Seful BILDERBERG si miscarea Occupy Wall Street (OCCUPY BUCHAREST) viziteaza Romania

14-10-2011 2 minute Sublinieri

Românii se vor strânge pe 15 octombrie în Piaţa Unirii din Bucureşti într-o acţiune similară “Occupy Wall Street” De puţină vreme a început să circule pe reţelele de socializare un banner care îi îndeamnă pe români să se strângă pe 15 octombrie în Piaţa Unirii din Capitală la acţiunea „Occupy Bucharest”, în semn de solidaritate cu americanii strânşi în New York în deja celebra „Occupy Wall Street”. În fapt, va fi o mișcare de protest globală care se va desfășura pe 15 octombrie împotriva celor pe care populaţia îi consideră vinovaţi pentru criza financiară.

Siteul central al mişcării este http://15october.net/ . „Puterile lumii lucrează în beneficiul câtorva, ignorând majoritatea şi preţul uman şi de mediu pe care trebuie să se sfârşească”, spun iniţiatorii acţiunii, care îndeamnă la proteste paşnice.

Ce este Mişcarea “Occupy Wall Street”

Mişcarea “Occupy Wall Street” protestează împotriva confiscării ipotecilor imobiliare, ratei înalte a şomajului şi împotriva fondurilor de salvare a multor companii şi instituţii financiare americane, aprobate în 2008. Conţinutul revendicărilor explică, într-o anumită măsură, de ce mai multe sindicate şi-au exprimat susţinerea faţă de mişcarea de protest de la Wall Street şi intenţionează să se alăture manifestanţilor

„Aproximativ 4.000 de persoane și-au arătat intenţia de a participa la demonstraţia paşnică care va începe la prânz pe 15 octombrie“, a declarat Kai Wargalla, unul dintre organizatorii mișcării „Ocupați London Stock Exchange“ sau „Ocupaţi Londra“, într-un interviu pentru Bloomberg.

Revendicările protestatarilor londonezi sunt similare cu cele ale mișcării „Ocupați Wall Street“, din centrul financiar al New York – ului. „Protestăm împotriva nedreptăților sociale şi financiare. Dacă te uiți la sectorul financiar, precum şi la sistemul politic şi de reglementare, vei vedea că acestea nu funcționează pentru noi, oamenii obișnuiți”, a declarat Kai Wargalla citat de Bloomberg. Tom Gilbert, un purtător de cuvânt al Bursei din Londra (London Stock Exchange)“, a declarat că oficialii bursei sunt conştienţi de protest, dar nu a avut nici un alt comentariu.

Vicontele Etienne Davignon, preşedintele grupului Bilderberg şi în acelaşi timp una dintre cele mai influente personalităţi din lume va ţine un discurs la Banca Naţională a României, în cadrul unei conferinţe cu titlul “Uniunea Europeană după criza datoriilor suverane” Conferinţa va avea loc vineri seara şi  va fi prezentată, cel mai probabil, de către Emil Hurezeanu. Jurnaliştii vor avea acces la lucrările conferinţei prin intermediul unei proiecţii video.

Grupul Bildergberg este unul dintre cele mai discrete şi elitiste organizaţii din lume. Din ea fac parte toţi potentaţii lumii de la guvernatori de bănci naţionale şi şefi de state până la preşedinţi de mari corporaţii şi chiar înalte feţe bisericeşti. Marile familii Rotschild şi Rockefeller, care au construit primele bănci moderne, ar fi şi ele prezente în acest grup.

NOTA

Miscarea Ocupati Wall Street, intre timp, s-a fasait serios – a se vedea comentariile noastre de aici si aici. Cel mai probabil, va fi ceva derizoriu si maine, in Bucuresti. Despre semnificatia acestei initiative a se vedea trimiterile de mai jos.

In ceea ce priveste pe seful Bilderberg, vicontele Etienne Davignon, prezentarea tabloida a acestuia drept “cel mai puternic om din lume” este cel putin superficiala. Cel mai probabil, vicontele este un simplu purtator de cuvant, poate chiar cel mai lipsit de influenta reala din grupul Bilderberg, ci o “fata” acceptabila si onorabila pentru public si, poate, un eficient si “discret” in cadrul sedintelor interne. In ceea ce priveste grupul in sine, Bilderberg este, mai degraba, o interfata prin care cei care cu adevarat au influenta majora asupra treburilor lumii isi exercita, in mod coordonat, agenda, prin intermediul membrilor grupului.

Faptul ca se organizeaza tocmai la noi in tara o conferinta in care seful Bilderberg vorbeste despre criza datoriilor si UE este semnificativ. Chiar se poate anticipa “litania” pe care o va rosti – ca sa ne salvam din criza avem nevoie de UE, chiar de Statele Unite ale Europei. Bucurestiul este capitala declaratiilor pro-unioniste, facute in cel mai desantat mod, si a “gazduit” recent si intrunirea Comisiei Trilaterale.


Categorii

1. DIVERSE, Bancherii, bancile, BNR, abuzurile bancilor, Criza datoriilor suverane, Criza mondiala, Masonerie, Opinii, analize, Revolte populare, revolutii

Etichete (taguri)

, , , , , , , , ,

Articolul urmator/anterior

Comentarii

6 Commentarii la “Seful BILDERBERG si miscarea Occupy Wall Street (OCCUPY BUCHAREST) viziteaza Romania

  1. Se merge pe toate caile posibile. Daca Basescu si Bilderberg incearca politic si propagandistic sa induca insistent inspre o europa STAT,Soros si bancherii finanteaza miscari de mase. Miscarile de mase nu sunt altceva decat aceeasi idee, dar care actioneaza diametral opus. Acica instiga chipurile impotriva crizei, a bancilor etc, pentru a crea proteste care inevitabil vor conduce direct catre noul STAT Europa, ca salvare din situatia drematica actuala. Asta e pericolul pentru toata lumea. Crezand ca dusmanul e in politica,la Bruxelles, oamenii vor fi manipulati sa iasa in strada pentru a forma exact haosul necesar prin care sa se instaleze, pe nevazute, puterea europeana. Nu muscati momeala !!!

  2. Pingback: Seful Bilderberg si reprezentantul Council on Foreign Relations: OBISNUITI-VA CU AUSTERITATEA SI CU PIERDEREA SUVERANITATII
  3. Pingback: Revolutia mondiala "15 octombrie" OCCUPY BUCHAREST, O PARODIE? In ce conditii poate avea loc revolutia in Romania?
  4. Pingback: ”Revolutia” Occupy Bucharest: ca o PARADA HIPSTER. La Roma GASTILE INFILTRATE AU PROVOCAT VIOLENTE (FOTO+VIDEO)
  5. Pingback: ROSIA MONTANA GOLD CORPORATION: sponsor al conferintei tinute de vicontele Davignon, SEFUL BILDERBERG! - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
  6. Pingback: Vicontele Davignon, seful BILDERBERG, despre ORDINEA EUROPEANA, RAZBOI SI POPULISM. Cum sa interpretam spusele sale? (VIDEO) - Razboi întru Cuvânt - Recomandari
Formular comentarii

* Pentru a deveni public, comentariul dumneavoastra trebuie aprobat de un administrator. Va rugam sa ne intelegeti daca nu vom publica anumite mesaje, considerandu-le nepotrivite, neconforme cu invatatura ortodoxa sau nefolositoare sufleteste. Va multumim!

Rânduială de rugăciune

Carti

Documentare