REFERENDUMUL ULTIMEI SANSE. Miza uriasa pentru Biserica si neam a marelui EXAMEN al definirii NORMALITATII in Constitutie: “Poporul român se va îngropa sau va învia moral prin acest Referendum!”

17-09-2017 3 minute Sublinieri

Dragostea care nu cade/ Marius Iordachioaia:

RUȘINEA

”Căci de cel ce se va rușina de Mine și de cuvintele Mele, în neamul acesta desfrânat și păcătos…” (MARCU 8, 38)

Neamul meu, desfrânat și păcătos ca toate popoarele, stă în fața unui mare examen. Oficial, acest examen poartă numele de Referendumul pentru definirea constituțională a căsătoriei ca fiind, ceea ce Dumnezeu spune că este: unirea dintre UN BĂRBAT și O FEMEIE.

Fiecare generație are parte de o ispită fundamentală, de un examen al său, de examenul ispitei unui pact cu diavolul. A cărui primă treaptă este cea a duplicității.

Părinții noștri au traversat comunismul. Noi traversăm conSumismul. Ambele sisteme politice ne propun, sub diverse forme de șantaj și presiune, duplicitatea. O propunere care ajunge treptat, calculat, științific administrată, o impunere: tocmai în timp și pe măsură ce este discutată și analizată. Ciudat, nu? Dar, vedem limpede că dialogul pe marginea unui proiect de lege, are rolul și efectul psihologic, de a epuiza energia opozanților și atât. Și de ce reușește asta? Pentru că discuția pe marginea unui proiect, presupune deja o acceptare a posibilității de a fi acceptat, înseamnă că proiectul este, prezumtiv, într-o oarecare doză, oricât de mică, acceptabil; iar pentru Rău, un proiect al său în discuție, este deja vârful de deget cu care va lua toată mâna votantului.

Noi am ajuns la acest referendum, pentru că nu am spus, ca Iisus, PIEI SATANĂ!, atunci când s-a clamat ”normalitatea” relațiilor anormale. Noi am ales să fim democratici atunci când trebuia să fim creștini; și în loc să respingem vehement, în Numele lui Iisus, păcatul strigător la Cer, propus ca ”normal”, noi, am am dat dreptul de a se exprima, păcătoșeniei și curviei noastre: acceptând, tacit sau declarat, să ”medităm” și ”să discutăm” pe marginea acestui subiect….

Iar acest mic pas este suficient pentru ca Duhul Sfânt să se depărteze de noi și astfel, să ne pierdem puterea morală de a ne mai opune, următorului pas…

Vreau să strig din toți rărunchii conștiinței mele de român: REFERENDUMUL ACESTA ESTE ULTIMA ȘANSĂ A POPORULUI ROMÂN DE A SE OPRI DIN LEPĂDAREA LUI DE HRISTOS, DIN RUȘINAREA LUI DE HRISTOS ȘI DE EVANGHELIA SA!

Evanghelia acestei Duminici nu este pentru noi un moment exegetic, liturgic sau teologic, CI UNUL ISTORIC! PUR ȘI SIMPLU ÎL TRĂIM! De 27 de ani suntem îmbolnăviți, cotropiți și îngenunchiați, de o ”libertate” care, în ciuda aspectului său occidental-capitalist, se definește practic, exact ca cea marxist-atee: libertatea ca necesitate înțeleasă. Și, bineînțeles, nu necesitatea sau necesitățile poporului, ci ale ideologului: necesitățile lui Marx. Acum, alți ideologi din familia lui Marx, fii și nepoți, au venit să-și facă necesitățile în România; necesități din ce în ce mai perverse și aberante, la care poporul român este supus, nu prin tiranie ca în comunism, ci prin manipularea psihologică ultra-performantă a democrației…. E practic aceeași Agendă, impusă cu alte mijloace….

Dar un popor creștin nu poate avea o altă Agendă decât Evanghelia. Într-un popor creștin Evanghelia judecă politica, nu viceversa. Martirii din perioada comunistă au fost astfel de oameni, care au judecat bolșevismul prin Evanghelie și l-au respins categoric. Ei, singuri, au spus PIEI SATANĂ! comunismului și, de aceea, s-au sfințit. Ei nu s-au rușinat de Hristos și de Evanghelia Lui în fața teroarei comuniste. Slavă lui Dumnezeu că ne-a dat această rămășiță, acești ”7000 de bărbați ” români, care nu și-au plecat genunchii în fața Baalului comunist. Ei sunt astăzi plămada din care poate reînvia Biserica acestui neam. Iar, prin Biserică, neamul.

AVEM NEVOIE DE ÎNVIEREA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE! ÎN MARE PARTE, EA ESTE ACUM UN MORMÂNT VĂRUIT! ȘI NU AVEM NEVOIE DE CREȘTINI CARE SĂ SAPE ÎN ACEST MORMÂNT ȘI SĂ SCOATĂ HOITUL AFARĂ PENTRU O EXPERTIZĂ TEOLOGICO-LEGALĂ! N-AVEM NEVOIE DE DESOLIDARIZĂRI ȘI SCHISME, CI DE ÎNVIERE prin întoarcerea la Hristos și Evanghelia Lui CU TOATĂ FIINȚA NOASTRĂ, INDIVIDUALĂ și NAȚIONALĂ!!

Puterea diavolului este cea a sugestiei. Și, neîncetat, pe toate canalele, de 27 de ani, i se sugerează poporului român că: este DEJA pierdut, că NU se mai poate face nimic împotriva Răului care ne-a invadat DECÂT SĂ ÎNVĂȚĂM SĂ CONVIEȚUIM, CONVENABIL PENTRU AMBELE PĂRȚI, CU EL!, că NU există ieșire din curvie și păcătoșenie, că pricina suferințelor noastre este IISUS, EVANGHELIA LUI antiprogresistă, care obturează calea poporului român spre Raiul Pământesc din Occident. De 27 de ani se investește masiv în desfrânarea și păcătoșenia noastră, în degenerarea noastră morală, ca să se producă degenerarea noastră spirituală….

Miza spirituală, sufletească, a Referundumului este URIAȘĂ! Poporul român se va îngropa sau va învia moral prin acest Referendum! El este răspunsul acestui popor la Evanghelia de astăzi!De fapt, trebuie reformulat: este răspunsul la Evanghelie, azi! Căci lepădarea de Hristos este începută cu lepădarea de Evanghelie! Iar lepădarea de Evanghelie este începută cu lepădarea de Legea lui Dumnezeu!

Prin acest Referendum alegem de cine ne rușinăm: de păcătoșenia și desfrânarea noastră sau de Domnul Iisus Hristos, Cel răstignit pentru iertarea și mântuirea noastră?

Acceptarea păcatului ca normalitate este moartea sufletească a unui popor. Este genocid moral, holocaust spiritual, sfârșit de istorie…
După ce ne-au luat trupul țării, acum vor să ne ia și sufletul ei…
Dar nu pot face asta, fără votul nostru…

Deci, române, tu de cine te rușinezi, azi?

*

FABRICA de IEPURI

democrația
e
un joc de alba-neagra
cu viața cetățeanului….

mâinile care lucrează la vedere
îți dau mereu impresia
că stăpânești jocul
și știi unde este
opțiunea câștigătoare…

dar
singurul rezultat real pentru cetățean
e mâna lui care iese din buzunar
tot mai goală
și inima lui care iese din spectacol
tot mai disperată….

iar după ce-ai pierdut
tot ce aveai
ți se oferă credit:
ca să poți continua jocul
până pierzi
și
tot ce ești….

din acest joc viclean
numai Iisus te poate scăpa!
căci numai El poate deschide ochii
ce pot vedea
cine-i Magicianul cu pelerină înstelată
al cărui număr preferat
e să bage în pălăria democrației
un om
și să scoată,
un iepure…..

Numai mâinile lui Iisus
pot opri
mâinile Magicianului,
pironindu-le
pe veci

în lemnul mesei…

LANSAREA PLATFORMEI CIVICE IMPREUNA (Video)/ De unde ura împotriva referendumului pentru căsătorie?/ Creștini versus europeni? DEMONTAREA UNEI FACATURI A UNUI PSEUDO-LABORATOR DE ANALIZA/ Fariseism securistic: ADEVARUL are o problema cu minorii COALITIEI, dar e nepasator cu privire la minorii de la PARADELE GAY

Opinie. SUBSTRATUL SCANDALURILOR SEXUALE DIN BOR. O campanie a SRI pentru a determina esecul REFERENDUMULUI pentru familie?

CUM POATE ROMÂNIA SA FACA ISTORIE. Intre referendum pentru casatorie si decizia Curtii Europene pentru cupluri homosexuale/ RAZBOIUL PSIHOLOGIC IMPOTRIVA ARTICOLULUI 48/ Platforma ”RESPECT”, o ofensa adusa cetatenilor pro-familie/ LEGE DE COSMAR IN CANADA, ONTARIO: statul iti poate lua copiii daca esti impotriva ideologiei LGBT/ Mesajul pro-familie al PS MACARIE

PESTE 80% DINTRE ROMÂNI CONSIDERA HOMOSEXUALITATEA IMORALA. Datele unui studiu surprinzator despre RELIGIOZITATE, atitutine fata de Biserica, Rusia si Occident realizat de un institut american/ INSUPORTABILA USURATATE A MINTII DETRACTORILOR FAMILIEI. Iisus nu ar fi ”zis nimic despre familia traditionala”/ REMUS CERNEA vs ALEXANDRU RACU pe tema casatoriei homosexuale

IPS IRINEU pe tema familiei: IN CASA NOASTRA NOI DECIDEM! Nu cei care sunt la Bruxelles sau în altă parte…/ Dezinformarile si cliseele adversarilor Coalitiei pentru Familie/ DE CE E IMPORTANTA TEMA CASATORIEI? Pentru ca in unele tari exista, deja, reprimarea crestinilor/ ROMÂNIA IN DECLIN

O samă de clisee otravite despre demersul si sustinatorii COALITIEI PENTRU FAMILIE


Categorii

Homosexualitate, Marius Iordachioaia, Poezie, Razboiul impotriva Bisericii/ crestinismului, Razboiul impotriva Romaniei, Referendum casatorie familie, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

12 Commentarii la “REFERENDUMUL ULTIMEI SANSE. Miza uriasa pentru Biserica si neam a marelui EXAMEN al definirii NORMALITATII in Constitutie: “Poporul român se va îngropa sau va învia moral prin acest Referendum!”

 1. Si eu strig din toti rarunchi mei ca e sansa nesperata care ni se arata..
  Trebuie sa aratam – NORMALITATEA FIRII-
  Doamne ajuta

 2. Pingback: “Fara de veste…”. SEMNUL FURTUNILOR si MIZA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Cedeaza Biserica noastra SANTAJULUI ticalos al “noilor securisti”, alegand TACEREA si NON-COMBATUL in cauza REFERENDUMULUI pentru definirea casatoriei? RUG
 3. Vreau să strig [și eu] din toți rărunchii conștiinței mele de român: REFERENDUMUL ACESTA ESTE ULTIMA ȘANSĂ A POPORULUI ROMÂN DE A SE OPRI DIN LEPĂDAREA LUI DE HRISTOS, DIN RUȘINAREA LUI DE HRISTOS ȘI DE EVANGHELIA SA!

 4. “Acum, alți ideologi din familia lui Marx, fii și nepoți, au venit să-și facă necesitățile în România; necesități din ce în ce mai perverse și aberante, la care poporul român este supus, nu prin tiranie ca în comunism, ci prin manipularea psihologică ultra-performantă a democrației….”

  Când mă gândesc câte intră sub acest adevăr îmi vine să urlu în piața mare din centru… Nu aș putea să le scriu aici câte se fac neamului meu de către unii, că nu-și poate mintea sănătoasă închipui așa fărădelegi groaznice…
  Este întocmai cum zice Marius aici…

  “AVEM NEVOIE DE ÎNVIEREA BISERICII ORTODOXE ROMÂNE! ÎN MARE PARTE, EA ESTE ACUM UN MORMÂNT VĂRUIT! ȘI NU AVEM NEVOIE DE CREȘTINI CARE SĂ SAPE ÎN ACEST MORMÂNT ȘI SĂ SCOATĂ HOITUL AFARĂ PENTRU O EXPERTIZĂ TEOLOGICO-LEGALĂ! N-AVEM NEVOIE DE DESOLIDARIZĂRI ȘI SCHISME, CI DE ÎNVIERE prin întoarcerea la Hristos și Evanghelia Lui CU TOATĂ FIINȚA NOASTRĂ, INDIVIDUALĂ și NAȚIONALĂ!!

  Miza spirituală, sufletească, a Referundumului este URIAȘĂ! Poporul român se va îngropa sau va învia moral prin acest Referendum! El este răspunsul acestui popor la Evanghelia de astăzi!De fapt, trebuie reformulat: este răspunsul la Evanghelie, azi! Căci lepădarea de Hristos este începută cu lepădarea de Evanghelie! Iar lepădarea de Evanghelie este începută cu lepădarea de Legea lui Dumnezeu!

  Prin acest Referendum alegem de cine ne rușinăm: de păcătoșenia și desfrânarea noastră sau de Domnul Iisus Hristos, Cel răstignit pentru iertarea și mântuirea noastră?

  Acceptarea păcatului ca normalitate este moartea sufletească a unui popor. Este genocid moral, holocaust spiritual, sfârșit de istorie…
  După ce ne-au luat trupul țării, acum vor să ne ia și sufletul ei…
  Dar nu pot face asta, fără votul nostru…

  Deci, române, tu de cine te rușinezi, azi?”

 5. “căci
  la sosirea Adevărului în viața ta
  cineva trebuie să ardă, prietene….
  cineva trebuie să ardă:

  lumea ta
  sau

  tu….”

  https://dragosteaincarecred.blogspot.ro/2017/08/cineva-trebuie-sa-arda-prietene.html

 6. Pingback: “Fara de veste…”. SEMNUL FURTUNILOR si MIZA CASATORIILOR HOMOSEXUALE. Cedeaza Biserica noastra SANTAJULUI ticalos al “noilor securisti”, alegand TACEREA si NON-COMBATUL in cauza REFERENDUMULUI pentru definirea casatoriei? RUG
 7. Pingback: CLERUL CATOLIC DE RANG INALT sustine EXPLICIT platformele civice care organizeaza campania pentru REFERENDUMUL de definire a casatoriei. De asemenea, indeamna credinciosii catolici sa promoveze demersul, ca o forma de apostolat...
 8. Pingback: COALITIA PENTRU FAMILIE ACUZA sfidarea si tergiversarea deliberata a REFERENDUMULUI pentru modificarea definitiei CASATORIEI din Constitutie/ NOUA SECURITATE s-a aliat pe fata cu LOBBY-ul GAY pentru a bloca referendumul
 9. Pingback: RESPONSABILITATEA MARTURISIRII NE-RUSINATE A CREDINTEI in vremurile noastre de “CRISTOFOBIE SI ANTICRESTINISM”, in care noile ideologii cauta SA DINAMITEZE FAMILIA si VALORILE: “Nu mi-e rusine de Hristosul meu, nu mi-e rusine de Biserica
 10. Pingback: DEMONIZAREA LUMII la ora asaltului final. ORTODOXIA – ULTIMA REDUTĂ DE REZISTENȚĂ, CARE TREBUIE ANIHILATĂ. Oameni, porci și demoni. MĂRTURISIREA ÎMPOTRIVA RĂULUI, neliniștea rece a sufletului și CONDIȚIA PĂCII LUI HRISTOS | Cuvântul Ort
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare