pantece, abandonati si schingiuiti in camine, bolnavii in spitale, condamnatii in inchisori s.a.m.d.. Si nu de catre ofiteri in uniforme SS sau militanti rasi in cap, ci de catre indiferenta si impietrirea miillor de oameni, functionari sau nefunctionari, de langa noi si a noastra. Un scurt refresh nu strica:

  https://www.youtube.com/watch?v=GNqYk55Ar-c&t=1154s

  https://www.youtube.com/watch?v=4YebkPKH13M&t=1107s

  Sa nu mai amintescde ororile din spitale, orori COTIDIENE, CONSTANTE si practicate PE SCARA LARGA, nu cu titlu de exceptie, asa cum nu vezi in alte tari europene, nici macar in cele din Est.

  Acum cand ne arde de copiii nostri au inceput sa ne bantuie spectre apocaliptice si sa simtim nevoia sa strigam in pietele publice. Dar pana la vaccinuri si homosexuali s-au petrecut faradelegi mari si cumplite fara incetare in aceasta tara. Unde ne e era strigatul atunci? A. da, scz, eram prea ocupati sa ne mandrim cu gena noastra crestina, de roman…

  Deci, da, poate vine prapadul sau poate nu, dar nu de la vaccinuri si referendum o sa ni se traga, ci de la toata iresponsabilitatea si aroganta adunata de-a lungul veacurilor.

 3. @Doroteea
  Asa este, dar numai prapadul ii mai poate trezi pe unii dintre cei care populeaza plaiurile mioritice.

 4. Da, oameni buni, din pacate aveti dreptate. Se avorteaza in masa. Eu nu pot sa va spun ce am vazut in legatura cu asta, n-as dori nimanui sa treaca prin asa ceva.
  Eu cred ca ar trebui pastrat ca procedura in cazurile de exceptie in care s-a intamplat ceva grav si viata acelui copil nu mai poate sau nu a mai putut fi salvata. Insa lucrurile nu arata asa si de asta e responsabila si femeia care se duce si toti cei din jur: parintii, societatea, care pune niste presiuni enorme mai ales asupra tinerelor femei. Ar trebui sa se trezeasca in noi constiinta, sa realizam ca nu mai putem continua asa. Deja noi oamenii suntem intr-un punct critic.
  Vaccinurile ca principiu sunt necesare, dar nu cum e acuma si cu ce “produse” vor sa ne bage pe gat. N-ar trebui sa acceptam orice ni se da…si cu luat copii pe motiv de refuz. Maine poinaine vezi ca pun problema sa ii ia pe motiv ca le mai dau parintii cate o palma. N-ar trebui permis sa se ajunga pana acolo.
  Lumea accepta homosexualii, maine poimaine astia pot fi “cununati” civil si creste copii. Ei isi inchipuie in nebunia lor ca pot face orice fac altii. Acceptati asa ceva? Daca auzim la un moment dat ca un om se casatoreste cu o capra si toti striga “e normal”? Pana unde se merge?

 5. Este evident pentru orice cetatean ca legea vaccinarii obligatorii incalca foarte multe drepturi si libertati fundamentale.
  Medicii de familie (o parte dintre acestia) recunosc efectele adverse si ca vaccinurile nu sunt atat de eficiente si bune doar dupa ce le aduci argumente si le pui intrebari la care nu pot sa raspunda si numai in prezenta ta (le este FRICA ca sunt sanctionati daca spun adevarul integral). Incearca sa te intimideze (clisee de genul ca moare copilul, ca sunt reactii normale si nu grave – desi nimeni nu le cunoaste si nici nu le va putea cunoaste pe toate) sau te mint in fata fara scrupule -asta doar daca nu esti informat si nu cedezi miniciunii, manipularii si ipocriziei.
  Medicii te forteaza si fac presiuni sa semnezi ca refuzi vaccinurile pe care ei le prezinta obligatorii (TOTAL FALS), desi nu au niciun temei legal.
  In plus, la o lectura a unui prospect al vaccinului, se observa ca vaccinurile nu ofera protectie completa (asa cum uneori se induce si manipuleaza de catre autoritati si mass media) si au foarte multe riscuri. Parintii sunt dezinformati, inclusiv de catre medicii de familie sau pediatrii, in f. multe cazuri, ca reactiile adverse sunt doar febra, o mica umflatura. Reactiile adverse sunt minimalizate la maximum si deseori nu sunt prezentate in intregime de medici si autoritati (se prezinta doar cele mai mici implicatii) din dorinta de a vaccina cati mai multi copii si a-i manipula pe parinti. Un adevar spun trunchiat si partial se transforma in minciuna.
  Prin ceea ce scrie in prospect, companiile producatoare sunt perfect acoperite in privinta reactiilor adverse. Chiar de la inceputul prospectului se atrage atentia ca vaccinul ( ex. Hexacima) face obiectul unei monitorizari suplimentare – deci nu este chiar atat de sigur cum mint autoritatile pe toate caile posibile si imposibile.
  Parinti, cititi prospectele vaccinurilor inainte de a lua o decizie si nu va lasati intimidati si manipulati de medicii care au primit indicatii de vaccinare masiva.
  In plus, nu va lasati pacaliti de medicii care va cer insistent sa semnati refuzul vaccinarii (doctorii prezinta fals ca vaccinurile sunt obligatorii). Refuzati sa semnati pana ce medicul va prezinta temeiul legal al refuzului.

  Oricum nimeni nu iti poate garanta cum reactioneaza sistemul tau imunitar cand iti injecteaza parti din virusi inactivati in tine. Sistemul imunitar se poate dezvolta in mod natural mult mai bine decat daca este stimulat artificial prin vaccinuri.
  Vaccinurile mai contin si urme de diferite substante nocive. Chiar producatorii de vaccinuri recunosc (aici cinste lor) ca vaccinurile pot avea si alte reactii adverse care nu sunt scrise in prospect.
  Boala o poti face si vaccinat – si miniciuna ca daca esti vaccinat faci o forma mai usoara este o mare grosolanie. Nu poate stii nimeni ce forma de boala face o persoana in cazul in care este vaccinat respectiv nevaccinat. O logica elementara arata ca trebuie sa compari doua stari – daca ai face boala nevaccinat si daca faci boala vaccinat ceea ce este imposibil. Deci, stop cu minciunile medicilor, autoritatilor si mass media.
  Cititi mai bine prospectele la vaccinuri si formati-va o parere obiectiva si clara. Nu va lasati intoxicati de minciuni.

 6. Exact, nu conteaza calitatea, ci cantitatea. Sa se produca cat mai mult si ce se intampla dupa aceea nu prea intereseaza pe nimeni ce se intampla, decat in masura in care se pierd bani. Cand sunt vatamati foarte multi si compania a pierdut banul atunci lucrurile se “corecteaza”. Pentru cata vreme nu se stie. Pentru ei Romania e campul de bataie.
  Doar ca noi nu suntem produse de serie, suntem fiinte vii si ca fiinte vii viata trebuie respectata. Cel putin la noi (daca nu si in alte parti) viata este batjocorita incepand cu maternitatile si terminand cu caminele de batrani si spitalele de geriatrie. Cum de am devenit bunurile economice ale unei “elite”? Cu ce sunt ei mai buni decat noi? E si vina noastra. De ce nu suntem uniti?

 7. Intr-un stat democratic constitutional, precum Romania (poate citeste si dl. Orban Constitutia si legile tarii precum si tratatele internationale la care Romania este parte, sa vada ce scrie prin ele – in caz ca nu le-a citit sau face abstractie de ele), trebuie ca drepturile si libertatile fundamentale (dreptul la libera exprimare, gandire, dreptul persoanei de a dispune de ea insasi, dreptul la educatie etc etc) sa fie respectate in mod nediscriminatoriu pentru toti cetatenii.
  Libertatea de a alege, mai ales in privinta propriei persoane si a copiilor, este fundamentala intr-un stat democratic. Daca se incalca aceasta libertate, putem declara Romania un stat comunist-totalitar, care impune abuziv-fortat anumite legi.
  O alta problema, putin dezbatuta in media si de autoritati, priveste calitatea vaccinurilor si mai ales reactiile adverse (in prospectele vaccinurilor scrie clar ca pot aparea reactii adverse care nu au mai aparut pana la acel moment; deci, nu cunoaste nimeni, nici producatorii si nici medicii, ce reactii adverse mai pot aparea – in afara de cele trecute in prospect).

 8. Pingback: PROTESTE împotriva VACCINĂRII FORȚATE a populației. LANȚ UMAN PENTRU LIBERTATEA DE ALEGERE - duminică 29 octombrie, Piața Constitutiei, Bucuresti. COSTEL STANCIU (APC) remarca, justificat, "GRABA cu care a trecut de Senat acest proiect de lege
 9. Pingback: LANT UMAN IMPOTRIVA OBLIGATIVITATII VACCINURILOR (Video)/ Mesaj dur al medicului crestin PAVEL CHIRILA trimis parlamentarilor/ OPINIE aparuta intr-un BULETIN al COMISIEI EUROPENE: Legea vaccinarii ar trebui sa ofere protectie PERSONALIZATA copiiilor si sa
 10. Pingback: O noua ticalosie: modificarea legii TRANSPLANTULUI DE ORGANE. Miza este impunerea ACORDULUI PREZUMAT. Care e legatura cu legea vaccinarii obligatorii?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare