SABOTAREA REFERENDUMULUI -#NEXT LEVEL. Cronica unei contestări anunțate. DIVERSIUNEA FRAUDELOR ANTICIPATE si SCANDALURILE DIN ZILELE VOTULUI – ULTIMUL ASALT, si cel mai agresiv, pentru a incerca descurajarea si invalidarea votului. “Zgomotul va deveni asurzitor – așadar, trageți aer în piept, puneți-vă dopurile în urechi și MERGEȚI LA VOT!”. SA FIM PREGATITI!

5-10-2018 6 minute Sublinieri

 

Catalin Sturza:

A început să sune, la volum maxim, sirena fraudării Referendumului.

Mai țineți minte hoax-ul de la Referendumul consultativ din 2012, când circula zvonul că cine iese la vot participă un act de fraudă și va fi pasibil de răspundere penală? Ei bine, e foarte posibil să auzim așa ceva din nou, mâine, de la primele ore. Eu zic să fim pregătiți – am văzut deja că această campanie a mers până acum pe o strategie de trolling la scară uriașă prin bruiaj, incitare, polarizare, defăimare; adică prin adoptarea unui comportament anti-civic și anti-cetățenesc, lipsit cu totul de fairplay.

Pe psihoze de tipul „s-a găsit un ac în banană”. Foarte probabil, mâine la primele ore zgomotul va deveni asurzitor – așadar, trageți aer în piept, puneți-vă dopurile în urechi și mergeți la vot: votul și Referendumul sunt cele mai puternice două instrumente de exprimare într-o democrație. Și nici o campanie de trolling nu are cum să deturneze inițiativa a trei milioane de cetățeni.

Deja vedem că Vlad Alexandrescu de la USR s-a antepronunțat, în sensul că se va frauda votul – vedeți filmulețul din link. Amuzant este că Vlad Alexandrescu strigă „hoții”, „hoții” în timp ce pune în partea din dreaptă toate hoax-urile și sofismele răsuflate: că Referendumul e „inutil”, că „nu schimbă nimic”, că „divizează”, că „politizează”. Păi, dragă domnule Alexandrescu, de ce vă agitați atâta, dacă e „inutil” și „nu schimbă nimic”?

Dacă într-adevăr „divizează”, printr-o asemenea agitație de fake-uri, nu tocmai dvs. alimentați psihoza și divizarea? Și nu tocmai dvs. vă faceți platformă politică și campanie pe seama acestui Referendum pe care vreți să-l vedeți, cu orice preț, sabotat?

Buturuga Anghel:

Scenariul fraudarii nu e doar despre invalidare, e si despre intimidare

Sabotaj next level: scenariul ventilat de alde Sorin Ionita et comp care da, in mod absolut odios, ca sigura fraudarea referendumului inainte ca acesta sa aiba loc nu este menit doar pregatirii unei eventuale contestari a validitatii referendumului.

El poate fi folosit, si sunt deja semne in acest sens, pentru a timora si intimida eventuali votanti mai nehotarati prin crearea unei emotii puternice, inca din primele ore ale votarii, care sa demobilizeze si sa produca si mai multa confuzie decat este deja.

De aceea, daca veti vedea strigate de frauda, acuze de fapte penale, virale cu cine stie ce filmari, televiziuni ca Realitatea TV care vor urla ca sirenele la razboi ca se fraudeaza, sa stiti ca e vorba de sabotarea referendumului next level. Si daca veti vedea toate acestea inca de la primele ore ale votarii, sa nu fim susprinsi, nici intimidati.

Si daca veti auzi ca cine voteaza participa la un act de frauda si e pasibil de raspundere penala, asa cum a si circulat in referendumul din 2012 un hoax de acest tip, validat insa de portavocile propagandei de atunci, sa stiti ca e acelasi scenariu.

Razboiul abia de acum incepe.

Inca nu am vazut totul din propaganda si sabotajul anti-referendum.

Sa fim pregatiti.

PS: vedeti filmuletul USR. Ma rog, propagat de USR. In era ipocritilor care lupta impotriva fake news, este cea mai vadita forma de fake news. Sa spui ca SE CONFIRMA pregatirea FRAUDARII depaseste orice, orice!

Mihai Mironescu:

recorder, geeks for democracy, fiecarevot, funkycitizens…se pregatesc de cel putin o saptamana pt scenariu. Circ profi sau mai putin profi facut de oamenii lor…dupa care urlete cu fraudarea. Isi trimit “observatori”.

Petre Caluian:

Atențíe, că propaganda bate fierul pe fraudarea de către Dragnea/PSD/CpF, a referendumului. Urmăriți numai care sunt temele ultimelor ore..

Probabil că pregătesc manifestații de stradă care, preluate de către media de cazarmă și de cea occidentală, să demonstreze că “poporul” invocat de Trans Timmermans și ceilalți ca el, nu este de acord cu această “manipulare” ordinară a penalilor, a ciumei roșii și a retrograzilor.

Mă aștept – sper totuși să mă inșel și să fie numai zgomot de fond, la dezlănțuirea iadului după afișarea rezultatului.

Proteste #rezist, ambasadele inchinătoare steagului LGBTQ, media globalistă, scandal externalizat, iureș..
Asta dacă privim cum propaganda, conștientă că in realitate a pierdut bătălia, pregătește in online intâmpinarea rezultatului și gestionarea momentului post infrângere.

Iuliu Cristian Herea:

Ultima petarda a dracului e si cea mai colorata si mai zgomotoasa dintre toate. Romanul nu trebuie sa participe la referendum pentru ca PSD o sa-l fraudeze.

E vreun roman care nu crede ca PSD fura ? Pai pana si fanii partidului stiu ca pesedistii sunt ( sau erau) “hoti da competenti”. Ce sa mai vorbim despre fanii celorlalte partide unde ” PSD fura ” e la fel de adevarat ca “soarele rasare in fiecare dimineata” ?
Spune dracul minciuni ? Pai hai sa vedem :

Romanii nu trebuie sa participe la referendum pentru ca PSD va frauda votul. Mai exact, PSD va produce in plus atatea voturi cate sunt necesare pentru indeplinirea baremului de participare de 30%. Culmea, dracul se si jura ca ar veni si el la vot daca votul ar fi corect dar pentru ca PSD fraudeaza, dracul nu se poate manji cu frauda acestui partid. Pai nu-i plauzibil ce spune dracul ? Iti aduce si “dovezi” ca se pregateste frauda, de fapt crampeie de dovezi ( sau cum se numesc in popor, minciuni ) pentru oricine are timp sa caute sa vada cum stau lucrurile. Dar cine mai are timp astazi sa gandeasca ?

Well aici e problema. Ca daca ai sta un pic sa te gandesti ai constata ca un partid are nevoie sa produca voturi pentru a indeplini baremul, doar daca lumea sta acasa. Daca lumea iese la vot, nevoia de “frauda” dispare. Deci daca ar fi vreun inger de lumina, dracul te-ar indemna sa iesi neaparat la vot pentru a preveni frauda, doar un drac care se incurca in minciuni iti poate spune sa stai acasa.

Daca marea majoritate a celor care ar vota Nu dar care aleg dintr-un calcul rece sa stea acasa e ingrijorata de frauda, sa iasa la vot si nu va mai fi nici o frauda. Daca nu e ingrijorata de frauda dar a gasit inca o smecherie prin care incearca sa-i tina acasa si pe o parte a celor care voteaza DA sperand ca in felul asa boicotul va avea succes, e o strategie desteapta dar e cam stravezie daca te gandesti un pic.

Oricum, e de asteptat ca pe parcursul procesului de vot, toti adversarii referendumului sa strige ca sunt fraude. Intrebarea e de ce ne-am astepta sa se intample altfel ? Ce anume din atitudinea din ultimul timp a acestor oameni ne face sa credem ca se pot comporta onest, pot accepta ca au pierdut si ca nu se vor folosi de orice diversiune posibila pentru a-si atinge scopul ?

Este chiar imposibil ca in lume in general si in Romania in special sa existe si oameni mai rai, mai putin democrati, mai mincinosi si chiar mai hoti decat sunt pesedistii ?

Este imposibil ca acesti oameni sa se afle printre cei care se opun acum referendumului ? Este imposibil ca luptandu-ne ani de zile cu comunismul ceausist sa nu fi observat aparitia ( pe langa noi si in randurile noastre ) a unei extreme stangi globaliste, anticrestine si cu naravuri mult mai periculoase decat cele ale comunistului de care incercam sa ne aparam pana mai ieri ?

Doamne ajuta!

Robin Hood pentru Familie:

Cronica unei contestări a referendumului anunțate

Mâine și poimâine va fi votarea. Unii așteaptă să voteze, alții așteaptă să conteste referendumul. Unii se gândesc unde vor merge la masă cu familia și/sau prietenii după vot, alții discută unde și la ce oră să programeze articolele, postările, live-urile și emisiunile despre fraudarea alegerilor. Alții discută dacă să organizeze ieșirea în stradă de sâmbătă seara, sau să lase pe duminică seara. Alții scriu deja pancartele sau jurizează concursul de creativitate pentru bannerele de pus pe Fb.

Așa că vor urma câteva zile în care vom auzi cum:

Primarii au dat găleți, cârnați, bere, detergent, săpun, tricouri, sacoșe, iar la oraș vouchere pentru ca oamenii să meargă la vot. Unul dacă va exista, el va fi reprezentantul general al tuturor primarilor. Și dacă nu va exista, va trebui inventat.

Un europarlamentar român ne va transmite profundul dezgust pe care ceilalți europarlamentari europeni îl au pentru modul în care votarea a fost organizată și mai ales fraudată (nu i-a întrebat, nu i-au spus ei, dar știe sigur).

Un fost ministru va da exemplu cum a organizat guvernul lui alegerile și nu au existat fraude, nu ca acum, când fraudele distrug imaginea țării.

Un analist politic va explica precis compoziția votanților: bărbați beți, bărbați care își bat soțiile, tineri care își bat iubitele, adolescenți care au 18 ani și și-au bătut deja colegele de clasă și femei amenințate de bărbați cu bătaia dacă nu merg la vot.

Un hipster va transmite jurnalul celor două zile, în care va arăta cum a făcut, oră de oră, ceva mai inteligent decât înapoiații care au mers să voteze.

Un fotograf va imortaliza flagrantul delict: la votare se află o bătrână cu cruciuliță de lemn (doar la biserici mici este admis) la gât, deci votul este al habotnicilor împotriva nehabotnicilor.

O tânără speranță progresistă își va pune tricoul cu Che Guevara și, pentru un selfie viral, scrie pe el „libertățile nu se votează” (dacă va încerca cineva să îi spună că Che este unul dintre marii criminali ai istoriei îl va bloca, cum să atace un erou așa drăguț; iar libertățile sunt cele care vreau eu, că sunt liberă, da?).

O respectabilă membră a parlamentului va readuce în prim plan că nu suntem o țară ca afară – afară, bineînțeles, de cele 14 țări din UE care au înscrisă în Constituție căsătoria bărbat-femeie.

USR va monitoriza cu atenție mișcările membrilor, pentru a preveni orice posibilă demisie în aceste zile, după ce s-a aflat că Matei Dobrovie votează la referendum și spune PA partidului, iar Nicușor Dan votează și el, după ce a spus PA mai demult.

Un expert în securitate internațională va declară că sunt date certe că Rusia, la comanda directă a lui Putin, a influențat referendumul. Datele sunt secretizate, nu poate să le arate, dar ne spune pentru că ține la popor și își riscă astfel chiar și certificatul ORNISIS.

Jurnaliștii de vocație de la posturile TV anti-referendum vor vâna și vor veni cu pradă bogată: preoți care îndeamnă oamenii după slujbă să participe la vot (e legal să îndemne, nu e legal să spună ce anume să voteze), preoți care vor merge ei înșiși la vot (e legal, dar în viziunea lor este monstruos și e dovadă clară a conspirației bisericii), preoți care vor merge cu soția și copiii la vot (că așa merge o familie care dorește să facă educație civică, dar asta e dovadă clară că fiecare copil a devenit un infractor care a băgat un buletin de vot ilegal, poate chiar pe sub urnă dacă a avut și trusa de traforaj la el).

Pe surse se va afla că în ziua votului numărul convorbirilor telefonice a crescut, semn clar că fraudatorii au înroșit telefoanele pentru a pune la punct frauda.

Un judecător celebru va spune, fără argumente, dar din experiența lui cu activitatea infracțională, că sigur este penal ce s-a întâmplat, iar procesele au șanse maxime să fie cu condamnare.

O feministă radicală deghizată în transgender va defila până când se va lua cineva de el/ea și atunci prietenii care filmează materialul „NUMEROASE INCIDENTE GRAVE LA SECȚIILE DE VOTARE” vor avea dovada discriminării la referendumul urii.

O vedetă va cânta pentru toți cei care iubesc și nu votează (la următoarea votare va cânta pentru cei care iubesc și votează, doar nu o să se plafoneze).

Un român din diaspora va transmite că niciun român din diaspora nu votează, în schimb x și y au adus autocare din Twilight Zone cu votanți.

Un influencer va scrie clar, ca să priceapă toți: „Este inadmisibil, ne revoltăm ca să invalidăm!”

Experții care „au demonstrat” că nu s-au strâns legal cele 3 milioane de semnături vor „demonstra” (cu aceleași argumente sublime, dar inexistente) că numărătoarea voturilor se fraudează.

Un grup de ambasadori va scrie o scrisoare deschisă în care își vor manifesta preocuparea pentru multiplele neregularități ale votării, care pun sub semnul întrebării preluarea președinției Consiliului UE de către România.

Un publicitar va identifica știrea care are capacitatea să fie „BREAKING NEWS: Cerem INVALIDAREA referendumului pentru că a fost fraudat”.

Ar fi frumos ca cele de mai sus să rămână doar ficțiune. Ar însemna respect față de cei care participă la vot.

Alerta! – EXTREM DE GRAV si FARA PRECEDENT/ UPDATE: Se trece si la impiedicarea dreptului la vot?/ SABOTAREA INSTITUTIONALA A REFERENDUMULUI. Coalitia pentru Familie este obstructionata de BEC, comunicarea pe tema referendumului este limitata arbitrar, iar in unele judete inca nu exista Birouri Electorale!

AVERTISMENTE, DURERI, MARTURII. „A început războiul! Și e război mare. Război pe viaţă!”/ „Va veni vremea să dorim să dăm răspunsul nostru, dar nu ne va mai întreba nimeni”/ Pr. SAVATIE BASTOVOI: „Lupta e contra lui Hristos, contra părinților și a fraților noștri”

„…ca să se descopere gândurile din multe inimi”/ ACTE DE INTIMIDARE FATA DE VOLUNTARII COALITIEI PENTRU FAMILIE. Afisele sunt VANDALIZATE, voluntarii si preoti AMENDATI. Grupurile #boicot aplica tactici agresive de gherila urbana/ Strategia de sabotare a Referendumului pentru Căsătorie, demontată

Harry Mihet, avocat pro-bono al crestinilor persecutati din SUA: “Românie, ai o șansă istorică de a decide pentru tine însăți ce înseamnă căsătoria. DACĂ RATEZI ACEASTĂ ȘANSĂ, NU CRED CĂ VEI MAI AVEA ALTA”/ Copiii nu sunt deloc bine în familiile „unisex“/ Ce ni se va întâmpla dacă Referendumul eșuează?/ De ce nu trebuie sa ajunga niciodata “progresistii” la putere/ PEDOFILIE ȘI IPOCRIZIE

PROPAGANDA ANTI-REFERENDUM vs. ARGUMENTELE realitatii/ RASPUNSURI celor care manipuleaza ca ar fi “REFERENDUMUL LUI DRAGNEA” si celor care cred ca S-AR INGRADI DREPTURI ALE OMULUI/ Care sunt urmarile legalizarii casatoriilor homosexuale, unde s-a ajuns in tarile “evoluate”?/ JURNALUL COPILULUI HABOTNIC, MANIPULAT DE BISERICĂ/ Ce n-a facut centenarul a facut referendumul?


Categorii

1. DIVERSE, Referendum casatorie familie, Revizuirea constitutiei

Etichete (taguri)

, , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

8 Commentarii la “SABOTAREA REFERENDUMULUI -#NEXT LEVEL. Cronica unei contestări anunțate. DIVERSIUNEA FRAUDELOR ANTICIPATE si SCANDALURILE DIN ZILELE VOTULUI – ULTIMUL ASALT, si cel mai agresiv, pentru a incerca descurajarea si invalidarea votului. “Zgomotul va deveni asurzitor – așadar, trageți aer în piept, puneți-vă dopurile în urechi și MERGEȚI LA VOT!”. SA FIM PREGATITI!

 1. Fratilor si surorilor, nu am facut destul pentru acest referendum ! Trebuie sa stam in genunchi si sa ne rugam si inainte de vot si dupa pana se linistesc apele !

 2. la ora a asta, se zice ca de abia 3.9% participare… chiar nu inteleg: boicot sau nu, lumea nu e totusi proasta, zic eu, chiar nu-mi vine sa cred un procent asa de scazut… sa dea Dumnezeu si Maica Domnului si toti Sfintii sa se indrepte situatia cît mai repede!

 3. mai adaug ceva (uitasem): mi-aduc aminte ca-n Franta – cît îi ea de atee, secularizata, stîngista, samd – fusesera demonstratii masive cînd s-au legiferat casatoriile homosexuale, bineînteles degeaba… dar la noi, cu 90% declarati ortodocsi – Slava Domnului!!! – sa nu se miste lumea la o încercare atît de mare… cum am zis mai sus, chiar nu înteleg, totusi, propaganda sau nu, totusi lumea la noi nu-i atît de batuta în cap, nu-i lumea proasta (asa cum le place unora s-o creada); noi avem o sansa enorma, chiar n-o întelegem? nu stiu ce sa mai zic…
  Doamne ajuta!!!!!

 4. Foarte trist! Prea puțini au ieșit la vot! Multă nepăsare. Nu înțelege lumea care este importanța acestui vot. Vom plăti amarnic!

 5. Iulian
  S a nimerit in plin scandal cu Dragnea o țara divizata cu penali si legile justiției … o țara divizata cu rezist si boicot si ce o mai fi , sau poate :

  E mai inteligent Cel viclean si mai parșiv .. Doar e bătrân de anii de zile .. istoria o știe , așa ca nu poate greși . Doar cele sfinte , rugăciunea ii zadareste planul .
  Dacă nu s au prezentat la vot azi o sama de oameni , înseamnă ca nu ne am rugat cum trebuie. Ne am bizuit pe 90 % , pe ideea ca suntem conservatori , ca suntem grădina Maicii , ca avem mănăstiri … catedrale … neam ortodox … Suntem slabi in rugăciune . . Cu rugăciunea mea stearpa nu schimb nimic . Cei care pot schimba ceva is flori ascunse .. Sa cerem ajutorul sfinților dim ceruri , ale Maicii Preacurate sa întindă mâinile către Fiul ..

 6. @daniela

  Foarte trist! Prea puțini au ieșit la vot! Multă nepăsare. Nu înțelege lumea care este importanța acestui vot. Vom plăti amarnic!

 7. Admin “@daniela

  Foarte trist! Prea puțini au ieșit la vot! Multă nepăsare. Nu înțelege lumea care este importanța acestui vot. Vom plăti amarnic!”

  Da……………. amarnic.

 8. Pingback: BOICOTUL PARTIDELOR POLITICE - CAPCANA PERFECTA PENTRU UCIDEREA REFERENDUMULUI?
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare